Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: ką daryti?
Supermamų klubas > Konsultacijų centras > Klausimas gydytojai ginekologei > Nėštumas
LOCKETS
labas rytas 4u.gif .

mano nėštumas jau beveik 40sav. Paskutinį kartą buvau pas gydytoją vakar, tai ji net nepasivargino pažiūrėti kaklelio sad.gif

kai paskutinį kartą buvo daryta echoskopija (12.10), buvo nustatyta, kad 2.gif didelis, jau tada svėrė 3300g ir galvytės apimtis beveik 35cm.
Dabar jau praėjo beveik 4 sav (tiksliau rytoj bus), tai gal man reikėtų paprašyti pakartoti echo g.gif

pirmasis gimė 4158g ir galvytės apimtis buvo net 38cm blink.gif nors echoskopas buvo gimdymo dieną išskaičiavęs tik ~35 unsure.gif
bijau, kad šįkart galiu neišgimdyti... toks gydytojos neatsakingumas tai mane nustebino... juk jei didelis 2.gif , tai gal negalima leist ilgai nešiot unsure.gif
davė siuntimą į dienos stacionarą II lygio ligoninėje. Bet jei aš norėčiau KMUK lankytis, tai turbūt nepriimtų, ar ne (juk ten jau III lygio ligoninė) unsure.gif
Rita Matulionytė
Geriausiai būtų nuvykti apžiūrai į stacionarą, kur norite gimdyti. Dabar tam nereikia jokių siuntimų, moteris gimdymo skyrių gali pasirinkti pati. Ten tikrai įvertins gimdymo takų būklę, ir jei reikės atliks UG tyrimą. O tada drauge spręsite apie tolesnę taktiką.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.