Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Ar paliekate savo mažylį kitų priežiūrai?
Supermamų klubas > Motinystė ir tėvystė > Nuo 0 iki 1 metų
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
WildFire
Labutis 4u.gif
Mums jau tuoj 7 mėnesiai... Ir dar nė karto nebuvau išlėkus kur prasiblaškyti be savo mažylio. Sąžinė neleidžia, nors galimybių tai būtų.. Įdomu kaip elgiasi kitos smile.gif
Cinderella
Na manau tikrai nesamone! mirksiukas.gif
Manau,vaikas bus laimingas jei ir mama laiminga!ar jau tiesi uzsidariusi namuose laiminga?as tai karts nuo karto palieku savo vyriuskius ir isbegu kur nors,tai su draugem susitikti,tai i kirpykla,i parduotuve ir .... aisku neramu kaip ten mano zuikutis,kai griztu tai suprantu,kad laaaaabai ji myliu!
Pirma karta palikom maziuka mociutas globai,kai jam buvo 1.5 men!buvom pirsliais geriausiu draugu vestuvese! bigsmile.gif

p.s. sazine tai aisku grauzia,bet man atrodo nereikia vaikiuko pratinti prie nuolatinio mamytes buvimo salia!paskui tikrai niekui neislais!vat siandien nuejau i dusa,zuikis pasiliko su teciu ir tai jis jau suprato kad manes nera salia!pradejo zirzti!o kas bus toliau g.gif vaikscios prikibes? g.gif unsure.gif
Isila
paliekam pas mano mamą ir traukiam su vyru gastroliuoti thumbup.gif
ladybird20
as savo mazyli palieku tetai jau nuo pirmos savaites(ne ilgiau 2val, nes maitnu). jei ne teta negaleciau mokytis biggrin.gif tenka savo mamai ir vyro mamai palikt, kai kur nors su reikalais isvaziuojam. ir nemanau kad cia kas nors blogo lotuliukas.gif juk palieki tik keliom valandelem. reikia pabekt retkarciai nuo rutinos ir atsipalaiduot mirksiukas.gif
Siracusa
Pirma karta palikau porai valandu savo mociutei jau kita diena grizus is gimdymo namu, nes turejau iseit i egza doh.gif aisku visa laika galvojau apie mazyle, neramu buvo ir sazine grauze unsure.gif na bet taip jau buvo.. negali gi visada namie sedet, atsiranda ir kitu reikalu, mano atveju del savo sveikatos daznai turiu isvaziuot pas daktarus, tad taip pat tenka mazyle palikti.. Mieliau palieku savo mociutei nei mamai, nes mociute labiau klauso, priziuri mazyle taip kaip sakau, o mama tai pradeda improvizuot, nu vadovaujasi tuo, kaip pries 20 metu mane augino doh.gif hah.gif
Amulet
sveikos 4u.gif

as tai irgi palieku trumpam savo dukryte savo mamai arba savo vyrui. juk reikia trumpam atitrukti nuo rutinos. ir nematau cia nieko blogo. ax.gif
Tilė
Sveikos 4u.gif
Kai pimą kartą savo mažylį palikau mamai jam buvo apie 3 sav. Dabar dažnokai palieku su vyru, savo mama ar teta biggrin.gif Tiesa, galiu palikti tik 2 - 3 valandoms, nes maitinu pati, bet kaip gera prasiblaškyti, trumpam pamiršti namus ir sąžinė nė kiek negraužia thumbup.gif
Roset
Kaip aš jums pavydžių, kad galite palikti savo leliukus mamoms, močiutėms ir t.t.
Saviški galiu tik tėčiui palikti, nes jokiu močiučių ar tetų jis neprisileidžia, na gal kai visai mažiukas buvo, valandą kitą su močiute praleisdavo, bet dabar schmoll.gif Net nežinau iš kur toks prieraišumas, o taip norėtusi su vyru i kokį spektaklį ar kiną nueiti verysad.gif
JUrate2005
o maniski tik teciui palieku, kai reikia iki parduotuves nulekt, nes seneliai toli, draugai dirba ir dar mazius labai svetimu bijo verysad.gif
WildFire
QUOTE(rynkeviciene @ 2006 01 08, 22:21)
Na manau tikrai nesamone! mirksiukas.gif
Manau,vaikas bus laimingas jei ir mama laiminga!ar jau tiesi uzsidariusi namuose laiminga?
*

Taip gyvendama jaučiuos tikrai gerai biggrin.gif Buvo laikas kai apsivedusi ilgokai sąmoningai neplanavau vaikų, nes dar reikėjo išsibėgioti, užsidirbti pinigų, o kai jau susitupėjau, žinojau kam ruošiuosi ir tuomet buvau visada tikra kad savo vaikų tėvams neužkrausiu ir dabar taip pat tebemąstau. Vyrui irgi nepalikinėju be reikalo (nebent į parduotuvę einu), nes jam irgi reikia laisvės ir poilsio.
Tuoj vaikis dar biski ūgtels ir visur galėsim eiti kartu (ir dabar nemažai kur išeinam trise, tad nesu užsidariusi namie mirksiukas.gif ). Vistiek tai juk tik laikinas dalykas - vaikai greitai auga, o paaugliai su tėvais kartais net atvirai kalbėtis nebenori, ką jau kalbėt apie nuolatinį buvimą drauge ax.gif
Simuko
o as manau, kad vaiku niekam neuzkrauni, juk ne per prievarta palieki.mociutes ir seneliai patys dziaugiasi, pvz. mus tau specialiai pro duris gruda, kad tik paliktume jiems anukele pasidziaugt.
kitas reikalas yra kai yra reikalas ir turi iseit, egzas, darbas, laidotuves, vetsuves ar dar kokiu priezasciu yra.va cia tai bus problema, jei vaikas svetimu neprisileidzia.mes saviske pratinam, kad bendrautu kuo daugiau - as mamyciuke buvau, tai oje kiek mama mano privargo su manim doh.gif
koalyte
O as su mielu noru kam nors palikciau. Bet deja visos mociutes baisiai toli, draugai dirba, tai ir keliaujam su vaiku visur ir nuo pat mazumes. Aisku buvau palikusi su vyru kai i kokias parduotuves prasiblaskyti ismaudavau, bet siaip tai noreciau kad salia gyventu kokia tetulyt kuriai galima butu savo vyrioka pristrointi tongue.gif tongue.gif tongue.gif
WildFire
QUOTE(Simuko @ 2006 01 09, 15:44)
o as manau, kad vaiku niekam neuzkrauni, juk ne per prievarta palieki.mociutes ir seneliai patys dziaugiasi, pvz. mus tau specialiai pro duris gruda, kad tik paliktume jiems anukele pasidziaugt.
kitas reikalas yra kai yra reikalas ir turi iseit, egzas, darbas, laidotuves, vetsuves ar dar kokiu priezasciu yra.va cia tai bus problema, jei vaikas svetimu neprisileidzia.mes saviske pratinam, kad bendrautu kuo daugiau - as mamyciuke buvau, tai oje kiek mama mano privargo su manim doh.gif
*

Mes irgi pratinam prie svetimų žmonių mirksiukas.gif
O kas liečia to neužkrovimo, tai jei aš asmeniškai prašau pažiūrėt vaiką, o seneliai (ar kiti asmenys) neatsisako, tai kas čia? biggrin.gif Nors kad jiems smagu pažiūrėt anūkėlius pilnai sutinku.
Man nėra poreikio lakstyti po klubus, parduotuves ar kitur. Gal išaugau, o gal pasenau biggrin.gif Kai užeis toks noras, tuomet gal ir paliksiu kam bigsmile.gif Šiuo metu mėgaujuosi motinyste ir neieškau dingsčių "pabėgt" nuo savo vaiko. Ateis laikas kai ir taip būsiu priversta jį palikinėti kasdien...
zeme
Sveikutės, aš savo vaiką gana dažnai palieku mamai ar močiutei. Močiutei palieku trumpam, jei reikia kažkur išeiti, reikalus sutvarkyti ir t.t. Dažnai stengiuos palikti tuo metu kai vaikui laikas miegoti, kad močiutei nebūtų sunku, nors ji teigia, kad jai nesunku, o tik vienas malonumas. Mamai palieku kartais ir per naktį. Na kažkur vieną kartą per mėnesį. Tada su vyru einame kur nors į kavines, barus, gimtadienius ir.t.t. Labai dėl to džiaugiuosi, kad turiu tokią galimybę.
kamilyte
Dukružei 10 mėnesių, o jos niekam dar nebuvau palikus, išskyrus tėvelį. Visų pirma, maitinu kas 2 val, o visų antra kažkodėl seneliai labai įsitempia kai ji lieka viena su jais, tai vaikas pajutus tai iš karto puola raudot. Taip būna, net kai aš išeinu į kitą kambarį pas juos doh.gif
Ašne
As nedaznai, bet palieku savo tevams. Uosviams palikt vengiu, nes jie retai mato ir vaikas kazkaip issigasta unsure.gif Kai dar buvo kudikelis, tai mano anyta bijodavo net pajudeti, kai vaika ant ranku laikydavo doh.gif ji taip bijojo to vaiko, kad as bijojau jai palikti. Uosvis tai is vis ant ranku neima blink.gif Tik vyro sesuo noriai imdavo, tik truputi be patirties ax.gif
Mano mama irgi impovizatore ir puola visaip eksperimentuoti su tuo mano vaiku, tai tas ir atbaidydavo nuo daznesnio palikimo tongue.gif Bet dabar musu merginai jau tuoj metukai, nebera tokia trapi, tai jos visai graziai sutaria smile.gif
Ramiausia, kai palieku vyrui wub.gif Bet vienai lakstyti nelabai idomu smile.gif
Natali
Aš nuo 2mėn. palieku savo tėvams, na, ir aišku tėtukas vienas pasilieka. Bet palielu tik tada, kai į darbą reikia ax.gif , nes palikti dėl pramogų negaliu schmoll.gif Viena kartą mano mama mėgino pasilikti keliom valandom vakare, tai vaikui taip mamos reikėjo, kad turėjau grišti biggrin.gif
Sultone
Kai auginau vyresnį vaiką - tai palikau jį pimakart kai jam buvo aštuoni men, anksčiau kad ir buvo galimybė - tisiog morališkai negalėjau doh.gif
O su mažyle jau kitaip - kai jai buvo 4 dienos - man reikėjo egzaminą laikyti univere, o skolų labai jau nenorėjau. Tai iki 2 men. ją dažnai žiuredavo mano mama 4u.gif (ačiū jai). Kai baigiau univerą - tai kartu su grupiokais diplomo nelaisčiau blink.gif , nes esu įsitikinusi kad pramogaujanti mama, kai namie kūdikis, - nelabai atsakinga mamytė schmoll.gif . Todėl po dukrytės gimimo dar nebuvau kine, bet jai koks draugų gimtadienis - tai keliaujam kartu ir pabūnam nors pora valandų, o paskui namo. Dar bus laiko atsigriebti bigsmile.gif
lovely
Pirma karta palikau vyrui, kai maziui buvo 3sav., na man egzaminai buvo. O, dar viena karta teko palikti sesei, kai mazius buvo 5sav., nes skubiai teko gultis man i ligonine. O, dabar su vyru pasikeisdami - isleidziame vienas kita su reikalais.Mociutes maziu labai retai paziuri ir tai man bunant namuose, tai cia neziurejimas, o pasidziaugimas leliuku.
DovileG.
Mums 6men.ir mes liekam su teveliu ir kartais su mociute.Siaip as savo maze stengiuosi pratinti prie zmoniu ,kad kai reiks eiti i darzeli nebijotu likti be mamos.
Mama123
Maždaug nuo 1,5 mėnesio ėmiau vaikutį palikinėti su tėčiu, o pati lekiu susitikti su draugėmis. Ir labai džiaugiuosi, nes tas kartas per savaitę labai labai padeda atsipalaiduoti ir neatitrūkti nuo normalaus gyvenimo thumbup.gif O močiutei, tetai ar dėdei esame palikę kelis sykius, kai abiem norėjosi papramogauti, atšvęsti gimtadienį ar nulėkti į koncertą. Ir vaikiukas visai patenkintas, juo labiau, kad dažniausiai ji paliekam vakare, kai jis jau nusiteikęs miegui, todėl tikrai nemanau, kad mes jį kuo nors nuskriaudžiame smile.gif
O dėl užkrovimo seneliams- tai mano mama skaičiavo dienas iki to vakaro, kada mes su vyru turėjom eiti į koncertą smile.gif Ir nors vaikutis pabuvo su ja vos kelias valandas, bet suteikėme jai labai daug džiaugsmo thumbup.gif
JuGeMa
drasiai nuo pirmu dienu palieku vaika mamai, kol maitinau pati tai kokiai valandikei atvezdavau, o jau kai nemaitinu tai ir per nakti palieku.
Nieko sau
palieku vyrui 2 valandom ir lekiu į miestą prasiblaškyt rolleyes.gif
pirmą kartą palikau kai sūnui buvo mėnuo- lėkiau pas gydytojus doh.gif
Mariposa

Palieku ir gana daznai. Mokslai nelaukia, taigi jau nuo 2 menesiu visur laksciau. Nuo 5 menesio jau turim valandine auklyte ir mums jos prireikia kone kiekviena diena. Gal butu kiek kitaip jei turetumem teti namuose, o dabar kai vis reikia eiti kur nors vis ieskau draugiu, draugu, tevu, kaimynu.

Nematau nieko blogo, kad vaikas buna su kitais zmonem, - juk mama visada grizta, o buvimas su kitais plecia akirati. Kol kas tokiu dalyku kaip pratinimasis prie aukliu pas mus neegzistuoja - mazyle visus zmones draugiskai priima, gal del to kad per savo gyvenimeli jai jau teko bendraut su daugybe zmoniu!

Be to, nemanau, kad neatsakinga noreti kur nors iseiti be leliuko. g.gif Tokia jau mamyciu prigimtis - kai jos buna mamytes, sako kad as = leliukas, nors is tikruju taip nera. Manau, kiekviena mamyte turetu stengtis islaikyti savo interesus ir po vaikelio gimimo. O sakyti, kad vaikelis vienintelis tavo interesas, nesazininga pacio mazylio atzvilgiu - juk mamyte turi stengtis buti zavinga ir nenuobodi biggrin.gif
jovka
O as isskyrus teciui kolkas niekam nepaliekku (Na aisklu jei tureciau ka salai gal ir palikciau. Tikrai nezinau). Nors maniskei jau 11.5men. O pirma kart teciui palikau (ilgesnem laikui negu i parduotuve ar pas gydytoja man reikejo), kai mano pupai buvo 10.5menesio. Susitikau su drauge. Paskui su viena mama is SM ejom i baseina. Tai kol kas tik tokie trumpi palikimai...

O kai prabalsavau tai ziuriu cia dauguma jau mazuz leliukus palieka.
la vita
o aš buvau priversta 1 mėnesio laiko mažylę palikt- mokslai nelaukia tongue.gif
o širdelę kaip sopėjo verysad.gif bet palikau ją su tėčiu -jis šaunuolis kuo puikiausiai susitvarkė thumbup.gif o dabar pripratau prie tų palikimų- palieku kažkur tai 6 val, kartais net ir 12 val išeina- pientraukis į tašę ir pirmyn lotuliukas.gif be to- tai puiki proga tėveliui pabūt su vaiku ir suprast kaip vaikai auga tongue.gif
kaunietuke
As ilgiausiai savo mergicka buvau palikus teciui gal kokiam pusvalandziui kai jei buvo 2savaites.O vat sestadiene paliksiu jau parai pas mama,nes vaziuojame su vyru i vestuves.Labai sopa sirdele,nenoriu palikti taip ilgai ,bet teks verysad.gif
Medona
mes visur kartu ax.gif
Ramunis
Mano Gyčiui jau 9 mėn.Ilgiausiai jį palikusi buvau 2 dienom.Košmariškos jos buvo..
Jį galiu palikti tik su savo mama. Manau,kad ir kaip myli ir esi prisiryšęs, prasiblaškyti vis tiek reik. Taip ir stogas gali nuvažiuot. Kelios valandžiukės atskirai vaikui tikrai traumos nepadarys,kai tuo labiau jį prižiūri jam gerai pažystamas ir mylimas žmogus. O mama ne robotas,jai ir į kirpyklą juk reik ir apsipirkti ir šiaip atsipalaiduoti ir nuo rūtinos pabegti.
Erina
Pirmą kartą kelioms valandoms palikau mažiukę kai jai buvo 2 sav. Ėjau į sodrą dokumentų tvarkyt. Kadangi gyvenam pas mano mamą, tai didelių problemų nėra, kelioms valandoms palieku. Jei išvažiuojam kur tai mažiukę visada imam kartu.
miluka
Kadangi mano mažylė pradėjo miegoti visą naktį sulaukusi 3 mėnesių,tai aš iškart tuo pasinaudojau blush2.gif su vyru ramiai išeidavom į balius,šiaip pas draugus (žinoma tik užmigdžius nakčiai) ir palikdavom mano mamai. O ilgesniam laikui kaip 5-6 valandom dar niekam nesu palikusi savo auksytės schmoll.gif širdis neleidžia,nors jai jau beveik 11 mėnesiukų.O kaip reikės palikti einant į darbą,net bijau pagalvoti verysad.gif
Constansa
labiausiai pasaulyje pasitikiu savo mama, todėl tik jai ir išdrįsdavau palikti savo didžiausią turtą. viena su draugėmis buvau išlėkus tik 2 kartus (per 8 mėn. nuo gimdymo), nes sąžiningai sakant nėra poreikio. su vyru įdomiau, bet čia jau kita tema mirksiukas.gif tada žiūrėjo vyras, bet, jei ką, ir mamai buvau davus visus "nurodymus" ir prašiau, kad nuolat kontroliuoti, bet taip moteriškai, kad vyras to neįtartų. šiaip jei einam su vyru, tai aišku, kad dukrytę žiūri mama, bet irgi išeinam neperdažniausiai. dažniausiai einam mes su dukryte (dienomis) arba visi trys.
Krisliukas
As savo mazyli nuo gimimo nebijojau palikti jo teveliui ir savo mamai su teciu.
*Lina*
savo dukryte palieku savo vyrui arba sesei kuo kartu su mum gyvena 4u.gif mano mama toli,o anyta nepasitikiu ax.gif
saulyte79
As tai drasiai palieku savo mazyli jo tetciui ir savo mamai (mano Mariukui 2.5 men.) Aisku neilgam 2-3 val. tarp maitinimu. Manau, "stogas nuvaziuotu" jei visa laika tik sedeciau su vaikeliu. Be to as galvoju, jei mama laiminga tai ir vaikelis laimingas biggrin.gif
WildFire
Aš puikiai suprantu kad yra situacijų kai mamytė tiesiog priversta palikti savo mažylį, nes jai reikia tvarkytis pašalpas, laikyti egzaminus, nubėgti apsiprekinti, nueiti į kirpyklą, polikliniką ar pan. Bet man labai keistai atrodo, kai mama palieka savo vos kelių dienų ar mėnesių mažylį degdama noru būtinai sudalyvauti kokiose vestuvėse, būtinai nulėkti į gimtadienį, išvykti pailsėt į užsienį...
medasta
Aš palieku tik tėveliui padaboti, niekam kitam, nors mes jau septynių mėn. Pati ibėgu be sūnelio, kai tikrai su juo sudėtinga išeiti, o šiaip mes abu po pasaulš su auto lakstom ,mat aš dar maitinu. Visai man tai netrukdo g.gif
Isila
QUOTE(Viešnia iš Šiaurės @ 2006 01 12, 17:18)
Aš puikiai suprantu kad yra situacijų kai mamytė tiesiog priversta palikti savo mažylį, nes jai reikia tvarkytis pašalpas, laikyti egzaminus, nubėgti apsiprekinti, nueiti į kirpyklą, polikliniką ar pan. Bet man labai keistai atrodo, kai mama palieka savo vos kelių dienų ar mėnesių mažylį degdama noru būtinai sudalyvauti kokiose vestuvėse, būtinai nulėkti į gimtadienį, išvykti pailsėt į užsienį...
*

negi atsisakysi sudalyvaut geriausios draugės vestuvėse? blink.gif o po kelių mėn. buvimo tik su vaiku, nejaugi nesinori bent truputuką prasiblaškyti, paiolsėti ir atsigauti? Kodėl gimtadienis negalėtų būti vieta, kur mamytė nors trumpam atsilapaiduotų, pašėltų, atsigautų ir vėl grįžtų prie įprastinės dienotvarkės su savo mažyliu? Žinoma, kelionė į užsienį man jau atrodo keistokai. bet visi kiti prasiblaškymai. Kodėl gi ne? Kai pabūnu su draugėm, pasivaikštau po miestą, pasėdžiu kavinėje ar nueinu į kiną, šiek tiek pasilinksminu, tiesiog prasiblaškau, tarsi atsigaunu, naujų jėgų įgyju ir vėl toliau būnu mamyte. Nematau tame nieko bloga. Jei neišeičiau iš namų prasiblaškyti, man tikrai stogas nuvažiuotų.
kaunietuke
as nieko nematau tame blogo,kad dukryte palikau pas mama,ir vaziavome i vestuves.Juk ne svetimas zmogus priziuri,ir nera jau visai toks mazas naujagimis kad butu baisu palikti savo motinai.
Matelyk
pirmą kartą savo mažulį palikau porai valandų mamai kai jam buvo 2 mėn, nes man reikėjo susitvarkyti darbe ir Sodroj popierius. o šiaip palieku į mėnesį kartą (kai jau stogas visai pradeda važiuoti) porai valandų sesei arba mamai, o pati bent iki ponių laimės nuvarau prasiblaškyti ax.gif o taip tai mes visada ir visur kartu
Ritule
teko palikt.kaip pas gydytojus ejau,kaip gimtadienyje buvom ir per naujus.bet tada man jokio atsipalaidavimo nebuvo,nes visa laik,kaip ant adatu ir labai daznai skambindavau.man atrodo,kad mano vaiku niekas kitas geriau nepasirupins,nei tevai blush2.gif ir visada palikdama vos neapsiverkdavau blush2.gif
rimocik
QUOTE(Viešnia iš Šiaurės @ 2006 01 08, 22:06)
Labutis 4u.gif
Mums jau tuoj 7 mėnesiai... Ir dar nė karto nebuvau išlėkus kur prasiblaškyti be savo mažylio. Sąžinė neleidžia, nors galimybių tai būtų.. Įdomu kaip elgiasi kitos  smile.gif
*

Aš tai savo mažutį nuo 3 mėnesiu palieku mamai kai reik kažkur išlėkt ir nematau nieko blogo tame. teisingai viena pasakė juk ne svetimam, o savam palieki. Nemanau kad ama blogiau prižiurės. Aišku kai buvau palikusi trumpam dukterėčiai, nors ji turi savo 2vaikučius, biski jaudinausi, bet viskas normaliai. biggrin.gif

user posted image
WildFire
QUOTE(Isila @ 2006 01 16, 14:15)
negi atsisakysi sudalyvaut geriausios draugės vestuvėse?  blink.gif o po kelių mėn. buvimo tik su vaiku, nejaugi nesinori bent truputuką prasiblaškyti, paiolsėti ir atsigauti? Kodėl gimtadienis negalėtų būti vieta, kur mamytė nors trumpam atsilapaiduotų, pašėltų, atsigautų ir vėl grįžtų prie įprastinės dienotvarkės su savo mažyliu? Žinoma, kelionė į užsienį man jau atrodo keistokai. bet visi kiti prasiblaškymai. Kodėl gi ne? Kai pabūnu su draugėm, pasivaikštau po miestą, pasėdžiu kavinėje ar nueinu į kiną, šiek tiek pasilinksminu, tiesiog prasiblaškau, tarsi atsigaunu, naujų jėgų įgyju ir vėl toliau būnu mamyte. Nematau tame nieko bloga. Jei neišeičiau iš namų prasiblaškyti, man tikrai stogas nuvažiuotų.
*

jei vaikui būtų kelios dienos, mėnuo, ar vos du, tikrai neičiau net į sesers vestuves. Pasveikinti galima ir kitu būdu, o siekimas žūt būt sudalyvaut tai jau tik pramogų troškimas.

Ir dar, kas liečia tuos prasiblaškymus, pramogas... Jei tai daroma nepiktnaudžiaujant bei vaikui ūgtelėjus, ir aš nieko blogo tame nematau 4u.gif Tik pati šiuo metu neturiu tokio poreikio ax.gif
Anchela
As palikau mazyle po 5 dienu kai gime, nes man buvo sesija teko lekt i egzamina unsure.gif
ramunių mergaitė
Keliom valandom vaiką esu palikusi ne kartą, jau nuo 1,5 mėn. Ramiausiai jaučiuosi, kai palieku savo mamai, ji vaikui beveik taip pat, akip aš arba tėtis. Bet po savaitės teks palikti vyro sesei ir 2 parom doh.gif doh.gif doh.gif . Neįsivaizduoju, kaip bus, bet kitos išeities nėra. Manau nerasiu sau vietos, nes tokiam ilgam laikui net mamai nesu palikusi... Bet tikiuosi viskas bus gerai. Vyro sesuo puiki moteris, pati turi du vaikus smile.gif , dar neužmiršo, kaip elgtis su mažuliais smile.gif .
Hmmm...
Kol kas nepalieku, nes nelabai yra kam,o be to ir maitinu pati, nusitraukinėti nemoku, vaikas buteliuko nepripažįsta, žodžiu nėra jokių galimybių kam nors palikti schmoll.gif O kartais norėtųsi bent vakarui kokiam nulėkt pasiausti biggrin.gif
DovileG.
QUOTE(Isila @ 2006 01 16, 13:15)
negi atsisakysi sudalyvaut geriausios draugės vestuvėse?  blink.gif o po kelių mėn. buvimo tik su vaiku, nejaugi nesinori bent truputuką prasiblaškyti, paiolsėti ir atsigauti? Kodėl gimtadienis negalėtų būti vieta, kur mamytė nors trumpam atsilapaiduotų, pašėltų, atsigautų ir vėl grįžtų prie įprastinės dienotvarkės su savo mažyliu? Žinoma, kelionė į užsienį man jau atrodo keistokai. bet visi kiti prasiblaškymai. Kodėl gi ne? Kai pabūnu su draugėm, pasivaikštau po miestą, pasėdžiu kavinėje ar nueinu į kiną, šiek tiek pasilinksminu, tiesiog prasiblaškau, tarsi atsigaunu, naujų jėgų įgyju ir vėl toliau būnu mamyte. Nematau tame nieko bloga. Jei neišeičiau iš namų prasiblaškyti, man tikrai stogas nuvažiuotų.
*

Na kai vede mano vyro brolis mano mazei buvo tik 1 men. tai as nedalivavau,neleido sirdis tokia maza palikti smile.gif .Pries trumpus iseimus is namu tai ir as nematau nieko blogo biggrin.gif
remunėlė
manyčiau,kad vaikas turi pabūti ir su kitais zmonėm(pvz.močiutėm,tetom wink.gif )juk ir mamai reikia siek tiek atsipūsti,ir vaikas išmoksta bendrauti ne tuk su mama.
Kitana
pirma karta palikau savo mamai, kai mazyliui buvo 2,5 menesiai blush2.gif bet mintys sukosi tik apie maziuka, nors ir labai jau trumpai buvau isejus smile.gif
Grytute
O as palieku tik vyrui ir tai tik kol kambarius tvarkau, vonioj prausiuos arba po interneta brausinu. Maziukas labai prie manes prisirises, o ir as labai nervinuosi, kai jo ner salia.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.