Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Vyras pasakė -"Daugiau vaikų nebus..." (KMUK)
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Gimdymo istorijos
JOGA
Buvo vasaros pabaigą - baiginėjosi rugpjūtis. Aš kaip moliūgas vis dar šuoliavau su didžiuliu pilvu. Nors gimdymo terminas nustatytas - 08.19, ir kasdien matuojami tonai bei tikrinimai echoskopu ramino, kad viskas gerai, įtampa darė savo...Prasidėjo 41 savaitė...prieš apžiūrą -bemiegė naktis. Po gydytojos apžiūros - sprendimas - rytoj darom gimtadienį, nes laukdami toliau susilauksim komplikacijų, o kaklelis ir gimda visiškai nesiruošia gimdymui. Beabejo, sutinku, kad tik greičiau pamatyčiau savo ilgai lauktą ir ilgai nešiotą stebukliukę. Su vyru vakare dar pasėdim kavinėj, pasidžiaugiam paskutiniu vakaru šiame gyvenime, kai esam tik 2 žmonių šeima...
Rugpjūčio 26 dienos ankstyvas rytas, keliuosi, maudausi ir į ligoninę. 6 -oji gimdykla, 8.00 gydytoja prakerpa vandenis ir bandome laukti natūralios organizmo rekacijos... ramu...11 val. įvažioja skatinamūjų vaistų aparatėlis...
Iš pradžių dar vyras skaitė ankedotus, bandėm spręsti kryžiažodžius...pajuntu pirmus skausmus. Skausmas vis dažnėja, didėja ir skatinamųjų vaistų dozės. Bandau atsikelti iš lovos ir toliau kentėti. Atsisakau epidūro. Skausmas migdo...Bėga laikas ir jaučiu, kad niekas, ko išmokau per pamokėles nepadeda- skausmą padeda iškęsti tik gilus kvėpavimas. Pareikalauju epidūro....bet anesteziologė neskuba - juk pilnos gimdyklos tokių kaip aš....keliolika minučių tampa tokiom ilgom...rodos nebeiškęsiu, su vyru suremiam galvas, įsikimbu į lovą ir man padaromas epidūras. Laukiu kada gi tas košmaras nors kiek atitols ....girdžiu kalbant, kad epidūras galėjo nesuveikti arba reikia pakartoti dūrį....Po valandos pradeda tirpti kojos...gydytoja nuramino, kad gerai, jog pakentėjau laukdama vaistų, nes kaklelis pasiekė tokią būseną, kai epidūras padeda jam pilnai atsidaryti....tikiuosi visos kančios ne veltui....Skausmas atlėgsta ...prisnūstu....Po poros valandų apie 18.00 gydytoja sako - pilnas atsidarymas, atgaivinam sąrėmius. Vaiko tonai puikūs, skatinamieji vėl iššaukia siaubingus sąrėmius.....Stumiu...1..2...3..pykina.....vėl 1...2....3... net nepastebiu, kad stumiu jau kokia valandą, atėjęs kitas gydytojas sako, kad vaisius didelis ir liepia bandyto stotis, sąrėmiai siaubingi, negaliu pajudėti.....sąrėmių kreivė vingiuoja viena per kitą....pasimetu, sakau, kad nebegaliu....gytyja parodo vyrui pradėjusią matytis galvutę, bet aš jais netikiu ir sakau, kad man meluojat....gydytoja sako, ar nori , kad naudotume vakumą, ar reples...sakau, kad ne ir vėl stengiuosi...1...2...3...vienas gydytojas stumia pilva iš vienos pusės, kitas iš kitos, akušerė su žaliu chalatu ir žirklėm kerpa..., stumiu iš visų jėgų............matau išlendančią galvutę........dar kartą ir su palengvėjimu matau kaip iš manęs išėjo mažas stebuliukas - mano Martyna...matau sisigraudinusį vyrą, glostau savo gražuolę...bet neilgai. Matau kaip išėjo placenta, ir stebiu rišamas mano kojas, subėgančią medikų komandą, atvažiuojančią papildomą aparatūrą.....
Prabundu tik po dviejų valandų....pati sau priekaištauju - kodėl aš miegojau, juk aš ką tik pagimdžiau savo lialiuką....kodėl aš miegu, kodėl aš vieną...matau tik kraujuotus seselių chalatus ir jas valant kraujuotas grindis...Pakviečia vyrą...Tokio jo veido niekada nepamiršiu....Pirmi jo žodžiai -"Paskutinių poros valandų niekada nenorėčiau pakartoti....viskas...daugiau vaikų nebus. Aš vos tavęs nepraradau..."Pasikalbam...nusiraminam...pranešam visiems apie savo džiaugsmą.Jaučiu begalinę palaimą, kad viskas jau baigtą, niekas neskauda nes dar pilnai veikia nuskausminamieji...taip gera...jis šalia...lėlytei viskas gerai...man dabar jau irgi viskas ...gerai....
Po valandėlės atėjusi gydytoją pasako, kad gimdą pavyko išgelbėti, nes mano gimda buvo per maža tokiam vaisiui ir todėl nepradėjo susitraukinėti, buvo atlikta gimdos revizija ir padarytas gimdos vidinis masažas....dabar jau viskas yra gerai....Tik turbūt negreit pasimirš toks įvykis...arba pasimirš tiek, kad maniškis ryžtūsi vėl manim rizikuoti smile.gif Labai jį myliu...MYLIU juos abu...
Ritužė
Šaunuolė thumbup.gif Svarbiausia, kad viskas baigėsi gerai. Aukit sveikos 4u.gif
Veitė
Labai uz jus dziaugiuosi wub.gif
indreka
Pradžioj beskaitydama pagalvojau kad lyg ir normaliai gimdymas eina, bet skaitydamą galą pačiai pradėjo širdis daužytis iš išgąsčio, todėl suprantu ir Tavo vyrą. Linkiu Tau visiškai pasveikti, ir susilaukti dar vieno vaikelio, linkėjimai šeimynai mirksiukas.gif.
Solle
Visi trys jus saunuoliai 4u.gif...gerai kad viskas baigesi gerai
juoduke2
Saunuole tu, kad viska istverei! Sekmes Jusu seimynelei!! Net susigraudinau unsure.gif
Bet svarbiausia, kad viskas gerai! rolleyes.gif
Toookia
cray.gif Susigraudinau. Gerai, kad viskas baigesi laimingai rolleyes.gif Sekmes jums!
Birbiziukas
VAJĖĖĖ... PABAIGOJ SUSIGRAUDINAU NET doh.gif SVEIKINU IR DIDELIAUSIOS SĖKMĖS 4u.gif
justita
Labai graži istorija... Gerai, kad viskas gerai pasibaigė, kad ir mažutė, irmamytė sveikos.
SuperBaba
Kaip gerai, kad gerai baigesi thumbup.gif Sveikateles jums abiems smile.gif
fajerė

Labai gražu...Beskaitydama net visa įsitempiau...
Džiaugiuosi,kad viskas Jums abiems gerai baigėsi 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Dovile&Vidas
Perskaičius pavadinimą pagalvojau: koks beširdis vyras... Bet perskaičius istorija viskas susistatė į savo vietas smile.gif Sėkmės Jūsų šeimynėlei!
Žmona
Emociškai gimdymas vyrams tikrai yra daug skausmingesnis, nes jie stebi mylimo žmogaus kančią šaunuoliai pasiryžę thumbup.gif semės Jums ir linkiu dar vaikiukų 2.gif
dara
Gražiai papasakojai, emocingai... Aukit sveikos ir laimingos, tegul patirtos kančios kuo greičiau pasimiršta 4u.gif Sėkmės smile.gif
kipshe
4u.gif svarbu viskas gerai baiges, aukit diduciai ir sveikuciai!!! wub.gif
yuki
pirmąkart cry.gif
sveikatos jums visiems 4u.gif
MyWay
ALE TIKRAI BAISU BUVO unsure.gif SVARBIAUSIA, KAD VYRAS ISSIGANDO IR BIJOS TAVE PRARASTI lotuliukas.gif SVEIKINU SU DUKRYTES GIMIMU drinks_cheers.gif
ErikaB
Kaip gerai, kad gimdei civilizuotai - ligoninėje, kur yra aparatūra, geri gydytojai. O kas žino kokia būtų pabaiga jei gimdytum kur nors vienkiemy, viena... Labai už jus džiaugiuosi, kad viskas gerai baigėsi. thumbup.gif . Praeis laiko, užsimiršit ir užsimanysit antrojo vaikučio. Daug kam taip yra buvęsmile.gif
Ramunis
Jaudinanti istorija console.gif Gerai kad viskas taip šauniai baigėsi.
Turi gerą vyrą,dukrytę, na dabar dar ir sūnaus trūksta biggrin.gif
Sekmes thumbup.gif
Cido
Įtemptas pasakojimas. Dėkui Dievui, viskas laimingai baigėsi 4u.gif wub.gif
Ašura
QUOTE(Dovile&Vidas @ 2006 01 09, 13:54)
Perskaičius pavadinimą pagalvojau: koks beširdis vyras... Bet perskaičius istorija viskas susistatė į savo vietas smile.gif Sėkmės Jūsų šeimynėlei!
*

Aš taip pat tą patį pagalvojau blush2.gif .Todėl ir užsikabinau perskaityti iki galo.Baisu fear.gif .Bet ačiū Dievui,viskas gerai praėjo.Aukit sveikučiai 4u.gif .
Isila
Tu tikra šaunuolė thumbup.gif džiaugiuosi, kad viskas pasibaigė gerai. Daug alimės visai jūsų šeimynėlėi wub.gif
reda4
saunuoliai jus visi trys mirksiukas.gif gerai kai viskas gerai baigiasi drinks_cheers.gif
eya
Laimei, viskas gerai... su tuo ir sveikinu biggrin.gif Kaip gerai, kad gyvenam ir gimdom dabar, o ne pries koki 100 metu...
Elzyte
Šaunuolė Svarbiausia, kad viskas baigėsi gerai. Aukit sveikos

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
superdetka23
o man vyras pasake kad dar mergaites noretu 4u.gif
WildFire
džiaugiuosi už jus 4u.gif džiugu kad viskas laimingai baigėsi thumbup.gif
Gabi Meda
Tikrai gerai, kad viskas baigėsi gerai thumbup.gif wub.gif wub.gif
dzeldze
Apsizliumbiau jau nuo pat pradziu, gal per daug stipriai reaguoju i tokias situacijas, nes ir pati pries metus gimdziau.Sekmes jums, aukit sveiki, o namuose lai meile tvyro visur visiems ir visada wub.gif
Manaska
oi vos asaras sulaikiau....na, bet dziugu ,kad gerai viskas baigesi 4u.gif 4u.gif
Sunline
Aukit visi sveiki smile.gif dievazi grazi istorija
naitas
Tikrai, sveikinu ir Tave ir Tavo vyrą, kad po tokios "priežiūros" turit vienas kitą ir dar sveiką mergytę 4u.gif
Nežinau, nežinau g.gif , dar kartą gavau progos suabejoti daktarais. Ką, pirmą kartą prižiūri nestuke.gif , nesugeba iš anksto numatyti vaikučio dydžio ar pamatyti, kad "gimda maža". Kažkaip kvepia atsainumu.
Bet labai džiugu, kad pati likai dar su viltim susilaukti kada nors vaikučių. Na, gal susirasi normalų gydytoją ir pamėginsi per cezarį ax.gif
Sėkmės šeimynai 4u.gif
Jolitele
Saunuoles biggrin.gif Sekmes ir bukit sveikos 4u.gif O tavo vyras - nuostabus zmous, labai tave myli!!! Manau, kad ta baime laikui begant nuses ir viskas bus gerai. ax.gif
akai
cray.gif Aukit sveikos, saunu kad viskas gerai baigesi 4u.gif
fillette
....brrr skaitydama net siurpuliukai per kuna pradejo lakstyt verysad.gif Aukite sveikuciai ir diduciai 4u.gif
Polė
Siaubas doh.gif .Jau seniai taip verkiau cray.gif .Sėkmės jūsų nuostabiai šeimynėlei 4u.gif
Audre
As irgi apsiverkiau nuo sitokios istorijos. :verkiu:Jus tikri saunuoliai,sveikatos tau ir tavo seimynelei smile.gif
Liepa*
4u.gif 4u.gif 4u.gif
monce*
Susigraudinau beskaitydama tavo istorija...
Džaiugiuosi, kad viskas gerai baigėsi ir jūs dabar džiaugiatės pagausėjusia šeima. Aukit stipručiai ir dideli 4u.gif Turi nuostabų vyrą thumbup.gif
mergyte23
saunuole mamyte 4u.gif zinai teisybe pasakius tokiu istoriju pasiskaicius praeina noras ir vaiku tureti.. mirksiukas.gif
riedute
saunuoliuku seimynele mirksiukas.gif sveikinu 4u.gif
zivala
Kokia graudi istorija, ašaros tik byra, aš apie gimdyma dar negalvoju nėr ko cia savęs baimint, laukiuosi pirmo vaikelio kaip bus taip tikiuosi viskas jums gerai sėkmės newyear.gif soske.gif 2.gif
lina balaisiene
laiminga pabaiga.sekmes jumsir visai seimai.o skausmas tikrai pasimirs,jei dar nepasimirso.net nepajusi kaip pati uzsinoresi antro kudikio.juk vienas vaikas ne vaikas.as iskentejau daug skausmo su pirmu,bet antro kudikio dar labiau norejau.sekmes smile.gif
neringyte
Šaunuolė mamyte thumbup.gif Svarbiausia, kad viskas baigėsi gerai. Aukit sveikos 4u.gif
Wildberry
Jaudinanti istorija... 4u.gif
GudriLapė
gerai, kad viskas laimingai baigėsi 4u.gif
gatu
oho wub.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.