MAN DIRIKĖ TAIP PAT NEPATYKO BET KELI PAŽYSTAMŲ VAIKAI ĖJO TAI NESISKUNDĖ O BETO YRA GIMYNIU TENAI NET DVI IR TEN MOKYKLA IKI 4 KLASIŲ BUS MATYTI KUR PAPULSIM IR KAIP BUS JEI KA TADA PAKEISIM DARŽELIAIS Į MONTISORI GAL
bonda bet ar butu tau patogu mazute veziot i akademija?
Papildyta: prisiminiau tu lyg akademijoj dirbi?
Šiaip ne taip išsiruošiau ir nuėjau į kelis daržiukus.Buvau "Purienoj"(prie turgelio) ir "Vaikystėj"(montesori)."Purienoj" priima vaikiukus nuo 2 metukų,o "Vaikystėj" tik nuo 3m.Kadangi ruošiamės eitį į darželį tik nuo 2007 rudenio(sūnui mano bus 2,6 m),tai mus gal ir priimtų į "Vaikystę",bet reik vėl eiti pas direktorę,o ji žiūrės ar atsiras vietų(suprask,kad jei tuščiom nueisi vietų nebus
Tai tiek kol kas žinių.Greičiausiai jau niekur kitur neisiu,nes "Žilvytis"nevilioja,o kiti daržiukai toli nuo namų. Sėkmės
na zilvyti tik vienas pliusas kad nuo metu ir dvieju menesiu priima i darzeli,bet gaila dar toki maza atiduoti,nors kai pasiziuri tai tokiu kinderiuku pilna ten laksto
Mes lankom "Pasaką".atsiliepimai tik geriausi
Rasa32, lopšelio grupių auklėtojos visos labai Asmeniškai man "Aviliukas" nepatiko,nors jis beveik mūsų kieme,būtų labai patogu
Sveikutes.o nuo keliu metuku leliu priima i Aviliuko darzeli?ir kur tas Zilvytis randas?
Zilvytis tas kuris randasi prie buvusios rasos pard.ir naujos saulutes respublikos g.
truputi tolokai man dukriuka ten vest butu
beje, jei dar vis idomus Kastonas, atsidare jo tinklalapis: www.kastonas.lt
QUOTE(Austre 123 @ 2006 08 26, 00:40) o kada zadi pradet dirbt? QUOTE(neringyte @ 2006 09 06, 01:08) bonda bet ar butu tau patogu mazute veziot i akademija? Papildyta: prisiminiau tu lyg akademijoj dirbi? aha,as ten dirbu -tad man kaip ir pakeliui QUOTE(neringyte @ 2006 09 13, 16:41) na zilvyti tik vienas pliusas kad nuo metu ir dvieju menesiu priima i darzeli,bet gaila dar toki maza atiduoti,nors kai pasiziuri tai tokiu kinderiuku pilna ten laksto na, as vaiko i darzeli tai nevesciau, kol pats nemoka normaliai valgyt, ir ant puodo sedet - na kad jau jokiu problemu nebutu su tais dviem dalykais QUOTE(gida @ 2006 09 23, 14:09) kur ta Pasaka? QUOTE(tanita @ 2006 09 27, 09:20) dekui QUOTE(bonda @ 2006 10 06, 13:20) kur ta Pasaka? "Pasaka" netoli ligoninės,Aušros 21 lyg
o kas cia per vyturelis? geriau sakykit is kart, kur randas, nes tie pavadinimai
O mes jau "žilvitį" po truputį lankom, šiaip per savaitę kartą ar du nueina... nevesiu be pavasario kasdien
Gal galite patart lopseli-darzeli Kedainijose (pradzijoi Kedainiju) ?
cudo, kokioj pradžioj, nuo kurio galo?
Mes eisim į Purieną, Ugnė ten ėjo, ir Nojukas eis Žilvytį irgi lankėm, nežinau kaip dabar, bet prieš kokius 5m. ten tikrai buvo alkoholį mėgstančių auklėtojų, jame dirba ir vyro puseserė (auklėtoja), tai ji mums patrė eit į Purieną, o ir sakė paruošimas mokyklai nesulyginamai geresnis Purienoje. Mes paklausėm patarimo ir nenusivylėm. QUOTE(Oksis @ 2006 11 19, 12:32) cudo, kokioj pradžioj, nuo kurio galo? Mes eisim į Purieną, Ugnė ten ėjo, ir Nojukas eis Žilvytį irgi lankėm, nežinau kaip dabar, bet prieš kokius 5m. ten tikrai buvo alkoholį mėgstančių auklėtojų, jame dirba ir vyro puseserė (auklėtoja), tai ji mums patrė eit į Purieną, o ir sakė paruošimas mokyklai nesulyginamai geresnis Purienoje. Mes paklausėm patarimo ir nenusivylėm. QUOTE(Oksis @ 2006 11 19, 11:32) cudo, kokioj pradžioj, nuo kurio galo? Mes eisim į Purieną, Ugnė ten ėjo, ir Nojukas eis Žilvytį irgi lankėm, nežinau kaip dabar, bet prieš kokius 5m. ten tikrai buvo alkoholį mėgstančių auklėtojų, jame dirba ir vyro puseserė (auklėtoja), tai ji mums patrė eit į Purieną, o ir sakė paruošimas mokyklai nesulyginamai geresnis Purienoje. Mes paklausėm patarimo ir nenusivylėm. Tai gal net į vieną grupę vaikus vesim O papratinimui nebandysi vesti,kad nebūtu šoko vaikui po to? Papildyta: QUOTE(cudo @ 2006 11 19, 17:40) Nuo Josvainių pats pirmas darželis "Žilvytis" būtų. QUOTE(Oksis @ 2006 11 19, 12:32) cudo, kokioj pradžioj, nuo kurio galo? Mes eisim į Purieną, Ugnė ten ėjo, ir Nojukas eis Žilvytį irgi lankėm, nežinau kaip dabar, bet prieš kokius 5m. ten tikrai buvo alkoholį mėgstančių auklėtojų, jame dirba ir vyro puseserė (auklėtoja), tai ji mums patrė eit į Purieną, o ir sakė paruošimas mokyklai nesulyginamai geresnis Purienoje. Mes paklausėm patarimo ir nenusivylėm. Žilvitčio darželyje kas keisčiausia, kad prieš 5metus kaip buvo auklėtojos mėgstančios išgerti tai iki šiol viena auklėtoja dar ir likus, vaikai jos bijo, negali žaisti ateja i darželi, sėdi vaikai ant kilimo susodinti ir keisčiausiais dalykas, kad iš viso kolektyvo ji buvo išrinkta metu auklėtoja, čia taip nusprende direktorė tikriausiai. nes nemanau, kad tokia auklėtoja gali būti metu auklėtoja... nors negalima sakyti kad Žilvitis yra labai blogas darželis yra keletas auklėtoju, kurios tikrai uzsiema su vaikais, veda sventes, vaziuoja ekskursijas su vaikais ir ju teveliais. tad priklauso istiesu pas kokia auklėtoja papuoli. QUOTE(zeemuoge @ 2006 11 26, 12:30) Žilvitčio darželyje kas keisčiausia, kad prieš 5metus kaip buvo auklėtojos mėgstančios išgerti tai iki šiol viena auklėtoja dar ir likus, vaikai jos bijo, negali žaisti ateja i darželi, sėdi vaikai ant kilimo susodinti ir keisčiausiais dalykas, kad iš viso kolektyvo ji buvo išrinkta metu auklėtoja, čia taip nusprende direktorė tikriausiai. nes nemanau, kad tokia auklėtoja gali būti metu auklėtoja... nors negalima sakyti kad Žilvitis yra labai blogas darželis yra keletas auklėtoju, kurios tikrai uzsiema su vaikais, veda sventes, vaziuoja ekskursijas su vaikais ir ju teveliais. tad priklauso istiesu pas kokia auklėtoja papuoli. gal gali parasit pavardes tos aukles ,kad ne papult pas ja.
Noriu savo trigrašį apie Žilvytį įkišt. Kadangi jis pas mane praktiškai kieme, tai mano vaikis tik išėjęs į lauką ir mauna pas leles. Lauko aplinka man ten labai aptinka, bet va pats pastatas atrodo atgrasus, purto vien tik ta mintis, kaip daržely dar nėra normalių langų, kai net mokyklom sudėta.
Kiek teko stebėt auklėtojas, tai nelabai gerai galiu jas paminėt. Dažniausiai mes būnam prie mažiausių. Tai teko matyt tokių vaizdų, kai vaikai laksto aplink katino ar šuns š, vos ne rateliu šoka. O auklėtoja sėkmingai šneka su šeimininkute. Man užsiminus, kad čia gal kaip nors jį pašalint reiktų, visgi įlips vaikai, tai buvo paimtas iš vaiko grėbliukas ir juo šudukas pastumtas po gyvatvore, grėbliukas sėkmingai atiduotas vaikui... Vasarą mažieji dažniausiai sėdi susodinti ant kilimėlio ir jų yra prašoma niekur neiti. Tai jie sau sėdi ir knibijėja vienas kitą, auklėtojos plepa... Šiuo metu visi dažniausiai vaikšot ratu aplink darželį. Nors retokai matau išvis ten dabar vaikus lauke, kai kituose darželiuose vaikučiai būna išvesti. Mes patys užsirsšę į Vaikystę. Turim ten pažystamą, žadėjo paderint geresnę auklėtoją ir pan. Nors esu girdėjusi ir nekokių atsiliepimų apie jį. Šiaip tai kiek nueinam su mažium, tai vienos auklėtojos labai su vaikais užsiima, o kitos tik plepa sustojusio. Einam mes neįspėję, tad manau, kad matom realią situaciją. Užsukam ir į Purieną, sesers vaikas ten lankė. Tai tikrai kad ten auklėtojos šoka ir dainuoją. Patinka, kad ten propaguojamas sveikas maistas, grūdinimasis ir pan. Auklėtojos dar likę nuo mano laikų, visos mane pažįsta, bet man kažkaip nebuvo nei viena tokia malonį ar įsimintina, kad savo vaiką norėčiau vesti ten. Žoddžiu, kiek žmonių, tiek nuomonių. Visur yra ir gero ir blogo. Kiekvienas pasirenka, kas jam mieliau QUOTE(Sniegutė @ 2006 12 09, 15:21) Noriu savo trigrašį apie Žilvytį įkišt. Kadangi jis pas mane praktiškai kieme, tai mano vaikis tik išėjęs į lauką ir mauna pas leles. Lauko aplinka man ten labai aptinka, bet va pats pastatas atrodo atgrasus, purto vien tik ta mintis, kaip daržely dar nėra normalių langų, kai net mokyklom sudėta. Kiek teko stebėt auklėtojas, tai nelabai gerai galiu jas paminėt. Dažniausiai mes būnam prie mažiausių. Tai teko matyt tokių vaizdų, kai vaikai laksto aplink katino ar šuns š, vos ne rateliu šoka. O auklėtoja sėkmingai šneka su šeimininkute. Man užsiminus, kad čia gal kaip nors jį pašalint reiktų, visgi įlips vaikai, tai buvo paimtas iš vaiko grėbliukas ir juo šudukas pastumtas po gyvatvore, grėbliukas sėkmingai atiduotas vaikui... Vasarą mažieji dažniausiai sėdi susodinti ant kilimėlio ir jų yra prašoma niekur neiti. Tai jie sau sėdi ir knibijėja vienas kitą, auklėtojos plepa... Šiuo metu visi dažniausiai vaikšot ratu aplink darželį. Nors retokai matau išvis ten dabar vaikus lauke, kai kituose darželiuose vaikučiai būna išvesti. na ta pati ir as matydavau nes tas darzelis ir man kieme stovedavo
Labas,o keip rast Purieną,as dar visai ne pazistu kedainiju
Puriena prie buvusios parduotuvės "Jaunatvė", dabartinė "Rimi".
Kai įvažiuoji į Kėdainius nuo Josvainių pusės, tai važiuoji iki šviesoforų, tada toj sankryžoj, kur šviesoforas suki į kairę, važiuoji tiesiai, kol pamatai parduotuvę "Leader price", ten prieš ją tokia sankryža, joj suki į dešinę ir važiuoji visą laik tiesiai, kairėj pasimato darželis "Vaikystė" o priešais jį "Atžalyno" vidurinė,. Nuo ten jau dešinėj pusėj matos "Puriena". Galima važiuot iki "Jaunatvės" parduotuvės ir nuo ten per turgelį ateit į darželį, bet man anaip atrodo paprasčiau. Tik žiurint iš kurios pusės tu įvažiuosi į Kėainius.
na jau nebezinau ka ir daryti prisiklausiau tiek is pazystamu nuomoniu apie tuos darzelius
saulelyte kaip jums darzelyje?
Dar Vaikystė nieko bet man nuo mano laiku purto jinai.
Žadam anksčiau pradėti vesti kad priprastu tik nežynau kaip reiks su dukriuku nes jau tokia bailiukė nekekviena žmogu priima
Sveiki, mane taip pat domina Kėdainių darzeliai. Vedziau keleta menesiu i Vyturelio, bet tikrai niekam nesiulyciau. Girdejau, kad yra dar geros pradzios darzelis, ar ten imanoma patekti?
QUOTE(neringyte @ 2006 12 12, 23:44) na jau nebezinau ka ir daryti prisiklausiau tiek is pazystamu nuomoniu apie tuos darzelius saulelyte kaip jums darzelyje? o as tai nelabai teigiamai girdejau siai kol savo vaiko nenuvesi kazkur, topl nuomones normalios ir neturesi QUOTE(neringyte @ 2006 12 12, 23:44) Mums, normaliai
Va o kas gali papasakoti apie Vaivorikstes darzeli, nes jis man kolkas arciausei namu.
QUOTE(Iga10 @ 2006 12 13, 19:49) Sveiki, mane taip pat domina Kėdainių darzeliai. Vedziau keleta menesiu i Vyturelio, bet tikrai niekam nesiulyciau. Girdejau, kad yra dar geros pradzios darzelis, ar ten imanoma patekti? Pradejau savo sūnuką vesti į Vyturėlį. Kodėl nesiūlytum į šį darželį? Dar tik tris kartus buvom, tai viena auklėtoja labai šauni pasirodė, aišku kol kas sunku spręsti.
rusu darzelio nebera - priesais yra Aviliukas
QUOTE(saulelytė @ 2007 01 07, 13:51) Mums, normaliai Kad jau jūs tokie patyrę,tai gal atsakysit į kelis klausimėlius
Kazkokiu "priesdarzeliniu" skiepu nera.Reikalinga tik pazyma is gydytojo apie vaiko sveikata.
QUOTE(Ramunis @ 2007 01 31, 13:17) Kad jau jūs tokie patyrę,tai gal atsakysit į kelis klausimėlius na man zilvytyje aiskino kad vaikas jau turi moket pats valgyt,buti be pamperso ir be soskes ar merliuku...nors drauge savo maziuka vesdavo su pampersu tik pacios aukletojos nusegdavo ir kas valanda ant puoduko sodindavo QUOTE(neringyte @ 2007 01 31, 21:47) na man zilvytyje aiskino kad vaikas jau turi moket pats valgyt,buti be pamperso ir be soskes ar merliuku...nors drauge savo maziuka vesdavo su pampersu tik pacios aukletojos nusegdavo ir kas valanda ant puoduko sodindavo Maza ka ten aiskina,visko ismoksta ten bebudami.Aisku,kai viska moka,tai maziau vargo ir vaikui,ir aukletojoms.O su merliukais ir zaislais tai ir 5meciai miega QUOTE(neringyte @ 2007 01 31, 20:47) na man zilvytyje aiskino kad vaikas jau turi moket pats valgyt,buti be pamperso ir be soskes ar merliuku...nors drauge savo maziuka vesdavo su pampersu tik pacios aukletojos nusegdavo ir kas valanda ant puoduko sodindavo Soskės seniai nenaudojam,valgyti patys mokam,tik va tas puodas.... :ohNa kolektyve gal greičiau viską išmoks,o dar ir laiko turim truputį Aš su viena mama kalbėjau,tai ji sakė skiepyjo dukrytę nuo gripo,kad atsparesnė ligoms būtų.Galvoju,kad ir mums gal reiks taip padaryti,nes po to bus,nei i darbą eit,nei namie sėdėt O kiek maždaug kainuoja daržiukas,nuo ko kaina priklauso?Jaučiu rūbelių reiks palikti papildomai. Kažkaip labai baugu, tą savo mažą turtą palikti be savų QUOTE(Ramunis @ 2007 02 02, 12:47) O kiek maždaug kainuoja daržiukas,nuo ko kaina priklauso?Jaučiu rūbelių reiks palikti papildomai. Kažkaip labai baugu, tą savo mažą turtą palikti be savų cia priklauso nuo to kiek kartu vaikas darzelyje valgo(pusryciai,priespieciai,pietus pavakariai ir vakariene) ir kiek dienu eina i darzeli.na lyg ir taip pati supratau kai man aiskino ne tau vienai baugu del savojo turto
Na mes tai lankom "Aviliuka",kol kas tai labai
Pradzia mums buvo labai sunki,tiesa,savaite viskas buvo QUOTE(Žynoma @ 2007 02 09, 14:57) Na mes tai lankom "Aviliuka",kol kas tai labai Pradzia mums buvo labai sunki,tiesa,savaite viskas buvo o ten tik nuo 3 metuku?
Na reiks anytos pasiklausti gal Aviliuke kokiu kolegiu dirba, kad pasiklausinetu kaip kas ten.
QUOTE(Ramunis @ 2007 02 02, 09:47) O kiek maždaug kainuoja daržiukas,nuo ko kaina priklauso?J Kaip neringyte jau rase, kaina priklauso nuo kiek kartu vaikas valgys darzelyje... Bet diena berods 3-4-5 Lt gaunasi
Ačiū mamukai už info
QUOTE(Ramunis @ 2007 02 12, 08:44) Labai bijau aš tų ašarų QUOTE(neringyte @ 2007 02 12, 09:52) bijau ir as tu asareliu Mamom turbūt sunkiau palikti vaikiuką darželyje, nei vaikiukui ten pasilikti Eimas mano (kai ėjo darželin kai buvom LT ilgesnį laiką) ėjo be ašarų nuo pat pirmos dienos. Pirmą dieną verkė, nes nepalikau jo miegoti su visais vaikais Dabar pas vaikus eina su didžiausiu noru, verkia, kai suserga ir nevedu.... Kažkada reiks išleist į kolektyvą vaikus. Geriau daba paverks ir apsipras, nei verks kai reiks į mokyklą eiti (nors ir tada jaučiu verks)... Ai, kiekvienam vaikui ta adaptacija kitokia... Dar prie to pačio... Aš į daržą leidau, kad jam greičiau liežuvis atsirištų. O gavosi taip, kad darželyje jis NĖ ŽODŽIO nepasakydavo |