QUOTE(svetliacok @ 2010 08 16, 14:53)
SVEIKI,SIUO METU IESKAU GRACO VEZIMELI. GRACO QUATRO TOUR DEL, ARBA GRACO MIRAGE. gAL GALITE PASAKYTI AR VAIKAS 1,3 TILPS SU ZIEMINIU KOMBINEZONU I SI VEZIMELI? aCIU
mums vienu momentu reikejo labai vezimelio ,savaji buvom palike lietuvoj,bet pamatem ,kad neissiversim be jo,tad teko skubiai ieskoti. nuejom i parduotuve ( cia airijoj) ir ten aisku pilna tu graco stovejo. maniskis tuo metu buvo 2 metuku. tai nusipirkom graco mirage. tiesiog reikejo,erdvesnio,nebrangaus. bet po to gailejausi

na taip 1,3 metu vaikui tikrai nebus per siauras,nes maniskiui 2 metu su pukine striuke buvo tikrai erdvu , bet problema buvo tokia ,kad atlosas per trumpas. na ta prasme vaikas atsiremia, o puse galvos kyso ,man kazkaip atrodo ,kad vaikas i atlosa turi remtis nugara,kaklu ir galva

. be to atsigulus vaiko kojos taip ir budavo sulenktos per kelius. maniskio ugis tuo metu buvo 90 cm. amortizacija taip pat niekam tikus

ir kazkoks man nemanevringas , rankena su mano ugiu per zema,eidavau susikuprinus (mano ugis 176cm) . tai kai atsivezem savo maclarena du menesius vaiksciojau issisiepus