Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: 14men vaiko isterija
Supermamų klubas > Vaikų auklėjimas ir ugdymas > Auklėjimas
Aistutia21
Sveikos. labai tikiuosi gauti jusu patarima. gal kuriai nors teko susidurti su tokia problema. mergyte tik nesenai pradejo isterikuoti be priezasties, pvz rytais ka tik atsikelus kokia 6 ryto, tik mane pamato rekia staugia, ant ranku paimu dar blogiau, ir taip puse val klykia pasikukciodama. arba siaip duodi atsigerti, ir nuo tos sekundes prasideda isterija, ir tikrai nezinau kaip su ja kovoti... padekite prasau...nes kartais tai labai veda is kantrybes sad.gif
Vanilė
QUOTE(Aistutia21 @ 2010 06 19, 20:10)
Sveikos. labai tikiuosi gauti jusu patarima. gal kuriai nors teko susidurti su tokia problema. mergyte tik nesenai pradejo isterikuoti be priezasties, pvz rytais ka tik atsikelus kokia 6 ryto, tik mane pamato rekia staugia, ant ranku paimu dar blogiau, ir taip puse val klykia pasikukciodama. arba siaip duodi atsigerti, ir nuo tos sekundes prasideda isterija, ir tikrai nezinau kaip su ja kovoti... padekite prasau...nes kartais tai labai veda is kantrybes sad.gif
*

Pas gydydtoją nueikite ,ji tikrai patars ką daryti mirksiukas.gif
Alsė
As irgi tokios nuomones, kad vertetu nueiti pas gydytoja.Galbut mergaite buvo ko stipriai issigandusi, kad dabar sitaip isterikuoja? g.gif
AusraR
QUOTE(Aistutia21 @ 2010 06 19, 20:10)
*

priezastis tikrai yra ir kovoti su tuo nereikia, us tik blogiau. Pabandykte suprasti kodel taip vyksta, paieskokit kokiu nors desningumu, kada prasideda isterija ir pan.
Dryžuota
o kodėl nusprendėt, kad tai isterija? gal sapnelį blogą susapnavo ir taip padidintai reaguoja. arba gal kažką suskaudo. aš irgi pas gydytoją lėkčiau. patars ką nors.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.