QUOTE(agurčikas @ 2009 01 26, 13:19)
Aš turėjau kelanites korseta po gimdymo, bet kai gydytoja ligonineje pamatyti, liepe tuctuojau nusiimti ir ir neprigalvoti niekų 
QUOTE(agurčikas @ 2009 01 26, 13:19) Aš turėjau kelanites korseta po gimdymo, bet kai gydytoja ligonineje pamatyti, liepe tuctuojau nusiimti ir ir neprigalvoti niekų QUOTE(Kituliux @ 2009 01 25, 00:10) as turiu.siap tai dalykas
Nenesiojau korseto,nei dirzo nestumo metu,nei po jo,viskas susitvarke savaime
QUOTE(Cobretti @ 2009 01 27, 19:12) as turiu.siap tai dalykas o kaip orietuotis del tos juostos dydzio QUOTE(Kituliux @ 2009 01 25, 00:10) as turejau kazka panasaus, tik kaip suprantu, ji uzsimauna, o maniskis uzsisegdavo lipukai, priklausomai, kiek noredavai susiverzt. labai patogu nebuvo, bet padejo, pilvuka tikrai apmazino QUOTE(Cobretti @ 2009 01 28, 18:51) koki dydi nesiojot iki nestumo,tai toki dydi ir pirkit.as nesiojau M,tai ir pirkau M dydzio dirza,o beto jis gerai tempiasi(jis panasus kaip ir nescioms dirzas) QUOTE(vega22 @ 2009 01 29, 11:31) as turejau kazka panasaus, tik kaip suprantu, ji uzsimauna, o maniskis uzsisegdavo lipukai, priklausomai, kiek noredavai susiverzt. labai patogu nebuvo, bet padejo, pilvuka tikrai apmazino po pirmo gimdymo korsetuka as pirkau "Ortopedijos technikoj". Tik ten manes klause, kokia liemens apimtis po gimdymo ir pagal tai parinko dydi. Pirmom dienom buvo kaip tik, bet paskui reikejo vynioti aplink save
Jokio korseto nedevejau,nors ir buvau nusipirkusi.Pilvas atsistate savaime per kelis menesius
QUOTE(alize @ 2008 12 28, 20:39) O jums pjuvio vietos neskauda korseta uzsidejus? as irgi noreciau pabandyt, bet kazkaip atrodo, kad gali skaudet suspaudus man visiskai neskaudejo, kai stovejau. Aisku, kai keliesi is lovos, tai suskausta, bet juk tai normalu, nes gi pjuvis. O sedeti su ta juosta tikrai nemalonu, bet kai as ja tik savaite nesiojau, tai nieko tokio. O as irgi girdejau is vienos drauges (jai 2 CZ buvo del prastu akiu), kad jos gydytoja kategoriskai pries juostas. ji tai argumentavo: "man nepatinka"...nu kaip kokiai gydytojai, manau, tos juostos.
uzsidejau iskart po gimdymo, nesioju kasdien jau kaip 2 savaites, lb patogu ir nugaros neskauda, plius pilvukas greitai susitrauke
iki gimdymo nešiojau diržą, bet po gimdymo neprireikė
QUOTE(Bozenyte @ 2009 03 18, 12:34) uzsidejau iskart po gimdymo, nesioju kasdien jau kaip 2 savaites, lb patogu ir nugaros neskauda, plius pilvukas greitai susitrauke Dar tik dvi savaites po gimdymo, o pilvuko jau nebera O del nugaros tai tiesa
man nieko nereikėjo, nei nėštumo metu, nei po
Nusipirkau as ta dirza, bet labai retai nesioju, nes gana sudetinga ji vienai uzsideti lygiai.
Pagimdziau pries 2 men, dare cezari...kazkaip net nepagalvojau apie ta dirza...
Nešioju aš diržą, žiūrėsim kaip čia bus po antro gimdymo
Aš tai turejau tokius triusikus po gimdymo, bet nenešiojau, nes kažkaip man jie spaudė. Kadangi buvau siūta, tai norėjau kad kviepuotų ir greičiau gytų. Bandžiau kitų ieškoti, bet kiek matavausi tai nepatiko. Mano draugei po cezario, tai jie labai padejo.
Aš nešiojau "kelnaites - korsetą" po gimdymo. Žinoma, kad padėjo, nes kai jų neužsidėdavau pilvo oda tikrai kabodavo pakankamai baisiai
nesiojau pirmaji menesi beveik kasdiena tuos spec triusikus, kazkiek padejo susitraukti, bet man matyt vien atas nepades
Papildyta: QUOTE(Raselelyte @ 2009 03 31, 11:31) O man dar nepervelu ta dirza isigyti? Nes sakau jau 2 men poraejo po gimdymo...ar dar jis pades man zinok, nelabai zinau del dirzo, nes pati jo neturejau QUOTE(lauroone @ 2009 04 02, 01:12) nesiojau pirmaji menesi beveik kasdiena tuos spec triusikus, kazkiek padejo susitraukti, bet man matyt vien atas nepades Papildyta: zinok, nelabai zinau del dirzo, nes pati jo neturejau nu vat kazkaip ir man atrodo, kad per velai susiprotejau
As po nestumo devejau spec. kelnaites tokias aptemptas, po 10 lt jos. Manau, kad kazkiek padeda, o siaip, galit juk po kelnem pasimaut pedkelnes su tvirtesniu liemeniu irgi labai gerai pilvuka prispaudzia. Stai jau du menesiukai, baigia susitraukt. Dar vakarais darau masaziuka pilvui duse su kempine ir kai sveikatos turiu - atsispaudimus. Bet oda tokia nebera stangri
QUOTE(Raselelyte @ 2009 04 02, 10:50) QUOTE((Lelija) @ 2009 04 02, 10:58) As po nestumo devejau spec. kelnaites tokias aptemptas, po 10 lt jos. Manau, kad kazkiek padeda, o siaip, galit juk po kelnem pasimaut pedkelnes su tvirtesniu liemeniu irgi labai gerai pilvuka prispaudzia. Stai jau du menesiukai, baigia susitraukt. Dar vakarais darau masaziuka pilvui duse su kempine ir kai sveikatos turiu - atsispaudimus. Bet oda tokia nebera stangri pas mane irgi dar yra kabantis toks apatinis pilvukas as naudoju body scrub'a, masazuojuosi duse + kontrastingas dusas ir atsilenkimai sekmes ir jums!
o as nepagailejau pinigiuku ir pirkau dirza,per nestuma pilva prilaiko,o po gimdymo padejo susitraukti..tai neatsirado striju ir pilvukas tapo
QUOTE(perlixike @ 2008 12 14, 17:54) Iskart po gimdymo ??? as nusipirkau korseta praejus porai dienu po gimdymo...ir po dienos devejimo ,TOOOKS pilvo skausmas uzejo ,kaip saremiai
man praejo 2men po gimdimo ir tik tada uzsidejau gorseta, ir jau po 2dienu matosi efektas, aisku dar padarau ryte atsilenkimu
po cezario operacijos net butina, man akusere liepe uzsideti jau kita diena, bet tik vakstant, o nesiojau gan ilgai,apie 2 men, nes be jo vakstant randas skaudejo
buvau nusipirkus platu dirza "lipuckem" sukabinama bet po gimdymo negalejau galo su galu sudurt
asirgi korseta-kelnaites nesioju, super. Man atrodo tikrai greiciau krenta lasiniai nuo lesku ir pilvo. Uzsidejau jau ligoninej, daktaras liepe, ir gimda greiciau valesi, traukesi.
na as tai nesioju ta korseta - tik deja po cezario pirmas tris savaites nenorejau detis nes skaudejo, dabar deduosi kol namie, ka zinau spaudzia pilvuka, manau blogiau nebus...
nesiojau ir as ji,tik kazkokio stebuklingo poveikio nepajutau, pilvas pradejo mazeti po 50 atsilenkimu kasdien,dabar visai nieko atrodo
Nusiimu korseta ir tuoj pat varau atsilenkimu daryti
pirkau dirza po gimdymo, bet uzsidejau tik keleta kartu, kai reikdavo kur toliau vaziuoti ar siaip per diena kokiai porai valandu, nes kiek girdejau nelabai sveika ...
QUOTE(georgiana @ 2009 06 10, 13:05) ir man planuotas cezaris buvo. is pradziu nepirkau, nes zinojau, kad jei reiks, tai ligonine sake turi. atnese, dave pasimatuot, pasibandyt ir isigijau ten 60lt, nesiojau ilgai, gal 3 men, ir labai dziaugiaus ypac pradzioj, kai reikejo ciaudet, koset, net atsistot is gulimos padeties
.............turiu, bet nenešiojau....gal ir blogai, nežinia kaip su juo...kažkaip ir taip sunku pasirangyti buvo po gimdymo, tai ir nesidėjau
Nenesiojau jokio dirzo ar korseto, bet pilvas pats dingo.
O kelinta diena po gymdymo galima uzdeti ta korseta?
Neturejau jokiu korsetu po gimdymo, kazkaip nelabai tikiu tokiais stebuklais
super daiktas
turejau su pirmuoju,tai buvo toks paprastas pirkau uz 7olt o su antru pirkau PINOLINOI,kainavo apie 14olt, bet nerealus
As buvau nusipirkusi, bet man kazkaip nepatogu buvo su tuo dirzu, tai ir nenaudojau
Turguj nusipirkau pora kelnaiciu po 15lt. aukstu sutvirtintu liemeniu - labai patogiai priglunda. Per savaite pilvukas su jom atrodo beveik kaip pries gimdyma. Aisku, nusiemus vaizdelis kiek kitoks, bet cia labiau del likusiu kg,, o ne del to, kad pilvas isvirtes. Galvojau gal korseta nusipirkti - placiau nei kelnaites apimtu. Kita vertus dar turiu dirza, kuri nestumo metu kartais nesiojau, tai paziuresiu, gal ir to uzteks. O korsetu medvilniniu ir aukstu - beveik iki krutines - buna? Nes dirzas kuri turiu tai toks is kietesnes medziagos, tamprus, bet labai jau nefaina su tokia medziaga vasara per karscius vaikscioti - prakaituoja, spaudzia, nepatogu... Tai ir galvoju - ar verta ieskotis korseto? Ar bus su juo daugiau naudos nei kad su kelnaitem arba dirzu?
Sveiki! Tikiuosi tokios temeles nera, o jei yra - atsiprasau, nepastebejau
Taigi, noreciau suzinoti, kokie korsetai, kokios firmos yra geriausi ir tinkamiausi. Noreciau suzinoti, kad tik po gimdymo galeciau ji isigyti pilvuko labau
Sveiki, as gimdziau beveik pries dvejus metus, tada pasiteiravau euro vaistinej ir man parekomendavo keleta, firmos nepamenu bet ten jie kiek zinau tada buvo visi vienos firmos. issirinkau kelnaites su placia guma. gydytojos paklausiau nuo kada galiu pradeti deveti, atsake kad jau gryzus namo ir galiu. nesiojau menesi gal ir daugiau tik nakti nusiimdavau, nezinau ar labai jau padejo ar pats fiziskai apsitrauke tas pilvas, ar kad pirmas vaikas, bet didelio stebuklo nepastebejau
Aš tai nusižiūrėjau tokį eurovaistinėje, kaina berods 85 Lt. Aukštos kelnaitės su guma man pasirodė, kad nelabai ką prilaikytų. O tas tai toks tvirtas. Na irgi su kelnaitėm, aukštas liemuo, tik sutvirtinimas ne šiaip plati guma, o toks tvirtas labai. Ech, na ne ką čia padėjau. Na pamėgink pati nueiti į kokią eurovaistinę, ten ir pasimatuoti galima ...
na, as lyg ir toki pat nusiziurejusi esu
na, gal dar kuri savo nuomone turi? |