Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Korsetas, diržas po gimdymo
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Po gimdymo
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
Doviljana
labutis.
pagimdžiau dukrytę jau prieš 11 mėn. tada man jokio korseto nerekomendavo schmoll.gif , o pati irgi apie juos nieko nežinojau schmoll.gif

dabar žiūriu, kad mano pilvukas tikrai ne toks kaip buvo...ir gerokai unsure.gif
ar jau susitaikyti su tuo, kad pilvas nukabo amžiams, nes nenešiojau jokio korseto, verysad.gif ar dar yra vilties atstatyti pilvo presą sportu? g.gif
zvygla
As manau kad galima sportu atstatyti pilvo raumenis(presa)..
As pati nesenai pagimdzius, bet as nesiojau 6 sav korseta ir dabar jau sportuoju, nera toks grazus pilvas kaip buvo bet ir nebera toks baisus kaip buvo po gimdymo.. g.gif
Doviljana
tai va, kad tu tik neseniai pagimdei...
o aš tik dabar susisgribau ir bijau, kad gali būt pilvo siena prasiskyrusi, kaži ar po 11 mėn dar turiu vilčių g.gif
Upsiukas
Aš po gimdymo korsetą nešiojau labai nereguliariai...kadangi man darė cezarį, tai porą savaičių išvis jo nedėvėjau, nes man buvo nepatogu. O vėliau, prisimindama užsidėdavau, bet tai būdavo tik tada, kai prisimindavau kosetą, arba kai reikėdavo kaip nors užsisegt kelnes (po gimdymo liko daug kg), tada korsetą užsidėdavau, vis lengviau kelnės užsisegdavo.
Taigis, nors korsetą dėvėjau labai nereguliariai, pilvas pas mane nenukaro, neatrodau nei nėščia nei dar kažkokia.
Aš manau, kad ne viską lemia korsetas, dar gi daug įtakos turi odos elastingumas, pilvo savybės. Nugi pažystu moterų, kurios po 3 vaikus pagimdė, nedėvėjo jokių korsetų, o pilvai kaip pas mergaites lygūs, gražūs...
Šiaip reiktų atsilenkimus daryt, bet būna atvejų, kad pilvas po gimdymų taip išsidarko, kad ipadėt gali tik plastinė chirurgija.
Doviljana
aš iki gimdymo turėjau stiprų pilvo presą, bet kas iš to, per paskutinę nėštumo savaitę, vaikiukas priaugo kokį kilą, tai visą pivą išvagojo strijos verysad.gif , ir turbūt gerokai prasiskyrė pilvo siena verysad.gif ...
kai gydytojas mane apžiūrinėjo echoskopu savaitė iki gimdymo, sakė, kad vaikiuks bus kokių 2,5kg, o po savaitės gimė 3,99kg dručkė...
na, bandysiu dar kažką sportu atitaisyt, bet žinau, kad gražaus pilvo, jau niekada neturėsiu verysad.gif
tikiuosi, bent jau po rūbais jis atrodys gerokai dailiau g.gif
Simpatiaska
QUOTE(Doviljana @ 2006 01 06, 13:10)
aš iki gimdymo turėjau stiprų pilvo presą, bet kas iš to, per paskutinę nėštumo savaitę, vaikiukas priaugo kokį kilą, tai visą pivą išvagojo strijos verysad.gif , ir turbūt gerokai prasiskyrė pilvo siena verysad.gif ...
kai gydytojas mane apžiūrinėjo echoskopu savaitė iki gimdymo, sakė, kad vaikiuks bus kokių 2,5kg, o po savaitės gimė 3,99kg dručkė...
na, bandysiu dar kažką sportu atitaisyt, bet žinau, kad gražaus pilvo, jau niekada neturėsiu verysad.gif
tikiuosi, bent jau po rūbais jis atrodys gerokai dailiau g.gif
*

Zuikeli nepergivenk. Su sportu ir su oda stangrinanc.kremais atstaysi savo pilvuka nestuke.gif . Tik nenorek visko is karto...

Nors as kazkaip iskart kai suzin.kad nescia uzejau i spec.parduotuve ir pastebejau lentinoi spec.karsetus., jiu yra labai daug ir tik pilvui., ir dar tokie kaip sortai slaunims.... 4u.gif
Doviljana
QUOTE(Simpatiaska @ 2006 01 06, 16:17)
Zuikeli nepergivenk. Su sportu ir su oda stangrinanc.kremais atstaysi savo pilvuka nestuke.gif . Tik nenorek visko is karto...

Nors as kazkaip iskart kai suzin.kad nescia uzejau i spec.parduotuve ir pastebejau lentinoi spec.karsetus., jiu yra labai daug ir tik pilvui., ir dar tokie kaip sortai slaunims.... 4u.gif
*

o kaži ne per vėlu man būtų juos nešiot?vis tik 11 mėn praėjo... doh.gif
kristulia
QUOTE(Doviljana @ 2006 01 06, 17:50)
o kaži ne per vėlu man būtų juos nešiot?vis tik 11 mėn praėjo... doh.gif
*

Nor saš pati dar tik už poros savaitėlių gimdysiu, bet man irgi toks klausimas iškilęs buvo ar reikia korseto po gimdymo. Per paskaitėles nestuke.gif sakė tik tiek, kad kol gimda valosi tai yra apie 2 mėn jo nešioti nepatartina, nes gali gimda nepilnai išsivalyti ir kyla įvairių komplikacijų.
O vat turiu vieną pažįstama, kuri jokio korseto nenešiojo, bet irgi daugiau kaip po pusės metų pradėjo namie daryti atsilenkimus. Sakė, jog padėjo.
Taigi nepergyvenk manau, kad tikrai susigrąžinsi savo pilvuko formą.
Doviljana
QUOTE(kristulia @ 2006 01 06, 18:20)
Beje dukrytė tai  thumbup.gif .
Tikra gražuolytė. 4u.gif
*

labai ačiū wub.gif
Bretane
Aš korseto nepirkau, nors norėjau, nes pagailėjau pinigų, tai dabar labai džiaugiuos, nes man jo ir neprireikė thumbup.gif pilvukas dar mažesnis, nei buvo prieš thumbup.gif
peledziuke
po gimdymo i namus grizau su -12 kg. bigsmile.gif Po keliu savaiciu po truputuka pratimu ir viskas atsistoja i savo vieta.Taigi, korseta nesioti nebuvo prasmes.
zeme
Aš dar kai buvau nėsčia nusipirkau diržą pilvui prilaikyti, bet man jis nieko nedavė, tik trukdė. Tada akušerė sako, pasilaikyk gal po gimdymo pravers. Atseit su juo pilvą trauksiu. kai pagimdžiau deduosi tą diržą, o man iš jo jokios naudos. Dar ligoninėje pas vieną gydytoją klausiu ar nešioti man tą diržą, ar kokį kitą pribumbasą pirkti. O jis man sako" Klausykite, jei dantų šepetuką visą dieną laikysite burnoje susikišusi, tai dar nereiškia, kad dantys bus balti ar sveiki. Tai tas pats ir su visais diržais ir korsetais. Jei jauti, kad jis nieko neapspaudžia, nepadeda, vadinasi jo nereikia". Tai nenešiojau nieko, o pilvas pats susitraukė ir grįžo į pradinę būseną.
Mano nuomonė tokia, jei pilvo oda ne elastinga, tai nepadės ir korsetai.
krize
Sveikos.

As irgi buvau isigijusi korseta, kai tik ji uzsidedavau mano Emilija sukeldavo tokia audra pilve, kad akyse zaliuodavo, todel visa nestuma isvaiksciojau beveik nuogu pilvu. Dukryte nepakesdavo net menkiausio suvarzymo. Po gimdymo irgi bandziau saistytis korsetais, bet po cezario, tai buvo tikrai labai nemaloni procedura, todel visus dirzus ir korsetus atidaviau draugems. Dabar pilvas pas mane toks, apie koki svajojau visa gyvenima, plokscias ir lygus.
Taigi, as manau, kad viskas priklauso nuo anatomines kuno sandaros, o jokie dirzai ar korsetai nieko nepadeda.
Beje, skaiciau kazkokio chirurgo straipsni apie kuno pokycius po gimdymo. Jis teigia, kad dauguma problemu galima atitaisyti tik skalpelio pagalba, nors as manau, kad geriausias grozio ekspertas ir asmeninis treneris yra vaikiukas. Kai maitini, istraukia ir visus nereikalingus kilogramus ir figura atitaiso. mirksiukas.gif
Gajka
as po gimdymo irgi nieko nenesiojau, bet maitindama numeciau 24kg, tai jau 4men po gimdymo buvau tokia kuda thumbup.gif , kokia gyvenime nesu buvusi.pilvas buvo plokscias, tik per menesines atsikisdavo, bet jis toks kitoks negu iki gimdymo- labai lengva itraukt budavo. tiesa likus 2sav iki gimdymo striju atsirado, bet po gimdymo pabalo, nuejau keleta kartu i soliariuma ir nelabai ten matesi. dabar vel esu 8men nescia, ataugau jau 18kg, is tu 24 numestu, striju nauju dar neatsirado ir tikiuosi neatsiras. nu ir ka turiu jau nusipirkus korseta, nes girdejau kad po antro gimdymo pilvas leciau traukiasi, o bus pavasaris, tai galvoju gal vis pagreitins kudejima tongue.gif . beje as irgi girdejau kad 4sav po gimdymo nepatartina nesioti jokiu korsetu,as butent del to po pirmo ir nenesiojau, nes is pradziu buvo kaip ir negalima, o po tu 4sav pas mane jokio pilvo nebebuvo. dabar tik galvoju ar nepaskubejau as to korseto nusipirkt, gal man ir si kart jo nereiks? g.gif
ugniuke
As irgi planavau pirkti gorseta, kai tik pagimdysiu, bet nenusipirkau, man jo ir nereikejo, labai puikiai ir be jo pilvas susitvarke mirksiukas.gif
Enėja
Man korsetas padėjo ax.gif
Čia gal kaip kam ax.gif Kadangi aš nemažai priaugau per nėštumą, o ir pati esu ne iš kūdųjų doh.gif tai šis daikčiukas manau man pagelbėjo ax.gif Vakare kai jį nusiimdavau tiesiog akivaizdžiai matydavau, kad kūno formos keičiasi rolleyes.gif
bulbul
o kokius jus korsetus nesiojat? ar yra kokie specialus, ar tuos kur per nestuma reikia nesioti? g.gif
Doviljana
jums, gerai, o aš nors ir maitinau mažulę, bet 15 priaugtų kilų, per metus taip ir nenukrito g.gif
čia kaip pradėjot rašyt, kad pio gimdymo per kelias savaites sukūdot, tai man iš vis kažkokia mistika blush2.gif
gal mano mažulė per rami buvo, kad taip ir likau tokia ištinus? doh.gif
ne, manau,reiks užsirašyt į sporto klubą...pradžiai...
Anastacia
QUOTE(barskuolyte @ 2006 01 13, 23:58)
Man korsetas padėjo  ax.gif
Čia gal kaip kam  ax.gif Kadangi aš nemažai priaugau per nėštumą, o ir pati esu ne iš kūdųjų  doh.gif  tai šis daikčiukas manau man pagelbėjo  ax.gif Vakare kai jį nusiimdavau tiesiog akivaizdžiai matydavau, kad kūno formos keičiasi  rolleyes.gif
*

saikinga mityba ir manksta pilvuka atstate i "paneles laiku plokstuma"!
netikiu, kad apsitempimas kokiu tai tampriu skuduru (atsiprasau uz kategoriskuma mirksiukas.gif ) keicia kuno formas! gal nuo ilgo suspaudimo tik regejimas silpsta... biggrin.gif
Enėja
QUOTE(Anastacia @ 2006 01 15, 20:04)
saikinga mityba ir manksta pilvuka atstate i "paneles laiku plokstuma"!
netikiu, kad apsitempimas kokiu tai tampriu skuduru (atsiprasau uz kategoriskuma  mirksiukas.gif ) keicia kuno formas! gal nuo ilgo suspaudimo tik regejimas silpsta...  biggrin.gif
*

Nėra už ką atsiprašinėti juk pareiškei savo nuomonę mirksiukas.gif
Na gal aš neaiškiai išsireiškiau, netiksliai apibūdinau ax.gif Bet pirmas savaites po gimdymo jis man buvo tikrai "geras draugas" ax.gif
O valgyti aš valgiau viską , nes mano mažei nebuvo jokių pilvo skausmų schmoll.gif viską toleravo tongue.gif Nors kai pagalvoju (o Dieve kokios mano mintys doh.gif ) gal dėl to ir neprisiverčiau saikingai maitintis verysad.gif
Vine
Labas mielosios,
korsetas man labai padejo, uzsidejau ji dar ligonineje. Po cezario pjuvio man jis pilvuka prilaike ir jauciausi saugiai. Nesiojau is viso apie tris men. Ir pajutusi, kad pilvuko raumenys sustiprejo, nebenesioju. Dabar jauciu, kad jau atejo laikas uzsirasyti i sporto sale, po gimdymo praejo 6 men. :D
Anastacia
QUOTE(Vine @ 2006 01 16, 12:53)
Labas mielosios,
korsetas man labai padejo, uzsidejau ji dar ligonineje. Po cezario pjuvio man jis pilvuka prilaike ir jauciausi saugiai. Nesiojau is viso apie tris men. Ir pajutusi, kad pilvuko raumenys sustiprejo, nebenesioju. Dabar jauciu, kad jau atejo laikas uzsirasyti i sporto sale, po gimdymo praejo 6 men.  biggrin.gif
*

tegu virsta tikrove paskutinis sakinys!
mirksiukas.gif
Doviljana
taigi taigi, reik prisiruošti šiam žygiui biggrin.gif
gal kas gali kokį gerą sporto klubą parekomenduot kaune? g.gif
Upsiukas
QUOTE(Anastacia @ 2006 01 17, 11:57)
tegu virsta tikrove paskutinis sakinys!
mirksiukas.gif
*

Dabar pagalvojau, kad tas korsetas didelės įtakos neturėjo todėl, kad aš sportuot pradėjau po gimdymo (cezario) tepraejus 1,5 mėn. g.gif Ne iš karto intensyviai, bet po truputį, nes reikėjo atsikratyt nelemtų kg, likusių po gimdymo. Visvien dar 4 kg liko nenumesti biggrin.gif
Doviljana
QUOTE(Upsiukas @ 2006 01 17, 13:30)
Dabar pagalvojau, kad tas korsetas didelės įtakos neturėjo todėl, kad aš sportuot pradėjau po gimdymo (cezario) tepraejus 1,5 mėn. g.gif  Ne iš karto intensyviai, bet po truputį, nes reikėjo atsikratyt nelemtų kg, likusių po gimdymo. Visvien dar 4 kg liko nenumesti biggrin.gif
*

kam 4, o kam ir 9 doh.gif
bet aš užtat visus metus prabimbinėjau blush2.gif
viskas...reikia susigriebt...
laukiu sporto klubų rekomendacijų 4u.gif
nėnė
Kaip matote is liniuotes as 8 diena po gimdymo. IR vos gryzusi 3 diena pasitiesiau kilimeli ant grindu, susiradau literaturoje pratimu ir kiekviena diena nepatingiu po 15-20 min skirti pratimukams. Vyraskiekviena diena paziuri i pilva ir sako, kad negali patiketi - sako, jis grazeja ne dienom, o valandom thumbup.gif Manau, kad ne gorsetas, o sportas sportas ir sportas tepades ax.gif
Man tik beda, kad subiniukas ir launys padideje, tai va ir sioms kuno dalims pratimu reikia biggrin.gif Jau nuo kito pirmadienio einu i aerobika ir istirpinsiu priaugtus visus 20 kg blush2.gif
Upsiukas
QUOTE(Neringa ir Nerijus @ 2006 01 17, 16:07)
Kaip matote is liniuotes as 8 diena po gimdymo. IR vos gryzusi 3 diena pasitiesiau kilimeli ant grindu, susiradau literaturoje pratimu ir kiekviena diena nepatingiu po 15-20 min skirti pratimukams. Vyraskiekviena diena paziuri i pilva ir sako, kad negali patiketi - sako, jis grazeja ne dienom, o valandom thumbup.gif  Manau, kad ne gorsetas, o sportas sportas ir sportas tepades ax.gif
Man tik beda, kad subiniukas ir launys padideje, tai va ir sioms kuno dalims pratimu reikia biggrin.gif  Jau nuo kito pirmadienio einu i aerobika ir istirpinsiu priaugtus visus 20 kg  blush2.gif
*

Po cezario pirmom savaitėm nelabai pasilankstysi, neskauda, bet jausmakas ne iš maloniųjų. Bet jei būč natūraliai gimdžius, jaučiu irgi sportų griebčiaus kuo anksčiau...
laurechka
QUOTE(Neringa ir Nerijus @ 2006 01 17, 14:07)
Kaip matote is liniuotes as 8 diena po gimdymo...
... Jau nuo kito pirmadienio einu i aerobika ir istirpinsiu priaugtus visus 20 kg  blush2.gif
*

Ar ne peranksti rimtais sportais užsiiminėti, a? Juk pati maitini, o kiek esu skaičiusi, pradėjus sportuyoti, keičiasi pienuko skonis ir tas vaikiukui gali nebepatikti...
Aš kažkaip dar neprisiruošiu sportuoti... blush2.gif Vis na, nuo pirmadienio.. ir taip jau tesiasi kurį laiką... Na, svoris krenta... Korseto nenešiojau, nes man jis spaudė ir buvo labai nepatogus... O pilvo siena manau visom kažkiek būna prasiskyrus... Vienos ją atstato sportais, kitos- masažais, trečios... net nežinau kuom tongue.gif Sėkmės thumbup.gif
Doviljana
QUOTE(Upsiukas @ 2006 01 17, 17:42)
Po cezario pirmom savaitėm nelabai pasilankstysi, neskauda, bet jausmakas ne iš maloniųjų. Bet jei būč natūraliai gimdžius, jaučiu irgi sportų griebčiaus kuo anksčiau...
*

na jei tarpviete plyšus ar kirpta irgi ne pyragai schmoll.gif
aš asmeniškai 2 savaites lovoj apsiverst negalėjau, reikėdavo išlipt ir tada atsigult ant kito šono unsure.gif
Upsiukas
QUOTE(Doviljana @ 2006 01 17, 19:28)
aš asmeniškai 2 savaites lovoj apsiverst negalėjau, reikėdavo išlipt ir tada atsigult ant kito šono unsure.gif
*

aha, ir man panašiai buvo, fu net prisimint to skausmo nenoriu, tik man pilvo apačią skaudėjo, o ne tarpvietę.
Doviljana
QUOTE(Upsiukas @ 2006 01 17, 19:54)
aha, ir man panašiai buvo, fu net prisimint to skausmo nenoriu, tik man pilvo apačią skaudėjo, o ne tarpvietę.
*

aš jei kada pasiryšiu antrą kart gimdyt(kuo labai abejoju), tai turbūt cezario prašysiu, ten bent jau galėsiu žaizdą prižiūrėt ir saugot, kad nepriliesčiau g.gif
o kai kerpa tarpvietę, gamtinius reikalus vis tiek gi reikia atlikt unsure.gif
nėnė
QUOTE(laurechka @ 2006 01 17, 19:14)
Ar ne peranksti rimtais sportais užsiiminėti, a? Juk pati maitini, o kiek esu skaičiusi, pradėjus sportuyoti, keičiasi pienuko skonis ir tas vaikiukui gali nebepatikti...
Sėkmės thumbup.gif
*

Na kad skonis keiciasi tai tikrai nesu girdejusi, esu tik girdejusi, kad jeigu intensyviai labai pradesi, tai jo sumazeti gali g.gif O as dabr pasirinkau neintesyvia aerobika, kur yra daromi labai lengvi pratimukai, tokie, kuriuos atlieku namie dabar. Tai as suprantu, kad rimta sporta bent 2men atideti teks tikrai verysad.gif Bet as visa gyvenima sportavus, nestumo metu iki 4 menesio ejau i sportine aerobika, paskui visa laika i baseina pravaiksciojau, tai nemanau, kad mano organizmas supyks biggrin.gif BLexa tik ta subine didele nervuoja, ne vienu kelniu neuzsegu doh.gif IR aisku, visa tai ledai ir sausainiukai leme blush2.gif Kazkaip nestumo metu atrode, kad man viska galima biggrin.gif biggrin.gif
zuvilyte
O kokius pratimukus darai?
kadisi
Man korseto nereikėjo, dariau kvėpavimo pratimus (ligoninėj pamokino), kad gimda greičiau susitrauktų.o šiaip nedariau jokių papildomų pratimų.Vaikelį prižiūrint visi kg ištirpo. Kai kuriems manau, korsetas tikrai reikalingas biggrin.gif Prilaiko pilvuko raumenis. Beje, maitinkit savi mažiukus pačios, jei yra galimybė -taip greičiau gimda susitrauks, kg greičiau ištirps, bus gera ir mamytei, ir vaikučiui mirksiukas.gif
Doviljana
QUOTE(kadisi @ 2006 01 23, 12:59)
Man korseto nereikėjo, dariau kvėpavimo pratimus (ligoninėj pamokino), kad gimda greičiau susitrauktų.o šiaip nedariau jokių papildomų pratimų.Vaikelį prižiūrint visi kg ištirpo. Kai kuriems manau, korsetas tikrai reikalingas biggrin.gif Prilaiko pilvuko raumenis. Beje, maitinkit savi mažiukus pačios, jei yra galimybė -taip greičiau gimda susitrauks, kg greičiau ištirps, bus gera ir mamytei, ir vaikučiui mirksiukas.gif
*

et,nekrito man tie kilogramai kai maitinau,tik augo unsure.gif
juratiki
ech mamytes ir as susirupinau,ar cia pirkti ta korseta ar ne,nuomoniu ivairiausiu prisikaiciau g.gif as manyciau bent geriau su korsetu turetum jaustis kai viskas aptemta,neliula pilvas ir like kilogramai:) aisku sporto nepalyginsi bigsmile.gif

QUOTE(Neringa ir Nerijus @ 2006 01 17, 14:07)
Kaip matote is liniuotes as 8 diena po gimdymo. IR vos gryzusi 3 diena pasitiesiau kilimeli ant grindu, susiradau literaturoje pratimu ir kiekviena diena nepatingiu po 15-20 min skirti pratimukams. Vyraskiekviena diena paziuri i pilva ir sako, kad negali patiketi - sako, jis grazeja ne dienom, o valandom thumbup.gif  Manau, kad ne gorsetas, o sportas sportas ir sportas tepades ax.gif
Man tik beda, kad subiniukas ir launys padideje, tai va ir sioms kuno dalims pratimu reikia biggrin.gif  Jau nuo kito pirmadienio einu i aerobika ir istirpinsiu priaugtus visus 20 kg  blush2.gif
*

o kaip tu Neringa leliuka paliksi namuose,kaip bus su pieno fabriku? biggrin.gif teveliui paliksi si reikala?
kregzde
QUOTE(Doviljana @ 2006 01 05, 16:57)
labutis.
pagimdžiau dukrytę jau prieš 11 mėn. tada man jokio korseto nerekomendavo schmoll.gif , o pati irgi apie juos nieko nežinojau schmoll.gif

dabar žiūriu, kad mano pilvukas tikrai ne toks kaip buvo...ir gerokai unsure.gif
ar jau susitaikyti su tuo, kad pilvas nukabo amžiams, nes nenešiojau jokio korseto, verysad.gif  ar dar yra vilties atstatyti pilvo presą sportu? g.gif
*

Kai pagimdžiau, klausiau ginekologės apie korsetą po gimdymo, tai ji sakė, kad neverta tokį pirkti, gimda susitraukia per 6-8 savaites, o pilvo preso jei jo nebuvo, tai ir nebus, o jei buvo, tai bus. Jei nebuvo, tai reikia sportuoti mirksiukas.gif Vat taip, nu tai ir nepirkau, yra pilvukas, bet reikia pasportuoti gerai ir viskas bus ok.

Aš turėjau nusipirkusi nėštumui korsetą, tai man žiauriai nepatiko, sumokėjau 75Lt ir nenaudojau, tai ir dabar nepirksiu, nes tikriausiai ir dabar jis nepatiks.
Aušrinėlis
nepirkau ir as dirzo,nors svarsciau ar man reikia,bet jei mamytes pacios maitinat,nemanau,kad reikia.visus kilogramus ''suvalgys'' jusu lelius. o nesciosios dirzas man labai padejo,manau jis reikalingas.lengviau vaikscioti.
Doviljana
QUOTE(Aušrinėlis @ 2006 01 30, 15:44)
nepirkau ir as dirzo,nors svarsciau ar man reikia,bet jei mamytes pacios maitinat,nemanau,kad reikia.visus kilogramus ''suvalgys'' jusu lelius. o nesciosios dirzas man labai padejo,manau jis reikalingas.lengviau vaikscioti.
*

et,mitas gi sakau ir dėl maitinimo ir dėl anskčiau turėto preso schmoll.gif
jau toookį gražų pilvuką turėjau(na,ne visai "skalbimo lenta", bet netoli to thumbup.gif ),o dabar... verysad.gif
ir kol savo lėlytę maitinau, nei kg nenukrito schmoll.gif
priešingai-augo... unsure.gif
kregzde
QUOTE(Doviljana @ 2006 01 30, 16:05)
et,mitas gi sakau ir dėl maitinimo ir dėl anskčiau turėto preso schmoll.gif
jau toookį gražų pilvuką turėjau(na,ne visai "skalbimo lenta", bet netoli to thumbup.gif ),o dabar... verysad.gif
ir kol savo lėlytę maitinau, nei kg nenukrito schmoll.gif
priešingai-augo... unsure.gif
*

Nu man nukrito, liko tik vienas kg., gal ateityje sededama namuose vel priaugsiu?
pumkius
Nu va as ir 10kg numeciau thumbup.gif ,dar 10kg liko thumbup.gif ,tikiuosi pavyks juos iveikti g.gif Mano gerai pazystamai tik po astuoniu men. nuo dukrytes gimimo pradejo kristi svoris rolleyes.gif
nuotaka
nu man tai irgi kazkaip nekaip, as dabar nestuke.gif 32sav. turiu dirza kad nugarai nebutu tokio svorio, bet nenesioju, nes labai nepatogu. o del korseto tai manau jei per tas 4savaites neapsitrauks tai bandysiu nusipirkt gal bus geriau nei dirzas biggrin.gif
Doviljana
QUOTE(nuotaka @ 2006 01 30, 19:18)
nu man tai irgi kazkaip nekaip, as dabar nestuke.gif  32sav. turiu dirza kad nugarai nebutu tokio svorio, bet nenesioju, nes labai nepatogu. o del korseto tai manau jei per tas 4savaites neapsitrauks tai bandysiu nusipirkt gal bus geriau nei dirzas biggrin.gif
*

abejoju... g.gif
bent jau man po gimdymo ir taip daug diskomforto buvo,net ir nenešiojant jokio korseto unsure.gif
kristulia
Man po gimdymo liko kokie tik 2kg, bet formos dar tikrai ne tokios kokios buvo. Na žinoma po gimdymo praėjo tik pora savaitėlių tai dar tikrai yra kur tobulėti. Aš irgi buvau girdėjus, kad maitinant svoris krenta. Na maitinu aš pati, bet net 100g nenukrito. Na žinoma gerai, kad nedaug kg as mane ir beliko, bet juk visoms norisi būti tokiomis formomis kaip prieš nestuke.gif
Doviljana
QUOTE(kristulia @ 2006 02 01, 17:37)
Man po gimdymo liko kokie tik 2kg, bet formos dar tikrai ne tokios kokios buvo. Na žinoma po gimdymo praėjo tik pora savaitėlių tai dar tikrai yra kur tobulėti. Aš irgi buvau girdėjus, kad maitinant svoris krenta. Na maitinu aš pati, bet net 100g nenukrito. Na žinoma gerai, kad nedaug kg as mane ir beliko, bet juk visoms norisi būti tokiomis formomis kaip prieš  nestuke.gif
*

manau formas tik intensyvios treniruotės begali sugrąžinti unsure.gif
agnee
vaistinej maciau pirkti elstini dirza nugarai ir kaip supratau pilvui po operaciju, gal kuri isbandet ar zinot vertas jis konors ar ne?
Lalantukass
Na,as irgi po cezario.Dirzo,ar korseto nesioti gydyt.nerekomendavo.bet priejau isvados,kad cia dar ir nuo amziaus priklauso.kai buvau jauna,tai po pirmo vaikiuko-viskas daresi greiciau,o dabar-tai ir ta medziagu apykita suletejusi ir siaip...anksciau ir sportavau-pilvas buvo grazus,man 35m ,o visi duodavo 25...va taip.dabar kas liecia sporta,tai visko prisigalvoju,kad tik i ji neiti.surandu 100 priezasciu.tai salta.tai neturiu ko apsirengti (vyras supirko i sale drabuziuku nauju),tai valgyt reikia pagaminti,vis nera laiko...bet,manau,kad nepades nei korsetai,nei visokie pilva stangrinantys kremai...reikia sportuoti...o dar ir genai daug turi itakos,nes zinau viena mot.,kuriai po gimdymo sutriko medz.apykaita,tai ojoj,kaip ji dabar atrodo,o buvo musyte...
ir dar:nepasakyciau,kad man maitinant jau taip ziauriai viskas traukesi ir krito svoris,taip,kazkiek apmazejo,bet kulsys liko...jau sav.,kaip nemaitinu,susitrauke tik krutine,o taip norejau,kad ji liktu didesne...(nes visai jos neturiu).vyras dziaugesi...l.trumpai... lotuliukas.gif
Doviljana
QUOTE(Lalantukass @ 2006 02 03, 13:48)
Na,as irgi po cezario.Dirzo,ar korseto  nesioti gydyt.nerekomendavo.bet priejau isvados,kad cia dar ir nuo amziaus priklauso.kai buvau jauna,tai po pirmo vaikiuko-viskas daresi greiciau,o dabar-tai ir ta medziagu apykita suletejusi ir siaip...anksciau ir sportavau-pilvas buvo grazus,man 35m ,o visi duodavo 25...va taip.dabar kas liecia sporta,tai visko prisigalvoju,kad tik i ji neiti.surandu  100 priezasciu.tai salta.tai neturiu ko apsirengti (vyras supirko i sale drabuziuku nauju),tai valgyt reikia pagaminti,vis nera laiko...bet,manau,kad nepades nei korsetai,nei visokie pilva stangrinantys kremai...reikia sportuoti...o dar ir genai daug turi itakos,nes zinau viena mot.,kuriai po gimdymo sutriko medz.apykaita,tai ojoj,kaip ji dabar atrodo,o buvo musyte...
ir dar:nepasakyciau,kad man maitinant jau taip ziauriai viskas traukesi ir krito svoris,taip,kazkiek apmazejo,bet kulsys liko...jau sav.,kaip nemaitinu,susitrauke tik krutine,o taip norejau,kad ji liktu didesne...(nes visai jos neturiu).vyras dziaugesi...l.trumpai... lotuliukas.gif
*

dėl medžiagų apykaitos sulėtėjimo,tai matau pas mane ta pati problema unsure.gif
bet sportas tikiu ją vėl pagreitins mirksiukas.gif
dowilia
Aš nešiojau ne korseta, bet kelnaite prilaikančias pilvą ir man labai patiko, dar neatrodžiau kaip ką tik po gimdymo ax.gif
Doviljana
pradėjau daryti atsilenkimus ir atrodo pilvo siena jau mažiau prasiskyrusi g.gif
įdomu ar gali taip būti ar man tik taip atrodo? unsure.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.