Laba,
gal kas vedate savo atzaleles i si lopseli - darzeli. Noreciau suzinoti nuomone apie ji. Greitu laiku zadu leisti ten net dvi savo paneles.
Laba,
gal kas vedate savo atzaleles i si lopseli - darzeli. Noreciau suzinoti nuomone apie ji. Greitu laiku zadu leisti ten net dvi savo paneles.
Labas,
Savo vyresniąją 6,5 m dukryte vedu jau nuo 2,5 metu, o jaunesnioji 3.5 m lanko šį darželį nuo rugsėjo. Nuostabios auklėtojos, yra dailės, pramoginių šokių būreliai, kineziterapeutė, logopedė. Vaikų grupėse nedaug. Esame labai patenkinti visa šeima šiuo darželiu. Žodžiu, tikrai rekomenduoju šį darželį.
O gal yra mamyčių, kurios ves vaikučius nuo rudens į pačių mažiausių grupę? Maniškiui rugsėjį bus 1,3 metukų - niekap negaliuapsispręsti - leisti vaikutį į lopšelį jau nuo rugsėjo ar dar auginti
Kaip šiame lopšelį su pačiais mažiausiais elgiamasi?
mes jau priimtos pasibandymui nuo rugpjucio
O pas kokia jus aukletoja priimti Siaip manau, kad viskas bus gerai, ten yra ir mazesniu uz jus
Žinok nežinau auklėtojos vardo
Buvom truputį į kitą grupę nuėję - Karoliui labai patiko, bet vis tiek mamos reikia Ir baisoka dėl ligelių Šiaip aš į darbą planuoju išeit tik lapkričio pirmom dienom, tai turėsim laiko adaptuotis LIle, o gal jūs į tą pačią grupę eisit QUOTE(mucka @ 2006 08 09, 10:12) O gal yra mamyčių, kurios ves vaikučius nuo rudens į pačių mažiausių grupę? Maniškiui rugsėjį bus 1,3 metukų - niekap negaliuapsispręsti - leisti vaikutį į lopšelį jau nuo rugsėjo ar dar auginti Kaip šiame lopšelį su pačiais mažiausiais elgiamasi? labas mes jau nuo balandzio einam , esu labai patenkinta. maniskis kai pradejo eit i lopšį tik metukų buvo, ir tikrai nesigailiu. ten juos mažiukus labai myli, maniškis kažkaip kolkas tfu tfu tfu neserga, na aš dar manau kad ir nuo imuniteto vaiko priklauso.
o mes ziuresim ar mus nuo rugsejo priims
ziogeliu aukletoja man nelabai patiko..taikomes i boruzeles QUOTE(Krisss @ 2006 08 09, 18:23) labas mes jau nuo balandzio einam , esu labai patenkinta. maniskis kai pradejo eit i lopšį tik metukų buvo, ir tikrai nesigailiu. ten juos mažiukus labai myli, maniškis kažkaip kolkas tfu tfu tfu neserga, na aš dar manau kad ir nuo imuniteto vaiko priklauso. jei tavo vaikutis ne žiogeliuose, tai šiandien mačiau kaip sėdėjo ramus ir laukė savo sriubos QUOTE(O_N_O @ 2006 08 09, 18:33) o mes ziuresim ar mus nuo rugsejo priims ziogeliu aukletoja man nelabai patiko..taikomes i boruzeles o grupę galima pasirinkti? Nes man žiogelių auklėtoja irgi tokia šalta pasirodė
Na dabar net susimasciau, mes lyg i boruzeles, jau tikrai ne i ziogelius
o grupę galima pasirinkti? Nes man žiogelių auklėtoja irgi tokia šalta pasirodė [/quote] na nezinau kaip su tuo pasirinkimu..bet uzrase mus kur papuole paeiliui, taciau kai pamaciau aukletoja ir kaip ji bendrauja su vaikais tai man ji is pirmo zvilgsnio nepatiko..pasiprasiau i kita ir nepriestaravo.. QUOTE(mucka @ 2006 08 09, 10:12) O gal yra mamyčių, kurios ves vaikučius nuo rudens į pačių mažiausių grupę? Maniškiui rugsėjį bus 1,3 metukų - niekap negaliuapsispręsti - leisti vaikutį į lopšelį jau nuo rugsėjo ar dar auginti Kaip šiame lopšelį su pačiais mažiausiais elgiamasi? Mes užrašėm Saulutę į šitą darželį nuo rugsejo, pakliuvom i Boružėlių grupę beje vedėjai nieko nenešėm
Rasa tikrai superine aukletoja
O as pagaliau pasiziurejau i kokia grupe mes einam Siaip ten dabar dalis aukletoju atostodgauja ir kai kuriu tu kurios dirbs su maziukais gali ir nebuti, yra vaduojancios ir susikeite grupemis QUOTE(mucka @ 2006 08 09, 23:38) jei tavo vaikutis ne žiogeliuose, tai šiandien mačiau kaip sėdėjo ramus ir laukė savo sriubos o grupę galima pasirinkti? Nes man žiogelių auklėtoja irgi tokia šalta pasirodė vaje bloga mama nes neatsimenu kokioj grupeje mano vaikas, na lygtais tikrai ne žiogeliuose. musu grupe pirmame aukste pro pirmas duris iejus desineje puseje. ot suveliau o man musu aukletojos patinka abi, ir vaikas bega pas vaikus vos spejus batus peraut. na bent jau kolkas viskas labai smagu ir tikrai savo maziu palieku be jokios baimes. ir vedeja man pasirode labai faina, mus prieme iskart, nes musu aukle atsisake, ir kaip tik uztaikem kad viena vieta buvo laisva. QUOTE(Krisss @ 2006 08 16, 19:59) vaje bloga mama nes neatsimenu kokioj grupeje mano vaikas, na lygtais tikrai ne žiogeliuose. musu grupe pirmame aukste pro pirmas duris iejus desineje puseje. ot suveliau o man musu aukletojos patinka abi, ir vaikas bega pas vaikus vos spejus batus peraut. na bent jau kolkas viskas labai smagu ir tikrai savo maziu palieku be jokios baimes. ir vedeja man pasirode labai faina, mus prieme iskart, nes musu aukle atsisake, ir kaip tik uztaikem kad viena vieta buvo laisva. tai tada mačiau taviškį
O mano Inesa vakar skandaliuka pasiimant istaise, kad dar manes nemate, o kita mamyte atejo pasiimti savo vaikucio. Gaila buvo mergicos
QUOTE(mucka @ 2006 08 16, 21:50) Oi tai fainai, o jūs gal į tą pačią grupę eisit? Šiaip maniškis nepasėdi vienoj vietoj, tai jei ten tikrai jis buvo, tai aš labai stebiuosi, kad galėjo sėdėt ramiai ir laukti savo sriubytės. o iš kur tu jį pažinai? QUOTE(Krisss @ 2006 08 17, 11:33) Oi tai fainai, o jūs gal į tą pačią grupę eisit? Šiaip maniškis nepasėdi vienoj vietoj, tai jei ten tikrai jis buvo, tai aš labai stebiuosi, kad galėjo sėdėt ramiai ir laukti savo sriubytės. o iš kur tu jį pažinai? Tu buvai parašius, kad sūnutis lopšelį pradėjo lankyt nuo metukų... O mudu, kai nuėjom į grupę, kažkaip pamatėm truputį mažesnį už kitus berniuką (ūgiu), aš šeimininkutės paklusiau kiek jam laiko - ji dabar 1,4 metukų, bet lanko nuo vienerių Šiaip tai visi vaikučiai sėdėjo ramiai Mes eisim turbūt į kitą grupę QUOTE(Krisss @ 2006 08 16, 20:59) vaje bloga mama nes neatsimenu kokioj grupeje mano vaikas, na lygtais tikrai ne žiogeliuose. musu grupe pirmame aukste pro pirmas duris iejus desineje puseje. ot suveliau o man musu aukletojos patinka abi, ir vaikas bega pas vaikus vos spejus batus peraut. na bent jau kolkas viskas labai smagu ir tikrai savo maziu palieku be jokios baimes. ir vedeja man pasirode labai faina, mus prieme iskart, nes musu aukle atsisake, ir kaip tik uztaikem kad viena vieta buvo laisva. jei teisingai supratau, tai tavo mažius yra boružėlių grupėje kiek suprantu senokai jau lankot, gal gali truputi papasakot kaip mažiukas prisitaikė, ar nebuvo problemų su valgymu su miegu ir pan. QUOTE(mucka @ 2006 08 17, 12:50) Tu buvai parašius, kad sūnutis lopšelį pradėjo lankyt nuo metukų... O mudu, kai nuėjom į grupę, kažkaip pamatėm truputį mažesnį už kitus berniuką (ūgiu), aš šeimininkutės paklusiau kiek jam laiko - ji dabar 1,4 metukų, bet lanko nuo vienerių Šiaip tai visi vaikučiai sėdėjo ramiai Mes eisim turbūt į kitą grupę Ech sekliai morkos, O aš kaip tik vakar pažiūrėjau į kokią grupę mes einam, tikrai Boružėlės. Man ten abi mūsų auklėtojos patinka, Viena Rasa o kitos vardo neatsimenu. Galiu bent jau mūsų grupės auklėtojas girt ir girt. ir vaikas tikrai patenkintas, su mielu noru eina, namo nenori, žodžiu viskas liuks. QUOTE(Ingrida.S @ 2006 08 17, 14:22) jei teisingai supratau, tai tavo mažius yra boružėlių grupėje kiek suprantu senokai jau lankot, gal gali truputi papasakot kaip mažiukas prisitaikė, ar nebuvo problemų su valgymu su miegu ir pan. Taip taip boružėlės, einam mes nuo metukų, aš kažkaip pačią pirmą dieną palikau jį visai dienai, nes svetimų žmonių jis nebijojo, vaikų reikėjo labai, tai norėjau pažiūrėti kaip miegos, kaip seksis jam. bet viskas buvo liuks. namo eiti nenorėjo, o ir auklėtojos labai gyrė, kad geras vaikas. Valgyti mes patys dar nemokėjom, na su šakute pažaisdavo, bet daugiau nelabai, o ten išmoko ir su šaukštu valgyti ir iš puodelio gert, ten auklėtojos labai užsiima su vaikais, moko juos, teko ne kartą stebėti iš šono, ir tikrai Boružėlių auklėtojomis esu labai patenkinta. Kažkaip nusiskundimų kad vaikas nemiegotų ar šiaip kad kokių problemų yra, neteko girdėt, na bet maniškis ir buvo netoks kaip visi, jis negali ramiai vienoj vietoj nusėdėti, jam labai reikia vaikų, bendravimo, gal todėl ir darželyje mes labai lengvai pritapom ir manau kad kuo toliau tuo mažiau problemų bus. Jei kartais dar kas būtų neaišku klauskit, atsakysiu kiek galėsiu.
Sveikos, mes irgi jau nuo geguzes men lankom si darzeli, einam i Boruzeliu grupe... Jusu pasiskaicius, tai nezinau nei ka ir galvoti... mano nuomone apie aukletojas buvo susidariusi ne kokia. Zinoma pradejom gana anksti lankyti lopseli ,gal dar per mazas buvo, bet .... didelio pasirinkimo neturejom, per visa ta lankymo laikotarpi (05-men-3 savaites ir 06men-3d., visa kita laika prasirgo. liepos men. atostogavo pas senelius) isgirdom is aukletoju: kad vaikas nepropras, kad niekas nesigaus, nors po dienos kai vyras pakalbejo su jomis ir pasake kad skolingas neliks, viskas apsiverte aukstyn kojom, jau vaikas auksinis, jam viskas gerai...nors siule man jos duoti vaikui valerijono, kas man labai nepatiko... po to vaiko uzakalis buvo iki tiek "nusutintas" kad kojos buvo zaizdotos, negalejo mazius net paeiti, tai kaip vaikas gali noreti buti tame darzelyje po tokiu dalyku??? del sito issutimo kilo nemazas konflikas, labai buvo nepatenkinta auklyte, kai mes paprasciausiai paprasem dazniau keisti pampersa (jokiu pretenziju joms nereiskem) sodinti ant puoduko( ka namuose daro puikiausiai), jos savo kaltes nepripazino, apkaltino vaika, kad kojos su rinkem (o sveria tik 10kg, 80cm ugio? ar storas toks vaikas), kad kitaip ir buti negali, tevai blogi ir t.t. konfliktas ivyko ir jokiu garantiju neturim kad ta vaika ir toliau priziures normaliai po viso sito insidento ( jau antra dien kaip gryzo i darzeli mazius).
Man labai liudna, maziukas labai piktas vakar visa diena buvo, siandien nuo pat ryto irgi piktas us didziausiom isterijom, nezinau nei ka begalvoti ir kaip su vaiku elgtis QUOTE(Krisss @ 2006 08 18, 07:05) Ech sekliai morkos, O aš kaip tik vakar pažiūrėjau į kokią grupę mes einam, tikrai Boružėlės. Man ten abi mūsų auklėtojos patinka, Viena Rasa o kitos vardo neatsimenu. Galiu bent jau mūsų grupės auklėtojas girt ir girt. ir vaikas tikrai patenkintas, su mielu noru eina, namo nenori, žodžiu viskas liuks. Taip taip boružėlės, einam mes nuo metukų, aš kažkaip pačią pirmą dieną palikau jį visai dienai, nes svetimų žmonių jis nebijojo, vaikų reikėjo labai, tai norėjau pažiūrėti kaip miegos, kaip seksis jam. bet viskas buvo liuks. namo eiti nenorėjo, o ir auklėtojos labai gyrė, kad geras vaikas. Valgyti mes patys dar nemokėjom, na su šakute pažaisdavo, bet daugiau nelabai, o ten išmoko ir su šaukštu valgyti ir iš puodelio gert, ten auklėtojos labai užsiima su vaikais, moko juos, teko ne kartą stebėti iš šono, ir tikrai Boružėlių auklėtojomis esu labai patenkinta. Kažkaip nusiskundimų kad vaikas nemiegotų ar šiaip kad kokių problemų yra, neteko girdėt, na bet maniškis ir buvo netoks kaip visi, jis negali ramiai vienoj vietoj nusėdėti, jam labai reikia vaikų, bendravimo, gal todėl ir darželyje mes labai lengvai pritapom ir manau kad kuo toliau tuo mažiau problemų bus. Jei kartais dar kas būtų neaišku klauskit, atsakysiu kiek galėsiu. Maniškis irgi labai mėgsta vaikus, stengiamės kuo daugiau su jais bendraut Pabandysiu ir aš prašytis į boružėles, jei neišeis - gal ir Žiogeliai neblogai bus Gaila, kad neatsiranda Žiogelių grupę lankančių QUOTE(Blue @ 2006 08 18, 08:01)
Na mums tai viskas ok
O gal mamyte kazkuri is cia esanciu yra labai panasi i mane
Turim vienus pazystamus, kuriu berniukas lanko Zogeliu grupe, tai jie ten tikrai jokiu nusiskundimu neturi, bent jau kiek as zinau, mes po uzsiplieskusio konflikto prasiausi kad i ta grupe pervestu, bet... ten vaiku skaicius buvo jau didelis, todel neperkele, liepe prasyti nuo rudens, bet tiek to, liekam toje pacioje, bandysim pratinsti, gal pavyks.....
Sveikos mamytės
As esu ta mamytė, kur iš Žiogelių
kaip šaunu, kad atsirado mamyčių iš Žiogelių grupės
Dėl išsiterliojimų aš visiškai nebijau - namie jis irgi išsiterlina QUOTE(Blue @ 2006 08 18, 09:01) Sveikos, mes irgi jau nuo geguzes men lankom si darzeli, einam i Boruzeliu grupe... Jusu pasiskaicius, tai nezinau nei ka ir galvoti... Man labai liudna, maziukas labai piktas vakar visa diena buvo, siandien nuo pat ryto irgi piktas us didziausiom isterijom, nezinau nei ka begalvoti ir kaip su vaiku elgtis Skaitau ir negaliu patikėti kad apie tą patį darželį ir tą pačią grupę šnekam. Na sirgom ir mes truputį, bet čia manau buvo mūsų kaltė, o ne darželio, aišku ir kolektyvas savo duoda. dar ka pradėjom lankyti ir orai nekokie buvo. į grupę pas vaikus maniškis bėga vos tėčiui spėjus batus peraut, na nekilo mums kažkaip jokių nesusipratimų, va dėl puoduko, tai maniškis net nesėda ant jo, nei namie nei darželyje, bet kaip tai išspręst tai nežinau. gal dar laiko reikia. Na laikykitės, gal viskas susitvarkys. Jo dėl išsiterlinimų tai man baisu, todėl kad nebespėju perrenginėti aš jo, kasdien reikia naujų drabužių, o dar ir darželyje kartais tenka perrengt, bet jau kaip minėjau kaip smagu kai mažius namo nenori eit, ta prasme kad jam ten laaaabai gerai, aišku namie geriausia, bet kolkas kitos išeities neturim.
Kiek pastebėjau tai Boružėlėse vien berniukai
Papildyta: QUOTE(Blue @ 2006 08 18, 09:01) Sveikos, mes irgi jau nuo geguzes men lankom si darzeli, einam i Boruzeliu grupe... Jusu pasiskaicius, tai nezinau nei ka ir galvoti... mano nuomone apie aukletojas buvo susidariusi ne kokia. Zinoma pradejom gana anksti lankyti lopseli ,gal dar per mazas buvo, bet .... didelio pasirinkimo neturejom, per visa ta lankymo laikotarpi (05-men-3 savaites ir 06men-3d., visa kita laika prasirgo. liepos men. atostogavo pas senelius) isgirdom is aukletoju: kad vaikas nepropras, kad niekas nesigaus, nors po dienos kai vyras pakalbejo su jomis ir pasake kad skolingas neliks, viskas apsiverte aukstyn kojom, jau vaikas auksinis, jam viskas gerai...nors siule man jos duoti vaikui valerijono, kas man labai nepatiko... po to vaiko uzakalis buvo iki tiek "nusutintas" kad kojos buvo zaizdotos, negalejo mazius net paeiti, tai kaip vaikas gali noreti buti tame darzelyje po tokiu dalyku??? del sito issutimo kilo nemazas konflikas, labai buvo nepatenkinta auklyte, kai mes paprasciausiai paprasem dazniau keisti pampersa (jokiu pretenziju joms nereiskem) sodinti ant puoduko( ka namuose daro puikiausiai), jos savo kaltes nepripazino, apkaltino vaika, kad kojos su rinkem (o sveria tik 10kg, 80cm ugio? ar storas toks vaikas), kad kitaip ir buti negali, tevai blogi ir t.t. konfliktas ivyko ir jokiu garantiju neturim kad ta vaika ir toliau priziures normaliai po viso sito insidento ( jau antra dien kaip gryzo i darzeli mazius). Man labai liudna, maziukas labai piktas vakar visa diena buvo, siandien nuo pat ryto irgi piktas us didziausiom isterijom, nezinau nei ka begalvoti ir kaip su vaiku elgtis jaučiu reiks nebeskaityt šito skyrelio, nes kuo toliau tuo labiau nervintis pradedu QUOTE(Ingrida.S @ 2006 08 18, 16:11) Kiek pastebėjau tai Boružėlėse vien berniukai Papildyta: jaučiu reiks nebeskaityt šito skyrelio, nes kuo toliau tuo labiau nervintis pradedu tai kad visam darželyje berniukų daugiau nei mergaičių, nieko mergaitės bus labiau lepinamos ten. O dėl mažiukų, tai kiek mamų tiek nuomonių, visiems mielas nebūsi, aš atsimenu tą mažiuką, jis net nevaikščiojo darželyje, tai aš įsivaizduoju kad jam sunku buvo, o kitas dalykas labai daug nuo vaiko priklauso, maniškis negali nebendravęs, todėl jam ir darželyje visai gerai, o Blue man labai gaila buvo tavo mažiaus kai auklėtoja sakydavo, kad jis visą dieną nieko nevalgė, tik pienuko gėrė, taigi vaikas stresavo labai, palauk apsipras ir viskas bus gerai. QUOTE(Krisss @ 2006 08 18, 17:32) tai kad visam darželyje berniukų daugiau nei mergaičių, nieko mergaitės bus labiau lepinamos ten. O dėl mažiukų, tai kiek mamų tiek nuomonių, visiems mielas nebūsi, aš atsimenu tą mažiuką, jis net nevaikščiojo darželyje, tai aš įsivaizduoju kad jam sunku buvo, o kitas dalykas labai daug nuo vaiko priklauso, maniškis negali nebendravęs, todėl jam ir darželyje visai gerai, o Blue man labai gaila buvo tavo mažiaus kai auklėtoja sakydavo, kad jis visą dieną nieko nevalgė, tik pienuko gėrė, taigi vaikas stresavo labai, palauk apsipras ir viskas bus gerai. visoms labai aciu uz palaikyma, mes vis dar nenuleidziam ranku ir tikimes kad viskas bus ciki o Tavo Krisss vaikas ziuriu tokio pat amziaus kaip ir maniskis, ar ne Titas jo vardas (ar kazkas panasaus)???? toks apvalutis dickis vaikis ir labai jau valgus QUOTE(Blue @ 2006 08 18, 22:11) visoms labai aciu uz palaikyma, mes vis dar nenuleidziam ranku ir tikimes kad viskas bus ciki o Tavo Krisss vaikas ziuriu tokio pat amziaus kaip ir maniskis, ar ne Titas jo vardas (ar kazkas panasaus)???? toks apvalutis dickis vaikis ir labai jau valgus šaunu kad jūs taip stengiatės, pamatysi viskas susitvarkys, svarbu patiems nestresuoti nes vaikas labai tą jaučia. o drabužių ir aš dedu daugiau, kad būtų ką perrengt, nes juk ir valgo pats, o aišku kokia sriubyte ir apsipila. na bet nieko viskam juk būna pabaiga. Jo Blue maniškis Titas, aha jis visą laiką toks stambesnis buvo, net šiandien auklėtojos sako ai čia tas kur visad valgo, bet jau toks jis pas mus yra, visada turi ką nors kramtyti, bet svoris jo dabar nepasakyčiau kad didėtų, stabilus labai, juk jis vietoj nenusėdi, daug juda, tai ir valgyti dažniau nori, o pas mus ir tokia pati situacija buvo, kad auklė susirado darbą ir mus paliko, tik aišku aš žinojau jau kokias dvi savaites, bet auklę susirast mums labai sunku, nes gyvenam Kulautuvoje, o iš Kauno čia tikrai nevažiuos, Bet dabar džiaugiuosi kad ir nesusiradom. matai maniškis gal kiek ne pagal amžių suaugęs, na ta prasme kad jis kartais elgiasi taip kaip vyresnis vaikas, jis ir vaikščiot vienas pradėjo 8,5 mėn, jau metų ir dviejų mėn. turėjo šešiolika dantų, buvom susitikę su draugų vaiku kuris porą mėn, jaunesnis, tai net draugė sako, jis ne pagal amžių protingas, tai va todėl gal jam ir lengviau, o taviškis pamatysi greit pritaps, ir net džiaugsis vedamas į darželį. svarbu nenuleiskit rankų, o dėl auklėtojos, gal tik toks nesusipratimas gavosi, na man tai jos tikrai labai fainos, ir jei visos auklėtojos tokios būtų aš manau kad daugiau mamų vestų savo vaikus į darželius. bent jau kiek man pasirodė, tai jos tikrai jais rūpinasi. lile, na nežinau kiek aš į tave galėčiau būti panaši, bet šiandien kai atėjau pasiimt saviškio, tai tavo mažė, tik vardo neatsimenu kuri, verkė labai kad aš pasiimu vaiką ir išeinu, juk jetau tik kelias dieneles einat kaip supratau, pamatysi greit net namo nenorės eit. na viskas manau jau prirašiau čia be proto.
Maniske kazkaip seniau manes taip labai nereikejo, kol i darzeli nejom, o dabar kazkoks siaubas. Man ant galvos uzsiliptu, o dar tokia konkurencija tarpusavy prasidejo
QUOTE(Krisss @ 2006 08 18, 21:41) Jo Blue maniškis Titas, aha jis visą laiką toks stambesnis buvo, net šiandien auklėtojos sako ai čia tas kur visad valgo, bet jau toks jis pas mus yra, visada turi ką nors kramtyti, bet svoris jo dabar nepasakyčiau kad didėtų, stabilus labai, juk jis vietoj nenusėdi, daug juda, tai ir valgyti dažniau nori, Jooo kai as dar pries vasara pamaciau Jus vaika, buvau apsalusi, truputi anksciau atejau pasiimti savojo, dar nebuvo visi net susikele po pietu miegucio,. tai stebejauis kaip jis valgo, kaip jis nori, kaip jis is kitu net eina ir nori atimti, sakau toks visas GIGANTAS QUOTE(Blue @ 2006 08 19, 11:17) Jooo kai as dar pries vasara pamaciau Jus vaika, buvau apsalusi, truputi anksciau atejau pasiimti savojo, dar nebuvo visi net susikele po pietu miegucio,. tai stebejauis kaip jis valgo, kaip jis nori, kaip jis is kitu net eina ir nori atimti, sakau toks visas GIGANTAS oje, prilips mano vaikui valgiuko etiketė, na bet nieko, kaip nors. jo abžora tas mano vaikas, na negi alkaną laikysim, lai valgo.
Sveikos,
Vaizdelis iš mūsų gyvenimo: Atvežė smėliuko, papylė, ir laukė, kol tėveliai ateis ir su karučiu suveš. O mūsų Simas nesulaukdamas nuėjo tiesiai į tą krūvą pasikapstyti (šviesiai apsirengęs). Auklėtojos nematė, tetis tikrą žemdirbį parsivežė. Na, kas - galvoju - į skalbimo mašiną ir toliau galės eit. Deja, smėliukas kaip ir neišsiplovė - orandžiniai dryžiai ir dėmės liko. Tad aš ir galvoju - kame reikalas - ar čia taupė ir pramoninį nudažytą smėlį (su rūdų priemaišomis) pirko, ar kažkas "dovanojo" ar kažkas pinigus išplovė... Faktas, kad vaikiškus drabužius reikės pirkti dažniau. QUOTE(:)Vitalija:) @ 2006 08 23, 17:32) Sveikos, Vaizdelis iš mūsų gyvenimo: Atvežė smėliuko, papylė, ir laukė, kol tėveliai ateis ir su karučiu suveš. O mūsų Simas nesulaukdamas nuėjo tiesiai į tą krūvą pasikapstyti (šviesiai apsirengęs). Auklėtojos nematė, tetis tikrą žemdirbį parsivežė. Na, kas - galvoju - į skalbimo mašiną ir toliau galės eit. Deja, smėliukas kaip ir neišsiplovė - orandžiniai dryžiai ir dėmės liko. Tad aš ir galvoju - kame reikalas - ar čia taupė ir pramoninį nudažytą smėlį (su rūdų priemaišomis) pirko, ar kažkas "dovanojo" ar kažkas pinigus išplovė... Faktas, kad vaikiškus drabužius reikės pirkti dažniau.
O vaakr kai as atejau pasimti savo paneliu tai simonukas verke, norejo, kad ji greiciau namo pasiimtu
Na maniskes tai labai verkti pradejo paliekamos. Inesa jau sukant i Zuvinto gatve pradeda kartoti ne ne, o islipus is masinos rodo, kad atgal turim vaziuoti. Gaila vaiku, bet kai iseities nera tai teks bandyt slifuotis. O del drabuziu tai keista, kad neissilpaia, bandyk pamerkti ar i vanis ar i ace delicate, as beveik visas demes issimu, jei sunkiau imas, tai su grynais sumirkinu demes, kartais tenka ilgiau pamirkinti. O siaip taimanau aukletojos net ir nesiruose matyt kad vaikas purvinasi, svarbu uzsiemes ir ramus
Sveikos, na kas liecia lopseli, Boruzles, tai lyg ir viskas linksta io geraja puse, kas liecia musu mazyli. Jau kaip ir susitaiko su tuo, kad ten reikia buti, aisku zyzalas buna, bet ir namuose daznai toks buna, sunkoka jam keltis taip anksti, norisi pabudus ior isgerus pieno buteliuka dar pagulineti, bet kadangi teveliai nebespeja, tai jam ir nebeleidziam pasidziaugti tokiu malonumu
Reikia nemazai laiko ir gelezines kantrybes, kol musu mazieji persilauz ir ateis laikas, kad prasys, kad veztume i darzeli-darba (taip aiskinam savajam, kad visi vaziuojam i darbus
blue o tai seniu buvo kita aukletoja?
QUOTE(lile @ 2006 08 24, 08:44) viena vienintele diena (gal balandzio men, kai tik pradejom vesti maziu i darzeli) vyras sake ja mate, as jos akyse nemaciau. Ji sake atostogaujanti (kaip kad vaiko auginimo atostogose), ir dirbo kartu su savo vaiku, tas vaikas isvien jai ant keliu sededavo, del to esu girdejusi ne vienos mamaos nepasitenkinimus. o taip tai budavo tik aukletoja Rasa ir vadinama auklyte, jos vardo nezinau, tai su auklyte ir buvom sukonfliktave del musu vaiko nusutinto iki zaizdu uzpakaliuko. Kolkas jos dar nemaciau, gal tostogauja, o gal ir nebera o kiek buvom kalbeje su vedejos pavaduotoja, kiek patys zinom tai turi dirbti maziausia dvi aukletojos grupeje ir auklyte ar dvi ar viena nezinau, jos juk dirba pamainomis, ir vienu metu turetu jos buti dvi, bet kiek lankemes, kartu nesam mate ne karto, del to kelem klausyma tai pavaduotojai kaip cia yra, nes vienam zmogui suziureti 10 tokiu maziuku vakar kartais Simona ne tetis pasieme ir ar jo nevadina Simuku QUOTE(Blue @ 2006 08 24, 09:02) Sveikos, na kas liecia lopseli, Boruzles, tai lyg ir viskas linksta io geraja puse, kas liecia musu mazyli. Jau kaip ir susitaiko su tuo, kad ten reikia buti, aisku zyzalas buna, bet ir namuose daznai toks buna, sunkoka jam keltis taip anksti, norisi pabudus ior isgerus pieno buteliuka dar pagulineti, bet kadangi teveliai nebespeja, tai jam ir nebeleidziam pasidziaugti tokiu malonumu Reikia nemazai laiko ir gelezines kantrybes, kol musu mazieji persilauz ir ateis laikas, kad prasys, kad veztume i darzeli-darba (taip aiskinam savajam, kad visi vaziuojam i darbus Smagu kad jums jau daug geriau, o žiūriu auklėtojos ten labai maišo mūsų vaikus, vis taviškį randu aprengta su mano vaiko drabužėliais. O keltis visiems sunku, maniškis irgi vieną diena pats atsikelia, kita diena reikia kelt, na kitaip nebus, bet aš džiaugiuosi kad nors paliekant nebūna ašarų. O ten ta auklytė tokia aukšta trumpais plaukais? nes jau kelinta dieną tik ją ir matau. QUOTE(Blue @ 2006 08 24, 12:34) viena vienintele diena (gal balandzio men, kai tik pradejom vesti maziu i darzeli) vyras sake ja mate, as jos akyse nemaciau. Ji sake atostogaujanti (kaip kad vaiko auginimo atostogose), ir dirbo kartu su savo vaiku, tas vaikas isvien jai ant keliu sededavo, del to esu girdejusi ne vienos mamaos nepasitenkinimus. o taip tai budavo tik aukletoja Rasa ir vadinama auklyte, jos vardo nezinau, tai su auklyte ir buvom sukonfliktave del musu vaiko nusutinto iki zaizdu uzpakaliuko. Kolkas jos dar nemaciau, gal tostogauja, o gal ir nebera o kiek buvom kalbeje su vedejos pavaduotoja, kiek patys zinom tai turi dirbti maziausia dvi aukletojos grupeje ir auklyte ar dvi ar viena nezinau, jos juk dirba pamainomis, ir vienu metu turetu jos buti dvi, bet kiek lankemes, kartu nesam mate ne karto, del to kelem klausyma tai pavaduotojai kaip cia yra, nes vienam zmogui suziureti 10 tokiu maziuku Mano vaikas jau keli mėnesiai lanko lopšelį o aš nežinau kas yra kas. Gerai nors tiek kad konfliktų mes kažkaip neturėjom ir tikiuosi nebus jų. O aš kai ateinu pasiimti savo mažių, tai vis viena iš dvynukių lekia ieškot mamytės. QUOTE(Krisss @ 2006 08 25, 12:24) Smagu kad jums jau daug geriau, o žiūriu auklėtojos ten labai maišo mūsų vaikus, vis taviškį randu aprengta su mano vaiko drabužėliais. O keltis visiems sunku, maniškis irgi vieną diena pats atsikelia, kita diena reikia kelt, na kitaip nebus, bet aš džiaugiuosi kad nors paliekant nebūna ašarų. O ten ta auklytė tokia aukšta trumpais plaukais? nes jau kelinta dieną tik ją ir matau. Mano vaikas jau keli mėnesiai lanko lopšelį o aš nežinau kas yra kas. Gerai nors tiek kad konfliktų mes kažkaip neturėjom ir tikiuosi nebus jų. O aš kai ateinu pasiimti savo mažių, tai vis viena iš dvynukių lekia ieškot mamytės. Apie dvynukes ta paty galiu pasakyti, tik ka nors pamatau is mamayciu taip ir lekia, asaru pakalne... Kas liecia ta auksta sviesiais plaukais, tai is vyro kalbu supratau, kad cai nauja aukletoja, su ja buna tokia tamsaus gymio zmogus-auklyte (ruskella, kaip mano vyras sako o kad maiso musu mazius tai aukletoja Rasa jau man minejo paciomis pirmomis lankymo dienomis, sako jie mums labai panasus
Taip taip - Simukas ir į daržiuka ir iš jo keliauja su tėčiu, nes aš ne tam miesto gale dirbu... Man irgi visas istorijas atpasakoja, kad kažkuri mergaitė-dvynukė sakė : "Simutis", šaunuolė, kad tokia komunikabili, draugiška.
QUOTE(Blue @ 2006 08 25, 19:32) Apie dvynukes ta paty galiu pasakyti, tik ka nors pamatau is mamayciu taip ir lekia, asaru pakalne... Kas liecia ta auksta sviesiais plaukais, tai is vyro kalbu supratau, kad cai nauja aukletoja, su ja buna tokia tamsaus gymio zmogus-auklyte (ruskella, kaip mano vyras sako o kad maiso musu mazius tai aukletoja Rasa jau man minejo paciomis pirmomis lankymo dienomis, sako jie mums labai panasus na gal aš anksčiau ateinu pasiimt, bet šeštadienį kai buvo darbo diena, auklytė sako pametėm jūsų vaiko bliuzkutę, o aš žiūriu kad tavo mažius su ja. kitą sykį buvo kepures sukeitę,
MAniškė jau po savaitės keliauja į darželį, nervinuos juodai
Kaip jau kažkada rašiau eisim į boružėles, tai labai prašau parašykit ką reikia atsinešt. Kad reikia drabužėlių pakeitimui, pampersų ir servėtėlių tai mums pasakė. O ko reikia daugiau? Kokius batukus darželyje nešioja jūsų vaikai? Ar nešat buteliuką?
Buteliuka buvau atnesus, bet ten juos mokina gerti is musiskiu, tai greit labai ismoko gerti is paprastu
QUOTE(Ingrida.S @ 2006 08 28, 11:00) MAniškė jau po savaitės keliauja į darželį, nervinuos juodai Kaip jau kažkada rašiau eisim į boružėles, tai labai prašau parašykit ką reikia atsinešt. Kad reikia drabužėlių pakeitimui, pampersų ir servėtėlių tai mums pasakė. O ko reikia daugiau? Kokius batukus darželyje nešioja jūsų vaikai? Ar nešat buteliuką? Įsivaizduoju kaip tau sunku, man lengviau buvo tuo klausimu, nes maniškiui kažkaip jei yra vaiku, tai mamos nereikia. O į darželį veža irgi tėtis, nes aš į darbą važiuoju ant 7. o paimu tai jau aš. Pamatysi viskas bus gerai, svarbu pati nesinervuok, nes vaikai labai jaučia kai mums sunku. Mums darželyje reikėjo susipirkti indus, tai sriubai lėkštė, negili lėkštutė, ir puoduką, ir šiaip mūsų prašė kad pirktume tokius pačius, nes nori kad vaikai iš vienodų valgytų. drabužėliai, pampersai, servetėlės, dar reikėjo tualetinio popieriaus nunešt, na kad kažkaip pirmą dieną pamatysi ko trūks, o aš pirmą dieną radau jį su svetimom pėdkelnėm, nes kitų nebuvau įdėjusi. Mes kolkas vaikščiojom su basutėm, bet jau išaugom jas, tai nebežinau ką reikės dabar pirkti,
Taip, visa ka isvardijote nesu, buteliuka taip pat idedu, nes tik ka nors gerdamas uzminga, taip jau priprates
Priedo idedu dar ka nors pakrimsnoti, ka yra priprates ir ka megsta, nes pradzioje maniski darzelyje nieko nevalgydavo
O žaisliukų kokių nors pirkot į grupę?
|