Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Korsetas, diržas po gimdymo
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Po gimdymo
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
zylute35
QUOTE(jovituxss @ 2009 12 23, 18:54)
po pirmojo vaikelio nereikejo,po antro nesioju ir dziaugiuos kad turiu  thumbup.gif
*

O KOKIOS FIRMOS NESIOJAT? KUR ISIGIJOTE KORSETA? MAN JAU PRAEJO MENUO PO GIMDYMO, O PILVUKAS NESUSITRAUKE. TAD PRADEDU GALVOTI, KAD REIKIA ISIGYTI. PO PIRMO VAIKELIO NENESIOJAU, TAD NEZINAU KUR IR KOKI ISIGYTI.BEJE, KOKIOS JU KAINOS?
gulbe81
drauge sake, kad pirko buk mama parduotuvej. sake super dalykas! tik nera jau tas korsetas toks malonus ir patogus nesiojimui. as ir bandysiu isigyti, bo baisu pagalvot kaip atrodys pilvas po gimdymo:)
Miranda80
Manau, kad labai daug ka lemia ir pati kiekvienos is musu fiziologija. As nesiojau po gimdymo korseta ir dziaugiuos, nes mano atveju butu buve dar liudnesnis vaizdas doh.gif Nesu is kuduju ir man ne 20 metu, tai manau irgi daug lemiantys rodikliai mirksiukas.gif
daivune
aš turėjau nusipirkusi ir nešiojau man po CP buvo lengviau pasilenkti kai pilvas buvo prispaustas tik nešioti jį nėra labai malonu.
O ir patys diržai brangoki. ax.gif
luckyme
nepigus jie,bet verti savo kainos,bent jau man labai padeda thumbup.gif
kroha
Neturejau ir neprireike, svoris pats nukrito ir pilvukas susitrauke pats!
Donyy
nors jie ir brangoki doh.gif bet nesioti manu kad butina ir jie tikrai yra efektingi mirksiukas.gif
floridija
Man virs 30 bet nenesiojau jokio dirzo ir viskas atsistate savaime.
liepa27
4u.gif Sakykit, o kie laiko nesiojot dirza po gimdymo?
gulbe81
dirza uzsidejau trecia diena po gimdymo (mociutes patarimu) ir zinot ka po sesiu valandu man pilvas taip susitrauke, kad patiket negalejau! tikrai padejo! turiu cicco ar koks ten smile.gif labai patogus! tik deduos ant maikutes taip prie odos maloniau. o ir nugarai patinka tas dirzas.
slyva
as tai deviu ta pati dirza kaip per nestuma blush2.gif tik jau ne po pilvu o per pati pilva. man pilvas irgi pakankamai greitai susitrauke, dabar po 2 savaiciu atrodo, kad tik lasinys uzaugintas per nestuma liko biggrin.gif
Sanetuke
Nusipirkau ta dirza, tris savaites panesiojau...bet pas mane tokie kaip triusikeliai buvo,nelabai man jie...kazkiek apspaude pilvuka, bet kai nutryne sona, tai nebenesiojau doh.gif Dabar jau menuo su kelim savaitem, pilvukas yra toks neryskus, bet manau pasportuosiu, bodyfleksa pradesiu daryt po 4menesiu ir bus ciki ax.gif
pukepuke
Man labai padejo, nors detis ji tai kantrybes reikejo turet doh.gif
Luttuke
nesiojau vos ne visa nestuma dirza, o po gimdymo vos karta uzsidejau. Buvo vasara, silta, nepatogu... O pilvukas kaip pries gimdyma, nors net nesportavau.
Mamyte_Saule
Turiu korsetą po gimdymo, nešioju ne kasdien. Šiaip pirmom dienom jis gerai, apspaudžia pilvuką, geriau traukias viskas, tik tiek kad nelabai patogu. Per daug suveržus, labai kaupias kraujas apatinėje kūno dalyje, tai jei jums siuvo gimdymo metu, tai jausis tempimas, kuris tikrai nėra malonus.
vaiwulee
nesiojau bet lb trumpai,., nelabai padejo jis man, g.gif
Vanilė
Po pirmo vaikelio gimimo iš karto grįžusi užsidėjau,o po antro nesidėjau,nes labai skaudėjo gimdą doh.gif
Pušūnė
Po gimdymo man vyras nupirko(pati nespejau) kelnaites - korseta, bet as buvau kirpta, tai labai verze kaip uzsidedavau, tai apacia prakirpau ir uzsitraukiau taip. Taciau kaip apspaudzia tai tikrai gausiau kraujuoju ir spaudimas i tarpviete jauciasi. Pilvas beveik susitrauke jau po savaites, tai nelabai benesioju.
redxshi
ech taip ir neapsisprendžiu pirkti tą diržą ar ne... na jaučiu sutraukia pilvą tikrai geriau po jo nešiojimo, bet čia moterys ir apie jaučiamą skausmą prakalbo g.gif nežinau, nežinau... doh.gif
Tangi
aš dvejojau dvejojau ir visgi įsigijau korsetą ax.gif nesigailiu. nešioju po kelias valandas per dieną. aš po CP, tai užsidėjus korsetą neberiečia žemyn dėl rando, prilaiko nugarą ir pilvas greičiau traukiasi ax.gif sako,kad ir randa greičiau ir geriau sugyja jį nešiojant g.gif
liepa27
QUOTE(redxshi @ 2010 01 12, 11:53)
ech taip ir neapsisprendžiu pirkti tą diržą ar ne... na jaučiu sutraukia pilvą tikrai geriau po jo nešiojimo, bet čia moterys ir apie jaučiamą skausmą prakalbo g.gif nežinau, nežinau... doh.gif
*

4u.gif patarciau nusipirkt ar pasiskolint,nes tikrai geriau gimda valosi su dirzu, as, asmeniskai,jokio skausmo ji nesiojant nejutau.bet nereikia tiketis, kad pilvas bus kaip pries nestuma.aisku yra tokiu laiminguju, bet nedaug schmoll.gif nors ir nesiojau kokias 2-3 sav dirza po gimdymo ir dabar kartais uzsidedu, bet lasinys(istampyta oda) pilvo srityje liko,teks sportuot,nors kazin ar labai pades verysad.gif
piamia
gal dar kuri nesiojote chicco dirza ir turite atsiliepimu?
renkuosi tarp sio ir is ortopedijos technikos... ax.gif
Linyte737
QUOTE(Tangi @ 2010 01 12, 12:56)
aš dvejojau dvejojau ir visgi įsigijau korsetą  ax.gif nesigailiu. nešioju po kelias valandas per dieną. aš po CP, tai užsidėjus korsetą neberiečia žemyn dėl rando, prilaiko nugarą ir pilvas greičiau traukiasi  ax.gif sako,kad ir randa greičiau ir geriau sugyja jį nešiojant  g.gif
*

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Lightly
o man korsetas padejo, nes pilva po gimdymo lb keistaijauciau.
jis buvo kazkoks tuscias ir.. pakibes..
antra diena po gimdymouzsidejau korseta, tai nors nejauciau to kabancio daikto priekyje. seip geras dalykas, nes palaiko raumenis issitempusius, oda.
man asmeniskai padejo. nesiojau apie menesi laiko.
NiBiRu
Aš nešiojau diržą iškart antrą dieną po gimdymo,paprašiau,kad MB suvežtų stipriai,bet aš pasinaudojau liekninamuoju sportui skirtu diržu,kadais pirkau sporto prekėse,jį galima labai susiveržti jis platus begalo,minkštas, tik danga vidinė skirta prakaitavimui skatinti, dėdavau ant maikutės.Pilvukas susitvarkė kaip paauglės atrodo,niekas nenukarę,oda stangri.Aš patenkinta,dabar perleidau diržą brolienei .
Esha
Nesioju elastini dirza. Man jis labai padeda, nes nesijaucia taip pjuvio, kai kilnoju maziuka, lankstausi ir t.t. (darytas cp). Bet kai vakare ji nusiimu buna laabai gera biggrin.gif
BlueFire
Matavausi pora tikru korsetu po gimdymo, netiko nei vienas - per daug spaude. Dabar nesioju paprastas kelnaites (nenestumines) paaukstintu liemeniu, skirtas figurai dailinti - pasiteisina. Panasios i sitas thumbup.gif

http://www.figleaves.com/uk/product.asp?pr...src=fouk1522010
babrusia
QUOTE(BlueFire @ 2010 02 16, 14:30)
Matavausi pora tikru korsetu po gimdymo, netiko nei vienas - per daug spaude. Dabar nesioju paprastas kelnaites (nenestumines) paaukstintu liemeniu, skirtas figurai dailinti - pasiteisina. Panasios i sitas  thumbup.gif

http://www.figleaves.com/uk/product.asp?pr...src=fouk1522010
*

o kur tokiu galima rasti? g.gif
uneja
sveikos mamos, as taip pat nesiojau po gimdymo elastini dirza jis pooperacinis(tai galima ir po cezario), tai pilvelis kazkiek susitrauke ir dar pratimukus reikia nepatingeti. Kadangi man jau dirzas nereikalingas gal kas noretu ji isigyti dydis 75 - 85cm, latviskas(nuotrauka jei ka domins atsiusiu emailu) noreciau 50 lt
Kačia
Po trecio gimdymo nesiojau elastini dirza ORLIMAN, tai super thumbup.gif
http://www.orliman.com/adaptingshop/usuari...?idproducto=142
pilvukas greit susitvarke, nebuvo nugaros skausmu thumbup.gif
Tangi
aš pirkau II ligoninėj Kaune po gimdymo. lietuviškas korsetas, ortopedijos technikos. man thumbup.gif mokėjau 60 lt. pilvas ir taip neblogai traukiasi, nes nedaug svorio priaugau, bet man tas korsetas labai gerai nugarai. aš po cezario pjūvio, tai labai gerai buvo pradžioj, išsitiest normaliai galėjau, nes dėl pjūvio labai per pusę lenkė, vaikščiojau kaip kokia senučiukė doh.gif
nep
Nezinau, ar cia tokia nesamone, bet man palatos kaimynes ligininej sake, kad tie korsetai, konkreciai kelnaites po gimdymo ne tik pilva, bet ir issipletusi dubeni, klubus, t.y kaulus kazkiek sutraukia blink.gif g.gif g.gif g.gif kad reik butinai nusipirkt. Nu man kad kaulus sutraukia, kaip is stebuklu serijos atrodo, na kad audinius, gal but, bet kaulus blink.gif Atseit, kad kaulai po gimdymo buna paminksteje. O gal tai tiesa? Gal verta isigyti? Nesioju dabar ta pacia elastine pilva prilaikancia juosta, kaip ir nestumo metu. Bet ne tokia plati ji, kaip tie dirzai...Galvoju, ar ka pades po antro vaiko, nes po pirmojo tai liko kazkiek laisvos odos, suglebusios verysad.gif

Kazin, tiesa, del tu kaulu? Nes del raumenu ir odos, man rodos tinka tas pats per nestuma nesiotas dirzas g.gif
musik
QUOTE(nep @ 2010 03 06, 20:10)
Nezinau, ar cia tokia nesamone, bet man palatos kaimynes ligininej sake, kad tie korsetai, konkreciai kelnaites po gimdymo ne tik pilva, bet ir issipletusi dubeni, klubus, t.y kaulus kazkiek sutraukia  blink.gif  g.gif  g.gif  g.gif kad reik butinai nusipirkt. Nu man kad kaulus sutraukia, kaip is stebuklu serijos atrodo, na kad audinius, gal but, bet kaulus  blink.gif Atseit, kad kaulai po gimdymo buna paminksteje. O gal tai tiesa? Gal verta isigyti? Nesioju dabar ta pacia elastine pilva prilaikancia juosta, kaip ir nestumo metu. Bet ne tokia plati ji, kaip tie dirzai...Galvoju, ar ka pades po antro vaiko, nes po pirmojo tai liko kazkiek laisvos odos, suglebusios  verysad.gif 

Kazin, tiesa, del tu kaulu? Nes del raumenu ir odos, man rodos tinka tas pats per nestuma nesiotas dirzas  g.gif
*

Aisku, kad kaulu jie nesutraukia lotuliukas.gif ir kaulai po gimdymo buna prasiplete, bet nesuminksteje doh.gif lotuliukas.gif Vat sausgysles, raisciai tai tampa labiau elastingi (suminksteje ne visai tikslus terminas).
Po gimdymo yra spec. dirzas, tas nestuminis nelabai tinka schmoll.gif
Teoriskai jis padeda odai susitraukt, bet realiai padeda tik preso pratimai thumbup.gif
As nesiojau ta dirza, ir gailiuos isleidus 90lt doh.gif Vienintelis dalykas, kur praverstu, tai po CP maloniau vaiksciot, gerai laiko pilva ir neskauda tada, na ir su juo beveik is kart ilendi i savo rubus lotuliukas.gif
nep
QUOTE(musik @ 2010 03 08, 15:14)
Aisku, kad kaulu jie nesutraukia  lotuliukas.gif  ir kaulai po gimdymo buna prasiplete, bet nesuminksteje  doh.gif  lotuliukas.gif  Vat sausgysles, raisciai tai tampa labiau elastingi (suminksteje ne visai tikslus terminas).
Po gimdymo yra spec. dirzas, tas nestuminis nelabai tinka  schmoll.gif
Teoriskai jis padeda odai susitraukt, bet realiai padeda tik preso pratimai  thumbup.gif
As nesiojau ta dirza, ir gailiuos isleidus 90lt  doh.gif  Vienintelis dalykas, kur praverstu, tai po CP maloniau vaiksciot, gerai laiko pilva ir neskauda tada, na ir su juo beveik is kart ilendi i savo rubus  lotuliukas.gif
*

Bet tie dirzai nestuminiai tik nedaug siauresni uz tuos "po". Na nezinau, as susiverziu ji placiaja puse toje vietoje, kur yra gimda ir laisva oda, kad greiciau trauktusi. g.gif
Idomu, ar tie kaulai realiai gryzta i vieta, ir ar po antro ir kitu gimdymu jie dar prasiplecia, ar lieka tokie pat kaip ir po pirmojo. Man irgi keistai skamba, kad kaulus sutraukia, bet kad jie minkstesni, tai patikeciau, nes po gimdymo visas kalcis eina pieno gamybai.
_Foxy_
Aš korseto neturėjau, nes pagailėjau pinigėlių, bet jei pavyktų laiką atsukti atgal, tikrai pirkčiau. Priaugtus kilogramus numečiau lygiai per savaitę, tačiau pilvuko forma pasikeitė - jis linkęs labiau nukarti ... O dabar prikibo pora papildomų kg (nuo gero maitinimosi blush2.gif) ir matosi ... doh.gif
tigra_111
Kol nescia buvau galvojau reikes ir to man daikto biggrin.gif Bet tik pagimdzius pameciau viska doh.gif Pilvas iskarto susitrauke sukrito, pameciau nemazai ir kg. Tad tas daiktas kaip ir nereikalingas ax.gif Uztenka lengvai pasportuoti ir griziu i pradine padeti thumbup.gif Tik jeigu saldumynu nepadauginsiu lotuliukas.gif
Becel
o kokius diržus naudojat? ax.gif
Margreti
QUOTE(NiBiRu @ 2010 01 15, 17:10)
Aš nešiojau diržą iškart antrą dieną po gimdymo,paprašiau,kad MB suvežtų stipriai,bet aš pasinaudojau liekninamuoju sportui skirtu  diržu,kadais pirkau sporto prekėse,jį galima labai susiveržti jis platus begalo,minkštas, tik danga vidinė skirta prakaitavimui skatinti, dėdavau  ant maikutės.Pilvukas susitvarkė kaip paauglės atrodo,niekas nenukarę,oda stangri.Aš patenkinta,dabar perleidau diržą brolienei .
*

geras, labai sudominai. Man jau greitai gimdyti, pilvas milziniskas, o taip noretusi kad butu toks kaip buves pries nestuma. rolleyes.gif

Jei nesunku, gal galetum parasyti pavadinima, ar is googlo koki "linka" pameteti, kas cia per dirzas, kaip atrodo. Siusiu savo vyra tokio pirkti (jei pati nespesiu) smile.gif
rusnele
Manau, kad jokie korsetai ir dirzai nepades... Pats geriausias korsetas/dirzas - 50 atsilenkimu ryte ir vakare mirksiukas.gif
nepriklausoma
Aš gorsetuką nešiojau vos porą savaičių, bet nežinau ar nuo jo ar pats organizmas gražiai susitvarkė, net nepasakyčiau, kad tas vadinamas odos "laiptelis" po CP matyti. smile.gif
Pekutis*
QUOTE(rusnele @ 2010 03 11, 01:40)
Manau, kad jokie korsetai ir dirzai nepades... Pats geriausias korsetas/dirzas - 50 atsilenkimu ryte ir vakare  mirksiukas.gif
*

drinks_cheers.gif Bet ir diržas prie viso to labai gerai priemonė.Jis procesą paspartina, greičiau valosi gimda, greičiau susitraukia, pilvo raumenys greičiau ir lengviau grįžta į savo vietą. Aš nešiojau diržą, turiu jį iki šiol. be galo geras dalykas ne tik po gimdymo, bet ir vėliau, kai reikia vaiką pakelti, nešioti. mirksiukas.gif
Renesme
nusipirkau pries gimdyma, bet gimdymuose neleido detis sako negerai... o po to paiskejo, kad per mazas kelnaites tas po gimdymo nusipirkau, taip ir nebeuzsidejau..
vikusituka
nebuvo man kada to dirzo nesioti. tik uzsidedu, o mazius rekia, maitinti ji reikia. man pakelti marskinelius patogiau, nei nesioti susegamus drabuzius, tad tas dirzas greitai atsidure komodoj... pilvukas issokes liko, bet nera ko noreti, nes pilvas buvo ziauriai didelis doh.gif
Esha
Korseta nesiojau tiek dienu, kiek gulejau ligoninei- 6 dienas. Grizusi idejau i spinta ir taip nebeissitraukiau. Neverta man buvo pirkti ir moket tiek pinigu schmoll.gif
Kutveliukas
pora dienu panesiojau korseta ir vsio blush2.gif kazkaip nebereikalingas jis man buvo blush2.gif
fashion
As praejus savaitei po gimdymo pradejau dirza nesioti, man kazkaip ne tik del pilvo, bet ir nugarai geriau. O del pilvo ziuresim, gal ir grys i toki koks pries gimdyma buvo. Na, siaip ar taip dirzas tikrai nepakenks smile.gif
TOCAMI
korsetas po gimdymo reikalingas, ypač jei pilvelis buvo labai didelis. dėl sporto, tai jis iki 3mėn padės pataisyti pilvo presą, po to nors ant ausų stovėk - jei liko atsikišęs pilvas, tai ir liks, atgal nesugrūsi.
nep
QUOTE(TOCAMI @ 2010 04 05, 01:14)
korsetas po gimdymo reikalingas, ypač jei pilvelis buvo labai didelis. dėl sporto, tai jis iki 3mėn padės pataisyti pilvo presą, po to nors ant ausų stovėk - jei liko atsikišęs pilvas, tai ir liks, atgal nesugrūsi.
*

kodel tik iki 3?
admin*1
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.