Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Persileidimai ir nesivystantys nėštumai
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Nesulaukiančioms gandro > Archyvas
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
Aghedo
user posted image

Nauja užuovėja likimo draugėms. Toliau dalijamės netektim, patirtim ir patarimais. Taip pat, labai norėtume sulaukti pasisakymų su sėkmės istorijom - jos mums reikalingos kaip oras ir vanduo!
Arvile'
Ačiū už naują temą 4u.gif
sun_shine
aciu uz nauja tema 4u.gif

norejau paklausti, ar jums irgi taip yra: po abieju nesivystanciu netumu/persileidimu as pradejau labai jausti ovuliacija - likus kelioms dienoms pries ir per O jauciu pilvo maudima. Anksciau, t.y. iki tu persileidimu nieko panasaus nejausdavau g.gif
Arvile'
QUOTE(sun_shine @ 2010 07 08, 11:10)

norejau paklausti, ar jums irgi taip yra: po abieju nesivystanciu netumu/persileidimu as pradejau labai jausti ovuliacija - likus kelioms dienoms pries ir per O jauciu pilvo maudima. Anksciau, t.y. iki tu persileidimu nieko panasaus nejausdavau g.gif
*

man lygiai tas pats... tik vienas persileidimas buvo, bet dabar jauciu O, skausmai kaip per mmm doh.gif bet, kita verus, zinau kada jinai vyksta biggrin.gif
sun_shine
QUOTE(Arvile' @ 2010 07 08, 13:04)
man lygiai tas pats... tik vienas persileidimas buvo, bet dabar jauciu O, skausmai kaip per mmm  doh.gif bet, kita verus, zinau kada jinai vyksta  biggrin.gif
*

a, nu tai gerai - ne viena tokia esu biggrin.gif nes kazkaip man keista buvo, kad pradejau labai jausti, kada arteja O ir kada vyksta smile.gif aisku, tai gerai jausti, bent jau zinai, kada reikia vyriski savo tempt i lova hihihi.gif
Arvile'
QUOTE(sun_shine @ 2010 07 08, 12:12)
a, nu tai gerai - ne viena tokia esu biggrin.gif nes kazkaip man keista buvo, kad pradejau labai jausti, kada arteja O ir kada vyksta smile.gif aisku, tai gerai jausti, bent jau zinai, kada reikia vyriski savo tempt i lova hihihi.gif
*

aha hihihi.gif
Kazkur skaiciau, kad daug kam po abrazijos pradeda jaustis ovuliacija 4u.gif
Aghedo
QUOTE(sun_shine @ 2010 07 08, 10:10)

*

Zinok, tarsi butum perskaiciusi mano mintis... Man buvo dar tik vienas persileidimas ir vienos MMM po jo, bet kaip tik dabar pajutau, kad viskas yra kitaip. Maudzia pilva per ciklo viduri, anksciau to nebuvo...
Papildyta:
QUOTE(Arvile' @ 2010 07 08, 11:39)
aha  hihihi.gif
Kazkur skaiciau, kad daug kam po abrazijos pradeda jaustis ovuliacija  4u.gif
*

O as jau galvojau kad gal ten koks auglys pas mane skauda blush2.gif Pradejau svarstyti gal reikia daktarui pasirodyti - butu isjuoke smile.gif
ledo sirdis
QUOTE(sun_shine @ 2010 07 08, 12:10)

*

Kadangi esu po dvieju nesivystanciu, tai isties O jauciu kaip niekad anksciau. As pagaliau sulaukiau savo mmm (labai dziaugiuos). Svarbiausia, kaip laikrodukas - lygiai po 28 d. smile.gif
jurgyte666
labutes 4u.gif

aciu uz naujus namucius, tikiuos situose turesim graziu istoriju su laimingom pabaigom nestuke.gif

man pries pora dienu prasidejo pirmos mm po 3 nesivystancio....kaip laikrodukas, tik laaaabai gausios....

vel esu pilna svajoniu, laaaabai noriu nestuke.gif ....nuo rytdienos pradesiu gydytis rytu medicinos vaistukais, girdejau , kad jie daro stebuklus blush2.gif tik, kad ne pigus tas malonumas, na bet ko del svajones nestuke.gif nepadarysi wub.gif
Aghedo
QUOTE(jurgyte666 @ 2010 07 09, 10:13)

vel esu pilna svajoniu, laaaabai noriu  nestuke.gif ....nuo rytdienos pradesiu gydytis rytu medicinos vaistukais, girdejau , kad jie daro stebuklus blush2.gif tik, kad ne pigus tas malonumas, na bet ko del svajones  nestuke.gif  nepadarysi  wub.gif
*

Linkiu, kad vaistukai padetu! thumbup.gif
noraxxx
As siandien grizau is ligonines po nesivystancio nestumo, man pirma karta tai atsitiko ir labai isgasdino daktares zodziai, kad nesivystantis nestumas linkes kartotis... verysad.gif As jau turiu viena vaikeli, nestumas buvo normalus, todel kai isgirdau, kad antras nesekmingas, man buvo sokas, net negalvojau kad tai gali atsitikti.. Svajoju apie antra vaika, bet sirdis dabar pilna skausmo ir baimes.. Gal kas gali parasyti ar tikrai taip yra verysad.gif
Stileta
QUOTE(noraxxx @ 2010 07 09, 21:52)
As siandien grizau is ligonines po nesivystancio nestumo, man pirma karta tai atsitiko ir labai isgasdino daktares zodziai, kad nesivystantis nestumas linkes kartotis... verysad.gif  As jau turiu viena vaikeli, nestumas buvo normalus, todel kai isgirdau, kad antras nesekmingas, man buvo sokas, net negalvojau kad tai gali atsitikti.. Svajoju apie antra vaika, bet sirdis dabar pilna skausmo ir baimes.. Gal kas gali parasyti ar tikrai taip yra verysad.gif
*

Keista gydytoja. Mano gydytojas kaip tik sake, kad tikimybe pasikartoti yra labai maza. 70% sekanciu nestumu buna sekmingi.
As irgi turiu viena vaikiuka, bet su kitu vyru. O su siuo, deje...Bet as zinau, kad sekantis nestumas bus sekmingas...Tiesiog, zinau...

Stiprybes tau 4u.gif Kantrybes ir tikejimo...
Aghedo
QUOTE(noraxxx @ 2010 07 09, 19:52)
As siandien grizau is ligonines po nesivystancio nestumo, man pirma karta tai atsitiko ir labai isgasdino daktares zodziai, kad nesivystantis nestumas linkes kartotis... verysad.gif  As jau turiu viena vaikeli, nestumas buvo normalus, todel kai isgirdau, kad antras nesekmingas, man buvo sokas, net negalvojau kad tai gali atsitikti.. Svajoju apie antra vaika, bet sirdis dabar pilna skausmo ir baimes.. Gal kas gali parasyti ar tikrai taip yra verysad.gif
*

Man irgi labai keista, kad daktare taip pasake. Nors is tiesu, niekas nezino kaip ten yra... As turiu 2 vaikus nuo skirtingu vyru. Abu nestumai buvo normalus ir labai lengvi. Todel kai treciasis nutruko del vaikelio nesivystymo, ne is karto patikejau, kad tai vyksta su manim.
Privalai tiketi, kad tau viskas bus gerai!
noraxxx
Aciu visoms uz siltus zodzius smile.gif , linkiu greiciau mums visoms sekmingai nestuke.gif
Arvile'
QUOTE(Stileta @ 2010 07 09, 21:02)
Keista gydytoja. Mano gydytojas kaip tik sake, kad tikimybe pasikartoti yra labai maza. 70% sekanciu nestumu buna sekmingi.
As irgi turiu viena vaikiuka, bet su kitu vyru. O su siuo, deje...Bet as zinau, kad sekantis nestumas bus sekmingas...Tiesiog, zinau...

Stiprybes tau 4u.gif Kantrybes ir tikejimo...
*

mano gydytoja irgi sake, kad "dziaukis", jog jau turejai viena nesivystanti, reiskias daug daugiau sansu, kad kitas nestumas bus sekmingas 4u.gif
Labai svarbu tiketi 4u.gif
Gudrute30
Sveikos 4u.gif siaip visiskai nereiskia, kad jei vienas buvo nesivystantis kitas toks bus arba kaip tik nebus g.gif gamta padaro kaip jai reikia 4u.gif sekmes visoms. Viskas yra istveriama, su kiekviena diena po tokiu nesekmiu vis gereja. Man po TO pirma diena buvo siaubas, antra mazas siaubukas, trecia jau dar mazesnis, dabar jau 2 sav praejo..tai liudna tik, bet viltis yra 4u.gif o tik to ir tereikia 4u.gif
Jurgeliux
Sveikutes 4u.gif pamaciau jusu sia temuke ir nusprendziau papasakot savo istorija. 2008 su MB nusprendem tuoktis ir nusprendem nesisaugoti, nelabai tikejausi iskart pastot, bet pastojau labai dziaugemes , nulekiau pas gyd padare echo pagal mmm turejo but 5sav o buvo 4sav kelios dienos, na ji pasake , kad ateiciau po keliu sav ir tada pakartosim. Nus prendziau eit pas kita gyd pas kuria pirmu kartu nepapuoliau , nuejau pas ta kita po kokios savaites gal daugiau ji paziuri sako apie 6sav , bet sirdele neplaka nieko, sako ateik po savaites pasitikrint del sirdeles, tada labai sunerimau ir labai pergyvenau, po keliu dienu man pradejo tepliot labai issigandau (mane gyd perspejo, kad jai atrodo , kad nieko cia gero nebus )pati gamta viska gali sudeliot, tai as gyd pasiskambinau sako ateikit po keliu dienu as dirbsiu paziuresim . kai nuvaziavau paziurejo echo, kad jau ten tuscia puslele ir mano zirniukas jau sustojo augt tada jau turejo but apie 10 sav o tiek nebuvo, teko daryt abrazija, nes as nekraujavau , o man tamsiai tepliojo, padare man abrazija liepe 3men saugotis , kad nepastociau paskui liepe ateit pasitikrint na praejus tam laikui labai laukiau kada eisiu pas gyd ir ka pasakys leis bandyt ar ne. Ji pasake dar vienu mmm sulauki ir galit bandyt. Na taip ir padarem ir ka jus manot as pastojau is pirmo kart ir tik du kart nesisaugojom per vaisingas dienas ax.gif nulekiau pas ja kai jau buvo 6sav paziurejo viskas atitiko pagal mmm tik nemate dar sirdutes, sunerimau, bet nulekus dar po dvieju sav pamate plazdancia sirdele ir va as turiu jau 1metuku dukryte. Man abrazija padare balandzio 16 o po metu as ta diena jau grizau namo su dukryte ant ranku ji gime balandzio 13d smile.gif taip , kad nepergyvenkit tikrai sulauksit savo angeleliu, o jei kartojasi persileidimai nesivystantys tai turi skirt jums tyrimus, buna del skydliaukes tokios bedos, tik nenuleiskit mielosios ranku ir tikrai sulauksit savo angeleliu 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
sun_shine
Jurgeliuz, aciu uz istorija su laimnga pabaiga ax.gif
As irgi tikiu, kad pavyks si karta smile.gif
Aghedo
Jurgeliux, tu tikra saunuole! thumbup.gif
Aciu uz istorija ir uz tai, kad nepatingejai pasisakyti musu temeleje drinks_cheers.gif Tu suteikei vilties kitoms mergaitems, kuriems daktarai paguodos zodziu pagailejo 4u.gif
Jurgeliux
Tikiu , kad ir jums mielosios pasiseks tik mes esam nekantros daug visko prisigalvojam todel mums yra sunku laukt, bet siunciu jums po 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif kantrybes ir viskas bus ok mirksiukas.gif
matasta
Sveikos, mergaitės. Aš praeitam persileidimų skyrelyje lankiausi, ten kalbėjau. Na paskui kai viskas aprimo širdį, nebeužeidavau ten. Kodėl aš vėl čia? Aš sau turiu gerą žinią. Šiuo metu aš laukiusi. Šią žinią sužinojau tik vakar. Bijau kad viskas nepasibaigtų kaip visada... Turėjau 4 persileidimus. Paskutinis kovo pr. Kraustysiuos pas kitas. Ir tikiuosi pas jus negrįšiu blush2.gif Sėkmės bent pastojant. O paskui Dievo ir gydytojų valioj 4u.gif
Aghedo
QUOTE(matasta @ 2010 07 11, 13:06)
Sveikos, mergaitės. Aš praeitam persileidimų skyrelyje lankiausi, ten kalbėjau. Na paskui kai viskas aprimo širdį, nebeužeidavau ten. Kodėl aš vėl čia? Aš sau turiu gerą žinią. Šiuo metu aš laukiusi. Šią žinią sužinojau tik vakar. Bijau kad viskas nepasibaigtų kaip visada... Turėjau 4 persileidimus. Paskutinis kovo pr. Kraustysiuos pas kitas. Ir tikiuosi pas jus negrįšiu  blush2.gif  Sėkmės bent pastojant. O paskui Dievo ir gydytojų valioj  4u.gif
*

Visokeriopos sekmes tau! Ir laukiam sugriztancios su dar geresnem naujienom mirksiukas.gif
jurgyte666
QUOTE(matasta @ 2010 07 11, 14:06)
Sveikos, mergaitės. Aš praeitam persileidimų skyrelyje lankiausi, ten kalbėjau. Na paskui kai viskas aprimo širdį, nebeužeidavau ten. Kodėl aš vėl čia? Aš sau turiu gerą žinią. Šiuo metu aš laukiusi. Šią žinią sužinojau tik vakar. Bijau kad viskas nepasibaigtų kaip visada... Turėjau 4 persileidimus. Paskutinis kovo pr. Kraustysiuos pas kitas. Ir tikiuosi pas jus negrįšiu  blush2.gif  Sėkmės bent pastojant. O paskui Dievo ir gydytojų valioj  4u.gif
*

pacios nuosirdiausios sekmes tau 4u.gif si karta turi pasisekti wub.gif

tik nepamirsk musu, uzsuk pasipasakot kaip auga nestuke.gif mums kiekviena laiminga istorija suteikia vilti ir padeda toliau svajoti ir laukti smile.gif
noraxxx
QUOTE(matasta @ 2010 07 11, 16:06)
*

Sekmes tau! smile.gif labai tikiuosi, kad galesi cia parasyti panasia istorija, kaip Jurgeliux ax.gif Labai jau ju reikia......
shyva
Kaip malonu skaityti istorijas su laiminga pabaiga smile.gif Tai tur but vienintelis dalykas suteikiantis vilties, padedantis nenuleisti ranku ir siekti tikslo 4u.gif
Aciu Jurgeliux uz grazia istorija 4u.gif
Matasta, sekmes tau! Tikiu kad si karta viskas bus gerai! Pamatysi 4u.gif
shyva
Kaip manot ar vaginaline ekoskopija gali sutrigdyti vaisiaus vystymasi arba sukelti persileidima g.gif nes kai man dare pirma ekoskopija tai gemaliukas buvo 8 sav. ir 1 dienos ir viskas buvo ok ir sirdele plake ir siep jokiu negerumu nebuvo... o kai nuejau po 3 sav. pas gydytoja jau mano stebuklelio sirdute nebeplake ir gydytoja nustate kad vaisius nustojo vystytis 8 sav. ir 3 dien....
Jau savaite praejo po abrazijos dar vis negaliu su tuo susitaikyti... vis galvoju kas galejo pakenkti... ka padariau ne taip...
Dabar laukiu is genetiku gal tie ka konkretesnio pasakys...
Nes tokie atsakymai kaip "gamta atrenka" ar "tokia dievo valia" kazkaip manes netenkina schmoll.gif
Babar apie ta vaginaline ekoskopija domiuosi unsure.gif
T.P.Keberiokst
Nemanau,kad gali.Kiek ieskojau,o ieskojau daug,tokios info del echo neradau.
Taip ji pakelia temperatura vos vos,bangos vis tiek,bet ivertinus kiek tu bangu aplink mumis,tai nestumo metu reiktu konkreciai izoliuotis-mobiliakai,mikrobangines ir t.t.
Del gamtos klaidu-palauk ka pasakys genetikai,bus aisku.Juolab,tavo pirmas persileidimas?Nesakau,kad skausmas mazesnis.
chromosomu anomalijos netrukdo sirdelei uzplakti,jei chromosomose truksta "informacijos" organams,kurie tik prades vystytis po sirdeles uzplakimo,tai ir bus toks kaip tavo scenarijus.Mano atvejis analogiskas,4ni bus savaite po A.Rugpjucio 17 vaisiaus tyrimo atsakymai.
Gudrute30
QUOTE(noraxxx @ 2010 07 11, 20:28)
Sekmes tau! smile.gif  labai tikiuosi, kad galesi cia parasyti panasia istorija, kaip Jurgeliux ax.gif  Labai jau ju reikia......
*

Noriu paraginti ir kitas merginas, kurios uzsuka i si foruma, papasakoti savo sekmingu istoriju po persileidimo, nes kiekviena tokia istorija suteikia mums visoms daugiau vilties ir tikejimo, kad viskas bus gerai 4u.gif kas daugiau gali papasakoti, jei ne zmogus isgyvenes ta pati....nes gydytojams uz vilties suteikima ir paskatinima niekas nemoka biggrin.gif o artimieji nera to patyre smile.gif
Papildyta:
QUOTE(shyva @ 2010 07 13, 20:55)
Kaip manot ar vaginaline ekoskopija gali sutrigdyti vaisiaus vystymasi arba sukelti persileidima g.gif  nes kai man dare pirma ekoskopija tai gemaliukas buvo 8 sav. ir 1 dienos ir viskas buvo ok ir sirdele plake ir siep jokiu negerumu nebuvo... o kai nuejau po 3 sav. pas gydytoja jau mano stebuklelio sirdute nebeplake ir gydytoja nustate kad vaisius nustojo vystytis 8 sav. ir 3 dien....
Jau savaite praejo po abrazijos dar vis negaliu su tuo susitaikyti... vis galvoju kas galejo pakenkti... ka padariau ne taip...
Dabar laukiu is genetiku gal tie ka konkretesnio pasakys...
Nes tokie atsakymai kaip "gamta atrenka" ar "tokia dievo valia" kazkaip manes netenkina schmoll.gif
Babar apie ta vaginaline ekoskopija domiuosi unsure.gif
*

as jau ta tema esu pasisakiusi, nezinau ar matei smile.gif mano nuomone, kad echo kenkia, mano atveju buvo panasiai, tai dabar sakiau sau, jokiu echo kai vel pavyks pastoti bent 2 men verysad.gif vienai pazistamai taip pat nustate, kad po echo 2 d nustojo vystytis.... bet irodymu nera, todel persileidimu kalte suverciama gamtai ir dievui schmoll.gif o tau dideles stiprybes ir jegu. Zinau kaip jauties, labai uzjauciu 4u.gif bet laikas gydo 4u.gif
matasta
Ačiū, mergaitės smile.gif Jei viskas bus gerai, būtinai parašysiu smile.gif
Freila
o kaip pirmosios mm po nesivystancio? ar buvo kokios kitokios - stipresnes, ilgesnes, trumpesnes, nes man kraujavo 5 dienas, tada 2 buvo tuscia ir vel pradejo...nesuprantu kas vyksta 4u.gif gine per mm ziurejo, nieko blogo nemate...
Aghedo
QUOTE(uoga26 @ 2010 07 14, 12:28)
o kaip pirmosios mm po nesivystancio? ar buvo kokios kitokios - stipresnes, ilgesnes, trumpesnes, nes man kraujavo 5 dienas, tada 2 buvo tuscia ir vel pradejo...nesuprantu kas vyksta  4u.gif gine per mm ziurejo, nieko blogo nemate...
*

Man buvo gal kiek gausesnes ir ilgesnes nei paprastos. Daugiau nieko keisto nepastebejau.
T.P.Keberiokst
QUOTE(uoga26 @ 2010 07 14, 12:28)
o kaip pirmosios mm po nesivystancio? ar buvo kokios kitokios - stipresnes, ilgesnes, trumpesnes, nes man kraujavo 5 dienas, tada 2 buvo tuscia ir vel pradejo...nesuprantu kas vyksta  4u.gif gine per mm ziurejo, nieko blogo nemate...
*

Man normaliai budavo,mazdaug po menesio ir ateidavo.
O tau A dare ar natur?Gal koks placentos likutis likes,bando issivalyt taip?

Gudrute,manau kiekviena mes turime kuo tiketi ir kuo netiketi.As asmeniskai netikiu del echo kenkimo.Jei kenktu,tai ar darytu juos taip?
Galu gale,paskaityk kiek merginu raso,kad pirma echo daro 12-14 sav ir randa,kad lelius nustojes vystytis 6 ar 8 savaite.Tai tik sutapimas,kad ta pacia pvz 6 ar 8 savaite darys ir ras pries kelias dienas nustojusi augti vaikiuka.Jei yra problema ji bus be ar su echo.Per mano visus 7 kartus ir dare ir nedare echo,dare ir daug ir tik viena.Baigtis visada ta pati.

Matasta,kumsciai suspausti.
Freila
Man buvo natur., gine ziurejo per mm, nieko nemate. As per ta tarpa issimaudziau ezere, galvojau, kad jau baigesi tos mm, ar gali buti taip, kad pakliuvo infekcija kokia?
Sella
T.P.Keberiokst, labai užjaučiu tave dėl paskutinės nesėkmės... verysad.gif
T.P.Keberiokst
QUOTE(Sella @ 2010 07 14, 13:07)
T.P.Keberiokst, labai užjaučiu tave dėl paskutinės nesėkmės... verysad.gif
*

Dekui Sella 4u.gif
Buvau jau patikejus savo stebuklu.Stengiuos ziuret i prieki,tu man didele didziule viltis mirksiukas.gif
Sella
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2010 07 14, 15:22)
Dekui Sella 4u.gif
Buvau jau patikejus savo stebuklu.Stengiuos ziuret i prieki,tu man didele didziule viltis mirksiukas.gif
*

Ir aš šįsyk labai tikėjau tavo sėkme. unsure.gif Kai perskaičiau, kad netekai, buvo sunku patikėti.
Man pas ginių tik po poros savaičių, taip ramu mano pilve, jokių išskyrų, nieko. unsure.gif Taip vis ir mąstau ar viskas ten gerai. g.gif Kai darysiu sekančią echo drebėsiu iš baimės. unsure.gif
T.P.Keberiokst
QUOTE(Sella @ 2010 07 14, 13:47)
Ir aš šįsyk labai tikėjau tavo sėkme. unsure.gif  Kai perskaičiau, kad netekai, buvo sunku patikėti.
Man pas ginių tik po poros savaičių, taip ramu mano pilve, jokių išskyrų, nieko. unsure.gif  Taip vis ir mąstau ar viskas ten gerai. g.gif  Kai darysiu sekančią echo drebėsiu iš baimės. unsure.gif
*

Na svarbu progresas vyksta,po truputi po truputi ir daeisiu iki 9 menesiuku sekmingo.Svarbiausia rast jegu eit.

Blin tik siandien darbe sunkiai patikejau tuo,kas vyksta.Grizau i darba,pakeliui i ofisa pasikviecia toks linksmas vyrukas ir pradeda rodyt savo ka tik gimusio anuko nuotraukas,laimingus tevelius.Stengiuos sypsotis ir apsimest,akd viskas ciki.O tas dar uzmeta,kad tuoj ir mano toks bus,ha ha ha,pamatysi kaip smagu.Aplink stovintys vyrukai: tai tu laukies??Sveikinam,ko nesakei? Pasakiau,kad ne,ir nuejau.Is tikruju ta akimirka numirt norejosi.Geros naujienos greit pasklido,o va blogos ne visus pasieke.Nu va si kart,tokie "bajeriai" labai smukdo,matyt laiko atsigaut reikes daugiau.

Viskas bus gerai,geras ir grazus nestumas pas tave.Del drebejimo is baimes,tai jau su tuo susitaikyk,toks jau musu likimas drebeti iki tol kol turesim leliuka ant ranku.Po to drebesim,del kitokiu dalyku mirksiukas.gif
Aghedo
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2010 07 14, 14:06)
Nu va si kart,tokie "bajeriai" labai smukdo,matyt laiko atsigaut reikes daugiau.
*

Tikrai taip - visos proceduros ne taip sunkiai istveriamos, kaip aplinkiniu reakcija unsure.gif
Sella
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2010 07 14, 16:06)
Na svarbu progresas vyksta,po truputi po truputi ir daeisiu iki 9 menesiuku sekmingo.Svarbiausia rast jegu eit.

Blin tik siandien darbe sunkiai patikejau tuo,kas vyksta.Grizau i darba,pakeliui i ofisa pasikviecia toks linksmas vyrukas ir pradeda rodyt savo ka tik gimusio anuko nuotraukas,laimingus tevelius.Stengiuos sypsotis ir apsimest,akd viskas ciki.O tas dar uzmeta,kad tuoj ir mano toks bus,ha ha ha,pamatysi kaip smagu.Aplink stovintys vyrukai: tai tu laukies??Sveikinam,ko nesakei? Pasakiau,kad ne,ir nuejau.Is tikruju ta akimirka numirt norejosi.Geros naujienos greit pasklido,o va blogos ne visus pasieke.Nu va si kart,tokie "bajeriai" labai smukdo,matyt laiko atsigaut reikes daugiau.
*

Žinoma, kad daeisi iki 9 menesiuku!

Kaip tave suprantu ką išgyveni... console.gif Linkiu kuo greičiau atsitiesti po šios nelaimės. 4u.gif
T.P.Keberiokst
Bl.t,atsiprasant,kaip tycia....kita kolezanka atejus,salia atsistojus pasakoja visam skyriui kaip vakar jos sesuo gimde,pagimde ir visas smulkmenas.Dabar visas pulkas moteriskiu jau desint minuciu aikcioja,kokia mergyte,dalinasi patarimais.Nu taip nenoriu girdet tokiu subtilybiu ir matyt jokiu nuotrauku.Suprantu toks gyvenimas,nepabegsi,bet jausmai jausmais lieka.Jau man tikrai pradeda vaidentis,kad visi tik ir susimoke,kaip dar mane paskaudint ir pabarstyt druskos ant zaizdos,blin kokie sutapimai per viena diena.Linksma pirma diena darbe doh.gif
ledo sirdis
Jurgeliux, aciu uz grazia istorija. Labai tikiuosi, kad mes visos tokios grazios pabaigos sulauksime 4u.gif
Aghedo
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2010 07 14, 14:54)
Bl.t,atsiprasant,kaip tycia....kita kolezanka atejus,salia atsistojus pasakoja visam skyriui kaip vakar jos sesuo gimde,pagimde ir visas smulkmenas.Dabar visas pulkas moteriskiu jau desint minuciu aikcioja,kokia mergyte,dalinasi patarimais.Nu taip nenoriu girdet tokiu subtilybiu ir matyt jokiu nuotrauku.Suprantu toks gyvenimas,nepabegsi,bet jausmai jausmais lieka.Jau man tikrai pradeda vaidentis,kad visi tik ir susimoke,kaip dar mane paskaudint ir pabarstyt druskos ant zaizdos,blin kokie sutapimai per viena diena.Linksma pirma diena darbe doh.gif
*

Atsipalaiduok. Niekas nesusimoke. Taip jau buna kad tokiais atvejais pradeda vaidentis, kad visos aplinkui nescios. Nepasiduok panikai 4u.gif
tokia profesija
T.P.Keberiokšt, trumpai permečiau akimis, nespėjau paskaityti kodėl ir kaip.
Labai gaila..
chamcut
:|
jurgyte666
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2010 07 14, 15:54)
*

group.gif zinau ta jausma.....man dbr, kai ivyko 3 persileidimas, pakviete krikstyt 1,5 men mergyte....atsisakiau....nes man tai per sunku butu istverti-sypsotis ir dziaugtis , kai sirdis sruva krauju....

na bet, zingsnelis po zingsnelio ir mes pasieksim savo tiksla 4u.gif 4u.gif 4u.gif
sun_shine
QUOTE(jurgyte666 @ 2010 07 15, 09:27)
group.gif  zinau ta jausma.....<...>
*

as irgi zinau ta jausma.. verysad.gif bet praeina kazkiek laiko ir jau kitaip stengiesi reaguoti i tokius ar kitokius dalykus 4u.gif
Gudrute30
tokiais atvejais reikia sugalvoti pasiguodimo buda smile.gif as tai bandau save itikinti, kad lazda turi du galus, ir kai netekau vieno, kitas bus labai sveikas, protingas ir tt., ta prasme atpirks savo buvimu visa ka isgyvenau, arba bus is karto 2 biggrin.gif man padeda 4u.gif
beje merginos, noriu paklausti tu, kurioms buvo tai daugiau kartu, ar rado priezastis ir kada pradejot ju ieskoti....?
sun_shine
QUOTE(Gudrute30 @ 2010 07 15, 11:09)
beje merginos, noriu paklausti tu, kurioms buvo tai daugiau kartu, ar rado priezastis ir kada pradejot ju ieskoti....?
*

as turejau 2 nesivystancius, kurie baigesi savaiminiu persileidimu.
Taip, po antrojo pasidariau visus imanomus tyrimus - rado ureaplasma - lytine infekcija. Pries 5 savaites baigiau gerti antibiotikus (geriau 6 dienas kartu su SB). Kita savaite eisiu darytis pakartotino tyrimo - bus matyt, ar antibiotikai sunaikino ta infekcija. O po to, jei viskas ok, tai jau planuosime pilnu tempu biggrin.gif
Tyrimus dariausi, kai sulaukiau mmm po persileidimo - kaip sakoma, labai nedelsiau...

Labai tikiuosi, kad ta infekcija ir bus priezastis rolleyes.gif ir galesiu pagaliau savo stebuklelio susilaukti ax.gif wub.gif
Gudrute30

Labai linkiu tau to 4u.gif ir tikiu, kad pavyks smile.gif

Gal gali issamiau parasyti kokius dar darei tyrimus, jei nesunku blush2.gif as laukiu uz 1.5 sav pirmu mm po TO ir manau leksiu daryt visu imanomu tyrimu smile.gif nenoriu laukti, nes tikrai nesu tokia stipri kaip kitos ir kazin kaip istverciau dar viena toki nelaiminga karta... ir dar klausimas, o tau buvo kazkokie pozymiai is gin puses kad yra kokia infekcija ar jauteis gerai? aciu smile.gif
sun_shine
QUOTE(Gudrute30 @ 2010 07 15, 11:25)
Labai linkiu tau to 4u.gif  ir tikiu, kad pavyks  smile.gif

Gal gali issamiau parasyti kokius dar darei tyrimus, jei nesunku blush2.gif  as laukiu uz 1.5 sav pirmu mm po TO ir manau leksiu daryt visu imanomu tyrimu smile.gif nenoriu laukti, nes tikrai nesu tokia stipri kaip kitos ir kazin kaip istverciau dar viena toki nelaiminga karta... ir dar klausimas, o tau buvo kazkokie pozymiai is gin puses kad yra kokia infekcija ar jauteis gerai? aciu smile.gif
*

del tos infekcijos:

Ureaplasma urealuticum bakterija randama žmogaus urogenitaliniuose takuose, sukelia nechlamidinius ir negonokokinius uretritus (šlaplės uždegimus) vyrams ir cervicitus (gimdos kaklelio uždegimus) moterims. Vyrams gali būti prostatitų rizikos faktorius. Gali sukelti šlapimo pūslės, šlapimtakių uždegimus. Moterims, turinčioms U.urealuticum, gali būti baltų išskyrų, skausmas šlapinantis ir lytinių santykių metu, niežėjinas išorinių lytinių organų srityje. U.urealuticum gali būti susijusi su sąnarių uždegimu, sąlygoti spontaninius persileidimus. Todėl moterims prieš nėštumą reikėtų pasitikrinti dėl U.urealuticum infekcijos. Ši infekcija gali būti besimptomė ir randama 20-30 proc. lytiškai aktyvių moterų urogenitaliniuose ėminiuose.

as, asmeniskai, nieko nejauciau, jei tiesa pasakius. Bet abieju nestumu metu nezymiai mausdavo pilva. Antrojo nestumo metu gine itare, kad yra maksties uzdegimas. Tai pasitvirtino, gavau zvakuciu kursa. O veliau jau nustojo vystytis. Tai kai dariausi tyrimus, rado ureaplasma infekcija.

O tyrimus dariausi siuos:

Chlamidijos - tepinelis
Mikoplazmos - tepinelis
Ureaplazmos - tepinelis
Citomegalo (IgG ir IgM)
Toksoplazmoze (IgG ir IgM)
AFS (3 tyrimus man dare is viso - nepamenu visu pavadinimu) - placiau apie AFS cia
Skydliaukes hormonai (TTH, LT4, T4, LT3, ATPO, T3)
Lytiniai hormonai (FSH, LH, E2, PGN, PRL)

Tai va, viskas pas mane O.K., tik rado ta infekcija.
Gailiuosi, kad is karto po pirmos nesekmes nesityriau ir to pasekoje antra karta apturejau nesivystanti nestuma... unsure.gif

Linkiu, kad ir Tu atrastum priezasti kuo greiciau 4u.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.