Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Perkelta tema
Supermamų klubas > Bendras > Dažniausiai užduodami klausimai
nerkasa
Ką reiškia " Perkelta tema? ". Kur dabar jos ieškoti?
Aš matyt tikrai dar žiopla. Bet...gal kai auginsiu trečiąjį, jau viską žinosiu tongue.gif
SuperMama
Tiesiog paspausk ant tos nuorodos ir ji tave perkels į temą. smile.gif
liuuka
QUOTE(SuperMama @ 2006 01 09, 20:07)
Tiesiog paspausk ant tos nuorodos ir ji tave perkels į temą.  smile.gif
*

bet manes neperkelia, raso kad ivyko kalida
TadasR
tada pabandik paieskoje ivesti raktini zodi tos temos
Yo-yo
Kitas variantas - nueini į savo profilį, spaudi ant "rasti visas žinutes".
Tik jei tema būna perkelta "Už miegamojo durų", o tu neturi parašęs šimto žinučių, tai tuomet belieka mikliai sukalt tas trūkstamas žinutes ir prašytis leidimo į "miegamąjį" biggrin.gif Ir tada jau sėkmingai galima tęsti pradėtą temą 4u.gif
Utiuitiutė
QUOTE(Yo-yo @ 2007 01 14, 00:04)
tuomet belieka mikliai sukalt tas trūkstamas žinutes ir prašytis leidimo į "miegamąjį" biggrin.gif Ir tada jau sėkmingai galima tęsti pradėtą temą 4u.gif
*

nono.gif Moderatoriai VISADA peržiūri, ar žinutės parašytos rimtai, ar tam, kad "dakalt". Antruoju atveju slaptažodžio tenka dar palaukti mirksiukas.gif
Ausrytia
niekaip nesuprantu, kaip man surasti perkelta tema. suradau zmogu, kuris ta tema uzvede, paskui as joje atsakiau, ir ziurint to dalyvio zinutes, rodo, jog jis man kazka atsake. norint perziureti zinute raso, kad tema buvo istrinta arba perkelta. tas pats ir perziurint savo zinutes ivyksta. kaip man rasti tai, ka tas zmogus man buvo atsakes???? g.gif
*dzūkė*
Esu užvedusi temą "mes gyvenam provincijoj" , tuo metu atrodė, kad ji tiktų "Kaimynuose", bet dabar manau, kad geriau būtų "Bendraminčiuose" rolleyes.gif . Ar yra tikslas ją perkelt ir ar įmanoma? g.gif
Daisy
QUOTE(Ausrytia @ 2007 01 14, 14:17)
niekaip nesuprantu, kaip man surasti perkelta tema. suradau zmogu, kuris ta tema uzvede, paskui as joje atsakiau, ir ziurint to dalyvio zinutes, rodo, jog jis man kazka atsake. norint perziureti zinute raso, kad tema buvo istrinta arba perkelta. tas pats ir perziurint savo zinutes ivyksta. kaip man rasti tai, ka tas zmogus man buvo atsakes????  g.gif
*

Jei žinai kuris narys paskelbė temą, nueik į jo profily, paspausk - rasti dalyvio temas, ir pamatysi temą, spausk ant tos temos ir atsidursi joje mirksiukas.gif
O jei temos nėra, vadinasi - ji ištrinta.
Ausrytia
QUOTE(Daisy @ 2007 01 15, 11:44)
Jei žinai kuris narys paskelbė temą, nueik į jo profily, paspausk - rasti dalyvio temas, ir pamatysi temą, spausk ant tos temos ir atsidursi joje  mirksiukas.gif
O jei temos nėra, vadinasi - ji ištrinta.
*

aciu uz atsakyma 4u.gif vadinasi, tema istrinta verysad.gif
Ambro
QUOTE(Ausrytia @ 2007 01 15, 12:02)
aciu uz atsakyma  4u.gif vadinasi, tema istrinta  verysad.gif
*

Arba sujungta su jau esančia panašia rolleyes.gif Jei žinai to nario niką, tada spausk jo profilyje ant "Rasti visas nario žinutes". Ten ir galėsi susirast tą temą, kurioje jis pasisakė wink.gif
Inga04
SVEIKI, NORECIAU PAKLAUSTI, KUR MAN IESKOTI ''PERKELTOS'' TEMOS, ACIUKAS 4u.gif
Board
Paspauskite ant temos pavadinimo ir jūs automatiškai perkels į tą temą į tą vietą kur ji yra.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.