Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: PALANGOS,,GINTARAS,,
Supermamų klubas > Motinystė ir tėvystė > Vaikų sveikata > Gydymo įstaigos ir gydytojai
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
dzeine01
Pratęskime pokalbius apie šią vaikų sanatoriją 4u.gif
Jenke
As rytoj,ten isvykstu,orai kaip prognozuoja matau superiniai thumbup.gif Gryzusi pasidalinsiu ispudziais ax.gif
dzeine01
QUOTE(Jenke @ 2010 07 03, 18:57)
As  rytoj,ten  isvykstu,orai  kaip  prognozuoja  matau  superiniai thumbup.gif Gryzusi  pasidalinsiu ispudziais ax.gif
*

o mes tiktai nuo rugsėjo antrosios pusės mirksiukas.gif ,bet vistiek labai noriu bigsmile.gif Palinkėsiu jums gerai pailsėti 4u.gif
Jenke
QUOTE(dzeine01 @ 2010 07 03, 19:00)
o mes tiktai nuo rugsėjo antrosios pusės mirksiukas.gif ,bet vistiek labai noriu bigsmile.gif Palinkėsiu jums gerai pailsėti 4u.gif
*

Aciu
Rucelie
sveiki, mes kątik grįžom iš "Gintaro" 4u.gif įspūdžiai kuo geriausi, visų pirma pradėsiu nuo to kad tikrai sunkiai gavom vietą būtent šitam laikui, kai tik atvykom birželio vidury buvo tikrai daug vaikų, bet dabar pasakyčiau kad prie procedūrų koridoriai pustuščiai...kažkodėl manau, kad tas vietų nebuvimas šiek tiek fiktyvus, spėju kad priima žmones iš gatvės, o su kelialapiais žmonėms vietų ir "nebėr"... siūlyčiau nagliau, atkakliau siekti savo, bent jau man išvažiuojant susidarė vaizdas kad sanatorija pustuštė.
jei atvirai tikėjomės papulti į kažkokią posovietine sistema dvelkiančią vietą. iš tiesų viskas ten tvarkoje, aptarnaujantis personalas tikrai malonus, beveik visur buvom sutikti su šypsena, maloniai, išklausyti. žmogiškumo daug, į mus visur įsiklausė, atsižvelgė kad vaikas nedidelis, gavom procedūras mums patogiu laiku, nusiskundimų niekur niekuo neturėjau. važiavom su BA diagnoze, patekom pas gyd. Eglę Grigaliūnienę (jei nesuklydau pavardės), kadangi važiavom su dideliu paūmėjimu pradžioje procedūras skyrė atsargiai, vėliau pagausino. gavom dviejų rūšių sportą (mankštą ir treniruoklius), masažus, inhaliacijas, Halo kamerą, aromaterapiją, bioptroną, kvarcą, pėdų masažines voneles. atrodo viskas biggrin.gif ėmiau renovuotą kambarį, nesigailėjau to nė minutę, nes kai pamačiau draugų kambarį nerenovuotame 4 korpuse doh.gif na, tie 180 lt tikrai nenuėjo balon. daugiau nei pusę laiko buvau pasilikusi ir antrą vaiką, pirkausi jam procedūras. abu vaikai labai sustiprėjo, nebeliko taip mus varginusių kosulių, sanatorija manau buvo labai labai mums naudinga. jei tik bus galimybė, važiuosim būtinai ir kitais metais.
kas važiuosite į renovuotus kambarius, rekomenduoju būtinai vežtis kokią vonelę ar bent mažutį pripučiamą baseiniuką, kad būtų kur maudyti vaiką. pas mus buvo dušas, bet (gal kad 4 aukštas) vandens spaudimas ten buvo nesvietiškai nenormalus. vanduo pliūpteldavo tai verdantis, tai ledinis, matomai priklausomai nuo to, kas kaip tuo momentu naudojosi tuo metu kitame aukšte. tai net pačiai išsimaudyti buvo iššūkis, jau nekalbant su kokiomis ašaromis nuplikiau ar nupyliau lediniu vandeniu vaikus. atrodo nureguliuoji, palieki ramybėje, o kitą akimirką jau paduoda verdantį ar ledinį. va su dušu tai tikrai buvo problematiška. bet tai vienintelis mūsų nusiskundimas dėl renovuoto kambario. nerenovuotuose kambariuose, bent jau kiek mačiaui 4 korpuse, ne dušai o vonios, tai manau tos problemos nėra. dar mano mažoji sugebėjo iškristi iš lovos naktį, na ten tokios kušetės, jos naujos, tvarkingos, bet mano mažė nepratusi miegoti be borto. tai aš paskui apsukau tą kušetę taip, kad bortelis būtų ne prie sienos, o priešingai, apsaugotų kad vaikas neiškristų. ir viskas buvo liuks. kambaryje yra parašyta kad baldų stumdyti negalima, na bet už šitą nusižengimą mums niekas nieko nesakė. toje pačioje lovoje kai reikėjo suguldydavau abu vaikus (iš priešingų galų dėdavo galveles), tilpom. apskritai visur sutiko mus tolerantiškai, niekas dėl nieko nesibarė ar nepriekaištavo, nei dėl įjungto arbatinio, nei dėl antro vaiko, nei dėl tėčio, kuris porą naktų nakvojo. buvau maloniai nustebinta personalo darbu. procedūrose taip pat dirba labai mielos moterėlės, ypač daug gavau iš masažistės (jei neklystu Valentinos), labai didelę patirtį su tokiais ligoniukais turinti moteris, man labai daug papasakojo. inhaliacijose, druskose taip pat labai mielos moterėlės dirba, gaila buvo atsisveikinti.
labai pravertė patarimas vežtis maistui indelių, labai džiaugiausi kad jų įsimečiau. ir magnetukai suėjo thumbup.gif na jei kas turit klausimų, rašykit į až, kol pas mus visi įspūdžiai švieži smile.gif iš esmės mes labai džiaugiamės kad važiavom, vaikui poveikis buvo stebėtinas, tikrai nesitikėjau tokio gero rezultato.
Ingaaa
QUOTE(Rucelie @ 2010 07 05, 19:16)
sveiki, mes kątik grįžom iš "Gintaro"  4u.gif įspūdžiai kuo geriausi, visų pirma pradėsiu nuo to kad tikrai sunkiai gavom vietą būtent šitam laikui, kai tik atvykom birželio vidury buvo tikrai daug vaikų, bet dabar pasakyčiau kad prie procedūrų koridoriai pustuščiai...kažkodėl manau, kad tas vietų nebuvimas šiek tiek fiktyvus, spėju kad priima žmones iš gatvės, o su kelialapiais žmonėms vietų ir "nebėr"... siūlyčiau nagliau, atkakliau siekti savo, bent jau man išvažiuojant susidarė vaizdas kad sanatorija pustuštė.
jei atvirai tikėjomės papulti į kažkokią posovietine sistema dvelkiančią vietą. iš tiesų viskas ten tvarkoje, aptarnaujantis personalas tikrai malonus, beveik visur buvom sutikti su šypsena, maloniai, išklausyti. žmogiškumo daug, į mus visur įsiklausė, atsižvelgė kad vaikas nedidelis, gavom procedūras mums patogiu laiku, nusiskundimų niekur niekuo neturėjau. važiavom su BA diagnoze, patekom pas gyd. Eglę Grigaliūnienę (jei nesuklydau pavardės), kadangi važiavom su dideliu paūmėjimu pradžioje procedūras skyrė atsargiai, vėliau pagausino. gavom dviejų rūšių sportą (mankštą ir treniruoklius), masažus, inhaliacijas, Halo kamerą, aromaterapiją, bioptroną, kvarcą, pėdų masažines voneles. atrodo viskas  biggrin.gif ėmiau renovuotą kambarį, nesigailėjau to nė minutę, nes kai pamačiau draugų kambarį nerenovuotame 4 korpuse  doh.gif na, tie 180 lt tikrai nenuėjo balon. daugiau nei pusę laiko buvau pasilikusi ir antrą vaiką, pirkausi jam procedūras. abu vaikai labai sustiprėjo, nebeliko taip mus varginusių kosulių, sanatorija manau buvo labai labai mums naudinga. jei tik bus galimybė, važiuosim būtinai ir kitais metais.
kas važiuosite į renovuotus kambarius, rekomenduoju būtinai vežtis kokią vonelę ar bent mažutį pripučiamą baseiniuką, kad būtų kur maudyti vaiką. pas mus buvo dušas, bet (gal kad 4 aukštas) vandens spaudimas ten buvo nesvietiškai nenormalus. vanduo pliūpteldavo tai verdantis, tai ledinis, matomai priklausomai nuo to, kas kaip tuo momentu naudojosi tuo metu kitame aukšte. tai net pačiai išsimaudyti buvo iššūkis, jau nekalbant su kokiomis ašaromis nuplikiau ar nupyliau lediniu vandeniu vaikus. atrodo nureguliuoji, palieki ramybėje, o kitą akimirką jau paduoda verdantį ar ledinį. va su dušu tai tikrai buvo problematiška. bet tai vienintelis mūsų nusiskundimas dėl renovuoto kambario. nerenovuotuose kambariuose, bent jau kiek mačiaui 4 korpuse, ne dušai o vonios, tai manau tos problemos nėra. dar mano mažoji sugebėjo iškristi iš lovos naktį, na ten tokios kušetės, jos naujos, tvarkingos, bet mano mažė nepratusi miegoti be borto. tai aš paskui apsukau tą kušetę taip, kad bortelis būtų ne prie sienos, o priešingai, apsaugotų kad vaikas neiškristų. ir viskas buvo liuks. kambaryje yra parašyta kad baldų stumdyti negalima, na bet už šitą nusižengimą mums niekas nieko nesakė. toje pačioje lovoje kai reikėjo suguldydavau abu vaikus (iš priešingų galų dėdavo galveles), tilpom. apskritai visur sutiko mus tolerantiškai, niekas dėl nieko nesibarė ar nepriekaištavo, nei dėl įjungto arbatinio, nei dėl antro vaiko, nei dėl tėčio, kuris porą naktų nakvojo. buvau maloniai nustebinta personalo darbu. procedūrose taip pat dirba labai mielos moterėlės, ypač daug gavau iš masažistės (jei neklystu Valentinos), labai didelę patirtį su tokiais ligoniukais turinti moteris, man labai daug papasakojo. inhaliacijose, druskose taip pat labai mielos moterėlės dirba, gaila buvo atsisveikinti.
labai pravertė patarimas vežtis maistui indelių, labai džiaugiausi kad jų įsimečiau. ir magnetukai suėjo  thumbup.gif na jei kas turit klausimų, rašykit į až, kol pas mus visi įspūdžiai švieži  smile.gif iš esmės mes labai džiaugiamės kad važiavom, vaikui poveikis buvo stebėtinas, tikrai nesitikėjau tokio gero rezultato.
*

O jus buvote is anksto uzsirezervave ar taip vaziavot?
Rucelie
QUOTE(Ingaaa @ 2010 07 05, 19:32)
O jus buvote is anksto uzsirezervave ar taip vaziavot?
*

rezervavom, nors ir labai per vargus. galiu pasakyti tiek: tikrai verta pasistengti 4u.gif mums dar ir orai nerealūs pasitaikė, na tikrai tikrai labai džiaugiamės thumbup.gif mano mažė nebekosti bigsmile.gif TFU TFU TFU doh.gif
dzeine01
sakykit,o tenai yra koks žaidimų kambarys,na jei vienam vaikui procedūros,o kur kitą palikti?
Rucelie
QUOTE(dzeine01 @ 2010 07 05, 21:00)
sakykit,o tenai yra koks žaidimų kambarys,na jei vienam vaikui procedūros,o kur kitą palikti?
*

kai kur galima kartu vestis, arba savo kambary palikti. yra poilsio kambariai, bet ten realiai tik tv kiek mačiau. o bendruose sambrūzdžiuose aš nerizikuočiau vaikų leisti. vistik virusų pilna. maniškis arba eidavo kartu, kur susitardavau kad įleistų, arba palaukdavo už durų.
coltas
Siandiena gryzome is sanatorijos buvau su dviem vaikais. Vaziujame jau ketvirta karta jei kyla kokiu klausimu rasykit viska papasakosiu.
dzeine01
o kiek finansų reikia turėti su savimi,važiuojant į sanatoriją? mirksiukas.gif
linciukasok
sveikutes ir as galvoju ten vezti savo dukryte 3metuku,bet va mes gyvenam UK.ar galima ten privaciai kazin?prisiskaiciau,kad labai jau sovietinio tipo viskas.kaip istikruju?
linciukasok
jei mes apsigyventumem miesto centre kokiam kambary,ar labai toli nuo centro butu mum eiti?
Rucelie
QUOTE(linciukasok @ 2010 07 06, 16:57)
sveikutes ir as galvoju ten vezti savo dukryte 3metuku,bet va mes gyvenam UK.ar galima ten privaciai kazin?prisiskaiciau,kad labai jau sovietinio tipo viskas.kaip istikruju?
*

nėra ten sovietiškai, viskas ten labai gerai 4u.gif

QUOTE(linciukasok @ 2010 07 06, 17:16)
jei mes apsigyventumem miesto centre kokiam kambary,ar labai toli nuo centro butu mum eiti?
*

geriau pačioje sanatorijoje privačiai išsipirkit.
http://www.palangosgintaras.lt/atvykimo_tvarka.html
Jeigu norite atvykti ir neturite TLK pažymos, siūlome už gydymą susimokėti patiems (esant laisvų vietų). Vienos dienos gydymo kaina : reabilitacija – 136,6 Lt., palaikomoji reabilitacija 103,5 Lt., sveikatą grąžinamasis gydymas 85,1 Lt

dzeine, mums išėjo beveik dvigubai daugiau nei buvau numačiusi išleisti, pinigėliai ten senka, bet mes gana daug sau leidom ir pramogauti, ir skanėstą nusipirkdavom, ir pan. ir kambarį mokamą ėmėm. plius tau pačiai reikės maistą dasipirkti, jei norėsi į procedūras, pvz halo kamerą, su vaiku irgi turėsi susimokėti, ir pan... man tai negaila nė lito. bet pasiruošti reikia.
dzeine01
kaip suprantu 1000,ten ištirps kaip lašas jūroje mirksiukas.gif
iquana
QUOTE(Rucelie @ 2010 07 05, 20:16)
sveiki, mes kątik grįžom iš "Gintaro"  4u.gif įspūdžiai kuo geriausi, visų pirma pradėsiu nuo to kad tikrai sunkiai gavom vietą būtent šitam laikui, kai tik atvykom birželio vidury buvo tikrai daug vaikų, bet dabar pasakyčiau kad prie procedūrų koridoriai pustuščiai...kažkodėl manau, kad tas vietų nebuvimas šiek tiek fiktyvus, spėju kad priima žmones iš gatvės, o su kelialapiais žmonėms vietų ir "nebėr"... siūlyčiau nagliau, atkakliau siekti savo, bent jau man išvažiuojant susidarė vaizdas kad sanatorija pustuštė.
*

Sveika, paskaiciau jusu atsiliepimus ir vel pradejau abejoti. Turim kelialapi, kuri pasiule pati seimos gydytoja nuo 07-16, bet vietos dar nerezervavom, nes paklausiau seimos gydytojos ar mus ten priims, tai ji pasake, kad zinoma, nes tipo jums vieta jau kaip ir rezervuota. Tai ir esu tikra kad taip ir bus, nes kaip gali nebuti vietos, jei tam laikui yra kelialapis? Reikes rytoj pasukti ir paciai paklausti kaip ten su vietomis. g.gif
Rucelie
QUOTE(dzeine01 @ 2010 07 06, 20:24)
*

tiek ir aš buvau pasiskyrusi, man išėjo beveik dvigubai. bet čia su kuru Kaunas-Palanga iš viso trims kelionėms (vyras su kitu vaiku vizitavo), maistu sau ir antram vaikui (savaitgaliais ir vyrui), papildomoms procedūroms sau ir antram vaikui, vaikų pramogoms, papildomiems skanėstams, ir dar šiam bei tam. be to, ėmėm mokamą kambarį. sakyčiau grubiai 100 lt dienai man išėjo, bet vien antro vaiko procedūros apie 40-50 lt dienai "suvalgydavo". jei jums to nereikės, be abejo tiek neišleisit. su vienu vaiku būnant, sau nieko nesiperkant, ir nerenovuotam kambary, labai nesišvaistant kairėn-dešinėn manau į 1000 lt įmanoma susisprausti. išvažiuodama galvojau kad čia graži suma, kad tikrai tilpsiu į tiek, deja doh.gif na bet negaila nė cento. vaikai sustiprėjo nepaprastai, tikrai tokio rezultato nesitikėjau. nėra net ką lyginti su vien pailsėjimu pajūryje, tos procedūros iš tikro daug duoda. pavyzdžiui, pirmai inhaliacijai dukrą pasodinau tik kosinčią, bet nesnargliuojančią. 15 min pasiinhaliavom (mineraliniu), ir ji man nuo to inhaliatoriaus jau atsistojo žliaugiančia geltonais liūliais nosimi. sūnui buvo analogiškai. tie liūliai dukrai valėsi apie savaitę, o sūnui geras dvi, dar ir dabar papūčiam ir iššnypščiam pilną saują geltono brudo. pas jį visą laiką ta nosis būdavo tokia užgurgėjusi, užgulta, naktimis knarkdavo - dabar kai pamatau kiek brudo iš sinusų išsivalė suprantu kodėl doh.gif visai kitas vaikas dabar, naktį žmoniškai kvėpuoja, manau čia inhaliatoriaus ir halo kameros jungtinių pajėgų dėka. jau ką ką, bet inhaliatorių tai pirksiu tikrai. man nerealiai patiko tas daiktas. negailėkit mamos pinigėlių, kad jau važiuojat, ir pas daktarę prašykitės daugiau tų procedūrų, ir jei kas pačios turit problemų pasižiūrėkit kurias svarbesnes išsipirkit, aišku galutinai viskas į didesnes jau sumas susiveda, bet sveikatai tikrai į pliusą. aš pati ėjau su vaikais į halo kamerą, tai kai susikrutino bronchai, kaip pradėjau skrepliuotis doh.gif dar dabar pakosinėju, bet manau kad valosi kas užsisėdėję nuo seno pas mane buvo. aišku išleidom gražią sumelę, bet ir pasisveikatinom, ir pailsėjom, ir papramogavom, ir skanėstų nusipirkdavom, ir turgun uogyčių, žirniukų pavažiuodavom nusipirkt, kažkurios iš tų dalių atsisakant tikrai galima pigiau susisukti. kitais metais tiesiog iš anksčiau teks pradėti tam ruoštis ir pasitaupyti, ką darysi.
Papildyta:
QUOTE(iquana @ 2010 07 06, 20:36)
Sveika, paskaiciau jusu atsiliepimus ir vel pradejau abejoti. Turim kelialapi, kuri pasiule pati seimos gydytoja nuo 07-16, bet vietos dar nerezervavom, nes paklausiau seimos gydytojos ar mus ten priims, tai ji pasake, kad zinoma, nes tipo jums vieta jau kaip ir rezervuota. Tai ir esu tikra kad taip ir bus, nes kaip gali nebuti vietos, jei tam laikui yra kelialapis? Reikes rytoj pasukti ir paciai paklausti kaip ten su vietomis. g.gif
*

reiškia jūs jau gaunate gydytojo siuntimą konkrečiai sanatorijai. ir galvos jums sukti nebereikia. o mums gydytojas iš karto pasakė kad nesicackins ir po sanatorijas neskambinės, kad siuntimą jis mums duoda, bet sanatoriją ir joje vietą turime gauti patys. taip jau būna, kad vieni siuntimai yra "vardiniai" į konkrečią sanatoriją, t.y. datą ir laiką jums suderina gydytojas, o kiti - tiesiog siuntimai, toliau jau tavo rūpestis. jeigu jums gydytojas išrašo siuntimą konkrečiai datai į konkrečią vietą (padėkokit gydytojui už vargą) galvos sukti nebereikia.
aš apskritai pagal tą situaciją kurią sanatorijoje mačiau išvažiuodama, įtariu kad yra ten tų vietų. ir kad net tiesiog nerezervavus kambario atsitrenkus iš kito Lietuvos galo su mažu vaiku, jie neturėtų pilietinės drąsos išgrūsti tave atgal. bent jau registratūroje dirba nerealiai mielos moteriškutės, kažkodėl tikiu kad atvažiavus kaip stovi be jokių registracijų, atsirastų ta vieta. tik aišku siuntimo reikia iš ligonių kasų.
Čili
QUOTE(dzeine01 @ 2010 07 06, 20:24)
*

man su renovuoto kambario nuoma sumoj gavosi ne daugiau kaip 500 lt smile.gif Nes maisto daug nereikėjo (abiems dukroms skirtas buvo maitinimas, kadangi mažoji nelabai valgė, aš vietoj jos ten pabaigdavau biggrin.gif ), kažką nusipirkdavom, labai netaupėm.. Bet nežinau ką reikėtų pirkti, kad virš 1000 išleisti jei atvirai smile.gif
iquana
Sveikutės. Dar turiu klausimuką, jei kelialapis skiriamas 22 d. bet eisim pas reabilitologę, kuri pasak mūsų gydytojos skirs kokių procedūrų mums reikia ir kiek dienų ten būti? Ar dienų skaičius koks ant kelialapio parašytas tiek ir bus? blush2.gif
Rucelie
QUOTE(iquana @ 2010 07 07, 08:28)
Sveikutės. Dar turiu klausimuką, jei kelialapis skiriamas 22 d. bet eisim pas reabilitologę, kuri pasak mūsų gydytojos skirs kokių procedūrų mums reikia ir kiek dienų ten būti? Ar  dienų skaičius koks ant kelialapio parašytas tiek ir bus?  blush2.gif
*

procedūras jums skirs sanatorijos gydytoja, o dienų skaičių kiek gaunat tiek ir bus. jūsų reabilitologė paskirs tik procedūras ką gausit vietinės reabilitacijos, savo poliklinikoje, o ne Palangoje.
dzeine01
QUOTE(Čili @ 2010 07 06, 22:16)
man su renovuoto kambario nuoma sumoj gavosi ne daugiau kaip 500 lt smile.gif Nes maisto daug nereikėjo (abiems dukroms skirtas buvo maitinimas, kadangi mažoji nelabai valgė, aš vietoj jos ten pabaigdavau biggrin.gif ), kažką nusipirkdavom, labai netaupėm.. Bet nežinau ką reikėtų pirkti, kad virš 1000 išleisti jei atvirai smile.gif
*

pirkti visada atsiras ką ir dar kurorte,net nesuprasi kur tuos pinigus padėjiai doh.gif .Pavyzdiui mano beveik 4 metukų dukrelė įsigeidė gitaros blink.gif ,sako ,,pirksi gitarą?,,sakau,,pirksiu mirksiukas.gif ,,ir taip kelis kartus per dieną doh.gif .Aišku ji nezyzlė,ji gražiai paklausia,bet vistiek,toks sakyčiau įdomus noras.O kol kas tai pasiima tėtės tapkę ir sako,,einu groti su gitara,,Matyt jiai tikrai jos labai norisi 4u.gif O ir gimtadienis ne už kalnų,per pačią ,,žolinę,, 4u.gif
Rucelie
na jūs jau dėkingu laiku važiuosit, kai nebebus tiek viliojančių pramogų kiek dabar. o pinigėliai apskritai pajūry tirpsta, nereikia nė sanatorijų.
iquana
QUOTE(Rucelie @ 2010 07 07, 09:33)
procedūras jums skirs sanatorijos gydytoja, o dienų skaičių kiek gaunat tiek ir bus. jūsų reabilitologė paskirs tik procedūras ką gausit vietinės reabilitacijos, savo poliklinikoje, o ne Palangoje.
*

Nieko mums neskirs reabilitologė, sakė surašys kažką ir viskas, nebėra laiko eiti čia į procedūras smile.gif
ta pati Sonecka
Kas apie islaidas,tai kiekvienas manyciau individualiai jas paplanuoja.Mes pirkomes renovuota kambari,as sau maitinima, na ir galima sakyti kasdien Maxima aplankydavom, turgeli,viso gavosi apie 500lt.Bet cia jau su pramogom(Klaipedos Akropolis, Basanaviciaus g.,picerija ir pan. biggrin.gif ) Jei tetis nebutu su mumis didziaja laiko dali buves,butume dar maziau isleide. O siaip patarimas - kuo maziau su vaikais eit i ta Basanaviciaus g. nes ten prasideda"pageidavimu koncertas", jei nepildai - pykciai doh.gif Geriau kuo daugiau gamtoj,prie juros kur nera pagundu vaikams ir pinigeliai pasitaupys biggrin.gif
Rucelie
QUOTE(ta pati Sonecka @ 2010 07 07, 18:08)
Kas apie islaidas,tai kiekvienas manyciau individualiai jas paplanuoja.Mes pirkomes renovuota kambari,as sau maitinima, na ir galima sakyti kasdien Maxima aplankydavom, turgeli,viso gavosi apie 500lt.Bet cia jau su pramogom(Klaipedos Akropolis, Basanaviciaus g.,picerija ir pan. biggrin.gif ) Jei tetis nebutu su mumis didziaja laiko dali buves,butume dar maziau isleide. O siaip patarimas - kuo maziau su vaikais eit i ta Basanaviciaus g. nes ten prasideda"pageidavimu koncertas", jei nepildai - pykciai doh.gif Geriau kuo daugiau gamtoj,prie juros kur nera pagundu vaikams ir pinigeliai pasitaupys biggrin.gif
*

nu aš bandau paskaičiuoti dabar. 180 lt kambarys plius apie 150 lt spėju maitinimas, viso 320 lt. jeigu išsisukot iš viso su 500 lt, reiškia jums liko 180 lt - po 10 lt dienai, iš kurių kasdien aplankydavot maximą, turgelį, picerijas, pramogas ir dar Klaipėdą bigsmile.gif nu nemoku aš taip gyvent reiškiasi...aš dviems vaikams vien ant ledų daugiau nei po 10 lt dienai išleisdavau... bet šaunu kad kažkas moka taupyti blush2.gif
Čili
QUOTE(dzeine01 @ 2010 07 07, 10:30)
pirkti visada atsiras ką ir dar kurorte,net nesuprasi kur tuos pinigus padėjiai doh.gif .Pavyzdiui mano beveik 4 metukų dukrelė įsigeidė gitaros blink.gif ,sako ,,pirksi gitarą?,,sakau,,pirksiu mirksiukas.gif ,,ir taip kelis kartus per dieną doh.gif .Aišku ji nezyzlė,ji gražiai paklausia,bet vistiek,toks sakyčiau įdomus noras.O kol kas tai pasiima tėtės tapkę ir sako,,einu groti su gitara,,Matyt jiai tikrai jos labai norisi 4u.gif O ir gimtadienis ne už kalnų,per pačią ,,žolinę,, 4u.gif
*

na gitaros čia manau nelabai į sanatorijos išlaidų temą smile.gif Galbūt tų gitarų vaikas ir neišvažiavęs į sanatoriją paprašys wink.gif

QUOTE(ta pati Sonecka @ 2010 07 07, 18:08)
O siaip patarimas - kuo maziau su vaikais eit i ta Basanaviciaus g. nes ten prasideda"pageidavimu koncertas", jei nepildai - pykciai doh.gif Geriau kuo daugiau gamtoj,prie juros kur nera pagundu vaikams ir pinigeliai pasitaupys biggrin.gif
*

drinks_cheers.gif mano mintis išsakėt wink.gif Aš į centrą vedžiausi panas gal kokius 3-5 kartus, ne daugiau.. Į maximą nueidavom tik kaip sakau "graužalų" nusipirkti ir atsigerti kažko smile.gif Buvom ir HBH užsukę, ir basanavičiuj nesąmonių kinietiškų pirkę po pageidavimų koncerto biggrin.gif doh.gif Bet šiaip nedidelėm sumom tai taip ir gavosi kažkaip, kad taupiai gyvenom vadinasi smile.gif
O šiaip kasdien pajūry tik būdavom arba tam botanikos sode smile.gif Po parduotuves ir kavines galiu ir vietoj pavaikščioti, vat jūra - kas kita smile.gif
ta pati Sonecka
QUOTE(Rucelie @ 2010 07 07, 15:15)
nu aš bandau paskaičiuoti dabar. 180 lt kambarys plius apie 150 lt spėju maitinimas, viso 320 lt. jeigu išsisukot iš viso su 500 lt, reiškia jums liko 180 lt - po 10 lt dienai, iš kurių kasdien aplankydavot maximą, turgelį, picerijas, pramogas ir dar Klaipėdą  bigsmile.gif nu nemoku aš taip gyvent reiškiasi...aš dviems vaikams vien ant ledų daugiau nei po 10 lt dienai išleisdavau... bet šaunu kad kažkas moka taupyti  blush2.gif
*

Kadangi neisbuvom viso skirto laiko,tai uz gyvenima sumokejom 160(bet cia ne esme),maitinima pirkausi tik darbo dienoms(1 diena - 8lt, 12 dienu - 96lt),kada zinojau,kad tikrai busim sanatorijoj, o siaip kasdieniuose Maximos palankymuose juk neperki ten nei mėsu ar kokiu delikatesu,tiesiog kazkokiu uzkandziu,gerimo. Na tiksliai nesuvedziau buhalterijos,bet i 500-600 tikrai isitekom smile.gif Kuro neskaitau,nes cia mus finansavo senelis tongue.gif
iquana
QUOTE(ta pati Sonecka @ 2010 07 08, 22:48)
Kadangi neisbuvom viso skirto laiko,tai uz gyvenima sumokejom 160(bet cia ne esme),maitinima pirkausi tik darbo dienoms(1 diena - 8lt, 12 dienu - 96lt),kada zinojau,kad tikrai busim sanatorijoj, o siaip kasdieniuose Maximos palankymuose juk neperki ten nei mėsu ar kokiu delikatesu,tiesiog kazkokiu uzkandziu,gerimo. Na tiksliai nesuvedziau buhalterijos,bet i 500-600 tikrai isitekom smile.gif Kuro neskaitau,nes cia mus finansavo senelis tongue.gif
*

Sveikos, o kodėl jūs mokate už gyvenimą, gyvenote renovuotame kambaryje? IR kodėl neišbuvote visą laiką, ligos užpuolė ar atsibodo ?
ta pati Sonecka
QUOTE(iquana @ 2010 07 09, 06:17)
Sveikos, o kodėl jūs mokate už gyvenimą, gyvenote renovuotame kambaryje? IR kodėl neišbuvote visą laiką, ligos užpuolė ar atsibodo ?
*

Taip,gyvenom renovuotam kambary. O isvaziavom anksciau keliom dienom,nes siaip isvykt turejom pirmadieni,bet buvom baige pagrindines proceduras,o ir teciui reikejo isskrist, tai grizom penktadieni smile.gif
MaksimDenis
Sveiki, gavau sunkia kojos trauma, nuejau pas daktare ir pasake kad greiciausei po 5 rebilitaciju, nusius mane i gintaro sanatorija. Papasakokit, ar imanoma bus gyvent tam neronovuotam kambari? Bus ten ka veikti? Man 16 metu
dija480
QUOTE(MaksimDenis @ 2010 07 10, 01:51)
Sveiki, gavau sunkia kojos trauma, nuejau pas daktare ir pasake kad greiciausei po 5 rebilitaciju, nusius mane i gintaro sanatorija. Papasakokit, ar imanoma bus gyvent tam neronovuotam kambari? Bus ten ka veikti? Man 16 metu
*

zinoma kad bus ka veikti ten daug tokiu 16iolikmeciu pora kartu i sav vyksta visokios pramogos[diskotekos,talentu sou...]o kambariai tikrai imanoma gyventi,gyvenome4korpuse pirmam aukste,vakarais daug kas sedi balkonose galima pasideginti smile.gif
undinuks
Sveikos wink.gif
Kaip smagu, kam nusišypsojo laimė pakliūt į Palangos Gintarą. Skambinau visokiais telefonais...(Bet gal ne visais reikiamais tongue.gif ) ...Niekaip nėra vietų... unsure.gif
O gal tikrai, tiesiog surizikuot ir nuvažiuot taip... Negi išgrųstų atgal... 4u.gif verysad.gif
Ryt paskutinė diena, kai turim eit pas gydytoją, kad surašytų formą , kurią reikia vežt į ligonių kasas... Šiaip turim vietą Druskininkuose...Bet mums taip toli...Ir tie atsiliepimai iš Drsukininkų nelabai kokie....Esu nežinioj.... verysad.gif verysad.gif verysad.gif
undinuks
QUOTE(coltas @ 2010 07 06, 00:17)
Siandiena gryzome is sanatorijos buvau su dviem vaikais. Vaziujame jau ketvirta karta jei kyla kokiu klausimu rasykit viska papasakosiu.
*

O kaip gaunat vietą ? Nes kiek kam skambinau, atsakymas vienas- nėra...negalim visų priimt ... Gal galit telefoniuką, kam galima skambtelėt... Gal tikrai yra vietos... ? Mes be perstojo kosėjam... Dabar po plaučių uždegimo. Į darželį einam, bet nė karto nesam mokėję už visą mėnesį. Vis susergam... verysad.gif Man tas Gintaras kaip išsigelbėjimas atrodo... 4u.gif
ta pati Sonecka
Jei pati ligoninė ar poliklinika jums nesuteikia kelialapio po plauciu uzdegimo,tai matomai,kad ir nepakliūsit i Gintarą. As asmeniskai nerizikuociau vaziuot be ju sutikimo,vistiek issiruosimas, kelione ir jei nepriims,bus nuotaika sugadinta..Druskininku labai nesibaiminkit,proceduros ten gal netgi geresnes,nes daug mamyciu sutiktu Palangoj,sake,kad Druskininkuose kas liecia proceduras,jos tikrai kokybiskesnes, isskyrus gal klimatoterapija,kuri yra prie juros smile.gif Dar yra Abromiškės,jei jums nera labai toli,girdejau apie juos irgi gana geru atsiliepimu bigsmile.gif
undinuks
QUOTE(ta pati Sonecka @ 2010 07 19, 12:10)
Jei pati ligoninė ar poliklinika jums nesuteikia kelialapio po plauciu uzdegimo,tai matomai,kad ir nepakliūsit i Gintarą. As asmeniskai nerizikuociau vaziuot be ju sutikimo,vistiek issiruosimas, kelione ir jei nepriims,bus nuotaika sugadinta..Druskininku labai nesibaiminkit,proceduros ten gal netgi geresnes,nes daug mamyciu sutiktu Palangoj,sake,kad Druskininkuose kas liecia proceduras,jos tikrai kokybiskesnes, isskyrus gal klimatoterapija,kuri yra prie juros smile.gif Dar yra Abromiškės,jei jums nera labai toli,girdejau apie juos irgi gana geru atsiliepimu bigsmile.gif
*

Na, pasirinkimo kaip ir neturim... Teks Druskininkais tenkintis. O važiuot per visą Lietuvą. Grįžus parašysiu savo nuomonę.
Depresyja
QUOTE(ta pati Sonecka @ 2010 07 07, 19:08)
*

Pritariu drinks_cheers.gif aš su dviem išleidau apie 600 lt. ir tikrai nieko netrūko smile.gif
Elentari
Nu bet klausykit, nieko nebesuprantu su tuo važiavimu, tais dokumentais ir vietų gavimu... Šiandien kalbėjau su pediatre, tai sakė, surašo rekmendacijas, siunčia į gydytojų komisiją, su komisijos poprieriais į ligonių kasas, o ten jau per 5 dienas reikia išvažiuot, ligonių kasos negali išduoti kelialapio, jei nėra vietų... Tai realiai, nereikia laukti iki jokio rugsėjo galo jokių rezervacijų? g.gif Sususuko jau galva...
Bekasė
QUOTE(Elentari @ 2010 07 20, 23:39)
Nu bet klausykit, nieko nebesuprantu su tuo važiavimu, tais dokumentais ir vietų gavimu... Šiandien kalbėjau su pediatre, tai sakė, surašo rekmendacijas, siunčia į gydytojų komisiją, su komisijos poprieriais į ligonių kasas, o ten jau per 5 dienas reikia išvažiuot, ligonių kasos negali išduoti kelialapio, jei nėra vietų... Tai realiai, nereikia laukti iki jokio rugsėjo galo jokių rezervacijų?  g.gif Sususuko jau galva...
*

taip, laisvu vietu bus, bet pvz kokiose valkininkuose ar tam paciam vilniuje.
TLK neturi garantuoti tau, kad bus laisva vieta tavo pageidaujamoje sanatorijoje,
Elentari
QUOTE(Bekasė @ 2010 07 22, 09:04)
taip, laisvu vietu bus, bet pvz kokiose valkininkuose ar tam paciam vilniuje.
TLK neturi garantuoti tau, kad bus laisva vieta tavo pageidaujamoje sanatorijoje,
*

Atsiprašau, nelabai supratau, ką sakote blush2.gif

Skambinausi į ligonių kasas, tai taip ir pasakė, kad derinti dokumentų tvarkymo laiką pagal tai, kada patys gaunam vietas užsirezervuoti. Visai buvo sumakalavę man tie daktarai doh.gif

Įdomiausia, kad mamos sako, jog sanatorija tikrai neužgrūsta, vietų yra, na, bet rizikuoti važiuot "na šarom" negaliu, o tai liksim gatvėj iš Vilniaus atsigrūdę...
undinuks
QUOTE(Elentari @ 2010 07 22, 13:23)
Atsiprašau, nelabai supratau, ką sakote  blush2.gif

Įdomiausia, kad mamos sako, jog sanatorija tikrai neužgrūsta, vietų yra, na, bet rizikuoti važiuot "na šarom" negaliu, o tai liksim gatvėj iš Vilniaus atsigrūdę...
*

Patikėk, šiuo metu iki pat rugsėjo Palangos Gintaras totaliai užgrūstas... Mes surizikavom, nuvažiavom...Bet...Jie jau laisvina kabinetus, žmonių, sakė, nerealiai daug... Nepadėjo niekas.... Taip kad, geriau tikrai nerizikuot, mamytės...
Elentari
QUOTE(undinuks @ 2010 07 22, 14:47)
Patikėk, šiuo metu iki pat rugsėjo Palangos Gintaras totaliai užgrūstas... Mes surizikavom, nuvažiavom...Bet...Jie jau laisvina kabinetus, žmonių, sakė, nerealiai daug... Nepadėjo niekas.... Taip kad, geriau tikrai nerizikuot, mamytės...
*

Tai jau taip 4u.gif
raneri
Sveikos,
mes i sanatorija ruosiames rugsejo vidury, bet gal pries tai paskambinesiu, gal kokia vieta anksciau atsiras... Vienas vaikas bus su kelialapiu (misrus raidos sutrikimas), antra siaip vesiuosi. Ar antram vaikui proceduras oficialiai reikia issipirkineti, ar su kiekviena sesute atskirai tartis? Nes Druskininkuose sesutes po kelis lt. imdavo uz inhaliacijas, bioptrona. Idomu, kokia tvarka Gintare. Ir siaip gal kokiu patarimu turite ax.gif
Bekasė
QUOTE(Elentari @ 2010 07 22, 12:23)
Atsiprašau, nelabai supratau, ką sakote  blush2.gif
Skambinausi į ligonių kasas, tai taip ir pasakė, kad derinti dokumentų tvarkymo laiką pagal tai, kada patys gaunam vietas užsirezervuoti. Visai buvo sumakalavę man tie daktarai  doh.gif
*

ko nesupratai?
Lt yra ne viena vaiku sanatorija ( yra abromiskese, yra druskininkuose, yra palangoje, yra vilniuje, yra kaune, yra valkininkuose....) - vienos priima su visomis diagnozemis, kitos tik su kai kuriomis.
Ligoniu kasa duoda kelialapi i sanatorija ir tu renkiesi kuria tu nori is tu, kuri pagal diagnoze priimima. TLK nesuteikia tau privalomos vietos bet kurioje tavo issirinktoje sanatorijoje - sita tu turi suderinti jau pati.
Elentari
QUOTE(Bekasė @ 2010 07 27, 08:59)
ko nesupratai?

Nesupratau, kam sakot kažką, ką aš ir pati ką tik parašiau... g.gif
Viskas jau išsiaiškinta, ačiū. Lauksim rugsėjo pabaigos...
dzeine01
QUOTE(raneri @ 2010 07 26, 12:23)
Sveikos,
mes i sanatorija ruosiames rugsejo vidury, bet gal pries tai paskambinesiu, gal kokia vieta anksciau atsiras... Vienas vaikas bus su kelialapiu (misrus raidos sutrikimas), antra siaip vesiuosi. Ar antram vaikui proceduras oficialiai reikia issipirkineti, ar su kiekviena sesute atskirai tartis? Nes Druskininkuose sesutes po kelis lt. imdavo uz inhaliacijas, bioptrona. Idomu, kokia tvarka Gintare. Ir siaip gal kokiu patarimu turite  ax.gif
*

aš taip pat vešiuosi du pipirus rugsėjo viduryje 4u.gif .Kai klausiau dėl vietos antram vaikui tai nieko nežadėjo,sako paskambinkite prieš važiuojant tada ir bus aišku ar galima pasilikti antrąjį,o dėl procedūrų tai ten su sesele reikia gražiai susitarti blush2.gif mirksiukas.gif
raneri
O gal kas buvo su misriu raidos sutrikimu ir Palangoj, ir Druskininkuose? Idomu butu palyginti, ar proceduras tokias pacias israso, ar ju kokybe ir ten, ir ten likot patenkinti.
dzeine01
gavau kelialapį ankstesnia data,nors vasaros uodegą pamatysime prie jūros clap.gif
raneri
QUOTE(dzeine01 @ 2010 07 29, 16:16)
gavau kelialapį ankstesnia data,nors vasaros uodegą pamatysime prie jūros  clap.gif
*

Jums gerai... O kaip gavot? Skambinot i Gintara?
dzeine01
ne,man gyd paskambino ir sako yra toks,sakau,tai gerai imu mirksiukas.gif susiskambinau su Gintaru,sako viskas gerai laukiame atvykstant. 4u.gif
Elentari
QUOTE(dzeine01 @ 2010 07 29, 19:14)
ne,man gyd paskambino ir sako yra toks,sakau,tai gerai imu mirksiukas.gif susiskambinau su Gintaru,sako viskas gerai laukiame atvykstant. 4u.gif
*

Čia kokiam mieste? Labai įdomu, kaip gavo ji tą kelialapį... g.gif
Kuriai datai gavot?
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.