Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: šlapimo pūslės uždegimas ir nėštumas
Supermamų klubas > Konsultacijų centras > Klausimas gydytojai ginekologei > Nėštumas
džiaugsmelis
esu neščia jau 26 savaites, ir jau kokie du mėnesiai turiu šlapimo pūslės uždegimą. Manęs tai jis nevargina, taip sakant nejaučiu kokio skausmo ar per daug dažno šlapinimosi, o gal jau nežinau kas yra normalu?
bet šlapimo tyrimas rodo savo. pirma kartą buvo didesnis uždegimas, kuris truputėlį apsigydė po ladycare tablečių ir mškauogių arbatos, bet toliau į geresnę pusę niekas nevyksta. jau gydytoja liepė net pasėlio tyrimą pasidaryti, bet šis nieko blogo neparodė. tai kodėl aš nagaliu išsigydyti to pūslės uždegimo? ir ar jis taip ilgai besitęsiantis nepakenks mano leliukui?
Rita Matulionytė
Jei šlapimo pasėlis neigiamas, jokios klinikos nėra, tai vadinasi nėra ir pūslės uždegimo. Neaišku, kokie pakitimai šlapime. Galbūt Jūs nevisai teisingai paimate šlapimą tyrimui, galbūt patenka išskyrų iš makšties ir taip iškreipia šlapimo tyrimą.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.