ievuzas
2010 07 07, 23:10
sveiki, turiu asigmatizmą, su kuriuo gyvenu nuo pat gimimo. Esu pasiryžusi akių operacijai, tik ieškau informacijos, kur geriausia darytis? Kadangi silpnos akys, kaip supratau iš aprašymo, tai lazeris netinka. yra kažkoks būdas, kai priauginamas lęšis. gal kas darėtės tokią operaciją?
dar klausimėlis, kokią kliniką pasirinkti? kol kas radau www.akiuklinika.lt ir www.lasik.lt o galbūt geriau ieškotis užsienyje?
p.s. kaip gauti, jei įmanoma, kompensaciją iš ligonių kasų?
Traleliushke
2010 07 09, 14:42
Labas,
daugeli metu taip pat turiu astigmatizma, miopia. Domejausi operacija Lietuvoje, istyre akis, uz konsultacija, zinoma, reikejo moketi, israse lasiuku akims (nors ten labiau, rodos kaip zele akims, nes istyre pasake kad mano akiu pavirsius kaip suskirdusios ranku odos-visas serpetotas), naudojau kelis men, vel nuejau, istyre, visgi nuosprendis buvo toks kad operacija galima (pirma reiktu koreguoti astigmatizma, tada veliau regejima atstatyti), bet po 5-10 metu tokiu atveju vel sugrizti tektu prie akiniu. Apsisprendziau nesidaryti.
Praejus 4 metams vel domejausi tokia operacija, tik si karta budama Londone. Isvados tos pacios- blogai matantiems astigmatikams tokios operacijos nelabai patartinos, nes vistiek prie akiniu grizt teks. Ir papildomi niuansai mano atveju pasireikstu 70 proc tikimybe: prastas regejimas tamsesniu paros metu, galimas akiu perstejimas, palaipsniui prastejantis regejimas, privesiantis prie akiniu pakartotinio nesiojimo tikrai. Pasirinkau siuo atveju vienadienius kontaktinius lesius astigmatikams. Toliau 'draugausiu' su akinukais, o eidama kur i svente ar tiesiog noredama ta diena atrodyti kitaip turesiu po ranka astigmatinius kontaktinius lesius.
ievuzas
2010 08 07, 14:15
o kokio tipo operacija jums siule? lazeri? ar ta lesiuko priauginima?
Borzika
2010 08 08, 11:03
| i |
| Prašom pasinaudoti 'Paieška' - panaši tema tikrai yra. |