Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Kauno l/d "Žuvintas", Žuvinto g. 8
Supermamų klubas > Vaikų auklėjimas ir ugdymas > Vaikų darželiai > Kaunas
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
lile
Laba,
gal kas vedate savo atzaleles i si lopseli - darzeli. Noreciau suzinoti nuomone apie ji. Greitu laiku zadu leisti ten net dvi savo paneles.
Dusyte
Labas,

Savo vyresniąją 6,5 m dukryte vedu jau nuo 2,5 metu, o jaunesnioji 3.5 m lanko šį darželį nuo rugsėjo.
Nuostabios auklėtojos, yra dailės, pramoginių šokių būreliai, kineziterapeutė, logopedė.
Vaikų grupėse nedaug.
Esame labai patenkinti visa šeima šiuo darželiu.
Žodžiu, tikrai rekomenduoju šį darželį.
mucka
O gal yra mamyčių, kurios ves vaikučius nuo rudens į pačių mažiausių grupę? Maniškiui rugsėjį bus 1,3 metukų - niekap negaliuapsispręsti - leisti vaikutį į lopšelį jau nuo rugsėjo ar dar auginti ax.gif
Kaip šiame lopšelį su pačiais mažiausiais elgiamasi?
lile
mes jau priimtos pasibandymui nuo rugpjucio smile.gif Viskas labai saunu smile.gif

O pas kokia jus aukletoja priimti smile.gif Man labai ten patinka Rasa smile.gif
Siaip manau, kad viskas bus gerai, ten yra ir mazesniu uz jus smile.gif
mucka
Žinok nežinau auklėtojos vardo doh.gif mes tik šiandien užsirašėm, o eisim tik nuo spalio ax.gif Grupė žiogeliai ax.gif o auklėtoja - direktorės pavaduotoja tuo pačiu ax.gif bent taip supratau ax.gif
Buvom truputį į kitą grupę nuėję - Karoliui labai patiko, bet vis tiek mamos reikia doh.gif jis toks mamičiukas, kad net baisu doh.gif
Ir baisoka dėl ligelių ax.gif
Šiaip aš į darbą planuoju išeit tik lapkričio pirmom dienom, tai turėsim laiko adaptuotis ax.gif

LIle, o gal jūs į tą pačią grupę eisit bigsmile.gif ir ar nešėt ką nors vedėjai?
Krisss
QUOTE(mucka @ 2006 08 09, 10:12)
O gal yra mamyčių, kurios ves vaikučius nuo rudens į pačių mažiausių grupę? Maniškiui rugsėjį bus 1,3 metukų - niekap negaliuapsispręsti - leisti vaikutį į lopšelį jau nuo rugsėjo ar dar auginti ax.gif
*

labas
mes jau nuo balandzio einam , esu labai patenkinta. maniskis kai pradejo eit i lopšį tik metukų buvo, ir tikrai nesigailiu. thumbup.gif
ten juos mažiukus labai myli, maniškis kažkaip kolkas tfu tfu tfu neserga, na aš dar manau kad ir nuo imuniteto vaiko priklauso.
O_N_O
o mes ziuresim ar mus nuo rugsejo priims 4u.gif
ziogeliu aukletoja man nelabai patiko..taikomes i boruzeles ax.gif
O_N_O
QUOTE(O_N_O @ 2006 08 09, 19:33)
ziogeliu aukletoja man nelabai patiko..taikomes i boruzeles  ax.gif
*

gal yra dar kas einat i boruzeles?
mucka
QUOTE(Krisss @ 2006 08 09, 18:23)
labas
mes jau nuo balandzio einam , esu labai patenkinta. maniskis kai pradejo eit i lopšį tik metukų buvo, ir tikrai nesigailiu.  thumbup.gif
ten juos mažiukus labai myli, maniškis kažkaip kolkas tfu tfu tfu neserga, na aš dar manau kad ir nuo imuniteto vaiko priklauso.
*

jei tavo vaikutis ne žiogeliuose, tai šiandien mačiau kaip sėdėjo ramus ir laukė savo sriubos mirksiukas.gif biggrin.gif
QUOTE(O_N_O @ 2006 08 09, 18:33)
ziogeliu aukletoja man nelabai patiko..taikomes i boruzeles  ax.gif
*

o grupę galima pasirinkti? Nes man žiogelių auklėtoja irgi tokia šalta pasirodė ax.gif Daugiau pabendravau su kitos grupės 1 aukšte šeimininkute, labai miela pasirodė smile.gif
lile
Na dabar net susimasciau, mes lyg i boruzeles, jau tikrai ne i ziogelius smile.gif Musu grupe antrame aukste, kaip ir nepritaikyta lopselinukams, nes reik laiptais lipti, bet juos ten nunesa jei reikia smile.gif Siaip priesais kiek maciau bituciu grupe smile.gif
O_N_O

o grupę galima pasirinkti? Nes man žiogelių auklėtoja irgi tokia šalta pasirodė ax.gif Daugiau pabendravau su kitos grupės 1 aukšte šeimininkute, labai miela pasirodė smile.gif
*

[/quote]
na nezinau kaip su tuo pasirinkimu..bet uzrase mus kur papuole paeiliui, taciau kai pamaciau aukletoja ir kaip ji bendrauja su vaikais tai man ji is pirmo zvilgsnio nepatiko..pasiprasiau i kita ir nepriestaravo..
Ingrida.S
QUOTE(mucka @ 2006 08 09, 10:12)
*

Mes užrašėm Saulutę į šitą darželį nuo rugsejo, pakliuvom i Boružėlių grupę thumbup.gif Auklėtoja labai super pasirodė, jos vardas Rasa

beje vedėjai nieko nenešėm schmoll.gif tongue.gif
lile
Rasa tikrai superine aukletoja smile.gif
O as pagaliau pasiziurejau i kokia grupe mes einam smile.gif i drugelius smile.gif

Siaip ten dabar dalis aukletoju atostodgauja ir kai kuriu tu kurios dirbs su maziukais gali ir nebuti, yra vaduojancios ir susikeite grupemis smile.gif Musu aukletoja tik siandien atejo i darba po atostogu smile.gif pries tai ja vadavo metodiste.
Krisss
QUOTE(mucka @ 2006 08 09, 23:38)
jei tavo vaikutis ne žiogeliuose, tai šiandien mačiau kaip sėdėjo ramus ir laukė savo sriubos  mirksiukas.gif  biggrin.gif

o grupę galima pasirinkti? Nes man žiogelių auklėtoja irgi tokia šalta pasirodė  ax.gif Daugiau pabendravau su kitos grupės 1 aukšte šeimininkute, labai miela pasirodė  smile.gif
*

vaje bloga mama nes neatsimenu kokioj grupeje mano vaikas, na lygtais tikrai ne žiogeliuose. g.gif
musu grupe pirmame aukste pro pirmas duris iejus desineje puseje. ot suveliau doh.gif
o man musu aukletojos patinka abi, ir vaikas bega pas vaikus vos spejus batus peraut. na bent jau kolkas viskas labai smagu ir tikrai savo maziu palieku be jokios baimes. thumbup.gif
ir vedeja man pasirode labai faina, mus prieme iskart, nes musu aukle atsisake, ir kaip tik uztaikem kad viena vieta buvo laisva. tongue.gif
mucka
QUOTE(Krisss @ 2006 08 16, 19:59)
vaje bloga mama nes neatsimenu kokioj grupeje mano vaikas, na lygtais tikrai ne žiogeliuose.  g.gif
musu grupe pirmame aukste pro pirmas duris iejus desineje puseje. ot suveliau  doh.gif 
o man musu aukletojos patinka abi, ir vaikas bega pas vaikus vos spejus batus peraut. na bent jau kolkas viskas labai smagu ir tikrai savo maziu palieku be jokios baimes.  thumbup.gif
ir vedeja man pasirode labai faina, mus prieme iskart, nes musu aukle atsisake, ir kaip tik uztaikem kad viena vieta buvo laisva.  tongue.gif
*

tai tada mačiau taviškį biggrin.gif Mes būtent į tą grupė buvom įėję ax.gif
lile
O mano Inesa vakar skandaliuka pasiimant istaise, kad dar manes nemate, o kita mamyte atejo pasiimti savo vaikucio. Gaila buvo mergicos sad.gif
Krisss
QUOTE(mucka @ 2006 08 16, 21:50)
tai tada mačiau taviškį  biggrin.gif  Mes būtent į tą grupė buvom įėję  ax.gif
*

Oi tai fainai, o jūs gal į tą pačią grupę eisit?

Šiaip maniškis nepasėdi vienoj vietoj, tai jei ten tikrai jis buvo, tai aš labai stebiuosi, kad galėjo sėdėt ramiai ir laukti savo sriubytės. g.gif
o iš kur tu jį pažinai? tongue.gif
mucka
QUOTE(Krisss @ 2006 08 17, 11:33)
Oi tai fainai, o jūs gal į tą pačią grupę eisit?

Šiaip maniškis nepasėdi vienoj vietoj, tai jei ten tikrai jis buvo, tai aš labai stebiuosi, kad galėjo sėdėt ramiai ir laukti savo sriubytės.  g.gif
o iš kur tu jį pažinai?  tongue.gif
*

Tu buvai parašius, kad sūnutis lopšelį pradėjo lankyt nuo metukų... O mudu, kai nuėjom į grupę, kažkaip pamatėm truputį mažesnį už kitus berniuką (ūgiu), aš šeimininkutės paklusiau kiek jam laiko - ji dabar 1,4 metukų, bet lanko nuo vienerių ax.gif o po to dar parašei kuri grupė ir viskas sutapo bigsmile.gif
Šiaip tai visi vaikučiai sėdėjo ramiai ax.gif aišku ir kojas ant stalo susikeldavo ir lėkštėm tarškino biggrin.gif bet iš esmės tai ramiai ax.gif nelakstė ir nerėkavo biggrin.gif

Mes eisim turbūt į kitą grupę sad.gif bet irgi pirmama aukšte ax.gif
Ingrida.S
QUOTE(Krisss @ 2006 08 16, 20:59)
vaje bloga mama nes neatsimenu kokioj grupeje mano vaikas, na lygtais tikrai ne žiogeliuose.  g.gif
musu grupe pirmame aukste pro pirmas duris iejus desineje puseje. ot suveliau  doh.gif 
o man musu aukletojos patinka abi, ir vaikas bega pas vaikus vos spejus batus peraut. na bent jau kolkas viskas labai smagu ir tikrai savo maziu palieku be jokios baimes.  thumbup.gif
ir vedeja man pasirode labai faina, mus prieme iskart, nes musu aukle atsisake, ir kaip tik uztaikem kad viena vieta buvo laisva.  tongue.gif
*

jei teisingai supratau, tai tavo mažius yra boružėlių grupėje ax.gif maniškė irgi ten eis nuo rugsėjo biggrin.gif
kiek suprantu senokai jau lankot, gal gali truputi papasakot kaip mažiukas prisitaikė, ar nebuvo problemų su valgymu su miegu ir pan. smile.gif
Krisss
QUOTE(mucka @ 2006 08 17, 12:50)
Tu buvai parašius, kad sūnutis lopšelį pradėjo lankyt nuo metukų... O mudu, kai nuėjom į grupę,  kažkaip pamatėm truputį mažesnį už kitus berniuką (ūgiu), aš šeimininkutės paklusiau kiek jam laiko - ji dabar 1,4 metukų, bet lanko nuo vienerių  ax.gif  o po to dar parašei kuri grupė ir viskas sutapo  bigsmile.gif
Šiaip tai visi vaikučiai sėdėjo ramiai  ax.gif  aišku ir kojas ant stalo susikeldavo ir lėkštėm tarškino  biggrin.gif  bet iš esmės tai ramiai  ax.gif nelakstė ir nerėkavo  biggrin.gif

Mes eisim turbūt į kitą grupę sad.gif bet irgi pirmama aukšte  ax.gif
*

Ech sekliai morkos, mirksiukas.gif na aišku darželyje niekas su jais nesipopina kaip namie, tai viską jie sugeba ir moka kai mūsų nėra šalia.
O aš kaip tik vakar pažiūrėjau į kokią grupę mes einam, tikrai Boružėlės. Man ten abi mūsų auklėtojos patinka, Viena Rasa o kitos vardo neatsimenu. Galiu bent jau mūsų grupės auklėtojas girt ir girt. ir vaikas tikrai patenkintas, su mielu noru eina, namo nenori, žodžiu viskas liuks. thumbup.gif o jūs nenorit paprašyt vedėjos kad jus perkeltų į boružėles? g.gif
QUOTE(Ingrida.S @ 2006 08 17, 14:22)
jei teisingai supratau, tai tavo mažius yra boružėlių grupėje  ax.gif  maniškė irgi ten eis nuo rugsėjo  biggrin.gif
kiek suprantu senokai jau lankot, gal gali truputi papasakot kaip mažiukas prisitaikė, ar nebuvo problemų su valgymu su miegu ir pan.  smile.gif
*

Taip taip boružėlės, einam mes nuo metukų, aš kažkaip pačią pirmą dieną palikau jį visai dienai, nes svetimų žmonių jis nebijojo, vaikų reikėjo labai, tai norėjau pažiūrėti kaip miegos, kaip seksis jam. bet viskas buvo liuks. namo eiti nenorėjo, o ir auklėtojos labai gyrė, kad geras vaikas. blush2.gif
Valgyti mes patys dar nemokėjom, na su šakute pažaisdavo, bet daugiau nelabai, o ten išmoko ir su šaukštu valgyti ir iš puodelio gert, ten auklėtojos labai užsiima su vaikais, moko juos, teko ne kartą stebėti iš šono, ir tikrai Boružėlių auklėtojomis esu labai patenkinta. mirksiukas.gif
Kažkaip nusiskundimų kad vaikas nemiegotų ar šiaip kad kokių problemų yra, neteko girdėt, na bet maniškis ir buvo netoks kaip visi, jis negali ramiai vienoj vietoj nusėdėti, jam labai reikia vaikų, bendravimo, gal todėl ir darželyje mes labai lengvai pritapom ir manau kad kuo toliau tuo mažiau problemų bus. thumbup.gif
Jei kartais dar kas būtų neaišku klauskit, atsakysiu kiek galėsiu.
Blue
Sveikos, mes irgi jau nuo geguzes men lankom si darzeli, einam i Boruzeliu grupe... Jusu pasiskaicius, tai nezinau nei ka ir galvoti... mano nuomone apie aukletojas buvo susidariusi ne kokia. Zinoma pradejom gana anksti lankyti lopseli ,gal dar per mazas buvo, bet .... didelio pasirinkimo neturejom, per visa ta lankymo laikotarpi (05-men-3 savaites ir 06men-3d., visa kita laika prasirgo. liepos men. atostogavo pas senelius) isgirdom is aukletoju: kad vaikas nepropras, kad niekas nesigaus, nors po dienos kai vyras pakalbejo su jomis ir pasake kad skolingas neliks, viskas apsiverte aukstyn kojom, jau vaikas auksinis, jam viskas gerai...nors siule man jos duoti vaikui valerijono, kas man labai nepatiko... po to vaiko uzakalis buvo iki tiek "nusutintas" kad kojos buvo zaizdotos, negalejo mazius net paeiti, tai kaip vaikas gali noreti buti tame darzelyje po tokiu dalyku??? del sito issutimo kilo nemazas konflikas, labai buvo nepatenkinta auklyte, kai mes paprasciausiai paprasem dazniau keisti pampersa (jokiu pretenziju joms nereiskem) sodinti ant puoduko( ka namuose daro puikiausiai), jos savo kaltes nepripazino, apkaltino vaika, kad kojos su rinkem (o sveria tik 10kg, 80cm ugio? ar storas toks vaikas), kad kitaip ir buti negali, tevai blogi ir t.t. konfliktas ivyko ir jokiu garantiju neturim kad ta vaika ir toliau priziures normaliai po viso sito insidento ( jau antra dien kaip gryzo i darzeli mazius).
Man labai liudna, maziukas labai piktas vakar visa diena buvo, siandien nuo pat ryto irgi piktas us didziausiom isterijom, nezinau nei ka begalvoti ir kaip su vaiku elgtis verysad.gif
mucka
QUOTE(Krisss @ 2006 08 18, 07:05)
Ech sekliai morkos,  mirksiukas.gif  na aišku darželyje niekas su jais nesipopina kaip namie, tai viską jie sugeba ir moka kai mūsų nėra šalia.
O aš kaip tik vakar pažiūrėjau į kokią grupę mes einam, tikrai Boružėlės. Man ten abi mūsų auklėtojos patinka, Viena Rasa o kitos vardo neatsimenu. Galiu bent jau mūsų grupės  auklėtojas girt ir girt. ir vaikas tikrai patenkintas, su mielu noru eina, namo nenori, žodžiu viskas liuks.  thumbup.gif o jūs nenorit paprašyt vedėjos kad jus perkeltų į boružėles?  g.gif

Taip taip boružėlės, einam mes nuo metukų, aš kažkaip pačią pirmą dieną palikau jį visai dienai, nes svetimų žmonių jis nebijojo, vaikų reikėjo labai, tai norėjau pažiūrėti kaip miegos, kaip seksis jam. bet viskas buvo liuks.  namo eiti nenorėjo, o ir auklėtojos labai gyrė, kad geras vaikas.  blush2.gif
Valgyti mes patys dar nemokėjom, na su šakute pažaisdavo, bet daugiau nelabai, o ten išmoko ir su šaukštu valgyti ir iš puodelio gert, ten auklėtojos labai užsiima su vaikais, moko juos, teko ne kartą stebėti iš šono, ir tikrai Boružėlių auklėtojomis esu labai patenkinta.  mirksiukas.gif
Kažkaip nusiskundimų kad vaikas nemiegotų ar šiaip kad kokių problemų yra, neteko girdėt, na bet maniškis ir buvo netoks kaip visi, jis negali ramiai vienoj vietoj nusėdėti, jam labai reikia vaikų, bendravimo, gal todėl ir darželyje mes labai lengvai pritapom ir manau kad kuo toliau tuo mažiau problemų bus.  thumbup.gif
Jei kartais dar kas būtų neaišku klauskit, atsakysiu kiek galėsiu.
*

Maniškis irgi labai mėgsta vaikus, stengiamės kuo daugiau su jais bendraut smile.gif Bet yra viena problemėlė dėl kurios labiausiai bijau - labai jau jis maminis sad.gif jei kas negerai - niekas negali nuramint - tik aš, ir užmiega tik su manim vakare ax.gif Nors šiaip vaikas labai judrus, imlus, moka ir vienas pažaist - tai tikiuosi,kad priprasim ax.gif Dar bijau ligelių, nu bet turbūt visi vaikučiai praserga kažkiek ax.gif O jei dabar nepriprasim - pabūsim namie iki pavasario ir vėl bandysim ax.gif
Pabandysiu ir aš prašytis į boružėles, jei neišeis - gal ir Žiogeliai neblogai bus ax.gif
Gaila, kad neatsiranda Žiogelių grupę lankančių ax.gif
QUOTE(Blue @ 2006 08 18, 08:01)
Sveikos,
*

blink.gif gaila mažiuko sad.gif bet gal kaip nors priprasit g.gif
lile
Na mums tai viskas ok smile.gif nors musu aukletoja labai keistai i mus ziurejo, kad mes ne i lopseli, nes jei butume eje i lopseli tai i boruzeles smile.gif man boruzeliu aukletoja Rasa labai patinka smile.gif Siaip mes po truputi mokomes valgyt, ypac savarankiska Ineta, Inesa buvo islepinta aukles, jai sekas sunkiau, bet manau, kad viska stik i gera. Kazkaip keistai tik valgyt labai nori grize, nors sako, kad apetitu tikrai nesiskundzia ir alkanos nelieka, mes joms ir sausainiu nunesam ir vaisiu papildomai, bet kol namo parvaziuojam isvardija viisus valgius ka tik zino smile.gif

O gal mamyte kazkuri is cia esanciu yra labai panasi i mane smile.gif nuo kurios mano Inesa saugo, nes ta tik pamato ir i dudas smile.gif kad mamos nori smile.gif
Blue
Turim vienus pazystamus, kuriu berniukas lanko Zogeliu grupe, tai jie ten tikrai jokiu nusiskundimu neturi, bent jau kiek as zinau, mes po uzsiplieskusio konflikto prasiausi kad i ta grupe pervestu, bet... ten vaiku skaicius buvo jau didelis, todel neperkele, liepe prasyti nuo rudens, bet tiek to, liekam toje pacioje, bandysim pratinsti, gal pavyks.....
:)Vitalija:)
Sveikos mamytės
As esu ta mamytė, kur iš Žiogelių smile.gif Malonu pakalbėt tokia aktualia tema. Taigi mes savo Simoną nuo metukų išleidom į lopšiuką. Na ir kol kas esam patenkinti. Skirtingai nei dauguma čia pasisakiusių - mums nepatiko Boružėlių auklėtoja - labai jau priekaištingai žiūrėjo, kad nuo metukų atiduodam, ir jau lyg iš anksto nuteikinėjo, kad nieko labai gero nesitikėt. Na o Žiogeliuose esam nuo balandžio 1 d. Patenkinti sūnaus daroma pažanga. O dėl priežiūros - niekad nebuvo nušutintas. Drabužiukai išsiterlioja, bet man atrodo viskas natūralu - gi vaikas pažįsta pasaulį. Dėl kyšių - mes nieko nedavėm niekam, nei auklėtojoms, nei vedėjai. Esam tik atnešę porą Simo žaisliukų į grupę žaisti visiems vaikučiams. Dėl ligų - adaptacinis periodas truko apie 1,5 mėnesio, kai 3 dienas paeidavo o paskui dar tris prasirgdavo, tačiau to reikia tikėtis visoms mamoms - juk augs kolektyve. Kol kas šitas darželis yra mums išeitis, nes auklei pinigėlių neturim, o darželis yra gal ir ne pati geriausia, tačiau išeitis. Kadangi nežinau, kaip kituose darželiuose, arba kaip kitose grupėse, tad negaliu nei labai girti, nei labai peikti darželio ar Žiogelių. Mums ten yra gerai. Smagu, kad prisijungs dar vienas bendraamžis (Muckos atžala) - jei nepasiduos Boružėlių propogandai biggrin.gif Tad sėkmės priimant tinkamą sprendimą thumbup.gif
mucka
kaip šaunu, kad atsirado mamyčių iš Žiogelių grupės thumbup.gif tikriausiai mūsų sūneliai bus toje pačioje grupėje ax.gif
Dėl išsiterliojimų aš visiškai nebijau - namie jis irgi išsiterlina smile.gif svarbu pritaptų ax.gif
Krisss
QUOTE(Blue @ 2006 08 18, 09:01)
Sveikos, mes irgi jau nuo geguzes men lankom si darzeli, einam i Boruzeliu grupe... Jusu pasiskaicius, tai nezinau nei ka ir galvoti... Man labai liudna, maziukas labai piktas vakar visa diena buvo, siandien nuo pat ryto irgi piktas us didziausiom isterijom, nezinau nei ka begalvoti ir kaip su vaiku elgtis  verysad.gif
*

Skaitau ir negaliu patikėti kad apie tą patį darželį ir tą pačią grupę šnekam.
Na sirgom ir mes truputį, bet čia manau buvo mūsų kaltė, o ne darželio, aišku ir kolektyvas savo duoda. dar ka pradėjom lankyti ir orai nekokie buvo. į grupę pas vaikus maniškis bėga vos tėčiui spėjus batus peraut, na nekilo mums kažkaip jokių nesusipratimų, va dėl puoduko, tai maniškis net nesėda ant jo, nei namie nei darželyje, bet kaip tai išspręst tai nežinau. gal dar laiko reikia.
Na laikykitės, gal viskas susitvarkys.

Jo dėl išsiterlinimų tai man baisu, todėl kad nebespėju perrenginėti aš jo, kasdien reikia naujų drabužių, o dar ir darželyje kartais tenka perrengt, bet jau kaip minėjau kaip smagu kai mažius namo nenori eit, ta prasme kad jam ten laaaabai gerai, aišku namie geriausia, bet kolkas kitos išeities neturim. blush2.gif
Ingrida.S
Kiek pastebėjau tai Boružėlėse vien berniukai bigsmile.gif Ar yra grupėje mergaičiu? ax.gif Auklėtoja labai džiaugėsi kad ateis mergaitė biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Blue @ 2006 08 18, 09:01)
Sveikos, mes irgi jau nuo geguzes men lankom si darzeli, einam i Boruzeliu grupe... Jusu pasiskaicius, tai nezinau nei ka ir galvoti... mano nuomone apie aukletojas buvo susidariusi ne kokia. Zinoma pradejom gana anksti lankyti lopseli ,gal dar per mazas buvo, bet .... didelio pasirinkimo neturejom, per visa ta lankymo laikotarpi (05-men-3 savaites ir 06men-3d., visa kita laika prasirgo. liepos men. atostogavo pas senelius) isgirdom is aukletoju: kad vaikas nepropras, kad niekas nesigaus, nors po dienos kai vyras pakalbejo su jomis ir pasake kad skolingas neliks, viskas apsiverte aukstyn kojom, jau vaikas auksinis, jam viskas gerai...nors siule man jos duoti vaikui valerijono, kas man labai nepatiko... po to vaiko uzakalis buvo iki tiek "nusutintas" kad kojos buvo zaizdotos, negalejo mazius net paeiti, tai kaip vaikas gali noreti buti tame darzelyje po tokiu dalyku??? del sito issutimo kilo nemazas konflikas, labai buvo nepatenkinta auklyte, kai mes paprasciausiai paprasem dazniau keisti pampersa (jokiu pretenziju joms nereiskem) sodinti ant puoduko( ka namuose daro puikiausiai), jos savo kaltes nepripazino, apkaltino vaika, kad kojos  su rinkem (o sveria  tik 10kg, 80cm ugio? ar storas toks vaikas), kad kitaip ir buti negali, tevai blogi ir t.t. konfliktas ivyko ir jokiu garantiju neturim kad ta vaika ir toliau priziures normaliai po viso sito insidento ( jau antra dien kaip gryzo i darzeli mazius).
Man labai liudna, maziukas labai piktas vakar visa diena buvo, siandien nuo pat ryto irgi piktas us didziausiom isterijom, nezinau nei ka begalvoti ir kaip su vaiku elgtis  verysad.gif
*

jaučiu reiks nebeskaityt šito skyrelio, nes kuo toliau tuo labiau nervintis pradedu doh.gif vargšas mažiukas, tikėkimės apsipras ir bus viskas gerai 4u.gif
Krisss
QUOTE(Ingrida.S @ 2006 08 18, 16:11)
Kiek pastebėjau tai Boružėlėse vien berniukai  bigsmile.gif  Ar yra grupėje mergaičiu?  ax.gif  Auklėtoja labai džiaugėsi kad ateis mergaitė  biggrin.gif
Papildyta:

jaučiu reiks nebeskaityt šito skyrelio, nes kuo toliau tuo labiau nervintis pradedu  doh.gif  vargšas mažiukas, tikėkimės apsipras ir bus viskas gerai  4u.gif
*

tai kad visam darželyje berniukų daugiau nei mergaičių, nieko mergaitės bus labiau lepinamos ten.

O dėl mažiukų, tai kiek mamų tiek nuomonių, visiems mielas nebūsi, aš atsimenu tą mažiuką, jis net nevaikščiojo darželyje, tai aš įsivaizduoju kad jam sunku buvo, o kitas dalykas labai daug nuo vaiko priklauso, maniškis negali nebendravęs, todėl jam ir darželyje visai gerai, o Blue man labai gaila buvo tavo mažiaus kai auklėtoja sakydavo, kad jis visą dieną nieko nevalgė, tik pienuko gėrė, taigi vaikas stresavo labai, palauk apsipras ir viskas bus gerai. smile.gif
Blue
QUOTE(Krisss @ 2006 08 18, 17:32)
tai kad visam darželyje berniukų daugiau nei mergaičių, nieko mergaitės bus labiau lepinamos ten.

O dėl mažiukų,  tai kiek mamų tiek nuomonių, visiems mielas nebūsi, aš atsimenu tą mažiuką, jis net nevaikščiojo darželyje, tai aš įsivaizduoju kad jam sunku buvo, o kitas dalykas labai daug nuo vaiko priklauso, maniškis negali nebendravęs, todėl jam ir darželyje visai gerai, o Blue man labai gaila buvo tavo mažiaus kai auklėtoja sakydavo, kad jis visą dieną nieko nevalgė, tik pienuko gėrė, taigi vaikas stresavo labai, palauk apsipras ir viskas bus gerai.  smile.gif
*

visoms labai aciu uz palaikyma, mes vis dar nenuleidziam ranku ir tikimes kad viskas bus ciki thumbup.gif siandien is darzelio savo maziu pasiemiau jau linksmesni ir ramesni smile.gif teisingai pastebeta, kad maniski dar net nevaiksciojo kai isleidom i si lopseli, bet kitos iseities nebeturejau, kai pirmutine mano darbo diena aukle mums grazius ragus istate, bet.... isgyvenom. o del maisto as perdaug nepergyvenu, nes nuo pat pradziu mano mazius nera valgus, ir as perprievarta jam nekisdavau, o jau kai isinori tai ir pavalgo, taip ir dabar, buna valgo net atrodo perdaug, buna, kad visai nieko nevalgo... bet kaip aukletoja pastebejo, vaikas nekusta ax.gif vadinasi viskas ciki... del ligu tai kaip ir visi vaikai praserga tik pradeje lankyti darzelius, tikiuosi mums jau tos ligos nebeprasides vel ax.gif o del isisterliojimo tai as perdaug jau nebesuku galvos, pridedu kiek galiu drabuz\eliu pakeitimui jeigu ka... ir zinoma jau aprengiu ne paciais graziausiais, nes vistiek issiterlinks, kitaip vaikai neuzauga tongue.gif
o Tavo Krisss vaikas ziuriu tokio pat amziaus kaip ir maniskis, ar ne Titas jo vardas (ar kazkas panasaus)???? toks apvalutis dickis vaikis ir labai jau valgus biggrin.gif
Krisss
QUOTE(Blue @ 2006 08 18, 22:11)
visoms labai aciu uz palaikyma, mes vis dar nenuleidziam ranku ir tikimes kad viskas bus ciki  thumbup.gif  siandien is darzelio savo maziu pasiemiau jau linksmesni ir ramesni  smile.gif  teisingai pastebeta, kad maniski dar net nevaiksciojo kai isleidom i si lopseli, bet  kitos iseities nebeturejau, kai pirmutine mano darbo diena aukle mums grazius ragus istate, bet.... isgyvenom. o del maisto as perdaug nepergyvenu, nes nuo pat pradziu mano mazius nera valgus, ir as perprievarta jam nekisdavau, o jau kai isinori tai ir pavalgo, taip ir dabar, buna valgo net atrodo perdaug, buna, kad visai nieko nevalgo... bet kaip aukletoja pastebejo, vaikas nekusta  ax.gif  vadinasi viskas ciki... del ligu tai kaip ir visi vaikai praserga tik pradeje lankyti darzelius, tikiuosi mums jau tos ligos nebeprasides vel  ax.gif  o del isisterliojimo tai as perdaug jau nebesuku galvos, pridedu kiek galiu drabuz\eliu pakeitimui jeigu ka... ir zinoma jau aprengiu ne paciais graziausiais, nes vistiek issiterlinks, kitaip vaikai neuzauga  tongue.gif
  o Tavo Krisss vaikas ziuriu tokio pat amziaus kaip ir maniskis, ar ne Titas jo vardas (ar kazkas panasaus)???? toks apvalutis dickis vaikis ir labai jau valgus  biggrin.gif
*

šaunu kad jūs taip stengiatės, pamatysi viskas susitvarkys, svarbu patiems nestresuoti nes vaikas labai tą jaučia. mirksiukas.gif
o drabužių ir aš dedu daugiau, kad būtų ką perrengt, nes juk ir valgo pats, o aišku kokia sriubyte ir apsipila. na bet nieko viskam juk būna pabaiga.
Jo Blue maniškis Titas, aha jis visą laiką toks stambesnis buvo, net šiandien auklėtojos sako ai čia tas kur visad valgo, bet jau toks jis pas mus yra, visada turi ką nors kramtyti, bet svoris jo dabar nepasakyčiau kad didėtų, stabilus labai, juk jis vietoj nenusėdi, daug juda, tai ir valgyti dažniau nori, blush2.gif tongue.gif
o pas mus ir tokia pati situacija buvo, kad auklė susirado darbą ir mus paliko, tik aišku aš žinojau jau kokias dvi savaites, bet auklę susirast mums labai sunku, nes gyvenam Kulautuvoje, o iš Kauno čia tikrai nevažiuos,
Bet dabar džiaugiuosi kad ir nesusiradom. tongue.gif 4u.gif
matai maniškis gal kiek ne pagal amžių suaugęs, na ta prasme kad jis kartais elgiasi taip kaip vyresnis vaikas, jis ir vaikščiot vienas pradėjo 8,5 mėn, jau metų ir dviejų mėn. turėjo šešiolika dantų, buvom susitikę su draugų vaiku kuris porą mėn, jaunesnis, tai net draugė sako, jis ne pagal amžių protingas, tai va todėl gal jam ir lengviau, o taviškis pamatysi greit pritaps, ir net džiaugsis vedamas į darželį. svarbu nenuleiskit rankų, o dėl auklėtojos, gal tik toks nesusipratimas gavosi, na man tai jos tikrai labai fainos, ir jei visos auklėtojos tokios būtų aš manau kad daugiau mamų vestų savo vaikus į darželius. bent jau kiek man pasirodė, tai jos tikrai jais rūpinasi.
lile, na nežinau kiek aš į tave galėčiau būti panaši, bet šiandien kai atėjau pasiimt saviškio, tai tavo mažė, tik vardo neatsimenu kuri, verkė labai kad aš pasiimu vaiką ir išeinu, juk jetau tik kelias dieneles einat kaip supratau, pamatysi greit net namo nenorės eit. drinks_cheers.gif
na viskas manau jau prirašiau čia be proto. doh.gif tongue.gif
lile
Maniske kazkaip seniau manes taip labai nereikejo, kol i darzeli nejom, o dabar kazkoks siaubas. Man ant galvos uzsiliptu, o dar tokia konkurencija tarpusavy prasidejo sad.gif
Blue
QUOTE(Krisss @ 2006 08 18, 21:41)
Jo Blue maniškis Titas, aha jis visą laiką toks stambesnis buvo, net šiandien auklėtojos sako ai čia tas kur visad valgo, bet jau toks jis pas mus yra, visada turi ką nors kramtyti, bet svoris jo dabar nepasakyčiau kad didėtų, stabilus labai, juk jis vietoj nenusėdi, daug juda, tai ir valgyti dažniau nori,  blush2.gif  tongue.gif
*

Jooo kai as dar pries vasara pamaciau Jus vaika, buvau apsalusi, truputi anksciau atejau pasiimti savojo, dar nebuvo visi net susikele po pietu miegucio,. tai stebejauis kaip jis valgo, kaip jis nori, kaip jis is kitu net eina ir nori atimti, sakau toks visas GIGANTAS blush2.gif sureli tik duok, kakava tik duok, bulkutes ir visas iseiles griebia vis jam mazai biggrin.gif tai pagalvojau kad manioskis taip noriai valgytu ax.gif ir istikruju visai ne pagal savo amziu jis atrodo tiks, vos ne uz visus metus ir didesnis ir stambesni ir protingesnis thumbup.gif speju kad su tokiu vaiku zymiai lengviau ir buti biggrin.gif Saunuolis 4u.gif
Krisss
QUOTE(Blue @ 2006 08 19, 11:17)
Jooo kai as  dar pries vasara pamaciau Jus vaika, buvau apsalusi, truputi anksciau atejau pasiimti savojo, dar nebuvo visi net susikele po pietu miegucio,. tai stebejauis kaip jis valgo, kaip jis nori, kaip jis is kitu net eina ir nori atimti, sakau toks visas GIGANTAS  blush2.gif  sureli tik duok, kakava tik duok, bulkutes ir visas iseiles griebia vis jam mazai  biggrin.gif  tai pagalvojau kad manioskis taip noriai valgytu  ax.gif  ir istikruju visai ne pagal savo amziu jis atrodo tiks, vos ne uz visus metus ir didesnis ir stambesni ir protingesnis  thumbup.gif  speju kad su tokiu vaiku zymiai lengviau ir buti  biggrin.gif  Saunuolis  4u.gif
*

oje, prilips mano vaikui valgiuko etiketė, na bet nieko, kaip nors. blush2.gif blush2.gif

jo abžora tas mano vaikas, na negi alkaną laikysim, lai valgo. mirksiukas.gif drinks_cheers.gif tikiuosi kitų vaikų nenuskriaus labai ir maisto neatims. tongue.gif
Sveikos,

Vaizdelis iš mūsų gyvenimo:

Atvežė smėliuko, papylė, ir laukė, kol tėveliai ateis ir su karučiu suveš. O mūsų Simas nesulaukdamas nuėjo tiesiai į tą krūvą pasikapstyti (šviesiai apsirengęs). Auklėtojos nematė, tetis tikrą žemdirbį parsivežė. Na, kas - galvoju - į skalbimo mašiną ir toliau galės eit. Deja, smėliukas kaip ir neišsiplovė - orandžiniai dryžiai ir dėmės liko. Tad aš ir galvoju - kame reikalas - ar čia taupė ir pramoninį nudažytą smėlį (su rūdų priemaišomis) pirko, ar kažkas "dovanojo" ar kažkas pinigus išplovė... Faktas, kad vaikiškus drabužius reikės pirkti dažniau.
Ingrida.S
QUOTE(:)Vitalija:) @ 2006 08 23, 17:32)
Sveikos,

Vaizdelis iš mūsų gyvenimo:

Atvežė smėliuko, papylė, ir laukė, kol tėveliai ateis ir su karučiu suveš. O mūsų Simas nesulaukdamas nuėjo tiesiai į tą krūvą pasikapstyti (šviesiai apsirengęs). Auklėtojos nematė, tetis tikrą žemdirbį parsivežė. Na, kas - galvoju - į skalbimo mašiną ir toliau galės eit. Deja, smėliukas kaip ir neišsiplovė - orandžiniai dryžiai ir dėmės liko. Tad aš ir galvoju - kame reikalas - ar čia taupė ir pramoninį nudažytą smėlį (su rūdų priemaišomis) pirko, ar kažkas "dovanojo" ar kažkas pinigus išplovė... Faktas, kad vaikiškus drabužius reikės pirkti dažniau.
*

blink.gif blink.gif blink.gif bandyk su vanish
lile
O vaakr kai as atejau pasimti savo paneliu tai simonukas verke, norejo, kad ji greiciau namo pasiimtu sad.gif

Na maniskes tai labai verkti pradejo paliekamos. Inesa jau sukant i Zuvinto gatve pradeda kartoti ne ne, o islipus is masinos rodo, kad atgal turim vaziuoti. Gaila vaiku, bet kai iseities nera tai teks bandyt slifuotis.

O del drabuziu tai keista, kad neissilpaia, bandyk pamerkti ar i vanis ar i ace delicate, as beveik visas demes issimu, jei sunkiau imas, tai su grynais sumirkinu demes, kartais tenka ilgiau pamirkinti. O siaip taimanau aukletojos net ir nesiruose matyt kad vaikas purvinasi, svarbu uzsiemes ir ramus smile.gif
Blue
Sveikos, na kas liecia lopseli, Boruzles, tai lyg ir viskas linksta io geraja puse, kas liecia musu mazyli. Jau kaip ir susitaiko su tuo, kad ten reikia buti, aisku zyzalas buna, bet ir namuose daznai toks buna, sunkoka jam keltis taip anksti, norisi pabudus ior isgerus pieno buteliuka dar pagulineti, bet kadangi teveliai nebespeja, tai jam ir nebeleidziam pasidziaugti tokiu malonumu schmoll.gif kokie bjaurus esam, ane??? blush2.gif kas leicia maista, tai jau valgo ir aukletoja ar auklyte (nauja, sviesi tokia auksta moteriske, ji man labai patiko) sake kad vienas is geriausiai valganciu thumbup.gif o palikti irgi buna visko ir asaru tik isukus I ta gatve, o buna sake kad ir be jokiu asaru, pats nueina i grupe, o jau kai ateinam pasiimti tai iskart i asaras, bet kaip ziuriu visi vaikai vienodai i visa tai reaguoja 2.gif
Reikia nemazai laiko ir gelezines kantrybes, kol musu mazieji persilauz ir ateis laikas, kad prasys, kad veztume i darzeli-darba (taip aiskinam savajam, kad visi vaziuojam i darbus mirksiukas.gif )
lile
blue o tai seniu buvo kita aukletoja?
Blue
QUOTE(lile @ 2006 08 24, 08:44)
blue o tai seniu buvo kita aukletoja?
*

viena vienintele diena (gal balandzio men, kai tik pradejom vesti maziu i darzeli) vyras sake ja mate, as jos akyse nemaciau. Ji sake atostogaujanti (kaip kad vaiko auginimo atostogose), ir dirbo kartu su savo vaiku, tas vaikas isvien jai ant keliu sededavo, del to esu girdejusi ne vienos mamaos nepasitenkinimus.
o taip tai budavo tik aukletoja Rasa ir vadinama auklyte, jos vardo nezinau, tai su auklyte ir buvom sukonfliktave del musu vaiko nusutinto iki zaizdu uzpakaliuko. Kolkas jos dar nemaciau, gal tostogauja, o gal ir nebera g.gif

o kiek buvom kalbeje su vedejos pavaduotoja, kiek patys zinom tai turi dirbti maziausia dvi aukletojos grupeje ir auklyte ar dvi ar viena nezinau, jos juk dirba pamainomis, ir vienu metu turetu jos buti dvi, bet kiek lankemes, kartu nesam mate ne karto, del to kelem klausyma tai pavaduotojai kaip cia yra, nes vienam zmogui suziureti 10 tokiu maziuku doh.gif fiziskai neimanoma schmoll.gif
lile
smile.gif
vakar kartais Simona ne tetis pasieme ir ar jo nevadina Simuku smile.gif Nes mano Inetukas lyg i ji rode ir vis kartojo, kad Simukas smile.gif Auklyte sake, kad jau mano Inetukas zino visus darzelio vaiku vardus smile.gif
Krisss
QUOTE(Blue @ 2006 08 24, 09:02)
Sveikos, na kas liecia lopseli, Boruzles, tai lyg ir viskas linksta io geraja puse, kas liecia musu mazyli. Jau kaip ir susitaiko su tuo, kad ten reikia buti, aisku zyzalas buna, bet ir namuose daznai toks buna, sunkoka jam keltis taip anksti, norisi pabudus ior isgerus pieno buteliuka dar pagulineti, bet kadangi teveliai nebespeja, tai jam ir nebeleidziam pasidziaugti tokiu malonumu  schmoll.gif  kokie bjaurus esam, ane???  blush2.gif  kas leicia maista, tai jau valgo ir aukletoja ar auklyte (nauja, sviesi tokia auksta moteriske, ji man labai patiko) sake kad vienas is geriausiai valganciu  thumbup.gif  o palikti irgi buna visko ir asaru tik isukus I ta gatve, o buna sake kad ir be jokiu asaru, pats nueina i grupe, o jau kai ateinam pasiimti tai iskart i asaras, bet kaip ziuriu visi vaikai vienodai i visa tai reaguoja  2.gif
Reikia nemazai laiko ir gelezines kantrybes, kol musu mazieji persilauz ir ateis laikas, kad prasys, kad veztume i darzeli-darba (taip aiskinam savajam, kad visi vaziuojam i darbus  mirksiukas.gif )
*

Smagu kad jums jau daug geriau, o žiūriu auklėtojos ten labai maišo mūsų vaikus, vis taviškį randu aprengta su mano vaiko drabužėliais. thumbup.gif
O keltis visiems sunku, maniškis irgi vieną diena pats atsikelia, kita diena reikia kelt, na kitaip nebus, bet aš džiaugiuosi kad nors paliekant nebūna ašarų. smile.gif
O ten ta auklytė tokia aukšta trumpais plaukais? nes jau kelinta dieną tik ją ir matau. g.gif
QUOTE(Blue @ 2006 08 24, 12:34)
viena vienintele diena (gal balandzio men, kai tik pradejom vesti maziu i darzeli) vyras sake ja mate, as jos akyse nemaciau. Ji sake atostogaujanti (kaip kad vaiko auginimo atostogose), ir dirbo kartu su savo vaiku, tas vaikas isvien jai ant keliu sededavo, del to esu girdejusi ne vienos mamaos nepasitenkinimus.
o taip tai  budavo tik aukletoja Rasa ir vadinama auklyte, jos vardo nezinau, tai su auklyte ir buvom sukonfliktave del musu vaiko nusutinto iki zaizdu uzpakaliuko. Kolkas jos dar nemaciau, gal tostogauja, o gal ir nebera  g.gif

o kiek buvom kalbeje su vedejos pavaduotoja, kiek patys zinom tai turi dirbti maziausia dvi aukletojos grupeje ir auklyte ar dvi ar viena nezinau, jos juk dirba pamainomis, ir vienu metu turetu jos buti dvi, bet kiek lankemes, kartu nesam mate ne karto, del to kelem klausyma tai pavaduotojai kaip cia yra, nes vienam zmogui suziureti 10 tokiu maziuku doh.gif  fiziskai neimanoma  schmoll.gif
*

Mano vaikas jau keli mėnesiai lanko lopšelį o aš nežinau kas yra kas. doh.gif Auklėtoja kaip supratau Rasa, o prieš atostogas kita tokia šviesi buvo, tai ji vadinama auklytė? Jei kalba eina apie tą pačią, tai ji grįš rugsėjį nes atostogauja.
Gerai nors tiek kad konfliktų mes kažkaip neturėjom ir tikiuosi nebus jų. tongue.gif

O aš kai ateinu pasiimti savo mažių, tai vis viena iš dvynukių lekia ieškot mamytės. smile.gif
Blue
QUOTE(Krisss @ 2006 08 25, 12:24)
Smagu kad jums jau daug geriau, o žiūriu auklėtojos ten labai maišo mūsų vaikus, vis taviškį randu aprengta su mano vaiko drabužėliais.  thumbup.gif
O keltis visiems sunku, maniškis irgi vieną diena pats atsikelia, kita diena reikia kelt, na kitaip nebus, bet aš džiaugiuosi kad nors paliekant nebūna ašarų.  smile.gif
O ten ta auklytė tokia aukšta trumpais plaukais? nes jau kelinta dieną tik ją ir matau.  g.gif
Mano vaikas jau keli mėnesiai lanko lopšelį o aš nežinau kas yra kas.  doh.gif  Auklėtoja kaip supratau Rasa, o prieš atostogas kita tokia šviesi buvo, tai ji vadinama auklytė? Jei kalba eina apie tą pačią, tai ji grįš rugsėjį nes atostogauja.
Gerai nors tiek kad konfliktų mes kažkaip neturėjom ir tikiuosi nebus jų.  tongue.gif 

O aš kai ateinu pasiimti savo mažių, tai vis viena iš dvynukių lekia ieškot mamytės.  smile.gif
*

Apie dvynukes ta paty galiu pasakyti, tik ka nors pamatau is mamayciu taip ir lekia, asaru pakalne...
Kas liecia ta auksta sviesiais plaukais, tai is vyro kalbu supratau, kad cai nauja aukletoja, su ja buna tokia tamsaus gymio zmogus-auklyte (ruskella, kaip mano vyras sako blush2.gif ) o ta auklyte kuri dirba su aukletoja Rasa taip ir supratau, kad atsotogauja... visu as taip irgi nesu maciusi, tai kas karta ir speliojam kas yra kas g.gif
o kad maiso musu mazius tai aukletoja Rasa jau man minejo paciomis pirmomis lankymo dienomis, sako jie mums labai panasus ax.gif o kad buciau maciusi ne savais drabuziais, tai dar nemaciau schmoll.gif
Taip taip - Simukas ir į daržiuka ir iš jo keliauja su tėčiu, nes aš ne tam miesto gale dirbu... Man irgi visas istorijas atpasakoja, kad kažkuri mergaitė-dvynukė sakė : "Simutis", šaunuolė, kad tokia komunikabili, draugiška.
Krisss
QUOTE(Blue @ 2006 08 25, 19:32)
Apie dvynukes ta paty galiu pasakyti, tik ka nors pamatau is mamayciu taip ir lekia, asaru pakalne...
Kas liecia ta auksta sviesiais plaukais, tai is vyro kalbu supratau, kad cai nauja aukletoja, su ja buna tokia tamsaus gymio zmogus-auklyte (ruskella, kaip mano vyras sako  blush2.gif ) o ta auklyte kuri dirba su aukletoja Rasa taip ir supratau, kad atsotogauja... visu as taip irgi nesu maciusi, tai kas karta ir speliojam kas yra kas  g.gif
o kad maiso musu mazius tai aukletoja Rasa jau man minejo paciomis pirmomis lankymo dienomis, sako jie mums labai panasus  ax.gif  o kad buciau maciusi ne savais drabuziais, tai dar nemaciau  schmoll.gif
*

na gal aš anksčiau ateinu pasiimt, bet šeštadienį kai buvo darbo diena, auklytė sako pametėm jūsų vaiko bliuzkutę, o aš žiūriu kad tavo mažius su ja. kitą sykį buvo kepures sukeitę, mirksiukas.gif bet tai smagu, juk ir amžius panašus tik kelių dienų skirtumas, ot susidraugaus ir bus chebra, na maniškis tai velniukas, tai ir tavo mažių primokins visko. doh.gif
Ingrida.S
MAniškė jau po savaitės keliauja į darželį, nervinuos juodai doh.gif Blogiausia kad ir aš išeinu į darbą ir į darželį ją vežiops tėtis, o ji paskutiniu metu pasidarė visiškas mamičiukas doh.gif Pvz. nuėjo su tėčiu į parduotuvę, o aš likau lauke ir prisiminė vaikas kad mamos nėr, tai visą laiką kol išėjo iš ten kartojo mama mama wub.gif Bet gal kai manęs nebus ji kaip tik lengviau pripras prie darželio g.gif O dar ji tokia sarmatlyva, kai tik kas pakalbina iš kart ir slepiasi smile.gif

Kaip jau kažkada rašiau eisim į boružėles, tai labai prašau parašykit ką reikia atsinešt. Kad reikia drabužėlių pakeitimui, pampersų ir servėtėlių tai mums pasakė. O ko reikia daugiau? Kokius batukus darželyje nešioja jūsų vaikai? Ar nešat buteliuką?
lile
Buteliuka buvau atnesus, bet ten juos mokina gerti is musiskiu, tai greit labai ismoko gerti is paprastu smile.gif Dar nesiau seilinus smile.gif
Krisss
QUOTE(Ingrida.S @ 2006 08 28, 11:00)
MAniškė jau po savaitės keliauja į darželį, nervinuos juodai  doh.gif  Blogiausia kad ir aš išeinu į darbą ir į darželį ją vežiops tėtis, o ji paskutiniu metu pasidarė visiškas mamičiukas  doh.gif  Pvz. nuėjo su tėčiu į parduotuvę, o aš likau lauke ir prisiminė vaikas kad mamos nėr, tai visą laiką kol išėjo iš ten kartojo mama mama  wub.gif  Bet gal kai manęs nebus ji kaip tik lengviau pripras prie darželio  g.gif  O dar ji tokia sarmatlyva, kai tik kas pakalbina iš kart ir slepiasi  smile.gif

Kaip jau kažkada rašiau eisim į boružėles, tai labai prašau parašykit ką reikia atsinešt. Kad reikia drabužėlių pakeitimui, pampersų ir servėtėlių tai mums pasakė. O ko reikia daugiau? Kokius batukus darželyje nešioja jūsų vaikai? Ar nešat buteliuką?
*

Įsivaizduoju kaip tau sunku, man lengviau buvo tuo klausimu, nes maniškiui kažkaip jei yra vaiku, tai mamos nereikia. blush2.gif
O į darželį veža irgi tėtis, nes aš į darbą važiuoju ant 7. o paimu tai jau aš.
Pamatysi viskas bus gerai, svarbu pati nesinervuok, nes vaikai labai jaučia kai mums sunku.

Mums darželyje reikėjo susipirkti indus, tai sriubai lėkštė, negili lėkštutė, ir puoduką, ir šiaip mūsų prašė kad pirktume tokius pačius, nes nori kad vaikai iš vienodų valgytų. thumbup.gif
drabužėliai, pampersai, servetėlės, dar reikėjo tualetinio popieriaus nunešt, na kad kažkaip pirmą dieną pamatysi ko trūks, o aš pirmą dieną radau jį su svetimom pėdkelnėm, nes kitų nebuvau įdėjusi.
Mes kolkas vaikščiojom su basutėm, bet jau išaugom jas, tai nebežinau ką reikės dabar pirkti, g.gif o pradžioj buteliuką su snapeliu nešiau ir aš, bet vis spintutėj taip ir būdavo jis, labai greitai jis išmoko gerti iš puodelio. Dar gerai turėti seilinuką, nes pradžioj maniškis, nemokejo pats valgyti. doh.gif
Blue
Taip, visa ka isvardijote nesu, buteliuka taip pat idedu, nes tik ka nors gerdamas uzminga, taip jau priprates blush2.gif , seilinukas, musu dar prese nupirkti indus (lekste, dubeneilis ir puodelis), kad visu butu vienodi, ir nesiau "sikpuodi". nes namuose prie jo mes greiztai pratiname. Kas liecia apava tai kolkas su tais paciais ir lauke ir grupeje, kai labiau slapia liepem auti jau batukus, o basutes tik viduje, o kaip ten istikruju jos daro, niekas ir nezinao, kaip jau joms patogiau, tokiu kaip tapkuciu tokiems pypliams dar nerandu ir nesugalvoju ka reiktu daryti g.gif
Priedo idedu dar ka nors pakrimsnoti, ka yra priprates ir ka megsta, nes pradzioje maniski darzelyje nieko nevalgydavo schmoll.gif
mucka
O žaisliukų kokių nors pirkot į grupę?
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.