Su vyru pradraugavom beveik septynerius metus ir abu nusprendėm, kad jau gal ir mums jau laikas turėti mažylį. taigi, po kelių bandymo mėnesių, vieną sausio ankstyvą rytą pasidariau nėštumo testą. Nekantraudama laukiau testo atsakymo ir pagaliau.... dvi juostelės. VALIOOOOOO. Tuojau pat su testu nulėkiau pas draugą, kuris dar miegojo. Prizadinau, ir pasakiau: sveikinu, būsi greitai tėvelis. Jis labai apsidžiaugė, nors sakė man, jog jis jautė, kad aš laukiuosi. Tiesą pasakius ir man tokios mintys aplankė, nes tuo metu labai padidėjo apetitas, saldainius šluodavau tiosiogine to žodžio prasme, bet aš viską "nuleisdavau" ant mokslų, nes man kaip tik tuo metu buvo sesija.
Nėštumas buvo lengvas, kitoms nėštukėms galiu pasigirti, kad nežinau, kas yra pykinimas ar rėmuo. Jeigu ne augantis pilvelis ir didėjantis svoris, galėjau teigti, kad aš visai ne nėščia...
Gimdymo data buvo nustatyta rugsėjo 22 d. Taigi, as labai laukiau tos dienos, nes labai norėjau kuo greičiau išvysti mūsų mažylę ir kuo greičiau paimti ją ant rankų. Gydytojai per paskutinę echoskopiją pasakė, kad galbūt bus mergytė. taigi as jos labai labai laukiau. Atėjo ta ilgai laukta 22 diena. Ir nieko... Kadangi planavau gimdyti kitame mieste Pasvalyje, ir kad paskui nebūtų stresų, pasikambinau į ligoninę ir susitarėm, kad siandien pas juos atvyksiu. Taigi 22 dieną mane paguldė į ligoninę. Laukti.... Laukti, kol manoji sumanys ateiti pas ją mylinčius tėvelius. Vyras isvažiavo į namus, o as likau laukti mazulės viena. Taip ėjo dienos, aš kiekvieną vakarą gulėdama galvojau, na, kadagi, gal jau rytoj, gal jau rytoj? 26 dienos vakare paskambinau vyrui, susitarėm kad jis rytojs atvažiuos aplankyti su draugais. Ir ką gi. 09 27 rye, kaip įprasta 7 val. ryte atėjo sesutė ir liepė pasimatuoti temperatūrą, o aš prieš tai dar sugalvoju į tuoatelą nueiti. Atsisėdau lovoje ir staiga pajutau, kad sėdžiu lyg vonioje, pilnoje vandes. Valio, man nubėgo vandenys. Atbėgo sesutė ir liepė rinktis daiktus ir eiti į gimdyklą. dar spėjau paskambinti vyrui ir pasakyti, kad jau nubėgo vandebys, kad tuoj pamatysim savo Saulutę.
Na ir pagaliau viskas baigėsi, mane sutvarkė ir man atnešė mano mergytę, paguldė ją šialia manęs ir mus visus tris paliko gimdykloje vienus. Aš, mano vyras ir mūsų mažoji Saulutė. Kaip gera buvo ją priglausit prie savęs, prie krūties, kaip gera buvo matyti, kap jos maži žandukai "dirba" kol žindo. kai šalia manėžęs gulėjo mūsų mergytė ir kai mano vyras į mus žiūrėjo meilės ir džiagsmo pilnomis akimis, pasimiršo visi gimdymo skausmai ir vargeliai. Mes tik džiaugėmės savo maząja Saulyte...
Tiesa, gimė ji ne tokia ir maza - 55 cm ūgio ir 3870 g. svorio
tai tiek