Bendraujant labai svarbu demesio rodymas. Pasidalinkit, prasau, kokio demesio jus noretumete, labiausiai patinka gauti? Klausimas vyrams, domina tiek susituokusiu norai ir poziuris, tiek (o tiksliau - ypac) tu, kurie dar tik eina i poros - kaip tikros poros - kurimo pradzia. Pradedu galvoti, kad sugebu rodyti tik "buitini" demesi - pakalbeti bendromis frazemis, paklausti kaip sekesi, pasisypsoti, skaniai valgyti padaryti. Bet... artumui to neuztenka. Klausimas - ko? Kaip jus noretumet kad butu pripildytas tas tarpa iki sekso? O gal nenoretumet?
QUOTE(karolinakr @ 2010 07 12, 09:14) Bendraujant labai svarbu demesio rodymas. Pasidalinkit, prasau, kokio demesio jus noretumete, labiausiai patinka gauti? Klausimas vyrams, domina tiek susituokusiu norai ir poziuris, tiek (o tiksliau - ypac) tu, kurie dar tik eina i poros - kaip tikros poros - kurimo pradzia. Pradedu galvoti, kad sugebu rodyti tik "buitini" demesi - pakalbeti bendromis frazemis, paklausti kaip sekesi, pasisypsoti, skaniai valgyti padaryti. Bet... artumui to neuztenka. Klausimas - ko? Kaip jus noretumet kad butu pripildytas tas tarpa iki sekso? O gal nenoretumet? apkabinti, pabuciuoti, paglostyti, bet svarbaiusia- nuolat jam kartoti, kad jis pats pats paciausias - graziausias, protingiausias, seksualiausias, nuostabiausias, ir kitoks -iausias!!!!!!!!!!!!!!!!!!
pasiulyti bruksniuka
QUOTE(nikvik @ 2010 07 14, 11:05) apkabinti, pabuciuoti, paglostyti, bet svarbaiusia- nuolat jam kartoti, kad jis pats pats paciausias - graziausias, protingiausias, seksualiausias, nuostabiausias, ir kitoks -iausias!!!!!!!!!!!!!!!!!! Čia jau galima ir išlept nuo tiek dėmesio
Maniškiui labai svarbu, kad jį pagirčiau, kai namie kokį vinį įkala arba šiaip ką nors sutvarko, nes vyras kaip vaikas, už kiekvieną darbelį laukia pagyrimo
Vyrams reikia vieno kito komplimento, taip pat reikia jį "įtikinti" (tik ne nuolat tai kartoti), kad jis pats geriausias ir kartais "prasieiti" su šortukais arba trumpu sijonu
Rodyti pagarbą, pagirti už darbus, kuriuos nuveikia (na, kad nebūtų iš serijos - tai čia jis privalėjo padaryt
Nepamiršti netikėtų erotinių užuominų
Vyras turi jaustis salia savo moters VYRU .. ir jam to uztenka...
QUOTE(_saule @ 2010 10 26, 15:44) Vyrams reikia vieno kito komplimento, taip pat reikia jį "įtikinti" (tik ne nuolat tai kartoti), kad jis pats geriausias ir kartais "prasieiti" su šortukais arba trumpu sijonu Na teisingai nuolat tikrai nereikia . Reikia ,bet ne nuolat Papildyta: QUOTE(nikvik @ 2010 07 14, 11:05) apkabinti, pabuciuoti, paglostyti, bet svarbaiusia- kartais sakyti , kad jis pats pats paciausias - graziausias, protingiausias, seksualiausias, nuostabiausias, ir kitoks -iausias!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vyra kuo daugiau giri tuo jis daugiau puciasi
Visi žmonės taip
Reikia jiems to demesio kaip ir mums, manau
QUOTE(nikvik @ 2010 07 14, 10:05) apkabinti, pabuciuoti, paglostyti, bet svarbaiusia- nuolat jam kartoti, kad jis pats pats paciausias - graziausias, protingiausias, seksualiausias, nuostabiausias, ir kitoks -iausias!!!!!!!!!!!!!!!!!! Teisingi žodžiai, bet tik su saiku QUOTE(_saule @ 2010 10 26, 14:44) Vyrams reikia vieno kito komplimento, taip pat reikia jį "įtikinti" (tik ne nuolat tai kartoti), kad jis pats geriausias ir kartais "prasieiti" su šortukais arba trumpu sijonu Trumpi šortukai, ar sijonukas ryte virtuvėj, arba vakarop mmmmm, super QUOTE(courtney @ 2010 10 26, 17:51) Rodyti pagarbą, pagirti už darbus, kuriuos nuveikia (na, kad nebūtų iš serijos - tai čia jis privalėjo padaryt Nepamiršti netikėtų erotinių užuominų O čia tiesiai į taikinį
Taiva butent! Bent jau as tai labai tingiu
QUOTE(karolinakr @ 2010 07 12, 09:14) pakalbeti bendromis frazemis, paklausti kaip sekesi, pasisypsoti, skaniai valgyti padaryti. Bet... artumui to neuztenka. Klausimas - ko? Kaip jus noretumet kad butu pripildytas tas tarpa iki sekso? O gal nenoretumet? O kodėl tu manai, kad tą TARPĄ iki sekso būtinai privalai užpildyti - Tu?? Kodėl ne jis, kodėl ne jūs abudu??? Čia man išvis neaišku. Gal tas "TARPAS" - tik įsivaizduojamas. Natūraliai bendraujant nebūna jokių ten tarpų. Kalbėtis, šypsotis ir skaniai gaminti - tai jau daug. Kai kurios nė to nedaro.
Mano nuomone jeigu tarp skanios vakarienės ir sekso yra dar kažkoks, kaip jūs sakot, "tarpas", ar barjeras, kurio metu abudu tylit ir visiškai nebendraujat, ir jaučiat įtampą, tai gal vertėtų užsiregistruoti pas psichologą
Bet gal tai tik natūralus laiko tarpas, kada jūs paprasčiausiai ilsitės. Nebūtina visą laiką barškėt kaip radijom. Man tai stogas nuvažiuotų, jei žmona ištisai barškėtų.
Moteriai reikia daugiau demesio,bet zinoma reikia ir vyrui
Man visai patinka kai mane retkarciais pagiria
Vyrai nori žinoti jog yra šaunūs. juos kaip vaikus reikia girti, skatinti. beveik kiekvieną tikslą galima pasiekti kalbant, neteisingas posakis jog vyrai myli skrandžiu, nes jie myli ir ausimis
Manau, pagrindinis dalykas kas laiko santykius 'tokius kaip ta minute kai isimylejai' , tai uzsiiminejimas entropija
Visuomet turi buti jam idomi ir save myleti, (neaikcioti, kokios mano rankos storos ar per trumpos kojos, nes jisai irgi ims taip manyti) nes jei nemyli saves kazi ar kas kitas tave tokia nelaimele myles.
Demesys vyrams labai svarbus.Jei mylima mergina-zmona pagiria,paskatina ar siaip padaro maloniu staigmenu ir santykiai syla.Tada vyras turi daug daugiau motyvacijios kazka daryti,jauciasi svarbus ir reikalingas.O jei i pastangas atsakoma mintyse "taip ir turi buti"- nera nieko.I siena visa laika ir nesitrankysi galvos.Tada vyrai ir ieskosi kitos,kuri bent kiek uzpildo ta tustuma,kuria palieka nepasakyti zodziai,neparodyta siluma ar demesys.
tikrai, kas yra demesys moteriai aisku kiekvienam - komplimentai, geles, dovanos.
O kas pradziugina vyrus? kartais gaunu priekaistu, kad per mazai rodau demesio. ir gamint stengiuosi, kaip megsta jis, ir stengiuosi pradziugint kokiu nauju daigtu, ir pagiriu... negaliu gi atvaziuot jo po darbo paiimt ar duru atidaryt ko dar galetu reiketi? QUOTE(Jazira @ 2011 08 24, 12:33) tikrai, kas yra demesys moteriai aisku kiekvienam - komplimentai, geles, dovanos. O kas pradziugina vyrus? kartais gaunu priekaistu, kad per mazai rodau demesio. ir gamint stengiuosi, kaip megsta jis, ir stengiuosi pradziugint kokiu nauju daigtu, ir pagiriu... negaliu gi atvaziuot jo po darbo paiimt ar duru atidaryt ko dar galetu reiketi? Vyrams labai svarbu jaustis,kad gali kazka del savo mylimos moters padaryti,kad ir nedaug.Su moterim vyras turi augti,kaip vyras.Zinojimas,kad gali kazka nuveikti.Kritika vyrus zlugdo,nors kartais ir ji labai reikalinga,be jos daug kas sunkiau. QUOTE(_saule @ 2010 10 26, 14:44) Vyrams reikia vieno kito komplimento, taip pat reikia jį "įtikinti" (tik ne nuolat tai kartoti), kad jis pats geriausias ir kartais "prasieiti" su šortukais arba trumpu sijonu labai teisingai pastebeta, tik sakyciau ne kartais, o dazniau
Geriausia nieko nedaryti specialiai, nes persistengti blogiau nei nieko nedaryti.
QUOTE(nikvik @ 2010 07 14, 11:05) 1/apkabinti, pabuciuoti, paglostyti, bet svarbaiusia- nuolat jam kartoti, kad jis pats pats paciausias - graziausias, protingiausias, seksualiausias, nuostabiausias, ir kitoks -iausias!!!!!!!!!!!!!!!!!! 2/ ir nuolat sakyti, kokia jus laiminga, kad toki stebukla savo gyvenimo kelyje sutikote ir kokia nereali sekme, kad sis stebuklas jus pamilo:) 1/ pasakiskai pasakyta !!! Norejau parasyti , bet padarei tai uz mane ! 2/ Na to jau nereikia sakyciau . Perdaug Papildyta: QUOTE(Vilius.V @ 2010 10 25, 16:26) Čia jau galima ir išlept nuo tiek dėmesio sutinku ! nuolat nereikia , kartais ! Svarbu nepamirsti ,kad vyrui malonu jaustis mylimam
Nesupraskit neteisingai, bet kartai per didelis tas demesys vargina. Pvz. buva dienu kai gryzti toks pavarges, kad po duso ir pavalges nieko nenori, tik ramiai sau tv paziuret, RAMIAI turiu omeny, na ir kai pradeda lysti, glaustytis, kaip katinas koks, neduok dieve pasakysi, "nu ,maziau, baik...", ojej susiparina, "nu ir gerai tada...", o tada jau tau reikia ajti is paskos i virtuve ar kita kambari, apsikabint, aiskinti kad pavarges, sakyt kad nesinervintu, kad myli, kad viskas ok, ir t.t.. neaa kartais Jusu demesio buna per daug... Nors siaip vyrams demesio reikia daugiau negu moterims
QUOTE(Ozito @ 2011 10 14, 13:52) Nesupraskit neteisingai, bet kartai per didelis tas demesys vargina. Pvz. buva dienu kai gryzti toks pavarges, kad po duso ir pavalges nieko nenori, tik ramiai sau tv paziuret, RAMIAI turiu omeny, na ir kai pradeda lysti, glaustytis, kaip katinas koks, neduok dieve pasakysi, "nu ,maziau, baik...", ojej susiparina, "nu ir gerai tada...", o tada jau tau reikia ajti is paskos i virtuve ar kita kambari, apsikabint, aiskinti kad pavarges, sakyt kad nesinervintu, kad myli, kad viskas ok, ir t.t.. neaa kartais Jusu demesio buna per daug... Nors siaip vyrams demesio reikia daugiau negu moterims kai mb grizta tokios busenos...nusikales, pervarges..pavalgo ir palieku ramiai prie tv guleti..kai issiguli ir atsigauna pats ateina, tai zenklas, kad jau galima ir prisiglausti, ir paglostyti
nete radau
Kaip sužavėti moterį? -Mylėk ja, apkabink ja, glamonėk ja, sakyk jai komplimentus, gink ja, palaikyk ja, leisk pinigus jai, veskis ja i restoranus, pirk jai daiktus, klausykis jos, rūpinkis ja, paremk ja, eik iš proto dėl jos... Kaip sužavėti vyrą? -Nusirenk, atnešk alaus...
kokie jus super paprasti (arba prasti)...
mano vyrui labai reikia ir kad apkabinciau ir kad paglostyciau ir sakyciau, kad myliu ir kad pagirciau jeigu ka padaro namie. Nu ir kaip normalus vyras - nori mane ir su aukstakulniais ir trumpu sijonu karts nuo karto matyt.
Maniškis tirpsta, kai jį liaupsinu tarsi jam negirdint - mamai, draugėms ir pan. Nors žinau, kad jis viską girdi
Ko jau ko, bet nė vienam vyrui dėmesio nestinga. Jei ne iš brangiausios. tai iš kitos... juk moterys dėl vyrų varžosi, bet ne atvirkščiaii, juk jų daugiau po saule ( Jei yra manančių kitaip, tai nepyksiu, jei pataisysit
Rezultatas - patenkintas vyras - būna arba žmonos, arba meillužės naudai, bet jis būna. Moterys, deja, mažesnės egoistės ir apie dėmesį sau kažkaip nekalba. Todėl neišlaikiau ir klausiu: Būtų įdomu išgirsti, ar yra bent viena, kuri po pirmojo vaikelio gimimo sulaukia dėmesio iš savo brangiausiojo pakankamai, t.y. ne vien tada, kai jam rūpi jo "draugužis" tarpkojy ??? Ar vis dėlto tiek mielas dovanėles, tiek bučinukus ar švelnų apsikabinimą privalomai turi lydėti lovos reikalai? Klausiu tiek moterų tiek vyrų nuomonės, nes dėmesio stoka nesiskundžiau tik iki vestuvių QUOTE(Ditė-Bitė @ 2012 03 04, 16:49) Būtų įdomu išgirsti, ar yra bent viena, kuri po pirmojo vaikelio gimimo sulaukia dėmesio iš savo brangiausiojo pakankamai, t.y. ne vien tada, kai jam rūpi jo "draugužis" tarpkojy ??? Ar vis dėlto tiek mielas dovanėles, tiek bučinukus ar švelnų apsikabinimą privalomai turi lydėti lovos reikalai? Klausiu tiek moterų tiek vyrų nuomonės, nes dėmesio stoka nesiskundžiau tik iki vestuvių Kada jau dėmesio moterims pakankamai? QUOTE(Ditė-Bitė @ 2012 03 04, 17:49) Todėl neišlaikiau ir klausiu: Būtų įdomu išgirsti, ar yra bent viena, kuri po pirmojo vaikelio gimimo sulaukia dėmesio iš savo brangiausiojo pakankamai, t.y. ne vien tada, kai jam rūpi jo "draugužis" tarpkojy ??? Ar vis dėlto tiek mielas dovanėles, tiek bučinukus ar švelnų apsikabinimą privalomai turi lydėti lovos reikalai? Klausiu tiek moterų tiek vyrų nuomonės, nes dėmesio stoka nesiskundžiau tik iki vestuvių Čia žinokit ne vedybos,o charakteris kaltas,nesijaudinkit labai,nors aišku,jei jums to trūksta jau kebliau.mano vyras vos ne kas dieną pasako,kad mane myli,ir švenčių,progų dienom visada staigmenėlės,šiap malonios smulkmenėlės iš jo pusės,bet bėda turbūt manyje,man asmeniškai viso to gali ir nebūti,aišku smagu,bet kai to nėra aš nedžiūstu iš sielvarto,jam nepamenu kada kokia staigmeną dariau,dovanas dovanoju tik praktiškas,dažnai iš anksto paklausus ko jam norėtusis ar reikėtų,na tokia aš esu,negaliu per save perlipti,bet tai nereiškia,kad nemyliu,nesirūpinu tiesiog nemėgstu tų saldumų visokių,o jam va matau to trūksta,tai stengiuos kurį laiką kažkaip pradžiuginti,nustebinti,bet nuo prigimties nepabėgu,nemoku,neišeina man kaip jam ,kad naturaliai tai gaunasi
Ai, nežinau.. aš tai saviškį ėdu, o tas vistiek prilipęs
Ir kas svarbiausia, kuo mažiau dėmesio, tuo daugiau limpa Taip, kad nepersistenkit |