SuperBaba
2006 01 07, 17:54
Kadangi dovanu pirksiu karusele virs lovytes, tai noreciau suzinoti kokios yra geriausios, kokybiskiausios? mes turejome paprasta, su plastmasiniais zaisliukais ir muzika. Zinau, kad yra visokiu grojanciu, su svieselemis, graziais zaisliukais.
Pasidalinkite prasau kokia visgi karusele geriausia?
na yra ir lempu visokiausiu ne tik karuseliu  musu karusele buvo grojanti su minkstais zaisliukais spalvotais na man ji patiko tokia vaikiska svelniu spalvu  dar turim lempa grojancia ir ant lubu meskiukai matesi,na ji issijungdavo nuo vaiko balso man ji labai patiko  ir dar yra juk visokiu graziu grojanciu meskiukukabinamu ant lovytes manau rasi ka issirinkti
Aš pirkau lenkų gamybos, bet labai graži - aplink morkytę sukasi įvairių spalvų zuikučiai, muzikytė įsijungia vaikui pradėjus verkti, dega švieselė. Mokėjau 35 Lt.
SuperBaba
2006 01 09, 14:35
Soni, tai 35Lt visai nebrangu sakyciau As internete ziurejau, tai yra tokios su atskiru pulteliu mamytei  Idomu butu isgirsti nuomone apie jas, gal kas tokia turejote
QUOTE(SuperBaba @ 2006 01 09, 14:35) Soni, tai 35Lt visai nebrangu sakyciau As internete ziurejau, tai yra tokios su atskiru pulteliu mamytei  Idomu butu isgirsti nuomone apie jas, gal kas tokia turejote  Cia tikriausiai Fisher price su pulteliu. Labai nebloga karusele  Tik elementus reikedavo kas savaite keisti  .
Šiaip labai geros ir kokybiškos yra Fisher price karuselės  Tik man šita su švelnių spalvų meškiukais ir projektuojamomis žvaigždutėmis nelabai patiko, nes yra ganėtinai didelė ir per ją sunku vaikiuką iš lovytės iškelti ir įkelti.. Be to, pas mane lubos medinės ir nelygios, tai tų žvaigždučių praktiškai nesimatydavo Tai tada aš įsigijau va tokią, bet irgi Fisher Price:   Joje nėra švieselių bet man asmeniškai gražesni žaisliukai ir fainesnės melodijos  . Nors aišku čia jau skonio reikalas..... Bet pastabėlė būtų tokia, kad šitos su elementais karuselės turi minusų, nes visų pirma dažnai batarkes reikia keisti, o antra besisukantis motoriukas kažkaip ūžia ir melodija nelabai švari gaunasi, toks ūžesys jaučiasi  . Prisukamose karuselėse melodijos grasžesnės, švaresnės, kokybiškesnės, bet ten jau ir reikia tik pagrojus bėgt prisukinėt
Su pulteliais daug karuseliu buna ir fisher price , ir chicco , ir tiny love ir dar bent pora firnmu gamina . Paziurek kurias galima palikt kaip migduka veliasniam dazniausiai galima bet ne visada .
QUOTE(renax @ 2006 01 09, 20:36) Na cia neteisi ne visos elektrines uzia  Fisherio pigesnes taip o berangesnes dejau jau ne . Chicco isvis niekada neuzdavo . Galbūt  . Aš turėjau tik Fisher-price, tai man jos abi ūžė, tik viena labiau, kita mažiau.... Aišku, kita kartą kai reikės, tai žinosiu, kad būna ir neūžiančių
ugniuke
2006 01 10, 10:46
QUOTE(ketti @ 2006 01 09, 16:23) Šiaip labai geros ir kokybiškos yra Fisher price karuselės  Mes turim labai panasia i sita, bet nebenaudojam, nes dukryte jau didele..  na maniskei tos sviesytes nepatikdavo, ji netgi ju bijodavo  o siaip jo sutinku, kad ji didoka ir siek tiek uzia, nors yra pakankamai nepigi
Mes turim Tiny Love su pulteliu.  karusele
Mes trim Fisher price su pulteliu. Uzimas girdisi, nereikia slepti, bet man o svarbiausiai mazei ji patinka O pultelis tada gerai, kai lovoj guli neerikia keltis prisukineti
Valentinka
2006 02 06, 19:47
O kur yra pirkti, žaislų parduotuvėje? Kokios kainos karusėlių su pulteliu ?
rassiuke
2006 02 10, 10:02
QUOTE(Valentinka @ 2006 02 06, 20:47) O kur yra pirkti, žaislų parduotuvėje? Kokios kainos karusėlių su pulteliu ?  Fisher'io beveik visa produkcija gali rasti senamiesti vilniaus ir dauksos gatviu kampas, bet jei ieskai butent tos karuseles ant lovytes tai nuvaziuok i jonelio kiema tikrai daugiau nei 100 sutaupysi  as ten mokejau tik 75lt o zaislu planetoj tokia buvau macius 200 brangiau
SuperBaba
2006 02 11, 12:33
FGisher karusele nupirkau naugarduko g. kur yra prie saulutes kieme zaislu parduotuve. Mokejau 60Lt  Va kiek sutaupiau  Bus gera dovana vakar gimusiam mazyliui
 Mano firma Canpol pirkau pacia pigiausia.Ir man ji labai patinka ir muzika raminanti .Mokejau 32 lt.
O Tiny Love karuselės neūžia?
mes irgi turim Canpol karuselę su minkštais žaisliukais- labai spalvingi klounai. Prisukama, bet nieko. Vaikui tai labai patinka. Buvom pasiskolinę su pastelinių spalvų žaisliukais, tai mažiau dėmesio kreipė, pakabinom spalvingesnę ir viskas  krykštauja, psygauja, rankutes tiesia, į šonus malas. Aišku, nusibosta prisukinėt, bet tos su pulteliais mum ber brangios buvo
O mes turim paprasta prisukama,bet labai faina su minkštais spalvingai meškiukais. Mokėjom apie 40lt Pupai taip patinka,tik pamato kad jie sukasi ir juokesi,o poto saldžiai užmiega. Mes net juokaujam,kad meškučiu muzika geriau nei mamos lopšine
kristukas78
2006 03 07, 08:45
Mes irgi turim Canpol Su plastmasiniais zaisliukais uz35 Lt. Siek tiek uzknisa prisukinet, bet muzikyte  dukrytei.
Musu yra prisukama iš Chicco; ta, kuri su zvaigzdutėm, veidrodžiu, drugeliais ir tigru. Man tai  Ir vaikui
miegelis
2006 03 12, 10:35
QUOTE(AJ_Lt @ 2006 03 08, 18:38) Musu yra prisukama iš Chicco; ta, kuri su zvaigzdutėm, veidrodžiu, drugeliais ir tigru. Man tai  Ir vaikui  Mūsų irgi tokia. Man be galo graži  Kai vyras išrinko iš pradžių pagalvojau, kad noriu ne plastmasiukų, bet kai pamačiau , tai labai gražūs tie žaisliukai. Ir spalvingi, ir vakaro šviesoje  atrodo. Dabar jau tikrai nebenorėčiau su minkštais žaisliukais  . Ir pažaisti pupai nukabinam tą karusėlę. Tik kaina jos nelabai reali iš tikrųjų.
Mes turim Fisher-price karusele  , yra ir distancinis pultelis, kuris labai labai mum pravercia  Na, tik jei dazniau paleidi, tai batarkes keiti ir keiti. Bet kazkaip dabar mum uztenka tik pries miegeli  tai senai ir bekeiciau. Cia kazkas rase, kad masyvi ner kaip vaiko isimt -nu kad jokiu problemu..gal kaip ne taip pritvirtine Ir nepaakyciau, kad labai uzia...na toks vos vos girdimas garsas... bet kai groja muzikele -tai nelabai ir girdis  nebent be muzikos paleistum, kad suktus
QUOTE(ketti @ 2006 01 09, 19:53) Šiaip labai geros ir kokybiškos yra Fisher price karuselės  Tik man šita su švelnių spalvų meškiukais ir projektuojamomis žvaigždutėmis nelabai patiko, nes yra ganėtinai didelė ir per ją sunku vaikiuką iš lovytės iškelti ir įkelti.. Be to, pas mane lubos medinės ir nelygios, tai tų žvaigždučių praktiškai nesimatydavo Mes shita turim. Uzhimas be muzikeles is tiesu girdysi. Muzikele skonio reikalas...  Man patinka... Mazule musu dar visai mazha, tad daiktus stebet pradejo ne per seniausiai. Kartais spokso y zhaisliukus, kartais y besisukanchias svieseles ant lubu. Na bet svarbiausiai - uzhmiega Pultelis geras dalykelis... Naktimis dazhnai naudoju pasishviesti, nes svieseles neryshkios ir nesuerzina pupos. Ir migdant gerai. Pasibaigus muzikeliai, pultely galima tik pro durys ykishti ir vel paleisti. Nebereikia eiti prie lovos ir vel ishjudinti kleckes Del dydzhio - jis man neuzhkliuna.
katytia
2006 03 26, 10:33
labai grazios karuseles..o kokios kainos ju mazdaug?ir kur kaune tokiu isigyti?nelabai as maciau ypac tu fisher price. Papildyta:ir dar labai idomu vienas dalykas  o jei nepatiks mazyliui ta karusele?gal muzika netiks ar ka.buna taip?is kur tada zinoti kokia pirkt?ar as cia nusikalbejau?
QUOTE(katytia @ 2006 03 26, 14:03) labai grazios karuseles..o kokios kainos ju mazdaug?ir kur kaune tokiu isigyti?nelabai as maciau ypac tu fisher price. Papildyta:ir dar labai idomu vienas dalykas  o jei nepatiks mazyliui ta karusele?gal muzika netiks ar ka.buna taip?is kur tada zinoti kokia pirkt?ar as cia nusikalbejau?  Na kainu LT nezhinau... Nemanau kad vaikuchiui nepatiktu kokios muzikeles. Jos juk visos buna raminanchios, chia gal labiau jau mamu skoniai pasireishkia  Beje tose brangesnese yra po keleta melodiju. Manishkeje yra 5melodijos ir jos visose prie melodiju dar paukschiuku ciulbejimas girdisi. Man patinka
Mes tai Tiny love įsigijom, tik kiek kitokią, nuo vasario pradėjo prekiauti su papildomu apšvietimu ir gamtos melodija....  vandenukas čiurlena, paukšteliai čyrena... nors dukra jau pustrečio mėn buvo. Tačiau esu patenkinta. Kai noriu užsitikrint sau ramybę, tai įjungiu ir maniškė duodasi, guguoja , kojytes kilnoja...Jai labai jau tie judantys gyvūnėliai įdomūs, o aš galiu pravėrus duris vonioj pagulėti ir kartu polifoninės muzikos pasiklausyti  Garsas reguliuojasi, groja po dvidešimt min, įsijungia naktinė lempa jei vaikelis naktį atsibustų, lengvai galima nusukti į šoną guldant vaikelį į lovelę, na,tiesiog PASAKA, tik elementus gerus įdėti reikia, nors tuos pigius gal pomen keičiau.
Baltute
2006 05 17, 21:46
As tai pirkau minksta, medziagine, kuri buvo vos ne pigiausia, bet dabar labai dziaugiuosi, nes mazius pagriebes visaip taso ir lanksto, meskinui uz rankos paima
QUOTE(Baltute @ 2006 05 17, 22:46) As tai pirkau minksta, medziagine, kuri buvo vos ne pigiausia, bet dabar labai dziaugiuosi, nes mazius pagriebes visaip taso ir lanksto, meskinui uz rankos paima mes irgi turim su medžiaginiais žaisliukais. Man labiau patiko nei tie plastmasiniai. Nebaisu, kad vaikas užsigaus, jei sugebės pagriebti
saule111
2006 05 27, 08:44
mes turėjom TOMY karuselė  laisvų rankų įranga buvo. nors buvo 3 melodijos, bet tik viena tiko dar faina, kad ji turi naktinę lempą, tai ji porą kartų labai pravertė kaip raminimo būdas naktį
ramirėja
2006 05 28, 17:10
Meka Pinavija
2006 06 16, 19:46
QUOTE(ramirėja @ 2006 05 28, 18:10) Pas mus irgi Fisher Price karuselė įsijungia TV pultu  tas irgi man nelabai patinka.... O taip visa kita  ir žaisliukai, ir muzikelė (labai raminančiai veikia mano dukritę).
Mėnulio duktė
2006 06 19, 07:43
Kadangi dieną mūsų leliukas lovytėje nežaidžia, o žaidžia savo naminėje kėdutėje, MB nuėmė karuselės žaisliukus ir pakabino virš kėdutės - mažė žaidžia net krykštaudama iš džiaugsmo  Daužo rankutėmis tuos barškančius žaisliukus, šypsosi jiems, griebia, o aš turiu laisvo laiko namų ruošai arba SM  Vakare prieš miegą irgi dar pažaidžia - taip greičiau pavargsta ir lengviau užmiega.
aschenputtel
2006 06 26, 14:32
Pas mus buvo Chicco,ne tokia prasmatni  kaip Fisher Price,bet labai faina karusele
QUOTE(ramirėja @ 2006 05 28, 18:10) Geriausiai Energiser firmos pirkti patvariausi. mes naudojam bet nerealiai ištisai tai pakanka trijom savaitem. galvojam pirkti tokį dalykėlį, vyras pajungs ją ant elektros. žinau kad Topo Centre Panevėžyje) kainuoja 25 lt. tada ir nebereiks baterijų., o dėl distancinio tai viena pažįstama sakė ta patį kad jungiasi ir karusėlė.
Suintrigavot... Ishbandzhiau visus pultelius, bet nei vienas nepaleido Fisher Price  Baterijas dejau pachias pigiausias kokias pas mus parduoda - is IKEA. Ir vis dar nekeistos  Na bet truputi suletejo zhaisliuku sukimosi tempas, muzikele vis dar grajina kaip ir priklauso.
QUOTE(ramirėja @ 2006 05 28, 18:10) musiske fisher price irgi isijungineja su sony televizoriaus pulteliu. su kitais ne.
mes turim canpol su minkstais meskiukais. tik idedu i lovyte ir juokiasi patenkintas. bet kaip lopsine tai neveikia. tenka uzsupt paciai. o tos karuseles nereikia nuimt nakciai?
mumrikas
2006 07 29, 15:52
QUOTE(conviva @ 2006 06 29, 22:36) Mes irgi tokią turim. Negalim atsidžiaugt  Ir mes turim Tiny Love karusele, kuria esam labai patenkinti. Is pradziu maziui labai patiko ir ramindavo muzikeles, o po to atejo laikas ir zaisliukams. Kaip uzhipnotizuotas ziuredavo i besisukancius zaisliukus, besivartancias figureles, o daznai taip "medituodamas" ir uzmigdavo. Taip kad mums si karusele yra tiesiog geris
Na mes irgi nusipirkome Fisher Price karusele (su meskiukais), bet tas uzesys mane nugasdino  , kazkaip tikejausi arba tyliai besisukanciu zaisliuku arba svarios muzikeles  Net sita temele susiradau, kad pasiskaityti ar taip ir turi buti, nes jau ketinau vezti atgal i parduotuve kaip brokuota Na ziuresim kaip tai musu mazius ivertins, zodziu tikslaus ivertinimo sulauksite veliau O musu TV pultas jos nepajegia ijungti
Puumpaa
2006 09 17, 17:03
Paskaiciau ir iskilo klausimas ar Tiny Love karuseles neuzia? Ir ar nusiima paskui zaisliukai vaikuciuo pazaisti, nes kaip matau karusele naudojama daugiausiai iki puses metu.
Miglota
2006 10 24, 00:09
pas mus Fisher Price.. su ivairiom muzikytem, minkstais ratu besisukanciais zaisliukais ir sviesa, kuri issijungia po 10 minuciu... tikrai  daiktas, dar ir mazius padidzejauja mygtukus bespaudydamas... o tas uzimas beveik visiskai nesijaucia, tik kai ijungi, kad suktusi, tada vos vos, bet visai neikyriai.. tik kaina kandziojasi..
Mano visos pazistamos mamytes yra nusipirkusios Tiny Love karuseles, tai ir as tokia pirkau:P Patinka, kad viskas 'ant mygeliu'. Paspaudei viena karta ir ramu bent 20 minuciu. Prasmatniausias modelis sukompletuotas su distanciniu, bet mums pasirode tokio gerio jau per daug.
taip, pritariu kitoms mamytems - musu maziui taip pat labai patiko fisher price karusele - ziuredavo i ja ir kalbedavo sava kalba, net miela ziureti budavo.
Latelle
2006 11 17, 22:35
Kiek girdejau geriausios Tiny love karuseles.Ten groja klasikines melodijos,geras garsas,idomus vaikui ornamentai,spalvos,zaisliukai.Mes tokia turim Patenkinti. Tik,jauciu jau greit isaugsim.....
Dėl karuselių aš tik norėjau atkreipti dėmesį, kad kai kurios karuselės būna tik grojančios, o pasukti reikia ranka ir tiek tik sukasi. Todėl pirkdamos atkreipkite dėmesį.
o-pa-pa
2006 11 30, 18:56
sveikos mamytes, na gavome mes dovanu FP karusele su minkstais meskuciais,ir man iskilo toks kvailas klausimas,muzikites groja,lemputes sviecia,bet ar neturetu ir meskiukai suktis?  Gal but as ne taip ja surinkau  Na nesisuka man tie meskiukai nors tu ka.....
Meka Pinavija
2006 11 30, 19:39
QUOTE(o-pa-pa @ 2006 11 30, 19:56) sveikos mamytes, na gavome mes dovanu FP karusele su minkstais meskuciais,ir man iskilo toks kvailas klausimas,muzikites groja,lemputes sviecia,bet ar neturetu ir meskiukai suktis?  Gal but as ne taip ja surinkau  Na nesisuka man tie meskiukai nors tu ka.....  Turėtų suptis meškiukai  Gal pabandyk išardyti ir vėl sudėti... O gal ten su elektronika ne viskas gerai
o-pa-pa
2006 11 30, 22:36
as irgi galvoju kad turetu suktis, reiks pabandyt isardyt ir is naujo surinkti,ir dar pabandysiu stipresnes batareikas idet,gal pades
LOCKETS
2006 11 30, 23:09
o-pa-pa, baterijas geriau kraunamas dėti net mūsų skaitmeninis fotikas su paprastom neveža
jurgutemaza
2007 02 12, 15:53
FP turim jau pusę metų ir vis dar veikia puikiai, tik baterijos greit išsikrauna
|
|