as n enoriu greitai, noriu is leti bet uztikrintai
QUOTE(COSMO @ 2006 04 16, 03:56) Gyvenu JAV, tai cia papildu svoriui mesti tai tik spek juos gerti hydroxicut tikrai turi padet.............. Papildyta: QUOTE(vaida_pb @ 2006 04 20, 07:07) O cia tai liux poziuris stebuklu nedaro,bet REALU rezultata daro...........
Sveikos!
Bandau atgaivint tema Noriu pasiteiraut del to L-karnitino. Po kiek laiko pradejus sportuot galima ji vartot? Ar reiketu palaukt kokius 3 menesius? Beje, kokius papildus rekomenduotumet palaikyt gerai sveikatai? Nes pradejus sportuot iskart pasigavau sloga Aciu
Sveiki,
As irgi labai susidomejau papildais Todel prasau jusu patarimo, ar geriau gerti tik l-karnitina ar toki papilda kur ne tik l-karnitino yra. pvz. http://www.sportnutrition.lt/catalog.php?l...&id1=499&id2=10 Nes kaina panasi iseina, idomu koks geriau padeda deginti riebaliukus? Ir ka galvojat apie kokteiliukus? pvz. http://www.sportnutrition.lt/catalog.php?l...&id1=266&id2=10 Ar jie naudingi? aciu QUOTE(yuppy @ 2006 04 25, 13:37) Sveiki, As irgi labai susidomejau papildais Todel prasau jusu patarimo, ar geriau gerti tik l-karnitina ar toki papilda kur ne tik l-karnitino yra. pvz. http://www.sportnutrition.lt/catalog.php?l...&id1=499&id2=10 Nes kaina panasi iseina, idomu koks geriau padeda deginti riebaliukus? Ir ka galvojat apie kokteiliukus? pvz. http://www.sportnutrition.lt/catalog.php?l...&id1=266&id2=10 Ar jie naudingi? aciu Zinai, as tokia pat zalia, bet kai ka skaiciau vienam saite. Tai kiek supratau, to L-karnitino reikia, kad butu ~1000mg. Jeigu pvz nori mest svori ir renkiesi tabletes, kuriose nera tokio kiekio, tai teks ilgai pluset. Pati irgi svarstau kuri cia pasirinkus, tai laukiu gal kas patars Papildyta: yuppy, kakzodel man sitas atrodo neblogas http://www.energonas.lt/index.php?type=details&id=39 kazkur maciau, kad dabar vyksta akcija ir galima 2 uz vieno kaina isigyt... QUOTE(Ismene @ 2006 04 25, 11:40) Sveikos! Bandau atgaivint tema Noriu pasiteiraut del to L-karnitino. Po kiek laiko pradejus sportuot galima ji vartot? Ar reiketu palaukt kokius 3 menesius? Beje, kokius papildus rekomenduotumet palaikyt gerai sveikatai? Nes pradejus sportuot iskart pasigavau sloga Aciu Jį galima pradėt gert tik pradėjus sportuoti -aš taip ir darau QUOTE(Ismene @ 2006 04 25, 11:40) Sveikos! Bandau atgaivint tema Noriu pasiteiraut del to L-karnitino. Po kiek laiko pradejus sportuot galima ji vartot? Ar reiketu palaukt kokius 3 menesius? Beje, kokius papildus rekomenduotumet palaikyt gerai sveikatai? Nes pradejus sportuot iskart pasigavau sloga Aciu Aišku galima pradėti gerti tik pradėjus sportuoti. Tačiau patarčiau vis dėlto palaukti, t.y. pasportuoti kokius kelis mėnesius be papildų. Nes paprastai viskas pasimato per pirmuosius mėnesius:ar žmogus tikrai nusiteikęs sportuoti. O dėl papildų, tai karnitinas skystas yra geriausias. Leduke parašė pati pakolkas optimaliausį jo variantą: kainos ir kokybės santykis Aišku pradėjus sportuoti butina gerti vitaminus ir labai geras dalykas vit. C. Ir nežinau rašė čia kas ar ne: karnitinas geriamas pusvalandis-valanda prieš treniruotę. QUOTE(leduke @ 2006 04 25, 17:54) Jį galima pradėt gert tik pradėjus sportuoti -aš taip ir darau as irgi panasu vartoju.500ml.kainavo apie 80lt.bet ten 100ml.4200ml L-karnitino. Papildyta: tiesa ir chromo ten yra,tik nepamenu kiek
o aš noriu tokio papildo ar vitaminų, kad grečiau atgaučiau jėgas po sporto
o kur jus ta l-karnitina perkat?
leduke, as taip pat labai ziurejau i L-karnitina liquid
QUOTE(pagrandukasss @ 2006 04 26, 10:52) as pirkau akropoly sporto prekiu parduotuveje.berods winer sport ar kaip ten rasosi... Siaip www.maistassportui.lt yra parasyta kur randasi ju parduotuves, kokias prekes ir uz kokia kaina galima rast. As jau issirinkau pagrandukasss, o ka duoda chromas? Beje, gal kas isduos paslapti... Matau sporto klube vyrus ir moteris ant pilvo uzsegtus kazkokius dirzus. Kas cia per dalykeliai? Ir ka jie daro?
ismene,chromas reguliuja cukraus kieki kraujyje,mazina potrauki saldumynams.as geriu ryte 10ml.ir pries treniruote 10ml.
Kazi kaip man butu geriau gerti jeigu mano treneruote buna anksti ryte? Keliuosi po 6, imetu i skrandi koki vaisiu ir 7 jau bunu sporto klube... Kiek skaiciau pries miega nepatartina gert, nes gali nebeuzmigt
QUOTE(Ismene @ 2006 04 26, 11:35) Kazi kaip man butu geriau gerti jeigu mano treneruote buna anksti ryte? Keliuosi po 6, imetu i skrandi koki vaisiu ir 7 jau bunu sporto klube... Kiek skaiciau pries miega nepatartina gert, nes gali nebeuzmigt geriausia butu su treneriu ar pardaveju pasitart,bet buna ir ant etiketes keli variantai vartojimo parasyti.ta,kur as geriu siulo viena kart 15ml.arba 2k.po 10ml.ryte butinai reikia nevalgius isgert.
Del vartojimo tai maziausia problema. Pasitarsiu su kuo nors, kas zinos
Tik vat galvoju apie pasekmes. Viena pasakojo, kad po to suleteja labai medziagu apykaita, organizmas pripranta,kad is kazkur ateina didele pagalba... Su laiku griztu svoris ir dar daugiau... Ka manai? QUOTE(Ismene @ 2006 04 26, 12:31) Del vartojimo tai maziausia problema. Pasitarsiu su kuo nors, kas zinos Tik vat galvoju apie pasekmes. Viena pasakojo, kad po to suleteja labai medziagu apykaita, organizmas pripranta,kad is kazkur ateina didele pagalba... Su laiku griztu svoris ir dar daugiau... Ka manai? gal ir taip QUOTE(pagrandukasss @ 2006 04 26, 17:17) gal ir taip Tiesą pasakius ir aš taip manau. Tuo labiau, kad nežadu jo gert ilgą laiką. O ir sportuot man patinka, tai mest neturėčiau... Mityba man normali: derinimu maistą, nepersivalgau. Beje, o tu kiek laiko jau sportuoji? Ar pasieki kokių rezultatų gerdama L-karnitiną? QUOTE(Ismene @ 2006 04 26, 09:56) Beje, gal kas isduos paslapti... Matau sporto klube vyrus ir moteris ant pilvo uzsegtus kazkokius dirzus. Kas cia per dalykeliai? Ir ka jie daro? Turbut Telekomo klube matei
Tiesą pasakius mačiau Impulse. Ir nepasakyčiau, kad žmones kelnoja savo maikes ir žiurį i tą diržą, koks pas juos dabar pulsas...
Ir šiaip kodel sportininkai pilvus susijuosia diržais? Pvz per pasaulio galiūnus žiūrint, tai atrodo stipruoliai madą vaikosi QUOTE(Ismene @ 2006 04 27, 11:48) Tiesą pasakius mačiau Impulse. Ir nepasakyčiau, kad žmones kelnoja savo maikes ir žiurį i tą diržą, koks pas juos dabar pulsas... Tai cia butent tas apraciukas apie kuri kalbejau.Maikes kilnoti nereikia Papildyta: QUOTE(Ismene @ 2006 04 27, 11:48) Tiesą pasakius mačiau Impulse. Ir nepasakyčiau, kad žmones kelnoja savo maikes ir žiurį i tą diržą, koks pas juos dabar pulsas... Tai cia butent tas apraciukas apie kuri kalbejau.Maikes kilnoti nereikia QUOTE(Ismene @ 2006 04 27, 11:48) Tiesą pasakius mačiau Impulse. Ir nepasakyčiau, kad žmones kelnoja savo maikes ir žiurį i tą diržą, koks pas juos dabar pulsas... Tai cia butent tas apraciukas apie kuri kalbejau.Maikes kilnoti nereikia QUOTE(Ismene @ 2006 04 27, 12:48) Tiesą pasakius mačiau Impulse. Ir nepasakyčiau, kad žmones kelnoja savo maikes ir žiurį i tą diržą, koks pas juos dabar pulsas... Ir šiaip kodel sportininkai pilvus susijuosia diržais? Pvz per pasaulio galiūnus žiūrint, tai atrodo stipruoliai madą vaikosi ismene,teisingai tie diržai jeigu tokie stori ir elestiniai saugo nuo traumų,ypač keliant sunkius svorius,na ir dėl to tie galiūnai su jais būna QUOTE(Ismene @ 2006 04 27, 10:32) Tiesą pasakius ir aš taip manau. Tuo labiau, kad nežadu jo gert ilgą laiką. O ir sportuot man patinka, tai mest neturėčiau... Mityba man normali: derinimu maistą, nepersivalgau. Beje, o tu kiek laiko jau sportuoji? Ar pasieki kokių rezultatų gerdama L-karnitiną? as sportavau sigmoj apie 5men.bet ten treneriu pagalbos truko.nenumeciau nieko,bet l.patiko sportuot(anksciau niekad nesportavau).o as ir pati zinau kodel nenumeciau,viskas del mitybos.dabar perejau i grand gyma.treneris zadejo po men.jei nemesiu patart mitybos klausimais.pasake kokios literaturos pasiskaityt,bet rusiskai
Teko man viena kart apsilankyt sigmoj. tai treneriu jokiu nemaciau. vaiksciojau ir nezinojau ka daryt. Stebedavau kitas panas, ko jos daro, tada ir as eidavau ta pati padaryt
O tavo kokia buna treneruote? Kiek laiko trunka? Kiek laiko darai apsilima? Ar per tas dvi savaites nepasikeite savijauta, kai geri L-karnitina?
Laba
o jus l karnitina geriat tik tomis dienomis kai einat sportuoti ar ir tomis dienomis kai nesportuojat?
Niu va, įsigyjau ir aš L-carnitiną. Tikiuosi rezultatai džiugins. Skaičiau, kad vienas bachūrėlis per mėnesį numetė 6,5kg. Kažkaip labai jau staigiai
Rezultatus pranešiu... QUOTE(Ismene @ 2006 05 02, 11:44) Niu va, įsigyjau ir aš L-carnitiną. Tikiuosi rezultatai džiugins. Skaičiau, kad vienas bachūrėlis per mėnesį numetė 6,5kg. Kažkaip labai jau staigiai Rezultatus pranešiu... O kur ir koki pirkai? gal ta akcijini? As tai irgi galvoju to akcijinio nusipirkti, ale 2 buteliai gal per daug? Sakau, gal kas nori kooperuotis ir pirkti perpus du butelius?
Aš įsigyjau universal parduotuvėj štai šitą
Parašyta, kad reikia sunaudot per 30 dienų nuo atidarymo. Taigi nusipirkus du buteliukus, vieną galėsi naudoti, kitą pasidėsi i spintelę. Dėl to problemų neturėsi. Tik manau, kad pradžiai kiek neapsimoka pirkt iškart litrą. Nežinai ar visą sunaudosi... Bet čia tau spręsti. Aš jau nuo rytojaus pradedu gert
ar neteko girdėti apie ACTIVIZE?
penktadienį Gedo pr. vienoj vaistinėj skaičiau, kad tinka sportuojantiems, patiriantiems didelį krūvį akims, t.t. gaila, nepaklausiau vaistininkės, nes daug žmonių buvo
Del intensyvaus sportavimo pradejau vartoti daugiau papildu, tiksliau Universal Daily Formula (multivitaminai ir mineralai) bei baltyminius kokteilius Ultimate Nutrition Whey Supreme (braskini). Gal kas nors juos bandet? Kaip jie jums?
kas vartoja L-karnitina, prašom pranešti rezultatus kaip sekasi...
[quote=Ismene,2006 05 11, 12:02]kas vartoja L-karnitina, prašom pranešti rezultatus kaip sekasi...
[/quote] normaliai sportuot(kasdien isskyrus savaitgali)pradejau tik sia sav.po 2sav.pertraukos.L-k.vartoju jau beveik men.bet tik dabar,pradejus siek tiek maziau valgyti ir intensyviai sportuojant numeciau 3kg.tiesa L-k.dabar geriu daugiau nei rekomenduoja.per diena gaunasi 1200mg.nezinau kas cia man padejo? [/quote] Ismene,o kaip tau?
Niu kaip čia pasakius... Numest noriu 15kg. Reiškias nuo ko mest, tai yra tikrai
Vienu žodžiu sportuoju aš nuo balandžio 3. L-karntina pradėjau gerti gegužės 2d. Reiškias geriu jau dvi savaites. Sportavau 3 kartus, dabar 4 kartus i savaitę. Varau ant treneruokliu. Šią savaitę supykau, tai pradėjau plušėt ant kardio treneruoklių. Išvis pavarau 40min. Ir plius dar kelis pratimus su treneruokliais kojoms ar presui. Kg tai po kelis gramus krenta... Bet tikrai ne taip, kaip norėčiau. Galvoju, kad 2 savaitės per mažai? Bet kai paskaičiau, kad vienas bernas per mėnesį numetė su L-karnitinu 6,5kg, tai toks pavydas suėmė QUOTE(Ismene @ 2006 05 12, 09:12) Niu kaip čia pasakius... Numest noriu 15kg. Reiškias nuo ko mest, tai yra tikrai Vienu žodžiu sportuoju aš nuo balandžio 3. L-karntina pradėjau gerti gegužės 2d. Reiškias geriu jau dvi savaites. Sportavau 3 kartus, dabar 4 kartus i savaitę. Varau ant treneruokliu. Šią savaitę supykau, tai pradėjau plušėt ant kardio treneruoklių. Išvis pavarau 40min. Ir plius dar kelis pratimus su treneruokliais kojoms ar presui. Kg tai po kelis gramus krenta... Bet tikrai ne taip, kaip norėčiau. Galvoju, kad 2 savaitės per mažai? Bet kai paskaičiau, kad vienas bernas per mėnesį numetė su L-karnitinu 6,5kg, tai toks pavydas suėmė Tu i jokia nevilti nepulk
Man tik šiaip užeina tokios nevilties bangos. Tačiau negi dabar viską mesi? Aišku, kad ne
QUOTE(Ismene @ 2006 05 13, 09:44) Man tik šiaip užeina tokios nevilties bangos. Tačiau negi dabar viską mesi? Aišku, kad ne As tai pastebejau, kad kuo labiau galvoji apie maisto ribojima, kudinimasi ir pan, tuo sunkiau viskas is tikruju vyksta, svarbiausia viskas su protu ir nuosekliai, pvz. as savaitgali privalgiau kaloringo maisto, bet per dau nesikremtu, uztat sia savaite daugf sprotuosiu
Mhm... man sekmadieni buvo persivalgymas... Pusiau sveika mityba su įvairiausiais nukrypimais
Kaip Jūs sportinsitės?
ismene,o koks pas tave buna pulsas,sportuojant kardio?mane vakar testavo ant kazkokio takelio,tai sake,kad prastai del sirdies ir spaudimas aukstas
Tiesą pasakius ankčiau varydavau vienu rimtu. O dabar stengiuosi kuo įvairiau. Pvz pirmas 5 minutes pamažu, kad priprastų prie krūvio. Tada kiek padidinu, po to vėl pamažinu. O po to 10 minučių varau iš širdies. Po kokių pratimų lipu ant bėgimo takelio. Labai nekenčiu bėgti. Tai 10 min sparčiai einu, pasidarau, kad lipčiau kaip į viršūnę ir pasistengiu 5 min pabėgti. Būnu visa šlapia...
Reikėtų ir man kokius vitaminus pavartot, nes dabar apsiriboju L-karnitinu ir vitaminu C
as kiek suprantu,reikia gerti papildomai natrio,kalio,kalcio,magnio svarbiausia sportuojant
Oho... koks tavo spaudimas didelis. Kažin kodėl taip? Gal labai nervuojies daug?
QUOTE(Ismene @ 2006 05 18, 09:45) Oho... koks tavo spaudimas didelis. Kažin kodėl taip? Gal labai nervuojies daug? o kokios pas tave svartykles?as 2turiu abi paprastos(ne elektronines)tai siand.apziurejau,kad ant senesniu 2kg.daugiau sveriu
O gal pas tave visada kiek aukštesnis spaudimas nei visų? Kaip pati jautiesi? Jei per treneruotę labai nenusivarai nuo kojų, tai manau gali toliau lankyt. Svarbiausia sveikata vis gi. Sek save ir žiūrėk, kad tik gėrėtų situacija
Pas mane namuose guli vienos svarstyklės senos, kurios kažkodėl rodo dažniausiai vieną ir tą patį. Labai nemėgstų jų
as tai laikausi atkinsono dietos, vartoju Bio-Chromium ir...
va tam daugiausia dekinga, Testosterol 250. Sportuoji ir tesiog matai ir jauti kaip auga raumenukai |