Kazkur girdejau, kad norincioms sulieseti labai tinka baltymu kokteiliai, kuriuos reikia gerti vietoj pietu ar vakarienes. Visas reikalingas medziagas gauni, o kaloriju - minimum. Ar tikrai taip?
Gal kas jau yra isbandes?
21
Kazkur girdejau, kad norincioms sulieseti labai tinka baltymu kokteiliai, kuriuos reikia gerti vietoj pietu ar vakarienes. Visas reikalingas medziagas gauni, o kaloriju - minimum. Ar tikrai taip?
Gal kas jau yra isbandes? 21
Zvirbliuke, o ko tu siaip nori -sulieseti? tada geriau rinktis kitus budus, ne cheminius, kaloriju tuose kokteiliuose priklausomai nuo produkto rusies ir gamintojo buna nuo mazdaug 350kcal iki 1200 - 1500kcal porcijoje, dauguma pakankamai slykstaus skonio, na siaip aisku del skonio galima gincytis.
Baltyminiai kokteliai yra keliu rusiu, maziausiai kaloriju turi baltyminiai koncentratai, jei skirti atstatyti raumenis po intensyviu treniruociu, bet tikrai ne liesejimui, be to jeigu i organizma patenka per daug baltymu, tai labai matosi - atsiranda spuogai, tad bet kokiu maisto priedus, sportinius mitybos papildus ir daugeli kitu dalyku geriau naudoti pagal paskirti ;)
Stai kaip...O as maniau - greitai ir saugiai tu savo papildomu 4 kg atsikratysiu...Dekui uz informacija
Pasidalinsiu ir aš savo patirtimi:
aš baltiminį kokteilį geriu kas antrą dieną, vakare, po treniruotės. Geriu "Universal" firmos, dietinį. Manau, kad geras daigtas, nes padeda atsigauti po sporto ir padeda formuotis raumenukam QUOTE(A.IEVA @ 2005 05 16, 11:55) Pasidalinsiu ir aš savo patirtimi: aš baltiminį kokteilį geriu kas antrą dieną, vakare, po treniruotės. Geriu "Universal" firmos, dietinį. Manau, kad geras daigtas, nes padeda atsigauti po sporto ir padeda formuotis raumenukam Tai gal tu neturi virsvorio? Nes man vyras irgi siulo po treniruotes isgerti to kokteiliuko, bet as bijau kad vieoj numesto svorio jo gerokai padauges... Suprantu kai sportuojqa lieknutes ir dailos paneles QUOTE(A.IEVA @ 2005 05 16, 13:55) Pasidalinsiu ir aš savo patirtimi: aš baltiminį kokteilį geriu kas antrą dieną, vakare, po treniruotės. Geriu "Universal" firmos, dietinį. Manau, kad geras daigtas, nes padeda atsigauti po sporto ir padeda formuotis raumenukam Nu jo,tie kokteiliukai tinka tik tom,kurios sportuoja
Nat. sojos baltymai + vitC (apelsinų sultys), Pusryčiams
QUOTE(dziulka @ 2005 08 24, 22:17) Nu jo,tie kokteiliukai tinka tik tom,kurios sportuoja Ne tik kad jokios naudos nebus, bet va aš dar ir svorio priaugau
Pries keleta metu klube buvo pirkt toks KARNITINAS, jei gerai prisimenu. Sake, reikia gerti pries treniruote padeda sudeginti kalorijas, duoda energijos. Gal kas bandete?
QUOTE(dorado @ 2005 08 26, 09:59) Pries keleta metu klube buvo pirkt toks KARNITINAS, jei gerai prisimenu. Sake, reikia gerti pries treniruote padeda sudeginti kalorijas, duoda energijos. Gal kas bandete? Bandžiau. Jį reikia išgerti valandą ar pusvalandį prieš treniruotę, o energijos išties tada būna perteklius
Mano vyras jau gal pora savaiciu gera dietinius kokteilius 2 kartus dienoje + garsinijos tabletes lieknejimui. Gaila, neikalbejau jo pasisverti, bet ka tikrai pastebejau, kad laaabai mazai valgo - tos tabletes+kokteiliai tikrai gerai slopina apetita. Tikiuosi, greit pamatysiu, kaip rubai jam darosi per dideli.
Karts nuo karto pasportuoju. Galvoju reik ivaryt maisto papildu, bet biski yra baime, kad jie gali tureti koki nors pasalini poveiki. Ka manote? Radau toki puslapi kur pardavineja tuos papildus maisto papildai , bet dabar nzn pirkt nepirkt.
Gal kas ka nors panasaus bandet? Kokie atsiliepimai?
situ nebandziau - bet bandziau biochromiuma - tai tikrai saldumynam poreikis buvo zymiai sumazejes
sportuoju pagal spec.man sudaryta fitneso programa ir naudoju maisto papildus (proteino kokteilius, aminorugstis, geriu vitaminus). rezultatu pasiekiu gerokai greiciau nei sportuodama be ju. ar tai sveika nesidomejau, bet jauciuosi puikiai. tik pradejus vartoti papildus per 4 dienas nukrito 5kg. be to papildai padeda gerokai ilgiau islaikyti rezultatus.
QUOTE(Linda @ 2005 10 30, 15:34) Mano vyras jau gal pora savaiciu gera dietinius kokteilius 2 kartus dienoje + garsinijos tabletes lieknejimui. Gaila, neikalbejau jo pasisverti, bet ka tikrai pastebejau, kad laaabai mazai valgo - tos tabletes+kokteiliai tikrai gerai slopina apetita. Tikiuosi, greit pamatysiu, kaip rubai jam darosi per dideli. As pries kokiu 11 metu geriau kokteili Slim Fast, ten buvo visokiu vitaminu ir mikroelementu prideta, tiksliai nezinau ar jis prie baltiminiu, bet kad man padejo tai faktas ir svoris nekito galima sakyt 10 metu, dabar vel jo noriu, bet nezinau, kur jo yra Papildyta: QUOTE(Snake @ 2006 02 01, 16:26) Gal gali pasidalinti patirtimi, kokius dar priedus geriate sportuodamos- kad butu daugiau energijos, nutirptu greiciau riebaliukai?? Skysta L-Karnitina geria Paskaityk, cia apie ji DAUGIAU
Sveikos sportininkės
As jau kuri laika intensyviai sportuoju ir taip pat rimtai galvoju apie maisto papildus. Kol kas vartoju tik kalcis+magnis+cinkas, kuriuos nusipirkau plauku stiprinimui, bet organizmas juos greit isisiurbia del sportavimo (ypatingai kalcio ir magnio kiekvieno kunelis reikalauja).
L-karnitinas, mano ziniom, yra tikrai nebloga priemone, jei norisi ir riebaliuku atsikratyt. Na as ju ne daug turiu, bet pasiryskit linijas ne prosal butu. Be to, L-karnitinas taip pat teikia ir energijos treniruociu metu. Tik vat yra visokiausiu L-karnitino produktu. Klausimas-kuri pasirinkti. Pati planuoju pirkti geriama, o ne tabletikem, nes skysti organizmas greiciau isisavina. Bet man atrodo tai biskuti brangiau.. Tie pinigai visa reikala gadina.
Apie ivairius maisto papildus sportuojantiems galima pasiskaityti ir uzsisakyti www.maistassportui.lt/ www.universal.lt ir panasiuose puslapiuose.
Kas nori labai greit uzsiauginti raumenu mase, vartoja steroidus, taip vadinamus anabolikus ir, aisku, sportuoja. Bet jie turi ir nemazai minusu, pvz, nustojus vartot steroidus, raumenys sumažėja beveik perpus. Taip kad reikia daugiau pasiskaityt apie papildus pries pirkima. QUOTE(vaida_pb @ 2006 02 15, 10:14) Apie ivairius maisto papildus sportuojantiems galima pasiskaityti ir uzsisakyti www.maistassportui.lt/ www.universal.lt ir panasiuose puslapiuose. Kas nori labai greit uzsiauginti raumenu mase, vartoja steroidus, taip vadinamus anabolikus ir, aisku, sportuoja. Bet jie turi ir nemazai minusu, pvz, nustojus vartot steroidus, raumenys sumažėja beveik perpus. Taip kad reikia daugiau pasiskaityt apie papildus pries pirkima. deja, steroidai yra nelegalūs, nereikia maišyti jų su papildais. Bajm raumenis augina baltymais. yra pirkti visokių rūšių proteinų gėrimų, kurie padeda surinkti tam tikrą baltymų kiekį, nes gauti jo pakankamai vien iš maisto yra gana sunkoka. labai drįsčiau sukritikuoti universal.lt dėl aukštų kainų bet, jeigu jūsų kišenė leidžia tai yra ir kitų firmų, prekiaujančių papildais pvz.: www.smcsport.lt www.sportnutrition.lt pigiau! dėl L-karnitino konsultavausi su drauge, rimtai užsiimančia sportu. patarė pirkti skystą karnitiną (dar būna tabletės, piliulės, etc), nes geriausiai organizmas pasisavina. sakė, kad jai tikrai padėjo, tik reikia gerti didesnėm dozėm, negu rekomenduojama. na bet čia kaip kam. jeigu nėra riebaliukų, tai niekas ir nekris primenu geras svetaines su daug informacijos šioms temoms www.bodybuilding.lt www.kulturizmas.lt www.maistassportui.lt čia tas pats universal papildai, bet irgi yra neblogų straipsnių ir patarimų
"man reikėtų papildų, kad raumenys greičiau augtų, riebalų tirpdyti nereikia
ką rekomenduotume?" To pačio ieškojau, todėl šiek tiek pasidomėjau. "Kačiokai" rekomendavo naudoti kreatiną. Naturalus dalykas, padeda augti raumenims ir priduoda daugiau jėgų, treniruotės metu jautiesi žvalesnis. Asmeniškai rekomenduočiau pirkti maisto papildai šitoj parduotuvėj. Pakankamai gera kaina. Konkrečiai kreatinas kreatinas Vartoju daugiau nei savaitė, todėl apie rezultatus kalbėti dar anksti. Uodega lygtais dar neišaugo QUOTE(vaida_pb @ 2006 02 17, 12:26) Koleges, gal ka parekomenduotumete bendrai gerai savijautai palaikyti? Nes zinau, kad labai daug medziagu prarandu sportuodama. Pavyzdziui, gal kokius vitaminus vartojat kai tik pradėjau sportuoti, jokių vitaminų negėriau, maniau kad organizmas ir taip pakankamai sveikas. bet po kelių menėsių pradėjau chroniškai sirgti, vis puslelinėm išmėtydavo, sloga nepraeidavo (ankščiau tas pasitaikydavo i 2 metus 1 kartą) ir savijauta nekokia buvo dabar kiekvieną rytą išgeriu saują tablečių : vitamino C, kramtomos kalcio tabletės, vaistai sąnariams stiprinti, vitaminų kompleksas aktyviems bei sportuojantiems (čia svarbiausi baisiausiai pikta, kad tos tabletės nežmoniškai didelės, o mano burna labai maža todėl pastoviai turiu sunkumų nuryjant
Puikiai tave suprantu Soda, del tableciu dydzio. Tarsi ne zmonems pritaikytos. O papildus matau vartoji ivairius ir reikalingus. Saunuole
Noriu vartot ne daugiau 3 papildu. Tai galvoju, kad tikrai yra tokie, kurie ir sanarius apsaugo ir magnio kiekis atitinkamas ir energijos teikia ir kitokiu mikroelementu reikialingu sportuojanciam organizmui. 'Universal' puslapy radau kazkokius 'Daily Formula' (multivitaminai ir mineralai), kaina 100tabl.- 28lt. Gal esat ka nors apie tokius girdejusios? Pagal sudeti, tai turetu buti neblogi ir ne tokie jau brangus.
Riebaliukams deginti yra ivairiausiu papildu, bet dazniausiai visu ju sudetyje yra l-karnitino. Tai jei ant pakuotes randi si pavadinima, vadinas, verta atkreipt demesi. Skaiciau, kad be l-karnitino beveik nevyksta riebalų deginimas, bet organizmas mazai jo pasigamina. Be to, jis teikia energijos sportuojant. Zodziu,
Pradziai patarciau pagert amino rugstis (as naudoju Universal BCAA 2000 - tik nezinau ar moterims jis tinkamas). Jo privalumas, kad suteikia energijos pries treniruote ir greiciau atkuria ja po jos, ko pasekoje galite intensyviau treniruotis ir taip produktyviau deginti riebalus bei auginti raumenis. Islieka raumenu standumas.
Patariu sportuoti bent 5 kartus per savaite, jei norit pasiekt bent kokiu rezultatu. O palaikyti formai, uztenka ir 3 kartu.
Visa tai tiesa. Bet. L-karnitina dazniau siulo moterims, nes ju riebalinis sluoksnis didesnis nei vyru. Vien sportavimo ir energijos teikianciu papildu daznai neuztenka.
Jei sportuoji porakart per savaite, tai gal dar anskti tokius papildus pirkti. Jie sutverti sportininkams, o tave greiciau priskirciau prijauciantiems. Sakei, jog rezultato nesimato, nors ir sportuoji. Tikiu. Nes maza sporto. Jo uztenka tik formai palaikyti. Bet nepasiduok Jei tik kelis kartus per sav. gali sportuoti, tuomet turi atidziau stebeti savo mityba. Pvz per diena suvartok 300kcal maziau nei visada.<br/>Papildyta:<br/>Beje siandien isigijau maisto papildus sportuojantiems 'Daily Formula'- vitaminu ir mineralu kompleksas. Dabar reikia tik isbandyt. Na, aisku, blogiau tai tikrai nebus QUOTE(Žiedė @ 2006 02 19, 19:51) na as tik tris kartus i savaite vaikstau, ir dar namie su 3 kartais į savaitę akivaizdžių rezultatų gali ilgokai laukti. sportuodavau 5-6 kartus į savaitę ir rezultaiai pasimatė tik po kokių 2-3 mėnesių. paskui susireguliavau mitybą - rezultatai dar pagerėjo. Žiedė, o kiek laiko sportuoji? nes jeigu sportuoji ne iš širdies ir nereguliariai + mityba nesureguliuota, L-karnitiną ir visus kitus pričiudus gali gerti kad ir kibirais, mažai ką bepadės
Sutinku su Soda
Jei sportuoji ne nuo vakar, t.y. jau kuri laika fizinius pratimus darai, ir ketini toliau nuosirdziai sportuoti, tuomet gali pabandyti l-karnitina. Blogiau tikrai nebus. Beje, kodel sportuojant daznai pvz skystas l-karnitinas greiciau degina riebalus? Todel kad paprastai skysta si produkta reikia vartoti apie pusvalandi iki treniruotes, kitaip tariant, kiek kartu per savaite sportuosi, tiek ir papildo vartosi, tiek ir rezultatu bus. Uzsiplesti per daug aisku nera gerai. Reikia viska daryt palaipsniui. O kaip su l-karnitino vartojimu tableciu pavidale nesu tikra.
maisto papildai skirti treniruojantis labai intensyviai ir siekiant maximaliu rezultatu, jai manote kad maisto papildai atliks uzh Jus darba labai klystate
QUOTE(vaida_pb @ 2006 02 15, 10:14) Apie ivairius maisto papildus sportuojantiems galima pasiskaityti ir uzsisakyti www.maistassportui.lt/ www.universal.lt ir panasiuose puslapiuose. is kur tokie duomenys apie anabolikus,m? Kas nori labai greit uzsiauginti raumenu mase, vartoja steroidus, taip vadinamus anabolikus ir, aisku, sportuoja. Bet jie turi ir nemazai minusu, pvz, nustojus vartot steroidus, raumenys sumažėja beveik perpus. Taip kad reikia daugiau pasiskaityt apie papildus pries pirkima. Papildyta: QUOTE(vaida_pb @ 2006 02 18, 16:49) Riebaliukams deginti yra ivairiausiu papildu, bet dazniausiai visu ju sudetyje yra l-karnitino. Tai jei ant pakuotes randi si pavadinima, vadinas, verta atkreipt demesi. Skaiciau, kad be l-karnitino beveik nevyksta riebalų deginimas, bet organizmas mazai jo pasigamina. Be to, jis teikia energijos sportuojant. Zodziu, nejau tik l karnitina tik zinot,jis niekas palyginus su termogenikais............ Papildyta: QUOTE(tgr @ 2006 02 22, 23:33) maisto papildai skirti treniruojantis labai intensyviai ir siekiant maximaliu rezultatu, jai manote kad maisto papildai atliks uzh Jus darba labai klystate maisto papilda skirti NEtik profesionalams,daug naudingo ten ras ir paprastas zmogelis
O tie termogenikai, kokiee cia butu, koks pavadinimas? Kaip supratau tempogenikai tai rusis, ane?
QUOTE(danila @ 2006 02 23, 14:28) Kažkokį termogeniką radau Kokia Tavo nuomonė apie jį?
Sveiki
Noriu paklausti kas labiau išmanot apie papildus patarimo: Jau kokie 4 metai sportuoju 2-3 kartus per savaitę aerobiką.Sportas man padeda išlaikyti esamas formas o ne kūsti.O šiaip be sporto labai mažai judu (darbas sėdimas).Esu dar jauna (22 m). Antsvorio neturiu, bet jau metai kaip niekaip negaliu numesti 3 kg, kuriuos esu priaugusi. Tiesą sakant maisto nelabai prisižiūriu, nes prisipažinsiu esu maisto vergė Jei ka tada teks įjungti pyragėliams ir šokoladams raudona signala ir bangyti savo jėgomis atsikratyti tų kg
mergyte, gerk chromo papildus. Aš be saldaus nė dienos nigaliu gyvent (aišku, labai saikingai)
Ačiū už patarimą. Šiaip gal prieš 2 metus teko gerti chromą bet išgėrus puse pakuotės pamačiau kad noras saldumynams nė kiek nesumažėjo tai ir nebedagėriau tos pakuotės. Gal reiks pabandyti Gamtos namų sąžiningai pagerti
QUOTE(mergytė @ 2006 02 24, 10:50) Ačiū už patarimą. Šiaip gal prieš 2 metus teko gerti chromą bet išgėrus puse pakuotės pamačiau kad noras saldumynams nė kiek nesumažėjo tai ir nebedagėriau tos pakuotės. Gal reiks pabandyti Gamtos namų sąžiningai pagerti Kažkur skaičiau, kad tokius papildus (skirtus lieknėjimui) reikia vartoti apie metus. O poveikis pasijaučia, kaip ir geriant kitus papildus, po kelių mėnesių. QUOTE(Gunda @ 2006 02 23, 16:24) nesiulau vartot ju zmonem su aukstu spaudimu,turintiem prbl su sirdim,na ir nestukem Papildyta: QUOTE(Gunda @ 2006 02 24, 13:39) Kažkur skaičiau, kad tokius papildus (skirtus lieknėjimui) reikia vartoti apie metus. O poveikis pasijaučia, kaip ir geriant kitus papildus, po kelių mėnesių. realiai chromas atmusa nora saldumynam 2-3 savaitem,paskui organizmas prie jo pripranta
kvailas klausimelis iskilo - ar privaloma sportuojant naudoti vienokius ar kitokius papildus?
Neprivaloma. Bet rekomenduojama. Bent jau spec.vitaminų-mineralų kompleksą "aktyviems"
mgm o tie papildai su kontraceptikais nesipjauna ?
Jei tikrai rimtai sportuoji, tai siulau vartoti koki multivitaminu ir mineralu kompleksa, kuris palaiko gera organizmo bukle ir aprupina reikalingomis medziagomis. Manau tiek uztenka.
na pradziai man uzteks manyciau ir paprastu papildu ar vitaminu..
Arba tiesiog isigyk vaistineje maisto paildus aktyviai gyvenantiems
Sveikos, merginos
Parasysiu ir as savo nuomone apie preparatus lieknejimui ir apie baltyminius kokteilius. Tiesa sakant mano veikla tiesiogiai susijusi su grozio ir sveikatos produktias, o tame tarpe ir su lieknejimo preparatais. Tiesiog trumpa info visoms besidomincioms: Baltyminis kokteilis yra labai gera dalykas, tik l. svarbu ji tinkamai pasirinkti ir dar svarbiau tinkamai vartoti. tiesa sakant niekada nesu ju pirkus tradicinese prekybos vietose (apskritai tokiu dalyku ten neperku), bet niekaip negaliu suprasti kaip ten dirbantys pardavejai klientams neisaiskina kaip teisingai vartoti parduodama produkta. Va taip paskui merginos ir prisiaugina svorio. Renkantis kokteili l. svarbu ziureti sudeti. Kokios kilmes baltymai ir kitos maistingos medz. Jei jos chemines kilmes, tai nekas, nes bus nuodijams organizmas. geriant kokteili galima l. sekmingai atsikratyti antsvorio ir taip pat sekmingai svorio priaugti, todel jis skirtas ir vieniems ir kitiems. Siekiant skirtingu tikslu, skirtingas ir vartojimas. Vartojimas: Norint atsikratyti svorio. Jis yra geriamas VIETOJ valgio. T.y. kokteiliu yra pakeiciamas vienas ar du valgymai per diena. Pvz. pusryciai - kokteilis, pietus - iprastas patiekalas, vakarienei - kokteilis. Geriant kokteili, skirtingai nuo sumazinto kaloringumo dietu, organizmas gauna visas reikalingas naud. medziagas ir nera alinamas. Tiesa sakant as skeptiskai ziurejau i siuos kokteilius, kol nesusiduriau praktikoje. Bent jau mano klienciu rezultatai l. gerai. Viena ju - mano mama. Jau nesioja 4 dydziais mazesnes kelnes ir ruosiasi ilipti i dar vienu dydziu mazesnes. As geriu toki kokteili, kai nespeju pavalgyti. Gaunu visas maistingas medziagas ir neprisivalgau greito maisto. Ziuriu nemazai cia prirasiau, o is tikruju dar nei puses tiek kiek galeciau Bet manau pradziai uzteks, o jei kam bus idomu daugiau, galesiu parasyti. Sekmes visoms lieknejant ir grazejant
Butu gerai, kad parasytum kokteiliu pavadinimus,
i kuriuos neieina chemines medziagos, nes ka buvau radus, tai lenkiska Linea ir sportininkams Toks ir is to psl. kur rimi ir maximos prekiauja. O Slimfasta, as maisydavau su liesu pienu ir gerdavau vietoj vakarienes, nes isverciau instrukcija su zodineliu lietuviskas vertimas tais laikais dar nebuvo privalomas
Gal merginos kas valtojot OBUOLIŲ SIDRO TABLETES(ne kapsules )
Kokia jūsų nuomonė apie juos?
mano teta naudojo kazkas bet ar tai buvo tabletes ar kapsules nzn.. baltam buteliuke zalias uzrasas jinai sake, kad jauciais geriau, bet kazkokiu rezultatu nepasimate.
Apie Energona nieko nebuvau girdejusi. Matyt todel, kad nera labai populiarus papildu platintojas
Maistas sportui tinklalapis
Gyvenu JAV, tai cia papildu svoriui mesti tai tik spek juos gerti
As vartodama vitaminus sportuojantiems taip pat pajutau, kad apetitas kiek pakilo ivairiems produktams
O papildais lieknejimui visiskai nepasikliauju. Kodel ju tiek daug rinkije? Nes zmones nori "cia ir dabar, ir kuo greiciau", o kompanijos tuo naudojasi. Uztat mityba + sportas yra patikrintas variantas. |