Nesuprantu kodėl per beveik kiekvieną konkursą mamos pešasi. Ir dar dėl tokių smulkmenų
Ar matėt, visos nuotraukos dar perkeliamos į maximos tinkapį, čia
Manau kad niekas nezino nes niekur neparasyta
QUOTE(Scarlett @ 2006 01 18, 01:01) Prieš siųsdama savo nuotrauką nusiunčiau asmeninę žinutę Aurėjai ir paklausiau ar šios nuotraukos nebus niekur kitur naudojamos. Gavau atsakymą, kad tikrai ne! Tada ir įdėjau savo nuotrauką. Labai nusivyliau Aurėja, tark žodį.
Aurėja, jei nebus pašalintos iš ten nuotraukos, išimk mano foto iš dalyvaujančių. Ačiū.
Viską jau išsiaiškinome su konkurso rėmėjais. Labai atsiprašau, kad įvyko šis nesusipratimas. Nuotraukos iš Maxima.lt tinklapio jau išimtos, paliktas tik konkurso aprašymas.
Nesupratau, kaip išimtos , juk yra nuoroda, nuotraukas dalyvaujančias konkurse rasite čia ir paspaudus atsidaro SM puslapis kur visos jos ir matosi. Vadinasi įėjus i Maxima puslapį labai paprasta jas pamatyti, na suintriguoja juk ta nuoroda......Aš tai nieko prieš neturiu, bet....koks skirtumas ar nuotraukos įdėtos tiesiogiai, ar paspaudus nuorodą?
"Maximiečiai"
QUOTE(taiptaip @ 2006 01 18, 16:25) Nesupratau, kaip išimtos , juk yra nuoroda, nuotraukas dalyvaujančias konkurse rasite čia ir paspaudus atsidaro SM puslapis kur visos jos ir matosi. Vadinasi įėjus i Maxima puslapį labai paprasta jas pamatyti, na suintriguoja juk ta nuoroda......Aš tai nieko prieš neturiu, bet....koks skirtumas ar nuotraukos įdėtos tiesiogiai, ar paspaudus nuorodą? QUOTE(Čili @ 2006 01 18, 16:30) Tai aš ir nesakau, kad turiu ką nors prieš, aš netgi nuotraukos nesu įdėjus, bet...........kai kam tai nepatiko, nors nematau daba jokio skirtumo tame ir reikalas gi Ką tik dėl principo užmečiau google.lt užklausą "fotokonkursas" ir ką jūs manot - išmeta gi visus fotokonkursus iš visokių forumų ir ne tik QUOTE(TauRe @ 2006 01 17, 00:50) Man tokių asociacijų nekilo. Ir taip aišku, kad tas maišas bus pašalintas iškarto po kadro, o ne "vilkimas iki kol išaugs" Blogos asociacijos kiltų jei gatvėje pamatyčiau apskurusį vaiką besišildantį po maišais Man irgi jokiu blogu asociaciju sitas konkursas nesukelia, viskas labai grazu, tik mano nuomone norisi kazkokiu originalesniu minciu, kaip va ziuriu viena sugalvoju iskarpyt raideles, padaryt zodeli MAMA, kita iskarpe pedutes ir isejo kad "visi keliai veda i Maxima", labai idomu QUOTE(Čili @ 2006 01 18, 17:50) Ką tik dėl principo užmečiau google.lt užklausą "fotokonkursas" ir ką jūs manot - išmeta gi visus fotokonkursus iš visokių forumų ir ne tik Na turbūt čia daugiau principo reikalas. Noriu, kad mano nuotrauka būtų "mamyčių puslapyje", bet nenoriu, kad ji tiesiogiai matytusi įėjus į Maximos puslapį ar būtų kokiuose stenduose be mano žinios. Turbūt naivu yra įdėti nuotrauką į internetą ir tikėtis, kad ji yra apsaugota, bet kai iš Aurėjos gavau šiokį tokį pasižadėjimą tai... Ačiū moderatoriams, kad sureagavo
nu pirma karta pakliuvau i tokia painia istorija
Nelabai supratau ko čia taip sujudot, kad dėl tų nuotraukų Maximos puslapyje? Juk jei jau fotografuojatės su tuo ženklu, tai kas čia blogo, kad ta nuotrauka bus tame puslapyje???
O dėl išradingumo ir originalumo...Hmmm.. Jei jau iškarpytos raidės - originalu, bet jei vaikas su maišu - tai jau ne? O jei bus viena nuotrauka su maišu, o 10 nuotraukų su iškirptomis raidėmis? Kaip tada? QUOTE(Aidairi @ 2006 01 18, 21:38) O dėl išradingumo ir originalumo...Hmmm.. Jei jau iškarpytos raidės - originalu, bet jei vaikas su maišu - tai jau ne? O jei bus viena nuotrauka su maišu, o 10 nuotraukų su iškirptomis raidėmis? Kaip tada? Aidari - tai vadinsis plagiatas, kopijavimas... kaip tik tamstai patinka. Ideti vaika i maisa nebuvo gudru nuo pat pradziu, pilnai tikiu, kad tai galejo sauti i galva simtam mamashu ivairiuose LT kampuose, vienu metu. Ideja su raidem, yra ne iskirpti raides, bet asocijuoti x su mazu, xx su didesniu, xxx su didziausiu seimos nariu. Tai ir vadinasi IDEJA (beje nenustebciau, jei kazkada kazkokioj interpretacijoj ji Maximos reklamose gali atsirasti). Nesakau, kad tai labai labai originali ideja, bet jau galima vadinti "ideja". Kitas vadinkime tiesiog - foto... QUOTE(Egoist @ 2006 01 19, 08:22) Aidari - tai vadinsis plagiatas, kopijavimas... kaip tik tamstai patinka. Ideti vaika i maisa nebuvo gudru nuo pat pradziu, pilnai tikiu, kad tai galejo sauti i galva simtam mamashu ivairiuose LT kampuose, vienu metu. Ideja su raidem, yra ne iskirpti raides, bet asocijuoti x su mazu, xx su didesniu, xxx su didziausiu seimos nariu. Tai ir vadinasi IDEJA (beje nenustebciau, jei kazkada kazkokioj interpretacijoj ji Maximos reklamose gali atsirasti). Nesakau, kad tai labai labai originali ideja, bet jau galima vadinti "ideja". Kitas vadinkime tiesiog - foto...
Paskaichius shia diskusija jau shianakt sapnavau maximos reklama su nuotraukos "maximiechiai" herojais
Kad visos tos nuotraukos kaip nukopijuotos.Puse tai tikrai ,vaiku su maisais,negi negalima sugalvoti ka nors originalesnio?Matau tik 2 nuotraukas vertas demesio.
Mačiau dar vienas vaikiukas su maišu atsirado. Įtariu to vaikučio mamytė nebuvusi užsukusi į šį skyrelį ir neskaitė čia prirašytų postų
O man viena nuotrauka kelia daug įtarimų...
Kažkodėl man nepanašu, kad ją apdorojant nebuvo pasinaudota spec. programomis... QUOTE(Vilika @ 2006 01 19, 18:48) Mačiau dar vienas vaikiukas su maišu atsirado. Įtariu to vaikučio mamytė nebuvusi užsukusi į šį skyrelį ir neskaitė čia prirašytų postų Na ko gi jus su tais maiseliais prisikabinot. Pacios daugiau fantazijos turekit. Juk viena mergytei is maiselio suknute padaryta, berniukui marskineliai, kitam berniukui maudymosi kostiumelis ir pampersas taip pat kepuraite. Isivaizduokit teigiamus dalykus, o ne iskart maisas, dusinimasis ir klijai QUOTE(Dovile&Vidas @ 2006 01 18, 18:38) Na turbūt čia daugiau principo reikalas. Noriu, kad mano nuotrauka būtų "mamyčių puslapyje", bet nenoriu, kad ji tiesiogiai matytusi įėjus į Maximos puslapį ar būtų kokiuose stenduose be mano žinios. QUOTE(Aidairi @ 2006 01 18, 21:38) Nelabai supratau ko čia taip sujudot, kad dėl tų nuotraukų Maximos puslapyje? Juk jei jau fotografuojatės su tuo ženklu, tai kas čia blogo, kad ta nuotrauka bus tame puslapyje??? O as pritariu pirmam postui, man irgi butu nemalonu. Siaip turetu but prie konkurso aprasymo parasyta, kad dalyvis siusdamas nuotrauka sutinka, kad ji bus platinama remejo nuoziura ten ar kitur. Nes konkursas yra Supermamos ir mes cia jame dalyvaujame, o Maxima as suprantu tik kaip remeja. Beje, jei toks konkursas butu ir Maximos puslapy - be dalyvio sutikimo zenklo jie irgi neturetu teises foto deti kitur, cia as taip suprantu... Taip kad pykstama pagristai. QUOTE(Vilika @ 2006 01 19, 17:48) Mačiau dar vienas vaikiukas su maišu atsirado. Įtariu to vaikučio mamytė nebuvusi užsukusi į šį skyrelį ir neskaitė čia prirašytų postų O gal ta mamyte perka maiselius skaniam maistui parsinesti, ne siukslems krauti, ir jai nekyla jokiu asociaciju kaip kai kuriems.
Kausykit, nuo kada studijoje darytos nuotraukos gali dalyvauti konkurse?
gal tiesiog pažiūrėti į nuotrauką ir, jei pasidaro linksma, reiškia pataikyta, nesvarbu, ar su maišu ar nuogas ar su firminiais rūbeliais
man asmeniskai sis konkursas vienas is neidomesniu, jei galiu taip pasakyti, bet dalyvaujam jame vis tiek
viena nuotrauka gusianti mano taska tai "maximieciai"
man taip pat sitas konkursas bukiausias,bet prabalsuot vistiek galesiu. Viena mano balsa tikrai gaus visi keliai veda i MAXIMA ir MAXIMIECIAI. Trecia balsa duosiu ....... nu dar pagalvosiu.
Na o KAIP SU MANO FOTO BUS...? Laukiu patvirtinimo...
O aš jau turiu tris nuotraukas favorites ir galiu balsuot
gal stabdom konkursą ir balsuojam, ką? (bijau pražiopsot balsavimą) Tai va, mano favoritės: 1. "Sssaldainiai... mažoookai beliko" 2. "Mamyte, vežk greičiau į "Maxima" apsipirkti - juk sąrašas oi koks ilgas..." 3. "maxima.....visur ir visada...." (o kad šitos nuotraukos pavadinimas dar būtų kitoks Kažkodėl man tos nuotraukos tokios šiltos ir natūralios, kažkaip visokie raidžių karpymai iš maišelių ir pan. man ne prie širdies... bet čia tik man, juk svarbu ne laimėti, o dalyvauti, ar ne? QUOTE(Mažulėlė @ 2006 01 21, 10:14) Kažkodėl man tos nuotraukos tokios šiltos ir natūralios, kažkaip visokie raidžių karpymai iš maišelių ir pan. man ne prie širdies... bet čia tik man, juk svarbu ne laimėti, o dalyvauti, ar ne? mano nuotraukytė irgi šilta, natūrali ir šeimyniška Man didesnį įspūdį daro nuotrauka, kur tiesiog pagautas geras momentas. O tos surežisuotos nelabai
Jau darosi neidomu, nes pirmos dvi vietos jau aiškios
I vieta-MAXIMIECIAI II vieta-visi keliai veda i MAXIMA Na tik III vieta dar neuzimta. Yra dar kelios neblogos nuotraukytes, tad ziuresim
Nematau nieko blogo tame, jei nuotrauka surežisuota. Bet kurią nuotrauką galima pavadinti surežisuota, nes jei nori dalyvauti konkurse, o albume nuotraukos tokia tema neturi, tai žinoma griebi fotoaparatą ir stengiesi pagauti ar surežisuoti kokį gerą momentą.
Nu va.... Dvi pirmasias vietas jau turejau nuziurejus,atsirado labai nebloga nuotraukyte ir treciai vietai. Gali baigtis jau sis konkurselis.
QUOTE(Vilika @ 2006 01 21, 13:46) Jau darosi neidomu, nes pirmos dvi vietos jau aiškios I vieta-MAXIMIECIAI II vieta-visi keliai veda i MAXIMA Na tik III vieta dar neuzimta. Yra dar kelios neblogos nuotraukytes, tad ziuresim Na man sios nuotraukos tikrai nera graziausios As balsuosiu uz kitokias nuotraukas.
O aš balsuosiu už išsirikiuotus katinus eilėje.. Jau kai pamačiau, tai taip juokinga buvo..
o kitos dvi... hmmm..gal už maximiečius ir ... gal už suknelę... QUOTE(Vilika @ 2006 01 22, 21:58) Nu mano vyras tai tikrai tam napsirasytu kokiu cia principu balsuojate? kaip balsus skaiciuojat? QUOTE(xedotetis @ 2006 01 23, 09:02) kokiu cia principu balsuojate? kaip balsus skaiciuojat? ne, čia temoje tik aptarinėjama, vertinama, o balsavimas vyksta ten, kur ir publikuojamos nuotraukos - www.supermama.lt/foto Tačiau kol kas balsavimas dar neprasidėjo. Jis prasidės sausio 27 dieną. Jei išsirinksite labiausiai patikusias 3 nuotraukas, reikės tiesiog su kompiuterio pele atsistoti ant nuotraukos, paspausti ir nuotraukai pasididinus, apačioje matysite balsavimo mygtuką. Iš viso galima atiduoti 3 balsus už 3 skirtingas foto. p.s.: iki to laiko jums reikia būt parašius bent 20 komentarų forume, nes balsuoti galėsite tik tada kai jūsų asmeniniame profilyje bus užrašas žinutės: 20
Maximiečiai - ypatinga
maxima.....visur ir visada.... - tikra visi keliai veda į MAXIMA! paslaptinga sssaldainiai... mažoookai beliko šilta daug raidelių prikarpiau miela na, katine, pažiūrėk - įdomu |