QUOTE(city @ 2006 06 27, 15:06) Geriausiai Energiser firmos pirkti patvariausi. mes naudojam bet nerealiai ištisai tai pakanka trijom savaitem. galvojam pirkti tokį dalykėlį, vyras pajungs ją ant elektros. žinau kad Topo Centre Panevėžyje) kainuoja 25 lt. tada ir nebereiks baterijų., o dėl distancinio tai viena pažįstama sakė ta patį kad jungiasi ir karusėlė. Musu tetukas ant elektros per sena Nokios pakroveja pajunge  Tai dabar bateriju nebereikia
Mes irgi turime FP karuselę su meškučiais. Labai miela  . Tik vat man iškilo kiek kitoks klausimas. Ar galima šią karuselę nureguliuoti taip, kad tie meškiukai kaip tik nesisuktų, o tik švieselės šviestų ir muzikėlė grotų. Mūsų mažylis dar visai mažiukas, todėl tik į muzikėlę ir į šviseles ant lubų kol kas reaguoja. Todėl gerai būtų, kad tie meškučiai kartais ir nesisuktų (o ir baterijos pasitaupytų  ). Bet man taip nureguliuot niekaip nepavyksta. Tai gal ir taip ir nesireguliuoja, patarkit, kas tokią turit?
QUOTE(Dada @ 2007 03 18, 16:32) Musu irgi toks pat gudruolis. Bet ji mums jau nebereikalinga. QUOTE(Letita @ 2007 03 21, 16:24) Mes irgi turime FP karuselę su meškučiais. Labai miela  . Tik vat man iškilo kiek kitoks klausimas. Ar galima šią karuselę nureguliuoti taip, kad tie meškiukai kaip tik nesisuktų, o tik švieselės šviestų ir muzikėlė grotų. Mūsų mažylis dar visai mažiukas, todėl tik į muzikėlę ir į šviseles ant lubų kol kas reaguoja. Todėl gerai būtų, kad tie meškučiai kartais ir nesisuktų (o ir baterijos pasitaupytų  ). Bet man taip nureguliuot niekaip nepavyksta. Tai gal ir taip ir nesireguliuoja, patarkit, kas tokią turit? Ne,meskuciai visada sukasi,tik lmputes gali arba virsu ,arba apacia ,arba ir ten ir ten ,arba niekur,kad degtu arba nedegtu.Na,tu supratai.
Sin City
2007 04 08, 09:09
Mes irgi turim FP su meskuciais Labai faina ji man, bet mano vaikio ji neveza visai, is pradziu galvojau per maza, bet dabar irgi kazkaip nesizavi  . Jos paskirtis dekoro dabar  O ir kliuva vis ka nors darant prie lovytes
Ziu Ziu
2007 04 13, 09:31
gavom dovanu FP karusele zirafa, su zoo gyvuneliais. muzikele groja, bet ji nesisuka gal kas zinot kur taiso zaislus?????
mes turime CHICCO karusele , labai patenkinti vaikui labai patinka daug veiklos ir ji mechanine nereikia batareikiu
as antram pirkciau tik su nuotoliniu valdymu, bent jau ne mechanine ir tik ryskiu spalvu. nes atsibosta kas 2 min prisukineti, o ir nuo to prisukimo vaikas issibudindavo, issiblaskydavo. nors muzikeles man mechaniniu labiau patinka, tiesiog galetu ilgiau groti ir kartais per garsus garsas. O FP tai labai jau nerysios tos populiariosios. Matyt, jei kas sakytu rinkis kokia nori- tai noreciau tiny love.
QUOTE(InRed @ 2007 04 19, 16:54) mes turejom karusele, masciau apie kilimeli, bet neapsisprendem, koki pirkti, kai apsisprendem is vienos mamos neveikianti nusipirkome, ta apkaltino mus, kad sugadinom mes  kadangi po paros tik grazinom, o tiesiog batareikas tik po dienos nusipirkome... Tai paskui daug negeru atsiminimu buvo, tai nebepirkome kilimelio. tavo maziui jau virs 2 men, tai gal jusu atveju jau ir kilimelis geriau dabar butu  Pagalvokite patys, ar daugiau vaika lovyteje ar manieze laikote, ar ant lovos, ant zemes
du nesulyginami dalykai:) karuselė lovytėje - automatinė, kad nereikėtų rankomis prisukinėti o kilimėlis visur kitur, kad ir į svečius:)
mija.07
2007 05 24, 14:55
mes turejom karusele, paprasta pirkom tik ryskiu spalvu, dukrytei labai patiko i ja ziureti, o veliau spardyti  , o kilimelio neturejom ir neprireike kazkaip mum
QUOTE(lullu @ 2007 04 19, 07:18) mes turime CHICCO karusele , labai patenkinti vaikui labai patinka daug veiklos ir ji mechanine nereikia batareikiu  mes irgi chicco turim, bet vaikui virs 6 men., o vis dar sypsos ja isgirdes ir issiziojes i katina ir drugelius judancius ziuri, net ryte pusvalandi su ja kalba, o tik po to mama kelia...
Traskiai
2007 05 29, 08:10
QUOTE(InRed @ 2007 04 19, 16:54) kilimelis nepamainomas buvo iki 5menesiu gulejo ir ziurejo i grojancia saulyte ant lanku..po to tos saulytes deka atropodavo iki manes(na aisku as laikiau), tad as uz kilimeli ir uz karusele..karusele ramiam miegui, kilimeli aktyviam vystymuisi karusele TL turejome, trumpai pabodo po 2menesiu
mes tai tik karuselę turime -- ji mums pirkom berods Canpol Babies firmos, su ryškiaspalviais gyvūnėliais...mažiukui tai labai ji patinka.
erikiuxxx
2007 07 04, 12:37
man tai lygiu TYNI LOVE karuselei nera  turejome ir fp firmos , o apie pigias is vis nekalbu tikrai mamos negailekite pinigeliu, karusele verta medalio
lupipita
2007 07 05, 07:35
o mums karusele nepasiteisino, neidomu buvo, muzikekes buvo gerai, bet kabantys sukantys zaisliukai nelabai, tuo labau kad pasiekti negali  , dabar turim migduka , daug geriau
turim FP karusele su meskuciai-bitutem..  mano dukrelei labai ji patinka... o ir mamytei labai patogu, kai karusele su distanciniu pulteliu
zvaigzdute23
2007 11 22, 22:36
man tos geros brangios tai labai graziai atrodo, bet tai tik papuosimas, o tu pigiu kur zaisliukai kieti tai as nukabinu ir paduodu i rankytes zaisti tai nera geresnio zaislo, turi kruvas barskuciu, kramtuku, turi ir keleta muzikiniu dezuciu, bet jei tik pamate kad nuimineju karusele visi zaislai buna nustumti i sali, o man matyti kaip vaikas pradeda tik judeti krykstauti, tiesia i mane rankytes, juokiasi patikekit matant toki vaizda visai nesunku nuimt o po kiek laiko vel uzdeti zaisliukus.Specialiai ir pirkau karusele kurios zaisliukus butu patogu paimti i rankyte.
Andraja
2007 11 23, 10:11
Turime Canapol karusele. Maziui ji patinka, bet jau retai naudojam, nes nelabai jau ja domisi
sssssss
2007 12 20, 22:37
Įsigijau FP karuselę, bet va kai norėjau pirkt elementus, žiūriu, kad nemažai jie kainuoja Reikia 2 mažų ir 4 didesnių, tai tų didesnių pakuotė, kurioje yra 2 vienetai, kainuoja 15 litų, tai išeina, kad elementams išeina apie 30 litų Ir dar čia skaičiau, kad jie gan greitai išsieikvoja Bet esu girdėjus ir čia skaičiau, kad kažkokiu būdu galima prijungti prie maitinimo šaltinio. Gal kas žinot ir galėtumėt išduoti paslaptį, kaip būtent ten galima pajungti ir pan., ar čia sudėtinga? Ačiū
QUOTE(andraja @ 2007 11 23, 11:11) Turime Canapol karusele. Maziui ji patinka, bet jau retai naudojam, nes nelabai jau ja domisi  pas mus tas pats  nebeidomus jam jau tie gyvuneliai
mmamuliuke
2007 12 28, 17:31
mes irgi nupurkom karusele, bet idomi ji jam buvo kol neismoko apsiversti ant pilvo  bet ir aciu dievui nes elementai tikrai laaaaaaaaaaaabai grei issieikvuoja
Pusele_
2007 12 29, 18:09
mano dukriukai FP karuselė dzin, dar kai muzika grojo , paklausydavo. kai jau atsistojo tai noras kildavo pagaudyti tuos ale drugelius. o kaip migdukas išvis neveikdavo, nes buvo tokia papinė, kad tik su juo dantyse užmigdavo  iš teorinės pusės žiūrint vaikai pradeda aiškiausiai matyti ir skirti 4 pagrindines spalvas: raudoną, žalią, geltoną, mėlyną. gal dėl to ją nelabai domino fp ,nes tie drugiukai pasteliniai. antram leliui reiks pagalvoti : hm ar pirkti ką nors ar ne, nes FP parduota.
Timbuktu
2007 12 29, 21:46
QUOTE(erikiuxxx @ 2007 07 04, 12:37) man tai lygiu TYNI LOVE karuselei nera  turejome ir fp firmos , o apie pigias is vis nekalbu tikrai mamos negailekite pinigeliu, karusele verta medalio  Mes irgi nepagailejome pinigeliu ir nupirkom tiny love su kazkokiu skysciu ( jis mums neaktualus, nerekomenduoju i ji pinigus investuoti) bet muzika ir zaislai iki siol  vaikas uzimtas 20min, o jei pasiseks tai ir 40  Zaislai ryskus, muzika neikiri. Draugai dave paivairinti repertuara BRUIN, tai visai nekreipe demesio  net grazus zaislai nesudomino, nes aukstai kaba, o tie tyni love kaba zemai, tai dukrele zvejoja
ritoolia
2008 01 04, 20:03
QUOTE(erikiuxxx @ 2007 07 04, 12:37) man tai lygiu TYNI LOVE karuselei nera  turejome ir fp firmos , o apie pigias is vis nekalbu tikrai mamos negailekite pinigeliu, karusele verta medalio  Visiskai sutinku  Niekur fainesnes nemaciau
Rkatyte
2008 01 07, 19:24
Pas mus irgi Tiny love karusele, tai labai patenkinta ja esu, nupirkau kai suejo menuo, tai pradzioje mazai domejosi, o dabar kiekviena diena naudoju, kartais tik kaip muzikini fona, kol rengiu, bet labai gerai ir migdymui, nes uzsiziuri ir uzmiega. Patogu, kad yra distancinis valdymas, ir muzikytes geros, labai ramina ir migdo  tikrai super karusele
Ibi patria, ubi bene!
2008 01 07, 19:34
mes turim FP karusele, bet nelabai jam ji itinka, ir melodijos nelabai patinka maziukui, mieliau ziuredavo, grozedavosi,klausydavosi paprasta prisukama(suluzo), tai vat ta FP labai jau retai ijungta pas mus, labiau del grozio pritvirtinta lovytei, o ijungiam ja i tris dienas po karta, du....jei dazniau supyksta ir verkia  , nu o seip dbr jau kokias 4 dienas jos neijunginejau  reiks snd megint, gal nepyks, bus pamirses kaip ji cia veikia
JUSTITIA
2008 01 11, 10:17
Mes nupirkom savo mazylei Chicco karusele kai jai buvo 2 menesiukai. Tai ji pirma karta pradejo galvyte sukioti i visas puses ir sekti akutemis kabancius zaisliukus. Pries karusele tik guledavo pasukusi galvyte i viena arba kita puse. Taip kad karusele tikrai padejo lavinti vaikiuka  Megstamiausias buvo melynas meskiukas, kai tik jis atsisukdavo iki jos, tai pradedavo sypsotis mergyte, kalbeti Buvo nepamainomas zaislas kokius 2 menesius, paskui jau suprato, kad jei mamyte ja ijungia - vadinasi kazkur iseina  Nuo tada ji i ja nebeziuredavo Trukumas jos - muzikytes pakankamai trumpai groja, paskui reik paspaust ant namelio (arba distancinio pulto) kad vel grotu. Taciau muzikyciu yra pakankamai daug ir kokybisku, ir dar visokiu gamtos garsu. Rezimai du - kad suktusi ir grotu arba kad tik grotu. Musu va tokia
O as ieskojau mikstu drugeliu parduotuvese jie kainuoja apie 200 Lt bet joneli radau uz 70 Lt , gaila negaliu ikelt foto nes man tai jie labai grazus. Pasidejau laukiam sekancio
clivija
2008 01 16, 07:10
mes turim dvi. fp ir paprasta mechanine. maniskiui mechanine kazkodel labiau patinka,gal todel kad muzikele grazesne
Ramunita
2008 01 18, 18:14
o kur Vilniuj yra pirkti Canpol babies karuselių?
Kadangi, kaip suprantu, si tema yra apskritai apie viska, kas susije su karuselemis virs lovytes, tai as siuo klausimu stai ka noriu pasakyti: gimus maziui, irgi svaigau del visokiu grozybiu, naujoviu, madingu dalyku ir pan., ne isimtis buvo ir virs lovytes kabinamos karuseles. Tik va kazkaip iskart nenusipirkau, o paskui ta nora pirkti labai sekmingai "ismuse" okuliste, pas kuria profilaktiskai lankemes sulauke 3 men. Nors aciu dievui, sunucio akytes sveikos, taciau gydytojos vienas is pirmuju klausimu ir buvo - ar nenaudojate virs lovos kabinamu zaislu. Atsakius, kad neturime tokio daikto, ta gydytoja (beje, superine vaiku okuliste, mano supratimu- labai kompetetinga  ) labai ramiai paaiskino, kad tai yra viena is didziausiu blogybiu augancio mazylio akytems (be teliko ir kompo, susidurimas su kuriais ko gero neisvengiamas ne vienam siuolaikiniam pypliui). Taigi likau labai patenkinta, kad nepaskubejau itaisyt sitos grozybes savo pipirui, sekmingai isgyvenom ir be jos  .
Sniega1
2008 01 21, 22:07
mes turejome ir paprasta ir "firmine FP" tai vaikui jokio skirtumo, abi idomios, tik, kad suktusi ir grotu, o esme mamai, kad daznai jos neprisukinet ar junginet, nes jei reikia lakstyt kas 5 min. ir vis prisukt, tai nepatogu  ir naudojom labai trumpai nes is pradziu neidomu dar, o veliau jau pagreibia ir tempia, tai kelis kartus galima sakyt panaudojom  manau siaip isvis nebutinas daiktas
linxmutee
2008 01 23, 07:39
mes dvi turim viena Baby ono tokios minkstos lelytes sukabintos, o ant kitos plasmasiniai gyvuneliai (nepamenu pav.).Nepasakyciau, kad mazoji labai jomis domisi, leles nutverusi kartais patampo uz plauku ir tuo baigiasi
QUOTE(Pusele_ @ 2007 12 29, 18:09) mano dukriukai FP karuselė dzin, dar kai muzika grojo , paklausydavo. kai jau atsistojo tai noras kildavo pagaudyti tuos ale drugelius. o kaip migdukas išvis neveikdavo, nes buvo tokia papinė, kad tik su juo dantyse užmigdavo  iš teorinės pusės žiūrint vaikai pradeda aiškiausiai matyti ir skirti 4 pagrindines spalvas: raudoną, žalią, geltoną, mėlyną. gal dėl to ją nelabai domino fp ,nes tie drugiukai pasteliniai. antram leliui reiks pagalvoti : hm ar pirkti ką nors ar ne, nes FP parduota. Mes irgi tokia FP turim. Mano Kiprui jinai pats mieliausias dalykas. As dar prikabinusi kitokiu zaisliuku, kurie yra ryskus, tai Kipras nors jam jau 6 menesiai, taciau vis dar ziuri i ja susizavejas, o kadangi ir siaip labai patinka jam muzika, tai karuseles muzika jam miela. Mamytes, butinai pirkit karuseles
chameleonas
2008 01 26, 20:44
QUOTE(Pusele_ @ 2007 12 29, 18:09) mano dukriukai FP karuselė dzin, dar kai muzika grojo , paklausydavo. kai jau atsistojo tai noras kildavo pagaudyti tuos ale drugelius. o kaip migdukas išvis neveikdavo, nes buvo tokia papinė, kad tik su juo dantyse užmigdavo  iš teorinės pusės žiūrint vaikai pradeda aiškiausiai matyti ir skirti 4 pagrindines spalvas: raudoną, žalią, geltoną, mėlyną. gal dėl to ją nelabai domino fp ,nes tie drugiukai pasteliniai. antram leliui reiks pagalvoti : hm ar pirkti ką nors ar ne, nes FP parduota. Tą patį ir aš galėčiau pasakyti apie FP karuselę. Tokiems mažiems vaikams neįdomios švelnios spalvos, todėl ir mano mergytę ji vidutiniškai domino. Paskui mums padovanojo tokią gražią, spalvingą, tai tai dukrytei patiko
sobieska
2008 02 05, 20:19
Turim ir mes FP karuselę. Žiūri į sukabintus žaisliukus, bet kai įjungi muzikėlę, tai kaip taisyklė, vaikas pradeda inkšti... kažko tai nepatinka jam tos muzikėlės, išjungi - vėl viskas gerai.Bet ir batareikų tokiai karuselei reikia pasitaupyti, per mėnesį laiko batareikom išleidom daugiau, negu kainavo pati karuselė (muzika vaikiui nepatiko, bet šviesos efektas ant lubų  )
traskutek
2008 03 28, 17:27
Mes irgi esam isigije FP karusele.Didziausias ju privalumas mums ,kad nereikia kas kart pasibaigus melodijai prisukineti is naujo, kadangi yra distancinis.Melodijos vaikiukui patinka, ypac misko garsai.Na o zaisliukus teko nuo kitos karuseles prikabinti, nes visai sitais nesidomejo (prikabinome ryskesniu).Kas del elementu, tai tikrai daug ju reikejo, bet paskui vyras itaise blokeli, tai viskas dabar  .Mums 5 men. o vis dar ji mus domina  .
CrazySun
2008 03 28, 20:37
Sveikos, mamos  matau, kad diskutuojat man tinkama tema esmė ta, kad reiks man kažką mažyliui pirkt (dovanot žadu), bet neapsisprendžiu, ką dovanot..užtikau šitą temą..ir pasitikslint noriu: ar ši , ar ši Jūsų manymu geresnė?.. Vaikiukui gal geriau ryškesnės spalvos,ar ne?
eladzius
2008 04 07, 17:08
as pirkau ryskia karusele
sobieska
2008 04 08, 17:35
QUOTE(CrazySun @ 2008 03 28, 21:37) Sveikos, mamos  matau, kad diskutuojat man tinkama tema esmė ta, kad reiks man kažką mažyliui pirkt (dovanot žadu), bet neapsisprendžiu, ką dovanot..užtikau šitą temą..ir pasitikslint noriu: ar ši , ar ši Jūsų manymu geresnė?.. Vaikiukui gal geriau ryškesnės spalvos,ar ne?  Aš turiu pirmą  mėgsta mažius žiūrėti į ją, nors ir nėra labai ryški, bet savo muzikėle ir judesiu dėmesį patraukia.
Mes turejom antra rodos TOLO firmos, labai patogus nuemimas buvo  labai gera karuselka, zaisliukai labai vaikinui patiko
Turim FP karuselę ir mano mažiui ji patinka
Vanileee24
2008 04 19, 11:08
QUOTE(chameleonas @ 2008 01 26, 21:44) Tą patį ir aš galėčiau pasakyti apie FP karuselę. Tokiems mažiems vaikams neįdomios švelnios spalvos, todėl ir mano mergytę ji vidutiniškai domino. Paskui mums padovanojo tokią gražią, spalvingą, tai tai dukrytei patiko  mes turim tokia spalvinga karysele,prisuki ir groja..labai maziukui patinka..ziuri atsigrozet negali iki dabar..nupirkau FP karusele pasteliniu spalvu..neidomus daiktas..tik muzika patinka ir kai nakti sviecia ant lubu.. Papildyta:QUOTE(CrazySun @ 2008 03 28, 21:37) Sveikos, mamos  matau, kad diskutuojat man tinkama tema esmė ta, kad reiks man kažką mažyliui pirkt (dovanot žadu), bet neapsisprendžiu, ką dovanot..užtikau šitą temą..ir pasitikslint noriu: ar ši , ar ši Jūsų manymu geresnė?.. Vaikiukui gal geriau ryškesnės spalvos,ar ne?  ta spalvota geresne!!
Anafora
2008 04 20, 11:36
Maniškio tokia buvo: My WebpageJam labai patiko - spalvota, ryški, yra lemputė
Fox_lady
2008 05 15, 22:12
Ruošiuosi leliuko atėjimui ir pirksiu karuselę, tai perskaičiau šią temą. Nustebino šitas pasisakymas. QUOTE(minik @ 2008 01 18, 20:59) virs lovytes kabinamos karuseles. Tik va kazkaip iskart nenusipirkau, o paskui ta nora pirkti labai sekmingai "ismuse" okuliste, pas kuria profilaktiskai lankemes sulauke 3 men. Nors aciu dievui, sunucio akytes sveikos, taciau gydytojos vienas is pirmuju klausimu ir buvo - ar nenaudojate virs lovos kabinamu zaislu. Atsakius, kad neturime tokio daikto, ta gydytoja (beje, superine vaiku okuliste, mano supratimu- labai kompetetinga  ) labai ramiai paaiskino, kad tai yra viena is didziausiu blogybiu augancio mazylio akytems (be teliko ir kompo, susidurimas su kuriais ko gero neisvengiamas ne vienam siuolaikiniam pypliui). Aš tai taip galvoju: jeigu karuselės būtų žalingos akims, tai jų gal net negamintų? Ar gal reikėtų atkreipti dėmesį į tai,kad tinkamame aukštyje ją pakabinti? Nes man kaip tai nesitiki, kad daiktas, kuris turi LAVINTI kūdikį, jam tik kenkia.
Mes turejom FP.Su meskuciais ir lemputemis.Liuks
mes turim chicco karuselę avilį su bitutėmis. esam labai patenkinti. mažoji kalbina, šypsosi kai užtraukiu(ne prisisuka, o reikia patraukti virvutę su gėlyte, kad veiktų).kai vaikutis paūgėja nusisima žaislai ir lieka tik korpusas(avilys su spalvingais paveiksliukais) kuris naudojamas kaip migdukas. patarčiau rinktis mechaninį, nes melodijos gražesnės, ne tokios elektroninės kaip elementais veikiančių, nėra pašalinių garsų, sveikesnės vaikų klausai. plius nereikės mėtyti pinigų baterijoms.
o kur ta lempaVilniuje nusipirkti galima? QUOTE(PaMeL @ 2006 01 08, 02:03) na yra ir lempu visokiausiu ne tik karuseliu  musu karusele buvo grojanti su minkstais zaisliukais spalvotais na man ji patiko tokia vaikiska svelniu spalvu  dar turim lempa grojancia ir ant lubu meskiukai matesi,na ji issijungdavo nuo vaiko balso man ji labai patiko  ir dar yra juk visokiu graziu grojanciu meskiukukabinamu ant lovytes manau rasi ka issirinkti 
Mes ir turime FP karusele su meskutem ir ji maziui visai patinka net gi kalbina meskucius siekia bet tikrai netarnauja kaip migdukas. Patinka jam ir muzikeles o man patogumas kad nereikia prisukinet kaskart pasibaigus grot. Dar tie zaisliukai nusiema ir galime juos pakeisti riskeniais. Mums tinka ir patinka
|
|