3ramune
2010 06 20, 22:25
Labai aktuali tema man, nes pavargau ieškoti man tinkamo. Prašyčiau aprašyti jūsų naudojamus prietaisus šildymui, nes mane domina, ar yra tokie, kurie išsijungia pasiekę reikiamą temperatūra, kad būtų vandens matavimo indas arba šildytų visiškai nenaudojant vandens. Pasidalinkim patirtim. 1. Pati turėjau paprastą rusišką, tai buvo nesaugu ir nepatikima. 2. turėjau ir chicco diena-naktis, tai jis buvo geras, nes turėjo talpą vandeniui ir galėjai paruošti reikiamą kiekį nakčiai, išsijungdavo pats. 3. Dabar turiu Tommee Tippee, bet esu nusivylusi, nes perkaista pienas ir nėra talpos vandeniui.
erikiuxxx
2010 06 22, 20:20
turejau,man avent superiniai
Svajoonė
2010 08 26, 09:39
Aš išsiverčiu su Baby Ono maisto šildytuvu.
QUOTE(Svajoonė @ 2010 08 26, 09:39) Aš išsiverčiu su Baby Ono maisto šildytuvu. dabar pasirode nauji: 2/1, skaitmeniniai, dar geresni, nei pirmieji,,,
Eularija
2010 09 02, 12:00
Maitinant misiniu, praktiskai nereikalingas daiktas, nes pagamintas misinukas galioja tik valanda.
cameron
2010 09 07, 04:41
Mišiniui šildytuvas nereikalingas, o nutrauktą MP puikiai pašildydavau teliūškuodama buteliuką karšto vandens bliūde Man spec šildytuvai neverti pinigų, bet čia kiekvienai kitaip
QUOTE(erikiuxxx @ 2010 06 22, 21:20) turejau,man avent superiniai  Tikra tiesa!
Ksesanko
2010 09 16, 18:27
Mes turime Avent IQ. Superinis daiktas. Reikia nustatyti ar butelujkas is saldyklio/saldytuvo/kambario temepraturos ir paskui kiek mg. jame ir viskas. pats pasirenka sildymo laika  Tikiuosi, kad dar prireiks, kai reikes maisteli sildyti  Dabar tik retkarciais vyras ar mama pasinaudoja sildant nutraukta pienuka
SigaSigute
2010 09 22, 12:33
As puse metu pienuka sildziau senoviskai, bliude su karstu vandeniu  Ir sildytuvo neprireike, nors ir butu sutaupes keleta minuciu, bet nemanau, kad tai pirmo butinumo daiktas
Natali69
2010 10 04, 11:52
Nusipirkom ir mes sildytuva, bet mums tai buvo tikrai nereikalingas daiktas, gal 3kart panaudotas taip ir stovi spintoje, net ir kelioneje patogiau termosas su karstu vandeniu misinukui. Tai mano nuomone
virsukalne
2010 10 09, 22:22
virdulys + dubenelis + vandenelis
QUOTE(Eularija @ 2010 09 02, 13:00) Maitinant misiniu, praktiskai nereikalingas daiktas, nes pagamintas misinukas galioja tik valanda. o MP galima ne ka prasciau susildyti 'bliude' karsto vandens
QUOTE(Misaki @ 2011 01 23, 16:17) o MP galima ne ka prasciau susildyti 'bliude' karsto vandens  Nutrauktą pieną galima šildyti ir "bliude" su vandeniu, kaip čia viena mamytė pasakė Bet tada reikia stovėti prie to "bliūdo" ir sekti, kad pienukas neperkaistų, o jei taip nutinka-reikia tada vėsinti. O tai užima daug laiko . Tuo tarpu mažylis rėkia, nes nori valgyti Aš naudojau Avent IQ šildiklį- super daiktas. Įdedi buteliuką, nustatai iš kur jis paimtas -ar iš šaldytuvo, ar iš kambario -ir nustatai kiek ml šildysi, paspaudi mygtuką -ir gali bėgti pas leliuką  , nes kai pašildo-šildiklis pats atsijungia
Šaranga
2011 02 02, 12:14
QUOTE(Eularija @ 2010 09 02, 13:00) Maitinant misiniu, praktiskai nereikalingas daiktas, nes pagamintas misinukas galioja tik valanda.  visiškai pritariu.
QUOTE(Eularija @ 2010 09 02, 14:00) Maitinant misiniu, praktiskai nereikalingas daiktas, nes pagamintas misinukas galioja tik valanda. Na as sildau ne tik piena. Teisingai - misinukui jis nereikalingas, bet yra vanduo, arbatele, maniske negeria kambario temperaturos vandens, tai tenka pasildyti.. o ir nakti pravercia - vanduo misinukui visada paruostas
VARLIUKĖ-KVAKSIUKĖ
2011 03 19, 17:21
QUOTE(broma @ 2011 01 27, 23:34) Nutrauktą pieną galima šildyti ir "bliude" su vandeniu, kaip čia viena mamytė pasakė Bet tada reikia stovėti prie to "bliūdo" ir sekti, kad pienukas neperkaistų, o jei taip nutinka-reikia tada vėsinti. O tai užima daug laiko . Tuo tarpu mažylis rėkia, nes nori valgyti Aš naudojau Avent IQ šildiklį- super daiktas. Įdedi buteliuką, nustatai iš kur jis paimtas -ar iš šaldytuvo, ar iš kambario -ir nustatai kiek ml šildysi, paspaudi mygtuką -ir gali bėgti pas leliuką  , nes kai pašildo-šildiklis pats atsijungia  mes turim irgi AVENT IQ. TIKRAI PASITEISINO. nors dabar jau nebereikia sildyti pienuko, bet uztai sildom tyreles , darzovienes. zodziu as uz avent
***angeliuke***
2011 03 22, 15:08
Aš turiu avent express palaiko temperatūrą pastovią gali ištraukti bet kada buteliuką ir duoti vaikui pagerti, man jis net pasiteisino, kai vaikai serga įstatau arbatą, kad naktį duoti iš kart šiltą pagert jei prireikia  nors jie jau ir nemaži pas mane, bet dabar  ir tik jį naudosiu tam reikalui
elelele
2011 05 06, 08:12
na turbūt mažai kas šildo pienelį, turiu šildytuvą kurį naudoju pašildyt sultims ištrauktoms iš šaldytuvo, ar tyrelei, jis pakeičia kenksmingą mikrobangų krosnelę, ir patogiau nei karšto vandens indas  pirkau pigiai sm nenaują, dar ir kitam kokiam vaikiukui liks, nes atrodo ir veikia puikiausiai
dzordze29
2011 07 12, 21:34
Raselija
2011 07 12, 21:48
QUOTE(daluzeviciute @ 2011 03 19, 16:21)  mes turim irgi AVENT IQ. TIKRAI PASITEISINO. nors dabar jau nebereikia sildyti pienuko, bet uztai sildom tyreles , darzovienes. zodziu as uz avent  o mums buvo visiskai nereikalingas daiktas  galvojau kad reikes, o dar ir sukompletuotas buvo su sterilizatorium, tasyte, sepeciu ir daugybe buteliuku, tai kazkaip ir nusipirkom, bet panaudojau tik viena karta ir padejau atgal i deze, kazkaip patogiau budavo uzvirinti vandeni arbatinuke, ir ji atvesinti iki reikiamos temperaturos po saltu vandeniu.darzovieniu irgi nesildydavau nes esu pries pirktines, visalaik namuose virdavau
ciornyta
2011 07 12, 21:50
QUOTE(3ramune @ 2010 06 20, 23:25) Labai aktuali tema man, nes pavargau ieškoti man tinkamo. Prašyčiau aprašyti jūsų naudojamus prietaisus šildymui, nes mane domina, ar yra tokie, kurie išsijungia pasiekę reikiamą temperatūra, kad būtų vandens matavimo indas arba šildytų visiškai nenaudojant vandens. Pasidalinkim patirtim. 1. Pati turėjau paprastą rusišką, tai buvo nesaugu ir nepatikima. 2. turėjau ir chicco diena-naktis, tai jis buvo geras, nes turėjo talpą vandeniui ir galėjai paruošti reikiamą kiekį nakčiai, išsijungdavo pats. 3. Dabar turiu Tommee Tippee, bet esu nusivylusi, nes perkaista pienas ir nėra talpos vandeniui. man avent labai geras buvo
VARLIUKĖ-KVAKSIUKĖ
2011 08 02, 13:36
[quote=Raselija,2011 07 12, 22:48] o mums buvo visiskai nereikalingas daiktas  galvojau kad reikes, o dar ir sukompletuotas buvo su sterilizatorium, tasyte, sepeciu ir daugybe buteliuku, tai kazkaip ir nusipirkom, bet panaudojau tik viena karta ir padejau atgal i deze, kazkaip patogiau budavo uzvirinti vandeni arbatinuke, ir ji atvesinti iki reikiamos temperaturos po saltu vandeniu.darzovieniu irgi nesildydavau nes esu pries pirktines, visalaik namuose virdavau  [/quotas irgi namie virdavau, bet darzoviene valgem du kartus per diena, tad ir naudodavom
Hellionn
2012 05 14, 01:09
Turejom Disney ji nebrangi ir priekaistu jokiu neturiu. Misinuka sildydavau retai, bet kai buvo uzejes periodas ir vaikas nevalge naminiu darzovieniu, labai tiko pirktines sildyti
|
|