Sveiki,
noriu sužinoti Jūsų nuomonę apie šį darželį,nes galvoju vesti savo dukrytę.Domina kaina,auklėtojos,ypač maitinimo kokybė ir kiekybė,rinkliavos ir t.t.Dėkoju už atsakymus!
Sveiki,
noriu sužinoti Jūsų nuomonę apie šį darželį,nes galvoju vesti savo dukrytę.Domina kaina,auklėtojos,ypač maitinimo kokybė ir kiekybė,rinkliavos ir t.t.Dėkoju už atsakymus! QUOTE(muminukas @ 2005 05 25, 11:44) Na,dabar ir pati galiu parasyti trumpa nuomone,apie si darzeli.Kaip sake viena bendradarbe,kuri vede savo dukras i si darzeli,darzelis yra islaikomas tevu ir uz vieta reikia moketi.Direktore labai aiskiai leido suprasti,kad reikes tepti,nes vaiksciojau kas savaite po kelis kartus,kol suzinojau galutini atsakyma.Dabar jau lankome.Grupe i kuria papuoleme nepasirode labai tvarkinga.Paguode aukletojos,kad langai nors ir seni,bet uzsandarinti ir ziema vaikai nesala.Ugdymo priemoniu tikrai yra pakankamai.Rinkliava i grupes fonda 3-10 lt pagal galimybes(kaip bus apskaiciuojamos tos galimybes?).Visa inventoriu reikia pirktis patiems:akvareles,piestukus,flamasterius,tualetini popieriu,serveteles.Sake,rugsejo pirmai dienai pateiks sarasa ko reikes,ir tai kainuos apie 40 lt.Buvusiame darzelyje kuri lanke dukra,grupes fondui dejomes po 10 lt ir nesukome apie nieka galvos.Ir tikrai nereikejo galvoti apie tauletini popieriu. Aukletojos paliko gera ispudi,atrodo rupestingos ir uzsiima su vaikais.Daznai vedami i lauka. Grupese vaikai nuo 3-6 metu.Iskarto nezinojau,maniau,kad pateksime i trimeciu grupe.Bet uzteko keliu dienu,kad isitikinciau privalumu.Vaikai geriau ir greiciau viska ismoks daryti,ziuredami i didesniu rodoma pavyzdi.Vaikai pasirode draugiski ir pasiruose padeti. Del mokesciu dar nezinau,sake kaip ir visur.Maistas pirma diena ispudzio nepadare,nes pietums buvo sriuba su pora kopustelio ir morku gabaliukais,o antram tie patys tirsciai,tik su bulvem ir trupuciu vistienos(tipo troskinys).Bet vaikai valge skaniai.Porcijos normalios,bet kartoti nesiulino.
Čia kurioje vietoje jis yra?
Mano vyresnioji dukra atlankė būtent šį darželį. Jei pakliūsit į pirmą grupę( Salomėja ir Ala ten dirba, tikiuosi vis dar ) tai labiau negu labai gerai. Į kitas grupes neatiduočiau
Rugsėjo 1-ai dienai visada supirkdavom priemonių rinkinėlį (teptukai, flomasteriai, pieštukai ir etc.) kiekvienas turėdavo atskirai sau. Grupės įvairaus amžiaus vaikučių. Dėl maisto pasakyt nieko negaliu, nes manoji nevalgė dorai nei namie, nei darželyje ir dabar tas pats. Nors sakyčiau, kad galėtų būt ir geriau, nuvagia tai tikrai. Mokesčiai, už darželį+5 Lt. į darželio fondą+ į grupės fondą kaip tėvai nuspręsdavo. Minusas, laabai mums didelis , kad liepą ir rugpjūtį darželis nedirbdavo, vienais metais kažkaip išsisukom, kitais vedėm į kitą - savaitinį prie funikulieriaus Na atrodo visus įspūdžius surašiau
Pas mus tokia situacija buvo trejus metus, rytais verkdavo vaikas tol kol pravirkdavo ir mama, taip abiems rytas sugadintas buvo. O auklėtojos " lyg ir nuostabios" buvo. Tačiau, kai visus šešiamečius iš mišrių grupių sukėlė į vieną grupę ir pasikeitė abi auklėtojos, baigėsi ašaros, vaikas pasišokinėdamas į darželį ėjo. Dabar labai gailuosiu, kad trejus metus vaiką traumavau , reikėjo keisti grupę, jei vaikui ten negerai buvo. Kai galėjau sulyginti kitos grupės auklėtojų darbą paiškėjo, kad "nuostabios" auklėtojos buvo veidmainės, tik prie tėvelių labai dėmesingos ir lipšnios. O vaikučiams labiausiai kišamas žaidimėlis buvo "tylos karaliai". Patarčiau susižinoti ne apie darželį, o gauti rekomendacijas apie konkrečių grupių auklėtojas ir būtent prašytis į tas grupes, nes kiekviename darželyje yra darbuotojų, kurie tik dienas stumia ir tokių, kurie visą širdį atiduoda.
Tad rekomenduoti galiu aštuntos grupės auklėtojas Jolitą ir Jūratę. QUOTE(lady cat @ 2005 11 30, 22:14) Pas mus tokia situacija buvo trejus metus, rytais verkdavo vaikas tol kol pravirkdavo ir mama, taip abiems rytas sugadintas buvo. O auklėtojos " lyg ir nuostabios" buvo. Tačiau, kai visus šešiamečius iš mišrių grupių sukėlė į vieną grupę ir pasikeitė abi auklėtojos, baigėsi ašaros, vaikas pasišokinėdamas į darželį ėjo. Dabar labai gailuosiu, kad trejus metus vaiką traumavau , reikėjo keisti grupę, jei vaikui ten negerai buvo. Kai galėjau sulyginti kitos grupės auklėtojų darbą paiškėjo, kad "nuostabios" auklėtojos buvo veidmainės, tik prie tėvelių labai dėmesingos ir lipšnios. O vaikučiams labiausiai kišamas žaidimėlis buvo "tylos karaliai". Patarčiau susižinoti ne apie darželį, o gauti rekomendacijas apie konkrečių grupių auklėtojas ir būtent prašytis į tas grupes, nes kiekviename darželyje yra darbuotojų, kurie tik dienas stumia ir tokių, kurie visą širdį atiduoda. Tad rekomenduoti galiu aštuntos grupės auklėtojas Jolitą ir Jūratę. alesoto darzelyje - mokykloje geros sestos grupes aukletojos - inga ir genute.
Sveikos mamos,
Manau pats metas rinktis darzelį. Patogiausias būtų KAUNO ALEKSOTO DARŽELIS-MOKYKLA Antanavos g. 17. Vieną nuomonę girdėjau, kad neblogas. Pasakojo trijų ten ėjusių vaikų mama. Čia tik vienas atsiliepimas, noriu daugiau Pasidalinkit informacija QUOTE(giedreka @ 2006 01 06, 23:03) Sveikos mamos, Manau pats metas rinktis darzelį. Patogiausias būtų KAUNO ALEKSOTO DARŽELIS-MOKYKLA Antanavos g. 17. Vieną nuomonę girdėjau, kad neblogas. Pasakojo trijų ten ėjusių vaikų mama. Čia tik vienas atsiliepimas, noriu daugiau Pasidalinkit informacija Mano vaikas ejo y sy darzely, mums ir vaikui labai patiko. Neturiu ka blogo ir parasyti.Su vaikais uzsiema , maitinimas geras... Gal dar ir nuo grupes priklauso. Cia anksciau rase apie kazkuria grupe lygtais ketvirta, kad nepatiko... o mano vaikas ejo y sesta grupe. Aukletojos nuostabios ir seimininke labai gera, rupinasi, kad vaikas pavalgytu... QUOTE(astrid @ 2006 01 06, 23:37) Mano vaikas ejo y sy darzely, mums ir vaikui labai patiko. Neturiu ka blogo ir parasyti.Su vaikais uzsiema , maitinimas geras... Gal dar ir nuo grupes priklauso. Cia anksciau rase apie kazkuria grupe lygtais ketvirta, kad nepatiko... o mano vaikas ejo y sesta grupe. Aukletojos nuostabios ir seimininke labai gera, rupinasi, kad vaikas pavalgytu... Labas, ieskausi informacijos apie Aleksoto darželį Antanavos gatvėje. Mes einam i kita, bet Antanavos mums arčiau. Ar ten grupėse skirtingo amžiaus vaikai? Kitoje forumo vietoje, kur apie Tirkiliškių darželį rašo, tai skaičiau, kad kažkuriai mamai nepatiko antra ir penkta grupės, o aštunta lygtai patiko... Nežinot, kuri grupė kuriuo metodu dirba? Girdejau apie Antanavos darželį gerų atsiliepimų, tačiau speju, jog tie žmonės, kur gerai apie darželį snekėjo, jau savo vaikus užauginę... Įdomu, ar auklėtojos ten keitėsi, ar tos pačios senos sėdi? Ar reikia "pradinio stojamojo įnašo"? Ar iš karto priima, kai užsinori, ar reikia eilėje metus laukti, nežinot? Papildyta: Tiesa, o papildoma veikla? Ar yra būrelių, ar muzikė gera, ar dainelių moko? Skaičiau kitam forume, kad šitam daržely muzikės keičiasi?? Skaičiau, kad yra dailės pedagogė, tai jie ten paišo? Kiek vaikučių grupėje? Čia yra darželis - mokykla. Ar toli atskirti mažiukai nuo tų "didžiųjų" mokyklinukų- ketvirtokų? QUOTE(ju3 @ 2006 02 24, 11:32) Labas, ieskausi informacijos apie Aleksoto darželį Antanavos gatvėje. Mes einam i kita, bet Antanavos mums arčiau. Ar ten grupėse skirtingo amžiaus vaikai? Kitoje forumo vietoje, kur apie Tirkiliškių darželį rašo, tai skaičiau, kad kažkuriai mamai nepatiko antra ir penkta grupės, o aštunta lygtai patiko... Nežinot, kuri grupė kuriuo metodu dirba? Girdejau apie Antanavos darželį gerų atsiliepimų, tačiau speju, jog tie žmonės, kur gerai apie darželį snekėjo, jau savo vaikus užauginę... Įdomu, ar auklėtojos ten keitėsi, ar tos pačios senos sėdi? Ar reikia "pradinio stojamojo įnašo"? Ar iš karto priima, kai užsinori, ar reikia eilėje metus laukti, nežinot? Papildyta: Tiesa, o papildoma veikla? Ar yra būrelių, ar muzikė gera, ar dainelių moko? Skaičiau kitam forume, kad šitam daržely muzikės keičiasi?? Skaičiau, kad yra dailės pedagogė, tai jie ten paišo? Kiek vaikučių grupėje? Čia yra darželis - mokykla. Ar toli atskirti mažiukai nuo tų "didžiųjų" mokyklinukų- ketvirtokų? Labukas, mano pirmasis 4 metus lankė šį darželį, tik šį rudenį į pirmąją klasę išėjo.Čia aš apie 2 ir 5 grupes blogokai atsiliepiau, na man ten nelabai. Visose grupėse buvo skirtingo amžiaus vaikai, geriau buvo tiems draugių vaikams, kurių grupėse daugiau panašaus amžiaus vaikų, maniškis kol buvo mažas pilna buvo didelių - jis nepritapdavo, o kai jis paaugo tai jo grupėje jau buvo pilna mažiukų, tai vietoj tobulėjimo ...... Šiaip yra burelių: šokių, anglų, dailės pedagogė Šiaip maistas geras, daug vaikai vedami į lauką, vežami į teatrus, eismo mokyklėles, na išvykų netrūksta. Aš buvau užsirašiusi prieš metus, tai kai daviau vokelį su 100Lt, liepė nunešti į buhalteriją ir oficialiai kaip paramą įforminti. Išvada: darželis neblogas, bet reikia pasirinkti grupę, aš garantuoju už 8 grupės auklėtojas Jūratę ir Jolitą, paprastos,nuoširdžios, užsiima su vaikais, nereikia ištisai žaisti tylos karalių. Su mokyklinukais vaikai nesimaišo ir lygtai mokyklą tenai nori uždaryti, šiemet pirmos klasės jau nebeleido, nors norinčių dar buvo.
Labai labai dekui uz laiskuti. Aisku, visuose darzeliuose ir tu trukumu, ir privalumu yra
Ar einant uzsirasyti, galima sakyti, pas kuria aukletoja nori? Noretume nuo rudens, taigi turbut ir mums reikes "parama forminti" O ka reiskia "didesnes rinkliavos"? Kokio dydzio? Reikia kas menesi duot? Remontus daryt? Lady cat, ar pasiruoses tavo pirmokas i mokykla isejo? As irgi vyriausia sese isleidau i mokykla, tai pastebejau, jog musu darzelis, kuri ji lanke, visai neparuose mokyklai... Kaip buvo jums? QUOTE(ju3 @ 2006 02 27, 14:05) Labai labai dekui uz laiskuti. Aisku, visuose darzeliuose ir tu trukumu, ir privalumu yra Ar einant uzsirasyti, galima sakyti, pas kuria aukletoja nori? Noretume nuo rudens, taigi turbut ir mums reikes "parama forminti" O ka reiskia "didesnes rinkliavos"? Kokio dydzio? Reikia kas menesi duot? Remontus daryt? Lady cat, ar pasiruoses tavo pirmokas i mokykla isejo? As irgi vyriausia sese isleidau i mokykla, tai pastebejau, jog musu darzelis, kuri ji lanke, visai neparuose mokyklai... Kaip buvo jums? NA paruošimu nesiskundžiu, jis dabar klasėje pirmauja, o aš nelabai jau su juo užsiimu, bet paskutinius metus 8grupėje buvo surinkti visi šešiamečiai ir buvo spec. priešmokyklinė grupė. Kiek žinau 4 grupė atremontuota, jie šiltino net miegamojo sienas, kitos grupės neturi miegamųjų , miega toje pačioje grupėje, iš spintų ištraukia lovas. MEs 5 grupėje, šiltinome langus, atrodo po 50rinkome, o šiaip tai tik po 5Lt kas mėnesį į fondą rinkome, na plius švenčių metu. Tiesa čia kaip tėvai nusprendžia. 4 grupėje gerai netmenu, bet jie ten rinko 20-30Lt per mėn. 2 grupėje mamos skundėsi, kad išvis terorizmas vyksta, ir kiek paduodi tiek kaip į vandenį, jokių rezultatų. Beabejo eidama gali paprašyti, kad noriu į tą ar tą grupę, juk nuo rudens eisit, tik dabar jau reikia eiti pas direktorę, nes vėliau tai įkiš kur vietų yra, o ne kur nori, arba kainuos.
Gal kas lankė ar lanko montessori grupę kurią nors šiame darželyje? Tiesiog įdomu, kaip ten vaikams sekasi, kaip auklėtojos ir pan.
Mano dukra lankė 1 grupę, muzikinę, buvau labai patenkinta. Dainavo pas muzikos mokytoją, nors muzikalkėj, tai sakė neparuošta
QUOTE(lady cat @ 2006 02 26, 22:06) Labukas, mano pirmasis 4 metus lankė šį darželį, tik šį rudenį į pirmąją klasę išėjo.Čia aš apie 2 ir 5 grupes blogokai atsiliepiau, na man ten nelabai. Visose grupėse buvo skirtingo amžiaus vaikai, geriau buvo tiems draugių vaikams, kurių grupėse daugiau panašaus amžiaus vaikų, maniškis kol buvo mažas pilna buvo didelių - jis nepritapdavo, o kai jis paaugo tai jo grupėje jau buvo pilna mažiukų, tai vietoj tobulėjimo ...... Šiaip yra burelių: šokių, anglų, dailės pedagogė Šiaip maistas geras, daug vaikai vedami į lauką, vežami į teatrus, eismo mokyklėles, na išvykų netrūksta. Aš buvau užsirašiusi prieš metus, tai kai daviau vokelį su 100Lt, liepė nunešti į buhalteriją ir oficialiai kaip paramą įforminti. Išvada: darželis neblogas, bet reikia pasirinkti grupę, aš garantuoju už 8 grupės auklėtojas Jūratę ir Jolitą, paprastos,nuoširdžios, užsiima su vaikais, nereikia ištisai žaisti tylos karalių. Su mokyklinukais vaikai nesimaišo ir lygtai mokyklą tenai nori uždaryti, šiemet pirmos klasės jau nebeleido, nors norinčių dar buvo. Papildyta: Nuo šių metų rugsėjo 1 atidaromos net 2 pirmokų klasės Papildyta: QUOTE(teofilija @ 2006 05 17, 12:50) Gal kas lankė ar lanko montessori grupę kurią nors šiame darželyje? Tiesiog įdomu, kaip ten vaikams sekasi, kaip auklėtojos ir pan. Mano abu vaikai lankė čia montesorinę grupę - 4. Aukletoja Nijole labai faina - vaikų draugė, ir auklytė Jūratė(ir užpakalius vaikams valė, kol išmoko patys). Bet dabar ta grupė išaugo į priešmokyklinę, ir į ją renkami tik šešiamečiai. Bet pedagogės liko tos pačios
Susidariau nuomonę, kad darželis neblogas. Tik, manau, geriau vaikai būtų sugrupuoti pagal amžių.
Aš dabar suku galvą kada vaiką reikia užrašyti į darželį. Ir nuo kelių metukų priima. Ar man skubėti, ar laiko dar daug
priima i darzeli nuo 3 metu.
uzsirasyti galima pries metus. anksciau nereikia, nes Aleksote tikrai vaiku pertekliaus nera, kaip kad centro ar kalnieciu darzeliuose. sis darzelis neturi lopselinuku, todel ir priima tik nuo 3 metu. grupes pradedamos formuoti jau geguzes menesi, tad laikas norams pareiksti yra iki geguzes. o del muzikes, tai tikrai, kad ne kokia, maniskis pas ja chora lanke ir siaip pradineje mokykloje moke. kaip pati sake, kad ji l.gerai paruosia, o istikruju, tai tikrai ne kas.... nuvedus i muzikos mokykla sako, kad vaikas is vis muzikos pamoku neturejes.... bet uz tai dailes mokytoja tai super, ji vaikams ir dailes bureli veda....
Mano dukra dabar lanko šį darželį. Iš pradžių buvo 7 grupėje (ji dar vadinama"etnografinė"), paskui ji tą grupę "išaugo" ir perėjo į 8 grupę (dabar ji vadinasi "paruošiamoji"). Man tas darželis labai patinka. tiek 7, tiek 8 grupių auklėtojos ir šeimininkės labai geros, fainos, tikros šaunuolės. man labai patinka, kad šiame darželyje be įprastos veiklos vaikai gali lankyti būrelius (dailės, muzikos, šokių, anglų kalbos). Aišku jie kainuoja papildomus pinigėlius, tai yra - 15 lt per mėnesį. Mano dukra lanko dailės ir šokių būrelius. Ir mano dukra patenkinta ir aš patenkinta. Kitą rudenį jau ruošimės į pirmą klasę. Aš netgi ruošiuosi savo dukrą čia pat leisti ir į mokyklą. Girdėjau, kad ir mokytojos labai geros, be to vaikai po pamokų gali likti darželyje, toje pačioje grupėje kurioje lankėsi ir pas tas pačias auklėtojas, kurias pažįsta. Nesu tikra, bet girdėjau, kad ir šita paslauga, nes vaikai dar ir pavalgo vakarienę.
Šitas darželis visada buvo
Beje, dėl vaikų pertekliaus Aleksote bijočiau garsiai teigti, kad jo nėra...
Labas, o gal kas lankot 3 grupe, kazkas man labai apie 3 grupe pasakojo, kad super.
pasidalinkit sviezia patirtim apie sita darzeli kas lankot
Na mano pirmas vaikas lanke si darzeli,pats darzelis
užsirašėm ir mes į šitą darželį nuo kito rugsėjo
mano vyresnėlė lankė šį darželį nuo 3 metukų
Mes lankėm jį su vyresne dukra. Viskas puiku buvo
Lankome šį darželį.Labai gailiuosi.Intensyviai iešmoke kito.Jau vien aplinka man žiauriai nepatinka, nesuprantu, juk darželis senas ir kasmet vis būtų galima kažką sutvarkyti, o čia totalus skurdas!Savo ausimis girdėjau, kaip kažkuri iš darbuotojų rėkė ant direktorės.Vadinasi, ne tik su ūkiškais reikalais, bet ir su kolektyvu nesusitvarko.Suprantu, kad aš labai kategoriška, ir tikrai negaliu sakyti, kad visos auklėtojos blogos, bet tokių tarybinių laikų darželio, net negalvojau, kad dar gali būti.Lankėme Žvangutį, tai tvarka superinė, darželis nuostabus, o rinkliavos buvo tikrai nedidelės, o už jas buvo tiek daug žaislų, įvairių priemonių priperkama.Darželio sienos ištapytos.Bent jau žinai kur pinigėliai keliauja.Gailiuosi, kad pasidaviau aplinkinių įkalbinėjimams leisti į Antanavos gatvėje esantį darželį.Ir dar, aš griežtai prieš mišrias grupes, jos tinka tikrai ne visiems vaikams.Dukra ėjo ne į mišrią grupę, tai su jais daug daugiau ir kryptingiau dirbama.Žodžiu, pustausi padus ir lekiu pakalbėti su savo buvusiom auklėtojom, gal ką patars.Sėkmės lankančioms šį darželį, o taip pat ir auklėtojoms, nes gaila ir jų, kai tokiomis sąlygomis dirba.
QUOTE(Cobrytė @ 2007 10 08, 11:13) Lankome šį darželį.Labai gailiuosi.Intensyviai iešmoke kito.Jau vien aplinka man žiauriai nepatinka, nesuprantu, juk darželis senas ir kasmet vis būtų galima kažką sutvarkyti, o čia totalus skurdas!Savo ausimis girdėjau, kaip kažkuri iš darbuotojų rėkė ant direktorės.Vadinasi, ne tik su ūkiškais reikalais, bet ir su kolektyvu nesusitvarko.Suprantu, kad aš labai kategoriška, ir tikrai negaliu sakyti, kad visos auklėtojos blogos, bet tokių tarybinių laikų darželio, net negalvojau, kad dar gali būti.Lankėme Žvangutį, tai tvarka superinė, darželis nuostabus, o rinkliavos buvo tikrai nedidelės, o už jas buvo tiek daug žaislų, įvairių priemonių priperkama.Darželio sienos ištapytos.Bent jau žinai kur pinigėliai keliauja.Gailiuosi, kad pasidaviau aplinkinių įkalbinėjimams leisti į Antanavos gatvėje esantį darželį.Ir dar, aš griežtai prieš mišrias grupes, jos tinka tikrai ne visiems vaikams.Dukra ėjo ne į mišrią grupę, tai su jais daug daugiau ir kryptingiau dirbama.Žodžiu, pustausi padus ir lekiu pakalbėti su savo buvusiom auklėtojom, gal ką patars.Sėkmės lankančioms šį darželį, o taip pat ir auklėtojoms, nes gaila ir jų, kai tokiomis sąlygomis dirba. O ką reiškia mišri grupė
tiesą sakant man irgi nelabai prie širdies mišri grupė
Paskaičiau Cobrytės atsiliepimą ir galvoju, ar gerai padariau, kad į tą darželį užrašiau
Užsirašykit arba bent apsilankykit 36-ajam vaikų darželyje
Maniškė lanko būtent 36 darželį ir aš esu labai patenkinta, ypač tuo, kad darželis mažas, visi, auklėtojos, direktorė, vienas kitą pažįsta, bendravimas betarpiškas, auklėtojos, mano nuomone, geros. Saviškės, iš tiesų, net nesvarsčiau, ar leisti į aleksoto darželį-mokyklą, ar į tą, į kurį dabar einam. Labiau buvo svarstoma, ar į dabartinį, ar į kokį netoliese darbo. Nesigailiu, kad pasirinkau 36 darželį. jis yra prie Aleksoto funikulieriaus. QUOTE(rds @ 2007 10 15, 12:23) tiesą sakant man irgi nelabai prie širdies mišri grupė Paskaičiau Cobrytės atsiliepimą ir galvoju, ar gerai padariau, kad į tą darželį užrašiau O kam, jei vaikui tinka ir dar kokį draugą randa, tai tada viskas OK.Tik patarčiau stebėti vaiką, ar su juo pakankamai užsiima, nes mano manymu, darželyje vaikas ne tik prižiūrimas turi būti, bet ir užsiimama su juo pakankamai.Mums pats darželis labai nepatiko, o ir auklėtojoms mūsų berniukas netiko.Išėjau ir nesigailiu ir kitiems šio darželio nerekomenduočiau, jei asmeniškai manęs klaustų, tikrai ne iš geriausių.Tik nenoriu kitų šio darželio auklėtojų įžeisti, nes girdėjau tikrai neblogų yra. Dėl 36 darželio, tai kiek girdėjau, labai didelės grupės.Ai koks skirtumas, aš ir pavežioti galiu, tik vat jaučiu dabar kur nors patekti bus problema QUOTE(katuka @ 2007 10 15, 11:37) o ten didelė eilė? prieš kiek maždaug laiko reikia užsirašyti, mes planuojam į darželį nuo 2008 rugsėjo Papildyta: QUOTE(Cobrytė @ 2007 10 15, 11:41) O kam, jei vaikui tinka ir dar kokį draugą randa, tai tada viskas OK.Tik patarčiau stebėti vaiką, ar su juo pakankamai užsiima, nes mano manymu, darželyje vaikas ne tik prižiūrimas turi būti, bet ir užsiimama su juo pakankamai.Mums pats darželis labai nepatiko, o ir auklėtojoms mūsų berniukas netiko.Išėjau ir nesigailiu ir kitiems šio darželio nerekomenduočiau, jei asmeniškai manęs klaustų, tikrai ne iš geriausių.Tik nenoriu kitų šio darželio auklėtojų įžeisti, nes girdėjau tikrai neblogų yra. mes dar tik ruošiamės eiti, todėl ir baugu viskas QUOTE(rds @ 2007 10 15, 11:42) o ten didelė eilė? prieš kiek maždaug laiko reikia užsirašyti, mes planuojam į darželį nuo 2008 rugsėjo Nežinau, aš užsirašiau gan anksti, tai mus visai be problemų priėmė. O šiaip gi nuvažiuokit ar pasiskambinkit ir pasiklausit viską. Tel. turėtų būti 391404, direktorė Irena Sėkmės Cobryte, nėra labai didelės grupės, iš tiesų nežinau, kaip didžiukų, bet pas mažiukus, viskas normaliai, tikrai nėra labai daug vaikų
vis paziuriu ka raso apie musu aukletojas
geru dienu perduot jurate ir jolita, bukit laimingos
o lopselio grupe yra?
Labai norėčiau išgirsti nuomonę apie Aleksoto darželio grupes, kuri geriausia trimečiui.
Galvojame nuo rudens lankyti šešta grupę (Auklėtoja Inga, atrodo gera), bet sąlygos vaikams pasirodė šiaip sau: lovos tarybinės, vienas kambarys, tualetas prastas, žodžiu ne kokios sąlygos. Laukiu atsiliepimų.
gal lankote montessori grupe? mes keliaujame į šį darželį nuo rudens.
Mano drauges abu vikuciai- berniukai lanko si darzeli, ji patenkinta, siulo ir man nueiti uzsirasyti i eile, nors mano mazei dar tik 3 menesiai, sako didele eile. Bet reiks nueiti apziureti ten viska paciai, nes is pasakojimu nekazka atrodo. O man tai arti, patogu butu.
Gal kas jau pradejot lankyt nuo rugsejo? Kokie ispudziai
Mamytės, kurių vaikučiai lanko šį darželį, atsiliepkit. Labai norisi išgirsti Jūsų nuomonę.
Ar tiesa, kad naikina mokyklą ir daro tik darželį? Galbūt tikrai atsiras daugiau vietų mažiukams? Mūsų vaikui dar nėra 3 (gimtadienis prieš pat Kalėdas), ar priimtų jį į šį darželį? QUOTE(AGI @ 2008 10 02, 11:52) Mamytės, kurių vaikučiai lanko šį darželį, atsiliepkit. Labai norisi išgirsti Jūsų nuomonę. Ar tiesa, kad naikina mokyklą ir daro tik darželį? Galbūt tikrai atsiras daugiau vietų mažiukams? Mūsų vaikui dar nėra 3 (gimtadienis prieš pat Kalėdas), ar priimtų jį į šį darželį? Tam darzely yra laisvu vietu ir manau kad tikrai priimtu kad ir nera 3 metu, nes visos grupes misrios ir grupese tikrai yra vaiku kuriems dar tik po 2,5 m. ir pan.
Ačiū, Kite, už atsakymą. O kaip sekasi naujam darželinukui? Ar patinka darželyje? Kaip Tau pačiai įspūdis? Apšviesk truputį. Vis ramiau, kai bent kiek informacijos turi apie tuos namus, kuriems patiki savo brangiausią turtą beveik visai dienai...
Maniškiui tai labai patinka daržely, bet dar tik savaite kaip lankom. Ir šiaip pats darzelis man nieko pasirode, nors aš jų nedaug mačius
QUOTE(Kite @ 2008 10 02, 13:55) Maniškiui tai labai patinka daržely, bet dar tik savaite kaip lankom. Ir šiaip pats darzelis man nieko pasirode, nors aš jų nedaug mačius Sveikos mamytes, gal kas turite daugiau info apie ši darželį labai domina kokios aukletojos ten dirba? Ar vykdoma kokia veikla? ar neziurimas televizoroius visa diena kaip kituose darzeliuose? Gal vaikuciai papasakoja kurie ilgiau lanko?
Labai norėtųsi išgirsti "šviežių" įspūdžių apie šį darželį: kaip vaikai jaučiasi mišriose grupėse, ar personalas geranoriškas, ar tenkina maitinimas ir t.t.
Prieš kelias dienas buvau nuvažiavusi į šį darželį. Susitarėm, kad nuo lapkričio 4 d. pradėsim leisti ten sūnų. Šiek tiek nerimauju ir noriu pasiruošti tam. Su vedėja nieko konkrečiai neaptarėm - sakė skirs į tą grupę, kurioje tuo metu bus laisvų vietų. Apie Montesori grupes net kalbėti nenorėjo - jos perpildytos ir dar didžiulės eilės laukiančiųjų. Patarė tik pasiimti laisvą savaitę, kad galėtume vaiką pradžioje pasiimti po kelių valandų ar pusdienio. Dar psiūlė prieš kokią savaitę pradėti girdyti valerijonus. Jei atvirai, man toks pasiūlymas nelabai... Norėčiau, kad vaikas jaustųsi ramus ir saugus dėl to, kad jį supa geri ir nuoširdūs žmonės, o ne dėl vaistų poveikio. Ir nieko nesakė, ką reikia turėti tą pirmą dieną - tapkutes, gal kokius asmeninius indus, rankšluostėlį ir pan. QUOTE(AGI @ 2008 10 16, 09:52) Labai norėtųsi išgirsti "šviežių" įspūdžių apie šį darželį: kaip vaikai jaučiasi mišriose grupėse, ar personalas geranoriškas, ar tenkina maitinimas ir t.t. Prieš kelias dienas buvau nuvažiavusi į šį darželį. Susitarėm, kad nuo lapkričio 4 d. pradėsim leisti ten sūnų. Šiek tiek nerimauju ir noriu pasiruošti tam. Su vedėja nieko konkrečiai neaptarėm - sakė skirs į tą grupę, kurioje tuo metu bus laisvų vietų. Apie Montesori grupes net kalbėti nenorėjo - jos perpildytos ir dar didžiulės eilės laukiančiųjų. Patarė tik pasiimti laisvą savaitę, kad galėtume vaiką pradžioje pasiimti po kelių valandų ar pusdienio. Dar psiūlė prieš kokią savaitę pradėti girdyti valerijonus. Jei atvirai, man toks pasiūlymas nelabai... Norėčiau, kad vaikas jaustųsi ramus ir saugus dėl to, kad jį supa geri ir nuoširdūs žmonės, o ne dėl vaistų poveikio. Ir nieko nesakė, ką reikia turėti tą pirmą dieną - tapkutes, gal kokius asmeninius indus, rankšluostėlį ir pan. net nebandyciau vaiko vaistais girdyt |