QUOTE(zara** @ 2011 11 23, 13:49)
Sveikos

o ji galetu sudaryt programa kad svoris kristu,nes nebezinau ka daryt,atrodo tikrai namuose stengiuosi mazai valgyti,bet vistiek esu visa istinusi,gal dar ir skysciu dauk yra,tai noreciau tikrai pas ja apsilankyti,gal kokia dieta sudarytu

Tai tokia ir programa.

Man parašė štai ką:
1 Dieta pagal kraujo grupę (įtariu tą pačią visiems siūlo).Visokių dietų pilnas internetas ir dar nieko nekainuoja
2 Liepė laikytis jos kažkurį laiką ir plius gert Reduktil (šiuo metu LR jis uždraustas dėl sibutramino veikliosios medžiagos) ir Talija S.
3 Na pridūrė, jei nekris svoris, galvosim apie žarnyno valymą.
Tai va rezultate svoris neblogai krito ir valgyt nesinorėjo visai. 100 % čia padėjo Reduktil (jis užblokuoja smegenyse alkio centrus).
Mano patarimas būtų toks: svorį galima nebrangiai numest ir savo jėgomis, nebent didelis nutukimas ir reikalinga medikamentinė pagalba. Svarbiausia susitvarkyt pačiai savo dienotvarkę taip, kad valgyt nereikėtų po 18 val., bet reikia per dieną valgyt 4-5 kartus bet mažomis porcijomis. Na išsiplėst galima būtų dar ir dar...
Taigi linkiu jums ištvermės, kantrybės ir sėkmės kovojant su papildomais kilogramais