Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: gyd. G. Mečėjus
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Gimdymas > Vilnius
Pages: 1, 2, 3
melanezija
Aš gimdžiau pas Mečėjų ir tkrai nesigailiu smile.gif . Bet negaliu sakyti, kad rekomenduočiau kam nors. Ačiū Dievui, kad gimdymas truko trumpai ir sklandžiai. Gal todėl gyd. juokeliai manęs nespėjo užknisti. Tiesiog ne visiems jo bajeriai priimtini, gal dėl to griežtai nerekomenduočiau jo. Šiaip tai man iš pirmo žvilgsnio pasirodė, kad G. Mečėjus yra iš tų, kurie neabejoja, veikia greitai ir profesionaliai. Įdomu būtų sužinoti Jums sekėsi gimdyti pas Mečėjų, kiek kas mokėjo. Mat mano vyras nusprendė duot min sumą, nes gimdymas buvo sklandus(truko vos 2val.). Tikiuosi, kad jam pakako blink.gif , nes po gimdymo lankė visas dienas kol buvome ligoninėje.
+333+
Nesuprantu apie kokius nevykusius juokelius jūs čia visos kalbat? blink.gif kelis kartus bendravom, nu normalus žmogus ir tiek... Kelios draugės savo vaikus pas jį gimdė ir visos labai patenkintos thumbup.gif ir aš pas jį ruošiuos, šiandien eisiu susitarti ax.gif o dėl mokesčio.. tai kiek tas minimaliai? g.gif aš ruošiuos mokėti 500Lt ir manau kad čia normali suma, draugė prieš pora mėn. gimdė, davė 600Lt, bet gimdymas buvo labai sunkus ir komplikuotas, lankė dažnai po gimdymo, o pagulėti teko 2sav., be to pinigus ėmė tik tada, kai jau viskas gerai buvo thumbup.gif Ir svarbiausia: tikrai profesionalus gydytojas (čia kitų medikų nuomonė), pasako tiesiai, jei kas būna ne taip (šito labai pasigedau, kai gimdžiau pirmąją verysad.gif ) ir nesikrato atsakomybės thumb_yello.gif
gitux
Sveikutes, tiesa pasakius ir aš nelabai suprantu kuo kliūna tie juokeliai.... g.gif
Lankausi pas šį gydytoją ir ruošiuosi pas jį ir gimdyti. Teko su juo susidurti ir pirmojo nėštumo metu. Bet galiu pasakyti tik tiek, kad tikrai patiko thumbup.gif O Humoras pas jį savotitiškas...bet man tai tikrai nekliūna. Kai atėjau pas jį vos neverkdama šio nėštumo metu, jis paaiškino normliai situaciją, dar pašmaikstavo ir išėjau su šypsena ax.gif
Rubia
Šis gydytojas išgelbėjo mano vaiko gyvybę (gimdymas komplikavosi, teko sprendimus priimti akimirksniu) ir būsiu jam dėkinga labai, labai. thumbup.gif
Laukiuosi antrojo ir norėčiau gimdyti tik pas jį.
Tiesa, savotiškas humoras, bet man patinka.
Mojo
Jungiuosi į Mečėjaus gerbėjų gretas 4u.gif
Super gydytojas, žavus žmogus, o ir vyriškis visai nieko mirksiukas.gif
Gimdžiau pas jį savo mažę, esu laiminga, kad sugebėjau pagimdyti pati (pirmas buvo cezaris), čia, aišku, ir gydytojo dėka.
Esu įsitikinusi, kad Mečėjus tikrai ne iš tų, kurie pirma pasako, kiek mokėti, o tik paskui dirba savo darbą. Šiam gydytojui rūpi karjera plačiąja ir gerąja prasme, o ne tik būti amatininku ir lupti iš gimdyvių pinigus.
O dabar dėl humoro. Kiek bendravau su juo prieš gimdymą, negalėjau atsižavėti jo sugebėjimu bendrauti, betarpiškumu ir t.t., tuo žaviuosi ir dabar, man ir pačiai nesvetima ironija ir saviironija. Tačiau... kas man atsitiko gimdymo metu, aš iki šiol negaliu paaiškinti ir pati suprasti : tuo metu jo bendravimo stilius man pasirodė visiškai nepriimtinas, jo humoras mane žeidė, jaučiausi kaip tas, kurį muša gulintį, nes man buvo velniškai sunku, gimdžiau natūraliai, su nežmoniškais skausmais ir juokauti visiškai nesinorėjo. Suprantu, gimdyme jis dalyvavo ne tam, kad paverkčiau ant jo peties, bet vis tiek norėjosi daugiau supratimo, ramybės, aiškumo, o jo juokeliai mane kartais išmušdavo iš vėžių.
Viskas baigėsi tuo, kad aš supykusi su juo nebesikalbėjau ir kai jis norėdavo ką nors būtino pasakyti, tai pasakydavo mano vyrui, o šis man.
Po gimdymo buvo gėda visa tai prisiminus, aš jo atsiprašiau už savo kvailą elgesį blush2.gif
Todėl visai pritariu toms, kurios sako, kad nežino, ar rekomenduotų šį gydytoją kitoms. Aš pati sau rekomendavau, o savo elgesio nuprognozuoti nesugebėjau blush2.gif
juanita
QUOTE(Mojo @ 2006 01 13, 21:18)
Jungiuosi į Mečėjaus gerbėjų gretas 4u.gif
Super gydytojas, žavus žmogus, o ir vyriškis visai nieko mirksiukas.gif
Gimdžiau pas jį savo mažę, esu laiminga, kad sugebėjau pagimdyti pati (pirmas buvo cezaris), čia, aišku, ir gydytojo dėka.
Esu įsitikinusi, kad Mečėjus tikrai ne iš tų, kurie pirma pasako, kiek mokėti, o tik paskui dirba savo darbą. Šiam gydytojui rūpi karjera plačiąja ir gerąja prasme, o ne tik būti amatininku ir lupti iš gimdyvių pinigus.
O dabar dėl humoro. Kiek bendravau su juo prieš gimdymą, negalėjau atsižavėti jo sugebėjimu bendrauti, betarpiškumu ir t.t., tuo žaviuosi ir dabar, man ir pačiai nesvetima ironija ir saviironija. Tačiau... kas man atsitiko gimdymo metu, aš iki šiol negaliu paaiškinti ir pati suprasti : tuo metu jo bendravimo stilius man pasirodė visiškai nepriimtinas, jo humoras mane žeidė, jaučiausi kaip tas, kurį muša gulintį, nes man buvo velniškai sunku, gimdžiau natūraliai, su nežmoniškais skausmais ir juokauti visiškai nesinorėjo. Suprantu, gimdyme jis dalyvavo ne tam, kad paverkčiau ant jo peties, bet vis tiek norėjosi daugiau supratimo, ramybės, aiškumo, o jo juokeliai mane kartais išmušdavo iš vėžių.
Viskas baigėsi tuo, kad aš supykusi su juo nebesikalbėjau ir kai jis norėdavo ką nors būtino pasakyti, tai pasakydavo mano vyrui, o šis man.
Po gimdymo buvo gėda visa tai prisiminus, aš jo atsiprašiau už savo kvailą elgesį blush2.gif
Todėl visai pritariu toms, kurios sako, kad nežino, ar rekomenduotų šį gydytoją kitoms. Aš pati sau rekomendavau, o savo elgesio nuprognozuoti nesugebėjau blush2.gif
*

nu cia tai bent thumbup.gif , man jau net smalsu darosi koks gi tas humoras kurio negalima iskest? po tavo gimdymo jis turejo padaryt isvadas ir gal dabar jau ziuri i moters reakcija reik tiketis.
Mojo
QUOTE(juanita @ 2006 01 16, 17:54)
nu cia tai bent  thumbup.gif , man jau net smalsu darosi koks gi tas humoras kurio negalima iskest?  po tavo gimdymo jis turejo padaryt isvadas ir gal dabar jau ziuri i moters reakcija reik tiketis.
*

Manau, kad jis tiek pripratęs prie neprognozuojamo gimdyvių elgesio, kad jam giliai "dzin" ir jis nekreipia į tai jokio dėmesio, juo labiau nesiruošia prie kiekvienos taikytis, jį reikia priimti tokį, koks jis yra (prie gimdyvių, girdėjau, taikosi Juršėnas, bet man jis nepatiko, nors bendravau labai trumpai).

Sunku nupasakoti tą Mečėjaus humorą ir dar sunkiau įsivaizduoti kitam tą situaciją, kurioje aš buvau. Na, gal vieną epizodą. Jau sakiau, kad man svarbiausia buvo, kad pagimdyčiau pati, todėl gimdymo metu baisiai nervinausi, nuolat klausinėjau, ar nereiks daryti cezario, o jis, užuot aiškiai man atsakęs, kaip vyksta gimdymas, nuolat bajeruodavo visokias nesąmones, pvz., nedarysim, nes operacinė dar nedirba (gimdžiau naktį). O kai gimdymas vis dėlto komplikavosi, jis vėl, vietoj to, kad paaiškintų rimtai, sako man : "Na, ponia Rima, ar nori dviem savaitėm ilgesnių dekretinių atostogų?" Aš tai žinau, kad atostogos pailgėja, esant chirurginei intervencijai, man vos ne isterija, suprantu, kad kažkas negerai, o jam, atrodo, dėl to nei šilta, nei šalta - jis valdo situaciją.
Na, bet jei lankaisi pas jį privačiai, tai turbūt jo humorą seniai esi perkandusi. Kaip jau sakiau, visa problema buvau aš pati, o ne jis, - psichologiškai nebuvau pasirengusi gimdymui. Bet jei netyčia vėl gimdyčiau, vėl rinkčiausi jį. thumbup.gif

Beje, juanita, tu pas jį privačiai lankaisi tik nėštumo metu? Man įdomu, ar jis tik akušeris geras, ar ir apskritai ginekologas?
Rubia
Na, manau, kad pajuokavimai vietoje ir laiku esant neadekvačiai situacijai (ypač gimdymo metu) tikrai yra normalu, bet kaip jau kažkada minėjau, vienai tai patiks, o kitai - nelabai. Matosi, kad karjeristas (daktarinę apsigynė eksternu), bet iš gerosios pusės karjeristas, man tokie žmonės labai patinka. Tikrai man pasisekė, kad jis mano gimdymo metu (gimdžiau pas kitą gyd.) pasikeitus pamainai ir sukvietus gyd. konsiliumą, ėmėsi iniciatyvos ir padėjo mano vaikiukui užgimti, o situacija, patikėkite, buvo labai įtempta. 4u.gif
Mojo
Dėl jo profesionalumo neturiu nė mažiausių abejonių. Mūsų šeimoj jis - šventasis! Kiekvienąsyk, besidžiaugdami savo maže, prisimenam ir "gimdytoją", nes aš pati, be Mečėjaus pagalbos, būčiau niekaip nepagimdžiusi rolleyes.gif

Beje, Rubia, o kokios iniciatyvos ėmėsi Mečėjus tavo gimdymo metu, ar ne vakuuminio ekstraktoriaus, kaip kad manojo? Žinau, kad tai jo "arkliukas".
Rubia
Mojo, nu tu ir atspėjai... schmoll.gif būtent taip ir užgimė mano dičkis, jei jo nebūtų, manau 100 proc. man būtų atlikę sekciją ir vaikiukas būtų prigėręs pažaliavusių vandenų dar daugiau (tai gyd. žodžiai), o kuo tai būtų pasibaigę, nežinia...oi nežinia ir taip jų gurkštelėjo... Nu bet jei tai jo "arkliukas" tai aš dabar pradedu abejoti, ar rinktis jį g.gif
Sakura_murava
Na gimdyti as pas ji negimdziau ir nesiruosiu, bet lankiausi viena karta privaciam kabinete NELIGA. Tada poliklinikoje man numete fraze, kad yra siokiu toku bedu su leliuko inkstukais, bet paaiskinti nieko nepaaiskino. Tai as nuskuodziau konsultuotis pas Maceiju, buvau girdejus, kad jis geras exo specas. Tai mano nuomone yra tokia, kad specias jis tikrai neblogas, idemiai ziurejo, gan issamiai viska paaiskino, siek tiek nuramino. Na bet bendravimo maniera pas ji tikrai labai specifine... As sakyciau kad jis ganetinai arogantiskas... Na bet ne giminiuotis su juo ejau, taigi jei jis geras specas, tai gal galima ir pakenteti... Zinoma gimdymas yra yaptingai stresine situacija...
Mojo
Na, gal ir ne "arkliukas", nes Mečėjus pirmiausia yra už natūralų gimdymą, bet kai galima rinktis cezarį ar vakuumą, jis renkasi pastarąjį (aišku, ne visada tai įmanoma). Kai aš gimdžiau, tai jis sakė, kad tais metais Antakalny buvo atlikta 12 vakuumų ir aštuonis iš jų darė Mečėjus. Jis labai domisi užsienio patirtimi ir sakė, kad užsieny tai labai populiarėja. O mūsų gydytojai nelabai moka kokybiškai tai atlikti, dėl to vengia. Beje, labai daug gydytojų, po gimdymo sužinoję, kad man darė vakuumą, tiesiog kraupo : "Kodėl ne cezarį?". O aš, turėdama dvejopos patirties, labai džiaugiausi, kad buvo vakuumas, o ne cezaris. Vaikų neurologė irgi pasakė : "Padaryta labai profesionaliai, be jokių traumų".
Taigi, labai nesibaimink, paprastai antras gimdymas būna sėkmingesnis (bent jau man). Sėkmės 4u.gif
+333+
QUOTE(Mojo @ 2006 01 18, 14:57)
Na, gal ir ne "arkliukas", nes Mečėjus pirmiausia yra už natūralų gimdymą, bet kai galima rinktis cezarį ar vakuumą, jis renkasi pastarąjį (aišku, ne visada tai įmanoma). Kai aš gimdžiau, tai jis sakė, kad tais metais Antakalny buvo atlikta 12 vakuumų ir aštuonis iš jų darė Mečėjus. Jis labai domisi užsienio patirtimi ir sakė, kad užsieny tai labai populiarėja. O mūsų gydytojai nelabai moka kokybiškai tai atlikti, dėl to vengia. Beje, labai daug gydytojų, po gimdymo sužinoję, kad man darė vakuumą, tiesiog kraupo : "Kodėl ne cezarį?". O aš, turėdama dvejopos patirties, labai džiaugiausi, kad buvo vakuumas, o ne cezaris. Vaikų neurologė irgi pasakė : "Padaryta labai profesionaliai, be jokių traumų".
Taigi, labai nesibaimink, paprastai antras gimdymas būna sėkmingesnis (bent jau man). Sėkmės 4u.gif
*

Dėl vakuumo, mano draugei jis darė, gimdymas buvo ilgas ir sunkus... nes buvo labai silpna gimdymo veikla ir lelius virš 4kg, o pati mažutė... operacinė buvo paruošta, bet tik Mečėjaus dėka vaikas gimė taip kaip gamtos sutvarkyta ax.gif Dabar auga sveikas mažylis, be jokių neurologinių ir kitokių sutrikimų, ji pati sakė.. antrą kartą viską pakartočiau... tai turbūt daug ką pasako g.gif
Rubia
Na, sveikutės, žiūriu įsiplieskė diskusija, gal aš ir persigandau iš anksto dėl to jo "arkliuko", bet kaip ir dauguma sakė, mano vaikiukas gimė kad ir sunkiai, bet neurologai prie jo prikibti negalėjo. Aišku, tokiu būdu gimusių vaikučių adaptacija yra šiek tiek sunkesnė (jie irzlesni, padidėjęs raumenų tonusas ir t.t.), bet mano berniokas sveikas, drūtas ir nesergantis (na daržo dar nelanko...bet greit eis). Taip kad aš tikrai tikiu, kad jis tai atlieka profesionaliai (o tai ir yra svarbiausia), bet kitų gydytojų reakcija, išgirdus, kad vaikiukas gimė vakuumo pagalba, būna labai jau negatyvi, kažkodėl tai...
Ai, nuraminote mane, tikiuosi antars gimdymas bus lengvesnis ir neužsiauginsiu "banginuko". +333+ sėkmės tau linkiu labai, labai 4u.gif
nauja
Sveikutės būsimos mamytės. Na aš su Mečėjum turiu patirties. biggrin.gif Abu vaikus gimdžiau pas jį. Pirmą 2000 m. antrą - 2005. Viskas tvarkoj, tikrai profesionalus, savo srities žinovas. Be to jis dar yra echoskopų asociacijos prezidentas.
Gimdymai abu buvo skirtingi. Su pirmuoju teko gultis į ligoninę, nes suėjus laikui, sūnelis visiškai nenorėjo išlysti. Sekančią dieną ateina Gediminas ir sako - tu pas mane gimdysi. Mes su tavo vyru šnekėjom, viskas bus gerai (pasirodo, mano vyro bendradarbis yra Mečėjaus kaimynas ir vyrai parodė iniciatyvą - susitarė, o maniškis nespėjo mane perspėti). Aš gydytojui atrėžiau, kad gali jis sau eiti kur nori, o gimdyti pas jį aš visai nesiruošiu. Atsistojau nuo lovos - ir pasipylė vandenys. Daktarėlis ramiai žiūri ir aiškina - na dabar tai jau tikrai gimdysi pas mane. Ir tikrai nesigailiu nei minutės. Gimdymas buvo ilgas ir skausmingas. Visą laiką buvo prie manęs - ir masažavo ir kalbino savo juokeliais. Bet kadangi aš pati nepėsčia, tai kartais pareikšdavau, kad gal daktarėli užsičiaup ir padaryk kad neskaudėtų. Ojis dar ką nors leptelėdavo.
O su mergyte viskas buvo paprasčiau. Iš anksto susitarėm (tiksliau mano vyras). Buvau prieš gimdymą nuėjus kelis kartus kad apžiūrėtų. Skausmai prasidėjo naktį iš šeštadienio į sekmadienį. Tai paskambinau jam sekmadienio ryte prieš septynias. Sakau nežinau gimdau ar ne - bet skauda. Susitarėm atvažiuoti. Kai nuvažiavom į ligoninę sako - jei apgavai, tai pamatysi kas tau bus lotuliukas.gif. Atsiguliau ant stalo - o jis - na bus, varom gimdyt. Ir po kelių valandų jau turėjau dukrytę.
Ai dar vienas bajeris - kai prieš gimdymą buvau pas jį, jis klausia - kada gimdysi aš sakau tada ir tada. Sako - o kada pirmas gimęs. Kadangi tarp jų tarpas beveik lygiai penki metai, sako - gal nori, kad vaikai tą pačią dieną gimtadienius švestų - pinigų mažiau išleisi. Aš jam pasakiau, kad gal tiek to, dar turiu namuose reikalų, reikia pabaigti. lotuliukas.gif .
Reziume - nebijokit merginos, tikrai geras gydytojas. 4u.gif ,
saVulka
Sveikos busimos ir esamos mamytes smile.gif
Esu gimdziusi pas Meceju ir visiskai nesigailiu ir esu jam be galo dekinga 4u.gif
Man ji rekomendavo viena pazistama, dirbanti tame skyriuje. Ji apibudino, kaip gydytoja, kuris propaguoja naturalu gimdyma, labai atsakinga ir aplamai faina kaip zmogu. Ir ji visiskai neklydo. Puse savo nestumo lankiau pas ji konsultacijose. Visuomet pasitempes, linksmas, zodziu fantastika! Gimdymas irgi tiesiog puikiai praejo. Man jau cia kiti antakalnio gyd rekomendavo cezari, bet Mecejus grieztai sake Ne. Kiekviena diena lankydavo po gimdymo. Zodziu negailiu siam zmogui siltu zodziu. O kas del jo humoro, tai jis man labai padejo ypac gimdant.
p.s. atsiprasau gydytojo kad gimdant spyriau jam i pasirdzius.. netycia... ax.gif
Mojo
QUOTE(juanita @ 2006 01 20, 08:38)
paskaiciau paskutines diskusijas, tai tikrai pagirtasis tarp moteru.
o teko kam gimdyt susitarus su juo ir skambinti nakti?
*

Aš gimdžiau naktį. Labai nenorėjau be reikalo trukdyti gydytojo, todėl pirmiausia nuvažiavau į Antakalnio priimamąjį, ir tik tada, kai budėjusi gydytoja pasakė, kad sąrėmiai tikri, paskambinau Mečėjui. Atsiliepė tuoj pat, žvaliu balsu, lyg būtų laukęs mano skambučio, ir tuoj pat atvažiavo (nespėjau net iš dušo išeiti).
Toks jau tų ginekologų darbas biggrin.gif
+333+
Kaip ir žadėjau, raportuoju apie "šviežią" gimdymą pas gyd. Mečiejų bigsmile.gif Viskas tikrai vyko puikiai ir aš labai laiminga, kad jau esam namie abu sveiki. Į ligoninę teko atsigulti anksčiau dėl sumažėjusių leliaus judesių, paskambinau gydytojui, pasakiau ir jis jau pusę aštuonių ryto buvo mano palatoj. Padarė visokius tyrimus ir nustatė, kad pas mane mažai vaisiaus vandenų ir nusprendė krapštyti lelių lauk, juo labaiu buvo 39sav. ir nebuvo prasmės laukti. Taigi man atidalino vandenmaišį nuo gimdos sienos (procedūra nelabai maloni), nakčiai gavau žvakutę, kuri padėjo kakleliui pasiruošti gimdymui ir jau rytojaus dieną prasidėjo sąrėmiai. Paskambinau gydytojui, nes tuo metu ligoninėje jo nebuvo ir už pusvalandžio jis patvirtino: gimdom. Bandė mane įkalbinėti be epidūro, sakė antras gimdymas, greit pagimdysi, bet aš nesutikau ax.gif vis prisimindavau pirmojo gimdymo košmarus ir nė už ką nenorėjau pakartoti. Bet gydytojas buvo teisus... pagimdžiau labai greitai, nuo atsiradimo gimdykloj per 3 val. thumbup.gif Akušerė buvo labai maloni ir apskritai visas personalas labai maloniai su manimi elgėsi. Mano vaikelį pasitiko pats gydytojas... uždėjo man ant krūtinės, palaukė kol nustos pulsuoti virkštelė ir leido vyrui nukirpti wub.gif jokių karpymų schmoll.gif vienoje vietoje teko sukabinti mažą įplyšimą, rytojaus dieną aš jau sėdėjau thumbup.gif negalėjau patikėti kad viskas taip puikiai (po pirmo gimdymo buvau sukarpyta skersai išilgai, nors abu vaikai gimė vienodo dydžio verysad.gif )
Apie jumorą... man jis tikrai patiko ir buvo laiku ir vietoj... vyras irgi sakė, kad lengva su tuo žmogumi bendrauti. Jei kada nors gyvenimas padovanos man trečią vaikelį, aš net neabejodama žinosiu kas jį sutiks... wub.gif
Zhvirblis
As pirma gimdziau pas ji ir antra gimdysiu taip pat. Nezinau, humoras jo gal ir savotiskas, bet man netrukdo, kai pirma karta labai sunku daresi, taip ir sakiau jam, kad dabar jau gali patylet, nes kol kas mano supratimas ribotas. Tai jis ir patylejo. Bet, manau, ne humoras man yra kriterijus, o gimdymo nestumo prieziura, demesingumas, atsakymas i visus klausimus, zmogiskumas ir pasiekiamumas. Pries numatoma gimdyma zinojau visas komandiruotes, planuojamas isvykas, turejau atsarginio zmogaus telefona, su kuriuo jis is anksto pats susitare. Gimdziau savaitgali, tai jis atvyko dar is duso priemime neisejus. Zodziu, visko buvo gana. Aciu.
egloote
sveikos,

sakykit, jis dirba privacioj klinikoj Neliga, bet gimdymus priima Antakalnyje? ar gerai supratau?

aciu uz atsakyma 4u.gif
Rubia
Egloote, gydytojas G.Mečėjus dirba privačiai "Neliga" ir Antakalnio Moterų klinikoje. 4u.gif
Andžela
QUOTE(+333+ @ 2006 01 18, 18:51)
Dėl vakuumo, mano draugei jis darė, gimdymas buvo ilgas ir sunkus... nes buvo labai silpna gimdymo veikla ir lelius virš 4kg, o pati mažutė... operacinė buvo paruošta, bet tik Mečėjaus dėka vaikas gimė taip kaip gamtos sutvarkyta  ax.gif Dabar auga sveikas mažylis, be jokių neurologinių ir kitokių sutrikimų, ji pati sakė.. antrą kartą viską pakartočiau... tai turbūt daug ką pasako  g.gif
*

Sveikos,

paskaitinėjau čia atsiliepimus apie gydytoją Mečėjų, tai nutariau ir aš parašyti keletą gerų žodžių tongue.gif
Visų pirmą +333+ rašė jau apie mane,kad pas jį pagimdžiau. Tai dabar pati aš dar paliaupsinsiu šį gydytoją 4u.gif Taip, gimdymas buvo labai sunkus, man taip pat buvo pasitelkta vakuumo pagalba, nors operacinė buvo paruošta jau gerokai anksčiau nei aš pagimdžiau. Bet jos ir neprireikė schmoll.gif Vaikelis gimė per didelis mano gabaritams lotuliukas.gif Dėkui gydytojui, nes norėjau pagimdyti pati. Viso gimdymo metu gydytojas buvo labai dėmesingas, malonus, švelnus, visą laiką vadino mane mažybiniu vardo variantu blush2.gif O netaktiškų juokelių nebuvo schmoll.gif Po gimdymo lankė kiekvieną dieną, o ligoninėj teko praleisti beveik dvi savaites, vaikiukas turėjo kraujo infekciją. Viskas baigėsi gerai, dabar augam sveiki, gražūs, neurologai neturi prie ko prisikabinti.
Super gydytojas thumbup.gif Ir kitą kartą pas jį gimdysiu. Ir jei reikės ištverti vėl tą pati, tikrai nenorėčiau cezario. O pas šį gydytoją tikimybė, kad busi "supjaustyta" - labai maža... biggrin.gif
violet
Mecejus, kaip zinau dabar vienas is geriausiu gydytoju Antakalnyje.Bet as jo asmeniskai net matyt nenoriu. Kai echoskopovausi pas ji Antakalnyje ir dar privaciai tokiu man dalyku prisnekejo, kad vienas vaisius (laukiausi dvynuku) pas mane gali zut, kad pagimdysiu tik viena vaika ir jeigu tas vienas vaisius zus pvz.6-7 nestumo menesi tai tada nutraukines visa nestuma, o jeigu mirs i pabaiga nestumo tai vaiksciuosiu toliau ir nesiosiu ta negyva vaikeli ir lauksiu gimdyt ta gyva.O buvo tada tik 5 mestumo menesis. Tai pro asaras kelio namo nemaciau.Fu bjaurybe, ar gi galima tokius dalykus sakyt nesciai. verysad.gif
mamaingrida
Tiek gražių atsiliepimų...
Aš pirmą kartą su gyd. G. Mečėjum susipažinau prieš 13 metelių - dar visai žalias buvo. Jau tada kaip gydytojas kėlė didelę simpatiją. Žiūriu, jo darbo metodai tie patys - jumoras, atsakingumas, meilė savo profesijai. Džiaugiuosi, kad jūs visos patenkintos jo darbo vaisiais. Sekmės Jums visoms bendravusioms ir bendrausiančioms su šiuo puikiu daktaru. 4u.gif
sspurgiss
Sveikos mamytės,
aš pas Mečėjų pagimdžiau visas tris savo paneles ir esu labai patenkinta thumbup.gif . Nuostabus gydytojas, mylintis savo darbą žmogus. Geras specialistas( vieno gimdymo metu turėjom komplikacijų, bet viskas baigėsi gerai). O jo juokeliai man visai neužkliuvo, atvirkščiai, nuėmė įtampą rolleyes.gif . Mano vyrui jis irgi labai patiko, jieabu puikiai dirbo išvien ir labai man padėjo clap.gif
Egliote
as pas sita gydytoja buvau viena karta privacioj klinikoj ir tikrai paskutini. uz 5 min demesio ir konsultacija, kad echoskopija daryti netikslinga 35 lt? wink.gif nu as taip irgi noreciau pinigelius uzsidirbti. verysad.gif
+333+
QUOTE(Egliote @ 2006 10 05, 10:18)
as pas sita gydytoja buvau viena karta privacioj klinikoj ir tikrai paskutini. uz 5 min demesio ir konsultacija, kad echoskopija daryti netikslinga 35 lt?  wink.gif nu as taip irgi noreciau pinigelius uzsidirbti.  verysad.gif
*

Nežinau kur gin. konsultacija pigiau nei 35Lt lotuliukas.gif net poliklinikoj 20Lt, jei nesi prisiregistravus.. ir niekas neskaičiuoja, ar užtruko 5min. ar 20min.
o taip pinigėlius nieks netrukdo užsidirbt, tik reikia 10 ir daugiau metų medicinoj pasimokyt.. ir paskui pastoviai mokytis, kad neprarastum kvalifikacijos lotuliukas.gif
sharlote
35 lt uz konsultacija privacioj klinikoj....., sakyciau dabar jau kainu tokiu nera blink.gif
tau labai pasiseke, kad taip nebrangiai sumokejai thumbup.gif
kiek esu susidurus visur 50 lt ir ne pigiau pirma konsultacija....
ir nuo gyd ta suma nepriklause wink.gif
Egliote
nu jo, svarbiausia, kad konsultacija buvo nereali.
Ieva G.
Egliote, o kokia gi ta konsultacija buvo, kad likai taip nepatenkinta?
As taip pat laikas nuo laiko apsilankau pas gyd. Meceju... bet kad jis man viska paaiskina... Kazkaip visai patenkinta jo konsultacijom... g.gif
mon
Sveikutes visos, kurios turejote reikalu su siuo gydytoju. As taip pat ketinu pas ji gimdyti, taciau susitikusi dar nebuvau, bet esu uzsiregistravusi. Mane neramina kita problemele - jau negyvenam Vilniuje, o kitame mieste, cia gimdymo skyrius jau uzdarytas, todel gimdymui tenka rinktis kita miesta, greitoji veza tik i artimiausia miesta - o tai nera Vilnius. Ar visos cia pasisakiusios esat Vilnietes? Susitarti su daktaru viena, o kaip reiks nusigauti i vilniu prasidejus gimdymui, kad nepagimdyciau pakeliui vezant vyrui ir be mediku pagalbos? Galbut kam nors is jusu buvo ar yra panasi situacija ir gal galite pasakyti ar galima susitarti su gydytoju, kad paguldytu is anksto? nors zinoma, nieks negali tiksliai zinoti ar tai neivyks anksciau ar veliau.
Aciu atsakysiancioms.
flintas
Man panaši situacija buvo, aš pagimdžiau liepos mėnesį, esu ne vilnietė, bet taip pat tariausi su siuo gyd.
Kaip gydytojas, jis tikrai labai profesionalus thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif, ir turi humoro jausma.
Tai as važiavau anksčiau termino ir gyvenau pas gimines. o del paguldymo, tai jis be reikalo tikrai neguldys anksciau laiko, nebent jei pernešiosi.
Sėkmės, sulaukti savo angeliuko biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Female
o kas su jo humoro jausmu blogai? unsure.gif na pas ji kaip gydytoja nesilankau, bet kaip destytojas neblogas, ir keisto humoro nepastebejau g.gif
ievuzze
QUOTE(Female @ 2006 11 02, 14:29)
o kas su jo humoro jausmu blogai?  unsure.gif  na pas ji kaip gydytoja nesilankau, bet kaip destytojas neblogas, ir keisto humoro nepastebejau  g.gif
*

na kaip destytojas tai jis man nelabai su savo replikom, pvz-moters pareiga gimdyt vaikus, o ne karjeros laiptais lipt..na mes ir nusciuvom po tu zodziu, pasijutom lyg i ne savo opera ilinde-tipo mokslas yra vyru reikalas..tai man nelabai patiko-gal kaip gydytojas jis neblogas, bet...po tokiu repliku gimdykloj su juo susitikt nenoreciau..nemegstu tokiu vyru, kurie moteri mato tik kaip vaiku gaminimo ir auginimo masina cool.gif
Female
QUOTE(ievuzze @ 2006 11 02, 21:40)
na kaip destytojas tai jis man nelabai su savo replikom, pvz-moters pareiga gimdyt vaikus, o ne karjeros laiptais lipt..na mes ir nusciuvom po tu zodziu, pasijutom lyg i ne savo opera ilinde-tipo mokslas yra vyru reikalas..tai man nelabai patiko-gal kaip gydytojas jis neblogas, bet...po tokiu repliku gimdykloj su juo susitikt nenoreciau..nemegstu tokiu vyru, kurie moteri mato tik kaip vaiku gaminimo ir auginimo masina cool.gif
*

tai kaip tik gimdykloj pagirtu, kad gerai pareiga atlieki biggrin.gif na jis sako kad tokia pagrindine moters biologine funkcija, kaip ir vyru - apvaisinti. bet man idomu koks jo humoras savo kaip gydytojo kabinete?
isdykusi mamyte
QUOTE(ievuzze @ 2006 11 08, 20:23)
as mokiausi VU pirmais metais..ty. pries du metus puse kurso,paskui isejau..db KMU. Apie Meceju sesuo pasakojo-lanke senai jo paskaitas kazkada...
*

tau reiktu ismokt derint laikus-kada koki vartoti smile.gif idomiai tu cia- tik is nuogirdu taip sprendi... tik ateity manau atidziau tas zinutes rasyk- taip gali zmones netycia pakist smile.gif pvz po tavo zinutes destytojas mum apie tai uzsimine paskaitoje-jei kas nors paskaitytu foruma (kad ir pats destytojas, nes jis minejo, jog pats nemate tos zinutes) gali kilt itarimas del kaikuriu zmoniu- as pvz irgi nestuke.gif ir tavo bendravarde ir i juoda sarasa patekt nenoreciau, juolab, kad pries si destytoja nieko blogo neturiu. Man jo humoro jausmas, cia labai peiktas, kaip tik labai patinka. Manau ir gydytojas jis super thumbup.gif
vilijandrija
sveikos mamytes
gimdziau pas si gydytoja pries 12 metu,taip jau papuole,kad pas ji,dar visai jauna gyd,buvau nei susitarusi,nei ka.Mano apylinke ispuole,kad gimdziau pas si gyd.
Gal del to,kad prie jumoro jausmo esu ipratus namie,nes vyras turi panasu jumoro jausma,tai as net neatkreipiau demesio i tai,kai gimdziau.Bet,dabar paskaicius nuomones,prisiminiau kad gydytojas turi labai gera budo savybe i viska ziuret su jumoru,nes kitaip zmogus isprotetum nuo musu zyzianciu.Bet zinau,jei yra kas rimciau,tai niekad nepasididziuos paklaust patarimo pas kt.Kai as gimdziau ir zyziau,kad jau man darytu cezario pjuvi,jis pasikviete kt gyd-daunoraviciu pasiziuret,nes jam kazkas buvo neaisku.Bet viskas praejo l.gerai,kai tikrai reikejo,jis buvo salia,kas man patiko-jo ramumas,itampos nebuvimas,savo darbo ismanymas.prisimenu,kai pagimdziau sunu,jis paklause,tai koki varda duosim,turbut gintaro,nes ta diena buvo tokiu vardu vardadienis,zodziu jis man paliko silto,nepasikelusio zmogaus ivaizdi.
galvojau,jau isejusi is ligonines,kada uzeisiu padekosiu,bet taip ir neuzejau...
idomu ar jis paskaito apie save musu pasisakymus?
tada jam noreciau labai labai padekot...
isdykusi mamyte
QUOTE(Female @ 2006 11 18, 21:07)
ievuzze rodos net pati nezino kur mokos  biggrin.gif neisivaizduoju kaip imanoma sumaisyt kur mokaisi. is pradziu vu, paskui tfu kmu, ir tas pasakymas kad moters pagrindine funkcija vaikus gimdyt o ne karjeros siekt, tai kazkaip beveik zodis zodin pakartota kaip sake destytojas savaite pries ievuzzes pasisakyma
bet jus abi ne tik ievos ir nescios, bet ir megsti megstat abi  biggrin.gif
*

matau, kazkas bando mane itarinet??? del tu sutapimu ir uzsiregistravau, nes nenoriu but supainiota su kuom nors ir, kad grupiokai(ir ne tik) i mane itariai neziuretu smile.gif o del to, kad ievuzzes pasisakymas atsirado neuzilgo nuo destytojo pasisakymo- nieko cia keista-mano drauge taip pat pas ji lanke paskaitas praitais metais ir dar pati nevaiksciodama i jo destoma dalyka, visus jo tuos bajeriukas jau zinojau biggrin.gif jo juokeliai ir pavyzdziai nesikeicia metu metus, kaip ir pas daugeli destytoju biggrin.gif
ps. be to ta ievuzze painiojasi ne vienoj vietoj berods... blink.gif
Giedrule
Man Gydytojas G.Mečėjus yra iš didžiosios raidės.Da tokio atsidavusio žmogaus savo darbui nebuvau sutikusi...Aš pas Jį negimdžiau,bet jis man darė rimtą operaciją.Labai geras gydytojas,savo srities žinovas.Nuostabus žmogus,ir labai patrauklus vyras blush2.gif jei dar kartą gimdyčiau,tai tik pas G.Mečejų ax.gif
Jurguciukas
Sveikos, esamos ir būsimos Mamytės 4u.gif

Aš irgi prisijungiu prie tų, kurios už tai, kad gyd. Mečėjus tikrai geras specialistas.
Pas jį gimdžiau ir pirmą ir antrą vaikutį ir tikrai neturiu jokiu priekaištų smile.gif tik pačius geriausius prisiminimus thumbup.gif
Netgi iškeičiau vizitus pas polikliniku gydytojus i privatu gydytojo kabinetą...
monika_c
norejau paklausti, ar imanoma su siuo daktaru tartis is anksto kad jis butu gimdyme??? jei nepaslaptis kiek pinigu reikia skirti ???
juanita
QUOTE(monika_c @ 2007 06 11, 10:27)
norejau paklausti, ar imanoma su siuo daktaru tartis is anksto kad jis butu gimdyme???
*

galima tartis
RVJ
Čia ne ta tema. Visos temos, juk negali būti tik apie finansinius padėkojimus. Labai neįdomu skaityti.
Rašykite į asmeninę žinutę.

ataka
na kai as laukiausi, tikrai kankino nerimas kokia turi buti suma, kaip iduoti dovana ir t.t. Todel manau nestukems tikrai aktualu, manau cia ne padekos skyrelis, o siaip susirasinejimas
Pvz as gimdziau pas si daktara, fainas, grazus vyrukas biggrin.gif , tai susitariau su juo, tada kartais ateidavau jau pries gala pasirodyti, paklausyti sirdeles (uz tuos atejimus nei karto nemokejau), o gimdymo diena (sutapo rytas su jo darbo diena), tai nepasakyciau kad jis praleido visa ta laika su manim, todel apie 500 Lt, tikrai manau nera per mazai.
Buvo salia manes nuostabi sesele ar akusere (nezinau kaip nesuklist pavadinus), jai daviau 100 Lt (nors tikrai galejau daugiau duot, nuostabi moteris)
Taip kad manau ziurekit nuo situacijos, jei naktis, tai gal vienaip yra, o jei darbo metu, tai manau ir taip neblogai

ėtynoil
QUOTE(ataka @ 2007 06 28, 15:41)
na kai as laukiausi, tikrai kankino nerimas kokia turi buti suma, kaip iduoti dovana ir t.t. Todel manau nestukems tikrai aktualu, manau cia ne padekos skyrelis, o siaip susirasinejimas
Pvz as gimdziau pas si daktara, fainas, grazus vyrukas biggrin.gif , tai susitariau su juo, tada kartais ateidavau jau pries gala pasirodyti, paklausyti sirdeles (uz tuos atejimus nei karto nemokejau), o gimdymo diena (sutapo rytas su jo darbo diena), tai nepasakyciau kad jis praleido visa ta laika su manim, todel apie 500 Lt, tikrai manau nera per mazai.
Buvo salia manes nuostabi sesele ar akusere (nezinau kaip nesuklist pavadinus), jai daviau 100 Lt (nors tikrai galejau daugiau duot, nuostabi moteris)
Taip kad manau ziurekit nuo situacijos, jei naktis, tai gal vienaip yra, o jei darbo metu, tai manau ir taip neblogai
*

Sveikos, gal kuri galetumete atsiusti Mecejaus tel.nr.
Redaga
QUOTE(ėtynoil @ 2007 08 27, 21:22)
Sveikos, gal kuri galetumete atsiusti Mecejaus tel.nr.
*

869887881 ax.gif
Inike 9
Aš prisijungiu prie tų, kurios mano, kad šis gydytojas turi auksines rankas. Man buvo diagnozuotas negimdyvinis nėštumas ir mano ginekologė davė Mečėjaus telefoną, kad važiuočiau pas jį, nes jis labai geras specialistas. Kitą dieną man padarė šis gydytojas laparoskopu operaciją. Jaučiausi gerai ir kaip patarė daktaras po pusės metų vėl pastojau. Esu labai dėkinga ir laiminga. na jo juokelį atsimenu tokį "kitą vaiką darykit šviesoj, kad nebūtų vėl negimdyvinis nėštumas", bet man tai visai neužkliuvo, nes tonas tikrai buvo draugiškas. smile.gif
asta0218
Sveikutės 4u.gif
Pas šį gydytoją lankiausi prieš 10 metų privačiai.
Puikiai atsimenu pirmą vizitą. Labai bijojau, nes ėjau gi ėjau pas vyrą apžiūrai unsure.gif Bet jo šypsena veide, dėmesys, švelnumas tikrai atpalaidavo. O mano bėdoms išspręsti vis kartodavosi uždegimai pasirodo reikėjo tik operacijos operavo polypus gimdos kaklelyje, ko Taurakalnio privačios klinikos gydytoja nesugebėjo pamatyti g.gif g.gif g.gif
Dabar nueinu retkarčiais, kai noriu sužinoti dar vieną profesionalią nuomonę...
Tikrai geras gydytojas thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
bigliuke
Sveikutes,
as pas Meceju gimdziau pries 6 metus. Ji man rekomendavo nemazai pazistamu moteru, kurios pas ji gimde ir liko patenkintos rolleyes.gif Dar jos visos juokavo, jei nori mergaites eik gimdyti pas Meceju, taip ir padariau biggrin.gif Dabar turiu dukryte, nors visi pranasavo berniuka bigsmile.gif Dabar planuoju antra vaikeli ir turiu galimybe gimdyti Baltojis klinikoje, bet kazkaip sirdis linksta prie Mecejaus, vienintelis didelis minusas, tai antakalnio klinikos, nes demesio mamoms ir leliukams ten nera schmoll.gif . O gal kas ir pasikeite per tiek metu. Vienu zodziu, sis gydytojas yra geras, mielas ir savas 4u.gif
Papildyta:
Baltijos Amerikos klinikoje norejau parasyti ax.gif
polonia
QUOTE(bigliuke @ 2008 02 27, 14:42)
Sveikutes,
as pas Meceju gimdziau pries 6 metus. Ji man rekomendavo nemazai pazistamu moteru, kurios pas ji gimde ir liko patenkintos   rolleyes.gif  Dar jos visos juokavo, jei nori mergaites eik gimdyti pas Meceju, taip ir padariau  biggrin.gif  Dabar turiu dukryte, nors visi pranasavo berniuka  bigsmile.gif  Dabar planuoju antra vaikeli ir turiu galimybe gimdyti Baltojis klinikoje, bet kazkaip sirdis linksta prie Mecejaus, vienintelis didelis minusas, tai antakalnio klinikos, nes demesio mamoms ir leliukams ten nera  schmoll.gif . O gal kas ir pasikeite per tiek metu. Vienu zodziu, sis gydytojas yra geras, mielas ir savas  4u.gif
Papildyta:
Baltijos Amerikos klinikoje norejau parasyti  ax.gif
*

Neseniai mano sesuo gimde Antakalnio klinikose. Personalas paliko tikrai gera ispudi, bet salygos.. schmoll.gif Mane istikdavo depresija, kai ten pabudavau. Vaiku ciuzinukai( mamu palatose) ivilkti i melynus siuksliu maisus( tipo, kad neprasysiotu), ant palangiu antklodes( tipo kad nepustu), antikvarine orlaide ant kabliuko, kuris issitrauke is remo, kai bandziau sandariau uzdaryti. Zodziu, salygos - panieka gimimo stebuklui.
Bet naujiena tokia, kad nuo liepos menesio cia bus diiidelis remontas. Bus siuolaikiskos palatos ir t.t.Bus ir pagerintos mokamos palatos. Sesuo irgi turejo galimybe gimdyti BA klinikoje, bet ten kaip geram viesbutyje, bet jeigu kas exstra, tai leliuka ir mama veza i Santariskes, nes nera labai gera aparatura.
Tad pasirinko prastesnes salygas.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.