Sveiki, vel reikia konsultacijos sugalvojom virtuvej statyti kampini baldu komplekta, bet kampines kriaukles labai dideles, kazkaip uzgriozdintu virtuve (ji standartine 7 kv). Galvoju, kad graziai atrodytu apvali, bet nezinau ar patogu, kazkaip iprasta yra keturkampe Gal kas turejot ir vienokias, ir kitokias, ar yra skirtumas? kuri patogesne?
Jei statysit baldu komplekta kur viena spintele skaitosi kampine- dureles atsidaro kampu.Tai tokia spintele uzima daugiau vietos. Jos matmenys minimaliai 900x 900 mm. Kaip paprastos spinteles gylis apie 600 mm. Manau geriau statyti dvi iprastas spinteles kampu. Tada geriau bus isnaudotas plotas, nes is spinteles po kriaukle maza naudos- ten daugiausiai laikai siuksles darzoves.
Venecija
2004 05 19, 09:41
Musus virtuvej dabar yra apvali kriaukle.  Mes taip pat statem kampini baldu komplekta ir norejom, kad kraiukle butu kampe. Kad kazkuom labai jau skirtusi nuo kvadratines, tai nepastebejau.  Musu virtuvej apvali man atrodo graziau. Keturkampe yra pas mano tevus. Tai skirtumas tame, kad ju kriaukle nera pakankamai gili, o musiske gili, todel plaunant indus maziau prisitasko.
RAMAŠKA
2004 05 19, 09:47
Pas mane kampinej spintelej apvali kriaukle- man ir patogu ir graziai atrodo O vat dureles darineti nera labai patogu  todel kad nereiketu ju daznai malti, siuksline laikom tiesiog pacioje virtuveje( na nusipirkau tokia su uzdengiamu vartomu dangciu). Tai vat ta spintele liko man toks mini sandeliukas
O as kai kalbejau su baldininkais tai sake, kad kampine spintele maziausia gali buti 80x80 cm? O kai dvi sustumi ar ten normaliai kriaukle telpa? man atrodo kampine patogiau
Venecija
2004 05 19, 10:04
| QUOTE (Ingule @ 2004 05 19, 10:01) | O as kai kalbejau su baldininkais tai sake, kad kampine spintele maziausia gali buti 80x80 cm? O kai dvi sustumi ar ten normaliai kriaukle telpa? man atrodo kampine patogiau |
Pas mus normali spintele. Zinoma, kad antrasis variantas patogesnis, bet jis uzima vietos daugiau, todel ir pati virtuve tampa mazesne.
ir dar o spinteles dydis ne nuo kriaukles dydzio priklauso? Gal jei kriaukle apvali (mazesne nei kampine) tai ir spintele gali buti kampine mazesne?
Racionaliau vietos atzvilgiu daryti pirma atveji(agal brezinius) ir kriaukle montuoti labiau i isore ne prie sienos tada patogiau prieiti Pacios kriaukles forma itakos neturi dek kokia tau patogi- jei nori dek apvalia tik gilesne O del kampines spinteles matmenu jei spintele 800x800- dureles bus apie 30 cm dydzio ir gali buti nelabai patogu pataria daryti 40 cm tada dureles buna apie 40cm. ( as pati baldu technologe)
Slyvute
2004 05 19, 10:26
Pas mus tai tas antras variantas, kur grynai kampine spintele. Esu labai patenkinta ir ne ka daugiau tos vietos uzima ir prie kriaukles patogus priejimas ir spintele isnaudota (mini sandeliukas) ir zymiai graziau atrodo. O del kriaukles, tai manau didelio skirtumo nera: apvali ar kvadratine
Ingule, pas mane virtuveje apvali kriaukle. Nera jokio skirtumo. Tik reiktu atkreipti demesi i keleta dalyku: jei gali tam skirti pakankamai pinigu, tai ideali yra is akmens mases ir gili. Tokia kriaukle kainuoja nuo 600-800lt iki ... Mums tai buvo nereali kaina, bet po to ikalbejo ir dabar labai dziaugiuosi. Ji nesibraizo, ant jos nesimato jokiu nesvarumu, nelieka demiu nuo isdziuvusiu lasu. Kadangi kriaukle gili, tai neaptasko beveik sienos plyteliu, na, nebent jau tenai suni ar kate maudytum. Tik nepirkit metalines. Tai tragedija!
Venecija
2004 05 19, 11:45
Na musu kriaukle tikrai daug maziau kainavo nei 600-800 litu. Ir metaline ji  tacaiu, kad butu tragedija, tai nepastebejau. gal dar per mazai laiko ja naudojames (daugiau nei 1 metai) Taciau ji nesibraizo, nelieka lasu, nesvarumu. Ir kaip jau minejau, yra pakankamai gili
Svajoklyte
2004 05 19, 12:15
PAS MANE JAU 5 METAI APVALI KRIAUKLĖ . MAN LABAI PATOGU, NES PUODAI , KEPTUVĖS, LĖKŠTĖS IRGI APVALŪS . PRIEŠ 5 METUS TAI BUVO NE TIK PATOGU , BET IR ORIGINALU. IR DAR, BŪTINAI REIKIA ŽIŪRĖTI , KAD KRIAUKLĖJE BŪTŲ SKYLĖ KRANUI , NES KITAIP KRANAS ĮSTATOMAS Į SPINTELĖS STALVIRŠĮ IR NUO DRĖGMĖS STALVIRŠIS DEFORMUOJASI .
lauieva
2004 05 20, 12:08
Na pas mus apvali kriauklė jau šešti metai, ji metalinė ir gana neblogai atrodo, tik dažniau reikia pavalyt, o valosi ji puikiai . Dėl gylio tai ji gili, žymiai gilesnė negu kvadratinė. Tik vienas trūkumas prie jos nėra padėkliuko išplautiems indams dėti ir vandeniui nubėgti, nors apvalių kriauklių su tuo padėkliuku jau dabar yra. Iš pirmo žvilgsnio atrodo gal ir galima be jo apseit, bet po to pamatai kad tai didelis trūkumas
indreja
2004 05 20, 12:20
Turejau progos isbandyti ir apvalia kriaukle be padekliuko,ir su padekliuku. Be abejo,kad su padekliuku daug patogesne. O siaip man apvali kraiukle labai  ,daug labiau patinka nei keturkampe. Kai projektavome savo virtuves komplekta,norejau tokio,kaip parodyta antrame brezinyje,taciau mus atkalbejo ir dabar spinteles sustatytos taip,kaip parodyta pirmame brezinyje. Kriaukle randasi desineje puseje,o kaireje-labai talpi spintele  .
P@nter@
2004 05 25, 10:29
| QUOTE | Tik nepirkit metalines. Tai tragedija!
|
Ir visai ne tragedija, o kai neturi daug litu tai visai  Ir pas mane ji apvali, ir pakanka joje vietos nes yra gilesne, ir istatyta inai ne kapminėj spintelėj, o kad gražiau būtų tai kranas pasuktas taip kad butu kampe  ir grazu ir patogu galeciau nufotkinti ir ideti pasiziuret  Bet tikrai gal nufotkinti  pagyrūnas
Ugniaplaukė
2006 03 10, 10:39
jei gili, tada labai patogu, niekas neapsitasko.
Pas mus virtuvej apvali su aikstele, labai gerai
boruzhe
2006 03 13, 16:02
Pas mane kriauklė buvo kvadratinė, o dabar yra apvali su krašteliu indams padėti. Įmontuota kampinėje spintelėje. Nežinau, bet man labai liuks, nei vietos neužima nei ką  Ir spintelė kaip stintelė, ne ką daugiau vietos užima nei 2 atskiros, o ir naudoti man patogiau
Pas mane irgi virtuvej kriaukle apvali su padekliuku sone,labai gerai sudet isplautus indus,man liuk.
Mano virtuvytėj taip pat apvali kriauklė,patogi,gili. Tik pas man be visokių ten šone esančių padėklų. Nepatinka jie man.Galiu dar patarti jei pirksi metalinę tai pirk tik nelygaus metalo,tokia lyg grublėta.Šią lengviau prižiūrėti,nei lygią metalinę.  Ir būtinai,kad kriauklėj būtų skylė maišytuvui.Į stalviršį montuojami maišytuvai nestabiliai stovi ir greičiau stalviršis susigadins.
na nusipirkom mes apvalią kriauklę, nelygiu paviršiumi, su padėkliuku. o kas dėl skylės, tai šiais laikais jas išpjauna ir kriauklėje, nebūtina stalviršio pjaustyti
levrete
2006 05 24, 22:13
nelygus pavirsius? nemacaiu tokios, gal foto galetumet imest ar kokia nuoroda. musu Siauliu kaime tokiu nemaciau pirkt.
QUOTE(levrete @ 2006 05 24, 22:13) nelygus pavirsius? nemacaiu tokios, gal foto galetumet imest ar kokia nuoroda. musu Siauliu kaime tokiu nemaciau pirkt. Na, jau musu kaime tikrai yra nelygiu pavirsiumi, jei nera klausk pardavejo. Gal neteisingai uzrasysiu gamintoja Franke jos nera labai brangios, bet yra ir lygiu ir grubletu. Na, bet siuo metu pirkciau tik akmens mases  Del ju musu kaime dar nesidomejau , idomu ar rasiu  jei ne teks i sostine vaziuoti kriaukles pirkti
levrete
2006 05 25, 11:04
QUOTE(lovely @ 2006 05 25, 08:07) Na, jau musu kaime tikrai yra nelygiu pavirsiumi, jei nera klausk pardavejo. Gal neteisingai uzrasysiu gamintoja Franke jos nera labai brangios, bet yra ir lygiu ir grubletu. Na, bet siuo metu pirkciau tik akmens mases  Del ju musu kaime dar nesidomejau , idomu ar rasiu  jei ne teks i sostine vaziuoti kriaukles pirkti  akmens mases su visu stalvirsiu tai siule Vokej musu kaime. reiks pasidomet Franke kriauklem, aciu.
princiupesa
2006 05 25, 14:16
QUOTE(Vidulė @ 2004 05 19, 13:15) IR DAR, BŪTINAI REIKIA ŽIŪRĖTI , KAD KRIAUKLĖJE BŪTŲ SKYLĖ KRANUI , NES KITAIP KRANAS ĮSTATOMAS Į SPINTELĖS STALVIRŠĮ IR NUO DRĖGMĖS STALVIRŠIS DEFORMUOJASI . Šiek tiek paprieštarausiu del skylės. Na, mes nusipirkom ovalią kriauklę be skylės, tai gelėjome ją apsukti taip, kad padėklas būtų kairėje arba dešinėje pusėje. O skylę mums išgrežė meistriukai. Nors gal su apvaliom kita kalba nei su apvaliom  Bet dėl patogumo, tai tikrai patogu. O ir mieliau atrodo  Ai, dar kalėjote apie "nelygų paviršių". Tai parduotuvėse šį reiškinį vadina "dekoruoto plieno paviršius". Toks būna su mažais ranteliais. Labai gerai, mažiau matosi visokios vandens nuosėdos ir kt.
Raganiūkštė
2006 05 25, 14:20
Norėčiau porą pastabų dėl kainų. Turiu virtuvėj gilią apvalią akmens masės kriauklę; maišytuvas įmontuotas kriauklės kraštan. Kriaulė ir maišytuvas - Franke firmos, o kainavo atitinkamai 400 Lt ir 200 Lt. Nepasakyčiau, kad kas nors ne taip, nors ir pigesnė už pvz. Schock. Pastarosios nepirkau ne tiek dėl didelės kainos, kiek dėl to, kad negalėjo pasiūlyti man reikalingos spalvos - rudos (kaip tamsus šokoladas)
Ieva-Pieva
2006 05 25, 14:46
QUOTE(Raganiūkštė @ 2006 05 25, 14:20) Norėčiau porą pastabų dėl kainų. Turiu virtuvėj gilią apvalią akmens masės kriauklę; maišytuvas įmontuotas kriauklės kraštan. Kriaulė ir maišytuvas - Franke firmos, o kainavo atitinkamai 400 Lt ir 200 Lt. Nepasakyčiau, kad kas nors ne taip, nors ir pigesnė už pvz. Schock. Pastarosios nepirkau ne tiek dėl didelės kainos, kiek dėl to, kad negalėjo pasiūlyti man reikalingos spalvos - rudos (kaip tamsus šokoladas)  o kur tu šokoladinę franke radai? man irgi tokios reik
Raganiūkštė
2006 05 25, 14:57
QUOTE(Ieva-Pieva @ 2006 05 25, 15:46) o kur tu šokoladinę franke radai? man irgi tokios reik  Pas Franke oficialius atstovus, jie Vilniuje - ,,Scandihouse", adresas Smolensko 10.Ten yra salonas, galima užsisakyti. Mums atvežė per 3 dienas.Ir derėtis galima  Pvz. mūsiškę Senukuose galima buvo užsakinėt, bet sakė, kad atveš per 2 mėn.  , ir prašė 495 Lt; ,,Skraja" išvis apie terminus nelabai ką galėjo pasakyt, o kaina pas juos buvo 520 Lt. Ta šokoladinė spalva nepopuliari, taigi greičiausiai reikės užsakyt.
levrete
2006 06 02, 14:32
ar uz apvalia gruobleto pavirsiaus plienine kriaukle franke firmos 152Lt daug ar mazai?
QUOTE(levrete @ 2006 06 02, 14:32) ar uz apvalia gruobleto pavirsiaus plienine kriaukle franke firmos 152Lt daug ar mazai? Tai gal normaliai...  Aš už tokią pat, tik lygiu paviršium mokėjau apie 120 lt. O skylę gali padaryti bet kurioj statyb. prekių pardėj, pvz. Senukuose.
Turim Franke akmens mases apvalia kriaukle ir patenkinti be galo Labai patogi ir graziai atrodo man uz staciakampia
Rudaakė
2006 06 03, 09:48
QUOTE(Nonna @ 2006 06 02, 23:18) Turim Franke akmens mases apvalia kriaukle ir patenkinti be galo Labai patogi ir graziai atrodo man uz staciakampia  Mes planuojame irgi ja pirkti
grūzdukė
2007 01 09, 22:31
paskaiciau as jusu sapaliojimu ir matau kad sunku butu jums daryti baldus norit pigiau ir geriau bet nepagalvojat apie medziagas tai vienai rankeneles luzta tai dureles isglerusios .jei norit kokybes ir grozio negailekit litu,yra furnitura pigi ir gera +mehanizmai+plokste vokiska,austriska,lenkiska,lietuviska jums reikia tik rinktis ar kainuos 20 lt kvadratas ar 80lt okur dar pjovimas+PVC .su jusu svarstymais imonems bankrotas .as siuos darbus darau ir zinau kas kiek kainuoja galiu su lenkiskom medzegom uz 800 lt metra padaryt ir uzdirbt 100 lt o galiu ir 1300 lt paprasyt bet su vokieciu kokybe tai ka rinksites, ar nepatikima lenka ar kokybiska ir isvaizdu vokiska.  JUSU TEISE RINKTIS
QUOTE(axaniux @ 2007 01 09, 23:31) paskaiciau as jusu sapaliojimu ir matau kad sunku butu jums daryti baldus norit pigiau ir geriau bet nepagalvojat apie medziagas tai vienai rankeneles luzta tai dureles isglerusios .jei norit kokybes ir grozio negailekit litu,yra furnitura pigi ir gera +mehanizmai+plokste vokiska,austriska,lenkiska,lietuviska jums reikia tik rinktis ar kainuos 20 lt kvadratas ar 80lt okur dar pjovimas+PVC .su jusu svarstymais imonems bankrotas .as siuos darbus darau ir zinau kas kiek kainuoja galiu su lenkiskom medzegom uz 800 lt metra padaryt ir uzdirbt 100 lt o galiu ir 1300 lt paprasyt bet su vokieciu kokybe tai ka rinksites, ar nepatikima lenka ar kokybiska ir isvaizdu vokiska.  JUSU TEISE RINKTIS  Man atrodo šitas komentaras ne į ta temą, reikėjo jį rašyt prei virtuvių o ne prei kriauklių temos
Gal kas matete pirkti akmens mases kriaukle tamsiai rudos sokalado spalvos,Franke jau nebegamina (nepopuliari spalva tipo  ) gali buti,bet kokios kitos firmos,kiek visur ziurineju,nu niekur nera  gal kas kur matete
pas mus SCHOK apvali akmens masės kriauklė. patogi ir graži
QUOTE(lilja @ 2007 01 10, 21:05) pas mus SCHOK apvali akmens masės kriauklė. patogi ir graži  kokia spalva?
QUOTE(pumis @ 2007 01 10, 23:47) švelni smėlio
QUOTE(lilja @ 2007 01 11, 00:43) Kazin sitos firmos tamsiai rudos buna?Ir kokia mazdaug kaina apvalios kriaukles
QUOTE(pumis @ 2007 01 11, 14:32) Kazin sitos firmos tamsiai rudos buna?Ir kokia mazdaug kaina apvalios kriaukles  nežinau dėl spalvos, aš tamsių nežiūrėjau, bet šviesių atspalvių visokių tai daug buvo, gal ir tamsių irgi yra? o kaina prieš metus buvo 590lt, o maišytuvo tokios spalvos 390lt.
QUOTE(lilja @ 2007 01 11, 23:32) nežinau dėl spalvos, aš tamsių nežiūrėjau, bet šviesių atspalvių visokių tai daug buvo, gal ir tamsių irgi yra? o kaina prieš metus buvo 590lt, o maišytuvo tokios spalvos 390lt. Dekui lilja,gal kazka rasiu
Tiffany
2007 01 15, 10:17
apvali kriaukle patogesne uz kvadratine ir atrodo graziau  bent jau musu virtuvej ji atrodo puikiai  gamintojas franke
BevardeX
2007 01 16, 10:49
QUOTE(Tiffany @ 2007 01 15, 11:17) apvali kriaukle patogesne uz kvadratine ir atrodo graziau  bent jau musu virtuvej ji atrodo puikiai  gamintojas franke  an irgi graziau apvali kriaukle. Pas mus dabar apvali, nenusivyliau
anaid79
2007 02 02, 15:24
Gal galit pasakyt neišmanelei prie ko derinat kriauklės spalvą, gal prie stalviršio?
Raganiūkštė
2007 02 02, 22:34
QUOTE(anaid79 @ 2007 02 02, 16:24) Gal galit pasakyt neišmanelei prie ko derinat kriauklės spalvą, gal prie stalviršio?  Aš derinau prie stalviršio (tamsiai rudas stalviršis ir kriauklė). Laaaabai patenkinta, nenusivyliau  . Iš tolo viskas labai gražiai susilieja - net nesimato tos kriauklės kaip atskiro daikto. Ir tamsiai ruda (kriauklė) - visiškai netepli  . Jei ne higienos sumetimai, galima būtų jos net ir nevalyt
klajune
2007 02 02, 22:37
QUOTE(anaid79 @ 2007 02 02, 15:24) Gal galit pasakyt neišmanelei prie ko derinat kriauklės spalvą, gal prie stalviršio?  Mes ir prie stalviršio derinom. Turim margą, smėlio spalvos ir laabai džiaugiuos  nekrenta į akis, o kadangi virtuvė+ svetainė, tai svarbu.
Tinnygirl
2007 02 03, 09:38
QUOTE(klajune @ 2007 02 03, 00:37) Mes ir prie stalviršio derinom. Turim margą, smėlio spalvos ir laabai džiaugiuos  nekrenta į akis, o kadangi virtuvė+ svetainė, tai svarbu. nu mes tai kai darem virtuvej remonta kazkaip netycia uzsukom i erbi kaune tai radom apvalia kriaukle storo tvirto metalo tik uz 50 litu tai man buvo super griebiau net negalvojus  p o dabar esu be galo patenkinta kad ir sutaupiau ir gera daikta turiu
simvila
2007 02 03, 22:34
o man tai nepatinka apvali ,mes rinkomes apvali ar ne i kampine spintele vyras norejo apvalios o man praktiskesne kad butu padeklas ar kaip cia ji pavadinti
pijuska
2007 02 04, 10:23
QUOTE(simvila @ 2007 02 03, 23:34) o man tai nepatinka apvali ,mes rinkomes apvali ar ne i kampine spintele vyras norejo apvalios o man praktiskesne kad butu padeklas ar kaip cia ji pavadinti  Tada gal tokios tiktų :http://www.franke.ru/pamira1.html. Ir apvali, ir su padėkliuku. Gali būti ir metalinė, ir akmens masės.
QUOTE(pijuska @ 2007 02 04, 11:23) Tada gal tokios tiktų :http://www.franke.ru/pamira1.html. Ir apvali, ir su padėkliuku. Gali būti ir metalinė, ir akmens masės. O kur matėt pirkti apvalių su padėklais? Kažkaip man neužkliuvo  mano atveju, tai vyras būtinai padėklo reikalauja
|
|