Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Ustė
Supermamų klubas > Naudingi patarimai > Vaikų vardai
NimfeO
Sveikos supermamos , 4u.gif neseniai teko išgirsti gan keistą mano(asmeniškai) ausiai vardą-USTĖ. Kaip Jums šis vardas? Ar duotumėte savo dukrytėms? O gal jau pažįstate Usčių? 4u.gif
Erszebeth
QUOTE(NimfeO @ 2010 06 29, 19:00)
Sveikos supermamos , 4u.gif  neseniai teko išgirsti gan keistą mano(asmeniškai) ausiai vardą-USTĖ. Kaip Jums šis vardas? Ar duotumėte savo dukrytėms? O gal jau pažįstate Usčių?  4u.gif
*

Mama ant lapuko rašytinėmis raidėmis užrašė "Urtė", tėtis neišsipagiriojęs nuvažiavo ir padavė metrikacijoje... Žiopla registratorė "r" perskaitė kaip "s", ir gavosi Ustė rolleyes.gif O pakeisti vardą galima tik sulaukus pilnametystės. Tokia istorija dėliojasi lotuliukas.gif
l'eau
man skamba kaip usnis rolleyes.gif
Arvena
o man kaip Justė be J tongue.gif
žodžiu - nieko nepažįstu, vardas atrodo kaip netikras, išgalvotas ir nelabai sąmoningas ax.gif
NimfeO
QUOTE(Arvena @ 2010 06 29, 19:45)
o man kaip Justė be J  tongue.gif
žodžiu - nieko nepažįstu, vardas atrodo kaip netikras, išgalvotas ir nelabai sąmoningas  ax.gif
*

Visiškai pritariu smile.gif Man taip pat pasirodė kaip Justė be J blink.gif biggrin.gif
Jeta
o man asocijuojasi su Guste. Tai jau geriau būtų Gustė ar Justė, o jei jums labai gražiai skamba Ustė, lai tai lieka kaip trumpinys 4u.gif
viti
QUOTE(l'eau @ 2010 06 29, 18:42)
man skamba kaip usnis rolleyes.gif
*

man ir kažkas tokio...
O jei kiekvienai parašiusiai atrodo, kad kažko trūksta, tai ir vaikas su tokiu gyvenime paskui gali jausti kažkokį trūkumą, nepilnavertiškumą g.gif
*Liepa18*
QUOTE(Jeta @ 2010 06 29, 22:16)
o man asocijuojasi su Guste. Tai jau geriau būtų Gustė ar Justė, o jei jums labai gražiai skamba Ustė, lai tai lieka kaip trumpinys  4u.gif
*

Na man irgi kažkoks raidžių trūkumas čia... Pagalvočiau, kad nenugirdau, tikriausiai perklausčiau rolleyes.gif
S..K..
QUOTE(NimfeO @ 2010 06 29, 19:00)
Sveikos supermamos , 4u.gif  neseniai teko išgirsti gan keistą mano(asmeniškai) ausiai vardą-USTĖ. Kaip Jums šis vardas? Ar duotumėte savo dukrytėms? O gal jau pažįstate Usčių?  4u.gif
*

Vardas schmoll.gif tikrai tokio neduočiau. kokių tik vardų tėvai nesugalvoja norėdami kažko išskirtinio doh.gif
lefkofeja
Uoste lotuliukas.gif
ELWOOD
nesamone tikra schmoll.gif
ramiai
Katei, šuniui vardą stengiamės sugalvoti tokį, kad nebūtų panašus į žmogaus. Bet savo vaikui? Mažų mažiausiai keista...
Astulyte:)
Man ir kazkaip raidziu trukumas siatm raidziu darini ax.gif
sena niekšė
čia ne iš Fekalijų ir Kaspisijų serijos? dry.gif
TĖVAS eina registruot vaiko ir neprisimena vardo stupid.gif
juddita
negrazus
***Žaltvykslė
Buvo Augustė, liko Gustė, daba tuoj liks Ustė, na, o sekanti išradinguolė pavadins savo atžalą ..Stė rolleyes.gif Ir paklaus mūsų nuomonės, ar gražus vardelis Stė? flirt.gif
nendre
QUOTE(S..K.. @ 2010 07 01, 13:45)
Vardas  schmoll.gif  tikrai tokio neduočiau. kokių tik vardų tėvai nesugalvoja norėdami kažko išskirtinio  doh.gif
*

O kas cia tokio isskirtinio? g.gif Lietuviskai skamba smile.gif Vardas kaip vardas, geriau nei kokios Mirandos, Adrijanos ir t.t...
Papildyta:
QUOTE(sena niekšė @ 2010 07 05, 15:37)
čia ne iš Fekalijų ir Kaspisijų serijos? dry.gif
TĖVAS eina registruot vaiko ir neprisimena vardo stupid.gif
*

Man cia labiau panasu is Vejo, Upes ir Berzo serijos smile.gif
Papildyta:
QUOTE(***Žaltvykslė @ 2010 07 17, 12:54)
Buvo Augustė, liko Gustė, daba tuoj liks Ustė, na,  o sekanti išradinguolė pavadins savo atžalą ..Stė rolleyes.gif  Ir paklaus mūsų nuomonės, ar gražus vardelis Stė? flirt.gif
*

O Jums skauda sirdi del kitu tevu isradingumo? Ar galva? nail.gif

Kai paskaitau, tai mamu bendravimas... nejaugi taip sunku atsakyti, grazus negrazus ir tiek... o ne pulti kitus, kokius vardus galvoja smile.gif
***Žaltvykslė
Skauda širdį , žinokit. Dėl tautiečių nukvakimo. rolleyes.gif
Garnier
Pas mano sunu darzeli yra mergyte vardu Ustina smile.gif pirma karta kai isgirdau pagalvojau idomus vardukas tongue.gif
m.krystina
negrazus doh.gif
Nikolia
siaip del tevu isradingumo ..butu dzin..bet jie neisivaizduoja kokie isradingi svetimi vaikai ir kaip baisiai jie gali pasitychioti is savo draugo keistai skambanchiu vardu ir jam ivaryti nepilnavertishkumo jausma..
o pravardes gali prilipti ilgam gyvenimo tarpsniui..
todel varda reiketu rinkti atsakingai ir ne sau..ir savo tushtybei..o zmogui, kuris kazkada gyvens savo gyvenima...
uste - skamba lyg gramatine klaida ar klaidingas irasas dokumentuose

Ramunita
schmoll.gif nieko gero,nors matyt toks vardas yra mirksiukas.gif
Kaip ne Juilijona,o Ulijona ax.gif
karamel
Lyg nepilnas vardas, kažkur pamesta raidė, paskaičius iš karto kyla noras klausti, o kokia pirma raidė, gal praleidau.
Laisvė
QUOTE(Ramunita @ 2010 07 19, 09:52)
schmoll.gif nieko gero,nors matyt toks vardas yra mirksiukas.gif
Kaip ne Juilijona,o Ulijona ax.gif
*

Daug yra vardų, besiskiriančių viena raide: Ina - Lina - Alina - Galina ir t.t. Yra Ulijona ir Julijona... Bet tas Ustė akivaizdžiai ne iš šitos serijos...
juraga
QUOTE(Laisvė @ 2010 07 19, 20:57)
Daug yra vardų, besiskiriančių viena raide: Ina - Lina - Alina - Galina ir t.t. Yra Ulijona ir Julijona... Bet tas Ustė akivaizdžiai ne iš šitos serijos...
*

Ir dar skamba nekaip...
Jevgenija
[quote=Erszebeth,2010 06 29, 19:23]
Mama ant lapuko rašytinėmis raidėmis užrašė "Urtė", tėtis neišsipagiriojęs nuvažiavo ir padavė metrikacijoje... Žiopla registratorė "r" perskaitė kaip "s", ir gavosi Ustė rolleyes.gif O pakeisti vardą galima tik sulaukus pilnametystės. Tokia istorija dėliojasi lotuliukas.gif

viskuo gali buti lotuliukas.gif thumbup.gif 4u.gif
bet as taip savo dukrites nepavadinciau schmoll.gif 4u.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.