papasakosiu ir as savo istorija...
visas nestumas praejo gan sklandziai, neskaitant to kad pirmus menesius vemiau toliau nei maciau

viskas buvo gerai, kol 33 savaite nei is sio nei is to sutino desine koja... pagulde mane klaipedoj i ligonine, bet sekancios dienos ryta su greitaja islakino i kauno klinikas

diagnoze: umine desines kojos giliuju venu tromboze

.. isgazdinta buvau labai... Gydytojai net guode, jei ir pagimdysiu 33 savaiciu, tai leliuka jau didele tikimybe isgelbet... Leido vaistus dukart paroj i pilva, kad skystintu kraujuka ir tirpdytu trombus... MAno lelyte sedejo, tad gydytojai sake, kad cezaris mano atveju tikrai nerekomenduojamas, ir kad reikia tiketis kad leliukas dar apsivers.. snekinau, kalbinau savo princese ir 36ta savaite angelelis mano apsiverte

ot saunuole, palengvino mamai dalia!
Ligoninej pragulejau 2 menesius ir 2 savaites...

Ir kai net atejo terminas gimdyt - mazute net nesiruose lyst lauk.. PO termino pernesiojau dar 10 dienu, kol galu gale gydytojai nusprende skatint... Pradejo skatint 6 val ryto, 12val buvau iskelta i gimdykla, kur pajunge lasine su skatinamasiais, nes kaklelis atsidarinejo gan letai, o mergaites sirdies toniukai eme slopti

Apie puse7 vakaro pradejau alpt, nes nuo tu skatinamuju saremiai buvo vienas po kito, neleido ne puse menuteles atsikvept.. suleido man nuskausminamuosius ir viskas pajudejo.. kaklelis likusius 6cm atsidare per pusantros valandos

bet baisumai tik prasidejo
Pradejus stumt, gydytojai pamate kad vandenys ne tai kad ne skaidrus, o jau tikros mekonijos, tirsti zali ir mergaite dusta.. Gimdyme dalyvao 6 zmones.. Buvo greit nuspresta angeliukui padet gimt vakuumo pagalba.. Epiziotomija, vakuumo ekstrakcija, miiiilziniskos mano pastangos ir siaip ne taip angeliukas gime.... suglebus, pamelus, neverke

maniau sirdis plys, nebesinorejo net gyvent... mergytei kvepavimo takus greit isvale ir isgirdom pirmuosius riksmus...21.56h gime mano angelelis 3900gr 55 cm. deja, dukrytes nedave dar visa nakti.. po gimdymo mane dar siuvo beveik 2h. Ryte turejau savo leliuka ir galejau glaust prie kruties... O ji taip godziai trauke pirmuosius lasiukus!!! Esu labai laiminga nuostabios mergytes mama!

Aciu dievuliui ir Kauno kliniku personalui kad suteike man toki dziaugsma!!!