Sveikos supermamos ,  neseniai teko išgirsti gan keistą mano(asmeniškai) ausiai vardą-USTĖ. Kaip Jums šis vardas? Ar duotumėte savo dukrytėms? O gal jau pažįstate Usčių?
Erszebeth
2010 06 29, 18:23
QUOTE(NimfeO @ 2010 06 29, 19:00) Sveikos supermamos ,  neseniai teko išgirsti gan keistą mano(asmeniškai) ausiai vardą-USTĖ. Kaip Jums šis vardas? Ar duotumėte savo dukrytėms? O gal jau pažįstate Usčių?  Mama ant lapuko rašytinėmis raidėmis užrašė "Urtė", tėtis neišsipagiriojęs nuvažiavo ir padavė metrikacijoje... Žiopla registratorė "r" perskaitė kaip "s", ir gavosi Ustė  O pakeisti vardą galima tik sulaukus pilnametystės. Tokia istorija dėliojasi
man skamba kaip usnis
o man kaip Justė be J žodžiu - nieko nepažįstu, vardas atrodo kaip netikras, išgalvotas ir nelabai sąmoningas
QUOTE(Arvena @ 2010 06 29, 19:45) o man kaip Justė be J žodžiu - nieko nepažįstu, vardas atrodo kaip netikras, išgalvotas ir nelabai sąmoningas  Visiškai pritariu  Man taip pat pasirodė kaip Justė be J
o man asocijuojasi su Guste. Tai jau geriau būtų Gustė ar Justė, o jei jums labai gražiai skamba Ustė, lai tai lieka kaip trumpinys
QUOTE(l'eau @ 2010 06 29, 18:42) man skamba kaip usnis  man ir kažkas tokio... O jei kiekvienai parašiusiai atrodo, kad kažko trūksta, tai ir vaikas su tokiu gyvenime paskui gali jausti kažkokį trūkumą, nepilnavertiškumą
*Liepa18*
2010 07 01, 08:26
QUOTE(Jeta @ 2010 06 29, 22:16) o man asocijuojasi su Guste. Tai jau geriau būtų Gustė ar Justė, o jei jums labai gražiai skamba Ustė, lai tai lieka kaip trumpinys  Na man irgi kažkoks raidžių trūkumas čia... Pagalvočiau, kad nenugirdau, tikriausiai perklausčiau
QUOTE(NimfeO @ 2010 06 29, 19:00) Sveikos supermamos ,  neseniai teko išgirsti gan keistą mano(asmeniškai) ausiai vardą-USTĖ. Kaip Jums šis vardas? Ar duotumėte savo dukrytėms? O gal jau pažįstate Usčių?  Vardas  tikrai tokio neduočiau. kokių tik vardų tėvai nesugalvoja norėdami kažko išskirtinio
lefkofeja
2010 07 02, 20:47
Uoste
nesamone tikra
Katei, šuniui vardą stengiamės sugalvoti tokį, kad nebūtų panašus į žmogaus. Bet savo vaikui? Mažų mažiausiai keista...
Astulyte:)
2010 07 05, 14:36
Man ir kazkaip raidziu trukumas siatm raidziu darini
sena niekšė
2010 07 05, 15:37
čia ne iš Fekalijų ir Kaspisijų serijos?  TĖVAS eina registruot vaiko ir neprisimena vardo
juddita
2010 07 16, 15:12
negrazus
***Žaltvykslė
2010 07 17, 12:54
Buvo Augustė, liko Gustė, daba tuoj liks Ustė, na, o sekanti išradinguolė pavadins savo atžalą ..Stė  Ir paklaus mūsų nuomonės, ar gražus vardelis Stė?
QUOTE(S..K.. @ 2010 07 01, 13:45) Vardas  tikrai tokio neduočiau. kokių tik vardų tėvai nesugalvoja norėdami kažko išskirtinio  O kas cia tokio isskirtinio?  Lietuviskai skamba  Vardas kaip vardas, geriau nei kokios Mirandos, Adrijanos ir t.t... Papildyta:QUOTE(sena niekšė @ 2010 07 05, 15:37) čia ne iš Fekalijų ir Kaspisijų serijos?  TĖVAS eina registruot vaiko ir neprisimena vardo  Man cia labiau panasu is Vejo, Upes ir Berzo serijos Papildyta:QUOTE(***Žaltvykslė @ 2010 07 17, 12:54) Buvo Augustė, liko Gustė, daba tuoj liks Ustė, na, o sekanti išradinguolė pavadins savo atžalą ..Stė  Ir paklaus mūsų nuomonės, ar gražus vardelis Stė?  O Jums skauda sirdi del kitu tevu isradingumo? Ar galva? Kai paskaitau, tai mamu bendravimas... nejaugi taip sunku atsakyti, grazus negrazus ir tiek... o ne pulti kitus, kokius vardus galvoja
***Žaltvykslė
2010 07 17, 19:32
Skauda širdį , žinokit. Dėl tautiečių nukvakimo.
Garnier
2010 07 17, 19:41
Pas mano sunu darzeli yra mergyte vardu Ustina  pirma karta kai isgirdau pagalvojau idomus vardukas
m.krystina
2010 07 17, 21:54
negrazus
Nikolia
2010 07 17, 22:17
siaip del tevu isradingumo ..butu dzin..bet jie neisivaizduoja kokie isradingi svetimi vaikai ir kaip baisiai jie gali pasitychioti is savo draugo keistai skambanchiu vardu ir jam ivaryti nepilnavertishkumo jausma.. o pravardes gali prilipti ilgam gyvenimo tarpsniui.. todel varda reiketu rinkti atsakingai ir ne sau..ir savo tushtybei..o zmogui, kuris kazkada gyvens savo gyvenima... uste - skamba lyg gramatine klaida ar klaidingas irasas dokumentuose
Ramunita
2010 07 19, 08:52
 nieko gero,nors matyt toks vardas yra Kaip ne Juilijona,o Ulijona
karamel
2010 07 19, 11:53
Lyg nepilnas vardas, kažkur pamesta raidė, paskaičius iš karto kyla noras klausti, o kokia pirma raidė, gal praleidau.
QUOTE(Ramunita @ 2010 07 19, 09:52)  nieko gero,nors matyt toks vardas yra Kaip ne Juilijona,o Ulijona  Daug yra vardų, besiskiriančių viena raide: Ina - Lina - Alina - Galina ir t.t. Yra Ulijona ir Julijona... Bet tas Ustė akivaizdžiai ne iš šitos serijos...
QUOTE(Laisvė @ 2010 07 19, 20:57) Daug yra vardų, besiskiriančių viena raide: Ina - Lina - Alina - Galina ir t.t. Yra Ulijona ir Julijona... Bet tas Ustė akivaizdžiai ne iš šitos serijos... Ir dar skamba nekaip...
Jevgenija
2010 07 20, 09:41
[quote=Erszebeth,2010 06 29, 19:23] Mama ant lapuko rašytinėmis raidėmis užrašė "Urtė", tėtis neišsipagiriojęs nuvažiavo ir padavė metrikacijoje... Žiopla registratorė "r" perskaitė kaip "s", ir gavosi Ustė  O pakeisti vardą galima tik sulaukus pilnametystės. Tokia istorija dėliojasi  viskuo gali buti bet as taip savo dukrites nepavadinciau
|
|