Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Help
Supermamų klubas > Grožis ir sveikata > Sportas ir dietos
Pages: 1, 2, 3
Nete
Sveikutes. Turiu problemyte. Turiu menesi laiko iki svarbaus gimines baliaus. Reikia atsikratyti kaip minimum 10 Kg. GAl patartumet kokia efektyvia dieta? Sportuoju namie su Ketller'iu ir hanteliais. O ka valgyt, kad svoris greit nukristu? Badauti tikrai nesiruoshiu smile.gif
Aciu uzh patarimus visom
smarki
Girdėjau interviu su Vaikule. Tipo 3 dienas valgai ryžius, 3 dienas - vištų krūtinėlę ir 3 dienas - obuolius. Jos rezultatas 9 kg per 9 dienas. Bandyk 4u.gif
electrica
Sveika. Na esu pati numetusi kazkada mazdaug per 10 dienu apie 10 kg, bet antrasyki taip nedaryciau, nes labai suletejo medziagu apykaita. Galima sakyti, kad dabar storeju nuo maisto kvapo. unsure.gif
Dariau taip: skaiciavau kalorijas pagal mieliauskienes knyga. Valgydavau apie 700kal i diena. Blogiausia buvo, kad labai salta buvo, nes buvo ziema. i diena nukrisdavo is pradziu daugiau paskui vis maziau apie 0.5 kg. dar ir dabar negaliu ziureti i saldytu darzoviu sriuba, fui.. virdavau viska tik su vandeniu. virdavausi zuvi, nevalgiau duonos. kartais leisdavau sau mazuliuka sokolado gabaliuka. Ir dar visi aplinkui pastebejo, kad sukudau, nes nukrito zandai ir pajuodo paakiai, gavau pasiulymu issitirti del mazakraujystes. Be to dar viena blogybe - nukrito nuo liemens ir nuo krutines, o uzpakalis ir slaunys kaip buvo storos taip ir liko. O krutines labai gaila, dabar jau nebetokia. Svoris nors ir neataugo 5 metus (as labai stengiausi), bet dabar jau beveik toks koks buvo pries tai. Tai va reik labai stipriai apgalvoti. Gal tau uztektu ir kokiu 4 kg? vistiek labai matytusi...Tokia mano patirtis.
Garbanélé
Jei jau toks balius ,kad su tais 10kg negali nueit,tai atsiprasau,gal geriau ir neik,sveikata svarbiau uz bet koki baliu!!! cool.gif
Toli
QUOTE(Hellené @ 2006 01 06, 15:38)
Jei jau toks balius ,kad su tais 10kg negali nueit,tai atsiprasau,gal geriau ir neik,sveikata svarbiau uz bet koki baliu!!! cool.gif
*

Va teisingai zmogus raso. Kazkada numeciau 16 kg per pusantro menesio skaiciuodama kalorijas, buvau visa patenkinta, 65 sveriau, o paskui viskas taip issiderino, kad per penkis metus vis kudedama ir storedama vos ne dvigubai pastorejau ir teko imtis itin drastisku priemoniu storejimui sustabdyti.
Siaip numesti tiek yra labai realu ir imanoma. Per pirma savaite galetumei keturis numesti skaiciuodama po kokius 700 kaloriju (ar siaip daugumoje 'greitu' dietu kaloriju buna panasiai), bet ar verta. Juk tiek mazai kam issilaiko taip greitai numesti kilai, o dar baisiau tai, kad jie draugu parsiveda ir tikrai tikrai sveikatai atsiliepia anksciau ar veliau. 4u.gif
Estrella...
QUOTE(Nete @ 2006 01 06, 13:23)
Sveikutes. Turiu problemyte. Turiu menesi laiko iki svarbaus gimines baliaus. Reikia atsikratyti kaip minimum 10 Kg. GAl patartumet kokia efektyvia dieta? Sportuoju namie su Ketller'iu ir hanteliais. O ka valgyt, kad svoris greit nukristu? Badauti tikrai nesiruoshiu smile.gif
Aciu uzh patarimus visom
*

Reikėjo ankščiau susirūpinti,bet dabar aš siūlau tau nesigriebti už plaukiančio šiaudo mirksiukas.gif Būt tokia kokia esi mirksiukas.gif
Nete
as galeciau ir su savo +10 nueit, alia turiu toki teti, kuris savo giminej blogai jausis, jei jo dukra su per dideliu svoriu i baliu atvazhiuos. Zhinau, kad tai kvaila, bet toks jau jis yra.
O tie ryzhiai krutinele ir obuoliai. Kokiais kiekiais valgyt reikia?
electrica
Argi buna tokiu teciu? Maniskiam as ir su savo 90 kg labai grazi biggrin.gif
Apie vistos krutinele ir obuolius. Ten kaip supratau tiesiog mazo kaloringumo dieta, nebutinai turi butent tai valgyti: esme turbut kad daug baltymu butu ir jokiu riebalu. Mano nuomone reiktu dar sportuoti, tada greiciau procesas vyksta.
Nete
QUOTE(electrica @ 2006 01 06, 16:16)
Argi buna tokiu teciu? Maniskiam as ir su savo 90 kg labai grazi  biggrin.gif 
Apie vistos krutinele ir obuolius. Ten kaip supratau tiesiog mazo kaloringumo dieta, nebutinai turi butent tai valgyti: esme turbut kad daug baltymu butu ir jokiu riebalu. Mano nuomone reiktu dar sportuoti, tada greiciau procesas vyksta.
*

Va butent, mano tetis toks. Isitikines, kad as su savo 80kg. jokio vyro nesugebesiu susirast blush2.gif ax.gif
Namie as sportuoju. Turiu Ketller'i ir dar hanteliukais pasimojuoju, na atsilenkimai.
Zhinau, kad padeda dar vandens gerimas priesh kiekviena valgi.
Lala
Turi beveik visko atsisakyti (valgyk darzoves,vaisius,koses be priedu,daug arbatos be cukraus ar vandien) ir sportuoti po 2val i diena ir viskas bus thumbup.gif
Jei finansai leidzia nueik pora kartu i sporto kluba i aerobika, o paskui i pirti smile.gif
Valgyk daug selenu ax.gif
Toli
QUOTE(Lala @ 2006 01 06, 16:24)
Turi beveik visko atsisakyti (valgyk darzoves,vaisius,koses be priedu,daug arbatos be cukraus ar vandien) ir sportuoti po 2val i diena ir viskas bus  thumbup.gif
*

Jo jo, kuri laika bus thumbup.gif, tik kad paskui nebutu cray.gif
Nu bet ir tetukas. doh.gif Bet ir tavo poziuris keistokas. Na rimtai, numesk kokius 4-5 ir sau nepakenksi ir su tokiu svoriu tikrai matysis. Juk kokius 5 kg gali drabuziais uzmaskuoti. 4u.gif
electrica
Manau, kad 2 val i diena sportuoti ir dar beveik nieko nevalgyti..... tai cia man kvepia labai ziauriai skaudanciais keliu sanariais, nemiga ir zombio veidu. Uztenka ir 45 minuciu, valgyti mesa liesa tiesiog butina! As nuo tokio rezimo, manau kad priblogciau per sekanti menesi dar + 20 kg.
electrica
QUOTE(electrica @ 2006 01 06, 17:50)
Manau, kad 2 val i diena sportuoti ir dar beveik nieko nevalgyti..... tai cia man kvepia labai ziauriai skaudanciais keliu sanariais, nemiga ir zombio veidu. Uztenka ir 45 minuciu, valgyti mesa liesa tiesiog butina! As nuo tokio rezimo, manau kad priblogciau per sekanti menesi dar + 20 kg.
*

is siaip kas link vyro susiradimo - tai ne nuo svorio jie priklauso. tiesiog ateis laikas ir atsiras.
Nete
As pavargau su teciu apie tai kalbet, kad ne visiem patinka tik shakaliukai. Nebematau tikslo save "gint". Ir tema ne apie vyro paieshkas, o dietas. 2 val. ir as neishtepsiu. Pusvalandi ryte ir pusvalandi vakare pasimankshtinu
electrica
QUOTE(Nete @ 2006 01 06, 17:55)
As pavargau su teciu apie tai kalbet, kad ne visiem patinka tik shakaliukai. Nebematau tikslo save "gint". Ir tema ne apie vyro paieshkas, o dietas.  2 val. ir as neishtepsiu. Pusvalandi ryte ir pusvalandi vakare pasimankshtinu
*

atsiprasau, tikrai nenorejau izeisti ar kazkaip moralizuoti. Pati visiskai susimaliau cia su tais kudinimaisis, va jau iki kiek prisikudinau.... verysad.gif
Siaip pernai buvau numetusi kokius 8 kg valgiau daug vistienos krutineliu ir ir daug zaliu salotu lapu ir vaiksciojau i treniruokliu sale 3 kart i savaite po 1.5 val. Jauciau kokia buvau sukietejusi. Sekmes
Nete
As tikrai neisizheidzhiau, amn tik pikta ant savo tecio darosi. Visi vyrai kaip vyrai, o jam kliuva mano kilogramai.
As priesh shventes numeciau 3kg, o per shventes viskas grizho, tai jei taip silpnai dietinsiuos, tai tik kokius 4 kg per menesi isheis numest. Treniruokliu salei nelabai pinigu turiu, tai belieka tik dviratukas namie.
O kas liecia mesa, as praktishkai tik vishtiena ir valgau. Labai retai kiauliena ar jautiena
electrica
QUOTE(Nete @ 2006 01 06, 18:07)
As tikrai neisizheidzhiau, amn tik pikta ant savo tecio darosi. Visi vyrai kaip vyrai, o jam kliuva mano kilogramai.
As priesh shventes numeciau 3kg, o per shventes viskas grizho, tai jei taip silpnai dietinsiuos, tai tik kokius 4 kg per menesi isheis numest. Treniruokliu salei nelabai pinigu turiu, tai belieka tik dviratukas namie.
O  kas liecia mesa, as praktishkai tik vishtiena ir valgau. Labai retai kiauliena ar jautiena
*

o is kur tu ? jeigu is vilniaus, tai sigmos sporto klube pigu yra( ten mazai komforto, bet yra treniruokliai), ten treniruokliu sale neribotas abonimentas kainuoja tik 50 lt ( bent jau anksciau buvo), o siaip tai galima su kokia organizacija daug nuolaidu gauti.

siaip manau, kad tau pavyks, labai jau uzsispyrei tiksla pasiekti thumbup.gif
slyva
QUOTE(smarki @ 2006 01 06, 14:14)
Girdėjau interviu su Vaikule. Tipo 3 dienas valgai ryžius, 3 dienas - vištų krūtinėlę ir 3 dienas - obuolius. Jos rezultatas 9 kg per 9 dienas. Bandyk 4u.gif
*

thumbup.gif
As irgi girdejau, tai uzsimaniau pabandyti. Kita savaite reikes ryziu nusipirkti blush2.gif Lai man vietoj 9 kokie 3-4 nukrenta, tai busiu labai patenkinta thumbup.gif Tik kazin kaip seksis man ryzius valgyti, kai brangiausiajam teks kazka rimciau daryti? g.gif
Nete
Pabandysiu pasidomet Sigma, aciu drinks_cheers.gif
Nete
QUOTE(slyva @ 2006 01 06, 17:15)
thumbup.gif
As irgi girdejau, tai uzsimaniau pabandyti. Kita savaite reikes ryziu nusipirkti  blush2.gif Lai man vietoj 9 kokie 3-4 nukrenta, tai busiu labai patenkinta  thumbup.gif Tik kazin kaip seksis man ryzius valgyti, kai brangiausiajam teks kazka rimciau daryti?  g.gif
*

Tai vadinas abi griuvam ant shitos dietos smile.gif

As dar girdejau apie grikiu ir kefyro. Bet man labai neskanu grikiai be nieko
mad.gif
slyva
QUOTE(Nete @ 2006 01 06, 17:18)
Tai vadinas abi griuvam ant shitos dietos smile.gif

As dar girdejau apie grikiu ir kefyro. Bet man labai neskanu grikiai be nieko
mad.gif
*

grikiai irgi gerai turetu buti, bet kefyras tai man atrodo vis tiek daug kaloriju turi... g.gif
Tai nuo pirmadienio bandom? Ar tu jau nuo rytojaus?
Nete
QUOTE(slyva @ 2006 01 06, 17:22)
grikiai irgi gerai turetu buti, bet kefyras tai man atrodo vis tiek daug kaloriju turi... g.gif
Tai nuo pirmadienio bandom? Ar tu jau nuo rytojaus?
*

As nuo sekmadienio galvoju, nes ryt vakarelis pas draugus, nesedesiu su stikline vandens biggrin.gif
Noreciau vietoj ryzhiu valgyt grikius. Ryzhiu studentavimo laikasi persivalgiau, dar po shiai dienai apie juos neisnori galvot biggrin.gif

O del tos kefyro - grikiu, tai mano draugei ji labai veiksminga, o ir as karts nuo karto paisvalau taip organizma kelias dienas. 200g. grikiu be nieko verysad.gif ir "Lengvai" kefyro litras. Lengvai 1.5% riebumo ir skanus. Tai galvoju, gal prie viso to dar ir vandens pagerti, priesh kiekviena maitinimasi?

olé
sveika, Nete,
geriau nerizikuok su vienproduktėm arba per mažo kaloringumo dietom. ar girdėjai apie jo-jo efektą? jei svorį numesi per greitai (o 10 kg per mėnesį tikrai yra per greitai), tai jis anksčiau ar vėliau grįš ir dar papildomų kilogramų atsives. taip atsitinka, nes sulėtėja medžiagų apykaita, kaip rašė electrica. ir man tas pats per mano nheišmanymą buvo net dukart nutikę. pirmąkart, kaip ir toli (išeina, truputį likimo draugės mes buvom smile.gif), numečiau 16 kg, buvau patenkinta ir 66 kg svėriau smile.gif, o po to tie 16 parėjo ir dar 6 atsivedė. panašiai nyutiko ir antrąkart...

QUOTE(Nete @ 2006 01 06, 17:20)
Va butent, mano tetis toks. Isitikines, kad as su savo 80kg. jokio vyro nesugebesiu susirast blush2.gif  ax.gif
*

aš savo antrą pusę susiradau būdama 88 kg ir dar po to "pagražėjau" iki 99 kg, kol nepasiryžau mesti svorio (tik šį kartą sveikai)

QUOTE(electrica @ 2006 01 06, 17:52)
is siaip kas link vyro susiradimo - tai ne nuo svorio jie priklauso. tiesiog ateis laikas ir atsiras.
*

labai gražiai pasakyta, pritariu 4u.gif

dėl tavo tėčio - geriau tegul jis blogai jaučiasi, jei jam jo nuotaikos svarbiau už tavo sveikatą...
Nete
ole aciu labai uzh visus ishsakytus zhodzhius. Zhinau as apie visus tuos jo jo efektus ir bijau ju. Man tokia va extra situacija ishlindo. Shiaip labai nusistacius priesh greita svorio metima, bet dabar ne nzn ka daryt. Noriu ir per baliu grazhiai atrodyt, ir sveika but. Kaip tai bezhdzhionei, ir grazhi, ir protinga, nors imk ir persipleshk biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
O gal apsirengt kazhka toooookio, kad uzhslept visa savo "grozhi" smile.gif
slyva
QUOTE(Nete @ 2006 01 06, 17:26)
As nuo sekmadienio galvoju, nes ryt vakarelis pas draugus, nesedesiu su stikline vandens biggrin.gif
Noreciau vietoj ryzhiu valgyt grikius. Ryzhiu studentavimo laikasi persivalgiau, dar po shiai dienai apie juos neisnori galvot biggrin.gif

O del tos kefyro - grikiu, tai mano draugei ji labai veiksminga, o ir as karts nuo karto paisvalau taip organizma kelias dienas. 200g. grikiu be nieko  verysad.gif  ir "Lengvai" kefyro litras. Lengvai 1.5% riebumo ir skanus. Tai galvoju, gal prie viso to dar ir vandens pagerti, priesh kiekviena maitinimasi?
*

As ryziu nesu niekad labai megusi, nesu ju persivalgiusi, tai puse velnio, bet jauciu po tu 3 dienu nenoresiu i juos ziureti blush2.gif Vanduo tai turbut visada pries valgi gerai - suvalgai maziau, o mes to ir norim thumbup.gif
As pati 2 menesius sportuoju, bet jokio rezultato cm ar kg nesijaucia, aisku, dar mazai laiko praejo. Bet noreciau kazkaip paskubinti ivykius, tai va ir pabandysiu smile.gif
O man atrodo, kad tas 3 dienas to vieno maisto galim valgyti kiek telpa, svarbu nevalgyti nieko kito. Tai alkanos nesedesim, o kg tikiuosi tirps blush2.gif
Tai jei tu pradesi anksciau, lauksiu atsiliepimu mirksiukas.gif O pirmadieni ir as prisijungsiu bigsmile.gif
Nete
QUOTE(slyva @ 2006 01 06, 17:43)
O man atrodo, kad tas 3 dienas to vieno maisto galim valgyti kiek telpa, svarbu nevalgyti nieko kito. Tai alkanos nesedesim, o kg tikiuosi tirps  blush2.gif
Tai jei tu pradesi anksciau, lauksiu atsiliepimu  mirksiukas.gif O pirmadieni ir as prisijungsiu bigsmile.gif
*

Dalinsimes yspudzhiais. Dviese mest lengviau smile.gif Tiesa mano drauge dar dvi savaites valge troshkini darzhoviu ir vishtienos krutinele. Visokios darzhoves ishskyrus bulves, pasidaro didzhiuli puoda ir kerta kiek nori. Per menesi numete 10kg.
Sako, kad vienodas maistas padeda kudeti. Bet kiek taip ishtempt biggrin.gif
p.s. reiktu kazhkokius vitaminus gert tada, jei taip nepilnavertishkai misim. Juk taip ir mazhakraujyste isivaryt galima doh.gif
olé
QUOTE(Nete @ 2006 01 06, 18:38)
ole aciu labai uzh visus ishsakytus zhodzhius. Zhinau as apie visus tuos jo jo efektus ir bijau ju. Man tokia va extra situacija ishlindo. Shiaip labai nusistacius priesh greita svorio metima, bet dabar ne nzn ka daryt. Noriu ir per baliu grazhiai atrodyt ir sveika but. Kaip tai bezhdzhionei, ir grazhi, ir protinga, nors imk ir persipleshk  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif
O gal apsirenkt kazhka toooookio, kad uzhslept visa savo "grozhi" smile.gif
*

apsirengti tikrai gali kažką truputį liekninančio - neaptempto. juoda spalva labai lieknina, mano beveik visi drabužiai anksčiau buvo tamsūs. o jeigu svorio numesti nori - bet ne dėl kitų, dėl savęs, tai tikrai gali tai padaryti, tik geriau sveikai, nepersistengdama. jei skaičiuosi kalorijas, jokiu būdu nevartok mažiau kaip 1200 kcal per dieną ir tai tik kelias savaites, paskui dėl šventos ramybės geriau ne mažiau kaip 1300 - 1400 suvartot. geriausia numesti ne daugiau kaip 4 kg per mėnesį, toks greitis organizmui nekenkia. jei norėsi kompanijos - gali jungtis prie temelės "minus 10":
http://www.supermama.lt/forumas/http://www.supermama.lt/forumas/index.php?showtopic=61330 (čia merginos drauge meta svorį be dietų,pasakoja, kaip joms sekasi) arba prie "valgiaraščio" temelės:
http://www.supermama.lt/forumas/http://www.supermama.lt/forumas/index.php?showtopic=60791 (čia irgi metame svorį sveikai ir domimės sveika mityba, dalinamės receptais)

4u.gif
slyva
QUOTE(Nete @ 2006 01 06, 17:48)
Dalinsimes yspudzhiais. Dviese mest lengviau smile.gif Tiesa mano drauge dar dvi savaites valge troshkini darzhoviu ir vishtienos krutinele. Visokios darzhoves ishskyrus bulves, pasidaro didzhiuli puoda ir kerta kiek nori. Per menesi numete 10kg.
Sako, kad vienodas maistas padeda kudeti. Bet kiek taip ishtempt biggrin.gif
p.s. reiktu kazhkokius vitaminus gert tada, jei taip nepilnavertishkai misim. Juk taip ir mazhakraujyste isivaryt galima doh.gif
*

Nemanau, kad kazkas baisaus, juk cia kelios dienos, as tikrai menesi nesilaikysiu schmoll.gif 3 dienos ryziai, 3 dienos vistiena, 3 dienos obuoliai... Ai dar man neisvengiamai bus vakare stikline mokru sulciu blush2.gif Bet neturetu pabloginti padeties. Man atrodo, per toki trumpa laika tikrai sau nepakenksi mirksiukas.gif
Nete
as irgi menesi nesilaikysiu, alia baisiai bijau "susirgti" biggrin.gif
Toli
Nete, "apsivilkau" savo graziaja liniuote ir atejau dar savo trigrasio ikisti.

Sorry, biski didele mergaite esi, kad dar klausytumei tecio nuomones... del vyru. g.gif Be to, atejau cia is tokio ekstremalaus skyrelio, kur mergickos antsvori chirurgiskai mazinasi, kai ima sverti per simta kg. Bet zinai, ten beveik visos laimingai istekejusios ir dazna istekejusi su daug daug antsvorio, o ne po santuokos isstambejus. ax.gif Sakei sakei, kad cia tavo tecio poziuris, bet vis tiek. biggrin.gif

Tikrai, tau tai juk nereikia drabuziu specializuotose pardoskese pirkti, gali kaip nors skudurais uzsimaskuoti. Net as turiu juoda ilga gero kirpimo sijona, kuri uzsidejus atrodau vos ne 10 kg plonesne. ax.gif
P.S. Na as irgi pradejau nuo 80 kg. blush2.gif
P.S.S. Girdejau statistika, kad tik 5% tu ekstemaliu, liesu dietu baigiasi sekmingai.
Sekmes. 4u.gif
slyva
QUOTE(Nete @ 2006 01 06, 18:02)
as irgi menesi nesilaikysiu, alia baisiai bijau "susirgti" biggrin.gif
*

Nesusirgsi tikrai, buk rami mirksiukas.gif
Reikia sita temele i savo favorites isimesti, kad lengviau dietintis butu bigsmile.gif
Nete
toli visa shita tema atspaudinsiu ir duosiu teciui perskaityt. Jei jis manes neklauso, gal kitu paklausys.

As viska puikiai suprantu ir nenoriu to super greito efekto. Reikia tik ta viena vakara atrodyt super. Ir ta tema uzhvedzhiau ne del to, kad su antsvoriu vyro nesurasiu. Tema tik tam, kad viena vakar atrodyt super grazhiai blush2.gif
Nete
QUOTE(slyva @ 2006 01 06, 18:08)
Nesusirgsi tikrai, buk rami  mirksiukas.gif
Reikia sita temele i savo favorites isimesti, kad lengviau dietintis butu  bigsmile.gif
*

as jau isimeciau thumbup.gif
Toli
QUOTE(Nete @ 2006 01 06, 18:13)
toli visa shita tema atspaudinsiu ir duosiu teciui perskaityt. Jei jis manes neklauso, gal kitu paklausys.

As viska puikiai suprantu ir nenoriu to super greito efekto. Reikia tik ta viena vakara atrodyt super.  Ir ta tema uzhvedzhiau ne del to, kad su antsvoriu vyro nesurasiu. Tema tik tam, kad viena vakar atrodyt super grazhiai blush2.gif
*

Oi kaip as tave suprantu. As tiek kartu "meldziausi" arba visai nejau,kur reikejo graziai atrodyti. blush2.gif Ir suprantu, kad ne del vyru uzvedei. tongue.gif
Slyva, man 25 ir as per savo dietas, persiedimus, dietas, persiedimus jau nebeturiu tulzies pusles. Suprantu, cia yra ekstremalus atvejis, bet uz viska reikia sumoketi gyvenime. Ir viskas prasidejo nuo 80 kg ir greito metimo. Beje, akmenys tulzyje susidaro badaujant irgi. Sorry, man toks tavo siulomas maitinimasis panasus i badavima. doh.gif As nemokau, KAIP kudintis, tik sakau, kaip nereikia.
Vsio, palieku jumis ramybeje, bo emiau kaip sena boba kartotis. blush2.gif
Nete
toli, viskas liuks, nepebek. Man reikia gerai ishplaut smegenis, nes tevas man tuoj kompleksa ivarys ir juoda unsure.gif
slyva
QUOTE(toli @ 2006 01 06, 18:18)
Oi kaip as tave suprantu. As tiek kartu "meldziausi" arba visai nejau,kur reikejo graziai atrodyti. blush2.gif  Ir suprantu, kad ne del vyru uzvedei. tongue.gif
Slyva, man 25 ir as per savo dietas, persiedimus, dietas, persiedimus jau nebeturiu tulzies pusles. Suprantu, cia yra ekstremalus atvejis, bet uz viska reikia sumoketi gyvenime. Ir viskas prasidejo nuo 80 kg ir greito metimo. Beje, akmenys tulzyje susidaro badaujant irgi. Sorry, man toks tavo siulomas maitinimasis panasus i badavima.  doh.gif As nemokau, KAIP kudintis, tik sakau, kaip nereikia. 
Vsio, palieku jumis ramybeje, bo emiau kaip sena boba kartotis.  blush2.gif
*

As dietu nebijau, nes ju tikrai nesilaikau kaip isprotejusi. Gyvenime bandziau gal porakart, bet ne iki galo, nes tingiu daryt spec. patiekala, ar pirkti produktus, kuriu iki siol nevartojau. O sita diena man panasesne i iskrovos dienas, juk cia mano manymu visai nedaug laiko ji trunka. Galima vietoj 9 dienu ir 6 laikytis. Aisku, efektas nuo to tikrai keisis. O visos tos pasekmes atsiranda, kuomet daugiau apie nieka kita tik dietas ir tegalvoji. Tikrai nenoriu nei izeisti nei ka, tai tik mano nuomone. O valgyti ryzius ir vistiena tikrai nera jau taip blogai mirksiukas.gif Beje, tokia dieta ne as sugalvojau, cia Laimos Vaikules mirksiukas.gif Nors nesakau, kad ji stebuklinga... Patikrinsim - zinosim mirksiukas.gif
slyva
QUOTE(Nete @ 2006 01 06, 18:21)
toli, viskas liuks, nepebek. Man reikia gerai ishplaut smegenis, nes tevas man tuoj kompleksa ivarys ir juoda  unsure.gif
*

Del tevo tai tikrai man keista... Suprantu, kad jo nuomone svarbi, bet sitaip jau perdaug schmoll.gif Manau, turetum pati savim labiau pasitiketi, juk ne svoris gyvenime esme! tik jei nuolat is tecio girdi kalbas apie tai, tikrai tikiu, kad kompeksa isivarysi. Nezinau kiek tau metu, bet as pvz ismokau nekreipti demesio i daug dalyku ka sneka aplinkiniai ir netgi tetis ir mama. Svarbu paciai jaustis gerai mirksiukas.gif
olé
QUOTE(slyva @ 2006 01 06, 19:26)
As dietu nebijau, nes ju tikrai nesilaikau kaip isprotejusi. Gyvenime bandziau gal porakart, bet ne iki galo, nes tingiu daryt spec. patiekala, ar pirkti produktus, kuriu iki siol nevartojau. O sita diena man panasesne i iskrovos dienas, juk cia mano manymu visai nedaug laiko ji trunka. Galima vietoj 9 dienu ir 6 laikytis. Aisku, efektas nuo to tikrai keisis. O visos tos pasekmes atsiranda, kuomet daugiau apie nieka kita tik dietas ir tegalvoji. Tikrai nenoriu nei izeisti nei ka, tai tik mano nuomone. O valgyti ryzius ir vistiena tikrai nera jau taip blogai mirksiukas.gif Beje, tokia dieta ne as sugalvojau, cia Laimos Vaikules  mirksiukas.gif Nors nesakau, kad ji stebuklinga... Patikrinsim - zinosim mirksiukas.gif
*

iškrovos diena ir yra iškrovos diena, o iškrovos dienos - tai jau dieta... pasekmės nutinka ne nuo galvojimo (nors tikrai kai kam nuo dietų stogelis nučiuožia), bet nuo to, kad nuo per mažo maisto kiekio sulėtėja medžiagų apykaita, o tada organizmas ima "kaupti atsargas".
aš irgi nieko įžeisti nenoriu, tiesiog kaip ir toli, patarinėju iš skaudžios asmeninės patirties... sėkmės jums, merginos 4u.gif
Nete
QUOTE(slyva @ 2006 01 06, 18:31)
Del tevo tai tikrai man keista... Suprantu, kad jo nuomone svarbi, bet sitaip jau perdaug schmoll.gif Manau, turetum pati savim labiau pasitiketi, juk ne svoris gyvenime esme! tik jei nuolat is tecio girdi kalbas apie tai, tikrai tikiu, kad kompeksa isivarysi. Nezinau kiek tau metu, bet as pvz ismokau nekreipti demesio i daug dalyku ka sneka aplinkiniai ir netgi tetis ir mama. Svarbu paciai jaustis gerai  mirksiukas.gif
*

Man 26. Moku as nekreipt demesio, kai sako svetimi zhmones, bet kai visa tai sako artimi zhmones - nekreipt demesio tiesiog neisheina.

na va, as po vakarienies: grikiu ir kefyro lotuliukas.gif
slyva
QUOTE(olé @ 2006 01 06, 18:34)
iškrovos diena ir yra iškrovos diena, o iškrovos dienos - tai jau dieta... pasekmės nutinka ne nuo galvojimo (nors tikrai kai kam nuo dietų stogelis nučiuožia), bet nuo to, kad nuo per mažo maisto kiekio sulėtėja medžiagų apykaita, o tada organizmas ima "kaupti atsargas".
aš irgi nieko įžeisti nenoriu, tiesiog kaip ir toli, patarinėju iš skaudžios asmeninės patirties... sėkmės jums, merginos  4u.gif
*

Bet cia kaip suprantu maisto kiekis neribojamas, valgai kiek nori, bet tik viena ta maista. Butu idomu is tikruju isgirsti negi ryziai, vistiena ir obuoliai taip gali pakenkti? Netikiu schmoll.gif Juk cia ne 2 savaites kopustu sriuba valgyt...
slyva
QUOTE(Nete @ 2006 01 06, 18:37)
Man 26. Moku as nekreipt demesio, kai sako svetimi zhmones, bet kai visa tai sako artimi zhmones - nekreipt demesio tiesiog neisheina.

na va, as po vakarienies: grikiu ir kefyro  lotuliukas.gif
*

Mano vakariene tai kol kas nedietine: alus ir rukyta zuvis blush2.gif
Savaitgali dar save palepinsiu, o pirmadieni krisiu i ryzius biggrin.gif
Nete
QUOTE(slyva @ 2006 01 06, 18:41)
Mano vakariene tai kol kas nedietine: alus ir rukyta zuvis  blush2.gif
Savaitgali dar save palepinsiu, o pirmadieni krisiu i ryzius  biggrin.gif
*

Savo vakariene irgi nelaikau dietine, nes i grikius isimeciau sviesto gabaliuka. Shiaip megstu ir grikius ir kefyra, tai tipo normaliai pavalgiau biggrin.gif
Ryt taip pat "pasilinksminsiu" ir alkoholio atsisakysiu, juk alus laaabai kaloringas biggrin.gif
slyva
QUOTE(Nete @ 2006 01 06, 18:44)
Savo vakariene irgi nelaikau dietine, nes i grikius isimeciau sviesto gabaliuka. Shiaip megstu ir grikius ir kefyra, tai tipo normaliai pavalgiau biggrin.gif
Ryt taip pat "pasilinksminsiu" ir alkoholio atsisakysiu, juk alus laaabai kaloringas biggrin.gif
*

Tycia ant butelio ieskojau kiek kaloriju, bet neradau parasyta doh.gif Bet tikiu kad nemazai..
Toli
QUOTE(Nete @ 2006 01 06, 18:44)
*

Netei leidus, dar truputi palosiu.
Slyva, su tavim beviltiska gincytis. doh.gif Niekas tau blogo nelinki ir tu negirdi, kas sakoma. Bet tavo valia.
Nete, alus turi apie 40 kaloriju. Normalus kefyras (neliesas) turi daugiau, berods, 54. lotuliukas.gif
Nete
QUOTE(slyva @ 2006 01 06, 18:47)
Tycia ant butelio ieskojau kiek kaloriju, bet neradau parasyta  doh.gif Bet tikiu kad nemazai..
*

jeigu neklistu, tai man galvoj sukas kazhkur virsh 300 kaloriju, tik nzn ar 100g. ar visas butelis smile.gif
Nete
QUOTE(toli @ 2006 01 06, 18:49)
Slyva, su tavim beviltiska gincytis.  doh.gif Niekas tau blogo nelinki ir tu negirdi, kas sakoma. Bet tavo valia.
Nete, alus turi apie 40 kaloriju. Normalus kefyras (neliesas) turi daugiau, berods, 54.  lotuliukas.gif
*

OOOo, vaikeli blink.gif blink.gif blink.gif metu kefyra gert biggrin.gif ir pereinu prie alaus biggrin.gif
slyva
QUOTE(toli @ 2006 01 06, 18:49)
Slyva, su tavim beviltiska gincytisdoh.gif Niekas tau blogo nelinki ir tu negirdi, kas sakoma. Bet tavo valia.
*

Zinau blush2.gif O ka as tokio pasakiau, kad pasirode mano beviltiskumas? Lyg viska normaliai supratau ka sakei g.gif
Maxima
Manau, kad per menesi atsikracius 10 kg, atrodys oda kaip vytintos slyvos...
raudona aguona
QUOTE(Nete @ 2006 01 06, 17:06)
as galeciau ir su savo +10 nueit, alia turiu toki teti, kuris savo giminej blogai jausis, jei jo dukra su per dideliu svoriu i baliu atvazhiuos. Zhinau, kad tai kvaila, bet toks jau jis yra.
O tie ryzhiai krutinele ir obuoliai. Kokiais kiekiais valgyt reikia?
*

QUOTE(Nete @ 2006 01 06, 17:20)
Va butent, mano tetis toks. Isitikines, kad as su savo 80kg. jokio vyro nesugebesiu susirast blush2.gif  ax.gif
*

Nete, nedaryk tokios klaidos 4u.gif Suprantu, kad tau svarbi tėčio nuomonė, bet vis dėlto šiuo atveju jis yra neteisus, todėl nepataikauk jam. Atleisk jam, nes jis nesupranta, ką daro šitaip žemindamas tave. Šiaip vienintelis motyvas, dėl kurio nereikėtų lieknėti - kai tai daroma dėl kitų, o ne dėl savęs. Nes kai lieknėjame dėl kitų, esame pasmerktos visiškam fiasko. Deja, tokia tiesa. Paklausyk merginų, kurios sako, kad nuo tokio staigaus svorio metimo laukia tik organizmo išsiderinimas verysad.gif Patikėk jomis ir geriau, jei nori pati, lieknėk po truputį, per mėnesį numesdama 2-3 kg, taip neaukodama kažkokiam giminės baliui savo sveikatos ir jaunystės 4u.gif Juk tu nori būti sveika, graži, žydinti ir visą laiką liekna, tiesa? 4u.gif Taigi, geriau rinkis ilgesnį (o iš tikrųjų gerokai trumpesnį) kelią ir lieknėk protingai 4u.gif Ir mokykis mylėti save 4u.gif
Bijau, kad vis tiek padarysi savaip, nes mes jau tokios esam, mokomės tik iš savo klaidų, deja, tačiau tikiuosi, kad gal būsi iš tų išmintingųjų, kurios mokosi iš kitų klaidų wub.gif mirksiukas.gif
Nete
Aciu jum visom uzh gerus zhodzhius. KAip minejau shiaip sau nesiekiu greito rezultato. Per tris savaites numeciau 3 kg. ir buvau tuo labai patenkinta. Tikrai nenoriu sau organizmo gadinti. Cia toks extra atvejis ir reikia surast extra sprendima. Gal ne su super efektyvia dieta, bet su maskuojanciais drabuzhiais ir shukuosena
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.