Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Kėdainių darželiai
Supermamų klubas > Vaikų auklėjimas ir ugdymas > Vaikų darželiai > Kiti miestai
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Austre 123
MAN DIRIKĖ TAIP PAT NEPATYKO BET KELI PAŽYSTAMŲ VAIKAI ĖJO TAI NESISKUNDĖ O BETO YRA GIMYNIU TENAI NET DVI IR TEN MOKYKLA IKI 4 KLASIŲ BUS MATYTI KUR PAPULSIM IR KAIP BUS JEI KA TADA PAKEISIM DARŽELIAIS Į MONTISORI GAL g.gif BET NELABAI LIMPA NA BUS MATYTI KAIP SU DARBU BUS g.gif.
neringyte
bonda bet ar butu tau patogu mazute veziot i akademija?
Papildyta:
prisiminiau tu lyg akademijoj dirbi?
Ramunis
Šiaip ne taip išsiruošiau ir nuėjau į kelis daržiukus.Buvau "Purienoj"(prie turgelio) ir "Vaikystėj"(montesori)."Purienoj" priima vaikiukus nuo 2 metukų,o "Vaikystėj" tik nuo 3m.Kadangi ruošiamės eitį į darželį tik nuo 2007 rudenio(sūnui mano bus 2,6 m),tai mus gal ir priimtų į "Vaikystę",bet reik vėl eiti pas direktorę,o ji žiūrės ar atsiras vietų(suprask,kad jei tuščiom nueisi vietų nebus mirksiukas.gif,nors jau dabar prašymą esam užpildę ),dar vaikas turi mokėti savarankiškai valgyti ir daryti į puodą.Abejuose daržiukuose priims tik nuo rugsėjo,nes tada sudaromos naujos grupės :"Purienoj" 2 metukų vaikučių,o montesori -3-jų.Kas liečia vaiko pripratinimą prie darželio,tai "Vaikystės" dirikė nustebo dėl mano tokio noro,sakė,jei labai jau norėsiu, galėsiu rugpjūčio mėn kelias savaites papratinti.O va "Purienoj"direktorė pati pasiūlė atvest vaiką pas juos kuo dažniau.Galima jau nuo žiemos pradėt pratinti prie daržiuko. Na vaizdas daug malonesnis "Purienoj".Dar nežinau tiksliai,bet greičiausiai rinkismės šitą darželį.
Tai tiek kol kas žinių.Greičiausiai jau niekur kitur neisiu,nes "Žilvytis"nevilioja,o kiti daržiukai toli nuo namų.
Sėkmės 4u.gif
neringyte
na zilvyti tik vienas pliusas kad nuo metu ir dvieju menesiu priima i darzeli,bet gaila dar toki maza atiduoti,nors kai pasiziuri tai tokiu kinderiuku pilna ten laksto
gida
Mes lankom "Pasaką".atsiliepimai tik geriausi thumbup.gif .pernai turėjom vieną auklėtoją,pas kurią maniškė nenorėdavo eit.bet šiemet jos nėra,tai einam su džiaugsmu smile.gif .

Rasa32, lopšelio grupių auklėtojos visos labai thumbup.gif .nepergyvenk,viskas bus ok thumbup.gif .

Asmeniškai man "Aviliukas" nepatiko,nors jis beveik mūsų kieme,būtų labai patogu ax.gif.bet kolektyvas naujai suformuotas,nesusidirbęs sad.gif
tiskute
Sveikutes.o nuo keliu metuku leliu priima i Aviliuko darzeli?ir kur tas Zilvytis randas?
neringyte
Zilvytis tas kuris randasi prie buvusios rasos pard.ir naujos saulutes respublikos g.
tiskute
truputi tolokai man dukriuka ten vest butu g.gif geriausioai ir arciausiai butu Aviliukas
tanita
beje, jei dar vis idomus Kastonas, atsidare jo tinklalapis: www.kastonas.lt
besiba
QUOTE(Austre 123 @ 2006 08 26, 00:40)
BET NELABAI LIMPA NA BUS MATYTI KAIP SU DARBU BUS g.gif.
*

o kada zadi pradet dirbt? ax.gif
QUOTE(neringyte @ 2006 09 06, 01:08)
bonda bet ar butu tau patogu mazute veziot i akademija?
Papildyta:
prisiminiau tu lyg akademijoj dirbi?
*

aha,as ten dirbu -tad man kaip ir pakeliui blush2.gif

QUOTE(neringyte @ 2006 09 13, 16:41)
na zilvyti tik vienas pliusas kad nuo metu ir dvieju menesiu priima i darzeli,bet gaila dar toki maza atiduoti,nors kai pasiziuri tai tokiu kinderiuku pilna ten laksto
*

na, as vaiko i darzeli tai nevesciau, kol pats nemoka normaliai valgyt, ir ant puodo sedet - na kad jau jokiu problemu nebutu su tais dviem dalykais blush2.gif
QUOTE(gida @ 2006 09 23, 14:09)
Mes lankom "Pasaką".
*

kur ta Pasaka? g.gif
QUOTE(tanita @ 2006 09 27, 09:20)
beje, jei dar vis idomus Kastonas, atsidare jo tinklalapis: www.kastonas.lt
*

dekui 4u.gif
gida
QUOTE(bonda @ 2006 10 06, 13:20)
kur ta Pasaka? g.gif

"Pasaka" netoli ligoninės,Aušros 21 lyg g.gif ("liepūfkėj" lotuliukas.gif )
12rita
thumbup.gif sveikos mamos, Man tai geriauses darzelis thumbup.gif VYTURELIS thumbup.gif maniskis ejo i peledziuku grupe ir esu labai patenkinta ir aukletojam, bei prieziura, ir maistas juk pasidomekit ir maistu ka valgo vaikai, beje maniskis elergiskas muistui viskas buvo padarita tuo daliku ir nereikejo nieko moketi viskas kaip ir visiem, neiskirtinis, bei lokopedas yra ir t,t PUIKUS DARZELIS, thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
besiba
o kas cia per vyturelis? geriau sakykit is kart, kur randas, nes tie pavadinimai doh.gif lotuliukas.gif
1234567
O mes jau "žilvitį" po truputį lankom, šiaip per savaitę kartą ar du nueina... nevesiu be pavasario kasdien ax.gif Būna iki pietų, ir visai šauniai bigsmile.gif atėjus tuoj pas lelias nulekia ir "ate ate" parodo, o išeinam namo tai su ašarom doh.gif Žodžiu komunikabilus mano vaikas, jokio streso, jokių ašarų thumbup.gif aišku, dar nežinia kaip bus kai kadien ims lankyt, gal tada problemų turėsim unsure.gif
cudo
Gal galite patart lopseli-darzeli Kedainijose (pradzijoi Kedainiju) ?
Oksis
cudo, kokioj pradžioj, nuo kurio galo?

Mes eisim į Purieną, Ugnė ten ėjo, ir Nojukas eis mirksiukas.gif manau jei vaikas po darželio baigimo praėjus 2m. vis dar užsuka aplankyt savo auklėtojos, daug ką pasako, ten visi pažįsta ją ir tikrai laukia jos broliuko. Planuojam 2007 rugsėjį lankyt 4u.gif

Žilvytį irgi lankėm, nežinau kaip dabar, bet prieš kokius 5m. ten tikrai buvo alkoholį mėgstančių auklėtojų, jame dirba ir vyro puseserė (auklėtoja), tai ji mums patrė eit į Purieną, o ir sakė paruošimas mokyklai nesulyginamai geresnis Purienoje. Mes paklausėm patarimo ir nenusivylėm.
cudo
QUOTE(Oksis @ 2006 11 19, 12:32)

Mes eisim į Purieną, Ugnė ten ėjo, ir Nojukas eis  mirksiukas.gif  manau jei vaikas po darželio baigimo praėjus 2m. vis dar užsuka aplankyt savo auklėtojos, daug ką pasako, ten visi pažįsta ją ir tikrai laukia jos broliuko. Planuojam 2007 rugsėjį lankyt 4u.gif

Žilvytį irgi lankėm, nežinau kaip dabar, bet prieš kokius 5m. ten tikrai buvo alkoholį mėgstančių auklėtojų, jame dirba ir vyro puseserė (auklėtoja), tai ji mums patrė eit į Purieną, o ir sakė paruošimas mokyklai nesulyginamai geresnis Purienoje. Mes paklausėm patarimo ir nenusivylėm.
*

lotuliukas.gif Nuo Josvoinijos .
Ramunis
QUOTE(Oksis @ 2006 11 19, 11:32)

Mes eisim į Purieną, Ugnė ten ėjo, ir Nojukas eis  mirksiukas.gif  manau jei vaikas po darželio baigimo praėjus 2m. vis dar užsuka aplankyt savo auklėtojos, daug ką pasako, ten visi pažįsta ją ir tikrai laukia jos broliuko. Planuojam 2007 rugsėjį lankyt 4u.gif

*

Tai gal net į vieną grupę vaikus vesim thumbup.gif Mes taip pat ruošiamės nuo 2007m rugsėjo pradėt lankyti "Purieną" tongue.gif
O papratinimui nebandysi vesti,kad nebūtu šoko vaikui po to?
Papildyta:
QUOTE(cudo @ 2006 11 19, 17:40)
lotuliukas.gif Nuo Josvoinijos .
*

Nuo Josvainių pats pirmas darželis "Žilvytis" būtų. tongue.gif
zeemuoge
QUOTE(Oksis @ 2006 11 19, 12:32)

*

Žilvitčio darželyje kas keisčiausia, kad prieš 5metus kaip buvo auklėtojos mėgstančios išgerti tai iki šiol viena auklėtoja dar ir likus, vaikai jos bijo, negali žaisti ateja i darželi, sėdi vaikai ant kilimo susodinti ir keisčiausiais dalykas, kad iš viso kolektyvo ji buvo išrinkta metu auklėtoja, čia taip nusprende direktorė tikriausiai. nes nemanau, kad tokia auklėtoja gali būti metu auklėtoja... nors negalima sakyti kad Žilvitis yra labai blogas darželis yra keletas auklėtoju, kurios tikrai uzsiema su vaikais, veda sventes, vaziuoja ekskursijas su vaikais ir ju teveliais. tad priklauso istiesu pas kokia auklėtoja papuoli.
cudo
QUOTE(zeemuoge @ 2006 11 26, 12:30)
Žilvitčio darželyje kas keisčiausia, kad prieš 5metus kaip buvo auklėtojos mėgstančios išgerti tai iki šiol viena auklėtoja dar ir likus, vaikai jos bijo, negali žaisti ateja i darželi, sėdi vaikai ant kilimo susodinti ir keisčiausiais dalykas, kad iš viso kolektyvo ji buvo išrinkta metu auklėtoja, čia taip nusprende direktorė tikriausiai. nes nemanau, kad tokia auklėtoja gali būti metu auklėtoja... nors negalima sakyti kad Žilvitis yra labai blogas darželis yra keletas auklėtoju, kurios tikrai uzsiema su vaikais, veda sventes, vaziuoja ekskursijas su vaikais ir ju teveliais. tad priklauso istiesu pas kokia auklėtoja papuoli.
*

gal gali parasit pavardes tos aukles ,kad ne papult pas ja.
FF
Noriu savo trigrašį apie Žilvytį įkišt. Kadangi jis pas mane praktiškai kieme, tai mano vaikis tik išėjęs į lauką ir mauna pas leles. Lauko aplinka man ten labai aptinka, bet va pats pastatas atrodo atgrasus, purto vien tik ta mintis, kaip daržely dar nėra normalių langų, kai net mokyklom sudėta.
Kiek teko stebėt auklėtojas, tai nelabai gerai galiu jas paminėt. Dažniausiai mes būnam prie mažiausių. Tai teko matyt tokių vaizdų, kai vaikai laksto aplink katino ar šuns š, vos ne rateliu šoka. O auklėtoja sėkmingai šneka su šeimininkute. Man užsiminus, kad čia gal kaip nors jį pašalint reiktų, visgi įlips vaikai, tai buvo paimtas iš vaiko grėbliukas ir juo šudukas pastumtas po gyvatvore, grėbliukas sėkmingai atiduotas vaikui...
Vasarą mažieji dažniausiai sėdi susodinti ant kilimėlio ir jų yra prašoma niekur neiti. Tai jie sau sėdi ir knibijėja vienas kitą, auklėtojos plepa...
Šiuo metu visi dažniausiai vaikšot ratu aplink darželį. Nors retokai matau išvis ten dabar vaikus lauke, kai kituose darželiuose vaikučiai būna išvesti.

Mes patys užsirsšę į Vaikystę. Turim ten pažystamą, žadėjo paderint geresnę auklėtoją ir pan. Nors esu girdėjusi ir nekokių atsiliepimų apie jį.
Šiaip tai kiek nueinam su mažium, tai vienos auklėtojos labai su vaikais užsiima, o kitos tik plepa sustojusio. Einam mes neįspėję, tad manau, kad matom realią situaciją.

Užsukam ir į Purieną, sesers vaikas ten lankė. Tai tikrai kad ten auklėtojos šoka ir dainuoją. Patinka, kad ten propaguojamas sveikas maistas, grūdinimasis ir pan. Auklėtojos dar likę nuo mano laikų, visos mane pažįsta, bet man kažkaip nebuvo nei viena tokia malonį ar įsimintina, kad savo vaiką norėčiau vesti ten.

Žoddžiu, kiek žmonių, tiek nuomonių. Visur yra ir gero ir blogo. Kiekvienas pasirenka, kas jam mieliau mirksiukas.gif
neringyte
QUOTE(Sniegutė @ 2006 12 09, 15:21)
Noriu savo trigrašį apie Žilvytį įkišt. Kadangi jis pas mane praktiškai kieme, tai mano vaikis tik išėjęs į lauką ir mauna pas leles. Lauko aplinka man ten labai aptinka, bet va pats pastatas atrodo atgrasus, purto vien tik ta mintis, kaip daržely dar nėra normalių langų, kai net mokyklom sudėta.
Kiek teko stebėt auklėtojas, tai nelabai gerai galiu jas paminėt. Dažniausiai mes būnam prie mažiausių. Tai teko matyt tokių vaizdų, kai vaikai laksto aplink katino ar šuns š, vos ne rateliu šoka. O auklėtoja sėkmingai šneka su šeimininkute. Man užsiminus, kad čia gal kaip nors jį pašalint reiktų, visgi įlips vaikai, tai buvo paimtas iš vaiko grėbliukas ir juo šudukas pastumtas po gyvatvore, grėbliukas sėkmingai atiduotas vaikui...
Vasarą mažieji dažniausiai sėdi susodinti ant kilimėlio ir jų yra prašoma niekur neiti. Tai jie sau sėdi ir knibijėja vienas kitą, auklėtojos plepa...
Šiuo metu visi dažniausiai vaikšot ratu aplink darželį. Nors retokai matau išvis ten dabar vaikus lauke, kai kituose darželiuose vaikučiai būna išvesti.

*

na ta pati ir as matydavau nes tas darzelis ir man kieme stovedavo ax.gif
cudo
Labas,o keip rast Purieną,as dar visai ne pazistu kedainiju g.gif
FF
Puriena prie buvusios parduotuvės "Jaunatvė", dabartinė "Rimi".

Kai įvažiuoji į Kėdainius nuo Josvainių pusės, tai važiuoji iki šviesoforų, tada toj sankryžoj, kur šviesoforas suki į kairę, važiuoji tiesiai, kol pamatai parduotuvę "Leader price", ten prieš ją tokia sankryža, joj suki į dešinę ir važiuoji visą laik tiesiai, kairėj pasimato darželis "Vaikystė" o priešais jį "Atžalyno" vidurinė,. Nuo ten jau dešinėj pusėj matos "Puriena".

Galima važiuot iki "Jaunatvės" parduotuvės ir nuo ten per turgelį ateit į darželį, bet man anaip atrodo paprasčiau. Tik žiurint iš kurios pusės tu įvažiuosi į Kėainius.
neringyte
na jau nebezinau ka ir daryti prisiklausiau tiek is pazystamu nuomoniu apie tuos darzelius doh.gif liko tik puriena teigiamas g.gif
saulelyte kaip jums darzelyje?
Austre 123
Dar Vaikystė nieko bet man nuo mano laiku purto jinai.
Žadam anksčiau pradėti vesti kad priprastu tik nežynau kaip reiks su dukriuku nes jau tokia bailiukė nekekviena žmogu priima g.gif
neringyte
QUOTE(Austre 123 @ 2006 12 13, 13:58)
Dar Vaikystė nieko bet man nuo mano laiku purto jinai.
Žadam anksčiau pradėti vesti kad priprastu tik nežynau kaip reiks su dukriuku nes jau tokia bailiukė nekekviena žmogu priima g.gif
*

na gal kaip tik nieko bus kai broliukas salia bus g.gif
Iga10
Sveiki, mane taip pat domina Kėdainių darzeliai. Vedziau keleta menesiu i Vyturelio, bet tikrai niekam nesiulyciau. Girdejau, kad yra dar geros pradzios darzelis, ar ten imanoma patekti?
besiba
QUOTE(neringyte @ 2006 12 12, 23:44)
na jau nebezinau ka ir daryti prisiklausiau tiek is pazystamu nuomoniu apie tuos darzelius doh.gif liko tik puriena teigiamas  g.gif
*

o as tai nelabai teigiamai girdejau blush2.gif blush2.gif nors pati ta darza baigiau lotuliukas.gif lotuliukas.gif bet kada dabar ten sako tik soka ir dainuoja- nieko daugiau nedaro g.gif g.gif

siai kol savo vaiko nenuvesi kazkur, topl nuomones normalios ir neturesi ax.gif as tai dar pora metu tikrai nevesiu (apsisprendziau) -tai kol kas rami blush2.gif mirksiukas.gif paskui mergina bus gudresne, naglesne lotuliukas.gif lotuliukas.gif
1234567
QUOTE(neringyte @ 2006 12 12, 23:44)
*

Mums, normaliai mirksiukas.gif Nėjom beveik mėn, nes sirguliavo vis, nenorėjom bacilų savo sloga nešiot. O dabar vėl keliausim, kaip sakiau Vilius ten retai būna kartą-du per savaitę, bet jam patinka thumbup.gif Na neslėpsiu, kad pažintys kartais padeda.... ax.gif bet tikrai nepasakyčiau, kad maniškiu kažkas rūpinasi išskirtinai, visi vaikai vienodai apžiūrėti. Tik va, dėl vedimo į lauką tai tikrai retokai veda, būna net nelyja, tik apsiniaukę, bet neina doh.gif O maniškis gi "laukinis" biggrin.gif iš tikro, kol nepradėsiu leist visai dienai kasdien, tol visko ir nežinosiu..... o kai pamatysim, tai tada ir nuspręsim ar pasiliekam ar ne.... Nes aplėkiau jau visus darželius Kėdainiuose, tad turim ir kitų variantų, jei šis netiks ax.gif
~INGUTĖ~
Va o kas gali papasakoti apie Vaivorikstes darzeli, nes jis man kolkas arciausei namu.
neringyte
QUOTE(INGUTE. @ 2007 01 13, 19:59)
Va o kas gali papasakoti apie Vaivorikstes darzeli, nes jis man kolkas arciausei namu.
*

aviliukas(zemaitej)ne arciau g.gif
gluosnelė
QUOTE(Iga10 @ 2006 12 13, 19:49)
Sveiki, mane taip pat domina Kėdainių darzeliai. Vedziau keleta menesiu i Vyturelio, bet tikrai niekam nesiulyciau. Girdejau, kad yra dar geros pradzios darzelis, ar ten imanoma patekti?
*

Pradejau savo sūnuką vesti į Vyturėlį. Kodėl nesiūlytum į šį darželį?
Dar tik tris kartus buvom, tai viena auklėtoja labai šauni pasirodė, aišku kol kas sunku spręsti. g.gif
~INGUTĖ~
QUOTE(neringyte @ 2007 01 14, 08:59)
aviliukas(zemaitej)ne arciau g.gif
*

Tai kad nezinau as ten tokio. Kad yra ten arciau Garadoko, bet ten kie zinau rusu darzelis ar as klistu g.gif
neringyte
QUOTE(INGUTE. @ 2007 01 18, 10:21)
Tai kad nezinau as ten tokio. Kad yra ten arciau Garadoko, bet ten kie zinau rusu darzelis ar as klistu  g.gif
*

klysti jei as neklystu tongue.gif bet tikrai zemaitej na tiksliau luksio g yra "avyliukas"
žemuogienė
rusu darzelio nebera - priesais yra Aviliukas smile.gif
Ramunis
QUOTE(saulelytė @ 2007 01 07, 13:51)
Mums, normaliai  mirksiukas.gif  Nėjom beveik mėn, nes sirguliavo vis, nenorėjom bacilų savo sloga nešiot. O dabar vėl keliausim, kaip sakiau Vilius ten retai būna kartą-du per savaitę, bet jam patinka  thumbup.gif  Na neslėpsiu, kad pažintys kartais padeda....  ax.gif  bet tikrai nepasakyčiau, kad maniškiu kažkas rūpinasi išskirtinai, visi vaikai vienodai apžiūrėti. Tik va, dėl vedimo į lauką tai tikrai retokai veda, būna net nelyja, tik apsiniaukę, bet neina  doh.gif O maniškis gi "laukinis"  biggrin.gif  iš tikro, kol nepradėsiu leist visai dienai kasdien, tol visko ir nežinosiu..... o kai pamatysim, tai tada ir nuspręsim ar pasiliekam ar ne.... Nes aplėkiau jau visus darželius Kėdainiuose, tad turim ir kitų variantų, jei šis netiks  ax.gif
*

Kad jau jūs tokie patyrę,tai gal atsakysit į kelis klausimėlius 4u.gif .Ar reik prieš vedant į daržiuką paskiepyti,ką reik neštis ir ką turėti einant.Aš vis ruošiuosi savo sūnų po truputį vest papratinti prie daržiuko aplinkos,prie vaikų,prie auklyčių,tik va nieko nežinau nei kas nei kaip... blush2.gif Ačiū visoms kurios papasakos daugiau
rasa32
Kazkokiu "priesdarzeliniu" skiepu nera.Reikalinga tik pazyma is gydytojo apie vaiko sveikata.
neringyte
QUOTE(Ramunis @ 2007 01 31, 13:17)
Kad jau jūs tokie patyrę,tai gal atsakysit į kelis klausimėlius  4u.gif .Ar reik prieš vedant į daržiuką paskiepyti,ką reik neštis ir ką turėti einant.Aš vis ruošiuosi savo sūnų po truputį vest papratinti prie daržiuko aplinkos,prie vaikų,prie auklyčių,tik va nieko nežinau nei kas nei kaip... blush2.gif Ačiū visoms kurios papasakos daugiau
*

na man zilvytyje aiskino kad vaikas jau turi moket pats valgyt,buti be pamperso ir be soskes ar merliuku...nors drauge savo maziuka vesdavo su pampersu tik pacios aukletojos nusegdavo ir kas valanda ant puoduko sodindavo
rasa32
QUOTE(neringyte @ 2007 01 31, 21:47)
na man zilvytyje aiskino kad vaikas jau turi moket pats valgyt,buti be pamperso ir be soskes ar merliuku...nors drauge savo maziuka vesdavo su pampersu tik pacios aukletojos nusegdavo ir kas valanda ant puoduko sodindavo
*

Maza ka ten aiskina,visko ismoksta ten bebudami.Aisku,kai viska moka,tai maziau vargo ir vaikui,ir aukletojoms.O su merliukais ir zaislais tai ir 5meciai miega mirksiukas.gif
Ramunis
QUOTE(neringyte @ 2007 01 31, 20:47)
*

Soskės seniai nenaudojam,valgyti patys mokam,tik va tas puodas.... :ohNa kolektyve gal greičiau viską išmoks,o dar ir laiko turim truputį ax.gif
Aš su viena mama kalbėjau,tai ji sakė skiepyjo dukrytę nuo gripo,kad atsparesnė ligoms būtų.Galvoju,kad ir mums gal reiks taip padaryti,nes po to bus,nei i darbą eit,nei namie sėdėt verysad.gif
O kiek maždaug kainuoja daržiukas,nuo ko kaina priklauso?Jaučiu rūbelių reiks palikti papildomai.
Kažkaip labai baugu, tą savo mažą turtą palikti be savų wub.gif 4u.gif
neringyte
QUOTE(Ramunis @ 2007 02 02, 12:47)
O kiek maždaug kainuoja daržiukas,nuo ko kaina priklauso?Jaučiu rūbelių reiks palikti papildomai.
Kažkaip labai baugu, tą savo mažą turtą palikti be savų wub.gif  4u.gif
*

cia priklauso nuo to kiek kartu vaikas darzelyje valgo(pusryciai,priespieciai,pietus pavakariai ir vakariene) ir kiek dienu eina i darzeli.na lyg ir taip pati supratau kai man aiskino ax.gif

ne tau vienai baugu del savojo turto mirksiukas.gif
Žynoma
Na mes tai lankom "Aviliuka",kol kas tai labai thumbup.gif .Aukletojos tikrai su vaikais labai daug uzsiima ir mano akimis ziurint yra labai puikios.
Pradzia mums buvo labai sunki,tiesa,savaite viskas buvo thumbup.gif ,o paskui cray.gif cray.gif cray.gif .Negalejau nei 1 val. palikti...Na dabar viskas susitvarke!
žemuogienė
QUOTE(Žynoma @ 2007 02 09, 14:57)
Na mes tai lankom "Aviliuka",kol kas tai labai  thumbup.gif .Aukletojos tikrai su vaikais labai daug uzsiima ir mano akimis ziurint yra labai puikios.
Pradzia mums buvo labai sunki,tiesa,savaite viskas buvo  thumbup.gif ,o paskui  cray.gif  cray.gif  cray.gif .Negalejau nei 1 val. palikti...Na dabar viskas susitvarke!
*

o ten tik nuo 3 metuku? unsure.gif
Žynoma
QUOTE(žemuogienė @ 2007 02 10, 10:13)
o ten tik nuo 3 metuku?  unsure.gif
*

Tiksliai pasakyti negaliu.Nors teko matyti,kad kitos mamos veda ir mazesnius vaikiukus.Gal atskiros amziau grupes yra,nors musu grupe tai misri.

P.S. jei domiesi tai uzeik,nes ten taip pat eiles.
~INGUTĖ~
Na reiks anytos pasiklausti gal Aviliuke kokiu kolegiu dirba, kad pasiklausinetu kaip kas ten. g.gif
laurechka
QUOTE(Ramunis @ 2007 02 02, 09:47)
O kiek maždaug kainuoja daržiukas,nuo ko kaina priklauso?J

Kaip neringyte jau rase, kaina priklauso nuo kiek kartu vaikas valgys darzelyje... Bet diena berods 3-4-5 Lt gaunasi mirksiukas.gif
Ramunis
Ačiū mamukai už info 4u.gif . Labai bijau aš tų ašarų ax.gif Širdis plyš atrodo,vien pagalvojus,kad reiks vaiką palikti. blush2.gif
neringyte
QUOTE(Ramunis @ 2007 02 12, 11:44)
Ačiū mamukai už info  4u.gif . Labai bijau aš tų ašarų  ax.gif Širdis plyš atrodo,vien pagalvojus,kad reiks vaiką palikti. blush2.gif
*

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif unsure.gif bijau ir as tu asareliu
laurechka
QUOTE(Ramunis @ 2007 02 12, 08:44)
Labai bijau aš tų ašarų

QUOTE(neringyte @ 2007 02 12, 09:52)
bijau ir as tu asareliu

Mamom turbūt sunkiau palikti vaikiuką darželyje, nei vaikiukui ten pasilikti mirksiukas.gif Vaikiukas verks, kol mama pro duris tik išeis, paskui bus viskas gerai mirksiukas.gif
Eimas mano (kai ėjo darželin kai buvom LT ilgesnį laiką) ėjo be ašarų nuo pat pirmos dienos. Pirmą dieną verkė, nes nepalikau jo miegoti su visais vaikais ax.gif Aišku, sirgo, būdavo sunkiau po ligos eiti, bet ėjo. Kartą išvažiavus buvau porai sav., tai kai grįžau ir vedžiau į daržą jį, žliumbėm abu... Dar tokio verkiančio vaiko nebuvau mačius verysad.gif Susitarėm, kad pabus tik iki miego. Aš tą laiką pas mamą darbe prabuvau, pražliumbiau... Tai buvo mūsų paskutinė diena darželyje... Paskui dar ilgą laiką važiuojant į daržo pusę verkdavo ir klausdavo ar nevažiuosim pas vaikus verysad.gif Ir nžn kas jam buvo: ar auklėtoja pabarė, ar po mano išvažiavimo jam kas galvelėj susimakalavo g.gif
Dabar pas vaikus eina su didžiausiu noru, verkia, kai suserga ir nevedu....
Kažkada reiks išleist į kolektyvą vaikus. Geriau daba paverks ir apsipras, nei verks kai reiks į mokyklą eiti (nors ir tada jaučiu verks)... Ai, kiekvienam vaikui ta adaptacija kitokia...
Dar prie to pačio... Aš į daržą leidau, kad jam greičiau liežuvis atsirištų. O gavosi taip, kad darželyje jis NĖ ŽODŽIO nepasakydavo doh.gif Užtat grįžęs namo kol atraportuodavo visiems ką darė pas vaikus doh.gif Nustojom eit pas vaikus, pradėjo kalbėt daugiau, tik va, tada problema- vaikui lialių reikėjo tongue.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.