Nauja užuovėja likimo draugėms. Toliau dalijamės netektim, patirtim ir patarimais. Taip pat, labai norėtume sulaukti pasisakymų su sėkmės istorijom - jos mums reikalingos kaip oras ir vanduo!
![]() Nauja užuovėja likimo draugėms. Toliau dalijamės netektim, patirtim ir patarimais. Taip pat, labai norėtume sulaukti pasisakymų su sėkmės istorijom - jos mums reikalingos kaip oras ir vanduo!
Ačiū už naują temą
aciu uz nauja tema
norejau paklausti, ar jums irgi taip yra: po abieju nesivystanciu netumu/persileidimu as pradejau labai jausti ovuliacija - likus kelioms dienoms pries ir per O jauciu pilvo maudima. Anksciau, t.y. iki tu persileidimu nieko panasaus nejausdavau QUOTE(sun_shine @ 2010 07 08, 11:10) aciu uz nauja tema norejau paklausti, ar jums irgi taip yra: po abieju nesivystanciu netumu/persileidimu as pradejau labai jausti ovuliacija - likus kelioms dienoms pries ir per O jauciu pilvo maudima. Anksciau, t.y. iki tu persileidimu nieko panasaus nejausdavau man lygiai tas pats... tik vienas persileidimas buvo, bet dabar jauciu O, skausmai kaip per mmm QUOTE(Arvile' @ 2010 07 08, 13:04) man lygiai tas pats... tik vienas persileidimas buvo, bet dabar jauciu O, skausmai kaip per mmm a, nu tai gerai - ne viena tokia esu QUOTE(sun_shine @ 2010 07 08, 12:12) a, nu tai gerai - ne viena tokia esu aha Kazkur skaiciau, kad daug kam po abrazijos pradeda jaustis ovuliacija QUOTE(sun_shine @ 2010 07 08, 10:10) aciu uz nauja tema norejau paklausti, ar jums irgi taip yra: po abieju nesivystanciu netumu/persileidimu as pradejau labai jausti ovuliacija - likus kelioms dienoms pries ir per O jauciu pilvo maudima. Anksciau, t.y. iki tu persileidimu nieko panasaus nejausdavau Zinok, tarsi butum perskaiciusi mano mintis... Man buvo dar tik vienas persileidimas ir vienos MMM po jo, bet kaip tik dabar pajutau, kad viskas yra kitaip. Maudzia pilva per ciklo viduri, anksciau to nebuvo... Papildyta: QUOTE(Arvile' @ 2010 07 08, 11:39) O as jau galvojau kad gal ten koks auglys pas mane skauda QUOTE(sun_shine @ 2010 07 08, 12:10) aciu uz nauja tema norejau paklausti, ar jums irgi taip yra: po abieju nesivystanciu netumu/persileidimu as pradejau labai jausti ovuliacija - likus kelioms dienoms pries ir per O jauciu pilvo maudima. Anksciau, t.y. iki tu persileidimu nieko panasaus nejausdavau Kadangi esu po dvieju nesivystanciu, tai isties O jauciu kaip niekad anksciau. As pagaliau sulaukiau savo mmm (labai dziaugiuos). Svarbiausia, kaip laikrodukas - lygiai po 28 d.
labutes
aciu uz naujus namucius, tikiuos situose turesim graziu istoriju su laimingom pabaigom man pries pora dienu prasidejo pirmos mm po 3 nesivystancio....kaip laikrodukas, tik laaaabai gausios.... vel esu pilna svajoniu, laaaabai noriu
As siandien grizau is ligonines po nesivystancio nestumo, man pirma karta tai atsitiko ir labai isgasdino daktares zodziai, kad nesivystantis nestumas linkes kartotis...
QUOTE(noraxxx @ 2010 07 09, 21:52) As siandien grizau is ligonines po nesivystancio nestumo, man pirma karta tai atsitiko ir labai isgasdino daktares zodziai, kad nesivystantis nestumas linkes kartotis... Keista gydytoja. Mano gydytojas kaip tik sake, kad tikimybe pasikartoti yra labai maza. 70% sekanciu nestumu buna sekmingi. As irgi turiu viena vaikiuka, bet su kitu vyru. O su siuo, deje...Bet as zinau, kad sekantis nestumas bus sekmingas...Tiesiog, zinau... Stiprybes tau QUOTE(noraxxx @ 2010 07 09, 19:52) As siandien grizau is ligonines po nesivystancio nestumo, man pirma karta tai atsitiko ir labai isgasdino daktares zodziai, kad nesivystantis nestumas linkes kartotis... Man irgi labai keista, kad daktare taip pasake. Nors is tiesu, niekas nezino kaip ten yra... As turiu 2 vaikus nuo skirtingu vyru. Abu nestumai buvo normalus ir labai lengvi. Todel kai treciasis nutruko del vaikelio nesivystymo, ne is karto patikejau, kad tai vyksta su manim. Privalai tiketi, kad tau viskas bus gerai!
Aciu visoms uz siltus zodzius
QUOTE(Stileta @ 2010 07 09, 21:02) Keista gydytoja. Mano gydytojas kaip tik sake, kad tikimybe pasikartoti yra labai maza. 70% sekanciu nestumu buna sekmingi. As irgi turiu viena vaikiuka, bet su kitu vyru. O su siuo, deje...Bet as zinau, kad sekantis nestumas bus sekmingas...Tiesiog, zinau... Stiprybes tau mano gydytoja irgi sake, kad "dziaukis", jog jau turejai viena nesivystanti, reiskias daug daugiau sansu, kad kitas nestumas bus sekmingas Labai svarbu tiketi
Sveikos
Sveikutes
Jurgeliuz, aciu uz istorija su laimnga pabaiga
As irgi tikiu, kad pavyks si karta
Jurgeliux, tu tikra saunuole!
Aciu uz istorija ir uz tai, kad nepatingejai pasisakyti musu temeleje
Tikiu , kad ir jums mielosios pasiseks tik mes esam nekantros daug visko prisigalvojam todel mums yra sunku laukt, bet siunciu jums po
Sveikos, mergaitės. Aš praeitam persileidimų skyrelyje lankiausi, ten kalbėjau. Na paskui kai viskas aprimo širdį, nebeužeidavau ten. Kodėl aš vėl čia? Aš sau turiu gerą žinią. Šiuo metu aš laukiusi. Šią žinią sužinojau tik vakar. Bijau kad viskas nepasibaigtų kaip visada... Turėjau 4 persileidimus. Paskutinis kovo pr. Kraustysiuos pas kitas. Ir tikiuosi pas jus negrįšiu
QUOTE(matasta @ 2010 07 11, 13:06) Sveikos, mergaitės. Aš praeitam persileidimų skyrelyje lankiausi, ten kalbėjau. Na paskui kai viskas aprimo širdį, nebeužeidavau ten. Kodėl aš vėl čia? Aš sau turiu gerą žinią. Šiuo metu aš laukiusi. Šią žinią sužinojau tik vakar. Bijau kad viskas nepasibaigtų kaip visada... Turėjau 4 persileidimus. Paskutinis kovo pr. Kraustysiuos pas kitas. Ir tikiuosi pas jus negrįšiu Visokeriopos sekmes tau! Ir laukiam sugriztancios su dar geresnem naujienom QUOTE(matasta @ 2010 07 11, 14:06) Sveikos, mergaitės. Aš praeitam persileidimų skyrelyje lankiausi, ten kalbėjau. Na paskui kai viskas aprimo širdį, nebeužeidavau ten. Kodėl aš vėl čia? Aš sau turiu gerą žinią. Šiuo metu aš laukiusi. Šią žinią sužinojau tik vakar. Bijau kad viskas nepasibaigtų kaip visada... Turėjau 4 persileidimus. Paskutinis kovo pr. Kraustysiuos pas kitas. Ir tikiuosi pas jus negrįšiu pacios nuosirdiausios sekmes tau tik nepamirsk musu, uzsuk pasipasakot kaip auga QUOTE(matasta @ 2010 07 11, 16:06) Sveikos, mergaitės. Aš praeitam persileidimų skyrelyje lankiausi, ten kalbėjau. Na paskui kai viskas aprimo širdį, nebeužeidavau ten. Kodėl aš vėl čia? Aš sau turiu gerą žinią. Šiuo metu aš laukiusi. Šią žinią sužinojau tik vakar. Bijau kad viskas nepasibaigtų kaip visada... Turėjau 4 persileidimus. Paskutinis kovo pr. Kraustysiuos pas kitas. Ir tikiuosi pas jus negrįšiu Sekmes tau!
Kaip malonu skaityti istorijas su laiminga pabaiga
Aciu Jurgeliux uz grazia istorija Matasta, sekmes tau! Tikiu kad si karta viskas bus gerai! Pamatysi
Kaip manot ar vaginaline ekoskopija gali sutrigdyti vaisiaus vystymasi arba sukelti persileidima
Jau savaite praejo po abrazijos dar vis negaliu su tuo susitaikyti... vis galvoju kas galejo pakenkti... ka padariau ne taip... Dabar laukiu is genetiku gal tie ka konkretesnio pasakys... Nes tokie atsakymai kaip "gamta atrenka" ar "tokia dievo valia" kazkaip manes netenkina Babar apie ta vaginaline ekoskopija domiuosi
Nemanau,kad gali.Kiek ieskojau,o ieskojau daug,tokios info del echo neradau.
Taip ji pakelia temperatura vos vos,bangos vis tiek,bet ivertinus kiek tu bangu aplink mumis,tai nestumo metu reiktu konkreciai izoliuotis-mobiliakai,mikrobangines ir t.t. Del gamtos klaidu-palauk ka pasakys genetikai,bus aisku.Juolab,tavo pirmas persileidimas?Nesakau,kad skausmas mazesnis. chromosomu anomalijos netrukdo sirdelei uzplakti,jei chromosomose truksta "informacijos" organams,kurie tik prades vystytis po sirdeles uzplakimo,tai ir bus toks kaip tavo scenarijus.Mano atvejis analogiskas,4ni bus savaite po A.Rugpjucio 17 vaisiaus tyrimo atsakymai. QUOTE(noraxxx @ 2010 07 11, 20:28) Sekmes tau! Noriu paraginti ir kitas merginas, kurios uzsuka i si foruma, papasakoti savo sekmingu istoriju po persileidimo, nes kiekviena tokia istorija suteikia mums visoms daugiau vilties ir tikejimo, kad viskas bus gerai Papildyta: QUOTE(shyva @ 2010 07 13, 20:55) Kaip manot ar vaginaline ekoskopija gali sutrigdyti vaisiaus vystymasi arba sukelti persileidima Jau savaite praejo po abrazijos dar vis negaliu su tuo susitaikyti... vis galvoju kas galejo pakenkti... ka padariau ne taip... Dabar laukiu is genetiku gal tie ka konkretesnio pasakys... Nes tokie atsakymai kaip "gamta atrenka" ar "tokia dievo valia" kazkaip manes netenkina Babar apie ta vaginaline ekoskopija domiuosi as jau ta tema esu pasisakiusi, nezinau ar matei
Ačiū, mergaitės
o kaip pirmosios mm po nesivystancio? ar buvo kokios kitokios - stipresnes, ilgesnes, trumpesnes, nes man kraujavo 5 dienas, tada 2 buvo tuscia ir vel pradejo...nesuprantu kas vyksta
QUOTE(uoga26 @ 2010 07 14, 12:28) o kaip pirmosios mm po nesivystancio? ar buvo kokios kitokios - stipresnes, ilgesnes, trumpesnes, nes man kraujavo 5 dienas, tada 2 buvo tuscia ir vel pradejo...nesuprantu kas vyksta Man buvo gal kiek gausesnes ir ilgesnes nei paprastos. Daugiau nieko keisto nepastebejau. QUOTE(uoga26 @ 2010 07 14, 12:28) o kaip pirmosios mm po nesivystancio? ar buvo kokios kitokios - stipresnes, ilgesnes, trumpesnes, nes man kraujavo 5 dienas, tada 2 buvo tuscia ir vel pradejo...nesuprantu kas vyksta Man normaliai budavo,mazdaug po menesio ir ateidavo. O tau A dare ar natur?Gal koks placentos likutis likes,bando issivalyt taip? Gudrute,manau kiekviena mes turime kuo tiketi ir kuo netiketi.As asmeniskai netikiu del echo kenkimo.Jei kenktu,tai ar darytu juos taip? Galu gale,paskaityk kiek merginu raso,kad pirma echo daro 12-14 sav ir randa,kad lelius nustojes vystytis 6 ar 8 savaite.Tai tik sutapimas,kad ta pacia pvz 6 ar 8 savaite darys ir ras pries kelias dienas nustojusi augti vaikiuka.Jei yra problema ji bus be ar su echo.Per mano visus 7 kartus ir dare ir nedare echo,dare ir daug ir tik viena.Baigtis visada ta pati. Matasta,kumsciai suspausti.
Man buvo natur., gine ziurejo per mm, nieko nemate. As per ta tarpa issimaudziau ezere, galvojau, kad jau baigesi tos mm, ar gali buti taip, kad pakliuvo infekcija kokia?
T.P.Keberiokst, labai užjaučiu tave dėl paskutinės nesėkmės...
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2010 07 14, 15:22) Dekui Sella Buvau jau patikejus savo stebuklu.Stengiuos ziuret i prieki,tu man didele didziule viltis Ir aš šįsyk labai tikėjau tavo sėkme. Man pas ginių tik po poros savaičių, taip ramu mano pilve, jokių išskyrų, nieko. QUOTE(Sella @ 2010 07 14, 13:47) Ir aš šįsyk labai tikėjau tavo sėkme. Man pas ginių tik po poros savaičių, taip ramu mano pilve, jokių išskyrų, nieko. Na svarbu progresas vyksta,po truputi po truputi ir daeisiu iki 9 menesiuku sekmingo.Svarbiausia rast jegu eit. Blin tik siandien darbe sunkiai patikejau tuo,kas vyksta.Grizau i darba,pakeliui i ofisa pasikviecia toks linksmas vyrukas ir pradeda rodyt savo ka tik gimusio anuko nuotraukas,laimingus tevelius.Stengiuos sypsotis ir apsimest,akd viskas ciki.O tas dar uzmeta,kad tuoj ir mano toks bus,ha ha ha,pamatysi kaip smagu.Aplink stovintys vyrukai: tai tu laukies??Sveikinam,ko nesakei? Pasakiau,kad ne,ir nuejau.Is tikruju ta akimirka numirt norejosi.Geros naujienos greit pasklido,o va blogos ne visus pasieke.Nu va si kart,tokie "bajeriai" labai smukdo,matyt laiko atsigaut reikes daugiau. Viskas bus gerai,geras ir grazus nestumas pas tave.Del drebejimo is baimes,tai jau su tuo susitaikyk,toks jau musu likimas drebeti iki tol kol turesim leliuka ant ranku.Po to drebesim,del kitokiu dalyku QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2010 07 14, 16:06) Na svarbu progresas vyksta,po truputi po truputi ir daeisiu iki 9 menesiuku sekmingo.Svarbiausia rast jegu eit. Blin tik siandien darbe sunkiai patikejau tuo,kas vyksta.Grizau i darba,pakeliui i ofisa pasikviecia toks linksmas vyrukas ir pradeda rodyt savo ka tik gimusio anuko nuotraukas,laimingus tevelius.Stengiuos sypsotis ir apsimest,akd viskas ciki.O tas dar uzmeta,kad tuoj ir mano toks bus,ha ha ha,pamatysi kaip smagu.Aplink stovintys vyrukai: tai tu laukies??Sveikinam,ko nesakei? Pasakiau,kad ne,ir nuejau.Is tikruju ta akimirka numirt norejosi.Geros naujienos greit pasklido,o va blogos ne visus pasieke.Nu va si kart,tokie "bajeriai" labai smukdo,matyt laiko atsigaut reikes daugiau. Žinoma, kad daeisi iki 9 menesiuku! Kaip tave suprantu ką išgyveni...
Bl.t,atsiprasant,kaip tycia....kita kolezanka atejus,salia atsistojus pasakoja visam skyriui kaip vakar jos sesuo gimde,pagimde ir visas smulkmenas.Dabar visas pulkas moteriskiu jau desint minuciu aikcioja,kokia mergyte,dalinasi patarimais.Nu taip nenoriu girdet tokiu subtilybiu ir matyt jokiu nuotrauku.Suprantu toks gyvenimas,nepabegsi,bet jausmai jausmais lieka.Jau man tikrai pradeda vaidentis,kad visi tik ir susimoke,kaip dar mane paskaudint ir pabarstyt druskos ant zaizdos,blin kokie sutapimai per viena diena.Linksma pirma diena darbe
Jurgeliux, aciu uz grazia istorija. Labai tikiuosi, kad mes visos tokios grazios pabaigos sulauksime
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2010 07 14, 14:54) Bl.t,atsiprasant,kaip tycia....kita kolezanka atejus,salia atsistojus pasakoja visam skyriui kaip vakar jos sesuo gimde,pagimde ir visas smulkmenas.Dabar visas pulkas moteriskiu jau desint minuciu aikcioja,kokia mergyte,dalinasi patarimais.Nu taip nenoriu girdet tokiu subtilybiu ir matyt jokiu nuotrauku.Suprantu toks gyvenimas,nepabegsi,bet jausmai jausmais lieka.Jau man tikrai pradeda vaidentis,kad visi tik ir susimoke,kaip dar mane paskaudint ir pabarstyt druskos ant zaizdos,blin kokie sutapimai per viena diena.Linksma pirma diena darbe Atsipalaiduok. Niekas nesusimoke. Taip jau buna kad tokiais atvejais pradeda vaidentis, kad visos aplinkui nescios. Nepasiduok panikai
T.P.Keberiokšt, trumpai permečiau akimis, nespėjau paskaityti kodėl ir kaip.
Labai gaila..
:|
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2010 07 14, 15:54) Bl.t,atsiprasant,kaip tycia....kita kolezanka atejus,salia atsistojus pasakoja visam skyriui kaip vakar jos sesuo gimde,pagimde ir visas smulkmenas.Dabar visas pulkas moteriskiu jau desint minuciu aikcioja,kokia mergyte,dalinasi patarimais.Nu taip nenoriu girdet tokiu subtilybiu ir matyt jokiu nuotrauku.Suprantu toks gyvenimas,nepabegsi,bet jausmai jausmais lieka.Jau man tikrai pradeda vaidentis,kad visi tik ir susimoke,kaip dar mane paskaudint ir pabarstyt druskos ant zaizdos,blin kokie sutapimai per viena diena.Linksma pirma diena darbe na bet, zingsnelis po zingsnelio ir mes pasieksim savo tiksla
tokiais atvejais reikia sugalvoti pasiguodimo buda
beje merginos, noriu paklausti tu, kurioms buvo tai daugiau kartu, ar rado priezastis ir kada pradejot ju ieskoti....? QUOTE(Gudrute30 @ 2010 07 15, 11:09) beje merginos, noriu paklausti tu, kurioms buvo tai daugiau kartu, ar rado priezastis ir kada pradejot ju ieskoti....? as turejau 2 nesivystancius, kurie baigesi savaiminiu persileidimu. Taip, po antrojo pasidariau visus imanomus tyrimus - rado ureaplasma - lytine infekcija. Pries 5 savaites baigiau gerti antibiotikus (geriau 6 dienas kartu su SB). Kita savaite eisiu darytis pakartotino tyrimo - bus matyt, ar antibiotikai sunaikino ta infekcija. O po to, jei viskas ok, tai jau planuosime pilnu tempu Tyrimus dariausi, kai sulaukiau mmm po persileidimo - kaip sakoma, labai nedelsiau... Labai tikiuosi, kad ta infekcija ir bus priezastis Labai linkiu tau to Gal gali issamiau parasyti kokius dar darei tyrimus, jei nesunku QUOTE(Gudrute30 @ 2010 07 15, 11:25) Labai linkiu tau to Gal gali issamiau parasyti kokius dar darei tyrimus, jei nesunku del tos infekcijos: Ureaplasma urealuticum bakterija randama žmogaus urogenitaliniuose takuose, sukelia nechlamidinius ir negonokokinius uretritus (šlaplės uždegimus) vyrams ir cervicitus (gimdos kaklelio uždegimus) moterims. Vyrams gali būti prostatitų rizikos faktorius. Gali sukelti šlapimo pūslės, šlapimtakių uždegimus. Moterims, turinčioms U.urealuticum, gali būti baltų išskyrų, skausmas šlapinantis ir lytinių santykių metu, niežėjinas išorinių lytinių organų srityje. U.urealuticum gali būti susijusi su sąnarių uždegimu, sąlygoti spontaninius persileidimus. Todėl moterims prieš nėštumą reikėtų pasitikrinti dėl U.urealuticum infekcijos. Ši infekcija gali būti besimptomė ir randama 20-30 proc. lytiškai aktyvių moterų urogenitaliniuose ėminiuose. as, asmeniskai, nieko nejauciau, jei tiesa pasakius. Bet abieju nestumu metu nezymiai mausdavo pilva. Antrojo nestumo metu gine itare, kad yra maksties uzdegimas. Tai pasitvirtino, gavau zvakuciu kursa. O veliau jau nustojo vystytis. Tai kai dariausi tyrimus, rado ureaplasma infekcija. O tyrimus dariausi siuos: Chlamidijos - tepinelis Mikoplazmos - tepinelis Ureaplazmos - tepinelis Citomegalo (IgG ir IgM) Toksoplazmoze (IgG ir IgM) AFS (3 tyrimus man dare is viso - nepamenu visu pavadinimu) - placiau apie AFS cia Skydliaukes hormonai (TTH, LT4, T4, LT3, ATPO, T3) Lytiniai hormonai (FSH, LH, E2, PGN, PRL) Tai va, viskas pas mane O.K., tik rado ta infekcija. Gailiuosi, kad is karto po pirmos nesekmes nesityriau ir to pasekoje antra karta apturejau nesivystanti nestuma... Linkiu, kad ir Tu atrastum priezasti kuo greiciau |