Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: antibiotikai nėštumo metu nuo vaginozės
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Aš nėščia! > Nėščiosios sveikata
naujoke28
sveikos mamytės,aš čia naujokė,bet man labai reikia jūsų pagalbos. man jau 17 savaičių,mano pirmasis mažiukas...aš sergu makšties vaginoze,prisiskaičiau apie tą ligą visokių negerų straipsnių,viena ginekologė man išrašė stiprių antibiotikų,liepė vartoti po 3mėn.,nuėjau pas kitą,ši suplėšė mano receptą g.gif .tai va norėčiau sužinoti ar kas iš jūsų būdamos nėsčios gėrė antibiotikus,ir ar tai nepakentė mažiukui? padėkit man,prašau...dėkui wub.gif
sanban
Sveika,

Ir pas mane rado sita brudeli blink.gif Mums 12 sav.
Israse antibijotiku ir zvakuciu. Pergyvenu, kad nieko neatsitiktu maziukui zirniukui nuo tu antibijotiku sad.gif

O ka tu nusprendei? Ar visgi vartojai vaistus ar ne? Butu idomu suzinoti ax.gif
Alsė
Manau, kad gydytoja skirdama antibiotikus atsizvelgia i nestuma ir skiria tokius, kurie nekenktu maziukui.Kartais antibiotikai gali maziau pakenkti nei liga.Sekmes 4u.gif
Gudrute30
man gine skyre taip pat antibiotiku, taip pat stipriu, bet kai pasipiktinau kodel tokiu stipriu, tai sake, kad galima ir silpnu, bet tikimybe, kad jie pades labai maza, o kenkia ne ka maziau. Bakterine vaginoze kenkia vaikiukui daug labiau nei vaistai, negydant gali buti persileidimas, prieslaikinis vandenu nubegimas ir tt. taip kad reikia klausyti gydytoju 4u.gif reikia rinktis viena blogybe is dvieju 4u.gif
sanban
Na as jau nusiteikiau, kad viskas turi buti gerai nestuke.gif Musu maziai stipruoliai, atlaikys visk a nestuke.gif
Tik mazai informacijos internete apie tai, viskas tas pats per ta pati. O apie jau pagimdziusias moteris ir ju vaikelius (kai teko gydytis vaginoze nestumo metu) nieko nera doh.gif
Cansado
QUOTE(Gudrute30 @ 2010 09 21, 14:55)
Bakterine vaginoze kenkia vaikiukui daug labiau nei vaistai, negydant gali buti persileidimas, prieslaikinis vandenu nubegimas ir tt. taip kad reikia klausyti gydytoju 4u.gif reikia rinktis viena blogybe is dvieju 4u.gif
*

drinks_cheers.gif mano irgi giliu įsitikinimu, šiuo atveju geriau tinkamai parinkti antibiotikai negu liga..
Skraido
Mes su vyru dar tik planuojame vaikelį, bet man jau baisu, nes esu turėjusi vaginozę, kurią atseit išgydėm, bet po 1-2 mėn vėl atsinaujino sad.gif dabar jau nebesuprantu yra ji pas mane ar nėra, nes kartais pavargina keistos išskyros, prausiuosi tik vandenuku ir kažkaip jos vėl dingsta...

Ar nepakenkė šie antibiotikai Jūsų vaikučiams? 4u.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.