Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Dviragė gimda
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Aš nėščia! > Nėščiosios sveikata
Pages: 1, 2
Levander
Kaip nešiojote vaikelį su dvirage gimda?
Lėlytė
QUOTE(Levanderblu @ 2006 01 08, 11:49)
Kaip nešiojote vaikelį su dvirage gimda?
*

Aš tiksliai nežinau, bet po gimdymo konsultavausi su keliais ginekologais ir jie įtaria, kad priešlaikinį gimdymą man ir galėjo iššaukti dviragė gimda. Buvo augintas placentos pasėlis, infekcija dėja nenustatyta, akušerė niekaip negalėjo nšsiaiškinti kodėl įvyko dalinis placentos atsidalijimas, apsitraukus gimdai buvo atlikti tyrimai ekoskopu tai ji pasakaė, kad panašu jog matosi pas mane dviragė gimda. Šiaip nėštumas nebuvo komplikuotas, tik vaikelis niekaip negalėjo apsiversti, iki pat galo sėdėjo, o dieną prieš gimdymą bandė suktis ir užstrigo. Bet perdaug nesijaudink, tik turėk omeny, kad iki galo gali savo mažiuko neišnešioti. Tai pasisaugok ir tiek smile.gif Sėkmės tau.
Levander
QUOTE(Lėlytė @ 2006 01 08, 12:04)
Aš tiksliai nežinau, bet po gimdymo konsultavausi su keliais ginekologais ir jie įtaria, kad priešlaikinį gimdymą man ir galėjo iššaukti dviragė gimda. Buvo augintas placentos pasėlis, infekcija dėja nenustatyta, akušerė niekaip negalėjo nšsiaiškinti kodėl įvyko dalinis placentos atsidalijimas, apsitraukus gimdai buvo atlikti tyrimai ekoskopu tai ji pasakaė, kad panašu jog matosi pas mane dviragė gimda. Šiaip nėštumas nebuvo komplikuotas, tik vaikelis niekaip negalėjo apsiversti, iki pat galo sėdėjo, o dieną prieš gimdymą bandė suktis ir užstrigo. Bet perdaug nesijaudink, tik turėk omeny, kad iki galo gali savo mažiuko neišnešioti. Tai pasisaugok ir tiek  smile.gif Sėkmės tau.
*

mane jau nuteikė tam,kad galiu neišnešiot iki galo,nes kažkaip sakė,vaikelis iš dešinio rago 7 mėnesy norės pereit į kairį ir tada būna priešlaikinis gimdymas.ir dar sakė natūraliai mažai tikimybės,kad gimdysiu.o gal aš ne taip supratau?
Lėlytė
QUOTE(Levanderblu @ 2006 01 08, 12:15)
mane jau nuteikė tam,kad galiu neišnešiot iki galo,nes kažkaip sakė,vaikelis iš dešinio rago 7 mėnesy norės pereit į kairį ir tada būna priešlaikinis gimdymas.ir dar sakė natūraliai mažai tikimybės,kad gimdysiu.o gal aš ne taip supratau?
*

Na tikriausiai, nes man ir cezarį atliko, per daug rizikos. Na aš išnešiojau oilnas 36sav. bet visdėlto mažiukei reikėjo deguonies kaukės ir apie porą sav. pagulėjo inkubatoriuje, o va kitą gimdė 35sav. ir vaikiukui tik porą parų reikėjo papildomai deguonies, po to tik stebėjo. Na gal dar priklauso kaip tiklsiai nustatyta gimdymo data.
Levander
QUOTE(Lėlytė @ 2006 01 08, 12:33)
Na tikriausiai, nes man ir cezarį atliko, per daug rizikos. Na aš išnešiojau oilnas 36sav. bet visdėlto mažiukei reikėjo deguonies kaukės ir apie porą sav. pagulėjo inkubatoriuje, o va kitą gimdė 35sav. ir vaikiukui tik porą parų reikėjo papildomai deguonies, po to tik stebėjo. Na gal dar priklauso kaip tiklsiai nustatyta gimdymo data.
*

aš jau susitaikiau su ta mintim,kad neteks sužinot,kas tas natūralus gimdymas verysad.gif tik vat domina dar vienas dalykas.po kiek laiko nebejauti,kad daryta operacija?
Lėlytė
QUOTE(Levanderblu @ 2006 01 08, 12:36)
aš jau susitaikiau su ta mintim,kad neteks sužinot,kas tas natūralus gimdymas verysad.gif tik vat domina dar vienas dalykas.po kiek laiko nebejauti,kad daryta operacija?
*

Na randas nejautrus pasidarė tik neseniai, nes porą mėn. tai net nemalonu būdavo, kai vyras apkabindavo per liemenį. O kas liečia smileysex.gif tai maždaug kaip ir daugumai po kokių 6-8 sav. tai va nepergyvenk, viskas bus gerai 4u.gif
Levander
QUOTE(Lėlytė @ 2006 01 08, 14:48)
Na randas nejautrus pasidarė tik neseniai, nes porą mėn. tai net nemalonu būdavo, kai vyras apkabindavo per liemenį. O kas liečia  smileysex.gif tai maždaug kaip ir daugumai po kokių 6-8 sav. tai va nepergyvenk, viskas bus gerai  4u.gif
*

tikiuosi,kad vaikelis neskubės.draugei 26 sav.prasidėjo priešlaikinis,bet sustabdė clap.gif sakė,visa laimė,kad vandenys nenubėgo
bimbiriukas
O as su dvirage gimda savo leliuka isnesiojau iki paskutines dienos. Nėštumas buvo normalus. Irgi pradžioje duktytė sėdėjo, bet pačiomis paskutinėmis dienomis apsivertė. Pagimdžiau natūraliu būdu ir labai greitai.
Taigi, nenusiminkit ir nepasmerkit savęs iš anksto сezariams ar priešlaikiniams gimdymams. Saugotis, žinoma reikia, bet gali viskas būti ir tvarkoje. Sėkmės!
nikitaL
Pažystu vieną paną,kuri taip pat turi dviragę gimdą,kiek žinau ji pirmą kartą kiek sunkiau pastojo,bet dabar jau turi du berniukus vienam jau 10m. kitam 7m.Kaip nešiojo ir kaip pagimdė deja negaliu tau pasakyti,nes mūsų keliai jau labai seniai išsiskyrė.
Nuska
Kiekvienas atvejis unikalus. Kai prieš porą metų gulėjau ligoninėje po gimdos miomos operacijos, šalimais gulėjo ir mergina, kuriai buvo atlikta gimdos plastika, t.y. operuota dviragė gimda. Ji turėjo tris persileidimus ir visų jų priežastis, kaip spėjo gydytojai, dviragė gimda. Tiesa persileidimai įvykdavo apie 10-12 savaitę. Po detalių tyrimų gydytojai pasiūlė darytis operaciją. Vat tik nežinau ar jai galų gale pavyko susilaukti vaikelio.
Čia jau daug kas priklauso nuo pačios gimdos, kiek ji elastinga ir pan. Kitos išnešioja, pagimdo ir tik po kurio laiko sužino kad turi dviragę gimdą. Ne visada tas dviragiškumas kliudo ir nereikia gasdintis ankščiau laiko.
nikitaL
nuska,man tavo katines labai patinka bigsmile.gif
pieva 123
aciu dievui ne as viena tokia biggrin.gif man jau 12 savaite bet sunkei sekasi tai jauciu kad pries laika teks gimdyti cia mano tokia mintis bet stenksiuos iki galo kovoti biggrin.gif
vilka_vagilka
Mano gimda irgi dviragė, nėštumas dar tik 8 savaičių. Kol kas viskas gerai. Pastoti sekėsi sunkiai, net tris metus negalėjom susilaukt vaikelio.
Tikiuosi pavyks išnešiot. O Cezario tai visai norėčiau.
Aronija
Sveikos, ir mano gimda dvirage, sunkiai sekesi pastoti... bet aciu Dievui pasiseke...
Gyd. manes neperspejo apie kazkokias tai problemeles nestumo metu... siandien kaip tik uzklausiu...
vilka_vagilka
Labai idomu ką tau gydytoja pasakė dėl tavo gimdos.
*Marta*
mano gimda dvirage ir as puikiai isnesiojau savo mergyte wub.gif ginekologas sake, kad kas trecia moteris turi tokia gimda ir ju yra ivairiu formu biggrin.gif o pastojau netiketai, gal 2 savaites po vestuviu blush2.gif o tikejomes tik po 2 metu wub.gif dar + as neturiu vienos kiausides, tai tikimybe pastoti buvo tik 50 procentu tongue.gif
Papildyta:
QUOTE(Aronija @ 2007 02 06, 15:47)
Sveikos, ir mano gimda dvirage, sunkiai sekesi pastoti... bet aciu Dievui pasiseke...
Gyd. manes neperspejo apie kazkokias tai problemeles nestumo metu... siandien kaip tik uzklausiu...
*

problemeles gal tik tokios, kad daugiau ilsetis turi, daznesni persileidimai, bet jei tikesi ir noresi, viskas bus puiku 4u.gif
5imute
Man ir pasakė, kad pas mane dviragė. Prieš nėštumą buvo kriaušės forma, o kai pastojau... Na tikiuosi geriausio bigsmile.gif
Gal kas turi pasakojimų ir patrities plačiau šia tema, nes internete apie šią temą nedaug informacijos, o ir gydytojas nieko nepasakė.
Lime
Tiksliai nežinau, ką reiškia dviragė gimda, bet kai man darė cezarį, gydytojas sakė, kad mano gimda širdelės formos g.gif . O ir išnešiojau aš beveik 42 savaites. Tai aš paskui savo ginės klausiau, ką tai reiškia,o ji sakė, kad galėjo didesnė tikimybė sunkiau pastoti. Bet mum tai gan lengvai pavyko ax.gif
rug
mano sesers draugės gimda dviragė. abu vaikučius pagimdė 33savaičių. vaikutis auga viename gimdos šone, jam labai maža vietos, visas vargšiukas susisukęs. mergytei užteko tų savaičių, o berniukui teko inkubatoriuj pagulėt, plaučiai nebuvo susiformavę. šiaip viskas gerai
Levander
atsiminiau, kad užvedžiau temą apie tai biggrin.gif tai pasakysiu, kad aš savo stebuklėlį išnešiojau 39 sav wub.gif ir darė cezarį... tam jau buvau nuteikta nuo pat nėštumo pradžios...
vaikelio laukimas buvo labai sunkus unsure.gif
Anafora
Mano kolegė sakė, kad irgi sunkiai pastojo (jai irgi dviragė, bet tai pastebėjo tik per gimdymą doh.gif ) - darė cezarį, nes pati nepagimdė. Vaikučiai (turi dvi mergytes) sveiki thumbup.gif
EJZ
Sveikos mergeliukės, verysad.gif
Turiu draugę jos gimda dviragė, ji pastojo tačiau apie savąją gimdą šių dalykų nežinojo. Pastojo kai buvo Airijoje, ir sunkoka situacija buvo vaikelis neišvydo pasaulio, buvo labai sunku jai žinoma ir mums gyvenantiems su ja.
Tai viskas būtų buvę gal ir gerai jei ji būtų didesnė lepunėlė. Jus mergikės turite labai save saugoti ir mylėti, jokių langų plovimų, darbų dvylika valandų per parą, jums reikia daug miego, poilsio ir daug vitaminų.
Kaip aš čia primokiau, lyg būčiau kokia tai .... blush2.gif
Man tada tiesiog labai skaudu buvo dėl draugės pykau ant jos, nors ką čia... Pati turėjau persileidimą, žinau kas tas yra...
Sagokite save brangiosios.
rug
o mūsų ta mergička tai labai lengvai pagimdė. su berniuku, tai vos spėjo iki ligoninės nuvaryt, tik ant stalo ir jau yra doh.gif . ir dar kokiu būdu blink.gif - iš pradžių užpakalis, paskui kojos, ir tik tada lelius doh.gif . ir jokio įplišimo. nu duoda kartais mergičkos biggrin.gif
Levander
QUOTE(EJZ @ 2007 04 12, 17:17)
1. Pastojo kai buvo Airijoje, ir sunkoka situacija buvo vaikelis neišvydo pasaulio, buvo labai sunku jai žinoma ir mums gyvenantiems su ja.
2. Jus mergikės turite labai save saugoti ir mylėti, jokių langų plovimų, darbų dvylika valandų per parą, jums reikia daug miego, poilsio ir daug vitaminų.
3.Kaip aš čia primokiau, lyg būčiau kokia tai .... blush2.gif
*

1. liūdna verysad.gif
2. aš tai visą nėštumą nešiojau vaikelį kaip kiaušinį biggrin.gif ir nuo 2 nestuke.gif mėn turėjau biuletenį mirksiukas.gif puse nėštumo ligoninėje praleidau doh.gif o kai ne ligoninėje, tai dažnai savo lovoje biggrin.gif bet nieko-iškenčiau ir dabar džiaugius tuo stebukliuku, kuriai už 4 dienų metukai wub.gif
3. viskas gerai friends.gif
QUOTE(rug @ 2007 04 22, 19:04)
o mūsų ta mergička tai labai lengvai pagimdė. su berniuku, tai vos spėjo iki ligoninės nuvaryt, tik ant stalo ir jau yra doh.gif . ir dar kokiu būdu blink.gif - iš pradžių užpakalis, paskui kojos, ir tik tada lelius doh.gif . ir jokio įplišimo. nu duoda kartais mergičkos biggrin.gif
*

būna ir tokių stebuklų biggrin.gif

aš dar gėriau vaistukus, kurie stabdo persileidimą, priešlaikinį gimdymą, tai kaklelis ant tiek sutvirtėjo, kad net nesidarė schmoll.gif per 7 valandas nesulaukėme jokios veiklos schmoll.gif
Grasilda
Na dvirage gimda tai dvirage, o va as turiu isvis dvi atskiras gimdas su dviem kakleliais blush2.gif Esu labai labai retas egzempliorius, o kai kurie gydytojai isvis pirma karta susidare su tokiu atveju kaip mano. Kai pries 4metus turejau problemu (makstyje turejau pertvara), operacijos metu pamate mano tas dvi gimdas, tai iskart pasake: Vaikeli, tu niekada negalesi tureti vaiku... O jei pavyks pastoti, nuolat bus persileidimai. Tai patikekit, po tokiu gydytoju zodziu buvau praradusi vilti ir be galo kankinausi cray.gif Bet va, kai nusprendem su savo brangiausiu vis delto pabandyti, tai palikom labai laimingi clap_1.gif Nes jau 2menesiukus su virsum dziaugiames savo rezultatu-nuostabiu suneliu 2.gif Be abejo, nestumas buvo be galo sunkus, teko daug ir ligoninese paguleti, ir griezto rezimo laikytis, nes daznai grese persileidimas, bet man pavyko!!! clap.gif Ir stai, as jau mama wub.gif soske.gif
Abo
Kaip fainai 4u.gif
Grasilda
QUOTE(Abo @ 2007 10 26, 17:00)
Kaip fainai  4u.gif
*

Tikrai taip Abo, be galo faina rolleyes.gif Pasirodo, kartais buna stebuklu sioje zemeleje ir ne visada reikia klausyti, ka sako daktarai, nes jie irgi klysta mirksiukas.gif
čiaudanti bitė
Mano gimda dvirage, pirmas nestumas buvo kairiajame rage ir dvylikos savaiciu ivyko persileidimas... tas ragas kazkoks kreivas ar jo kaklelis kreivas g.gif na nezinau, bet antras nestumas uzkibo desiniajame - normaliame rage ir isnesiojau puikiai ir pati pagimdziau 39 savaite, dabar vel desiniajame rage viskas vystosi gerai tikuosi sekmingai isnesioti smile.gif
Alizee
QUOTE(ciaudanti bite @ 2007 10 30, 10:40)
Mano gimda dvirage, pirmas nestumas buvo kairiajame rage ir dvylikos savaiciu ivyko persileidimas... tas ragas kazkoks kreivas ar jo kaklelis kreivas g.gif  na nezinau, bet antras nestumas uzkibo desiniajame - normaliame rage ir isnesiojau puikiai ir pati pagimdziau 39 savaite, dabar vel desiniajame rage viskas vystosi gerai tikuosi sekmingai isnesioti smile.gif
*

Norejau Taves paklausti,ar nesiule is anksto daryti cezario del dvirages gimdos?Ar gimdymas nebuvo sunkus?Nes pas mane irgi ta pati problema ir gydytoja siulo daryti planini cezari,bet as taip noriu pati pagimdyti,tai i mano nora labai abejingai atsake,kad galit bandyti,tai po to dar labiau pasimeciau unsure.gif
čiaudanti bitė
Ginekologai net neuzsimine apie cezari smile.gif, bet gimdziau KMUK. Viskas klostesi gerai, pagimdziau greitai ir manau, kad pakankamai lengvai. Dabar esu 37 savaite nescia ir vel gimdysiu KMUK tikiuosi vel pasiseks smile.gif
Alizee
QUOTE(ciaudanti bite @ 2008 01 13, 18:13)
Ginekologai net neuzsimine apie cezari smile.gif, bet gimdziau KMUK. Viskas klostesi gerai, pagimdziau greitai ir manau, kad pakankamai lengvai. Dabar esu 37 savaite nescia ir vel gimdysiu KMUK tikiuosi vel pasiseks smile.gif
*

Aciu labai uz atsakyma 4u.gif ,dar norejau paklausti kokioje padetyje buvo tavo maziukas isitaises?
čiaudanti bitė
Prasom, nera uz ka smile.gif, mergycka buvo tvarkingai isitaisiusi galvyte zemyn ir gime greitai, dabar leliukas irgi jau isitaises teisingai - galvyte isitaciusi.
Alizee
QUOTE(ciaudanti bite @ 2008 01 15, 14:06)
Prasom, nera uz ka smile.gif, mergycka buvo tvarkingai isitaisiusi galvyte zemyn ir gime greitai, dabar leliukas irgi jau isitaises teisingai - galvyte isitaciusi.
*

Tai kaip suprantu maziukas gulejo,o ir dabar antras kleckiukas smile.gif guli galvyte zemyn o kojytes virsuje ar ne?O pas mane kitaip kojytes vienam sone jauciasi tarsi viename rage,kunelis tarsi i kita puse pereina,bet galvyte tai apacioje nusileidusi,nes ir nera vietos jam guleti taisyklingai vertikaliai,tad net nezinau.Eisiu kita savaite vel pas gydytoja,bet manau vel ta pati cezari pasiulys ir tiek,vis delto,kad ir kaip sarkastiskai skambetu,cezari lengviau atlikti gydytojai,nei vargti kol pagimdo naturliu budu,na bus matyti
Puuga
As irgi turiu dvirage.
Pirma mergyte sunkiai nesiojau, kraujavimai, gulimas rezimas, istriza ir sedima leliuko poza, stiprus gimdos susitraukimai ir t.t Gime CZ
O antra mergyte nesiojau daug lengviau, aisku labai saugojausi, bet ji jau apsiverte zemyn galvyte ir pagimdziau pati. Tai ir buvo nuostabiausias dalykas, aciu Gydytojui. Aisku jis minejo kad man labai pasiseke.

Alizee jei tu Vilniuje, galiu rekomenduoti gyd
Alizee
QUOTE(Puuga @ 2008 01 17, 13:46)
As irgi turiu dvirage.
Pirma mergyte sunkiai nesiojau, kraujavimai, gulimas rezimas, istriza ir sedima leliuko poza, stiprus gimdos susitraukimai ir t.t Gime CZ
O antra mergyte nesiojau daug lengviau, aisku labai saugojausi, bet ji jau apsiverte zemyn galvyte ir pagimdziau pati. Tai ir buvo nuostabiausias dalykas, aciu Gydytojui. Aisku jis minejo kad man labai pasiseke.

Alizee jei tu Vilniuje, galiu rekomenduoti gyd
*

Aciu labai,kad atsiliepei,labai miela 4u.gif .Taip as Vilniuje,siuo metu lankausi VGN pas Tvaronaviciene,bet labai noreciau antros gydytojo nuomones,jeigu gali parekomenduok gydytoja,nes net nezn kur kreiptis privaciai.
Abo
QUOTE(Levander @ 2007 04 11, 12:35)
atsiminiau, kad užvedžiau temą apie tai  biggrin.gif  tai pasakysiu, kad aš savo stebuklėlį išnešiojau 39 sav  wub.gif  ir darė cezarį... tam jau buvau nuteikta nuo pat nėštumo pradžios...
vaikelio laukimas buvo labai sunkus  unsure.gif
*

wuo, jau ir kito laukiat biggrin.gif
Levander
QUOTE(Abo @ 2008 01 18, 11:54)
wuo, jau ir kito laukiat  biggrin.gif
*

laukiam laukiam wub.gif
bet nėštumai kokie skirtingi... dabar jokių skausmelių nejaučiu, pas daktarą lankausi kaip normalus žmogus biggrin.gif kas mėnesį... o ir ta dviragė gimda visai kitokia... nuotraukoj jos net nesimato..
waterly
Pas mane dvirage gimda, turejau 4 kartus persileist, kad pamatytu dviragiskuma. O pastodavau vis tai vienam tai kitam rage. Po to, nepastojau 3,5 metu. Gydytojai jau sake, vsio, nebent inseminacija. Na, pradejom su MB darytis visus tyrimus inseminacijai, man nuotraukas padare, nusprende jau ir laparaskopija daryt... deja nepasiseke, pastojau ir normaliai, pacioje gimdoje, o ne rage tongue.gif Tikiuosi viskas bus mano zirniukui gerai wub.gif
čiaudanti bitė
O as tik pagimdzius antraji vaikeli suzinojau, kad ne tik dvirage gimda turiu, bet dar ir makstis su pertvara blink.gif dziaugiuosi, kad sios patologijos nesutrukde tureti vaikuciu smile.gif
Grasilda
QUOTE(ciaudanti bite @ 2008 03 15, 11:53)
O as tik pagimdzius antraji vaikeli suzinojau, kad ne tik dvirage gimda turiu, bet dar ir makstis su pertvara blink.gif  dziaugiuosi, kad sios patologijos nesutrukde tureti vaikuciu smile.gif
*

Labutis, ciaudanti bite!

As lygiai tokia pacia patologija turejau-maksties pertvara, bet ji man trukde lytiniams santykiams ir ja privalejo pasalinti, nes bedu buvo ojojoi kokiu del jos blink.gif unsure.gif O tau nebuvo jokiu problemu del to? Matai, pas mane yra dvi atskiros gimdos su atskirais kakleliais, tai as isvis anomalija kazkokia blush2.gif
čiaudanti bitė
QUOTE(Grasilda @ 2008 03 19, 10:22)
Labutis, ciaudanti bite!

As lygiai tokia pacia patologija turejau-maksties pertvara, bet ji man trukde lytiniams santykiams ir ja privalejo pasalinti, nes bedu buvo ojojoi kokiu del jos blink.gif  unsure.gif  O tau nebuvo jokiu problemu del to? Matai, pas mane yra dvi atskiros gimdos su atskirais kakleliais, tai as isvis anomalija kazkokia  blush2.gif
*

Ne, man netrukde visiskai nieko nejauciau, tai gydytoja stebejosi smile.gif vyras irgi pareiske, kad ir jis nieko keisto ,,ten'' nepajuto niekada lotuliukas.gif
Taciau gydytoja uzsimine, kad vertetu kada nors ta nesamone pasalinti unsure.gif
Oceane
Ar sirdies formos gimda tai kaip ir dvirage? Man pasake, kad tokia turiu, nors sunu isnesiojau ir pagimdziau nieko apie tai nezinodama. Dabar zinau tik tiek, kad kudikis ne rage... Gine sako, kad viskas gerai ir, kad jokiu neigiamu pasekmiu buti negali. Bet man vis tiek neramu...
RavenBlack
QUOTE(Oceane @ 2008 04 20, 17:25)
Ar sirdies formos gimda tai kaip ir dvirage? Man pasake, kad tokia turiu, nors sunu isnesiojau ir pagimdziau nieko apie tai nezinodama. Dabar zinau tik tiek, kad kudikis ne rage... Gine sako, kad viskas gerai ir, kad jokiu neigiamu pasekmiu buti negali. Bet man vis tiek neramu...
*

Sveikute<
Pas mane ta pati problema, tai gydytoja sake, kad 90proc. turincioms tokia forma, nebuna jokiu nesklandumu, juolab kad viena jau turi 4u.gif
viskas bus OK
laukinė kriaušė
o mano gimda is viso kazkokios keistos formos. lyg perlenkta...

kiek baisoka. man 10 sav., jau savaite atgulejau ligonineje...

itariu i visus darbus spjausiu ir drybsosiu lovoj it koks kiausinis verysad.gif

bent jau iki 13-14 savaitea.
mundze
mano irgi dvirage, su kazkokia pertvara. Kai 7 savaitej pradejo kraujuoti, klinikose pasake, kad vilciu i pirma nestuma nedeciau. Kai be vargo sulaukiau 18 sav. kita gyd. pasake, kad 24 sav. galiu "pamesti "vaika. Dabar 31 sav. Pilvo forma keistoka buna kai susitraukia biggrin.gif nes pas mane vienam rage vaikas, kitam placenta blink.gif Dvirage ar normali, manau isnesiosiu kaip ir turincios normalias gimdas, tik va gali cezaris buti... unsure.gif
jurate_k
Laba visoms,
man irgi itaria tokia anomalija verysad.gif jau man kazkaip baisu daros, nors esu dar tik 4 sav nestuke.gif
egliuzke
QUOTE(jurate_k @ 2008 07 01, 08:35)
Laba visoms,
man irgi itaria tokia anomalija verysad.gif jau man kazkaip baisu daros, nors esu dar tik 4 sav  nestuke.gif
*

Manau neprisigalvok problemų 4u.gif , kiek su gine kalbėjom kad su tom anomalijom yra rizika persileidimo, bet dauguma merginų išnešioja sveikus garžius vaikelius ir kai kurios net nežino kad turi tas anomalijas mirksiukas.gif , taip kad lengvo nešiojimo wub.gif
jurate_k
QUOTE(egliuzke @ 2008 07 01, 12:34)
Manau neprisigalvok problemų  4u.gif , kiek su gine kalbėjom kad su tom anomalijom yra rizika persileidimo, bet dauguma merginų išnešioja sveikus garžius vaikelius ir kai kurios net nežino kad turi tas anomalijas  mirksiukas.gif , taip kad lengvo nešiojimo  wub.gif
*

aciu uz palaikyma 4u.gif
laukinė kriaušė
Sveikos, esu pikta ant kai kuriu gydyoju is privacios poliklinikos. prigasdino, kad keista gimda, dvirage, padidejusi ir t.t.

Nuejus pas genetikus, paklausiau del gimdos formos... Pasake, kad normali. Velaiu del kraujavimo teko ligonineje paguleti, dar paklausiau ten esanciu gydytoju del gimdos formos. vel patikino, kad nieko keisto nemato, tiesiog kai kurie gydytojai nemokedami naudotis echoskopu slapimo pusle palaiko gimdos dalimi ir pan.

Linkiu visoms puikiai isnesioti vaikucius ir nepasiklaiuti virno gydytojo nuomone.
Sunkissed
Sveikos,vakar dariausi echo,or man pasake ,kad gimdoje yra pertvara,Vaikeliui maza vietos,jis guli ant sprado aukstelikas ir susirietes verysad.gif
Man jau baisu darosi ,kad kas jam gali atsitikti unsure.gif
Dariausi 13 savaite echo ,nepastebejo jokios pertvaros.
Ar ji kenkia vaisiui?Man nelabai paaiskino,gal labai gazdint nenorejo
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.