Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Ėjimas į tualetą
Supermamų klubas > Motinystė ir tėvystė > Nuo 3 iki 7 metų
Pages: 1, 2
Irute
Sveikos mamytes,
norejau paklausti, nuo keliu metu jusu vaikai eina daryti i tualeta (ant klozeto)?
ta prasme atsisako puoduko.
aciu.
Lotyna
QUOTE(Irute @ 2010 06 22, 15:19)
Sveikos mamytes,
norejau paklausti, nuo keliu metu jusu vaikai eina daryti i tualeta (ant klozeto)?
ta prasme atsisako puoduko.
aciu.
*

Sveika 4u.gif
Mazo reikaliuko mano vyrukas anksti pradejo eit i wc, gal budamas 2-3 m. Bet va su dideliu reikalu buvo vargas doh.gif Bijodavo sestis ir viskas .. Tai siaip ne taip, apie 5-uosius m. atsisakem puoduko galutinai ax.gif
Irute
aisku, o dar norejau paklausti, o ar siaip sedasi paprastai ant klozeto, ar dar padedavot toki dangti specialu. kad butu klozeto skyle mazesne?
olesyte
Mano panelei truputi daugiau nei 3 metukai, puoduko dar neatsisakem, bet be problemu sedasi ir ant klozeto su specialiu dangciu. Puodukas yra patogesnis, nes uzsimanius i wc, pati nueina, nereikia kazkieno pagalbos, o ant klozeto dar nedrasu vienai.
Isila
maniškiui kaip užplaukia: kartais ant klozeto, kartais ant puoduko. nedarau iš to problemos, svarbu ne į kelnes daro hihihi.gif šiaip, jei pasiusiot, tai klozetas, bet ant didelio dažniau ant puoduko eina. Gal patogiau, nežinau. Ant klozeto nieko nedėjom.
*Lyra*
Uz menesio mano Pupai 3 m. sedasi ir ant klozeto, ir ant puoduko. Tik aisku, ant kai nori ant klozeto,tai reikia teveliu pagalbos smile.gif
koskor
Mano maziui 3m., o jis eina tik ant klozeto, o puoduka sake reikia atiduoti leliukams smile.gif mes atsisakem puoduko visiskai per atostogas (pamirsom su savim), tai viena syk pridirbo i kelnes, o po to jau be problemu ant klozeto smile.gif
laimingiausiamama
Manoji tai nuo 2 metukų atsisakė visiškai puoduko.. o nuo 3,5 net nebeinu kartu nueina pati ir nusivalo tvarkingai. O dabar jai jau 4,5 tai net ir naktį atsikelia bei nueina viena.
Vanilė
Nuo dviejų metukų sėdosi ant klozeto ir nereikiėjo jokio spec.dangčio biggrin.gif
Alsė
Kazkur nuo 2,5 metu pradejo daryti ant klozeto, tik nupirkau jam specialu dangti smile.gif kai dingo puodukas net nepasigedo smile.gif
lanvita
Dukrai 3 metai, bet mes darom ir taip ir taip, kaip labiau norisi. Buna pati uzsimano, uzsikabaroja ant klozeto ir rimtesni reikala atlieka, bet labai dar megsta puoduka, tai ir nedraudziu, gal tame nieko blogo? g.gif bigsmile.gif 4u.gif
bela
Mano sūneliui 3,5 metų, tai daro visaip - jei svečiuose - tai į tualetą eina be jokių problemų, tik užkelti reikia, bet laikosi jau pats. O štai namie... visus reikalus atlieka puoduke g.gif , nebent netyčia užsimano nueiti į tualetą. Esu nupirkus ir specialų dangtį ant klozeto, bet jis nenoriai ant jo sėdasi.
fillipa
Nuo 2,5 metu eina pati be musu pagalbos ant klozeto, bet kai ilga suknele tai papraso pakelti. Turime ir spec.dangti ir spec.laiptelius su tureklais ir aisku puoda. Visada skirtingai daro lotuliukas.gif . Valytis irgi bando, bet veliau reikia dar karta nuvalytiBet po sisiuko tai be problemu nusivalo
mylimuke
Ant klozeto sėdasi nuo kokių 3 metų, pradėjo pati prašytis ir pati atsisėda, bet daro ir į puoduką dar, ypač jeigu naktį nori. Nedarau problemos, kai norės, tada ir atsisakys puoduko, tokių reikalų neskubinu ax.gif
ciupakabra
mazdaug nuo 3 metuku tik ant tuoleto smile.gif
julbalt
Manodukra pradejo eiti i tualeta kazkur apie 3 metus
natuliona
nuo 2.5 ant tualeto su spec.dangciu, o nuo 3.5 jau be jo smile.gif
Apache
Maniske isvis tik apie 2.5m pradejo eiti ant puoduko,turejom problemyciu,bet dar uz poros sav,ji ant puoduko nesisedo ir eidavo i toleta. reikia ja pasodinti,bet paskaiu sedi pati. turim i dangti,bet ir be jo gerai.
jul3ka
maždaug nuo 2,5 metuku, o gal truputį anksčiau na maždaug taip smile.gif
adriatic
maniskis i tualeta eina pats nuo 3.5 m su dangciu, kuris skyle mazina. ir diena ir nakti pats, nakti tik sviesa ijungt papraso
gluosnelė
jau kelios dienos eina mažius ant klozeto smile.gif .Nereikia jam spec. dangčio. Kažkaip vieną sykį sumąstė, kad eis ėį tuoletą, tai puodas kaip ir nebereikalingas thumbup.gif
Ingaja
Maniske irgi kazkur nuo 2,5 metu, tada ir pati nusivalyt pradejo 4u.gif
mamulka10
nuo 2,5 m eina ant klozeto pats smile.gif
~lullaby~
maniskei 3,5 - tai nuo pampersu perejom prie puodo kai buvo 2 metukai, po pusmecio perejom prie dangcio ant klozeto, dar po pusmecio jau ir be dangcio pradejo sestis.
tiesa, viena puoduka dar turim- jis mums kaip naktipuodis tarnauja smile.gif bet dienos metu net nera kalbu kad noretu ant puodo daryti smile.gif
puciuko mamyte
Manasis ant puoduko pradejo eiti nuo 1.5 metuku, o ant tualeto kai nebetilpo i savo mylimiausia puoduka lotuliukas.gif nuo 3.5 metu. Pats ir atsiseda ,ir pailaiko, ir vandeny nuleidzia thumbup.gif
Austeya
QUOTE(Irute @ 2010 06 23, 10:43)
aisku, o dar norejau paklausti, o ar siaip sedasi paprastai ant klozeto, ar dar padedavot toki dangti specialu. kad butu klozeto skyle mazesne?
*

Na musu draugai tai issprende tai kaip zaidima, nupirko vaikui labai panasu i sita http://www.komercinis.lt/lt/prekiu_katalog...neris_mazyliams ir nebebuvo jokiu problemu 4u.gif
knielita
Vyresnelis pradejo eiti 2,8 men. Spec. dangcio reikejo tik rimtam reikalui, o mazam tai nieko nereikejo, nes jis kaip vyras atsistojes dare ax.gif O perejom labai lengvai, kadangi puodukas stovejo pas ji kambaryje tai jis pats pareiske nora eiti i tualeta, nese ten puoduka o kai sis netilpo tai eme ir pradejo naudotis klozetu biggrin.gif nezinau kaip su mazaisiais bus, bet matyt puodukus naudosim ilgiau, nors dabar tame nieko blogo nematau, man net patogiau, nes jie patys gali nubegti ir patys padaryti. O ijungti garsai man pranesa, kad atsisedo, kad padare ir dangti nuleido lotuliukas.gif
MAMA#1
As dukrai, dar dvieju metu nebuvo, nupirkau ant tuoleto dedama vaikiska tuoletuka su laiptukais. Nuo tada ir darom ant jo. Yra rankeneles laikytis - labai patogu ir nebaisu nukristi smile.gif ir be problemu priprato, kadangi visi daro tuolete, tai kuom jinai kitokia, kad turi daryt i kazkoki puoda smile.gif nors puoduka ir dabar veziojames masinoj, jei prireiktu keliones metu ir nebutu kur...
DAJADA1
manoji tai kazkas nuo 2.5 pradejo i tuoleta eit,turejau toki suoliuka pasilipt ir specialia sedyne mirksiukas.gif
Pilkvilk
Maniškis kažkur nuo 3,5 pradėjo eit į tualetą smile.gif
mamaaura
maniske pirma karta klozeta isbande beveik 3metuku, padarydavo ir kakuti tik dar reikedavo prilaikyt ja sedincia, greit ismoko pati pasilaikyt, paskui ir uzsiropst paciai isejo, nupirkom spec dangti vaikui kelis kartus panaudojom jai nepatiko "grynas unitazas" geriau lotuliukas.gif tik kai kaku padaro tai jau kvieciasi kad nuvalytumem smile.gif
Cukraus pudra
Mano trimetis jokiu būdu nesutinka ant klozeto sėstis
Pinka
Mano beveik 3 metuku vyriukas, bet tik retais atvejais jis sugalvoja ant klozeto padaryt prilaikomas, bet net jei daro sysiuka jis vis tiek sedi. Tai dabar man toks klausimas iskilo berniuku mamytems( ir teveliams jei tokie skaito:)) nuo kada jau reiktu kaip vyra mokinti stovint, nes dabar galvoju kaip jis cia taip pataikytu tiesiai i ta klozeto skyle? tongue.gif
Cukraus pudra
QUOTE(Pinka @ 2011 01 19, 16:48)
Mano beveik 3 metuku vyriukas, bet tik retais atvejais jis sugalvoja ant klozeto padaryt prilaikomas, bet net jei daro sysiuka jis vis tiek sedi. Tai dabar man toks klausimas iskilo berniuku mamytems( ir teveliams jei tokie skaito:)) nuo kada jau reiktu kaip vyra mokinti stovint, nes dabar galvoju kaip jis cia taip pataikytu tiesiai i ta klozeto skyle? tongue.gif
*

Mano sūnaus darželio grupės mamos skundėsi, kad berniukai vieni nuo kitų išmoko būtent daržely sysiot stovėdami
Pinka
QUOTE(Cukraus pudra @ 2011 01 19, 17:20)

Mano sūnaus darželio grupės mamos skundėsi, kad berniukai vieni nuo kitų išmoko būtent daržely sysiot stovėdami

*

o kodel skundesi, as kaip tik galvociau , kad gerai kad darzelyje ismoksta vieni is kitu, o ne namie visas sienas aptasko biggrin.gif
Cukraus pudra
QUOTE(Pinka @ 2011 01 19, 17:28)
o kodel skundesi, as kaip tik galvociau , kad gerai kad darzelyje ismoksta vieni is kitu, o ne namie visas sienas aptasko biggrin.gif
*

Turbūt nelabai pataiko laugh.gif

Bet tai buvo išsakytas kaip priekaištas auklėtojom doh.gif
Again
musiske irgi virs triju metuku atsisake puodulio 4u.gif
*Lyra*
Mano dukrytė dažniau naudojasi klozetu, bet kartais ir naktipuodžio dar reikia ax.gif
egzigo
diena visada tolete( 3m.), bet nakti ant puodo.Toleto sviesxa aukstai, o as keltis tingiu blush2.gif
zvaig2tea
mano pupsiukui nuo nuotaikos priklauso: kartais ant klozeto, kartais i puoduka smile.gif
** Svaja**
3,5 jokiu puoduku nereikejo is karto ant tuoleto 4u.gif
RAIMONDA11
Mano berniukas slapinasi nuo 3 metu tualete kaip vyras, o rimtesniam reikalui naudoja puoduka.
jutela
QUOTE(zvaig2tea @ 2011 03 02, 11:20)
mano pupsiukui nuo nuotaikos priklauso: kartais ant klozeto, kartais i puoduka smile.gif
*

Ir mes taip pat biggrin.gif Vienu metu buvo atsiradusi baime klozetui, jei nebudavo puoduko, tai buvo beda...Bet dabar tinka ir tas, ir tas...
Angeliocikas
Maniskis kaip didelis vyras jau stovedamas siusioja lotuliukas.gif
Jorina
QUOTE(RAIMONDA11 @ 2011 09 15, 16:43)
Mano berniukas slapinasi nuo 3 metu tualete kaip vyras, o rimtesniam reikalui naudoja puoduka.
*

Ir maniškis taip pat, tik "darže" man atrodo liepia sėsti, nespėjau išsiaiškinti, nes susirgo, kai nueisiu teks pasidomėti...
VakareliuLiute
Tadas nuo 4 metų pradėjo savarankiškai eiti į tualetą. O Margarita bijo, kad "neiššoktų pabaisa ir jos neprarytų". Iš vienos pusės juokinga, iš kitos graudu..
GiedrėM
QUOTE(VakareliuLiute @ 2011 10 01, 10:34)
bijo, kad "neiššoktų pabaisa ir jos neprarytų". Iš vienos pusės juokinga, iš kitos graudu..
*

Čia gal reiktų "padėkot" domestos ar harpic reklamoms? g.gif
kinder_surprise
Mano dukryte 2,5 pradejo ant klozeto eit, tik cia man atsibodo su puodu begiot, plaut it t.t tai ir paslepiau viena diena, pasakiau kad atskrido varna ir nunese puoduka mazam vaikuciui thumbup.gif Bet dar iki siol reikia kad mama kartu nueitu g.gif sviesa jungia pati, pastatem kedute salia jungiklio, tai uzlipa, ijungia, paskui isjungia pati, bet vis tiek nori kad mama pabutu salia, o kaip atpratint, nezinau g.gif Nors kartais nueina, jei as is kito kambario kalbu su ja kol padaro visus reikaliukus smile.gif
Bacardi
musu mergina, kadangi auksta, tai jau nesulaukus 3 m pati eidavo i tuoleta, jokiu laipteliu ar specialiu dangciu nereikejo. Tik nakti as daar laikau naktipuodi po lova, kad nereiktu issibudinti abiems.
Flaxkids
musiskiui 3.3metuku ir daro pagal nuotaika, kartais ant puoduko kartais ant tualeto, jokio dangcio papildomo jam deti nereikia, o jau kai vaziuojam kur atostogauti puoduko nebesiveziojam smile.gif
beja jis pirmiau pradejo daryti i tualeta po to tik ant puoduko, nes jam idomiau buvo daryti sysiu kaip mama su teciu o ne kaip jo prasoma ant puoduko.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.