drasiai palieku vyrui, savo tevams, broliui
Esu palikusi ir uosvei ir mamai
Pirmąją tai palikau trim valandom savo mamytei, kai buvo trys mėnesiukai, mažiukę buvau mėnesio palikusi irgi trim valandom, tik savo vyrui. Galėčiau palikti ir draugei ar tetai kokiai, kelioms valandoms. Ilgiau ne.
Pirma kart teko palikti leliuka kai jam buvo 1,5 men savo draugei, nes buvo brolio vestuves
Palieku savo pupuli su vyru arba kartais su anyta, bet tik valandelei, nes pati maitinu, o pupulis valgo kas 2 val. Taigi mama turi valandele apsipirkimui
As irgi palieku vyrui jei reik kazkur iseit,bet kazkaip nejaukiai jauciuosi. Atrodo jau ten maziukui kasnors negerai,gal jau verkia.. Skubu tada namo kaip galedama, nors visiskai be reikalo isties
nuo gimimo karta y savaite valandai-dvien palikdavom seneliams, nes reikdavo apsipirkti maisto, o kai buvo 8men tai ir nakciai palikom, nes buvo jo krikstynos ir norejosi, kad vaikas miegotu ramiai
paliekam mano mamai , buvom porai savaiciu pailset isskride, mazius metuku buvo, paliekam ir pas krikstotevus nakvynei savaitgaliui , vaikui patinka, o ir mums gerai
QUOTE(mamuliukas1 @ 2011 09 23, 00:31) As irgi palieku vyrui jei reik kazkur iseit,bet kazkaip nejaukiai jauciuosi. Atrodo jau ten maziukui kasnors negerai,gal jau verkia.. Skubu tada namo kaip galedama, nors visiskai be reikalo isties
kolkas dar tik vyrui ir tai labai retai, kai kazkur labai reikai iseiti
Aš vyro sesei palieku, bet labai neilgam, max porai val. ir tai labai retai
Aš saviške palieku tik tėčiui arba savo sesytei, daugiau niekam kitam, o ir šiaip mažai kur reikia man išlėkti būtent vienai.
beveik niekam nepalieku, nebent jau labai prastas oras, kažkaip sunku pasitikėti
Vieną kartą buvau palikusi savo mamai, bet trumpai ir miegančia, o šiaip su B pamainomis, jei kur kuriam nors reikia. Dažniausiai jis mane išleidžia ir mielai pabūna su dukryte.
Palieku su MB porai valandu, einu pamiegoti ar i miesta prasiblaskyti ir galva pravedinti, bet labai pasiilgstu mazulio, bet kitaip manau stoga nurautu
palieku MB arba mociutem,kai reik.
seneliai priziuri, duoda man pailseti, isleidzia i miesta reikalu sutvarkyti
Iseitu , kad ne, nes apart vaikiuku tetuko, daugiau neturiu kam...
palieku
Aš drąsiai mažiuką nuo pat gimimo palieku mamai, artimiesiems..Nusitraukiu pienuko ir jokių problemų
Kol kas maziuka tik vyrui buvau palikusi.
Aš pamaitinu mažių, ir kokias tris val palieku tėvams arba sesei
Palekusavo mazaja ir vyresnelei ,teciui ,mamai ,sesei.Auklytei dar neteko palikti,bet kaip ir butinybes nebuvo
Dazniausiai palieku teciui.jis puikiai susitvarko.kai tetis negali,paprasau dukterecios,kad su puseseryte pabutu.o viena karta net visai parai buvom sesei palike,patys su vyru dviese likom pailseti.
Savo berniuką buvau palikus su B ir kelis kartus buvau palikus B mamai kelioms valandoms. Nuoširdžiai pasakysiu, netgi palikus jį su B skambinau kas dvidešimt minučių su klausimu 'Ar viskas gerai?'.
as mamai palieku,susitvarko,
Palieku ir vyrui, ir mamai, ir seseriai ir nors jais visiškai pasitikiu, bet be savo kūdikėlio būdama kažkokią tuštumą jaučiu ir vis norisi kuo greičiau sugrįžti...
Sveikos
mamai ir anytai paliekam iki 3 val....ir vyrui teko vienam pasibuti kai as tvarkiau visokius popierizmus po gimimo...
Be jokiu problemu palikdavau mamai ir vyrui nuo pat gimimo
palieku tik vyrui, o su dicke einam i lauka ant kalniuko ar i vaiku kambari...
palikciau mociutems bet toli gyvena, kitiems palikti dar bijau... nes mums dar tik bus menuo
kuo tolyn tuo baisyn, niekam beveik nepalieku, užmigdau - dičkis būna nulekiu į parduotuvę šalią namų, net į kirpyklą nebenueinu, nėra kam palieka... Mamai savas vaikas pats mieliausias, bet pačios kai pažiūrim į svetimą vaiką - tikrai ne visi mieli ir malonūs, todėl kažkaip labai sunku kitam palikti, dažnai pagalvoju, ar mano vaikas bus mielas tai tetai atėjusiai
QUOTE(ziogelis2003 @ 2012 02 19, 17:36) kuo tolyn tuo baisyn, niekam beveik nepalieku, užmigdau - dičkis būna nulekiu į parduotuvę šalią namų, net į kirpyklą nebenueinu, nėra kam palieka... Mamai savas vaikas pats mieliausias, bet pačios kai pažiūrim į svetimą vaiką - tikrai ne visi mieli ir malonūs, todėl kažkaip labai sunku kitam palikti, dažnai pagalvoju, ar mano vaikas bus mielas tai tetai atėjusiai as palieku trumpam, kai vaziuoju pas dantiste savo pirmo vaiko auklei (ji kaimyne). Kartais, kai nuvaziuoju pas tevus palieku, islekiu iki turgaus ar parduotuves, bet tai buna labai retai. Dazniausiai visur vaziuoju su vaikais, net pas dantista veziausi abu vaikus. Mano vyresnelis kalbino ir linksmino dantista, tai galvojau tuoj man ne ta danti pragres QUOTE(justejan @ 2012 02 19, 20:57) as palieku trumpam, kai vaziuoju pas dantiste savo pirmo vaiko auklei (ji kaimyne). Kartais, kai nuvaziuoju pas tevus palieku, islekiu iki turgaus ar parduotuves, bet tai buna labai retai. Dazniausiai visur vaziuoju su vaikais, net pas dantista veziausi abu vaikus. Mano vyresnelis kalbino ir linksmino dantista, tai galvojau tuoj man ne ta danti pragres kol mano visai mažiukas buvo,tai automobilinėje kėdutėje miegojo ir pas kosmetologę ir pas kirpėją,dabar nebeišeina
Esu palikusi kokius 5 kartus vyrui, kartu su juo iseje buvom kelioms valandoms pora kartu, palikom seneliams. Visa ta laika ziurejau i telefona, kada gi suskambes aliarmas, bet jo nebuvo. Tad bandysiu dazniau iseiti, prasiblaskymas, kad ir nedidelis, i nauda visai seimynai
Na, vyrui kas be ko. Zinau, kad jis taip nesokines apie maziuli, bet abu gerai praleis laika. Kai manes nera, tetis jauciasi daugiau atsakingas
Papildyta: QUOTE(ziogelis2003 @ 2012 02 19, 16:36) kuo tolyn tuo baisyn, niekam beveik nepalieku, užmigdau - dičkis būna nulekiu į parduotuvę šalią namų, net į kirpyklą nebenueinu, nėra kam palieka... Mamai savas vaikas pats mieliausias, bet pačios kai pažiūrim į svetimą vaiką - tikrai ne visi mieli ir malonūs, todėl kažkaip labai sunku kitam palikti, dažnai pagalvoju, ar mano vaikas bus mielas tai tetai atėjusiai Tai jau tikrai nereikia palikti vaiku nemylinciam zmogui
Mes savo vaikiuka paliekam mociutei priziureti kartais
Visada palieku vyrui, kuris be problemu su vaikeliu pabuna
Kai buvai visai mazute, tai nepalikdavau, tik viena karta, kai pas gydytoja reikejo. Dabar su savo mama galiu drasiai palikti
pora kartu esu sesei palikus, tikrai zinau, kad vaikas bus priziuretas. o svetimam nei uz ka, jau geriau kazko atsisakysiu.
o siaip nera didelio poreikio kazkur lakstyti.
na ir aš negaliu palikt.. savo tėvams neilgam, ir viskas. Bet ir prisiklausai žmogus istorijų kartais, tai nesinori ir keist to požiūrio, nors sunkoka taip gyvent, bet laikas eina, paauga, į daržiuką, ten žmonės atsakomybę turi, o šiaip kokiai auklei...negalėčiau...ateina svetimas, įleidi į namus, palieki su vaiku...ką ten veikai nežinia...ne ne
|