vixiuke
2010 06 20, 07:18
III TEMAPRELIMINARUS SARAŠAS Į LIGONINĘ Mamai naktiniai marškiniai chalatas kojinės šlepetės dantų pasta ir šepetėlis rankšluostis tualetinis popierius drėgnos servetėlės higieniniai įklotai nėščioms paprasti naktiniai paketai tinklinės kelnaitės apatiniai rūbai liemenėlė maitinimui įdėklai į liemenėlę antspeniai dezodorantas pažastims negazuotas mineralinis vanduo šepetys ir gumelė plaukams tepalas speneliams tepalas žaizdoms vazelinas lūpoms fotoaparatas mobilus su pakrovėju Sodra, pasas, nėščiosios lapas pinigai Vaikeliui marškinėliai marškinėliai su pirštinytėmis šliaužtinukai kojinytės vilnonės kepurytė su išorinėmis siūlėmis kepurytė į lauką adijaliukas parsivežimui sauskelnių pokas drėgnos servetėlės soskė merliukai Į GIMDYKLĄ Guminės šlepetės sau ir vyrui Kojinytės Tinklinės kelnaitės Paketas Negazuotas mineralinis Drabužėliai vaikui Sodra, pasas, nėščiosios lapas
Frosted
2010 06 20, 13:31
Jungiuosi ir as i nauja tema Klausimas - ar i gimdykla slepetes butinai gumines turi buti? Man taip kojos istino, kad tik i medziagines ikisu
čiaudanti bitė
2010 06 20, 14:14
Vis akcentuojama, kad reikalingos guminės šlepetės... neturėjau aš jų pirmuosius vaikiukus gimdydama ir nepasigedau... dabar nusipirkau, bet tik jas vienas ir vešiuosi.
vixiuke
2010 06 20, 14:30
QUOTE(Frosted @ 2010 06 20, 13:31) Jungiuosi ir as i nauja tema Klausimas - ar i gimdykla slepetes butinai gumines turi buti? Man taip kojos istino, kad tik i medziagines ikisu  aš taip pat neturėjau guminių, bet būtų pravertę... nes sukruvinau, gumines paprasčiau išplauti...
summersun
2010 06 20, 14:31
PRELIMINARUS SARAŠAS Į LIGONINĘ Mamai naktiniai marškiniai chalatas ([COLOR=blue]buvo daug patogiau timpos ir marskiniai ilgi) kojinės šlepetės dantų pasta ir šepetėlis rankšluostis tualetinis popierius drėgnos servetėlės higieniniai įklotai nėščioms paprasti naktiniai paketai tinklinės kelnaitės apatiniai rūbai liemenėlė maitinimui įdėklai į liemenėlę antspeniai ([COLOR=blue] neprireike) dezodorantas pažastims negazuotas mineralinis vanduo šepetys ir gumelė plaukams tepalas speneliams ([COLOR=blue] neprireike) tepalas žaizdoms ([COLOR=blue] neprireike) vazelinas lūpoms ([COLOR=blue] neprireike) fotoaparatas mobilus su pakrovėju Sodra, pasas, nėščiosios lapas pinigai ([COLOR=blue] vyras rupinosi) Vaikeliui marškinėliai marškinėliai su pirštinytėmis šliaužtinukai kojinytės vilnonės kepurytė su išorinėmis siūlėmis kepurytė į lauką adijaliukas parsivežimui sauskelnių pokas drėgnos servetėlės soskė merliukai siaip labai geras sarasas !
Megaera
2010 06 20, 14:41
Na,guminės šlepetės dar praverčia,jei į dušą lendi. Ir šiaip jau po gimdymo gerai jas turėti.Po palatą su paprastom,o į duše su guminėm.
Frosted
2010 06 20, 16:46
vixiuke
2010 06 20, 17:02
QUOTE(Frosted @ 2010 06 20, 16:46) o Jums taip kojos tinsta? Aš nešioju visus savo batus ir telpa koja be problemų...
Frosted
2010 06 20, 18:31
QUOTE(vixiuke @ 2010 06 20, 18:02) o Jums taip kojos tinsta? Aš nešioju visus savo batus ir telpa koja be problemų... Tinsta man klaikiai  bet spaudimas normoj, slapimas normoj, visa kita normoj...  Buvau Rimi siandien, galvojau kokias popigiaiski nusipirkti gumines slepetes, neitelpu i nieka  Vaziuosiu su medziaginem...
man atrodo tiek visko temtis nebutina, as isidejau butiniausius daiktus, o jau ko prireiks vyras nupirks ar atves is namu, nors jauciu pirks, nes nezino kur jo daiktai sudeti, tai apie mano kalbos nera
maukis2
2010 06 27, 21:57
as paemiau butiniasusius daiktus sau ir maziukui, nieko nereikalingo neemiau  jei ka vyras tikrai atvez
jurgalu
2010 06 28, 13:20
sveikos, o norėjau paklaust, ar spaustuką bambutei vaikiukui dabar reikia turėt nusipirkus?  su pirmosiom reikėjo, o dabar?...
QUOTE(jurgalu @ 2010 06 28, 14:20) sveikos, o norėjau paklaust, ar spaustuką bambutei vaikiukui dabar reikia turėt nusipirkus?  su pirmosiom reikėjo, o dabar?... man tai nereikėjo turėt, nei prieš 2 metus, nei dabar
ataner.s
2010 06 28, 18:39
Sakykit, o nuo kada rekomenduojama jau buti susidejus tasyte i ligonine?
kristulea
2010 06 28, 18:45
QUOTE(ataner.s @ 2010 06 28, 19:39) Sakykit, o nuo kada rekomenduojama jau buti susidejus tasyte i ligonine? na as pavyzdziui susidejus esu nuo 33 sav...
QUOTE(ataner.s @ 2010 06 28, 20:39) Sakykit, o nuo kada rekomenduojama jau buti susidejus tasyte i ligonine? as i tase viska susidejau gal 37 savaite, bet turejau vietele kur viskas buvo suruosta jei ka tai apie 34
Cansado
2010 06 28, 20:07
QUOTE(jurgalu @ 2010 06 28, 13:20) sveikos, o norėjau paklaust, ar spaustuką bambutei vaikiukui dabar reikia turėt nusipirkus?  su pirmosiom reikėjo, o dabar?... nereik.. QUOTE(ataner.s @ 2010 06 28, 18:39) Sakykit, o nuo kada rekomenduojama jau buti susidejus tasyte i ligonine? Tai kažin, ar yra kokios rekomendacijos, kuriomis gali vadovautis, kiekvienas kartas individualus, vienos daug anksčiau gimdyt pradeda, kitos pernešioja max..Tai jeigu lauksi rekomenduoto termino, gali išlėkt gimdyt ir be tašės..  Aš buvau susikrovus mėneuo iki gimdymo, gimdymo dieną įsimečiau tik kelis likusius daiktus ir lėkėm gimdyt..
Musmire
2010 06 30, 09:18
Aš susidėjau maždaug prieš mėnesį . Bet jei būtų pastovi rizika,kad bet kada gali atsidurti ligoninėje, susidėčiau ankščiau
Linciukinas
2010 06 30, 17:00
Radau siuloma sarasiuka gimdyvems  Bet ten jau reikia atsirinkti individualiai, kad paskui nereiktu su didziausiu lagaminu vaziuoti i gimdymo namus  Stai jis: http://www.tevu-darzelis.lt/naudinga/nestu...yves-krepselis/ gal kam pravers
QUOTE(Linciukinas @ 2010 06 30, 16:00) Radau siuloma sarasiuka gimdyvems  Bet ten jau reikia atsirinkti individualiai, kad paskui nereiktu su didziausiu lagaminu vaziuoti i gimdymo namus  Stai jis: http://www.tevu-darzelis.lt/naudinga/nestu...yves-krepselis/ gal kam pravers  Labai geras sarasiukas
boruze_taskuota
2010 07 02, 08:40
Manau pirmajame puslapyje galima ir indus prirašyti, vistiek, manau, daugumai norėtųsi turėti savo puoduką, lėkštutę, šaukštelį. Savo tašes susikroviau tik 38 sav. gerai, kad lelius prieš tai neskubėjo
giedrutux
2010 07 02, 11:10
QUOTE(ataner.s @ 2010 06 28, 19:39) Sakykit, o nuo kada rekomenduojama jau buti susidejus tasyte i ligonine? Aš šiandien nutariau susidėti tašę, tegu tūno sau kampe 33 sav. gal dar per anksti, bet kai tokie karščiai, nežinai kada gali prireikti
beveik pries savaite gimdziau, galiu pasakyti ko tikrai reikejo, ko ne. i gimdykla prireike: maikute microlax (nuvede kai buvo 4cm, kol paruose stala pasidariau microlaxa) vanduo (gerti negalima, tyliai prisigeriau kai pasake kad ves i gimdykla, visa kita islake vyras) telefonas pakrautas fotoaparatas butinai abrisan paketas didelis tinklines kelnaites chalatas arba naktiniai nueiti iki palatos (as nuejau, kitas veza) i gimdykla neprireike: vaiko rubeliu, aprenge savais, veliau palatoj galima perrengt. neprireike sokolado, vazelino is esmes i gimykla reikia ka parasiau, nei ten prausiausi iskart nei ka, svarbiausia pasiimti visa kantrybe, nepamirsti kvepuoti  i palata ir gulejimo laikotarpiui sau: sakute,saukstas, puodelis naktiniai 2 tapkes paprastos chalatas (paprasti rubai,sortai su maike - chalatas mane labai nervino,norejos kaip zmogus atrodyti) ranksluosciai sau keli, vienas vaiko uzpakaliukui (isskalbtas vaikiskais milteliais) muilas vaikiskas (uzpakaliuka plaut),kosmetika sau, nepamirsti pazastims, visa kita nesvarbu popieriniai ranksluosciai 2 rulonai (ir nereikia tualetinio popieriaus,su jais zymiai patogiau) flanelines palutes (laaaabai prireike, ne vystyti, o pasideti pas save lovoje ir ant jos guldyti vaikeli nakti,jei po gimdymo siuta tarpviete tai labai sunku keltis prie lovytes,sedeti negalima...o ant savo patalynes deti negalima) vienkartines palutes 2-4 (vystyti vaikeli ir pasideti po savim nakti) keli dideli abrisan paketai, keli mazesni ir paprasti bet pasistengti rasti naturalius gerus su medvilne, paprasti always sunta, sunkiai gyja tarpviete ir su jais nekoks jausmas) butina daug daug vandens, labai troskino. vienas ir buteliu tapo vaza gelems. garmastan - be jo neisgyvenciau, per pirmas 2 dienas nera pieno, labai skauda spenelius,praktiskai visom taip,tai po kiekvieno maitinimo tepiau. neprireike maitinimo liemeneles ir vienkartiniu ideklu - pienas atsirado namuose. vaikeliui mazi rubeliai, kepuraites keliu dydziu,nezinia kokia galva bus, manosios didele, tai is 4 paimtu tik 1 tiko. vilnones kojines, pampersai, serveteles. sudocrema dave dovanu. jis reikalingas jei tingesit plaut po vandeniu ir naudosit serveteles. rubeliai geriausia sliauztinukai kur su knopkytem prie kojyciu ir per pilva, marskineliai. bodziukai nereikalingi man buvo, juk kojos nuogos, o ant pamerso ir bodziuko dar slaiuztus deti-per sunku vaikui tarp koju. gal dar ka pamirsau, bet parasiau kas tikrai butina ir svarbu.
vixiuke
2010 07 02, 18:52
QUOTE(Agatka @ 2010 07 02, 13:53) beveik pries savaite gimdziau, galiu pasakyti ko tikrai reikejo, ko ne. i gimdykla prireike: maikute microlax (nuvede kai buvo 4cm, kol paruose stala pasidariau microlaxa) vanduo (gerti negalima, tyliai prisigeriau kai pasake kad ves i gimdykla, visa kita islake vyras) telefonas pakrautas fotoaparatas butinai abrisan paketas didelis tinklines kelnaites chalatas arba naktiniai nueiti iki palatos (as nuejau, kitas veza) i gimdykla neprireike: vaiko rubeliu, aprenge savais, veliau palatoj galima perrengt. neprireike sokolado, vazelino is esmes i gimykla reikia ka parasiau, nei ten prausiausi iskart nei ka, svarbiausia pasiimti visa kantrybe, nepamirsti kvepuoti  i palata ir gulejimo laikotarpiui sau: sakute,saukstas, puodelis naktiniai 2 tapkes paprastos chalatas (paprasti rubai,sortai su maike - chalatas mane labai nervino,norejos kaip zmogus atrodyti) ranksluosciai sau keli, vienas vaiko uzpakaliukui (isskalbtas vaikiskais milteliais) muilas vaikiskas (uzpakaliuka plaut),kosmetika sau, nepamirsti pazastims, visa kita nesvarbu popieriniai ranksluosciai 2 rulonai (ir nereikia tualetinio popieriaus,su jais zymiai patogiau) flanelines palutes (laaaabai prireike, ne vystyti, o pasideti pas save lovoje ir ant jos guldyti vaikeli nakti,jei po gimdymo siuta tarpviete tai labai sunku keltis prie lovytes,sedeti negalima...o ant savo patalynes deti negalima) vienkartines palutes 2-4 (vystyti vaikeli ir pasideti po savim nakti) keli dideli abrisan paketai, keli mazesni ir paprasti bet pasistengti rasti naturalius gerus su medvilne, paprasti always sunta, sunkiai gyja tarpviete ir su jais nekoks jausmas) butina daug daug vandens, labai troskino. vienas ir buteliu tapo vaza gelems. garmastan - be jo neisgyvenciau, per pirmas 2 dienas nera pieno, labai skauda spenelius,praktiskai visom taip,tai po kiekvieno maitinimo tepiau. neprireike maitinimo liemeneles ir vienkartiniu ideklu - pienas atsirado namuose. vaikeliui mazi rubeliai, kepuraites keliu dydziu,nezinia kokia galva bus, manosios didele, tai is 4 paimtu tik 1 tiko. vilnones kojines, pampersai, serveteles. sudocrema dave dovanu. jis reikalingas jei tingesit plaut po vandeniu ir naudosit serveteles. rubeliai geriausia sliauztinukai kur su knopkytem prie kojyciu ir per pilva, marskineliai. bodziukai nereikalingi man buvo, juk kojos nuogos, o ant pamerso ir bodziuko dar slaiuztus deti-per sunku vaikui tarp koju. gal dar ka pamirsau, bet parasiau kas tikrai butina ir svarbu. na matyt labai individualu, nes man iš čia išvardintų daiktų gal net pusės neprireikė kai gimdžiau pirmą leliuką... dabar vėlgi jau netoli gimdymas ir mano sąrašas visai kitoks... Pvz gimdymo namuose kur gimdžiau nereikia vaikui rūbelių, palučių, sau naktinių, indų, į gimdyklą paketų jokių, duoda palas ir jas rekomenduoja naudoti, kad geriau gytų siuvimai... vat ko neturėjau, tai vienkartinės palutės, o būtų labai pravertę, dabar eiks pasiimti, nes labai nukraujavau ir vis plaukdavau... tepalų jokių nereikėjo krūtinei, bet įsimesiu bepanteną. Maitinimo liemenėlių prireikė, buvo priešpienio daug, vėliu ir pienuko... Įklotukų į liemenėlę reikėjo... bet vėlgi, sakau, kad čia matyt labai individualu, priklauso dar nuo gimdymo namų....
Frosted
2010 07 02, 18:56
Na grizom ir mes, pasakoju, ko man reikejo:
Į GIMDYKLĄ Guminės šlepetės sau ir vyrui Kojinės Tinklinės kelnaitės Paketas didelis Negazuotas mineralinis Drabužėliai vaikui Sodra, pasas, nėščiosios lapas Siaip reikejo naktiniu, bet pasakiau, kad neturiu (nors turejau masinoj), ir gerai padariau, nes ligonines naktiniai po gimdymo sukruvinti visi buvo...
Į LIGONINĘ naktiniai marškiniai maitinancioms 2 vnt. chalatas kojinės šlepetės paprastos ir i dusa gumines dantų pasta ir šepetėlis vaikiskas muilas ir sampunas rankšluostis i dusa didelis rankšluostis apsiplovimui mazas minkstas tualetinis popierius (savaitgali jo nebuvo kazkodel) higieniniai įklotai nėščioms dideli paprasti naktiniai paketai tinklinės kelnaitės liemenėlė maitinimui dezodorantas pažastims negazuotas mineralinis vanduo (daug) šepetys ir gumelė plaukams serveteles vienkartines tepalas speneliams fotoaparatas mobilus su pakrovėju pientraukis (nusitraukinejau, kai vaikelis buvo isnestas del geltos) vitaminai nesciosioms Diclofenac 50mg zvakutes (nes buvo kirpta)
Vaikeliui: marškinėliai su pirštinytėmis 3 vnt. šliaužtinukai 3 vnt. kojinytės vilnonės 2 poros kepurytė su išorinėmis siūlėmis 1 vnt. sauskelnes drėgnos servetėlės misinukas (truko pieno) taurele primaitinimui
Vyras veliau atveze: adijaliukas ir ranksluostis parsivežimui autokedute rubeliai parsivezimui (kombinezoniukas)
ataner.s
2010 07 02, 22:12
Atsiprasau, kad as cia taip ne i tema, bet kai iskart neatsiranda priespienis, tai mazyliu reikia duoti misinuka?
ausmare
2010 07 02, 22:31
nepykit uz nezinojima, bet kur pirkti tas tinklines kelnaites?
vixiuke
2010 07 02, 22:39
QUOTE(ausmare @ 2010 07 02, 22:31) nepykit uz nezinojima, bet kur pirkti tas tinklines kelnaites? vaistinėj, tena berods firmos yra kelių dydžių S, M, L.... Draugėpriko kažkokios kitos firmos baisiaibrangias... o tokios pat O man gal galit pasakyti tundrai, kad čia tos per guminės šlepetės  primą kart vežiausi tik kambarines odines ir man jų pakako... bet dabar visos kai rašot, kad reik guminių niu galvoju gal reik, bet kokios čia jos?? Ar tinka pležinės per pirštą?
ausmare
2010 07 03, 09:52
QUOTE(vixiuke @ 2010 07 02, 23:39) vaistinėj, tena berods firmos yra kelių dydžių S, M, L.... Draugėpriko kažkokios kitos firmos baisiaibrangias... o tokios pat O man gal galit pasakyti tundrai, kad čia tos per guminės šlepetės  primą kart vežiausi tik kambarines odines ir man jų pakako... bet dabar visos kai rašot, kad reik guminių niu galvoju gal reik, bet kokios čia jos?? Ar tinka pležinės per pirštą? o kokios butu nebrangios?
kristulea
2010 07 03, 10:47
QUOTE(vixiuke @ 2010 07 02, 23:39) vaistinėj, tena berods firmos yra kelių dydžių S, M, L.... Draugėpriko kažkokios kitos firmos baisiaibrangias... o tokios pat O man gal galit pasakyti tundrai, kad čia tos per guminės šlepetės  primą kart vežiausi tik kambarines odines ir man jų pakako... bet dabar visos kai rašot, kad reik guminių niu galvoju gal reik, bet kokios čia jos?? Ar tinka pležinės per pirštą? gumines reikalingos, tam kad nesuteptum ju, kur nuplaunamos paprastos tokios...nes vistiek jei vandenys begs, nemanau, jog noretum kad tavo slepkes paskestu, o juk reikes ir po gimdymo ju vaikscioti...vienos dedasi dvejas poras, kitos vienas tas gumines...taip kad viskas nuo taves priklauso...yra gi pigiu tu tapkiu kinieciuose  pati pirkau is ten ir mokejau 7lt, jei gerai pamenu
Frosted
2010 07 03, 11:13
QUOTE(ataner.s @ 2010 07 02, 23:12) Atsiprasau, kad as cia taip ne i tema, bet kai iskart neatsiranda priespienis, tai mazyliu reikia duoti misinuka?  Nu negi vaikuti badu marinsi? QUOTE(ausmare @ 2010 07 02, 23:31) nepykit uz nezinojima, bet kur pirkti tas tinklines kelnaites? Vaistinese, po 3.15Lt Eurovaistinej mokejau uz 1 vnt, uzteko 2  jos plaunamos  QUOTE(vixiuke @ 2010 07 02, 23:39) O man gal galit pasakyti tundrai, kad čia tos per guminės šlepetės  primą kart vežiausi tik kambarines odines ir man jų pakako... bet dabar visos kai rašot, kad reik guminių niu galvoju gal reik, bet kokios čia jos?? Ar tinka pležinės per pirštą? Na tokios visos is gumos, as jas pirkau i baseina eiti, per pirsta maniskes, bet buna ir ne per pirsta.
Cansado
2010 07 07, 17:29
QUOTE(vixiuke @ 2010 07 02, 22:39) Ar tinka pležinės per pirštą? Iš esmės tai tinka, bet jeigu bus vėsoka ir norėsis apsiauti kojines, tai tada jos netiks..
Frosted
2010 07 08, 20:21
QUOTE(Šponka @ 2010 07 07, 18:29) Iš esmės tai tinka, bet jeigu bus vėsoka ir norėsis apsiauti kojines, tai tada jos netiks..  Na i dusa su kojinem nekas  as tas gumines tik i dusa eiti emiau...
~Beauty~
2010 07 09, 13:33
QUOTE(vixiuke @ 2010 07 02, 22:39) O man gal galit pasakyti tundrai, kad čia tos per guminės šlepetės  <...> Ar tinka pležinės per pirštą? Man irgi lygiai toks pats klausimas kyla  Mačiau tokių guminių pigių Gariūnuose, bet kad jos nerealiai dvokia Manau, kad reiks imti pliažankes per pirštą  Ir dar kylą klausimų  Kokių dydžių hig. paketus po gimdymo pirkti?  Ir kiek maždaug vnt jų gali prireikti? Papildyta:QUOTE(Frosted @ 2010 07 02, 18:56) Na grizom ir mes, pasakoju, ko man reikejo:
Į GIMDYKLĄ <...>
O į gimdyklą lėliukui rūbelių nereikia paimti?  Jeigu reikia, kokių įsidėti?
Megaera
2010 07 09, 13:49
Apie tas šlepetes per pirštą.Aš klausiau akušerės,tipo kodėl jos netinka.tai neva labai sunku įsiauti į jas kaip skauda (reikia gi vis tikrint kaklelį,tai tenka nusiiminėti).Plius ir nusiimti būna sunku.Dar jeigu kojos sutinę,tai iš vis nepatogu.
~Beauty~
2010 07 09, 13:53
QUOTE(Megaera @ 2010 07 09, 13:49) Apie tas šlepetes per pirštą.Aš klausiau akušerės,tipo kodėl jos netinka.tai neva labai sunku įsiauti į jas kaip skauda (reikia gi vis tikrint kaklelį,tai tenka nusiiminėti).Plius ir nusiimti būna sunku.Dar jeigu kojos sutinę,tai iš vis nepatogu. Hmm  Kaip tik kai kojos sutinę, į paprastas gumines neįkiščiau kojos  Nebent pirkti 2 dydžiais didesnes Kaip tik, man rodos, lengviausia nusiimti ir užsidėti tokias:  Na, bet akušerė sako, akušerė žino
Frosted
2010 07 09, 14:41
QUOTE(~Beauty~ @ 2010 07 09, 14:33) Man irgi lygiai toks pats klausimas kyla  Mačiau tokių guminių pigių Gariūnuose, bet kad jos nerealiai dvokia Manau, kad reiks imti pliažankes per pirštą  Ir dar kylą klausimų  Kokių dydžių hig. paketus po gimdymo pirkti?  Ir kiek maždaug vnt jų gali prireikti? Papildyta:O į gimdyklą lėliukui rūbelių nereikia paimti?  Jeigu reikia, kokių įsidėti? As i gimdykla su naminem tapkem ejau, nes kojos istinusios buvo, tai netilpau i nieka kita O del paketu - as turejau 4 dydzio Abri-San gal kokius 7 vnt, 3 dydzio 3 paketus - per 3 dienas viska sunaudojau, nes kraujavau smarkiai, o mano kaimyne teturejo naktiniu Always pakeli, vyras po to atveze jai dar viena - ir jai gerai buvo, na bet cia nuo organizmo matyt priklauso arba del to, kad man kaklelis siutas buvo, nezinau. As ir grizus namo dar 3 nr. Abri-San nakciai dedavausi, nes kraujo marios budavo
QUOTE(Frosted @ 2010 07 02, 17:56) Na grizom ir mes, pasakoju, ko man reikejo: Į GIMDYKLĄ Guminės šlepetės sau ir vyrui Kojinės Tinklinės kelnaitės Paketas didelis Negazuotas mineralinis Drabužėliai vaikui Sodra, pasas, nėščiosios lapas Siaip reikejo naktiniu, bet pasakiau, kad neturiu (nors turejau masinoj), ir gerai padariau, nes ligonines naktiniai po gimdymo sukruvinti visi buvo... Į LIGONINĘ naktiniai marškiniai maitinancioms 2 vnt. chalatas kojinės šlepetės paprastos ir i dusa gumines dantų pasta ir šepetėlis vaikiskas muilas ir sampunas rankšluostis i dusa didelis rankšluostis apsiplovimui mazas minkstas tualetinis popierius (savaitgali jo nebuvo kazkodel) higieniniai įklotai nėščioms dideli paprasti naktiniai paketai tinklinės kelnaitės liemenėlė maitinimui dezodorantas pažastims negazuotas mineralinis vanduo (daug) šepetys ir gumelė plaukams serveteles vienkartines tepalas speneliams fotoaparatas mobilus su pakrovėju pientraukis (nusitraukinejau, kai vaikelis buvo isnestas del geltos) vitaminai nesciosioms Diclofenac 50mg zvakutes (nes buvo kirpta) Vaikeliui: marškinėliai su pirštinytėmis 3 vnt. šliaužtinukai 3 vnt. kojinytės vilnonės 2 poros kepurytė su išorinėmis siūlėmis 1 vnt. sauskelnes drėgnos servetėlės misinukas (truko pieno) taurele primaitinimui Vyras veliau atveze: adijaliukas ir ranksluostis parsivežimui autokedute rubeliai parsivezimui (kombinezoniukas) Durnas klausimas, merginos  Kodel sarasas isskaidytas i ko reikia gimdykloj, ir ko reikia ligoninej? Negi visi daiktai, kuriuos atsivezate buna ne vienoj vietoj? Ar tuos daiktus, kuriu reikes po gimdymo specialiai paliekat masinoj (jei vyras atveze), ar pan... Aciu uz atsakyma i toki klailoka klausima
meduksi
2010 07 10, 13:10
QUOTE(Xara @ 2010 07 10, 12:11) Durnas klausimas, merginos  Kodel sarasas isskaidytas i ko reikia gimdykloj, ir ko reikia ligoninej? Negi visi daiktai, kuriuos atsivezate buna ne vienoj vietoj? Ar tuos daiktus, kuriu reikes po gimdymo specialiai paliekat masinoj (jei vyras atveze), ar pan... Aciu uz atsakyma i toki klailoka klausima  as butent taip daiktelius ir susikroviau,viena i gimdykla,o kita jau po visko vyras is masinos atnes i palata  bent man taip zymiai patogiau nei kuist didele tase
irmaliet
2010 07 10, 14:32
niekas neįtraukė į sarašą muilo... ar jo ten nereikia? O gal jau būna? o Tualetinis popierius?
Frosted
2010 07 10, 14:34
QUOTE(Xara @ 2010 07 10, 13:11) Durnas klausimas, merginos  Kodel sarasas isskaidytas i ko reikia gimdykloj, ir ko reikia ligoninej? Negi visi daiktai, kuriuos atsivezate buna ne vienoj vietoj? Ar tuos daiktus, kuriu reikes po gimdymo specialiai paliekat masinoj (jei vyras atveze), ar pan... Aciu uz atsakyma i toki klailoka klausima  Man atrodo neleistu i imdykla dideliu tasiu nesti. Be to pagimdzius viska kazkaip i palata sunesti reiketu vel is gimdyklos? QUOTE(irmaliet @ 2010 07 10, 15:32) niekas neįtraukė į sarašą muilo... ar jo ten nereikia? O gal jau būna? o Tualetinis popierius? Man muilo neprireike, jo buvo, emiau tik sampuna ir duso zele. Tualetinio popieriaus butinai pasiimk, nes jo tai buna, tai nebuna...
QUOTE(Frosted @ 2010 07 10, 13:34) Man atrodo neleistu i imdykla dideliu tasiu nesti. Be to pagimdzius viska kazkaip i palata sunesti reiketu vel is gimdyklos? Man muilo neprireike, jo buvo, emiau tik sampuna ir duso zele. Tualetinio popieriaus butinai pasiimk, nes jo tai buna, tai nebuna...  As kaip nesusipratele....  Merginos, o vaiko visus daikciukus detis i tasiuke, kuria nesiuosi i palata? Jei taip, tai kaip tada su vaiko rubeliais? Kada juos paduoti, kad apvilktu? Ar visa vaikiuko kraiteli i gimdykla tempti?
Frosted
2010 07 15, 19:43
QUOTE(Xara @ 2010 07 15, 20:05) As kaip nesusipratele....  Merginos, o vaiko visus daikciukus detis i tasiuke, kuria nesiuosi i palata? Jei taip, tai kaip tada su vaiko rubeliais? Kada juos paduoti, kad apvilktu? Ar visa vaikiuko kraiteli i gimdykla tempti?  I gimdykla paimk tik 1 komplektuka, as emiau marskinukus su pirstinaitemis, sliauztukus, kojinaites vilnones ir 1 sauskelnes 1 dydzio ir 1 kepuryte  Visas kitas kraitelis tuo tarpu gulejo lagamine masinos bagazineje
Megaera
2010 07 15, 19:59
Mes tašę nešėmės į gimdyklą.Tašėj buvo paruošti du maišiukai - vienam leliukui ir kitam man po gimdymo kelnaitės ir paketas. Mašinoj nepalikinėjau nei vieno kart,nes nerealiai siaučia vagys ten
Frosted
2010 07 15, 20:16
QUOTE(Megaera @ 2010 07 15, 20:59) Mes tašę nešėmės į gimdyklą.Tašėj buvo paruošti du maišiukai - vienam leliukui ir kitam man po gimdymo kelnaitės ir paketas. Mašinoj nepalikinėjau nei vieno kart,nes nerealiai siaučia vagys ten  Tai kad ten lagamine nieko vertingo...  Negi vagims reikia chalato, pampersu, paketu naktiniu, ranksluoscio ir tokiu smulkmenu, kurias moterys i gimdymo palata nesasi? Juk dokumentus, telefonus ir kita galima pasiimti su savim
Megaera
2010 07 15, 20:19
QUOTE(Frosted @ 2010 07 15, 21:16) Tai kad ten lagamine nieko vertingo...  Negi vagims reikia chalato, pampersu, paketu naktiniu, ranksluoscio ir tokiu smulkmenu, kurias moterys i gimdymo palata nesasi? Juk dokumentus, telefonus ir kita galima pasiimti su savim  Nu gal kitur taip nebūna,bet Kaune pažįstamai taip visą tašiuką ir išnešė.Realiai gi vagis nežino,kas būtent ten sudėta. Kažkaip po to įvykio neitin rizikuot norėjosi. O dar gydytojas įspėjo,kad pastoviai "chebros" važinėja ten,net greitukėm trukdo naktim
Frosted
2010 07 15, 22:09
QUOTE(Megaera @ 2010 07 15, 21:19) Nu gal kitur taip nebūna,bet Kaune pažįstamai taip visą tašiuką ir išnešė.Realiai gi vagis nežino,kas būtent ten sudėta. Kažkaip po to įvykio neitin rizikuot norėjosi. O dar gydytojas įspėjo,kad pastoviai "chebros" važinėja ten,net greitukėm trukdo naktim  Keista... Ko galima tiketis rasti masinoje prie gimdymo namu? Cia pmpersu bizni daro kazkas gal?
donna bella
2010 07 16, 08:02
Sveikutės, o antspeniai tikrai reikalingi? O pientraukis ar reikalingas?
vixiuke
2010 07 16, 08:57
QUOTE(donna bella @ 2010 07 16, 08:02) Sveikutės, o antspeniai tikrai reikalingi? O pientraukis ar reikalingas? man asmeniškai neprireikė antspenių, pientraukio reikėjo labai retai, kai eidavau į paskaitas, pienukui nusitraukti... šį kart net ir jo nepirkau, jei matysiu kad reikia tada įsigysiu
Frosted
2010 07 16, 16:16
QUOTE(donna bella @ 2010 07 16, 09:02) Sveikutės, o antspeniai tikrai reikalingi? O pientraukis ar reikalingas? Antspenius nupirko man vyras, bet nemokejau jais pasinaudoti  tai turiu naujus tik bandytus... Jei kam reikia - rasykite, turiu tiek mazo, tiek stanartinio dydziu tik pridetus, nekirptus, atiduosiu nebrangiaiPientraukio man reikejo, nes leliukui gelta buvo, tai kol intensyvioj terapijoj po lempom non-stop gulejo, nesiojau jam nutraukta pienuka  Bet is karto pientraukio nesiveziau, buvau nusipirkus, vyras kai prireike atveze i ligonine.
|
|