Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Kontraceptinės tabletės Diane 35
Supermamų klubas > Grožis ir sveikata > Kontraceptinės priemonės
legale.da
Sveikos,turiu tokį neraminanti klausimą,nakti nebemiegu.
Geriu kontraceptines tabletes Diane 35 jau virš metų,dabar pries dvi dienas pastebėjau ant pilvo tokia šviesiai rudą liniją einančia vertikaliai nuo bambos iki gaktos, pastoti tikrai nemanau ar galėjau, visada reguliariai gerdavau vakare 8 valanda, prieš pusantros savaitės pamiršau išgerti vakare,ir išgėriau anksti ryte, vaikinas niekada nebaigia i vidų, beto šendieną ryte pasidariau testą jis buvo neigiamas. Nėštumas tikrai dabar nepageidaujamas, apie tai net nenoriu pagalvoti, bet nemanau kad pastojau, todėl galvoju ar gali būti čia kontraceptikų žalą, beto neseniai smarkiai nudegiau saulėje,po to ir išryškejo, ar taip gali buti, prašau pasisakykite, kas kokios patirties turite.
Legyviel
O prie ko cia ruda linija ir nestumas? Gal strija tiesiog arba taip nudeget? Gal oda issausejo? panaudokit drekinanti kuno pieneli ir gal isnyks. Pati juk saket kad smarkiai nudeget sauleje... Cia KT ir nestumas tikrai ne prie ko.
Tresor
Vieni medikai sako, kad saule/soliariumas ir KT tarpusavyje nieko blogo nedaro, o kiti teigia, kad reiketu vengti saules..As pastebejau, kad mane praeitais metais po saules voniu tragiskai isbere tokia kaip dilgeline, anksciau to nebudavo kai negerdavau KT. Kogero ta ruda linija bus Kt itaka.
ingutukas25
naudojua man patiko jos thumbup.gif
dasinka
naudoju jas 6metus, ir jokio salutinio poveikio nebuvo smile.gif esu labai patenkinta Diane35 4u.gif
Ingiuxe
Vartojau Lyndinette20, bet dėl odos spuogotumo ginekologė išrašė kitų, Regulon. Tačiau poveikio nepastebėjau, tik kažkodėl kraujas pradėjo nebe taip krešėt.. Taip gavosi, kad šiandien turiu pradėt gert naują pakuotę, bet niekur neradau recepto (pirmą kartą per kelis metus), tai užsiregistravau pas kitą ginę, kuri buvo. Pasakiau jai apie šias problemas, tai pasiūlė Diane 35, galvoju pabandysiu...gal bent šios tiks. Pasiskaičiau lapelį, kad ten rašoma kaip tik, jog Diane laikomas mažos dozės kontaceptiku. Tai kaip čia išeina? Beto net baisu pasidarė jūsų komentarus paskaičius... nejau jie tokie blogi? (svorio priaugt visai norėčiau).
Vi-Vian
kokius salutinius poveikius pajutote?
WbangI
Vartojau Logesta 4 metus be pertraukos, jokio salutinio poveikio nebuvo, svoris nepakito 4u.gif
sadija
Prieš 1 ir prieš 2 nėštumus vartojau Diane,viskas buvo ok, ir odos problemų nebuvo. Dabar po antrojo nėštumo pradėjau vartoti vėl tas pačias KT, ir pastebėjau, kad atsirado šalutinių poveikių. Pradėjo stipriai permušinėti širdį. Po pirmojo vartojimo mėnesio galvojau, kad stresas, pervargimas, bet kai padarydavau 7 dienų pertrauką jokių permušinėjimų; antrą mėnesį tas pats, na sakau pabandysiu ir trečią, jei ir toliau bus permušimai, teks KT atsisakyti; Na ir ką jūs manot, pradėjus gerti trečią pakuotę, permušinėjimai vėl atsirado, ypač pirmoje dienos pusėje. Tad manau kad teks ieškotis kitų priemonių
~♥ Miestiete ♥~
As taip pat pradejau gerti Diane 35. Daugmaz visada nuo paauglystes turejau maziau ar daugiau problemine veido oda, taciau dabar isvis tragedija! Didziuliai pulingi spuogai smakro srityje, nors gydytoja sake, kad veidas turetu susitvarkyti. Tiesa dabar dar tik 14 diena, kaip geriu KT. Ar kam nors yra taip buve? Gal cia tik pradzioje taip, ar jau reiktu sunerimti, kad Diane 35 man netinka?
kobijozmones?
SVeiki, gal kam atliko diane 35? mielai paimciau smile.gif
*Laukinukė*
Naudoju, man jos thumbup.gif
Juodoji Nika
Sveikos,
visai neseniai man diagnozavo policistines kiaušides ir paskyrė DIANE 35. Gal kuri vartojate? ax.gif kaip jaučiatės? Ar po jų vartojimo pastojote? 4u.gif
voveriukas81
QUOTE(Juodoji Nika @ 2011 08 23, 13:58)
Sveikos,
visai neseniai man diagnozavo policistines kiaušides ir paskyrė DIANE 35. Gal kuri vartojate? ax.gif  kaip jaučiatės? Ar po jų vartojimo pastojote? 4u.gif
*

Labukas
man šita priemonė taip pat buvo paskirta gydymo tikslais. Kadangi tuomet vaikai dar nebuvo galvoje, labai nesijaudinau, ar galėsiu pastoti....smile.gif
Man per profilaktinę patikrą gydytoja taip pat nustatė panašią diagnozę kaip tau, tai ir paskyrė vaistą.

Jei tau paskyrė gydymo tikslais, tai manau kaip tik nutraukusi KT vartojimą turi daugiau šansų pastoti. Ginekologė man taip aiškino, jei KT geriamos dėl gydymo, tada jos viską sureguliuoja. Jei KT geriamos norint apsisaugoti, tadum po jų nutraukimo pastojama ne iš karto.... O kaip realybėje yra? Kuri galit pasidalinti patirtimi?...smile.gif
animri
QUOTE(Juodoji Nika @ 2011 08 23, 14:58)
Sveikos,
visai neseniai man diagnozavo policistines kiaušides ir paskyrė DIANE 35. Gal kuri vartojate? ax.gif  kaip jaučiatės? Ar po jų vartojimo pastojote? 4u.gif
*

labas, taip ir man policistines kiausides , hormonu tyrimai apgailetini, net endokrinologai ir gines sake bus sunku pastoti, na aisku vartojau diane 35 visoms jas skiria su tokiom bedom nors feminim daug pigesnes ir tokia pat sudetis.asmeniskai jokio salutinio poveikio nepajutau..idomiausia iswaziavau pas vyra i norvegija menesio laika vartojau diane na aisku norgej nieks man kintraceptiku nepardawe tai ir nesisaugojom niekap juk gi man sunku pastot nemaniau ka ivyks mazas stebuklelis kuri supu jau 5menesius....nezinau ar kt ar aplinka padejo, bet lengwai pastojau 4u.gif .....tik rekomenduociau ilga laika newartoti ju nes uzmigs visai kiausides.
Tresor
QUOTE(animri @ 2011 09 21, 13:21)
labas, taip ir man policistines kiausides , hormonu tyrimai apgailetini, net endokrinologai ir gines sake bus sunku pastoti, na aisku vartojau diane 35 visoms jas skiria su tokiom bedom nors feminim daug pigesnes ir tokia pat sudetis.asmeniskai jokio salutinio poveikio nepajutau..idomiausia iswaziavau pas vyra i norvegija menesio laika vartojau diane na aisku norgej nieks man kintraceptiku nepardawe tai ir nesisaugojom niekap juk gi man sunku pastot nemaniau ka ivyks mazas stebuklelis kuri supu jau 5menesius....nezinau ar kt ar aplinka padejo, bet lengwai pastojau 4u.gif .....tik rekomenduociau ilga laika newartoti ju nes uzmigs visai kiausides.
*

O kaip dabar po vaikucio gimimo jusu sveikata? Nes kaip gydytojai man minejo, kad pagimdzius viskas turetu susitvarkyti ir hormonai "i vietas grizti"..Nes man be kontraceptiku nebuna visai mm. Padarau pertrauka kazkur puse metu ir vel geriu kt, nes nera kitos iseities..
sadija
QUOTE(Juodoji Nika @ 2011 08 23, 13:58)
Sveikos,
*

Sveika, man taip pat policistinės kiaušidės. Diane vartojau ir prieš pirmą ir prieš antrą nėštumus, didžiausia tikimybė pastoti yra pirmi trys mėnesiai baigus gerti tabletes, po to tikimybė sumažėja. Man pasisekė su abiem nėštumais mirksiukas.gif
uogytee
pasidalinsiu ir as patirtimi..poolisistiniu kiausidziu sindroma ir man prognozavo ir daug metu geriau diane 35 ir tik mesdavau taip menesiniu ir nebudavo...kaip po dideles pertrauos imiau vartoti, taip buvo negera, kad nenoriu net prisiminti...ir ka patekau pas kita gyditoja - liepe mesti svori ir menesines susitvarke..dabar viskas pastoviai..aisku del vaiku tai nezinau, nes dar neplanavau smile.gif

ir tikrai nenoriu kontraceptiku..
*Min*
Sveikutės smile.gif ,aš geriu šias tabletes,ir man jos thumbup.gif ,prieš gimdymą gėriau Jeanine,bet po gimdymo jos jau man nebetiko,nes kiek mėnesių jas gėriau tiek tepliojau blush2.gif ,o,kai turėdavau sirgt,baigus jas gerti-nesirgdavau,tai atsibodo,ir perėjau prie Diane 35,ir šios man labai labai tinka wub.gif
agnite
Man taip pat ginekologė paskyrė Diane 35 .
Žiūrėsim kaip man jos.. ar sutvarkys mano problemas ir nepridarys naujų biggrin.gif
kur-rita
sveikos
pas mane toks klausimelis.....

vartoju Diane 35. antra menesi
pirmos menesines prasidejo normaliai t.y.per 7 dienu pertrauka,
o vat antru sulaukiau po 13 dienu blink.gif blink.gif blink.gif .su kitom K.T tokiu dalyku nebuvo niekad schmoll.gif ,ir isvis as nesuprantu kaip gali prasideti kraujavimas kai vartoji tabletes doh.gif (t.y ne per pertrauka,o kada jas geri) kontraceptikus vartojau tuo pat metu kas diena ir tikrai nekarto nepamirsau isgerti tab.gal kuriai taip buvo su jom???
ryziuke
Sveikos merginos! as katik baigiau gerti pirmaja diane 35 pakuote,nieko gero negaliu apie jas pasakyti blush2.gif ,gal man jos netinka. niekada nesu turejusi spuogu,o pradejus jas vartoti isbere visa kakta,vietomis pulinukais,celiulitas taip pat stipriai isryskejo. tai net nezinau,ar antra menesi man jas gerti schmoll.gif
agnite
QUOTE(ryziuke @ 2012 02 01, 09:15)
Sveikos merginos! as katik baigiau gerti pirmaja diane 35 pakuote,nieko gero negaliu apie jas pasakyti  blush2.gif ,gal man jos netinka. niekada nesu turejusi spuogu,o pradejus jas vartoti isbere visa kakta,vietomis pulinukais,celiulitas taip pat stipriai isryskejo. tai net nezinau,ar antra menesi man jas gerti schmoll.gif
*

Jeigu gydytoja išrašė tai vadinasi turite gerti, aš nežinau ar galima taip nutraukti jas bet kada.
agnite
QUOTE(ryziuke @ 2012 02 01, 09:15)
Sveikos merginos! as katik baigiau gerti pirmaja diane 35 pakuote,nieko gero negaliu apie jas pasakyti  blush2.gif ,gal man jos netinka. niekada nesu turejusi spuogu,o pradejus jas vartoti isbere visa kakta,vietomis pulinukais,celiulitas taip pat stipriai isryskejo. tai net nezinau,ar antra menesi man jas gerti schmoll.gif
*

Aš dabar irgi kelis spuogelius turiu ant kaktos, bet jie visiškai kitokie, nei man seniau iškildavo. Vienas atsirado, pabuvo dieną ir jau leidžiasi, dabar kitas naujas vėl atsirado, žiūrėsim ar ilgai laikysis.
Gi organizmas prie visko turi priprasti ir jau net informaciniame lapelyje rašo, kad reikia gerti tikrai ne vieną mėn.
Pulti ir keist KT dėl spuogų atsiradusių pirmą mėn mažų mažiausiai nelogiška. g.gif
saaki
Sveikos mergaites,
Pasidalinsiu ir as savo patirtimi. Man taip pat policistoze, daug cistuciu kiausidese. Ginekologe siule operuotis, bet man si mintis nelabai patinko schmoll.gif , negi nera kitu butu atsikratyti cistu, juk kiekviena operacija kazkokia rizika. Pas mane buvo nuo policistozes tokios problemos: padidejo svoris gerokai, per metus laiko priaugau 20kg, padidejo plaukuotumas ant viso kuno, pradejo dygti barzda, dingo menesines. Ginekologe man israse duphastona, pagerti 10 dienu po 2 tabletes, po to turetu atsirasti menesines, ir reiketu pradeti vartoti diane35, 3 menesius rekomendavo gerti diane35. liko 3 - cia pakuote. bet jau maziau auga barzda, nukrito jau kokie 7 kg. jokiu nereikalingu spuogu neatsirado kolkas. Tikiuosi diane35 pades man pastoti po 3 - cios pakuotes. labai noriu leliuko verysad.gif ,o gydytoja taip ir pasake po diane35 bandyti bandyti bandyti daryti vaikuti, gal pavyks. Jei ne, laukia kiausidziu laparoskopija. Gal kam buvo panasiu situaciju, pasidalinkite patirtimi smile.gif
Piranjai
vartojau Diane 4metus kaip kontracepcijos priemone.na svoris priaugo (+6kg) bet jua atsikraciau.organizmas veike kaip laikrodukas,lb jomis dziaugiausi. kai nutariau pastot,padariau tik 1men pertrauka ir iskart pastojau wink.gif mano gine sake,kad nereikia laukti nutraukus vartojima 6men,kaip buvau isitikinusi biggrin.gif dabar vel atejo metas KT,bet gersiu kitas, pigesnes blush2.gif
agnite
QUOTE(Piranjai @ 2012 04 02, 23:07)
vartojau Diane 4metus kaip kontracepcijos priemone.na svoris priaugo (+6kg) bet jua atsikraciau.organizmas veike kaip laikrodukas,lb jomis dziaugiausi. kai nutariau pastot,padariau tik 1men pertrauka ir iskart pastojau wink.gif mano gine sake,kad nereikia laukti nutraukus vartojima 6men,kaip buvau isitikinusi biggrin.gif  dabar vel atejo metas KT,bet gersiu kitas, pigesnes  blush2.gif
*

Svoris per tuos keturis metus priaugo? Ar iškart pradėjus vartoti?
angelute
man taip pat paskyre diane 35 del kiausidziu policistozes, bet bijau vel pradeti gerti KT, turiu spirale varine ir jau tada reiketu ja traukti. Bijau, kad pradejus gerti KT dings lytinis potraukis, bent jau taip buvo su yasminelle tabletem kazkada. O kur dar celiulito baisybes doh.gif Tai ir nezinau gerti ar ne g.gif Bet man irgi padidejes veido plaukuotumas doh.gif
agnite
QUOTE(angelute @ 2012 04 17, 16:12)
man taip pat paskyre diane 35 del kiausidziu policistozes, bet bijau vel pradeti gerti KT, turiu spirale varine ir jau tada reiketu ja traukti. Bijau, kad pradejus gerti KT dings lytinis potraukis, bent jau taip buvo su yasminelle tabletem kazkada. O kur dar celiulito baisybes doh.gif  Tai ir nezinau gerti ar ne g.gif Bet man irgi padidejes veido plaukuotumas doh.gif
*

tai jūs dabar su gydytoja konsultavotės ar pati sugalvojote sugrįžti prie diane?
angelute
Man gydytoja israse, tik sakau baisu gryzti prie KT po 4,5 metu pertraukos g.gif
agnite
QUOTE(angelute @ 2012 04 19, 13:44)
Man gydytoja israse, tik sakau baisu gryzti prie KT po 4,5 metu pertraukos g.gif
*

Tai jeigu baisu, negerkite... smile.gif
Aš asmeniškai sugersiu tiek, kiek nurodė gydytoja ir daugiau jokių reikalų nenoriu turėti su KT. schmoll.gif
angelute
O kaip manot ar sutrikus hormonams, kai atsiranda per daug vyrisku hormonu, gali slinkti plaukai? As jauciu irgi pameginsiu pagerti tas tabletes,bet jei netiks, tai mesiu baigus pakuote g.gif . Bet va, dar spirale reikes issiimti doh.gif
agnite
QUOTE(angelute @ 2012 04 20, 10:27)
O kaip manot ar sutrikus hormonams, kai atsiranda per daug vyrisku hormonu, gali slinkti plaukai? As jauciu irgi pameginsiu pagerti tas tabletes,bet jei netiks, tai mesiu baigus pakuote g.gif . Bet va, dar spirale reikes issiimti doh.gif
*

Bet ar užteks tik pakuotės? Aš kai buvau pas dermatologą, jis man pakomentavo dėl spuogelių, sakė veikimas KT tik po 3mėn g.gif
Vitulka

i 
Draudžiama pirkti/parduoti/dovanoti/mainyti maisto papildus, vitaminus, vaistus ir kt. medikamentus.

angelute
Ginekologe sake, kad diane 35; femina 35 ir chloe ir visiskai vienodos, tik skirtingu gamintoju, na as nusipirkau pigiausias chloe. Tai siryt po 1 tabletes vos is lovos islipu, savijauta tragiska kaip niekad doh.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.