Sveiki. Nuo gimimo labai prastai miega. Jau 1,5 metukų, o tebevargstame su nakties miegeliu. Ir dar, prieš užmigdamas, sūnelis turi savo rankutėje laikyti mamos ar močiutės ranką. Ačiū.
Pas mus irgi buvo ta problema. Tik manoji visai beveik nemiegodavo ir ištisai verkdavo.Tada nustatė, kad spazmuoja skrandukas.Gydėmės.Bet miegui tai neturėjo įtakos.Klinikose gydytoja net išrašė Fenobarbitalio miltukus.Pagėrėm porą mėnesių bet iš esmės nelabai kas keitėsi.Kai jau buvo panašiai 1-1,5m tai didžiausia problema buvo su pietų miegu.Neužmigdavo niekaip.Ir supdavau ir nešiodavau .Tai jau nuo 2 m. visai nebemigdžiau.Ir nepavargdavo.Niekada nėbuvo užmigusi kaip kiti vaikai žaidžiant ar vakare kai pavargsta.
Tokia mūsų patirtis.Sunku labai kai nemiega vaikas, bet nieko čia nepadarysi.
dar pamiršau, kad prieš užmiegant už rankos laikydavosi gal iki 3metų, gal dar ilgiau.Čia tikrai nieko bligo.Tiesiog vaikučiui reikia artumo. Beabejo mum skubančiom mamytėm labai atima daug laiko( manoji užmigdavo tik per kokias 2 val.)Bet viskas praeis
Mūsų dukrelei - jau vos daugiau nei 2 metukai. Na ką, irgi nuo pat gimimo vargstam su tuo miegu. Man kartais atrodo, kad ji visą gyvenimą blogai miegos, o mes neišsimiegosime. Nėra buvę nakties, kad visą naktį ramiai išmiegotų savo lovelėje. Prabunda per naktį kelis kartus, niurzgia, kartais verkia, bet dažniausiai, jei jau prabunda, tai parsibeldžia pas mus į lovą, na jau tada, tai irgi miego nėra-ankštą, blaškosi, sukinėjas. Šiaip vakare dažniausiai užmeiga mūsų lovoj, paskui į keliam.
Na žodžiu, laukiu nesulaukiu, kada baigsis tie košmarai ir prasidės normalios poilsio naktys...
mūsiškis dar mažas. miega pakankamai normaliai. tik vat 5.30 prabunda ir nori žaisti iki kokių 7, o tada vėl trumpam numiega...
dėl to, dar pusė bėdos, apsipratau. bet man neramiausia dėl to, kad jis per miegus dažnai suverkia, aimanuoja. ir pakankamai dažnai. iš kur tokiam mažiukui kokie košmarai ar panašiai, nes jeigu skaudėtų ką nors, tai prabustų ir normaliai įsiverktų. kas galėtų būti?
[quote=Lapkritė,2006 01 18, 14:15]
Mūsų dukrelei - jau vos daugiau nei 2 metukai. Na ką, irgi nuo pat gimimo vargstam su tuo miegu. Man kartais atrodo, kad ji visą gyvenimą blogai miegos, o mes neišsimiegosime. Nėra buvę nakties, kad visą naktį ramiai išmiegotų savo lovelėje. Prabunda per naktį kelis kartus, niurzgia, kartais verkia, bet dažniausiai, jei jau prabunda, tai parsibeldžia pas mus į lovą, na jau tada, tai irgi miego nėra-ankštą, blaškosi, sukinėjas. Šiaip vakare dažniausiai užmeiga mūsų lovoj, paskui į keliam. Na žodžiu, laukiu nesulaukiu, kada baigsis tie košmarai ir prasidės normalios poilsio naktys... mano maze- lygiai tokia pati, tik jai beveik pusantru metuku. NERA ISHMIEGOJUSI NE VIENOS VIIENINTELES NAKTIES NUO SAVO GIMIMO. gydytoja ishrashe tokiu zoliniu tableciu, dabar savaite duodu po puse pries uzmiegant, tai jos nors kiek padeda, meiga geraiu, aisku, atsibusdamama jau dabar po koius 3-4 kartus (o tai jau labai mazai
Sveikos mamytes,
Na jus esate ne vienos kuriu mažiukai taip miega blogai.Dar pati galvojau,kad mano sūnus vienintelis taip nemiega,bet kai cia uzsiregistravau ir pradejau skaityti tai pamaciau,kad tokiu nemiegaliuku yra daug daug
Sveikos nemiegaliu mamytes!
Labai puikiai jus visas suprantu,nes turiu tokia pacia beda.Mano dukrytei uz keleta savaiciu bus 2 metukai ir tuos metelius mes kankinames.Daug ka bandem daryti ir jos lovyte statem i skirtingas vietas ir arbateles visokias ir niekas nepadeda,nebent keletai nakciu. Labai laukiu tos dienos kada galesiu ir as issimiegoti visa naktele |