Mes uzrasem savo sunu i Masioto mokykla, leido rinktis mokytoja, tik nelabai apie jas zinojau tai parinko pati pavaduotoja, aisku klause koks vaikas, kokios aukletojos darzelyje, ta prasme amzius, kaip jam sekasi bendrauti.Geriausia kaip vaikas salia sedi, o pavaduoja klausia ar mano sunui reikia jaunesnes ar senesnio amziaus mokytojos, sako gal jam reikia mociutiskos meiles, prieziuros, sunus sako nenoriu as tokios mociutes
turegtu buti griezta, bet ir gera, turetu gerai isaiskinti temas, nenuolaidziauti, moketi bendrauti su vaiku.
as sutinku su gigi ir su saulelydis-turi buti gera,bet ir griezta,moketi sutarti su vaikais ir juos mokyti,tureti kantrybes...ir aplamai myleti vaikus...mes rinkomes...
QUOTE(albe @ 2005 03 20, 22:43) Mano mergina mokytoja issirinko pati. Rudeni darzelyje per susirinkima buvo atejusios busimu pirmoku mokytojos. Pati susirinkime nebuvau, ejo tetis. tai grizusi pasake, kad eis pas ta mokytoja (nei vardo nei pavardes). Pavasari nuejom i atviru duru diena mokykloje tai parode ta pacia mokytoja, nepersigalvojo ir nenorejo eiti pas jokia kita. Jau eina i pabaiga pirmi mokslo metai - nesigailiu, kad leidau pas ta mokytoja, kuria issirinko pati. Būtų labai šaunu, jei ir mūsų darželyje būtų tokia praktika Man tai norėtųsi, kad ji * taip pat neišeitų į dekretą 4 metus, nors truputį * kad būtų reikli, bet NE PIKTA * kad mylėtų savo darbą - būtent, kad mylėtų mokytojos darbą... * tiesiog kad būtų gyvas pvz. vaikams O taip kalbu todėl, kad man ačiū Dievui Beje, nepasisekė, kad manoji gimė pora metų per vėlai, šiemet mano pirmoji mokytoja turėjo pirmokus
Manau, turėtų būti profesionali, reikli. Patirtis - privalumas
As kai rinkau pirmaja mokytoja vaikui, ziurejau pirmiausia, kad nebutu labai griezta ir pikta, nes mano mergaite labai jautri. Ir labai dziaugiuosi pasirinkta mokytoja, nes dukra per ziemos atostogas man pasake, kad jau pasiilgo savo mokytojos,
O kai mokytojos buna grieztos ir vaikai i mokykla pradeda eiti kaip i laza, tada, jau ne kas...
Pradinukui geros mokytojos tikrai reikia ieškoti. Bloga mokytoja ilgam gali sutraumuoti vaiką. Po to tėvams vargas jo savivertę ir tą suš....prisitaikymą prie aplinkos taisyti. Vėliau reikia ieškoti geros mokyklos, deja...jeigu norim savo vaiką turėti, o ne aplinkos išauklėtą.
Pirmiausia vaikas turi pasimokinti ir tik tada gali suprasti ar ta mokytoja tinka, ar ne. o tai bus galima pamatyti is vaiko elgesio pasikeitimo ir pan.
|