O ką manote apie vardą Auksė? Nors man dar toli iki vaikų, bet dabar esu įsitikinus, kad jei turėsiu dukrą ji bus Auksė.
Liudo Vasario meiluze
Normalus vardas, bet man asmeniškai jis nelabai patinka...
man negražus
...o man labai grazus
Liudo Vasario Auksė - iš tikrųjų buvo vardu Aurelija, bet jai labiau patiko Auksė. O mano kurse buvo Auksuolė, irgi trumpino Aukse. Visi šie trys vardai man labai gražūs
Gražu
Man vienas iš negražiausių vardų
Auksė, labai gražus
o man kažkaip ne..... Tiesiog nepatinka, be jokių ypatingų priežasčių
labai labai grazus vardas
Gražus vardas,aukso gabalėlis.
neblogtas vardukas toks trumpas ir prasmingas
Gražus
man ir grazus, trumpas, gana retas ir labai svelniai skamba..
labai grazus, laukiam sausio, jei mergyte tai bus Aukse arba Melita (vyras uz ja)
Negražus
Man irgi su šviesiaplauke asocijuojasi.
Nepatinka
Pažįstu tamsių plaukučių Aukse,bet tai nesumenkina varduko grožio
Na didzioji mano mergina rinko sesei varda ir isrinko AUKSE na man labai patinka trumpas ir toks svelnus tai vadinu savo mazaja Auksyte
Turėjau klasiokę Auksę - šviesiaplaukę garbanę
Man nelabai
Turim dukryte Aukse..Varda isrinko tetis..Dar tada kai net pradeta nebuvo..Beje,tai buvo vienintelis vardas mergytei..Berniukui vardo aplamai nerinko,nes nuo pat nestumo pradzios jaute,kad bus mergyte..Kadangi jam tai pirmoji ir vienintele dukra-man teko nusileisti..Dabar abu dziaugiames siuo vardu ir mazaja vadinam meiliai,as-Auksute,jis-Auksyte.tiesa,plaukuciai sviesiai rusvi ir trupuciuka garbanojasi..
labai labai gražus.
savo vaikui nė už ką neduočiau, šiaip gražus visai, tik ne visoms tinka
O as savo dukrytei daviau, jai daba beveik pusantru metuku. Kaip vardas, taip ir mergaite. Puikiai parinkom. Tikras auksas
labai grazus
labai grazus, jei mergytes auksiniais plaukuciais
|