Panos, šiandien nusipirkom skėtuką ant Bugaboo Cameleon.. NU KAIP JĮ TVIRTINTI??????? Visur fotkėse nete ir YouTube rodo, kad skėtis tvirtinasi ant pačio lopšio rėmo, bet kad tas antgalis "neapžioja" jo???
![]() Panos, šiandien nusipirkom skėtuką ant Bugaboo Cameleon.. NU KAIP JĮ TVIRTINTI??????? Visur fotkėse nete ir YouTube rodo, kad skėtis tvirtinasi ant pačio lopšio rėmo, bet kad tas antgalis "neapžioja" jo??? QUOTE(Siges @ 2010 07 03, 22:53) ![]() Panos, šiandien nusipirkom skėtuką ant Bugaboo Cameleon.. NU KAIP JĮ TVIRTINTI??????? Visur fotkėse nete ir YouTube rodo, kad skėtis tvirtinasi ant pačio lopšio rėmo, bet kad tas antgalis "neapžioja" jo??? Sveiki, as turejau CANELIONa, bet skecio neturejau -jis nereikalingas!! Jei jau turit, tai jis tvirtinasi tik, kada perdarisit i sportine daly vezimeli, nes ant lopsio jis NEREIKALINGAS
Na su tais patarimais labai individualu. As nusipirkau bugaboo cameleona, tai mano trecias vezimas, tai sakyciau vaziuoja blogiausiai is visu turetu. Tokiam vezimui reikia idealiu keliu su lygiais saligatviais ir ideliais uzvaziavimais - nuvaziavimais nuo ju, priesingai su juo nera labai patogu. Lankstymas i masina - is masinos taip pat daug sudetingesnis nei pries tai turetu vezimu. Taip, kad ne visiems tai patogu kas madinga. Bet ka darysi, kadangi nusipirkom tai bent jau vasara su juo atvazinesim.
QUOTE(Siges @ 2010 07 03, 22:53) Panos, šiandien nusipirkom skėtuką ant Bugaboo Cameleon.. NU KAIP JĮ TVIRTINTI??????? Visur fotkėse nete ir YouTube rodo, kad skėtis tvirtinasi ant pačio lopšio rėmo, bet kad tas antgalis "neapžioja" jo??? va tie antgaliai buna skirtingu dydziu QUOTE(gitulia @ 2010 07 09, 00:25) Na su tais patarimais labai individualu. As nusipirkau bugaboo cameleona, tai mano trecias vezimas, tai sakyciau vaziuoja blogiausiai is visu turetu. Tokiam vezimui reikia idealiu keliu su lygiais saligatviais ir ideliais uzvaziavimais - nuvaziavimais nuo ju, priesingai su juo nera labai patogu. Lankstymas i masina - is masinos taip pat daug sudetingesnis nei pries tai turetu vezimu. Taip, kad ne visiems tai patogu kas madinga. Bet ka darysi, kadangi nusipirkom tai bent jau vasara su juo atvazinesim. JUS pirma is kurios girdziu apie bugaboo, kad jis nemanivringas musu keliais?? Ten gana greitai galima perlenkti rankena ir vazuoti dydeliais ratais i preki, o susideda labai lengvai ir potogiai. O del mados.. pas mus Lietuvoj bugaboo gatvese sutiksi gana daznai, o ipach senamesti. Bugaboo gana ne pigiai kainuoja, ir te teveliai kurie liaidzia sau sumoketi uz vezima tokius pinigus visa pirma ziuri i praktishkuma! Kai kurios mamos forume skaichiau tokiu juokingu apibudimu, kaip atrodo tas vezimelis.. i t.t bet nevena neturejo jo. Gal galit parasiti kokie iki jo 2 vezimelius turejot? QUOTE(milka415 @ 2010 07 09, 16:58) JUS pirma is kurios girdziu apie bugaboo, kad jis nemanivringas musu keliais?? Ten gana greitai galima perlenkti rankena ir vazuoti dydeliais ratais i preki, o susideda labai lengvai ir potogiai. O del mados.. pas mus Lietuvoj bugaboo gatvese sutiksi gana daznai, o ipach senamesti. Bugaboo gana ne pigiai kainuoja, ir te teveliai kurie liaidzia sau sumoketi uz vezima tokius pinigus visa pirma ziuri i praktishkuma! Kai kurios mamos forume skaichiau tokiu juokingu apibudimu, kaip atrodo tas vezimelis.. i t.t bet nevena neturejo jo. Gal galit parasiti kokie iki jo 2 vezimelius turejot? As nesakau, kad jis nemanevringas, bet jo mazi ratukai labai daznai kliuna uz padauzytu saligatviu, issikisusiu borteliu, suliniu ir pan. dalyku. Ratai per mazi vazineti ne ypac lygiais keliais. Taip pat ji sunkiau kelti ant bordiuru, nes jo rankena teleskopine, o ne lygiagreti keliui, todel reikia ja smarkiau spausti is virsaus, tas man gerokai nepatinka. Permetus rankena, jei didieji ratai priekyje, kelti ant bordiuru dar sudetingiau, nes maziukai spyruokliuoja ir sunku pakelti didziuosius ratus. Siaip pats vezimas gerai padarytas, grazus ir pan., bet vaziavimo malonuma ta teleskopine rankena ir mazoki priekiniai ratai man gadina. Kurortiniuose miesteliuose (kur spejom isbandyti), kur saligatviai idealus ir visur ant ju uzvaziavimai padaryti geri lygus, vezimas rieda super Pries tai naujagimiui turejau bebecar stylo (tai sis vezimas turi tik viena minusa - svori), bei jane slalom, jame man pritruko padeties i mama, siaip vaziuoja irgi super ir sveria tiek pat kiek bugaboo. Bugaboo pliusas pries Jane - bugoi nemokantis gerai sedeti vaikas sedi teisingiau, jane susmunka. QUOTE(milka415 @ 2010 07 09, 17:58) JUS pirma is kurios girdziu apie bugaboo, kad jis nemanivringas musu keliais?? Ten gana greitai galima perlenkti rankena ir vazuoti dydeliais ratais i preki, o susideda labai lengvai ir potogiai. O del mados.. pas mus Lietuvoj bugaboo gatvese sutiksi gana daznai, o ipach senamesti. Bugaboo gana ne pigiai kainuoja, ir te teveliai kurie liaidzia sau sumoketi uz vezima tokius pinigus visa pirma ziuri i praktishkuma! Kai kurios mamos forume skaichiau tokiu juokingu apibudimu, kaip atrodo tas vezimelis.. i t.t bet nevena neturejo jo. Gal galit parasiti kokie iki jo 2 vezimelius turejot? dazniausiai tos mamos labiausiai ir ismano, kurios nebande, bet nuomone tvirta turi: ''juk matosi, kad vaikui nepatogu..'' zd, manau, kad noredamas supeikt daikta visada gali rast prie ko prisikabint. bet pastebejau, kad bugaboo arba myli arba nekencia
Kai laukiausi ir as galvojau, kad tokio tipo vezimai negerai ir nepatogu vaikams, bet kai persedom su maziuku i sportini, o sedeti dar gerai nemokejom, tada ir supratau, kad viskas yra priesingai ir, kad tokiuose vezimuose vaikams sedisi daug patogiau, todel ir nusipirkom bugaboo isbandyti ir patikrinti kaip yra praktikoje
Bet as bugaboo nei labai myliu, nei nekenciu, yra vezimas ir tiek buna geresniu, buna ir blogesniu
gal ka domina parduodu sio nuostabaus vezimo kelis priedus, lagamina, ir orandzine spalvike
Papildyta: QUOTE(agpa @ 2010 07 09, 21:49) dazniausiai tos mamos labiausiai ir ismano, kurios nebande, bet nuomone tvirta turi: ''juk matosi, kad vaikui nepatogu..'' zd, manau, kad noredamas supeikt daikta visada gali rast prie ko prisikabint. bet pastebejau, kad bugaboo arba myli arba nekencia as savo nuostabuji bugaboo jau pardaviau, kaip gaila zinokit negaliu, bet antro neplanuoju parduot turejau nes mano mazoji nesedi vezimeli, nei maitinimo kedutei niekur
Vasaros gale arba rudeni pirkciau bugaboo cameliona . Gal kas planuojat parduot
As taip pat pirkciau naudota, bet geros bukles cameleone arba bee. Rasykite i az. Aciu:)
Gal kas zino kur butu galima internete nusipirkti nauja gaubta Bugaboo Frog vezimui? Man reiketu tik pacios medziagines dalies.
Sveikutes,
mes irgi ieskome pirkti Bugaboo cameleom vezimeli, vaikutis gims lapkriti.Jei tik planuojate parduoti duokite zinia. Lauksime su nekantrumu:) QUOTE(gitulia @ 2010 07 09, 20:33) As nesakau, kad jis nemanevringas, bet jo mazi ratukai labai daznai kliuna uz padauzytu saligatviu, issikisusiu borteliu, suliniu ir pan. dalyku. Ratai per mazi vazineti ne ypac lygiais keliais. Taip pat ji sunkiau kelti ant bordiuru, nes jo rankena teleskopine, o ne lygiagreti keliui, todel reikia ja smarkiau spausti is virsaus, tas man gerokai nepatinka. Permetus rankena, jei didieji ratai priekyje, kelti ant bordiuru dar sudetingiau, nes maziukai spyruokliuoja ir sunku pakelti didziuosius ratus. Siaip pats vezimas gerai padarytas, grazus ir pan., bet vaziavimo malonuma ta teleskopine rankena ir mazoki priekiniai ratai man gadina. Kurortiniuose miesteliuose (kur spejom isbandyti), kur saligatviai idealus ir visur ant ju uzvaziavimai padaryti geri lygus, vezimas rieda super Pries tai naujagimiui turejau bebecar stylo (tai sis vezimas turi tik viena minusa - svori), bei jane slalom, jame man pritruko padeties i mama, siaip vaziuoja irgi super ir sveria tiek pat kiek bugaboo. Bugaboo pliusas pries Jane - bugoi nemokantis gerai sedeti vaikas sedi teisingiau, jane susmunka. as pilnai tau pritariu,ypac del rankenos kazkada bandziau aiskinti,maxi-cosi temoje,kad tokio tipo rankenos nera patogios,bet tada niekas nesuprato manes o siaip,kad turejas ta vieninteli bugaboo,tai savaime suprantama,kad uz tokia sumas jis bus pats nuostabiausias bet kas turi galimybe keisti vezimus,tada atranda daug minusu ar pliusu mes turime bugaboo bee,rieda nepriekaistingai,nesulygint net su jokiu maclarenu bet pripratau,vistiek jis toks sportinis vezimukas, turime is sketi jam,tai tvirtiname ant rankenos remo tik va nemoku pakeisti stogo medziagos
O kaip tau bee ta rankena, ar patogu? Jame lyg ir irgi teleskopine?
Tai ir nenuostabu kad nesuprato, jug kazkam tas maxi cosi idealas (o man svelniai tariant visai nekoks vezimas)
Ir siaip daug kas nesupranta kam cia tuos vezimus keisti ir kas gali apskritai vezime nepatikti, juk ratai tai sukasi ir vezimas vaziuoja QUOTE(gitulia @ 2010 07 28, 00:48) Tai ir nenuostabu kad nesuprato, jug kazkam tas maxi cosi idealas (o man svelniai tariant visai nekoks vezimas) Ir siaip daug kas nesupranta kam cia tuos vezimus keisti ir kas gali apskritai vezime nepatikti, juk ratai tai sukasi ir vezimas vaziuoja matau mes viena kita gerai suprantam
Nera tokio
O, jeigu taip renkantis tarp bugaboo, jane ir maxi cosi? Kuris tu trukumu maziausiai turi?
QUOTE(emilke @ 2010 08 01, 10:10) Maxi cosi nevazinejau, man jis dar parduotuveje nepatiko dizainu ir savo nesveiku svoriu. O is likusiu dvieju (jei kalbam apie kameleona ir jane slaloma) vazineti patogiausia Jane slalom. Jo dideli pripuciami ratai rieda visur labai lengvai ir minkstai, rankena labai patogi, jei yra kur vazinejant nuokalne, tai ir rankinis stabdis pravercia, medziagos geros. labai patogus lankstymo mechanizmas, islankstyti galima viena ranka - atspaudi su koja fiksatoriu, kuris prilaiko sulankstyta rema ir trukteli i virsu. Galima ta daryti su vaiku ant ranku. Bugaboo mozaikos viena ranka niekaip nesudeliosi, man kartais ji surenkant ir trecios rankos pasigendu. Bugaboo kameleonas butu irgi nieko jei ne jo nepatogi rankena (galetu lankstytis aukstyn, zemyn) ir idiotiskas lankstymo mechanizmas. Mazu ratu problema butu galima spresti zieminiu keiciamu ratu pagalba (aisku aukojant manevringuma). Ir siek tiek erdvesne sedyne irgi jam praverstu.
siandien maciau naujaji Bugaboo Bee,super patiko
QUOTE(Siges @ 2010 07 03, 22:53) . tai ar čia pas mus per mažas tas galiukas??? Gal visai netinka Cameleon'ui? Gal kokiam Bee tinka??? Nesuprantu.. Be skietuku nezinau kaip issiversciau -man jie yra nepamainomi Skietukai yra dvieju tipu, mes abieju tipu ir naudojame. vieni uzsimauna ant juodo remo ir tinka tik Cameleon , Frog ir Gecko modeliui ; o kiti naujasni-tinka visiems, net ir Bee vezimukams, sitie skietukai tvirtinasi prie rankenu. Pastarieji komplekte turi du tvirtinimus, vienas prie Bee modelio, kitas prie cameleon, frog ir gecko. Mes turime abeju tipu-man labiau naujasni patinka, jie taip graziai prie remo prisispaudzia Papildyta: QUOTE(erikiuxxx @ 2010 07 28, 00:05) tik va nemoku pakeisti stogo medziagos QUOTE(alici @ 2010 08 18, 10:19) Kotrynoje yra. Beje, gal kuri zinote, ar imanoma Frog'ui pakeisti sedimosios dalies medziaga kaip Cameleonui? musiske labai nusidevejusi, tai noreciau nusipirkti komplektuka ir pakeisti, tik nezinau ar tiks... bebe centre pasiklauskite,manau gali ir uzsakyti jie kur kaune bugaboo parduoda,net neisivaizduoju
Siaip tokius dalykus manau naudingiausia butu pirkti ebay, na bent jau as ten ieskociau.
QUOTE(erikiuxxx @ 2010 08 18, 22:52) skambinau i babycentre sake, nezino ar tinka cameleono medziagytes frog'ui, siule atvaziuot ir pasimatuot, tik kad jie Vln, o mes Kaune, tai specialiai vaziuot,kazkaip nezinau ar verta.. o uzsakinet is uzsienio spec.Frog'o nauja sedimaja dali,manau butu labai brangu..
labas panos,
turiu visiskai kita vezima (concord neo) - man jis idealus, bet noreciau bugaboo footmuff, sakykite, ar turite isigijusios? ar praktiskas? nes kaina didele.. QUOTE(dalajax @ 2010 08 17, 22:41) aciu,jau pasikeiciau o kur perkate komplektus pakeitimui
Naudojames ir mes jau savo cameleonu, tai dabar realiai galiu ivertint
QUOTE(gitulia @ 2010 07 09, 20:33) *jo mazi ratukai labai daznai kliuna uz padauzytu saligatviu, issikisusiu borteliu, suliniu ir pan. dalyku. *Taip pat ji sunkiau kelti ant bordiuru, nes jo rankena teleskopine, o ne lygiagreti keliui, todel reikia ja smarkiau spausti is virsaus, tas man gerokai nepatinka. *Permetus rankena, jei didieji ratai priekyje, kelti ant bordiuru dar sudetingiau, nes maziukai spyruokliuoja ir sunku pakelti didziuosius ratus. Vat man lygiai tokie patys minusai Bet siaip, pats vezimas supper manevringas ir lengvas Sportines dalies dar neismeginom, todel patirties neturiu. Bet veliau, butinai pasidalinsiu
Nu zinokit ir as jau apsipratau su vezimo specifika ir visai smagus pasidare
turiu bee plus. vienintelis nepatogumas ta rankena, nes pries tai turejau hauck, kurio rankena kur kas patogesne, bet siaip tai labai geras vezimaitis.
Norejau paklaust del zieminiu kailiniu miegmaisiu. Ar naudojat juos Cameleon modeliui? Pamasciau, kad ziema salta pranesa, tai gal kailinis vokas ir neblogai butu
Galvoju ir as koki vokeli i bugaboo nusipirkt, tik turiu abejone ar betilptu i sportinuka paauges vaikas su kombinzonu ir dar plius siltas vokas?
Gal kas nors Jane Kidz zone vokeli bandet deti i bugaboo? Kazin ar tiktu?
tie vokeliai super variantas. Verta isigyti
Kas turit bugaboo bee,sakykit,ar ziema prikutotas vaikas i ji normalei telpa nes tas vezimas siaurokas
Ziurekit i naujaji Bee+, jis gerokai erdvesnis
I ji vaikas gal ir tilps, bet kur su tokiais mazais ratukais ziema vaziuosit? |