Sveiki, Cia uzsiregistravau noredamas paklausti jusu (suauge zmones) nes kitur nesulaukiu normaliu patarimu ir pamastymu. Noriu kreiptis i Jus pagalbos del isejusios merginos. Iseit isejo , bet nustebino kad labai greitai, ir viska pasake vienu ypu. Man buvo sokas isgirsti viska, kas buvo susikaupe per 1,5 m grazios draugystes. Ir dar nustebino kad nebuvo kalbeje apie tai, apie negandas apie nemielus dalykus. Visada sakiau kad zmogu reikia pamilti o neisimyleti. Man taip ir ivyko, pamilau ja begant laikui, leisdavome laika kartu tik gal netiap kaip mums reikedavo kaip turedavome. Is tiesu skyriau jai per mazai demesio ir per mazai vertinau. Per metus igyjau daug nemalonumu-asmeniskai neatidavinejau skolu kurios vilkosi paskui ir ji apie tai suzinojo, nutylejau tai nesbuvo ir geda ir nemaloni tema. Taciau dabar nieko pries ja neslepiu. Viska bandau isaiskinti ir irodyti jog galiu isspresti problemas ir tuo paciu pasiruvinti vyriskai ja, skirti demesi kitiems prioritetams, ir tikslams, tuo paciu noriu kad ji griztu, o jei negriztu kad duotu man laiko irodyti viska ka esu pazadejes ir uzsibrezes. Negaliu pagalvoti, kad su ja galetu buti kitas. Kad jis gali rupintis ir palepinti kitas. Galite pavadinti mane pavyduoliu ir savanaudziu, taciau kalbu is sirdies ir labai noriu jai irodyti. O ji manau yra paveikta kitu zmoniu kitu nuomoniu, ko gero yra prisakyta daug galbut ir tiesos bet daug ir gandu. Ji neatsileidzia nei kiek yra tarsi uzsispyrusi, nors netikiu kad viduje po 1,5 m taip gali viskas nutrukti ir dingti. Man reikia tik vienos blankios galimybes kad irodyciau jog galiu buti kitas zmogus ir nelaikinai, o pasikeisti is esmes su kitomis vertybemis. Taciau ji neprisileidzia nei su mano snekomis nei veiksmais. Pagelbekite prasau su protingais patarimais, o gal panasiom asmeninemis istorijomis.
Jei kils klausimu prasome klauskite.. atsakysiu... Parasau parasykite galbut asmeniniu situaciju ir istoriju gal zinote kokiu nors budu
Pats_geriausias_tetis_pasaulyje
2010 06 16, 13:11
Nieko blet nesupratau, tai del ko ji isejo, kad tu kazkam esi skoloj?
Dziurgita:)
2010 06 16, 14:39
Kiek galima ta pacia istorija rasyti IESKOKiS KITOS PANELES
neducio mamyte
2010 06 16, 15:19
Saules zuikutis...Arbatos puodelis...Juros osimas...Draugai...Sviezia duona...Kaciukas, zaidziantis siulu kamuoliu...Siltas lietus...Mociutes megztos kojines...Sypsena praeivio veide...Lakstingalos giesme...Mylimos komandos pergale...Zemuogiu uogiene...Didele laime susideda is mazu dalyku.
QUOTE(neducio mamyte @ 2010 06 16, 16:19) Saules zuikutis...Arbatos puodelis...Juros osimas...Draugai...Sviezia duona...Kaciukas, zaidziantis siulu kamuoliu...Siltas lietus...Mociutes megztos kojines...Sypsena praeivio veide...Lakstingalos giesme...Mylimos komandos pergale...Zemuogiu uogiene...Didele laime susideda is mazu dalyku. kaip cia suprast?
*GAILĖ*
2010 06 16, 17:50
QUOTE(ulrika @ 2010 06 16, 17:12) kaip cia suprast?  išprotėjo matyt moteriškė  , visose temose tą pačią žinutę rašo o temos autoriui: lb nerišliai rašai, neišku kas dėl ko įvyko. bet akivaizdu, kad per vėlu jau, moterys taip lengvai nepalieka mylimų vyrų. matyt ji suprato, kad neverta savo gyvenimo švaistyt tau, todėl taip staigiai viską ir nutraukė. kažko tu čia mums nesakai
braskeles
2010 06 16, 19:11
As tai pavyzdziui nesuprantu tokiu vyru sneku- duok man proga ir as tau irodysiu kad galiu pasikeist, tik suteik man ta vieninteli sansa... mane tai nervuoja tokios snekos, tai tu negaisk laiko o irodinek... nes susidaro toks ispudis, kad pasikeisiu jei tik paprasysi  neisizeiskit, bet praset nuosirdaus komentaro
samantaaa2
2010 06 16, 21:53
kazkaip keistai skamba, eme ir isejo...... atsisuk atgal ir apmastyk viska. pirmiausiai susirask atsakymus i klausymus-kas nutiko? ka as negerai dariau? netokia ten ir grazi draugyste buvo,jei net nesugebejot issisneketi. taip paprastai mylintys zmones nesiskiria,o ypac moterys... ir tik tada,kai surasi pats atsakymus i klausimus,tavo pareiga- susirasti ja ir isklausyti. ne cia sedek ir ieskok patarimu,o veik.. cia nerasi nieko,o tik speliojimus,tuscius svarstymus kas taves gali laukt . viskas tik tavo ir jos rankose ir jei vienas is jusu pavargo- kelio atgal nebera...reiskia reikejo spresti biski anksciau,kai dar mergina buvo salia......
Heineken
2010 06 17, 11:59
Ne prašyk šansų,kad galėtum atsistoti ir eiti,o eik,bet kuriuo atveju viskas išeis į naudą. Pasyvumui ir mąstymams laiko nėra.
aciu visiems uz patarimus. stengiuosi palaikyti su ja kontakta (nes kitaip negaliu) taciau ji salta na bent kol kas, taciau as sau iskeliau tikslu kurie manau padarys ispudi... Nors dabar jai taip gal ir neatrodo...
patariu negaisti laiko, ir negaisti kito zmogaus laiko su savo kvalystem..ieskokis kitos
asmeryte
2010 06 17, 17:50
QUOTE(Pats_geriausias_tetis_pasaulyje @ 2010 06 16, 14:41) Nieko blet nesupratau, tai del ko ji isejo, kad tu kazkam esi skoloj? negaliu kaip prajuokino sitas postas. Nieko cia juokingo, bet kazkaip savaime is to keiksmazodzio juoktis pradejau :DDD Tinka prie sitos temos
QUOTE(asmeryte @ 2010 06 17, 17:50) negaliu kaip prajuokino sitas postas. Nieko cia juokingo, bet kazkaip savaime is to keiksmazodzio juoktis pradejau :DDD Tinka prie sitos temos   as ir juokiausi is sio posto
O mene visi šie postai pravirgdė,bet deja ne iš gailesčio,o kvailom juoko ašarom.Juokinga kai žmonės turi tiek,kad nieko nebevertina,o supranta ką turėjo tik praradę.Kiekvienas įsivaizduokim,kad turim gįvent tik vieną dieną ir kaip tą diena pasikestų mūsų elgesys,tai kodėl blyn šeipsau negalima taip gyvent?Reik mylėt ir saugot kol turi,kai prarandi nebeieškok nieko.
alisia28
2010 06 21, 07:25
gerai, kad ir negrizta
agute07
2010 06 21, 19:32
Matyt metukų mažai
kaip viena ir rase...tai moterys, mylincios moterys seip sau ir lengvai nepalieka, neiseina.kazka negerai darei vyruti, nenori visko mums papasakoti.geriau pasinerk i gyvenima, pamirsk savo mylimaja ir leisk abiems jums susirasti tai, del ko noresis stengtis ne tik tada kai prarandi
MissTake
2010 06 28, 23:43
Galiu labai lakoniskai tau atsakyti - pamirsk ir gyvenk toliau. 1,5 metu - tai tikrai nera daug. Ir tikrai viska galima uzmirsti. Ir Ji jau turbut juda i prieki. Nuosirdziai patariu judeti ir Tau. Bus tu meiliu Yra skirtumas, tarp romantiko, kuris yra mielas, ir nevykelio ikyruolio, kurio yra gaila. Atsargiai su ta riba.
grąžink visas skolas
Jeigu ji Tave bent kiek mylėjo, tai nebuvo visiškai paprasta priimti sprendimą. Jeigu sprendimą priėmė, reiškia susikaupė iki to, paruošė save ir atsisveikino su Tavim. Bėgti šiai merginai iš paskos reiškia būti jai akmeniu po kaklu. Net jeigu ir pavyks vėl būti pora, kas iš to - pradžioj kankinsit vienas kitą, kol išsiaiškinsit, tuomet Tu maksimum tris mėnesius būsi "pasitempęs", o tada vėl tapsi savimi ir mergina prisimins, kodėl Tave paliko. Ir vėl viskas iš pradžių - gryna kankynė... O šiaip tai siūlau ne prieš kitus būti atviram, o prieš mylimą žmogų - kokie čia santykiai, jei kažkas nuo mylimo slepiama, nes "gėda pasisakyti" - kaukių balius be gražios pabaigos  Ieškok kitos panelės.
Tetis Evaldas
2010 07 10, 21:33
QUOTE(Pgnss @ 2010 06 15, 12:51) Sveiki, Cia uzsiregistravau noredamas paklausti jusu (suauge zmones) nes kitur nesulaukiu normaliu patarimu ir pamastymu. Noriu kreiptis i Jus pagalbos del isejusios merginos. Iseit isejo , bet nustebino kad labai greitai, ir viska pasake vienu ypu. Man buvo sokas isgirsti viska, kas buvo susikaupe per 1,5 m grazios draugystes. Ir dar nustebino kad nebuvo kalbeje apie tai, apie negandas apie nemielus dalykus. Visada sakiau kad zmogu reikia pamilti o neisimyleti. Man taip ir ivyko, pamilau ja begant laikui, leisdavome laika kartu tik gal netiap kaip mums reikedavo kaip turedavome. Is tiesu skyriau jai per mazai demesio ir per mazai vertinau. Per metus igyjau daug nemalonumu-asmeniskai neatidavinejau skolu kurios vilkosi paskui ir ji apie tai suzinojo, nutylejau tai nesbuvo ir geda ir nemaloni tema. Taciau dabar nieko pries ja neslepiu. Viska bandau isaiskinti ir irodyti jog galiu isspresti problemas ir tuo paciu pasiruvinti vyriskai ja, skirti demesi kitiems prioritetams, ir tikslams, tuo paciu noriu kad ji griztu, o jei negriztu kad duotu man laiko irodyti viska ka esu pazadejes ir uzsibrezes. Negaliu pagalvoti, kad su ja galetu buti kitas. Kad jis gali rupintis ir palepinti kitas. Galite pavadinti mane pavyduoliu ir savanaudziu, taciau kalbu is sirdies ir labai noriu jai irodyti. O ji manau yra paveikta kitu zmoniu kitu nuomoniu, ko gero yra prisakyta daug galbut ir tiesos bet daug ir gandu. Ji neatsileidzia nei kiek yra tarsi uzsispyrusi, nors netikiu kad viduje po 1,5 m taip gali viskas nutrukti ir dingti. Man reikia tik vienos blankios galimybes kad irodyciau jog galiu buti kitas zmogus ir nelaikinai, o pasikeisti is esmes su kitomis vertybemis. Taciau ji neprisileidzia nei su mano snekomis nei veiksmais. Pagelbekite prasau su protingais patarimais, o gal panasiom asmeninemis istorijomis. Jei kils klausimu prasome klauskite.. atsakysiu... Parasau parasykite galbut asmeniniu situaciju ir istoriju gal zinote kokiu nors budu O gal ji paprasciausiai susirado kita? Arba kazka jau labai prisidyrbai.Kazkaip nesitiki kad tu cia visa tiesa pasakiai kazka ir nuo musu slepi
|
|