Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Lopšys - ar jo reikia?
Supermamų klubas > Naudingi patarimai > Vaikiška "technika"
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
boruzka
idomu pasidare ar verta toki pirkti ? juk jis tinka tik kazkur 2-3 menesius . aisku grazhiai atrodo ir kiek skaiciau tai vaikutis jame geriau jawciasi nei lovytej .

kiek dawgmaz kainuotu "padevetas" ir naujas ? kur ju butu galima pasiziureti ir isigyti ?
*Bambolina*
QUOTE(boruzka @ 2005 01 04, 15:31)
idomu pasidare ar verta toki pirkti ? juk jis tinka tik kazkur 2-3 menesius . aisku grazhiai atrodo ir kiek skaiciau tai vaikutis jame geriau jawciasi nei lovytej .

kiek dawgmaz kainuotu "padevetas" ir naujas ?  kur ju butu galima pasiziureti ir isigyti ?
*

Tikrai neapsimoka sad.gif jis tik iki 2 menesiuku, padeveto kaina nuo 80 iki litu! Zinoma teveliai turintys atliekamu pinigeliu gali sau tai leisti smile.gif
blondine
O aš nesutinku.
Mano abu vaikai kabėjo lopšyje iki maždaug septinto - aštunto mėn, kol neišmoko patys atsisėsti ir stotis. Čia turbūt nuo lopšio dydžio priklauso. Kol tilpo (lopšio ilgis buvo apie 80cm.), tol ir gulėjo.
Pliusai: labai patogu paguldžius pasupti, arba pavyzdžiui naktį kniurkteli, tai tik truputį su koja lopšį pajudini ir supasi. O ir kūdikėlis mažoje erdvėje geriau jaučiasi, jam primena mamos pilvelį. Ir sako, kad egologiška labai, bet šito tai nelabai žinau.
Minusai: lovytę vis tiek reikės pirkti, tik vėliau ir nebūtinai su nusileidžiančiu dugnu ir šonu, nes tokio amžiaus vaiką jau nesaugu guldyti lovoje su žemais krašteliais.
Šiaip tai labai lopšiu džiaugiausi ir rekomendouju. O ir pakabinę mes gudriai buvome: ištempėm palubėj lyną ir ant jo pakabinom. Tai dieną lopšys kabėdavo prie sienos, o nakčiai prisitraukdavom arčiau lovos, kad nereiktų keltis.
Pirkom mes jį Kaune, važiuojant Krėvės gatve už "saulėtekio" , po dešine puse penkiaaukščio gyvenamojo namo rūsyje yra dirbtuvės. Mokėjom lygtai 100Lt ar mažiau. Tiesa tai buvo prieš 3 metus.
Noa
Mes turejom ta lopsi vyresneliui, bet taip ne karto ir nepanaudojom... Ciuzinuko normalaus idet nelabai eina, nes dugnas apvalus, o ciuzinys - keturkampis, nebent kaip nors karpyt, bet as nesugebejau smile.gif Nors siaip ju ivairiu dydziu yra, kaip pintiniu. Kokio reikia, toki gali nupint - tie, kas pina... smile.gif

Be to, man kas tikrai nepatiko - kad jis labai lengvas (ta prasme, atsises ir apsivosh...) ir nepermatomas. Siek tiek permatomas, ten tokia kiaura juosta, bet man jos negana sad.gif Nes jei man vaikas nakti nusiklotu, negaleciau pro virbus rankos ikist, o turiu keltis ir tada jau klostyt... Ka ten nusiklojus, pasiziuret i ji nori - ir tai keltis reikia... Ai, pasiemiau as ji i savo lova ir tfu man i visus krepsius pasidare smile.gif O paskui - i lovyte smile.gif
gima
Mes turejom lopsi nuo vyro brolio ir seses kudikysciu pasilikusi - puikaus stovio smile.gif Bet visai nepanaudojom. Leliukas nakti ramiai miegojo ir lovyteje buvo pats tas, nereikejo nei supti, nei ka. Ir is tiesu, man atrode, kad lovyteje patogiau smile.gif tiesiog man taip atrode, as taip jauciau smile.gif O dabar lopsyje isaugti rubeliai, kol kas nesurandu kitos vietos...
Pupsas
Abu vaikai iki 4 men miegojo lopsiuke thumbup.gif
Ilgiau jau negalejau laikyti, nes isaugo, galejo apsivozti. Bet iki to laiko tai thumbup.gif
Ir man atrodo, kad jie jaukiau jauciasi mazesnej erdvej.
Vietoj ciuzinuko dejau sulenkta vaikiska "adijala". Truputi kampai uzsilenke, bet buvo labai gerai.
Ir vietos kambary daug neuzima. Aisku po to reikalinga lovyte. Bet buvo labai jauku su lopsiuku smile.gif
s.saulute
mano maze tris menesius miegojo lopsiuke, pirkom is tokio senuko, pats rankom padare.Buvo labai patogu, prie pat savo lovos prisistumdavau, nei islipti nereikedavo nakti.Be to buvo su rankenom, tai galejom visur nusinesti, kaip sakant mobili lovyte thumbup.gif biggrin.gif
Baskervilis
Musu mergyte, kuriai dabar 9 men dar ir dabar balkone miega pintame lopsiuke. Zinoma kadangi dabar ziema, tai ji yra daug prirengta ir negali is jo islipti. bet siaip namie naudojom iki 7 men ir ji labai gerai jame jautesi ir zymiai ilgiau miegodavo negu lovyteje (kazkodel). privalumai - gali ji visur nesiotis - is vieno kambario i kita, i balkona, paskukti, kad galetu pro langa medzius stebeti ir t.t. Tikrai rekomenduoju. Lietuvisku pintu lopsiuku kainos nuo 50 lt (nenauji) iki 160 lt (nauji) Rekomenduoju thumbup.gif
Kristin
Mes turejom labai panasu i sita, tai gal menesiuka pamiegojo ir viskas! Jei vaikas ramus jis visur miegos,o jei reksnys, tai gali guldyt kur nori.Na tik labai gerai jei gyveni name, tao vaikas pirmam aukste gali miegot,nereik visada nesiot i lovyte!user posted image
Kristin
QUOTE(EUROPA @ 2005 03 07, 14:51)
O kur toki grazu daikteli pirkot jei nepaslaptis  ax.gif ?
*

Londone !
velniukste
As tai labai svajojau apie lopsi savo vaikeliui, bet, gaila, kad tai taip ir liko svajonem...
Turim tokias linges nuo lopsio, o paties lopsio neturejom.Susiradau ir zmogu, kuris nupint galetu,bet uzdelsiau ir nebeuzsisakiau...
Dabar tikrai gailiuosi, nes matau tik pliusus.Mano dukra ir dabar dar vezimelio lopsy miega - mazesne erdve - jaukiau.
Antram vaikui butinai pirksiu lopsi.
laguna
Maciau Kziuko mugeje. Prase 120, bet sake atiduos uz 110
Raskis
O as Kaziuke paprasiau telefono to zmogaus, kur lopsius pina. Sake, kad jo sunus iki 6 men. tokiame miegojo, kainuotu 120.0, atveztu per Velykas, jei greitai uzsakyciau (gyvena Siauliuose). Tai dabar galvoju. Mano kruopai jau 2 men, tai gal ir per trumpai tektu jai tokiame lopsyje miegoti sad.gif
Jei kam reikia telefono, rasykite i az biggrin.gif
OPTIMISTĖ AB
Toks lopšys (as turiu galvoje su ratukais) labai patogu, kas gyvena name ar didesniame bute. Juk jis yra lengvas ir galima visur (namie) vaiką turėti šalia, ar gamini valgyti, ar žiūri televizorių. Juk leliukui, kad ir kelių savaičių, labai svarbu matyti, jausti mamą. O ir jaukumo atžvilgiu. Vaikas dar mažas, tad jam yra geriau mažoje aplinkoje. Mano pažįstama turi tokį lopšį, tai ji labai patenkinta. Tik jos mergytei jau 4mėn. ir teks greitai guldyti į didesnę lovelę, tai ji labai jau dėl to nusiminusi.
Satir
Pirmam vaikui bus 2 metukai 3 men. kai gims antras. Antros lovytės pirkti nesinori, nes matyt greitai atliks, bet išgyvendint iš jos pirmojo irgi nesinori, kad nesijaustų nustumtas. Pasidalinkit patirtim apie pintus lopšius: kas iki kokio amziaus naudojot, ar ten užtenka vietos, kur įsigyjot ir t.t. ir t.p.
Mea
neisivaizduoju, kur toki lopsi dabar gauti, as tai turiu, bet ten dar as pati jame augau biggrin.gif teoriskai tikrai turetu but pirkt, gal kur krepsius ir kitus pintus daiktus gamina schmoll.gif

o siaip puikus daiktas tas lopsys thumbup.gif - gali pasistatyt kur nori, pvz prie pat savo lovos, nesunkiai pernesi i kita vieta, galima ir pakabinti ir pasupuoti vaikiuka 2.gif

o vat iki kada turbut individualus dalykas. pirmus 3-4 men tai tikrai, o po to kaip seksis biggrin.gif
Mea
QUOTE(Satir @ 2005 09 30, 21:37)
bet išgyvendint iš jos pirmojo irgi nesinori, kad nesijaustų nustumtas.
*

beje, vyresnelis tikrai nesijaus nustumtas gimus vaikui, tik reikia jam paaiskinti kad dabar jis jau didelis, todel tures kitokia lovyte, o maziukui vaikiukui liks ta, kurioje jis maziukas augo.
pazistu seima, kur 5 vaikai pametinukai - su dvieju metu skirtumu - tai labai daug problemu issisprendzia savaime. kai gimsta maziausias vaikiukas, tai vyresnis savaime perleidzia jam "vaikiskus atributus" - soskes, buteliukus ir tt, nes jis jau nebe maziausias ir tie dalykeliai jam nebereikalingi biggrin.gif
byne
Aš pintą lopšį mačiau pirkt mugėj, pas tuos, kurie prekiavo krepšiais. Tai buvo praėjusį sekmadienį Varėnoj smile.gif . Nors, manau, gali ir paklaust turguj pas žmogų, kuris pina iš vytelių, jie turėtų mokėt rolleyes.gif .
Taide
Aš savo mažiulį taip pat migdau pintame lopšyje, labai patogu, nes galima nusinešti ir perstatyti, kur tik nori. Manau naudosim iki 4-5mėn., kol tilps.
Mes lopšį skolinomės iš draugės. O norint nusipirkti manau reiktų kreiptis į liaudies meistrus, nes per mugę esu mačiusi parduodamus panašius lopšius.
Satir
O tada kaip tam liaudies meistru dirbiniui pritaikyt kokoso drozliu ciuzini 4u.gif ???
Mea
QUOTE(Satir @ 2005 10 02, 16:51)
O tada kaip tam liaudies meistru dirbiniui pritaikyt kokoso drozliu ciuzini  4u.gif ???
*

arba pati gali taip padaryt, arba kokia siuveja manau galetu - tiesiog pasiuti nauja ciuzinio uzvalkala pagal lopsio forma ir suberti ten kokoso drozles rolleyes.gif turetu pavykti smile.gif
Vyneta
Patirtim negaliu pasidalinti,nes lelius dar pilve,bet lopshi jau pakabinom.
Pirkom ish tokios firmos,kuri vadinasi VYTELE, yra Kazlu Rudoje www.vytele.lt. Shiaip jie netoli Aushros vartu Vilniuje jau atsidare parduotuve. Paskambinsit ir suzinosit tikslu adresu, berods Visu shventuju gatveje (vien pinti daiktai,baldai). Galite pirkti kokiu turi,arba uzsakyti. Mes uzsakeme truputi dideni, pakabinama, be stovo. Jie pasiuva ir pagrazinimus, ir chiuzinuka, kuris yra ish porolono. Kadangi musu lelius miegos tik diena lopshy, tai manau,kad be kokoso apsieis. Lovelej pastoviam miegojimui yra universalus-kokoso ir grikiu chiuzinys.
Pingvinukas
4u.gif Mano sūnutis dabar dar miega pintame lopšyje. Bet tuoj į jį mažius nebetilps. Antrą kartą nepirkčiau. Labai gražus daiktas, bet trumpam. Net miegant nelabai patogu, nes rankytėmis daužosi į šonus. Mažoka vietos mūsų sūneliui. Ateitį jį naudosime kaip žaislų dėžę. tongue.gif
saule111
mano guzikas irgi dar miega tokiam lopšy. jis prie tokių didesnių vaikų, tai jau keisim į lovytę cry.gif
aš negaliu atsidžiaugti tuo lopšiuku, ypač kai jis buvo visai visai mažiukas - lopšiukas buvo ant lingių, tai labai gerai migdymui buvo. ir dar faina, kad jis tokio aukščio kaip lova- labai patogu naktį iškišus ranką pasūpuoti ar apklostyti biggrin.gif
ir dar man labai gražu tos užuolaidėlės ir apsiuvimai blush2.gif
o pirkom per skelbimus
leana
mes lopsio neturejom,bet as ji pas daugeli maciau.atsiprasau,gal as ir ne i tema,bet ar apsimoka ta lopsi pirkt.juk kudikis ji greit isaugs.gal geriau ji vezime migdyt. lopsys labai grazu,bet ar ne veltui ismetami pinigai?
saule111
QUOTE(leana @ 2005 10 20, 23:10)
mes lopsio neturejom,bet as ji pas daugeli maciau.atsiprasau,gal as ir ne i tema,bet ar apsimoka ta lopsi pirkt.juk kudikis ji greit isaugs.gal geriau ji vezime migdyt. lopsys labai grazu,bet ar ne veltui ismetami pinigai?
*

na,aš nesigailiu. o kai išaugs lelis parduot bus galima.
sako, ir mažiukai ramesni būna lopšiukyje, nes po gimimo būdami didelėj erdvėj išsigąsta g.gif
vežime naktį migdyti tai schmoll.gif tik kelionėse.
manau, kad čia grynai skonio reikalas 4u.gif
boruzka
kazkada pati buvau uzvedus sita tema , bet pasirinkau vistik paprasta medine lovyte. lopsiuku maciau Vilniuje naugarduko gatveje esancioje parduotuve su visais cizinukais ir pataleliais.
Lopsio nepasirinkau todel kad jie labai dulkes renka o jas buna labai sunku isvalyti. beto kainuoja gan nemazhai , o naudoti tenka tik iki kokiu 5 menesiu g.gif
mamyteRasyte
Mano kruopai 4mėn ir į lopšį ji jau sunkiai telpa - ieškome lovytės.
Bet mūsų mažame bute lopšys (ant kojelių, su ratukais), buvo nepamainomas, visur tilpo, aš jį ir į virtuvę atsitempdavau, ir prie lovos pasistatydavau, puikiai tilpdavo (įsivaizduoju, jei lovą taip patampyčiau tongue.gif ). Dulkes kaupia ne daugiau nei lovelė, visus pagražinimus, užuolaidėles - nuimi ir išskalbi. Čiužinuką pirkom iš Nuko, skirtą vežimėliui - puikiai tiko.
Patį lopšį įsigijom Panevėžy, Titėj Ritėj, mokėjom 80lt, su visom užuolaidom, o šiaip jos atskirai kainuoja 25lt, taip pat Titėl Ritėj mačiau.

Kas dėl lovytės - gal kas žinot, kas gamina baldelius, mums reikėtų viso komplekto: lovelės, komodos, gal net spintos...
O gal kieno vaikiukas jau išaugo ir galėtumėt parduot?
vasarėja
mano ir pirmoji augo lopsi, ir sitas dabar auga lopsi, tik sikart turiu didesni lopsi, tikiuosi kad tilps iki kokiu 4-5 menesiu, nes pirmosios lopsys buvo maziukas, tad miegojo tik iki 3 menesiu, paskui jau rankom dauzydavosi.
daug lopsiuku pirkti buna per kaziuko turgu smile.gif
jiko+
Pintu lopsiu galima isigyti visiskai naujoje Jiko parduotuveje Vilniuje VCUP 5 aukste. Taip pat greit www.jiko.lt bus galima juos uzsisakyti.
Pinti lopsiai tinkami iki ~4men. kol vaikelis pradeda sestis. paskui lopsys gali buti naudojamas kai supyne.
Pintas lopsys yra geriau uz lovyte tuo kad kudikis nepripranta nuolat nesiojamas ir jauciasi saugus nes lopsio supimas primena supima motinos pilve.
Kokere
Va kokį daikčiuką inete radau bigsmile.gif
Visai patogiai atrodo bigsmile.gif
Įdomu kur tokį būtų galima gauti ir kiek kainuotų bigsmile.gif
O gal kokia mamytė panaudotą parduoti norėtų ax.gif
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
renax
Paprastesni zinociau kur gaut toki manau tik parsivezti imanoma , pagal viska pigus neturetu but smile.gif
Lakūdra
QUOTE(renax @ 2006 03 31, 09:21)
Paprastesni zinociau kur gaut toki manau tik parsivezti imanoma , pagal viska pigus neturetu but smile.gif
*

paprastesni ir as zinau,bet sitoki g.gif
Wiwa
Kokere, bet taigi tu Chicco lopsi turi, gali ir namuose vezima laikyt esant butinybei uzmigdyt ir nuvezt i kita kambari ir prie lovos prisistumti. Vietos uzimtu tiek pat, kaip ir sis lopsys ant ratuku mirksiukas.gif
Ar tikrai manai, kad toks dalykas butinas? g.gif
Izida
Kolcraft firmos maciau, kad yra pirkti Rygoje. Kaina liktai buvo 110 Lv
Isila
QUOTE(Izida @ 2006 03 31, 09:12)
Kolcraft firmos maciau, kad yra pirkti Rygoje. Kaina liktai buvo 110 Lv
*

visai nemaža kainikė už tokį daiktą g.gif
renax
QUOTE(Isila @ 2006 03 31, 08:00)
visai nemaža kainikė už tokį daiktą  g.gif
*

Na paprastesni turejau omenyje toki
user posted image
user posted image

Man kas juose faina jie ir supa ir dainuoja , nors manau ir namine kedute gerai .
ketti
Fainas daikčiukas wub.gif , bet manau, kad nebūtinas mirksiukas.gif
Kokere
Zinau,kad fainas ir nebutinybe, tik vakar pamaciau ir uzsimaniau doh.gif
Zinot tas nestuke.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Sakau gal kuri nors padeveta turi kazka panasaus blush2.gif
Pavasarinuko leliuko mama- 2006
siandien maciau Mazylio pasaulyje, bet kainos neimaciau doh.gif gal 680 Lt, o gal 860 Lt blink.gif
Lakūdra
QUOTE(Pavasarinuko leliuko mama- 2006 @ 2006 03 31, 18:23)
siandien maciau Mazylio pasaulyje, bet kainos neimaciau doh.gif gal 680 Lt, o gal 860 Lt blink.gif
*

na jei ruosies kokios 7 augint,tai ko nemoket? lotuliukas.gif
Rasytee
o kur tas Mazylio pasaulis blush-anim-cl.gif ?
Pavasarinuko leliuko mama- 2006
gal ten ne kaina buvo, o k oks kodas, bet lyg kaina, tingejau labai lenktis, kad paziureti idemiau.

QUOTE(pesimiste @ 2006 03 31, 17:25)
na jei ruosies kokios 7 augint,tai ko nemoket?  lotuliukas.gif
*

hihihi.gif

QUOTE(Rasytee @ 2006 03 31, 19:43)
o kur tas Mazylio pasaulis  blush-anim-cl.gif ?
*

Antakalnyje tarp silo tilto ir poliklinikos, gal antakalnio 64, internete rasi adresa.
tik kitokios spalvos buvo, gal zalsva g.gif

renax
Mazylyje virs 600 lt turetu but smile.gif
Rasytee
man kaune reik smile.gif
Norwile
QUOTE(renax @ 2006 03 31, 22:25)
Mazylyje virs 600 lt turetu but smile.gif
*

o kokia kaina renax kur tu zinai ir ar nauji jie? g.gif cia hauch firmos?
Sixty
Mes turėjome lopšiuką nupirkome lopšiuką antrajam savo vaikiukui, tokį medinį, supamą .Labai panašų į šįLopšiukasjį mums padarė vienas meistriukas, pagal pavyzdį ax.gif Šiaip leliukas jame atrodė nuostabiai, maži pataliukai wub.gif Tai va gailiuosiu,kad jo neturėjome pirmajam, nes leliukui ten taip jauku 4u.gif Palikau lopšiuką dabar jei sugalvosim turėti dar vieną 2.gif arba anūkams wub.gif
min
QUOTE(krisdana @ 2006 05 05, 12:49)
Mes turėjome lopšiuką nupirkome lopšiuką antrajam savo vaikiukui, tokį medinį, supamą .Labai panašų į šįLopšiukasjį mums padarė vienas meistriukas, pagal pavyzdį ax.gif Šiaip leliukas jame atrodė nuostabiai, maži pataliukai  wub.gif Tai va gailiuosiu,kad jo neturėjome pirmajam, nes leliukui ten taip jauku  4u.gif Palikau lopšiuką dabar jei sugalvosim turėti dar vieną 2.gif arba anūkams wub.gif
*

As tokio lopsiuko labai noriu, ir planuoju pirkti. Tik neisivaizduoju, kiek mazdaug laiko vaikuciui uztenka vietos jame. Pardaveja tikina, kad iki 6men. tikrai nepermazai vietos (90 ir 40). Koks jusu lopsiuko dydis, iki keliu menesiu ne per mazai vaikuciui vietos?

Taide
Mano vaikelis pintam lopšiukyje miegojo beveik iki 6mėn. Mums labai patiko thumbup.gif , jauku, o ir nusinešti galima tiek į virtuvę, tiek į kitą kambarį, vaikelis visad kartu. Dabar tiksliai pasakyti, kokie matmenys negalėčiau, jau atidavėm kitam mažyliui. Tačiau vietos užteko tikrai, o vaikelis ne iš mažųjų. Jei tik turit galimybę įsigyti, tikrai patarčiau, sėkmės 4u.gif .
Ambro
Aš visomis prieš!

Nes labai jau renka dulkes. Sugaišit daug laiko, kol išvalysit tas dulkeles iš kiekvieno plyšelio blink.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.