Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Korsetas, diržas po gimdymo
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Po gimdymo
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
augmina
QUOTE(agurčikas @ 2009 01 26, 13:19)
Aš turėjau kelanites korseta po gimdymo, bet kai gydytoja ligonineje pamatyti, liepe tuctuojau nusiimti ir ir neprigalvoti niekų smile.gif
*

bigsmile.gif kelnaitės po gimdymo, jei dar koks plyšimėlis doh.gif susiūtas tai nėra labai patogu ir dar visokių išskyrų daug. O kodėl neradau parašyta nei vienos, kad tuoj po gimdymo gulėjot ant pilvo, juk jis dabar tuščias biggrin.gif , ir atsigulus ant nugaros kojomis mankštelę padaryti reikia, kelis kart per dieną, pvz dviratuką pamint. per dieną nenukrenta, bet rezultatai gana ryškūs ir sveika thumbup.gif thumbup.gif
Cobretti
QUOTE(Kituliux @ 2009 01 25, 00:10)
Gal kuri turejot sia juosta po gimdymo ? Kokie atsiliepimai
*

as turiu.siap tai dalykas thumbup.gif ,suspaudzia lasinukus,man daug patogiau nei kelnaites-gorsetas,bet vat po menesio,nebesiklijuoja tas lipdukas prie dirzo,nes nuo klijavimo issipase dirzas ir bandziau karpyt tuos pukelius ir su skutimosi peiliuku skust ir nieko verysad.gif ir nezinau ka daryt(gal kam taip buvo?) g.gif gaila 100lt
estetė
Nenesiojau korseto,nei dirzo nestumo metu,nei po jo,viskas susitvarke savaime mirksiukas.gif
dragon-fly
QUOTE(Cobretti @ 2009 01 27, 19:12)
as turiu.siap tai dalykas thumbup.gif ,suspaudzia lasinukus,man daug patogiau nei kelnaites-gorsetas,bet vat po menesio,nebesiklijuoja tas lipdukas prie dirzo,nes nuo klijavimo issipase dirzas ir bandziau karpyt tuos pukelius ir su skutimosi peiliuku skust ir nieko verysad.gif ir nezinau ka daryt(gal kam taip buvo?) g.gif gaila 100lt
*

o kaip orietuotis del tos juostos dydzio doh.gif Ar jis tamprus?
Cobretti
QUOTE(Kituliux @ 2009 01 28, 19:22)
o kaip orietuotis del tos juostos dydzio  doh.gif  Ar jis tamprus?
*

koki dydi nesiojot iki nestumo,tai toki dydi ir pirkit.as nesiojau M,tai ir pirkau M dydzio dirza,o beto jis gerai tempiasi(jis panasus kaip ir nescioms dirzas) smile.gif
vega22
QUOTE(Kituliux @ 2009 01 25, 00:10)
Gal kuri turejot sia juosta po gimdymo ? Kokie atsiliepimai
*

as turejau kazka panasaus, tik kaip suprantu, ji uzsimauna, o maniskis uzsisegdavo lipukai, priklausomai, kiek noredavai susiverzt. labai patogu nebuvo, bet padejo, pilvuka tikrai apmazino
dragon-fly
QUOTE(Cobretti @ 2009 01 28, 18:51)
koki dydi nesiojot iki nestumo,tai toki dydi ir pirkit.as nesiojau M,tai ir pirkau M dydzio dirza,o beto jis gerai tempiasi(jis panasus kaip ir nescioms dirzas) smile.gif
*

aciuks.gif labai gundausi ir ko gero susigundysiu blush2.gif

QUOTE(vega22 @ 2009 01 29, 11:31)
as turejau kazka panasaus, tik kaip suprantu, ji uzsimauna, o maniskis uzsisegdavo lipukai, priklausomai, kiek noredavai susiverzt. labai patogu nebuvo, bet padejo, pilvuka tikrai apmazino
*

po pirmo gimdymo korsetuka as pirkau "Ortopedijos technikoj". Tik ten manes klause, kokia liemens apimtis po gimdymo ir pagal tai parinko dydi. Pirmom dienom buvo kaip tik, bet paskui reikejo vynioti aplink save doh.gif tai tas korsetas dabar atrodo nekaip - visas ispesiotas blink.gif
Daugiaziede
Jokio korseto nedevejau,nors ir buvau nusipirkusi.Pilvas atsistate savaime per kelis menesius smile.gif
zvaigzdeta
QUOTE(alize @ 2008 12 28, 20:39)
O jums pjuvio vietos neskauda korseta uzsidejus? as irgi noreciau pabandyt, bet kazkaip atrodo, kad gali skaudet suspaudus
*

man visiskai neskaudejo, kai stovejau. Aisku, kai keliesi is lovos, tai suskausta, bet juk tai normalu, nes gi pjuvis. O sedeti su ta juosta tikrai nemalonu, bet kai as ja tik savaite nesiojau, tai nieko tokio.

O as irgi girdejau is vienos drauges (jai 2 CZ buvo del prastu akiu), kad jos gydytoja kategoriskai pries juostas. ji tai argumentavo: "man nepatinka"...nu kaip kokiai gydytojai, manau, tos juostos.
Bozenyte
uzsidejau iskart po gimdymo, nesioju kasdien jau kaip 2 savaites, lb patogu ir nugaros neskauda, plius pilvukas greitai susitrauke thumbup.gif
Giorgita
iki gimdymo nešiojau diržą, bet po gimdymo neprireikė
dragon-fly
QUOTE(Bozenyte @ 2009 03 18, 12:34)
uzsidejau iskart po gimdymo, nesioju kasdien jau kaip 2 savaites, lb patogu ir nugaros neskauda, plius pilvukas greitai susitrauke thumbup.gif
*

Dar tik dvi savaites po gimdymo, o pilvuko jau nebera thumbup.gif telpu i visus savo priesnestukinius drabuzius biggrin.gif Gal butu ir savaime pilvas susitraukes, bet nesinorejo rizikuot - visgi du nestumai prakstiskai vienas po kito.

O del nugaros tai tiesa drinks_cheers.gif kai tenka maziuka panesiot ant ranku, tai nugara taip pakerta, o su korsetuku visai nesijaucia nugaros skausmo.
Uksnė
man nieko nereikėjo, nei nėštumo metu, nei po smile.gif
fasion149
Nusipirkau as ta dirza, bet labai retai nesioju, nes gana sudetinga ji vienai uzsideti lygiai.
Raselelyte
Pagimdziau pries 2 men, dare cezari...kazkaip net nepagalvojau apie ta dirza... g.gif pilvas truputi apsitrauke, bet visviena kabalioja doh.gif kazi ar ne per velu butu ta dirza nusipirkti??? Ar jis padetu, jei jau po gimdymo 2 men praejo... g.gif Kaip manote?
Akvilexxx
Nešioju aš diržą, žiūrėsim kaip čia bus po antro gimdymo ax.gif po pirmojo tai labai greit gryžau į savo formas, nereikėjo nei mėnesiuko thumbup.gif
Raselelyte
QUOTE(Akvilexxx @ 2009 03 31, 12:21)
Nešioju aš diržą, žiūrėsim kaip čia bus po antro gimdymo  ax.gif po pirmojo tai labai greit gryžau į savo formas, nereikėjo nei mėnesiuko  thumbup.gif
*

O man dar nepervelu ta dirza isigyti? Nes sakau jau 2 men poraejo po gimdymo...ar dar jis pades man g.gif ???
Sandriulis 25
Aš tai turejau tokius triusikus po gimdymo, bet nenešiojau, nes kažkaip man jie spaudė. Kadangi buvau siūta, tai norėjau kad kviepuotų ir greičiau gytų. Bandžiau kitų ieškoti, bet kiek matavausi tai nepatiko. Mano draugei po cezario, tai jie labai padejo.
Treciadiene
Aš nešiojau "kelnaites - korsetą" po gimdymo. Žinoma, kad padėjo, nes kai jų neužsidėdavau pilvo oda tikrai kabodavo pakankamai baisiai smile.gif
lauroone
nesiojau pirmaji menesi beveik kasdiena tuos spec triusikus, kazkiek padejo susitraukti, bet man matyt vien atas nepades biggrin.gif teks ir darbo i grazu pilvuka ideti ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Raselelyte @ 2009 03 31, 11:31)
O man dar nepervelu ta dirza isigyti? Nes sakau jau 2 men poraejo po gimdymo...ar dar jis pades man  g.gif ???
*

zinok, nelabai zinau del dirzo, nes pati jo neturejau g.gif bet manau, kad nelabai padetu... jis labiausiai veikia pradzioje...
Raselelyte
QUOTE(lauroone @ 2009 04 02, 01:12)
nesiojau pirmaji menesi beveik kasdiena tuos spec triusikus, kazkiek padejo susitraukti, bet man matyt vien atas nepades  biggrin.gif  teks ir darbo i grazu pilvuka ideti  ax.gif
Papildyta:
zinok, nelabai zinau  del dirzo, nes pati jo neturejau g.gif  bet manau, kad nelabai padetu... jis labiausiai veikia pradzioje...
*

nu vat kazkaip ir man atrodo, kad per velai susiprotejau doh.gif nervina kabantis pilvas konkreciai cry.gif
(Lelija)
As po nestumo devejau spec. kelnaites tokias aptemptas, po 10 lt jos. Manau, kad kazkiek padeda, o siaip, galit juk po kelnem pasimaut pedkelnes su tvirtesniu liemeniu irgi labai gerai pilvuka prispaudzia. Stai jau du menesiukai, baigia susitraukt. Dar vakarais darau masaziuka pilvui duse su kempine ir kai sveikatos turiu - atsispaudimus. Bet oda tokia nebera stangri sad.gif Ka jus mamytes dar darot del odos stangrumo?
lauroone
QUOTE(Raselelyte @ 2009 04 02, 10:50)
nu vat kazkaip ir man atrodo, kad per velai susiprotejau  doh.gif  nervina kabantis pilvas konkreciai  cry.gif
*

QUOTE((Lelija) @ 2009 04 02, 10:58)
As po nestumo devejau spec. kelnaites tokias aptemptas, po 10 lt jos. Manau, kad kazkiek padeda, o siaip, galit juk po kelnem pasimaut pedkelnes su tvirtesniu liemeniu irgi labai gerai pilvuka prispaudzia. Stai jau du menesiukai, baigia susitraukt. Dar vakarais darau masaziuka pilvui duse su kempine ir kai sveikatos turiu - atsispaudimus. Bet oda tokia nebera stangri sad.gif Ka jus mamytes dar darot del odos stangrumo?
*

pas mane irgi dar yra kabantis toks apatinis pilvukas doh.gif
as naudoju body scrub'a, masazuojuosi duse + kontrastingas dusas ir atsilenkimai smile.gif is leto, bet lygtais padeda wub.gif

sekmes ir jums!
areida
o as nepagailejau pinigiuku ir pirkau dirza,per nestuma pilva prilaiko,o po gimdymo padejo susitraukti..tai neatsirado striju ir pilvukas tapo thumbup.gif na ne toks koks buvo bet panasus rolleyes.gif
lencia
QUOTE(perlixike @ 2008 12 14, 17:54)
iskart po gimdymo uzsidejau dirza ir per kelias dienas pilvas susitrauke bigsmile.gif
*

Iskart po gimdymo ??? blink.gif
as nusipirkau korseta praejus porai dienu po gimdymo...ir po dienos devejimo ,TOOOKS pilvo skausmas uzejo ,kaip saremiai verysad.gif . Nors pilvas atrodo gerokai susitraukes, bet dabar labai bijau vel su tuo korsetu eksperementuot.. Man atrodo,pavojinga iskart po gimdymo dirbtinai pilvuka spaust.. Bandysiu veliau
braskexxx
man praejo 2men po gimdimo ir tik tada uzsidejau gorseta, ir jau po 2dienu matosi efektas, aisku dar padarau ryte atsilenkimu thumbup.gif
tuzasss
po cezario operacijos net butina, man akusere liepe uzsideti jau kita diena, bet tik vakstant, o nesiojau gan ilgai,apie 2 men, nes be jo vakstant randas skaudejo
Belatrikse
buvau nusipirkus platu dirza "lipuckem" sukabinama bet po gimdymo negalejau galo su galu sudurt doh.gif tai nieko ir nedejau, pilvukas pats susitrauke per pirmas savaites ax.gif
vaidacka:)
asirgi korseta-kelnaites nesioju, super. Man atrodo tikrai greiciau krenta lasiniai nuo lesku ir pilvo. Uzsidejau jau ligoninej, daktaras liepe, ir gimda greiciau valesi, traukesi.
Bluebell
na as tai nesioju ta korseta - tik deja po cezario pirmas tris savaites nenorejau detis nes skaudejo, dabar deduosi kol namie, ka zinau spaudzia pilvuka, manau blogiau nebus...
vetruze
nesiojau ir as ji,tik kazkokio stebuklingo poveikio nepajutau, pilvas pradejo mazeti po 50 atsilenkimu kasdien,dabar visai nieko atrodo
kincioskis
Nusiimu korseta ir tuoj pat varau atsilenkimu daryti smile.gif
georgiana
QUOTE(latex @ 2009 05 27, 21:18)
po cezario operacijos net butina, man akusere liepe uzsideti jau kita diena, bet tik vakstant, o nesiojau gan ilgai,apie 2 men, nes be jo vakstant randas skaudejo
*

sveika, o kur pirkai ir koki nes man bus CP tai ir svarstau gal taip rando neskaudetu jei isigyciau ax.gif
snieguoliuke
pirkau dirza po gimdymo, bet uzsidejau tik keleta kartu, kai reikdavo kur toliau vaziuoti ar siaip per diena kokiai porai valandu, nes kiek girdejau nelabai sveika ... g.gif
pumpotaukslis
QUOTE(georgiana @ 2009 06 10, 13:05)
sveika, o kur pirkai ir koki nes man bus CP tai ir svarstau gal taip rando neskaudetu jei isigyciau ax.gif
*

ir man planuotas cezaris buvo. is pradziu nepirkau, nes zinojau, kad jei reiks, tai ligonine sake turi. atnese, dave pasimatuot, pasibandyt ir isigijau ten 60lt, nesiojau ilgai, gal 3 men, ir labai dziaugiaus
ypac pradzioj, kai reikejo ciaudet, koset, net atsistot is gulimos padeties
murce
.............turiu, bet nenešiojau....gal ir blogai, nežinia kaip su juo...kažkaip ir taip sunku pasirangyti buvo po gimdymo, tai ir nesidėjau verysad.gif
Andrea85
Nenesiojau jokio dirzo ar korseto, bet pilvas pats dingo. smile.gif Net negalvojau, akd jis taip gali susitraukti. bigsmile.gif Tik ta juosta tamsi dar islikusi doh.gif
qazxde
O kelinta diena po gymdymo galima uzdeti ta korseta? unsure.gif
vetruze
QUOTE(qazxde @ 2009 06 23, 00:28)
O kelinta diena po gymdymo galima uzdeti ta korseta?  unsure.gif
*

jeigu tik nejauti jokio skausmo,gali,kad ir kita diena,as uzsidejau po 2 sav,nes po siuvimo jauciau l dideli skausma,tai apie jokius korsetus net negalvojau
seimynele :)
ax.gif Gal kas gali pasidalinti patirtimi apie apatines kelnaites po gimdymo ? ar jos patogios ir efektingos? blush2.gif
Rikitikicik
QUOTE(georgiana @ 2009 06 10, 12:05)
*

Turejau ta dirza nusipirkusi, bet nekart nebuvau uzsidejusi. Man dare cezari-tai nesidejau kaip tik todel, kad rando neskaudetu smile.gif
*Nastiushka*
Neturejau jokiu korsetu po gimdymo, kazkaip nelabai tikiu tokiais stebuklais biggrin.gif Geriausias budas susigrazinti grazia figura - sportas....
mamulka10
QUOTE(qazxde @ 2009 06 22, 22:28)
O kelinta diena po gymdymo galima uzdeti ta korseta?  unsure.gif
*

as uzsidejau iskarto sekancia diena, nesiojau korseta ir labai greit viskas susitrauke ir pilvo kaip nebuta thumbup.gif
erikiuxxx
super daiktas wub.gif
turejau su pirmuoju,tai buvo toks paprastas pirkau uz 7olt
o su antru pirkau PINOLINOI,kainavo apie 14olt, bet nerealus thumbup.gif
Koce
As buvau nusipirkusi, bet man kazkaip nepatogu buvo su tuo dirzu, tai ir nenaudojau tongue.gif O pilvukas labai greitai ir taip susitvarke thumbup.gif
Dinushka
Turguj nusipirkau pora kelnaiciu po 15lt. aukstu sutvirtintu liemeniu - labai patogiai priglunda. Per savaite pilvukas su jom atrodo beveik kaip pries gimdyma. Aisku, nusiemus vaizdelis kiek kitoks, bet cia labiau del likusiu kg,, o ne del to, kad pilvas isvirtes. Galvojau gal korseta nusipirkti - placiau nei kelnaites apimtu. Kita vertus dar turiu dirza, kuri nestumo metu kartais nesiojau, tai paziuresiu, gal ir to uzteks. O korsetu medvilniniu ir aukstu - beveik iki krutines - buna? Nes dirzas kuri turiu tai toks is kietesnes medziagos, tamprus, bet labai jau nefaina su tokia medziaga vasara per karscius vaikscioti - prakaituoja, spaudzia, nepatogu... Tai ir galvoju - ar verta ieskotis korseto? Ar bus su juo daugiau naudos nei kad su kelnaitem arba dirzu?
Mamaitukas
Sveiki! Tikiuosi tokios temeles nera, o jei yra - atsiprasau, nepastebejau blush2.gif
Taigi, noreciau suzinoti, kokie korsetai, kokios firmos yra geriausi ir tinkamiausi. Noreciau suzinoti, kad tik po gimdymo galeciau ji isigyti pilvuko labau bigsmile.gif Lauksiu nuomoniu smile.gif
Dzenete
Sveiki, as gimdziau beveik pries dvejus metus, tada pasiteiravau euro vaistinej ir man parekomendavo keleta, firmos nepamenu bet ten jie kiek zinau tada buvo visi vienos firmos. issirinkau kelnaites su placia guma. gydytojos paklausiau nuo kada galiu pradeti deveti, atsake kad jau gryzus namo ir galiu. nesiojau menesi gal ir daugiau tik nakti nusiimdavau, nezinau ar labai jau padejo ar pats fiziskai apsitrauke tas pilvas, ar kad pirmas vaikas, bet didelio stebuklo nepastebejau smile.gif tik stai teko po keliu savaiciu grysti i mokslus ir pora dienu i savaite paskaitas lankyti, tai kazkaip pati geriau jausdavausi su juo, kad tas likes pilvukas nelabai matosi, nes po gimdymo labai norejosi nesioti sijonus biggrin.gif o siaip tas kelnaites kartais uzsidedu ir dabar korseto vietoje jei kur einu i svecius su aptemta suknele, tad nesigailiu kad isigijau, pamenu mokejau apie 50 lt
_Foxy_
Aš tai nusižiūrėjau tokį eurovaistinėje, kaina berods 85 Lt. Aukštos kelnaitės su guma man pasirodė, kad nelabai ką prilaikytų. O tas tai toks tvirtas. Na irgi su kelnaitėm, aukštas liemuo, tik sutvirtinimas ne šiaip plati guma, o toks tvirtas labai. Ech, na ne ką čia padėjau. Na pamėgink pati nueiti į kokią eurovaistinę, ten ir pasimatuoti galima ... smile.gif
Mamaitukas
na, as lyg ir toki pat nusiziurejusi esu smile.gif tik tiek, kad siuo metu dar nelabai pasimatuosiu smile.gif vat tik info noriu susirinkti ir i kokius daugiausia demesio kreipt...

na, gal dar kuri savo nuomone turi? smile.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.