sveikos mamytės,aš čia naujokė,bet man labai reikia jūsų pagalbos. man jau 17 savaičių,mano pirmasis mažiukas...aš sergu makšties vaginoze,prisiskaičiau apie tą ligą visokių negerų straipsnių,viena ginekologė man išrašė stiprių antibiotikų,liepė vartoti po 3mėn.,nuėjau pas kitą,ši suplėšė mano receptą
Sveika,
Ir pas mane rado sita brudeli Israse antibijotiku ir zvakuciu. Pergyvenu, kad nieko neatsitiktu maziukui zirniukui nuo tu antibijotiku O ka tu nusprendei? Ar visgi vartojai vaistus ar ne? Butu idomu suzinoti
Manau, kad gydytoja skirdama antibiotikus atsizvelgia i nestuma ir skiria tokius, kurie nekenktu maziukui.Kartais antibiotikai gali maziau pakenkti nei liga.Sekmes
man gine skyre taip pat antibiotiku, taip pat stipriu, bet kai pasipiktinau kodel tokiu stipriu, tai sake, kad galima ir silpnu, bet tikimybe, kad jie pades labai maza, o kenkia ne ka maziau. Bakterine vaginoze kenkia vaikiukui daug labiau nei vaistai, negydant gali buti persileidimas, prieslaikinis vandenu nubegimas ir tt. taip kad reikia klausyti gydytoju
Na as jau nusiteikiau, kad viskas turi buti gerai
Tik mazai informacijos internete apie tai, viskas tas pats per ta pati. O apie jau pagimdziusias moteris ir ju vaikelius (kai teko gydytis vaginoze nestumo metu) nieko nera QUOTE(Gudrute30 @ 2010 09 21, 14:55) Bakterine vaginoze kenkia vaikiukui daug labiau nei vaistai, negydant gali buti persileidimas, prieslaikinis vandenu nubegimas ir tt. taip kad reikia klausyti gydytoju
Mes su vyru dar tik planuojame vaikelį, bet man jau baisu, nes esu turėjusi vaginozę, kurią atseit išgydėm, bet po 1-2 mėn vėl atsinaujino
Ar nepakenkė šie antibiotikai Jūsų vaikučiams? |