Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Smagi akimirka su MAXIMA!
Supermamų klubas > Bendras > Konkursai
Pages: 1, 2, 3, 4, 5
Vilika
Nesuprantu kodėl per beveik kiekvieną konkursą mamos pešasi. Ir dar dėl tokių smulkmenų doh.gif doh.gif
Scarlett
Ar matėt, visos nuotraukos dar perkeliamos į maximos tinkapį, čia bigsmile.gif
renax
Manau kad niekas nezino nes niekur neparasyta smile.gif Nors gal kas nori kad ju vaika aprista maiseliu demonstruotu visai placiai lietuvos auditorijai smile.gif Nors cia labiau tevu pasirinkimas , nors manau tik kad gal kai kurie paprasciausiai nebuvo informuoti . Nei gero nei blogo cia daug nera , pasirinkimo laisve ir tiek , nors man juokinga ir graudu butu butu kokiam maximos stende pamatyt kudyki su maximos maisu ant galvos , o mergytes su saldainiais visai graziai ziuretusi .
Dovile&Vidas
QUOTE(Scarlett @ 2006 01 18, 01:01)
Ar matėt, visos nuotraukos dar perkeliamos į maximos tinkapį, čia  bigsmile.gif
*

Prieš siųsdama savo nuotrauką nusiunčiau asmeninę žinutę Aurėjai ir paklausiau ar šios nuotraukos nebus niekur kitur naudojamos. Gavau atsakymą, kad tikrai ne!
Tada ir įdėjau savo nuotrauką.

Labai nusivyliau schmoll.gif

Aurėja, tark žodį.

Daisy
Aurėja, jei nebus pašalintos iš ten nuotraukos, išimk mano foto iš dalyvaujančių. Ačiū.
Aurėja
QUOTE(DAISY @ 2006 01 18, 10:44)
Aurėja, jei nebus pašalintos iš ten nuotraukos, išimk mano foto iš dalyvaujančių. Ačiū.
*

Dar noriu šiek tiek laiko paprašyti, nes viską jau perdaviau mūsų administratoriui, ir dabar lauksim sprendimų. Ačiū.
SuperMama
Viską jau išsiaiškinome su konkurso rėmėjais. Labai atsiprašau, kad įvyko šis nesusipratimas. Nuotraukos iš Maxima.lt tinklapio jau išimtos, paliktas tik konkurso aprašymas.
taiptaip
Nesupratau, kaip išimtos , juk yra nuoroda, nuotraukas dalyvaujančias konkurse rasite čia ir paspaudus atsidaro SM puslapis kur visos jos ir matosi. Vadinasi įėjus i Maxima puslapį labai paprasta jas pamatyti, na suintriguoja juk ta nuoroda......Aš tai nieko prieš neturiu, bet....koks skirtumas ar nuotraukos įdėtos tiesiogiai, ar paspaudus nuorodą?
Čili
"Maximiečiai" thumbup.gif 4u.gif mano balsas garantuotas vien už idėją smile.gif dar miela foto kur mergaitė sudėliojo žodį "mama" wub.gif o apie įvilktus vaikus į maišus tyliu..
Čili
QUOTE(taiptaip @ 2006 01 18, 16:25)
Nesupratau, kaip išimtos , juk yra nuoroda, nuotraukas dalyvaujančias konkurse rasite čia ir paspaudus atsidaro SM puslapis kur visos jos ir matosi. Vadinasi įėjus i Maxima puslapį labai paprasta jas pamatyti, na suintriguoja juk ta nuoroda......Aš tai nieko prieš neturiu, bet....koks skirtumas ar nuotraukos įdėtos tiesiogiai, ar paspaudus nuorodą?
*

doh.gif o tu pabandyk duoti užklausą kokiam google.lt, manau irgi išmestų nuorodų su šiuo konkursu biggrin.gif tai koks gi skirtumas per kur papulsi į šitą konkursą? g.gif jei jau dedat fotkes konkursui, tai žinot iš anksto,kad jis nėra slaptas, o matomas bet kuriam internautui cool.gif
taiptaip
QUOTE(Čili @ 2006 01 18, 16:30)
doh.gif o tu pabandyk duoti užklausą kokiam google.lt, manau irgi išmestų nuorodų su šiuo konkursu biggrin.gif tai koks gi skirtumas per kur papulsi į šitą konkursą? g.gif jei jau dedat fotkes konkursui, tai žinot iš anksto,kad jis nėra slaptas, o matomas bet kuriam internautui cool.gif
*

Tai aš ir nesakau, kad turiu ką nors prieš, aš netgi nuotraukos nesu įdėjus, bet...........kai kam tai nepatiko, nors nematau daba jokio skirtumo g.gif
Čili

tame ir reikalas gi lotuliukas.gif

Ką tik dėl principo užmečiau google.lt užklausą "fotokonkursas" ir ką jūs manot - išmeta gi visus fotokonkursus iš visokių forumų ir ne tik smile.gif tarp jų ir mūsiškis smoke.gif tai kodėl čia atsirado nepatenkintų? listen.gif biggrin.gif nekankinkit moderatorių be reikalo jei jau įdėjot fotkes pasirodymui tongue.gif
*PM*
QUOTE(TauRe @ 2006 01 17, 00:50)
Man tokių asociacijų nekilo. Ir taip aišku, kad tas maišas bus pašalintas iškarto po kadro, o ne "vilkimas iki kol išaugs"  doh.gif
  Blogos asociacijos kiltų jei gatvėje pamatyčiau apskurusį vaiką besišildantį po maišais  verysad.gif  Tada gal ir apie klijus pagalvočiau, o šiame konkurse tikrai nėr nė vieno tokio vaiko, tai ir mintys šviesios  cool.gif
*

Man irgi jokiu blogu asociaciju sitas konkursas nesukelia, viskas labai grazu, tik mano nuomone norisi kazkokiu originalesniu minciu, kaip va ziuriu viena sugalvoju iskarpyt raideles, padaryt zodeli MAMA, kita iskarpe pedutes ir isejo kad "visi keliai veda i Maxima", labai idomu drinks_cheers.gif O ten kur maiseliai maiseliai ir dar karta maiseliai tai kartojasi tiesiog tas pats per ta pati, bet juk kiekvienas kaip suprantam taip ta originaluma ir isreiskiam, o pyktis tikrai neverta schmoll.gif
Dovile&Vidas
QUOTE(Čili @ 2006 01 18, 17:50)

Ką tik dėl principo užmečiau google.lt užklausą "fotokonkursas" ir ką jūs manot - išmeta gi visus fotokonkursus iš visokių forumų ir ne tik smile.gif tarp jų ir mūsiškis smoke.gif tai kodėl čia atsirado nepatenkintų? listen.gif biggrin.gif nekankinkit moderatorių be reikalo jei jau įdėjot fotkes pasirodymui tongue.gif
*

Na turbūt čia daugiau principo reikalas. Noriu, kad mano nuotrauka būtų "mamyčių puslapyje", bet nenoriu, kad ji tiesiogiai matytusi įėjus į Maximos puslapį ar būtų kokiuose stenduose be mano žinios. Turbūt naivu yra įdėti nuotrauką į internetą ir tikėtis, kad ji yra apsaugota, bet kai iš Aurėjos gavau šiokį tokį pasižadėjimą tai...

Ačiū moderatoriams, kad sureagavo mirksiukas.gif
daliuxx
nu pirma karta pakliuvau i tokia painia istorija
Aidairi
Nelabai supratau ko čia taip sujudot, kad dėl tų nuotraukų Maximos puslapyje? Juk jei jau fotografuojatės su tuo ženklu, tai kas čia blogo, kad ta nuotrauka bus tame puslapyje??? g.gif Bet čia jau tiek to... Rodos jau praėjęs etapas.. rolleyes.gif

O dėl išradingumo ir originalumo...Hmmm.. Jei jau iškarpytos raidės - originalu, bet jei vaikas su maišu - tai jau ne? O jei bus viena nuotrauka su maišu, o 10 nuotraukų su iškirptomis raidėmis? Kaip tada? unsure.gif
Čili
QUOTE(Aidairi @ 2006 01 18, 21:38)
Jei jau iškarpytos raidės - originalu, bet jei vaikas su maišu - tai jau ne? O jei bus viena nuotrauka su maišu, o 10 nuotraukų su iškirptomis raidėmis? Kaip tada?  unsure.gif
*

na, man tai maišai ant vaikų asocijuojasi su nepatogumu biggrin.gif
Jatropha
O dėl išradingumo ir originalumo...Hmmm.. Jei jau iškarpytos raidės - originalu, bet jei vaikas su maišu - tai jau ne? O jei bus viena nuotrauka su maišu, o 10 nuotraukų su iškirptomis raidėmis? Kaip tada?  unsure.gif
*

Aidari - tai vadinsis plagiatas, kopijavimas... kaip tik tamstai patinka. Ideti vaika i maisa nebuvo gudru nuo pat pradziu, pilnai tikiu, kad tai galejo sauti i galva simtam mamashu ivairiuose LT kampuose, vienu metu. Ideja su raidem, yra ne iskirpti raides, bet asocijuoti x su mazu, xx su didesniu, xxx su didziausiu seimos nariu. Tai ir vadinasi IDEJA (beje nenustebciau, jei kazkada kazkokioj interpretacijoj ji Maximos reklamose gali atsirasti). Nesakau, kad tai labai labai originali ideja, bet jau galima vadinti "ideja". Kitas vadinkime tiesiog - foto...
Čili
QUOTE(Egoist @ 2006 01 19, 08:22)
Aidari - tai vadinsis plagiatas, kopijavimas... kaip tik tamstai patinka. Ideti vaika i maisa nebuvo gudru nuo pat pradziu, pilnai tikiu, kad tai galejo sauti i galva simtam mamashu ivairiuose LT kampuose, vienu metu. Ideja su raidem, yra ne iskirpti raides, bet asocijuoti x su mazu, xx su didesniu, xxx su didziausiu seimos nariu. Tai ir vadinasi IDEJA (beje nenustebciau, jei kazkada kazkokioj interpretacijoj ji Maximos reklamose gali atsirasti). Nesakau, kad tai labai labai originali ideja, bet jau galima vadinti "ideja". Kitas vadinkime tiesiog - foto...
*

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
*Nendria*
Paskaichius shia diskusija jau shianakt sapnavau maximos reklama su nuotraukos "maximiechiai" herojais lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Čili
QUOTE(Nendria @ 2006 01 19, 11:41)
Paskaichius shia diskusija jau shianakt sapnavau maximos reklama su nuotraukos  "maximiechiai" herojais  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
*

lotuliukas.gif kas čia žino, gal ir išsipildys tavo sapnas lotuliukas.gif
pupulis+
Kad visos tos nuotraukos kaip nukopijuotos.Puse tai tikrai ,vaiku su maisais,negi negalima sugalvoti ka nors originalesnio?Matau tik 2 nuotraukas vertas demesio.
Vilika
Mačiau dar vienas vaikiukas su maišu atsirado. Įtariu to vaikučio mamytė nebuvusi užsukusi į šį skyrelį ir neskaitė čia prirašytų postų bigsmile.gif
daliuxx
schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif Na kur jusu fantazijos???
Mažulėlė
O man viena nuotrauka kelia daug įtarimų...
Kažkodėl man nepanašu, kad ją apdorojant nebuvo pasinaudota spec. programomis...
Krisliukas
QUOTE(Vilika @ 2006 01 19, 18:48)
Mačiau dar vienas vaikiukas su maišu atsirado. Įtariu to vaikučio mamytė nebuvusi užsukusi į šį skyrelį ir neskaitė čia prirašytų postų bigsmile.gif
*

Na ko gi jus su tais maiseliais prisikabinot. Pacios daugiau fantazijos turekit. Juk viena mergytei is maiselio suknute padaryta, berniukui marskineliai, kitam berniukui maudymosi kostiumelis ir pampersas taip pat kepuraite. Isivaizduokit teigiamus dalykus, o ne iskart maisas, dusinimasis ir klijai doh.gif . Siaubas. net mintys tokios man nekilo. I viska ziuret reikia zaismingiau su nuotaika. biggrin.gif Visos nuotraukos yra savotiskai grazios. Kaip i jas noresi paziureti ta ir pamatysi.
bsgess
QUOTE(Dovile&Vidas @ 2006 01 18, 18:38)
Na turbūt čia daugiau principo reikalas. Noriu, kad mano nuotrauka būtų "mamyčių puslapyje", bet nenoriu, kad ji tiesiogiai matytusi įėjus į Maximos puslapį ar būtų kokiuose stenduose be mano žinios.

Nelabai supratau ko čia taip sujudot, kad dėl tų nuotraukų Maximos puslapyje? Juk jei jau fotografuojatės su tuo ženklu, tai kas čia blogo, kad ta nuotrauka bus tame puslapyje???  g.gif Bet čia jau tiek to... Rodos jau praėjęs etapas.. rolleyes.gif

O as pritariu pirmam postui, man irgi butu nemalonu. Siaip turetu but prie konkurso aprasymo parasyta, kad dalyvis siusdamas nuotrauka sutinka, kad ji bus platinama remejo nuoziura ten ar kitur. Nes konkursas yra Supermamos ir mes cia jame dalyvaujame, o Maxima as suprantu tik kaip remeja. Beje, jei toks konkursas butu ir Maximos puslapy - be dalyvio sutikimo zenklo jie irgi neturetu teises foto deti kitur, cia as taip suprantu... Taip kad pykstama pagristai.

QUOTE(Vilika @ 2006 01 19, 17:48)
*

O gal ta mamyte perka maiselius skaniam maistui parsinesti, ne siukslems krauti, ir jai nekyla jokiu asociaciju kaip kai kuriems.
KaDzA
Kausykit, nuo kada studijoje darytos nuotraukos gali dalyvauti konkurse?
jau_mociute
gal tiesiog pažiūrėti į nuotrauką ir, jei pasidaro linksma, reiškia pataikyta, nesvarbu, ar su maišu ar nuogas ar su firminiais rūbeliais
Čili
QUOTE(Neriliukė @ 2006 01 20, 07:30)
Kausykit, nuo kada studijoje darytos nuotraukos gali dalyvauti konkurse?
*

visada gali ax.gif nebent būna parašyta kitaip prie konkretaus konkurso taisyklių mirksiukas.gif 4u.gif
Krisliukas
QUOTE(jau_mociute @ 2006 01 20, 09:08)
gal tiesiog pažiūrėti į nuotrauką ir, jei pasidaro linksma, reiškia pataikyta, nesvarbu, ar su maišu ar nuogas ar su firminiais rūbeliais
*

Pritariu. thumbup.gif

mazhulia
man asmeniskai sis konkursas vienas is neidomesniu, jei galiu taip pasakyti, bet dalyvaujam jame vis tiek doh.gif

viena nuotrauka gusianti mano taska tai "maximieciai" thumbup.gif o kitos 2- bus matyt g.gif bigsmile.gif
pupulis+
man taip pat sitas konkursas bukiausias,bet prabalsuot vistiek galesiu. Viena mano balsa tikrai gaus visi keliai veda i MAXIMA ir MAXIMIECIAI. Trecia balsa duosiu ....... nu dar pagalvosiu.
ZIGOTA...
Na o KAIP SU MANO FOTO BUS...? Laukiu patvirtinimo... verysad.gif blush2.gif
Mažulėlė
O aš jau turiu tris nuotraukas favorites ir galiu balsuot ax.gif

gal stabdom konkursą ir balsuojam, ką? (bijau pražiopsot balsavimą) lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Tai va, mano favoritės:

1. "Sssaldainiai... mažoookai beliko" thumbup.gif
2. "Mamyte, vežk greičiau į "Maxima" apsipirkti -
juk sąrašas oi koks ilgas..." thumbup.gif
3. "maxima.....visur ir visada...." (o kad šitos nuotraukos pavadinimas dar būtų kitoks ax.gif ) thumbup.gif

Kažkodėl man tos nuotraukos tokios šiltos ir natūralios, kažkaip visokie raidžių karpymai iš maišelių ir pan. man ne prie širdies... bet čia tik man, juk svarbu ne laimėti, o dalyvauti, ar ne? mirksiukas.gif
tikryte
QUOTE(Mažulėlė @ 2006 01 21, 10:14)
Kažkodėl man tos nuotraukos tokios šiltos ir natūralios, kažkaip visokie raidžių karpymai iš maišelių ir pan. man ne prie širdies... bet čia tik man, juk svarbu ne laimėti, o dalyvauti, ar ne?  mirksiukas.gif
*

mano nuotraukytė irgi šilta, natūrali ir šeimyniška biggrin.gif , bet niekas jos neminėjo tarp savo favoritinių, bet aš nepergyvenu, nes mes savo vaiką fotografavome ne konkursui, o atminčiai. Kai pamačiau, kad paskelbtas fotokonkursas su Maximos ženklų, prisiminiau, jog ir mes tinkančią turime smile.gif . O siūnčiau nuotraukytę ne tam, kad būtinai laimėti, o tam, kad, šiaip, sudalyvauti ir savę parodyti tongue.gif
Yups

Man didesnį įspūdį daro nuotrauka, kur tiesiog pagautas geras momentas. O tos surežisuotos nelabai schmoll.gif
Vilika
Jau darosi neidomu, nes pirmos dvi vietos jau aiškios
I vieta-MAXIMIECIAI
II vieta-visi keliai veda i MAXIMA
Na tik III vieta dar neuzimta. Yra dar kelios neblogos nuotraukytes, tad ziuresim ax.gif
Vilika
QUOTE(Yups @ 2006 01 21, 12:21)
Man didesnį įspūdį daro nuotrauka, kur tiesiog pagautas geras momentas. O tos surežisuotos nelabai  schmoll.gif
*

Na man atrodo cia beveik visos nuotraukos rezisuotos, juk albumuose retai kuri turime nuotrauku su Maximos zenklu mirksiukas.gif
Mikutis
QUOTE(Vilika @ 2006 01 21, 12:54)
Na man atrodo cia beveik visos nuotraukos rezisuotos, juk albumuose retai kuri turime nuotrauku su Maximos zenklu mirksiukas.gif
*

Mūsų nuotrauka nerežisuota schmoll.gif Įėjus radau tokį vaizdelį- prieš gerą pusmetį. Buvom ką tik grįžę iš apsipirkimo rolleyes.gif O fotikas pas mus visada po ranka tongue.gif
SuperMama
Nematau nieko blogo tame, jei nuotrauka surežisuota. Bet kurią nuotrauką galima pavadinti surežisuota, nes jei nori dalyvauti konkurse, o albume nuotraukos tokia tema neturi, tai žinoma griebi fotoaparatą ir stengiesi pagauti ar surežisuoti kokį gerą momentą.
daliuxx
Nu va.... Dvi pirmasias vietas jau turejau nuziurejus,atsirado labai nebloga nuotraukyte ir treciai vietai. Gali baigtis jau sis konkurselis. yahoo.gif
Krisliukas
QUOTE(Vilika @ 2006 01 21, 13:46)
Jau darosi neidomu, nes pirmos dvi vietos jau aiškios
I vieta-MAXIMIECIAI
II vieta-visi keliai veda i MAXIMA
Na tik III vieta dar neuzimta. Yra dar kelios neblogos nuotraukytes, tad ziuresim ax.gif
*

Na man sios nuotraukos tikrai nera graziausios schmoll.gif Yra grazesniu ir zaismingesniu. Aisku, nezinau, gal but taip ir baigsis konkursas bet... g.gif
As balsuosiu uz kitokias nuotraukas.
tikryte
QUOTE(Krisliukas @ 2006 01 22, 14:07)
As balsuosiu uz kitokias nuotraukas.
*

aš irgi balsuosiu už kitas nuotraukas - yra ir kitų gražių smile.gif
As mama
QUOTE(Yups @ 2006 01 21, 12:21)
Man didesnį įspūdį daro nuotrauka, kur tiesiog pagautas geras momentas. O tos surežisuotos nelabai  schmoll.gif
*

g.gif

O man kaip tik labai smagu kai prie režisūros prisideda visa šeima. Aš už "MAXIMIEČIUS"! biggrin.gif
Aidairi
O aš balsuosiu už išsirikiuotus katinus eilėje.. Jau kai pamačiau, tai taip juokinga buvo.. lotuliukas.gif ir dar tas komentaras... lotuliukas.gif oj negaliu.. lotuliukas.gif
o kitos dvi... hmmm..gal už maximiečius ir ... gal už suknelę...
Vilika
QUOTE(As mama @ 2006 01 22, 19:33)
g.gif

O man kaip tik labai smagu kai prie režisūros prisideda visa šeima. Aš už "MAXIMIEČIUS"! biggrin.gif
*

Nu mano vyras tai tikrai tam napsirasytu doh.gif . Sakytu kad man jau protelis pasimaise, jei pasiulyciau taip pozuoti blush2.gif Vien del to ta seima saunuoliai thumbup.gif
xedotetis
QUOTE(Vilika @ 2006 01 22, 21:58)
Nu mano vyras tai tikrai tam napsirasytu doh.gif . Sakytu kad man jau protelis pasimaise, jei pasiulyciau taip pozuoti blush2.gif Vien del to ta seima saunuoliai thumbup.gif
*

kokiu cia principu balsuojate? kaip balsus skaiciuojat?smile.gif tiesiog reikia parasyti forume kuri foto patinka ir taip atiduodamas balsas?
Aurėja
QUOTE(xedotetis @ 2006 01 23, 09:02)
kokiu cia principu balsuojate? kaip balsus skaiciuojat?smile.gif tiesiog reikia parasyti forume kuri foto patinka ir taip atiduodamas balsas?
*

ne, čia temoje tik aptarinėjama, vertinama, o balsavimas vyksta ten, kur ir publikuojamos nuotraukos - www.supermama.lt/foto Tačiau kol kas balsavimas dar neprasidėjo. Jis prasidės sausio 27 dieną. Jei išsirinksite labiausiai patikusias 3 nuotraukas, reikės tiesiog su kompiuterio pele atsistoti ant nuotraukos, paspausti ir nuotraukai pasididinus, apačioje matysite balsavimo mygtuką. Iš viso galima atiduoti 3 balsus už 3 skirtingas foto.

p.s.: iki to laiko jums reikia būt parašius bent 20 komentarų forume, nes balsuoti galėsite tik tada kai jūsų asmeniniame profilyje bus užrašas žinutės: 20
jau_mociute
Maximiečiai - ypatinga
maxima.....visur ir visada.... - tikra
visi keliai veda į MAXIMA! – paslaptinga
sssaldainiai... mažoookai beliko – šilta
daug raidelių prikarpiau – miela
na, katine, pažiūrėk - įdomu
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.