Aš matyt tikrai dar žiopla. Bet...gal kai auginsiu trečiąjį, jau viską žinosiu
Ką reiškia " Perkelta tema? ". Kur dabar jos ieškoti?
Aš matyt tikrai dar žiopla. Bet...gal kai auginsiu trečiąjį, jau viską žinosiu
Tiesiog paspausk ant tos nuorodos ir ji tave perkels į temą.
tada pabandik paieskoje ivesti raktini zodi tos temos
Kitas variantas - nueini į savo profilį, spaudi ant "rasti visas žinutes".
Tik jei tema būna perkelta "Už miegamojo durų", o tu neturi parašęs šimto žinučių, tai tuomet belieka mikliai sukalt tas trūkstamas žinutes ir prašytis leidimo į "miegamąjį"
niekaip nesuprantu, kaip man surasti perkelta tema. suradau zmogu, kuris ta tema uzvede, paskui as joje atsakiau, ir ziurint to dalyvio zinutes, rodo, jog jis man kazka atsake. norint perziureti zinute raso, kad tema buvo istrinta arba perkelta. tas pats ir perziurint savo zinutes ivyksta. kaip man rasti tai, ka tas zmogus man buvo atsakes????
Esu užvedusi temą "mes gyvenam provincijoj" , tuo metu atrodė, kad ji tiktų "Kaimynuose", bet dabar manau, kad geriau būtų "Bendraminčiuose"
QUOTE(Ausrytia @ 2007 01 14, 14:17) niekaip nesuprantu, kaip man surasti perkelta tema. suradau zmogu, kuris ta tema uzvede, paskui as joje atsakiau, ir ziurint to dalyvio zinutes, rodo, jog jis man kazka atsake. norint perziureti zinute raso, kad tema buvo istrinta arba perkelta. tas pats ir perziurint savo zinutes ivyksta. kaip man rasti tai, ka tas zmogus man buvo atsakes???? Jei žinai kuris narys paskelbė temą, nueik į jo profily, paspausk - rasti dalyvio temas, ir pamatysi temą, spausk ant tos temos ir atsidursi joje O jei temos nėra, vadinasi - ji ištrinta.
SVEIKI, NORECIAU PAKLAUSTI, KUR MAN IESKOTI ''PERKELTOS'' TEMOS, ACIUKAS
Paspauskite ant temos pavadinimo ir jūs automatiškai perkels į tą temą į tą vietą kur ji yra.
|