Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Maisto papildai sportuojantiems
Supermamų klubas > Grožis ir sveikata > Sportas ir dietos > Sportas
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
COSMO
as n enoriu greitai, noriu is leti bet uztikrintai smile.gif
vaida_pb
QUOTE(COSMO @ 2006 04 19, 07:10)
as n enoriu greitai, noriu is leti bet uztikrintai smile.gif
*

O cia tai liux poziuris thumbup.gif Jei aktyviai sportuoji, tai puikiai tinka produktai su l-karnitinu. O visi kiti maisto papildai stebuklu nedaro, nebent jei nori kad ruputi virskinimas pageretu ir pan.. cool.gif
danila
QUOTE(COSMO @ 2006 04 16, 03:56)
Gyvenu JAV, tai cia papildu svoriui mesti tai tik spek juos gerti smile.gif geriau LIpo -6, dabar geriu Hydroxycut, paziuresim koks rezultatas bus smile.gif turetu apetita kontruliuoti. Nezinau, del saldumynu, tai turbut kontroliuoja, bet pastebejau, kad pakilo noras ivairiems angliavandeniams, duonai, krekeriams, suriems dalykams, nebesuprantu, kaip tada tie papildai veikia smile.gif
*

hydroxicut tikrai turi padet.............. ax.gif

Papildyta:
QUOTE(vaida_pb @ 2006 04 20, 07:07)
O cia tai liux poziuris  thumbup.gif Jei aktyviai sportuoji, tai puikiai tinka produktai su l-karnitinu. O visi kiti maisto papildai stebuklu nedaro, nebent jei nori kad ruputi virskinimas pageretu ir pan.. cool.gif
*

stebuklu nedaro,bet REALU rezultata daro........... mirksiukas.gif
Ismene
Sveikos!
Bandau atgaivint tema 4u.gif
Noriu pasiteiraut del to L-karnitino. Po kiek laiko pradejus sportuot galima ji vartot? Ar reiketu palaukt kokius 3 menesius?
Beje, kokius papildus rekomenduotumet palaikyt gerai sveikatai? Nes pradejus sportuot iskart pasigavau sloga doh.gif Nors tikrai nesu is tu serganciuju...
Aciu 4u.gif
yuppy
Sveiki,

As irgi labai susidomejau papildais smile.gif Sportuoju jau kokius 4 menesius, stengiuosi virsyti 3kartus per savaite blush2.gif tai sakycaiu nesu labai aktyvi, bet sumasciau kad reikia truputi aktyviau pradeti, ir reibaliukus padeginti smile.gif
Todel prasau jusu patarimo, ar geriau gerti tik l-karnitina ar toki papilda kur ne tik l-karnitino yra. pvz. http://www.sportnutrition.lt/catalog.php?l...&id1=499&id2=10
Nes kaina panasi iseina, idomu koks geriau padeda deginti riebaliukus? g.gif
Ir ka galvojat apie kokteiliukus? pvz. http://www.sportnutrition.lt/catalog.php?l...&id1=266&id2=10
Ar jie naudingi? aciu smile.gif
Ismene
QUOTE(yuppy @ 2006 04 25, 13:37)
Sveiki,

As irgi labai susidomejau papildais smile.gif  Sportuoju jau kokius 4 menesius, stengiuosi virsyti 3kartus per savaite blush2.gif  tai sakycaiu nesu labai aktyvi, bet sumasciau kad reikia truputi aktyviau pradeti, ir reibaliukus padeginti smile.gif
Todel prasau jusu patarimo, ar geriau gerti tik l-karnitina ar toki papilda kur ne tik l-karnitino yra. pvz. http://www.sportnutrition.lt/catalog.php?l...&id1=499&id2=10
Nes kaina panasi iseina, idomu koks geriau padeda deginti riebaliukus? g.gif
Ir ka galvojat apie kokteiliukus? pvz. http://www.sportnutrition.lt/catalog.php?l...&id1=266&id2=10
Ar jie naudingi? aciu smile.gif
*

Zinai, as tokia pat zalia, bet kai ka skaiciau vienam saite. Tai kiek supratau, to L-karnitino reikia, kad butu ~1000mg. Jeigu pvz nori mest svori ir renkiesi tabletes, kuriose nera tokio kiekio, tai teks ilgai pluset. Pati irgi svarstau kuri cia pasirinkus, tai laukiu gal kas patars blush2.gif Beje, manau, jei jau naudosi koki degintoja riebalu, tai papildomu kokteiliuku jau nebereikia. Nes i juos abu ieina L-karnitinas, tai gali gautis sviestas sviestuotas... mirksiukas.gif Nezinau ar tau cia ka padejau, bet gal... Jei ka suzinosi daugiau, pasidalink mintim. Gal ka dviese ir issirinksim 4u.gif
Papildyta:
yuppy, kakzodel man sitas atrodo neblogas
http://www.energonas.lt/index.php?type=details&id=39
kazkur maciau, kad dabar vyksta akcija ir galima 2 uz vieno kaina isigyt... thumbup.gif
meduksi
QUOTE(Ismene @ 2006 04 25, 11:40)
Sveikos!
Bandau atgaivint tema  4u.gif
Noriu pasiteiraut del to L-karnitino. Po kiek laiko pradejus sportuot galima ji vartot? Ar reiketu palaukt kokius 3 menesius?
Beje, kokius papildus rekomenduotumet palaikyt gerai sveikatai? Nes pradejus sportuot iskart pasigavau sloga  doh.gif  Nors tikrai nesu is tu serganciuju...
Aciu  4u.gif
*

Jį galima pradėt gert tik pradėjus sportuoti -aš taip ir darau bigsmile.gif neatstojau nuo trenerių kol neišsiaiškinau,koks tinkamiausias-tai geriausias L-karnitinas liquid va šitas,nes geriamas geriausiai įsisavina,o ir skonis skanus,o kas susigundysit šituolabai šlykštus skonis,vos prisiversdavau jį gert doh.gif dabar vėl pirksiu pirmąjį,nuo jo kažkaip ir apetito nebuvo thumbup.gif
gielux
QUOTE(Ismene @ 2006 04 25, 11:40)
Sveikos!
Bandau atgaivint tema  4u.gif
Beje, kokius papildus rekomenduotumet palaikyt gerai sveikatai? Nes pradejus sportuot iskart pasigavau sloga  doh.gif  Nors tikrai nesu is tu serganciuju...
Aciu  4u.gif
*

Aišku galima pradėti gerti tik pradėjus sportuoti. Tačiau patarčiau vis dėlto palaukti, t.y. pasportuoti kokius kelis mėnesius be papildų. Nes paprastai viskas pasimato per pirmuosius mėnesius:ar žmogus tikrai nusiteikęs sportuoti.
O dėl papildų, tai karnitinas skystas yra geriausias. Leduke parašė pati pakolkas optimaliausį jo variantą: kainos ir kokybės santykis thumbup.gif .Tačiau be karnitino dar gerai veika chromas ir kofeinas.Pas maistas sportui yra kartu karnitinas ir chromas, tik jis jau brangiau kainuoja. Dėl jo kainos nieko negaliu pasakyti, dar nežiūrėjau ar pigiau apsimoka pirkti chromą ir karnitiną atskirai ar ne g.gif . O dėl kofeino, tai kažkada mačiau žaliosios arbatos kapsules. Bet kaip mum per kursus patarinėjo, paprasčiausia galima 1-1,5h prieš treniruotę išgerti puodelį kavos. Čia tom kurioms kava dar netapusi gyvenimo būdu(kurios negeria jos litrais, nes tada neveiks). Čia surašiau olimpinės rinktinės vyriausio gydytojo D. BARKAUSKO rekomendacijas. ax.gif
Aišku pradėjus sportuoti butina gerti vitaminus ir labai geras dalykas vit. C.
Ir nežinau rašė čia kas ar ne: karnitinas geriamas pusvalandis-valanda prieš treniruotę.
pagrandukasss
QUOTE(leduke @ 2006 04 25, 17:54)
Jį galima pradėt gert tik pradėjus sportuoti -aš taip ir darau bigsmile.gif neatstojau nuo trenerių kol neišsiaiškinau,koks tinkamiausias-tai geriausias L-karnitinas liquid va šitas,nes geriamas geriausiai įsisavina,o ir skonis skanus,o kas susigundysit šituolabai šlykštus skonis,vos prisiversdavau jį gert doh.gif dabar vėl pirksiu pirmąjį,nuo jo kažkaip ir apetito nebuvo thumbup.gif
*

as irgi panasu vartoju.500ml.kainavo apie 80lt.bet ten 100ml.4200ml L-karnitino.
Papildyta:
tiesa ir chromo ten yra,tik nepamenu kiek
Bajm
o aš noriu tokio papildo ar vitaminų, kad grečiau atgaučiau jėgas po sporto
Žiedė
o kur jus ta l-karnitina perkat?
Ismene
leduke, as taip pat labai ziurejau i L-karnitina liquid ax.gif Viskas nuspresta. Varysiu pirkt savaitgali. Tik vat nezinau kur jo ieskot... doh.gif
pagrandukasss
QUOTE(Žiedė @ 2006 04 26, 09:50)
o kur jus ta l-karnitina perkat?
*

as pirkau akropoly sporto prekiu parduotuveje.berods winer sport ar kaip ten rasosi... blush2.gif man atrodo pas mane tos pacios firmos kaip ir pas leduke.tik koncentracija didesne ir dar su chromu.uztai ir brangesnis.
Ismene
QUOTE(pagrandukasss @ 2006 04 26, 10:52)
as pirkau akropoly sporto prekiu parduotuveje.berods winer sport ar kaip ten rasosi...  blush2.gif  man atrodo pas mane tos pacios firmos kaip ir pas leduke.tik koncentracija didesne ir dar su chromu.uztai ir brangesnis.
*

Siaip www.maistassportui.lt yra parasyta kur randasi ju parduotuves, kokias prekes ir uz kokia kaina galima rast. As jau issirinkau thumbup.gif
pagrandukasss, o ka duoda chromas? g.gif
Beje, gal kas isduos paslapti... Matau sporto klube vyrus ir moteris ant pilvo uzsegtus kazkokius dirzus. Kas cia per dalykeliai? Ir ka jie daro? g.gif
pagrandukasss
ismene,chromas reguliuja cukraus kieki kraujyje,mazina potrauki saldumynams.as geriu ryte 10ml.ir pries treniruote 10ml.
Ismene
Kazi kaip man butu geriau gerti jeigu mano treneruote buna anksti ryte? Keliuosi po 6, imetu i skrandi koki vaisiu ir 7 jau bunu sporto klube... Kiek skaiciau pries miega nepatartina gert, nes gali nebeuzmigt doh.gif
pagrandukasss
QUOTE(Ismene @ 2006 04 26, 11:35)
Kazi kaip man butu geriau gerti jeigu mano treneruote buna anksti ryte? Keliuosi po 6, imetu i skrandi koki vaisiu ir 7 jau bunu sporto klube... Kiek skaiciau pries miega nepatartina gert, nes gali nebeuzmigt  doh.gif
*

geriausia butu su treneriu ar pardaveju pasitart,bet buna ir ant etiketes keli variantai vartojimo parasyti.ta,kur as geriu siulo viena kart 15ml.arba 2k.po 10ml.ryte butinai reikia nevalgius isgert.
Ismene
Del vartojimo tai maziausia problema. Pasitarsiu su kuo nors, kas zinos wink.gif
Tik vat galvoju apie pasekmes. Viena pasakojo, kad po to suleteja labai medziagu apykaita, organizmas pripranta,kad is kazkur ateina didele pagalba... Su laiku griztu svoris ir dar daugiau... Ka manai? g.gif
pagrandukasss
QUOTE(Ismene @ 2006 04 26, 12:31)
Del vartojimo tai maziausia problema. Pasitarsiu su kuo nors, kas zinos wink.gif
Tik vat galvoju apie pasekmes. Viena pasakojo, kad po to suleteja labai medziagu apykaita, organizmas pripranta,kad is kazkur ateina didele pagalba... Su laiku griztu svoris ir dar daugiau... Ka manai?  g.gif
*

gal ir taip g.gif bet as jau nezinau ko griebtis verysad.gif jei nesportuociau,tai tikrai negerciau,bet is kitos puses visada atsiranda kritikuotoju mirksiukas.gif nemanau,kad jei ir toliau sportuosiu,svoris gris g.gif tik viena zinau,kad su savo mityba reikia kazka daryt.
Ismene
QUOTE(pagrandukasss @ 2006 04 26, 17:17)
gal ir taip  g.gif bet as jau nezinau ko griebtis  verysad.gif jei nesportuociau,tai tikrai negerciau,bet is kitos puses visada atsiranda kritikuotoju  mirksiukas.gif nemanau,kad jei ir toliau sportuosiu,svoris gris  g.gif tik viena zinau,kad su savo mityba reikia kazka daryt.
*

Tiesą pasakius ir aš taip manau. Tuo labiau, kad nežadu jo gert ilgą laiką. O ir sportuot man patinka, tai mest neturėčiau... Mityba man normali: derinimu maistą, nepersivalgau.
Beje, o tu kiek laiko jau sportuoji? Ar pasieki kokių rezultatų gerdama L-karnitiną?
vaida_pb
QUOTE(Ismene @ 2006 04 26, 09:56)
Beje, gal kas isduos paslapti... Matau sporto  klube vyrus ir moteris ant pilvo uzsegtus kazkokius dirzus. Kas cia per dalykeliai? Ir ka jie daro? g.gif
*

Turbut Telekomo klube matei rolleyes.gif Jie populiarina prietaisiuka "OwnZone". Ji sudaro spec telemetrinis pulso matuoklis, apjuosiamas aplink kuna pries treniruote, ir i laikrodi panasus prietaisas (ant rankos dedasi), kuris fiksuoja sportuojancio zmogaus sirdies darba, nustato tikslini treniruotes kruvi, rodo trukme, skaiciuoja iseikvotas kalorijas, sirdies susitraukimu dazni ir pan. Zodziu, nepersitreniruoji ir efektyviau derini riebalus. Pati isbandziau si prietaisa per jo pristatyma kartu su Telekomo krepsininkemis. Fainas dalykas, bet labai brangus. Telekomo klubo lankytojams kazkaip sudarytos salygos jais nemokamai naudotis, o asmeniskai isigyti, kainuoja.. (nuo 200lt). cool.gif
Ismene
Tiesą pasakius mačiau Impulse. Ir nepasakyčiau, kad žmones kelnoja savo maikes ir žiurį i tą diržą, koks pas juos dabar pulsas... g.gif Tiesiog uzsideda prieš treneruotę ir nusiima po treneruotės. Gal ten tokie diržai, kur reklamuoja, kad raumenis judina...? blink.gif
Ir šiaip kodel sportininkai pilvus susijuosia diržais? Pvz per pasaulio galiūnus žiūrint, tai atrodo stipruoliai madą vaikosi lotuliukas.gif Čia gal nuo traumų saugojas?
vaida_pb
QUOTE(Ismene @ 2006 04 27, 11:48)
Tiesą pasakius mačiau Impulse. Ir nepasakyčiau, kad žmones kelnoja savo maikes ir žiurį i tą diržą, koks pas juos dabar pulsas...  g.gif  Tiesiog uzsideda prieš treneruotę ir nusiima po treneruotės. Gal ten tokie diržai, kur reklamuoja, kad raumenis judina...?  blink.gif
*

Tai cia butent tas apraciukas apie kuri kalbejau.Maikes kilnoti nereikia hihihi.gif Ta juosta buna krutines lygi (netoli sirdeles) ir jame esantis siustuvelis siuncia info i laikroduka. Vat laikrodelyje tu visa informacija, kuria pries tai minejau ir matai (apie savo sporta ir sirdele). smile.gif
Papildyta:
Tiesą pasakius mačiau Impulse. Ir nepasakyčiau, kad žmones kelnoja savo maikes ir žiurį i tą diržą, koks pas juos dabar pulsas...  g.gif  Tiesiog uzsideda prieš treneruotę ir nusiima po treneruotės. Gal ten tokie diržai, kur reklamuoja, kad raumenis judina...?  blink.gif
*

Tai cia butent tas apraciukas apie kuri kalbejau.Maikes kilnoti nereikia hihihi.gif Ta juosta buna krutines lygi (netoli sirdeles) ir jame esantis siustuvelis siuncia info i laikroduka. Vat laikrodelyje tu visa informacija, kuria pries tai minejau, ir matai (apie savo sporta ir sirdele). smile.gif
vaida_pb
*

Tai cia butent tas apraciukas apie kuri kalbejau.Maikes kilnoti nereikia hihihi.gif Ta juosta buna krutines lygi (netoli sirdeles) ir jame esantis siustuvelis siuncia info i laikroduka. Vat laikrodelyje tu visa informacija, kuria pries tai minejau, ir matai (apie savo sporta ir sirdele). smile.gif
meduksi
QUOTE(Ismene @ 2006 04 27, 12:48)
Ir šiaip kodel sportininkai pilvus susijuosia diržais? Pvz per pasaulio galiūnus žiūrint, tai atrodo stipruoliai madą vaikosi  lotuliukas.gif  Čia gal nuo traumų saugojas?
*

ismene,teisingai tie diržai jeigu tokie stori ir elestiniai saugo nuo traumų,ypač keliant sunkius svorius,na ir dėl to tie galiūnai su jais būna rolleyes.gif
pagrandukasss
QUOTE(Ismene @ 2006 04 27, 10:32)
Tiesą pasakius ir aš taip manau. Tuo labiau, kad nežadu jo gert ilgą laiką. O ir sportuot man patinka, tai mest neturėčiau... Mityba man normali: derinimu maistą, nepersivalgau.
Beje, o tu kiek laiko jau sportuoji? Ar pasieki kokių rezultatų gerdama L-karnitiną?
*

as sportavau sigmoj apie 5men.bet ten treneriu pagalbos truko.nenumeciau nieko,bet l.patiko sportuot(anksciau niekad nesportavau).o as ir pati zinau kodel nenumeciau,viskas del mitybos.dabar perejau i grand gyma.treneris zadejo po men.jei nemesiu patart mitybos klausimais.pasake kokios literaturos pasiskaityt,bet rusiskai doh.gif nusipirkau viena knyga (3,99lt)vakar bandziau skaityt,bet sunkiai.o l-karnitina as dar tik 2sav.geriu,o del to perbegimo is vieno klubo i kita taip gavosi,kad sia sav.siand.tik antra kart sportuosiu.taigi rezultatu kolkas ner blush2.gif
Ismene
Teko man viena kart apsilankyt sigmoj. tai treneriu jokiu nemaciau. vaiksciojau ir nezinojau ka daryt. Stebedavau kitas panas, ko jos daro, tada ir as eidavau ta pati padaryt lotuliukas.gif Dabar visai kitaip. Kadangi noriu numest keleta kg, tai stengiuos papluset ant kardio treneruokliu. Po to galesiu labiau persimest ant raumeniuku ryskinima...
O tavo kokia buna treneruote? Kiek laiko trunka? Kiek laiko darai apsilima? Ar per tas dvi savaites nepasikeite savijauta, kai geri L-karnitina?
yuppy
Laba

o jus l karnitina geriat tik tomis dienomis kai einat sportuoti ar ir tomis dienomis kai nesportuojat? g.gif
vaida_pb
QUOTE(yuppy @ 2006 04 28, 11:09)
Laba

o jus l karnitina geriat tik tomis dienomis kai einat sportuoti ar ir tomis dienomis kai nesportuojat? g.gif
*

Sporto dienomis pries treniruote smile.gif
Ismene
Niu va, įsigyjau ir aš L-carnitiną. Tikiuosi rezultatai džiugins. Skaičiau, kad vienas bachūrėlis per mėnesį numetė 6,5kg. Kažkaip labai jau staigiai bigsmile.gif
Rezultatus pranešiu... 4u.gif
yuppy
QUOTE(Ismene @ 2006 05 02, 11:44)
Niu va, įsigyjau ir aš L-carnitiną. Tikiuosi rezultatai džiugins. Skaičiau, kad vienas bachūrėlis per mėnesį numetė 6,5kg. Kažkaip labai jau staigiai  bigsmile.gif 
Rezultatus pranešiu...  4u.gif
*

O kur ir koki pirkai? gal ta akcijini?

As tai irgi galvoju to akcijinio nusipirkti, ale 2 buteliai gal per daug? 4u.gif per kiek laiko ta viena buteliuka sunaudoji, ten juk 500 ml?
Sakau, gal kas nori kooperuotis ir pirkti perpus du butelius? smile.gif
Ismene
Aš įsigyjau universal parduotuvėj štai šitą

Parašyta, kad reikia sunaudot per 30 dienų nuo atidarymo. Taigi nusipirkus du buteliukus, vieną galėsi naudoti, kitą pasidėsi i spintelę. Dėl to problemų neturėsi. Tik manau, kad pradžiai kiek neapsimoka pirkt iškart litrą. Nežinai ar visą sunaudosi... Bet čia tau spręsti. Aš jau nuo rytojaus pradedu gert tongue.gif
Bajm
ar neteko girdėti apie ACTIVIZE?

penktadienį Gedo pr. vienoj vaistinėj skaičiau, kad tinka sportuojantiems, patiriantiems didelį krūvį akims, t.t.

gaila, nepaklausiau vaistininkės, nes daug žmonių buvo
vaida_pb
Del intensyvaus sportavimo pradejau vartoti daugiau papildu, tiksliau Universal Daily Formula (multivitaminai ir mineralai) bei baltyminius kokteilius Ultimate Nutrition Whey Supreme (braskini). Gal kas nors juos bandet? Kaip jie jums? cool.gif
Ismene
kas vartoja L-karnitina, prašom pranešti rezultatus kaip sekasi... bigsmile.gif
yuppy
QUOTE(Ismene @ 2006 05 11, 11:02)
kas vartoja L-karnitina, prašom pranešti rezultatus kaip sekasi...  bigsmile.gif
*

Vartoju jau antra savaite, sportuoju 4 kartus per savaite, kol kas jauciu tik kad slaunys nuo kelio aukstyn kudeja 4u.gif dar ir laikas per trumpas, bet rezai jau yra smile.gif as patenkinta smile.gif
pagrandukasss
[quote=Ismene,2006 05 11, 12:02]kas vartoja L-karnitina, prašom pranešti rezultatus kaip sekasi... bigsmile.gif
*

[/quote]
normaliai sportuot(kasdien isskyrus savaitgali)pradejau tik sia sav.po 2sav.pertraukos.L-k.vartoju jau beveik men.bet tik dabar,pradejus siek tiek maziau valgyti ir intensyviai sportuojant numeciau 3kg.tiesa L-k.dabar geriu daugiau nei rekomenduoja.per diena gaunasi 1200mg.nezinau kas cia man padejo? g.gif anksciau vaiksciojau i sigma,tai ten nebuvo kardio treniruokliu,o grand gyme 10min.pries treniruoklius apsylu ant elipsinio ir 20min.po tr."deginu riebalus"elipsiniu.o gal viskas kartu:L-k.,mityba,treniruotes pakeitimas...svarbu,kad tik jie negriztu gun_bandana.gif ,tie kg.o kristu toliau.
[/quote]
Ismene,o kaip tau? mirksiukas.gif nors kaip supratau,nelabai ka ten ir turi mest.tai ziurek apimtis,o ne svori 4u.gif
Ismene
Niu kaip čia pasakius... Numest noriu 15kg. Reiškias nuo ko mest, tai yra tikrai doh.gif Jėjau kaip norėčiau būt kūda... verysad.gif
Vienu žodžiu sportuoju aš nuo balandžio 3. L-karntina pradėjau gerti gegužės 2d. Reiškias geriu jau dvi savaites. Sportavau 3 kartus, dabar 4 kartus i savaitę. Varau ant treneruokliu. Šią savaitę supykau, tai pradėjau plušėt ant kardio treneruoklių. Išvis pavarau 40min. Ir plius dar kelis pratimus su treneruokliais kojoms ar presui. Kg tai po kelis gramus krenta... Bet tikrai ne taip, kaip norėčiau. Galvoju, kad 2 savaitės per mažai? Bet kai paskaičiau, kad vienas bernas per mėnesį numetė su L-karnitinu 6,5kg, tai toks pavydas suėmė doh.gif Jaučiu su mityba negerai... Ką jus valgot? Kiek kcal suvartojat? Tuoj pulsiu į neviltį doh.gif
yuppy
QUOTE(Ismene @ 2006 05 12, 09:12)
Niu kaip čia pasakius... Numest noriu 15kg. Reiškias nuo ko mest, tai yra tikrai  doh.gif  Jėjau kaip norėčiau būt kūda...  verysad.gif
Vienu žodžiu sportuoju aš nuo balandžio 3. L-karntina pradėjau gerti gegužės 2d. Reiškias geriu jau dvi savaites. Sportavau 3 kartus, dabar 4 kartus i savaitę. Varau ant treneruokliu. Šią savaitę supykau, tai pradėjau plušėt ant kardio treneruoklių. Išvis pavarau 40min. Ir plius dar kelis pratimus su treneruokliais kojoms ar presui. Kg tai po kelis gramus krenta... Bet tikrai ne taip, kaip norėčiau. Galvoju, kad 2 savaitės per mažai? Bet kai paskaičiau, kad vienas bernas per mėnesį numetė su L-karnitinu 6,5kg, tai toks pavydas suėmė  doh.gif  Jaučiu su mityba negerai... Ką jus valgot? Kiek kcal suvartojat? Tuoj pulsiu į neviltį  doh.gif
*

Tu i jokia nevilti nepulk smile.gif Diedams apskritai greiciau svoris krinta, todel nepavydek tam biciukui. Svoris gali is pradziu nelabai keistis i gera, kadangi raumenukai daugiau sveria smile.gif matuokis centimetru ir nuosekliai sportuok, bei maista ziurek smile.gif Siaip patarciau kaitalioti treniruotes, viena diena ant treniruokliu, tada formuojami ir ryskinami raumenys, o kita diena arba vien kardio treniruokliai+dviraciai arba aerobikos treniruote, tada deginami riebaliukai smile.gif
Ismene
Man tik šiaip užeina tokios nevilties bangos. Tačiau negi dabar viską mesi? Aišku, kad ne mirksiukas.gif Man regis tai jau tapo mano gyvenimo būdas. Dabar labai pradėjau žiūrėt savo mitybą. Man vis atrodo, kad aš per daug valgau. O kartais pagalvoju, kad per mažai doh.gif Anksčiau labai daug užkandžiaudavau. Dabar stengiuosi pasitenkinti vienu vaisium ar liesu jogurtu. Vienu žodžiu iš paskutiniųjų stengiuosi save prižiūrėti rolleyes.gif O taip baisiai norisi, kad viską kuo greičiau pasiekčiau... doh.gif
yuppy
QUOTE(Ismene @ 2006 05 13, 09:44)
Man tik šiaip užeina tokios nevilties bangos. Tačiau negi dabar viską mesi? Aišku, kad ne  mirksiukas.gif  Man regis tai jau tapo mano gyvenimo būdas. Dabar labai pradėjau žiūrėt savo mitybą. Man vis atrodo, kad aš per daug valgau. O kartais pagalvoju, kad per mažai  doh.gif Anksčiau labai daug užkandžiaudavau. Dabar stengiuosi pasitenkinti vienu vaisium ar liesu jogurtu. Vienu žodžiu iš paskutiniųjų stengiuosi save prižiūrėti  rolleyes.gif  O taip baisiai norisi, kad viską kuo greičiau pasiekčiau...  doh.gif
*

As tai pastebejau, kad kuo labiau galvoji apie maisto ribojima, kudinimasi ir pan, tuo sunkiau viskas is tikruju vyksta, svarbiausia viskas su protu ir nuosekliai, pvz. as savaitgali privalgiau kaloringo maisto, bet per dau nesikremtu, uztat sia savaite daugf sprotuosiu smile.gif
Ismene
Mhm... man sekmadieni buvo persivalgymas... Pusiau sveika mityba su įvairiausiais nukrypimais lotuliukas.gif Užtat taip negera buvo sažinėj. Tai šiandien į sporto klubą bėgte nulėkiau lotuliukas.gif Šią savaitę žadu plušėt 4 kartus po 40min ant kardio treneruoklio... ax.gif
Kaip Jūs sportinsitės? 4u.gif
pagrandukasss
ismene,o koks pas tave buna pulsas,sportuojant kardio?mane vakar testavo ant kazkokio takelio,tai sake,kad prastai del sirdies ir spaudimas aukstas doh.gif vis liepia treneris pulsa iki 135 islaikyt,tai man l.letai gaunasi "vaziuot" verysad.gif o taip norisi greit pamynt.sudare treniruote trim dienom.vakar pirma pravede,tai siand.nugara ir sonus skauda doh.gif dar siule maisto papilda BASICA SPORT.ten miltukai gerimui paruosti,kuriame yra mineralu,mikroelementu,vitaminu.Tirpalas hipotoninis,uztikrina maksimalu,greita skysciu pasisavinima.kaina 25-28lt.gal kas vartojot?
Ismene
Tiesą pasakius ankčiau varydavau vienu rimtu. O dabar stengiuosi kuo įvairiau. Pvz pirmas 5 minutes pamažu, kad priprastų prie krūvio. Tada kiek padidinu, po to vėl pamažinu. O po to 10 minučių varau iš širdies. Po kokių pratimų lipu ant bėgimo takelio. Labai nekenčiu bėgti. Tai 10 min sparčiai einu, pasidarau, kad lipčiau kaip į viršūnę ir pasistengiu 5 min pabėgti. Būnu visa šlapia... thumbup.gif Tai visaip pulsą rodo, kartais ir 158 blush2.gif Bet čia ant pačio galo, tada stengiuosi sumažint iki 130... Va mirksiukas.gif
Reikėtų ir man kokius vitaminus pavartot, nes dabar apsiriboju L-karnitinu ir vitaminu C rolleyes.gif Beje, šiandien regis vieną kg kažkur pamečiau thumbup.gif
pagrandukasss
as kiek suprantu,reikia gerti papildomai natrio,kalio,kalcio,magnio svarbiausia sportuojant g.gif BASIKA SPORT viskas ir ieina plius dar daug visko.l.man ji isgyre treneris ir vaistininke,bet primeciau,kad uz 25lt.jo uztenka5-10d.kiek brangoka g.gif kolkas nusipirkau ASPARKAMA ten ieina kalis ir magnis,kol sugalvosiu rimciau.o siand.matavausi spaudima 143 doh.gif reiks turbut pas gydytoja eit verysad.gif
Ismene
Oho... koks tavo spaudimas didelis. Kažin kodėl taip? Gal labai nervuojies daug? unsure.gif Aš galvoju, kad kada nors nueisiu į vaistinę ir įsigysiu vitaminų sportuojantiems arba gyvenantiems aktyvų gyvenimą. Nors ir sintetika, bet vis tiek... mirksiukas.gif Šiandien svarstyklės mielos... wub.gif Parodė 0,5kg mažiau thumbup.gif
pagrandukasss
QUOTE(Ismene @ 2006 05 18, 09:45)
Oho... koks tavo spaudimas didelis. Kažin kodėl taip? Gal labai nervuojies daug?  unsure.gif  Aš galvoju, kad kada nors nueisiu į vaistinę ir įsigysiu vitaminų sportuojantiems arba gyvenantiems aktyvų gyvenimą. Nors ir sintetika, bet vis tiek...  mirksiukas.gif Šiandien svarstyklės mielos...  wub.gif  Parodė 0,5kg mažiau  thumbup.gif
*

o kokios pas tave svartykles?as 2turiu abi paprastos(ne elektronines)tai siand.apziurejau,kad ant senesniu 2kg.daugiau sveriu doh.gif apie 0,5kg ner ka kalbet,kad rodytu.o del spaudimo tai as pati nezinau kas man yra?jauciuosi normaliai,dabar ir darbo maziau turiu,nepervargstu schmoll.gif siand.vel matavausi142 verysad.gif bet nusprendziau koki men.dar pasekt,gal nukris g.gif tai dabar,kai nueisiu i polikl."padarys" is manes ligone ir bijau,kad uzdraus sportuot blush2.gif
Ismene
O gal pas tave visada kiek aukštesnis spaudimas nei visų? Kaip pati jautiesi? Jei per treneruotę labai nenusivarai nuo kojų, tai manau gali toliau lankyt. Svarbiausia sveikata vis gi. Sek save ir žiūrėk, kad tik gėrėtų situacija mirksiukas.gif
Pas mane namuose guli vienos svarstyklės senos, kurios kažkodėl rodo dažniausiai vieną ir tą patį. Labai nemėgstų jų schmoll.gif Dar kartais mėgsta ir daugiau parodyt nei yra... doh.gif Tai dabar stengiuosi sekti savo svorį, sverdamasi sporto klube. Pas mus tik įėjus į salę guli padėtos elektroninės svarstyklės. Nors ir su sportine aprangą, bet parodo gerus skaičiukus... Tik vat įdomu kiek maždaug sveria ta apranga... g.gif bigsmile.gif
aint
as tai laikausi atkinsono dietos, vartoju Bio-Chromium ir...
va tam daugiausia dekinga, Testosterol 250. Sportuoji ir tesiog matai ir jauti kaip auga raumenukai smile.gif bigsmile.gif
pagrandukasss
QUOTE(aint @ 2006 05 27, 21:38)
as tai laikausi atkinsono dietos, vartoju Bio-Chromium ir...
va tam daugiausia dekinga, Testosterol 250. Sportuoji ir tesiog matai ir jauti kaip auga raumenukai smile.gif bigsmile.gif
*

kaip jis veikia?kas per papildas mirksiukas.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.