Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Auksė
Supermamų klubas > Naudingi patarimai > Vaikų vardai
Taškė.
O ką manote apie vardą Auksė? Nors man dar toli iki vaikų, bet dabar esu įsitikinus, kad jei turėsiu dukrą ji bus Auksė. thumbup.gif Nors.. laikui einant, gal persigalvosiu. biggrin.gif
mamamo
Liudo Vasario meiluze lotuliukas.gif
muminukas
man šis vardas be galo gražus.

QUOTE(mamamo @ 2010 06 12, 23:16)
Liudo Vasario meiluze  lotuliukas.gif
*

džiugu, kad žmonės skaito tongue.gif
*Liepa18*
Normalus vardas, bet man asmeniškai jis nelabai patinka... ax.gif
l'eau
man negražus schmoll.gif
Dany
...o man labai grazus smile.gif
Onora
QUOTE(mamamo @ 2010 06 12, 23:16)
Liudo Vasario meiluze  lotuliukas.gif
*

man labai grazus butent del to personazo ir patinka tikriausiai smile.gif
nutė
Liudo Vasario Auksė - iš tikrųjų buvo vardu Aurelija, bet jai labiau patiko Auksė. O mano kurse buvo Auksuolė, irgi trumpino Aukse. Visi šie trys vardai man labai gražūs wub.gif
Ende
Gražu 4u.gif
Dono
Man vienas iš negražiausių vardų blush2.gif
Jurada
Auksė, labai gražus 4u.gif
Arvena
o man kažkaip ne..... Tiesiog nepatinka, be jokių ypatingų priežasčių ax.gif
Indrutia
labai labai grazus vardas wub.gif tai ir isivaizduoju grazia sviesiaplauke mergyte wub.gif
Dumza
Gražus vardas,aukso gabalėlis. 4u.gif
jurgum81
neblogtas vardukas toks trumpas ir prasmingas biggrin.gif
Chenelle
Gražus 4u.gif
ELWOOD
man ir grazus, trumpas, gana retas ir labai svelniai skamba.. 4u.gif
justeva
labai grazus, laukiam sausio, jei mergyte tai bus Aukse arba Melita (vyras uz ja)
AniMi
Negražus smile.gif
odeta15

QUOTE(Indrutia @ 2010 06 15, 23:51)
labai labai grazus vardas wub.gif  tai ir isivaizduoju grazia sviesiaplauke mergyte wub.gif
*

mano dukterecia 3me, yra grazi sviesiaplauke mergyte,todel ir vardas man labai grazus wub.gif
Taškė.
Man irgi su šviesiaplauke asocijuojasi. wub.gif
Soy
Nepatinka
NimfeO
Pažįstu tamsių plaukučių Aukse,bet tai nesumenkina varduko grožio thumbup.gif wub.gif
viilmute
Na didzioji mano mergina rinko sesei varda ir isrinko AUKSE na man labai patinka trumpas ir toks svelnus tai vadinu savo mazaja Auksyte
Amica
Turėjau klasiokę Auksę - šviesiaplaukę garbanę smile.gif . Tai jai šis vardas labai tiko. Nors savo dukrai tokio vardo neduočiau.
ciuke
Man nelabai schmoll.gif
Vilma1974
Turim dukryte Aukse..Varda isrinko tetis..Dar tada kai net pradeta nebuvo..Beje,tai buvo vienintelis vardas mergytei..Berniukui vardo aplamai nerinko,nes nuo pat nestumo pradzios jaute,kad bus mergyte..Kadangi jam tai pirmoji ir vienintele dukra-man teko nusileisti..Dabar abu dziaugiames siuo vardu ir mazaja vadinam meiliai,as-Auksute,jis-Auksyte.tiesa,plaukuciai sviesiai rusvi ir trupuciuka garbanojasi..
EmaMeow
labai labai gražus. wub.gif vienas iš mano mėgstamiausių. 4u.gif dar jeigu mergytė šviesių plauku... wub.gif
l'eau
savo vaikui nė už ką neduočiau, šiaip gražus visai, tik ne visoms tinka smile.gif
dzuliana
O as savo dukrytei daviau, jai daba beveik pusantru metuku. Kaip vardas, taip ir mergaite. Puikiai parinkom. Tikras auksas
inga323
labai grazus
enirshua
labai grazus, jei mergytes auksiniais plaukuciais bigsmile.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.