Laba diena,
Sakykit prasau, ar galima padaryti taip, kad koks nors dalyvis negaletu skaityti mano zinuciu? Zinau, kad galima ignoruoti dalyvio zinutes, bet ar galima padaryti atvirksciai?
Aciu is anksto.
Laba diena,
Sakykit prasau, ar galima padaryti taip, kad koks nors dalyvis negaletu skaityti mano zinuciu? Zinau, kad galima ignoruoti dalyvio zinutes, bet ar galima padaryti atvirksciai? Aciu is anksto.
ne, tokios galimybės forume nėra.
O gaila
Ar galima uždėti šitą funkciją nariui, kuris yra moderatorius? Ar ši funkcija veikia moderatoriaus atžvilgiu?
Gal reik pabandyti ir bus aišku Papildyta: Negalima o gaila
Labai norėčiau sužinoti kaip galima būtų ignoruoti dalyvį?
o jei ignoruoji dalyvi, tai jis tau AZ rasyt vistiek gali?
isties labai gaila kad nera tokios funkcijos, kad uzdraustum tam tikram dalyviui skaityt apie tave, nes pasitaiko atveju kai susitinki koki pazistama, kuris tau nera labai malonus ir jis ima rinkti apie tave info pasinaudodamas paieska ir skleisti ja uz forumo ribu, tokios pletkos is proto veda
QUOTE(adriatic @ 2007 12 26, 09:09) isties labai gaila kad nera tokios funkcijos, kad uzdraustum tam tikram dalyviui skaityt apie tave, nes pasitaiko atveju kai susitinki koki pazistama, kuris tau nera labai malonus ir jis ima rinkti apie tave info pasinaudodamas paieska ir skleisti ja uz forumo ribu, tokios pletkos is proto veda vadinasi forume nereikia rašyti kažko tokio,kas gali būti paskleista už forumo ribų
Na tai kam tada apskritai forume dalyvaut ir reikstis? O tokia funkcija tikrai gerai butu...
norec ir as tokios funkcijos, nes jau sekliai morkos uzkniso negyvai
ale jau skleidziu deformacija
dedat i avatarus vaiku foto, rasot tikrus ju vardus ir dar stebites, kas suseka
o gal galima butu tada padaryti toki dalykeli, kad galetume matyti, kas lankosi musu profaile?
luoke, cia viskas taip turi buti
Aha laukine gerai pasiule. Na kad butu bent tiek, kiek pvz.one.lt portale, ten gali bent paskutinius tris "svecius" matyti. Tada jei anie seka tave, tai bent zinosi ir pati galesi irgi pasiuostineti apie sekli, gal tu ji pazysti netycia.
noriu pasitikslinti- jeigu as nario profilyje noriu rasti jo paskutines zinutes, o man rodo, kad neteisinga uzklausa ir raso, kad tokiu zinuciu nera, tai reiskia, kad jis mane blokuoja? ar kad jis nerase zinuciu?
labutis
negalesit skaityti jo zinuciu
QUOTE(markute @ 2009 01 29, 15:52) paaiškinkk aiškiau, nes kai aš blokavau dalyvius vistiek galėjo man až rašyt, tada paklausiau moderatorės ji patvirtino kad galima nematyt tik forume o až vistiek rašys ir matysi QUOTE(Lera @ 2009 01 29, 16:24) paaiškinkk aiškiau, nes kai aš blokavau dalyvius vistiek galėjo man až rašyt, tada paklausiau moderatorės ji patvirtino kad galima nematyt tik forume o až vistiek rašys ir matysi yra ir tokia funkcija ten kur Inbox ir t.t. rasi "Asmeninių žinučių draugų/blokuojamų siuntėjų sąrašas" įrašysi niką, pasirinksi, kad būtų parašyta "NE' kur klausiama, ar galės tau rašyti žinutes ir negalės tas narys tau rašyti. jam rašant bus išmestas pranešimas "Šis narys nenori, kad su juo būtų susisiekta asmeninių pranešimų gavikliu Ši asmeninė žinutė nebuvo išsiųsta"
Ieskojau, bet neradau, ar yra kokia vieta, kur butu galima paskusti nari. Nuolat raso ne į tema įvairiose temose, keikiasi, nemandagus ir t.t. zinau, kad galiu jį ignoruoti, bet gal jeigu daugiau kam nepatiktų, jį išvis ištrintų? Erzina, gadina nuotaiką, fuuu. Užbanintų gal? Man tai toks bendravimas nesiderina su forumo taisyklėm. konkrečiai blondinas Nr.276
QUOTE(Alikante @ 2011 02 25, 10:48) Žr. čia Papildyta: QUOTE(Alikante @ 2011 02 25, 10:48) Baninam, bet naudos tai neduoda - matot pati, kelintą nick'ą jau susikūręs...
Dėkuj. Lieka nekreipti dėmesio.
QUOTE(Alikante @ 2011 02 25, 10:48) Ieskojau, bet neradau, ar yra kokia vieta, kur butu galima paskusti nari. Nuolat raso ne į tema įvairiose temose, keikiasi, nemandagus ir t.t. zinau, kad galiu jį ignoruoti, bet gal jeigu daugiau kam nepatiktų, jį išvis ištrintų? Erzina, gadina nuotaiką, fuuu. Užbanintų gal? Man tai toks bendravimas nesiderina su forumo taisyklėm. konkrečiai blondinas Nr.276 Paprasčiausiai jūs nekreipkite dėmesio į tą blondiną Aš jo postų net neskaitau. QUOTE(Alikante @ 2011 02 25, 11:48) Ieskojau, bet neradau, ar yra kokia vieta, kur butu galima paskusti nari. Nuolat raso ne į tema įvairiose temose, keikiasi, nemandagus ir t.t. zinau, kad galiu jį ignoruoti, bet gal jeigu daugiau kam nepatiktų, jį išvis ištrintų? Erzina, gadina nuotaiką, fuuu. Užbanintų gal? Man tai toks bendravimas nesiderina su forumo taisyklėm. konkrečiai blondinas Nr.276 Man ir yra tekę susidurt su šia nemalonia persona. Galvoju, gal būtu galima jo ip adresą užblokuoti?
Tikrai labai nemalonus tipas
Reikia patarimo.Ant vienos forumo dalyvės užsidėjau funkciją "ignoruoti dalyvį".Dabar noriu šią funkciją panaikinti, kaip tai padaryti?
Laba,
ar galiu panaikinti funkcija, kad nerodytu mano - t.y. nario visu parasytu zinuciu profilyje? Tai absoliuti nesamone, forumas skirtas nuosirdziam, atviram bendravimui, problemu sprendimui, o bet kas, kas mane pazysta ir zino mano nika gali paziureti visas mano zinutes vienu mygtuko paspaudimu - tai visiskai nereikalinga funkcija, apribojanti zmogaus laisve islikti konfidencialiu:( QUOTE(Dairana @ 2011 05 31, 08:30) Forumo nustatymuose tokios funkcijos nenumatyta. QUOTE(Dairana @ 2011 05 31, 08:30) Tai absoliuti nesamone, forumas skirtas nuosirdziam, atviram bendravimui, problemu sprendimui, o bet kas, kas mane pazysta ir zino mano nika gali paziureti visas mano zinutes vienu mygtuko paspaudimu - tai visiskai nereikalinga funkcija, apribojanti zmogaus laisve islikti konfidencialiu:( Nepamirškit, kad forumas - vieša virtuali erdvė. Žinutes gali perskaityt bet kas ir bet kada, net nepasinaudojęs šia funkcija. Todėl nelabai aišku, kokio konfidencialumo/privatumo iš forumo galima tikėtis? QUOTE(Borzika @ 2011 05 31, 12:39) Forumo nustatymuose tokios funkcijos nenumatyta. Nepamirškit, kad forumas - vieša virtuali erdvė. Žinutes gali perskaityt bet kas ir bet kada, net nepasinaudojęs šia funkcija. Todėl nelabai aišku, kokio konfidencialumo/privatumo iš forumo galima tikėtis? QUOTE(Dairana @ 2011 05 31, 14:18) Tokios funkcijos nėra. Ir dar nesutikau nė vienos narės, kurios žinučių nerodytų. Jų nerasite tik vienu atveju, jei žinutės ištrintos. tad rodys, kad parašytas tam tikras skaičius žinučių, bet per paiešką jų nerasit. QUOTE(ernoja @ 2011 05 31, 14:23) Tokios funkcijos nėra. Ir dar nesutikau nė vienos narės, kurios žinučių nerodytų. Jų nerasite tik vienu atveju, jei žinutės ištrintos. tad rodys, kad parašytas tam tikras skaičius žinučių, bet per paiešką jų nerasit. Nesutinku su tuo pasakymu, kad tokos funkcijos nera. Pvz.: pas mane profilyje yra numatytos keturios galimybes: "Įtraukti į kontaktų sąrašą"; "Rasti visas nario žinutes"; "Rasti dalyvio temas", "Ignoruoti dalyvį". Bet kaikurie forumo nariai ju turi tik tris, pas juos truksta - "Rasti visas nario zinutes". Tai kaip tai suprasti?
nebloga funkcija,nes bent taip gali nematyti tau nemalionių "persekiotojų",kurie gali pakeisti IP ir vėl kitaip pasivadinę tave sekioti...o tai labai matosi:)
Na man,kurios "uodegos"trugdė uždėjau ignoruoti,o prieš tai išsiunčiau asmenines žinutes su subtiliu pasiūlymu susipažinti..tai vienos"uodegos"teko atsiprašyti
kad ir kiek dedu viena dalyvi i ignoruojamu puslapi,nu niekaip,matau as ja bjaurybe i viskas
QUOTE(Borzika @ 2012 03 30, 06:28) jos net neleidzia idet i sarasa,gal,kad moderatore ,bet jau uzkniso faunos temoj negyvai,parasiau faunos moderatorei skunda ir nenoriau daugiau tokiu kliedesiu matyt,vaizdas kai merginos laukia augintiniu prieauglio,o ji deda nuorodas su apsigimusiais mazyliais
Labas vakaras, ar yra galimybė ignoruoti dalyvį, kad nebegauti nuo jo až žinučių. Anksčiau tokia gamybė buvo, tačiau dabar, kaip matau - lyg nebeveikia.
QUOTE(biscuit @ 2012 05 07, 22:02) ar yra galimybė ignoruoti dalyvį, kad nebegauti nuo jo až žinučių. Anksčiau tokia gamybė buvo, tačiau dabar, kaip matau - lyg nebeveikia. Jei tikrai neveikia ši funkcija, tai rašykit forumo administratorėms el. paštu: forumas@supermama.lt QUOTE(Borzika @ 2012 05 07, 22:06) Jei tikrai neveikia ši funkcija, tai rašykit forumo administratorėms el. paštu: forumas@supermama.lt Dėkoju už operatyvumą. Perskaičiau keletą ankstesnių žinučių. Ne ta ignoravimo funkcija buvau pasinaudojusi. Dabar jau viskas gerai |