Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: ELVINA -SAULĖS SPINDULĖLIS
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Gimdymo istorijos
SUPER HERA
ISTORIJA APIE TAI,KAIP ATEINA ŽMOGELIS Į PASAULĮ mirksiukas.gif
toki ankstyvą rytą pabudau iš nuostabos-kažkas spaudžia galvyte,karšta begalo.jaučiu,sunerimsta ir mamytė,palengva sėdasi į mašina.man taip negera o jie dar kažkur važiuoja.mama prašo tėvelio,kad nepamirštų Dambrausko kasetės įjungti.linksma mat jiems,o aš pamiegoti negaliu.dar širdele mamai taip stipriai plakti pradėjo,nes laikrodį stebi ji,kažkas vyksta kas 5 minutes.ligoninė?na gerai sutinku jei tik čia man netrukdys išsimiegot...bet ,matai,jie vistiek nepalieka manęs ramybėje,apvinioja su diržais,dar galvyte paspaudžia.na po tokios apžiuros 7cm kaklelis atsivėres. kilo visur panika-daktarai nustebo ,kad mama jau gimdo,o man ankšta daros,sunerimstu,kad kalba apie mane.net mama pašaukė mane vardu-šaunuolė Elvina,pasistenkime abi,kad kuo greičiau susitiktume.tai vadinas dabar pamatysiu savo mama,broli.tiek apie jį girdėjau...mintis pertraukė stiprus paspaudimas.labai skaudžiai keleta kartų mane kažkas paspaudė.tik staiga nudegino akytes ŠVIESA,šaltis .išsigandau nebejuokais ir kad užbliausiu-kur maaamaaaaa.girdžiu jos širdele kažkur toli.bet man jau šilta.į mano burnyte įbėgo visai kitoks,saldus vandenėlis.mama džiaugiasi rausvos saulės spinduliais viršum žalių eglių.ji džiaugiasi mano juodais ilgais plaukeliais.jau dabar tai pamiegosiu.bet ne.mane vėl kažkas suspaudžia,tik švelniau.sako tėtis.taip,gidėdavau jo balsa kasdiena,prie šiltų jo rankų prisiglausdavau.na bet to perdaug-jis bučiuoja bučiuoja mane.paleeeeisk.pagaliau užmigau.po ilgos ramios pertraukėlės prisiminiau tą skanų,saldų vandenėlį.ką daryti,kad jo vėl butu mano burnytėje?muistausi ,pykstu.mama tokia protinga-paėmė mane ir į burnyte vėl ipylė to skanaus-ko ko-pieno?pieno.taip užmigau ramiai,nors jutau mamos kvėpavimą,širdelę.dabar jau visiškai nusiraminau.man patinka šis sausas,šviesusPASAULIS./JONIŠKIO LIGONINĖ.2002.07.11/
Mažulėlė
wub.gif wub.gif gražu
Veitė
tikrai originaliai papasakota thumbup.gif
Rožytė
Labai gražus dukrytės vardas wub.gif wub.gif wub.gif O ir sūneliai neatsilieka thumbup.gif
Aukit sveiki mirksiukas.gif
Birbiziukas
pirmą kart skaičiau gimdymo istoriją " kūdikėlio balsu" thumbup.gif gražu thumbup.gif
Ritužė
Neeilinė istorija. Gražu thumbup.gif
Eimutė
Gražu. Tikrai neeilinė istorija. thumbup.gif
Aukit sveiki, dideli ir laimingi smile.gif
Joalin
Nu laabai graziai aprasyta 4u.gif wub.gif
ramirėja
Labai gražu ir originalu wub.gif wub.gif Pasijaučiau mažu leliuku wub.gif
Saula*
kaip grazu...... labai. labai grazu.... biggrin.gif
Moonlit
Neeilinio vardo savininkės neeilinis pasakojimas, kupinas tikrų pojūčių.

Kokia vardo kilmė? Įdomus ir negirdėtas vardas.
SUPER HERA
vardų kilmės aprašytos forume retas vardas.aciu visoms kad skaitote ir patinka.mano panelė ir dabar ipatinga,labai viska išreiškia neiprastais jausmais ir kaikada tuos jausmus tenka atspėti.tai dėl to rasiau sia istorija jos akimis,nes tai-realu,ji gimusi tik miegojo ir miegojo.kai tuo tarpu pirmagimio miego režimas buvo5 valandos miego ir 10valandų rėkimo. rolleyes.gif
auginu tokia jautruolę kad net neisivaizduoju kas bus kai lankys mokykla.jei brolis nuskriaudžia ji nuoširdžiai verkia-tu nemyli manes.arba spoksau rimtai i telika ,priena-as tau nereikalinga.išsigastu-kodel?ji tada sako -tu nesišypsai ir į mane nežiūri. wub.gif
Saulutia
Labai meniškai papasakota! wub.gif Džiaugiuos už Jus! mirksiukas.gif
--delfina--
Laaabai grazu wub.gif wub.gif wub.gif
Linkiu jums sveikatytes ir nuostabiu akimirku... biggrin.gif
Aurytefuny
Labai grazi istorija wub.gif thumbup.gif Aukit sveiki ir stiprus 4u.gif
ingere
wub.gif Tikrai labai originali ir neeilinė istorija wub.gif Gražu wub.gif wub.gif wub.gif
klejute
saunuole, mamyte, labai oraginaliai ir graziai papasakojai 4u.gif
Žemietė
thumbup.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
smarty_978
kaip grazu wub.gif wub.gif
egllute
Smagu skaityti toki kurineli 4u.gif biggrin.gif
String
wub.gif Kokia jautri istorija...
Lotyna
wub.gif
Garnier
Idomi istorija thumbup.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.