Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Ar paliekate savo mažylį kitų priežiūrai?
Supermamų klubas > Motinystė ir tėvystė > Nuo 0 iki 1 metų
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Laimuška
Pirmą kartą dukrytę palikau 1 mėn. - reikėjo į sodrą.Žiauriai bijojau ir kažkaip keistai jaučiaus viena vaikščiodama.Bet vėliau teko vis dažniau ir dažniau palikinėt per darbą, mokslus, tad teko priprast, kad ji su kitais būna.Dažniausiai palieku kūmai arba savo mamai.Aš už, kad mama turi išeiti prasiblaškyti.Nieko nematau blogo, kad į kokį gimtadienį einu, visvien mažoji jau beveik miegot ruošiasi.Na bet pasiūlymo dalyvaut vestuvėse kai dukrytei tebuvo 2sav.atsisakiau.O dabar vėl kaip ir problemėlę turiu,uošvienė nori mano mergytę prie jūros vežtis dienai,o man neišeina kartu važiuot.Na bet taip bijau jas išleist, prisimasčiau visokių nesamonių...Nežinau net ką daryti.
medasta
QUOTE(Laimuška @ 2006 02 02, 23:17)
Pirmą kartą dukrytę palikau 1 mėn. - reikėjo į sodrą.Žiauriai bijojau ir kažkaip keistai jaučiaus viena vaikščiodama.Bet vėliau teko vis dažniau ir dažniau palikinėt per darbą, mokslus, tad teko priprast, kad ji su kitais būna.Dažniausiai palieku kūmai arba savo mamai.Aš už, kad mama turi išeiti prasiblaškyti.Nieko nematau blogo, kad į kokį gimtadienį einu, visvien mažoji jau beveik miegot ruošiasi.Na bet pasiūlymo dalyvaut vestuvėse kai dukrytei tebuvo 2sav.atsisakiau.O dabar vėl kaip ir problemėlę turiu,uošvienė nori mano mergytę prie jūros vežtis dienai,o man neišeina kartu važiuot.Na bet taip bijau jas išleist, prisimasčiau visokių nesamonių...Nežinau net ką daryti.
*

Žiūrint kokia uošvienė ir kaip mergaitė sui ja jaučiasi. mirksiukas.gif
v*i*j*a
Palieku tik vyrui arba dukrai,kuriai 8metai.Su kitais mazylis nepasilieka,klykia kaip skerdziamas wub.gif
ramaska
Palieku tik, kai einu i paskaitas ir i parduotuves,kai tikrai dukrytes negaliu pasiimt kartu. O siaip pramogaujam visur kartu smile.gif Siaip mano mama begalo gera ir tikrai pabutu su mazute, bet dukrele labai prisirisus prie manes ir dar as pati tebemaitinu, tai ilgesniam laikui nelebai iseina issiskirti 4u.gif
justinaa
pirma karta palikau 2 savaiciu, nu laibai nerimavau, o nuo rugsejo menesio, kai pradejau eiti imokykla, kiekviena diena palieku mamai iki vakaro cry.gif
mucka
Pirmą kartą ilgesniam laikui palikau lygiai 5 mėn. vyrui ir draugams kartu smile.gif O pati buvau išlėkus su klasiokais susitikt. Be manęs mažylis prabuvo apie 5 val smile.gif
Dar buvau palikus gal 2mėn. savo mamai, bet tik pusvalandžiui...
Šiaip tai mes keliaujam ir pramogaujam visur kartu. Vaikinukas labai mėgsta kompanijas 4u.gif
Elzyte
Maniskis tai daznai buna su mociute tai jau priprates 4u.gif
Laimuška
QUOTE(medasta @ 2006 02 03, 01:45)
Žiūrint kokia uošvienė ir kaip mergaitė sui ja jaučiasi.  mirksiukas.gif
*

Na lyg ir nieko ta mano uošvienė smile.gif Ir mažoji nesiskundžia su ja būdama nors ir nedažnai matosi.Bet sunku išleist jas kažkurtai važiuoti.Iki šiol visada atsisakydavau jei kas siūlydavosi pasiimti dukrytę pramogaut man nedalyvaujant
WildFire
QUOTE(remunėlė @ 2006 02 02, 16:10)
manyčiau,kad vaikas turi pabūti ir su kitais zmonėm(pvz.močiutėm,tetom wink.gif )juk ir mamai reikia siek tiek atsipūsti,ir vaikas išmoksta bendrauti ne tuk su mama.
*

su kitais žmonėmis vaikas gali išmokti būti ir kartu su mama, dėl to nebūtina jį palikinėt tongue.gif Kad mamai reikia šiek tiek atsipūsti sutinku, tik kai kurios labai jau po to atsipučia biggrin.gif
pumkius
Savo pricesyte patikiu savo mamai thumbup.gif
JuGeMa
as kartais palieku mamai, kai noriu apsipirki, ar siaip siek tiek paiseti, nes kartais tos pacios keturios sienos stoga kelia, pykstu ant vyro, ant suns......
Jacobs
palikciau savo stebukleli kam nors, bet ner kam verysad.gif .tad mes visur kartu .musu seneliai toli... tai mano didziausia pramoga islekt suni pavedziot biggrin.gif - tai cia maximum 30min. tada su mazyle pabuna tetis. teveliui ir negaliu palikt , nes kolkas dar maitinu pati. tiesa, viena karta palikom mociutei - su vyru ejom i klases susitikima, tai po valandos teko gryzt ,nes dukra bais supyko...tada teko laukt kol ji uzmigs naktiniam miegeliui ,kad mama su teciu galetu pasilinksmint lotuliukas.gif
Guggy
Kai pirma karta palikom savo mazule visam savaitgaliui ji buvo tik penkiu savaiciu. Vaziavom i vyro kompanijos kaledini baliu ir paprasem draugu poros kad musu namuose su ja pabutu.oi kaip sazine grauze verysad.gif turbut visiems tam baliui ikyrejom su snekomis apie savo vaika:) daugiau tokiam ilgam laikui dar nebuvom palike, bet kiekviena sekmadieni porai valandu vyro mama ateina ir mes galim daryti ka tik norim. apie tuos sekmadienius visa savaite svajoju mirksiukas.gif mirksiukas.gif gera bent pora valandu nestresuoti kad tuoj prades verkti smile.gif
dad
As pirma karta savo pupuli primaitinau ir mieganti palikau mamai thumbup.gif , kai jam buvo 2 men, pritraukiau pienuko i buteliuka, kadangi zinau, kad pienuka galima laikyti kai yra 15-20 temperaturos kambari 4 valandas, isvaziavom su sese apsipirkti, bet kaip tycia praejus valandai mano Eigantukas prabudo doh.gif , istrauke visa pienuka is buteliuko ir po biskuti pradejo darytis neramus, nors siaip nesiskundziu, vaikiukas visiskai ramus-visai neverkia, teko greitai apsisukti ir grysti. Kita karteli teks daugiau pienuko pritraukti, nors man tas procesas labai nemalonus schmoll.gif , siaip nenutraukineju.
Ziuziu
Gera toms kurios turit kam palikti rolleyes.gif, bet mano vienintele viltis tik -vyras, (nes seneliai toli...) Tada jau lekiu i parduotuve ar kirpykla, nesedesi kad ir namie apsileidusi bigsmile.gif
monce*
Mums dar tik 2,5mėnesio irmes valgom tik MP, tai su palikinėjimais šiek tiek sudėtinga pas mus. O dar mažius kartais valgo be jokio režimo, tai iš vis...
Yra tekę vaikiuką palikti atvažiavusiai anytai porai valandų, bet aš buvau garantuota, kad vaikas neprabus, nes lauke mano zuikis visad labai gerai miega. Tai anyta porą valandų stumdė vežimėlį, o tėvėliai tuo metu žaidė boulingą. Bet kažkaip nepavyko labai atsipalaiduoti, vis tik mintimis buvau su mažiuku.
O įprastai, tai neturiu kam palikti, nes tiek mama, tiek anyta toli, o ir nusitraukinėti pieno tik tam, kad galėčiau ilgesniam laikui kažkus išlėkti, dar nebuvo poreikio. Manau, kad ir taip prasisuksim tą tik MP valgymo laiką, o paskui jau žiūrėsim, ką darysim.
Soni
Man irgi nelabai išeina kur palikti, o be to ir tas nuolatinis maitinimas vos ne kas valandą neleidžia nors ir trumpam atitrūkti. Bet va, kai yra reikalas, tai nieko nepadarysi, ir dabar prašysiu sesės, kad per išeiginę kaip nors pažiūrėtų, nes pas dantistę reikia.
besiba
Na del baliu tai dar niekam nebuvom palike mirksiukas.gif , ne skol pati maitinu man ne iki baliu lotuliukas.gif lotuliukas.gif
ir aplamai dabar didziausia svente i parduotuve nueit lotuliukas.gif lotuliukas.gif tada arba vyras, jei savaitgali mano tevai paziuri... na bet ten max 1-2 val gali pabegt... blush2.gif
Tad jei del šėlioniu -tai galiu sakyt, akd dar nebuvom palike blush2.gif
Bretane
Aš tai palieku sesei, mamai, anytai, draugei kartą buvau palikus t.y tiems kuriuos gerai pažystu ir mačiau kaip jie elgiasi su mano kūdykiu ax.gif
ladybird
Labas, o mane tai pats vyras vercia: sako sesk i masina pavaziuok iki Molo, nors Rimi parduotuve salia yra, sako praeisi pasivaiksciosi. Turbut pirma karta palikau kokio menesio kai susireguliavo maitinimas. Nors dar iki siol maitinu savo pienu, bet bent pora kartu per savaite tikrai vyras isleidzia i miesta. O dabar dar antradieniais pradejau sporto klube sokius lankyti, tai jie ir kose issiverda ir pavalgo ir pabuna. Jei vaziuojam pas senelius, tai kartais irgi mociute pasiima paveziot pabendraut, tai man vel pora trejeta valandeliu ramu.
DaliaG
Kol kas labai mažiukas, bet vėliau tikrai paliksiu vienai ar kitai močiutei lotuliukas.gif
WildFire
QUOTE(ladybird @ 2006 03 03, 14:39)
Labas, o mane tai pats vyras vercia: sako sesk i masina pavaziuok iki Molo, nors Rimi parduotuve salia yra, sako praeisi pasivaiksciosi. Turbut pirma karta palikau kokio menesio kai susireguliavo maitinimas. Nors dar iki siol maitinu savo pienu, bet bent pora kartu per savaite tikrai vyras isleidzia i miesta. O dabar dar antradieniais pradejau sporto klube sokius lankyti, tai jie ir kose issiverda ir pavalgo ir pabuna. Jei vaziuojam pas senelius, tai kartais irgi mociute pasiima paveziot pabendraut, tai man vel pora trejeta valandeliu ramu.
*

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif ogo kokių vyrų šaunių būna thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Raganiute
Aš esu palikus tik vyrui, mamyčiukas mano juodas doh.gif
taniai
mes pirma karta palikom beveik menesiu dukryte pas mano tevelius,nes aslabai norejau aplankit paroda "Vaiku salis". O taip tai koki karta per savaite kokiom 2-3 val paliekam pas kuria nors mociute.
malvinute
Sveikos. Mano lelytei 10 men. Ir dar ne karto nesu jos palikusi svetimam zmogui. Tik kokiai valandai vyrui ar vyresnei dukrai, kol nuvarau i parduotuve) Yra dvi mociutes, ir draugiu su mazais vaikais. Bet as tiesiog NENORIU jos niekam palikti. Vyras buna pasiulo nuvesti savo mamai ir islekti prasiblaskyti i baseina, ar i koki koncerta. O as mamau, kad ji dar per maza ir per daug priklausoma nuo manes. manau, kad jos (ypac mociutes-jos megsta prisiminti, kokiais budais augino savo vaikus pries 30 metu biggrin.gif )) nepadarys taip kaip reikia, kaip mano zuika yra ipratusi, kad tinkamai neaprengs, nepamaitins, neuzmigdys ir t.t. Zinau, kad taip yra blogai, kad anksciau ar veliau teks su kuo nors palikti. Bet man ji yra viskas. As noriu pati ja maitinti, pati mikdyti, net pati sauskelnes keisti ir sodinti ant puoduko. Ir man tai neatsibosta ir ne kiek nepavargstu. gal tai is DIDELES meiles?
pirmagime palikau pas savo tevus vos 2,5 men, dviem parom, per naujuosius metus. bet tai nereiskia, kad jos nemylejau. tiesiog buvau jaun, nesusitupejusi ir norejosi prasiblaskyti. o dabar manau, esu labiau subrendusi ir labiau atsakinga.
laurutia
as tai tik palieku mociutem,nes tikrai zinau kad vaikiukas gerai priziurimas gerai jauciasi nes jau mociutem viska paaiskinau ka ir kada reik daryti,kada valgyt ka valgyt, o buvau palikus draugei(gerai)tai mazyle nenorejo su ja but pyko nevalge,gal dar per maza buvo(6men)teko greit grizt namo smile.gif
Isila
QUOTE(malvinute @ 2006 03 16, 15:29)
Sveikos. Mano lelytei 10 men. Ir dar ne karto nesu jos palikusi svetimam zmogui. Tik kokiai valandai vyrui ar vyresnei dukrai, kol nuvarau i parduotuve)  Yra dvi mociutes, ir draugiu su mazais vaikais. Bet as tiesiog NENORIU jos niekam palikti. Vyras buna pasiulo nuvesti savo mamai ir islekti prasiblaskyti i baseina, ar i koki koncerta. O as mamau, kad ji dar per maza ir per daug priklausoma nuo manes. manau, kad jos (ypac mociutes-jos megsta prisiminti, kokiais budais augino savo vaikus pries 30 metu biggrin.gif )) nepadarys taip kaip reikia, kaip mano zuika yra ipratusi, kad tinkamai neaprengs, nepamaitins, neuzmigdys ir t.t. Zinau, kad taip yra blogai, kad anksciau ar veliau teks su kuo nors palikti. Bet man ji yra viskas. As noriu pati ja maitinti, pati mikdyti, net pati sauskelnes keisti ir sodinti ant puoduko. Ir man tai neatsibosta ir ne kiek nepavargstu. gal tai is DIDELES meiles?
pirmagime palikau pas savo tevus vos 2,5 men, dviem parom, per naujuosius metus. bet tai nereiskia, kad jos nemylejau. tiesiog buvau jaun, nesusitupejusi ir norejosi prasiblaskyti. o dabar manau, esu labiau subrendusi ir labiau atsakinga.
*

aš taip pat myliu savo mažuliuką, bet kartais norisi išlįsti iš tų keturių sienų be vaiko. Prasiblaškyti, pailsėti, pasikrauti teigiamos energijos. Aš nenoriu, kad paskui mano mažuliukas būtų įpratęs būti tik su manim ir kai man reikės eiti į mokslus, niekas negalės jo padaboti, nes bus pernlyg įpratęs visą laiką leisti su manim. Iš pradžių ir aš bijojau, kad juo niekas tinkamai nepasirūpins, o tik aš. Bet be reikalo - palieku instrukciją, viską išaiškinu ir keliauju ramia sąžine. Kartais man atrodo, kad ne tik mamai reikia pailsėti, bet ir vaikui nuo mamos lotuliukas.gif lotuliukas.gif
orinta
savo sunaus ilgam laikui nesu niekam palikus,nes jau taip bijo svetimu zmoniu verysad.gif karta palikau masinoj su broliene,o as i parduotuve isejau 10 min,tai visa ta laika zviege kaip pasiutes,tada jam buvo 4 men.tai dabar niekam nepalieku,kaip jus sakot tikras mamyciukas blush2.gif
WildFire
QUOTE(malvinute @ 2006 03 16, 16:29)
Sveikos. Mano lelytei 10 men. Ir dar ne karto nesu jos palikusi svetimam zmogui. Tik kokiai valandai vyrui ar vyresnei dukrai, kol nuvarau i parduotuve)  Yra dvi mociutes, ir draugiu su mazais vaikais. Bet as tiesiog NENORIU jos niekam palikti. Vyras buna pasiulo nuvesti savo mamai ir islekti prasiblaskyti i baseina, ar i koki koncerta. O as mamau, kad ji dar per maza ir per daug priklausoma nuo manes. manau, kad jos (ypac mociutes-jos megsta prisiminti, kokiais budais augino savo vaikus pries 30 metu biggrin.gif )) nepadarys taip kaip reikia, kaip mano zuika yra ipratusi, kad tinkamai neaprengs, nepamaitins, neuzmigdys ir t.t. Zinau, kad taip yra blogai, kad anksciau ar veliau teks su kuo nors palikti. Bet man ji yra viskas. As noriu pati ja maitinti, pati mikdyti, net pati sauskelnes keisti ir sodinti ant puoduko. Ir man tai neatsibosta ir ne kiek nepavargstu. gal tai is DIDELES meiles?
*

gražiai parašei drinks_cheers.gif aš lygiai taip pat jaučiuosi. Labai laukiau savo pirmagimio, ir noriu visą galimą laiką skirti tik jam, gi tuoj nepajusim kaip vaikai užaugs ir jiems mamos šilumos ir glėbio nebereikės.... Tada jau galėsim blaškytis kiek tik norėsim hihihi.gif
Eveneirka
Atsilakstysim-kai užaugs.Labai jau greit tie vaikai auga ir kartais net nespėjam apsidžiaugti tongue.gif Negalėčiau paliktim kitų priežiūrai ir jaučiu jam būtų šokas be manęs ax.gif
vilara
Pirma karta palikau savaites laiko, priziureti mano teciui. Nusitraukiau pienuka ir i i parduotuves 4 valandom. Aisku skambinom kas 15 min., o dabar jis 2.5 men. as dirbu kelias dienas per savaite vakarinej pamainoj, tai su teciu buna, ir labai jiems sekasi. O siaip netrukdo mums jis, net ejom i restorana pietums jau tryse. O jei nesiemam kartu, tai pas seseri palieku. rolleyes.gif Bet dazniausiai tempiames kartu.
viktutes
pirma karta savo jauneli palikau vos 14dienu mat as mokausi dienineje studiju programoje o akademiniu imti nenorejau schmoll.gif o savaitei abu savo vaikiukus buvau palikus mociutems viena pas viena kita pas kita kai mazajam buvo 5men tada su vyru buvom uzsienyje
siap kekviena karta paliekan suvirpa sirdele verysad.gif
Irjuda
savo vyrui dažnai palieku vaiką, nes tenka į mokslus išlėkti. dėl jo nesijaudinu, nes jis labai gerai ja rūpinasi. thumbup.gif jei reikia ir numaudo, ir pasivaikščiot išeina... thumbup.gif va, tik keleta kartų teko palikt tetai, tai su ja visai sunku... doh.gif negirdi mano nurodymų, kartą vos pomidorų sulčių neprigirdė, nes negirdėjo, kad maistelį palikau... doh.gif laimė, kad spėjau grįžti... smile.gif tėvai mūsų toli gyvena, tai kai nuvažiuojam į svečius, jie mus išleidžia prasiblaškyt thumbup.gif
menade
Aš Nagliuką nuolat vakarais paliekuarba savo mamai arba vyrui,mat mokausi univere, o akademinių nenorėjau imti.aišku per paskaitas vis galvoju kaip ten mano mažiui sekasi,bet...kelios valandos nieko baisaus. ax.gif Vyras kartais išleidžia su draugėm pasibūt ar šiaip po pardes pašliaužiot wub.gif
tamsi
Pirma karta Rusnyte 2 dienom palikau anytai per naujuosius metus.Šeip tai mamai palieku valandikiai,nes labai nerimauju ar viskas tvarkoi,nes atrodo,kad tik aš vienintelė geriausiai žinau kaip ja prižiurėti reikia ,o kiti nesusitvarkys doh.gif blush2.gif lotuliukas.gif
Hermion@
Maniškei jau 8 mėn, tai aš ją dažnai palieku mamai - kartais ir pusdieniui.
mazute mamute
kai buvau gryzus i lietuva, mazyle buvau palikus mamai geram menesiui. doh.gif bet tada man buvo sunkus metas, gydziausi nuo depresijos verysad.gif tas kartas ir buvo vienintelis. dabar vel gyvenu londone, ir dukrele visada su manim. net ir noredama nerasciau cia zmogaus, kuriam galeciau savo turta patiketi schmoll.gif
gytulka
dukrytes seneliai gyvena labai toli, tai jiems palikti neiseina, jei jau kur reikia isbegt, tai dukriukas mielai buna su teciu wub.gif
Ikulia
Gana daznai, neilgam, palieku dukryte su vyr. dukra, kuriai 13 m. Ji labai myli mazaja, yra labai atsakinga ir viska daro kaip priklauso thumbup.gif Taip pat vyras kartais pabuna su mazule smile.gif
1234567
Per beveik 11mėn buvom palikę sūnelį du kartus su močiute: kai važiavom registruot mažiuko(apie savaitė buvo) ir per kovo 8-tąją, nes vyras buvo šį tą suplanavęs. rolleyes.gif
Daugiau niekad nepaliekam jo nei vieniem, nei kitiem senliam, nes ne tik, kad retai gali seneliai pažiūrėt, bet ir aš nenoriu ir negaliu, visur keliaujam kartu.
Palieku vyrui nebent, bet labai retai ax.gif
Ir šiaip man labai gerai, kad mes visada kartu smile.gif
opium
m,anau nieko blogo, jei retsykiais mažulius pažiūri patikimi žmonės. Pati kol kas savo dukrės nelabai galiu kam palikti, nebent kokiai valandžiukei, nes maitinu pati, o tarpai tarp maitinimų dar vis nevienodi. Ūgtelėjusią drąsiai galėsiu palikti savo artimiesiems. Svarbu, kad vaikučiai norėtų būti su kitais. smile.gif
*CACA*
Pirmą kartą sūnelį palikau močiutės priežiūrai 1,5mėn. būtinai turėjau sutavrkyti svarbius dokumentus, o su kūdikiu ant rankų (ir dar žiema per šalčius) po įvairias valdiškas įstaigas nepalakstysi. taip sūnelis 2-3 val (kol miegodavo pietų) kelias dieneles buvo paliekamas močiutės priežiūrai.
sekantis kartas buvo 6mėn. kai buvo priversta gultis į ligoninę ekstra operacijai. Tada sūneli visą savaitę prižiūrėjo mano mama. tada (kaip ji pati sako) išlaikė vaiko priežiūros egzaminą.
Dabar esu rami ir žinau, kad ji tikrai susitvarkytų ir gerai prižiūrėtų mano mažylį. Bet kažakaip nesinori tuo piknaudžiauti. Juk esu aš, kad galėčiau savo vaiku pasirūpinti. Žinoma, kartais atrodo, kad norėtūsi pailsėt, bet kažkaip nesinori vaiką palikti kitų priežiūrai, kad galėtum pagulinėt ar po parduotuves papalkstyt. šiaip dažniausiai visur stengemės su vaikiuku eit kartu.
Pirmą kartą į svečius be vaikiuko (nes šventė vyko nuomuotoje salėje ir toliau nuo miesto) išėjau kai jam buvo 8mėn.
Savo vaiko kažkam kitam (t.y. kitam nei savo mamai) kolkas nesu patikėjusi.Nors draugės jau ne po vieną vaikiuką užauginę, bet kažkaip nesinori prašyti jų pagalbos, o ir mama aš daug labaiu pasitikiu, nei draugėmis.
Nivea
Smagu, kai šalia yra patikimas žmogus, kuriam galima palikt ramia galva 4u.gif . Aš taip norėčiau, kad mano mama netoli gyventų... deja... verysad.gif .
Kol kas ilgam negaliu palikt, nes dar maitinu. O ir vienintelis žmogus, kuriam palikus esu rami - vyras (nors ir nemoka keist sauskelnių blush2.gif , bet žinau, kad jei būtų reikalas tai pakeistų irnesakyk.gif ). Tai mes su vyru taip susitarę, kad jis mane kiekvieną savaitgalį išleidžia "pasiganyt" 2-3 val thumbup.gif - tai aš nulekiu į soliariumą ar po kokias pardes pasivaikštau cool.gif .
Porą kartų teko palikt anytai, kai man reikėjo pas gydytoją. Bet tada tik atsilaisvinau ir lėkiau namo. Ne tai, kad aš ja nepasitikėčiau, bet jai jau 63 metai... man vis rodos, kad ne taip pakelia, ne taip padeda mažylę ax.gif . O dar kai prisimenu porą tokių kreizi nutikimų.... pvz pasiima distancinį atbulai, spaudo kanalus ir stebisi, kodėl taip blogai telikas rodo... g.gif . Arba sugeba atsigert is butelio, skirto gėlėms laistyt (gerai, kad be trąšos buvo lotuliukas.gif ). Tai po tokių liapsusų - baisu, kad vaikui kelnių ant galvos neužmautų...
samiene
As palieku savo mazyle mamai arba vyro tevams. Tada galim su vyru kazkur iseiti ir prasibalskyti. Manau, kad mamytems reikia pakeisti aplinka ir pasizmoneti, kad nesijausti izoliuotoms! biggrin.gif mirksiukas.gif
astalavista
aš trumpam palieku mažylę su tėčiu, bet ilgesniam laikui palikt nenorėčiau, nes nejaučiu jokio poilsio pastoviai galvodama apie savo vaiką.o visai gerai galima leist laiką ir su vaiku!
Meida
Trumpam (1-2 val )palieku mamai arba vyro sesem smile.gif Visai neseniai teko palikt keletui dienu (mire mano tetis...) unsure.gif Palikau su vyro sesei (vaiko kriksto mamai smile.gif ). As ja absoliuciai pasitikiu (na,ji apsigimus mama rolleyes.gif ),tai pas ja vaikas auksinis-nereikia nei zyzti,nei oziu rodyti doh.gif Per tas keleta dienu ji ismokino ji gerti misinuka,ciulpti soske (ko as nesugebejau per kelis menesius blush2.gif ). Vienu zodziu-negaliu atsidziaugti,kad yra toks zmogus,kuris myli mano vaika,o vaikas jauciasi su ja super thumbup.gif wub.gif
nuotaka
ir as palieku mazyle vyro mamai, nes mano mama ne lietuvoj, musu mazyle labai rami, tai is pradziu palikdavom trumpam ( valandai ar dviem) o kaip buvo 3.5 men palikome parai ir labai puikiai pabendravo , nes toki vaika paliekant esu rami, nes tikrai zinau kad gales savo darbus dirbti ir nereikes vaiko is ranku nepaleist ar nektim nemiegot 4u.gif
Jurgitukas1
Paliekam savo stebukleli busimiems kriksto tevams:) Jau 1 meneseli isleido mus su vyru i kluba - pasisokti, o veliau ir i teatra tongue.gif O kai paaugo mazyle, tai sesei palieku porai valandu ax.gif
Dela
drasiai paliekam seneliams, bet tik tada kai bunam pas juos, nes kitam mieste gyvena smile.gif o taip jei labai kur reikia tai vyrui palieku, daugiau nera kam, o kartais taip norisi kur iseit dviese....
Svetolanka
Sveikutės 4u.gif
man teko pirmą kartą palikti savo mažąją močiutei, kai jai buvo tik 18 dienų blush2.gif laaabai nenorėjau, bet teko..., nes reikėjo važiuoti į univerą tvarkytis reikalų verysad.gif niu nieko..., stengiuos ilgam laikui jos niekam nepalikinėti biggrin.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.