Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Smagi akimirka su MAXIMA!
Supermamų klubas > Bendras > Konkursai
Pages: 1, 2, 3, 4, 5
Aurėja
www.maxima.lt ir www.supermama.lt pristato foto konkursą:

Smagi akimirka su [attachmentid=44291] !

Įamžinkite smagiausias savo vaiko/-ų akimirkas su [attachmentid=44291] ir laimėkite puikių prizų!

Ne vienas iš mūsų namuose turime daiktų su [attachmentid=44291] ženklu , pvz.: sulčių, sauskelnių ar tiesiog pirkinių maišelį [attachmentid=44291]. Todėl kviečiame paimprovizuoti tema: „Smagi akimirka su „Maxima“! (Būtina sąlyga - turi matytis [attachmentid=44291] ženklas).

Laukiame įdomių, netikėtų, smagių kadrų su Jūsų vaiku ir [attachmentid=44291]! Tik nepamirškite apsipirkę pasiimti fotoaparato ir užfiksuoti smagią akimirką!

Išrinkite gražią, kokybišką įdomią nuotrauką, kad į ją būtų malonu ir įdomu žiūrėti ne tik jums, bet ir kitiems. Jei matote, kad konkurse jau yra panaši nuotrauka, ieškokite savo albume originalesnės, įdomesnės, išskirtinės foto.

Prieš pildydami paraišką konkursui, perskaitykite jau dalyvaujančių konkurse nuotraukų pavadinimus – kad nesikartotumėte ir būtumėte originalūs! Taip sulauksite daugiau vertintojų dėmesio ir balsų. Rašykite jį lietuviškomis raidėmis (š,ą,č,ę,ė,į,ų,ū,ž).

Nepamirškite prieš siųsdami nuotrauką konkursui susipažinti su bendrosiomis fotokonkursų taisyklėmis! jas rasite čia

Nuotraukų lauksime 2006 01 09 – 2006 01 26
Už 3 labiausiai patikusias foto balsuosime 2006 01 27 – 2006 02 03

Laimėtojų laukia šaunūs „Maxima“ prizai:

I vieta Didžiulis žaislinis meškinas!

[attachmentid=44253]

II vieta 3 „Maxima“ sauskelnių pakuotės!

[attachmentid=44255]

III vieta Maxima kepuraitės visai šeimai!

[attachmentid=44254]

Nuotrauką į konkursą "Smagi akimirka su MAXIMA!" siųskite užpildę paraišką štai čia:
KaDzA
nuotraukoje būtinai turi būti vaikai? g.gif
Aurėja
QUOTE(Austutė @ 2006 01 09, 22:07)
nuotraukoje būtinai turi būti vaikai?  g.gif
*

Taip, šis konkursas jiems bigsmile.gif
Natalėja
O kokio amžiaus? 4 metai 6 m mėn. Tinka? Ar tik kūdikiai?
Aurėja
QUOTE(Natalėja @ 2006 01 10, 10:59)
O kokio amžiaus? 4 metai 6 m mėn. Tinka? Ar tik kūdikiai?
*

ne, kūdikiams buvo paskirtas priešpaskutinis konkursas, o visuose kituose (jei taisyklės nenurodo kitaip) dalyvauja pačio įvairiausio amžiaus vaikų nuotraukos. Tad jūsų vaiko amžius tikrai tinkamas. Beje, nuotraukoje šalia vaiko gali būti ir visa šeima, ir kiti artimieji, nebūtinai vien tik vaikai kadre.
montege
turiu super nuotraukėlę su maximos žeklu. tik ten įamžinti mano pusseserės vaikai.
ar galiu siųsti į konkursą tokią nuotrauką? g.gif
Aurėja
QUOTE(montege @ 2006 01 10, 17:32)
turiu super nuotraukėlę su maximos žeklu. tik ten įamžinti mano pusseserės vaikai.
ar galiu siųsti į konkursą tokią nuotrauką?  g.gif
*

ne, esame sutarę, kad dalyvaujame konkursuose tik su savo asmeninėmis foto, arba savo vaikų foto. O pusseserei galima pasiūlyti pačiai užsiregistruoti forume ir sudalyvauti konkurse, lauksim.
Daisy
Na šiaip dar tik 5 nuotraukos, bet jau kartojais doh.gif
vaikai maišelyje arba vaikai su šuns ėdalu doh.gif
g.gif gal truputį daugiau fantazijos g.gif
Medona
pati paciausia po kolkas "Sssaldainiai... mažoookai beliko" thumbup.gif
Frosted
QUOTE(DAISY @ 2006 01 11, 09:54)
Na šiaip dar tik 5 nuotraukos, bet jau kartojais doh.gif
vaikai maišelyje arba vaikai su šuns ėdalu doh.gif
*

... arba vaikai, apvynioti maišeliu cool.gif
Pinacea
Mazai nuotrauku unsure.gif Turbut ir todel, kad uzsienyje gyvenancios mamos negalli dalyvauti (Maximos nera) ax.gif
Dovile&Vidas
Laba diena,

jei vakar išsiunčiau nuotrauką kada galiu tikėtis, kad ji bus patvirtinta?
Taurė
Ką tik patvirtinau visas tinkamas nuotraukas smile.gif
Naglica
QUOTE(TauRe @ 2006 01 13, 10:53)
Ką tik patvirtinau visas tinkamas nuotraukas  smile.gif
*

Visas cielas dvi lotuliukas.gif bigsmile.gif
Taurė
QUOTE(Naglica @ 2006 01 13, 11:55)
Visas cielas dvi  lotuliukas.gif  bigsmile.gif
*

laugh.gif ahaaaa bigsmile.gif
kajote
MAXIMIECIAI!!! thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Labai orginali nuotraukyte thumbup.gif
*PM*
QUOTE(kajote @ 2006 01 13, 11:29)
MAXIMIECIAI!!!  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif Labai orginali nuotraukyte thumbup.gif
*

100% drinks_cheers.gif , nes kitos kazkokios visos panasios maiseliai ir tiek, kazko norisi isradingesnio tongue.gif
c-girl
QUOTE(kajote @ 2006 01 13, 19:29)
MAXIMIECIAI!!!  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif Labai orginali nuotraukyte thumbup.gif
*

As visus tris balsus atiduociau siai nuotraukai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif jei tik taip galeciau ax.gif
Nieko sau
kol kas fainiausia foto Maximiečiai thumbup.gif thumbup.gif
SuperBaba
Pati paciausia thumbup.gif

MAXIMIEČIAI!

X-mažiausiems
XX-didesniems
XXX-didžiausiems

Maxima visiems!

thumbup.gif
Voverė
QUOTE(SuperBaba @ 2006 01 14, 22:40)
Pati paciausia thumbup.gif

MAXIMIEČIAI!

X-mažiausiems
XX-didesniems
XXX-didžiausiems

Maxima visiems!

thumbup.gif
*

Man irgi šita geriausia, kolkas. Na nepatingėjo tėveliai žirklutėmis padirbėti ir dar iš paklodės sukurti fotostudijos aplinką thumbup.gif Tėveliai matosi, tokie su "cinkeliu" thumbup.gif
Nukė
QUOTE(Voverė @ 2006 01 15, 10:41)
Man irgi šita geriausia, kolkas. Na nepatingėjo tėveliai žirklutėmis padirbėti ir dar iš paklodės sukurti fotostudijos aplinką  thumbup.gif  Tėveliai matosi, tokie su "cinkeliu"  thumbup.gif
*

Nesuprantu, kodel visoms si nuotrauka patinka? unsure.gif Man kaip tik ji i akis krito kaip pernelyg fanatiska
Mane tikrai stebina toks atviras prekybcentrio slovinimas kisant savo vaikus i maiselius ir demonstruojant amzina istikimybe - as visada su (...)
Nu tikrai, jau taip tiesmukai, kaip Erzsbeth sake.. unsure.gif
Voverė
QUOTE(gerda @ 2006 01 15, 13:52)
Nesuprantu, kodel visoms si nuotrauka patinka? unsure.gif  Man kaip tik ji i akis krito kaip pernelyg fanatiska
Mane tikrai stebina toks atviras prekybcentrio slovinimas kisant savo vaikus i maiselius ir demonstruojant amzina istikimybe - as visada su (...)
Nu tikrai, jau taip tiesmukai, kaip Erzsbeth sake.. unsure.gif
*

Man ši nuotrauka tikrai tokia įdomi. Aš žiūrėjau nuotraukas, ir jų pateikimą į temą mirksiukas.gif
O kas liečia nuomonę apie šį prekybos centrą ir visą jo sistemą, tai aš patylėsiu rolleyes.gif ...............nenoriu nusižengti forumo taisyklėms biggrin.gif
Erszebeth
QUOTE(Voverė @ 2006 01 15, 14:09)
Man ši nuotrauka tikrai tokia įdomi. Aš žiūrėjau nuotraukas, ir jų pateikimą į temą  mirksiukas.gif
*

Pritariu, šioje nuotraukoje - gana profesionalus reklaminis sprendimas. Dabar žiūrėsim, ar po pusmečio neatsiras stendų ar vaizdo klipų, prisatatančių prekybos centro "visašeimyniškumą" per X, XX ir XXX tongue.gif Kaip pigiai būtų apsieita biggrin.gif Už šią idėją ta išradinga šeima ne meškiną ar kepuraitę turėtų gauti. Kokie honorarai už reklaminius sprendimus?
ejeva
QUOTE(Erszebeth @ 2006 01 15, 14:20)
Pritariu, šioje nuotraukoje - gana profesionalus reklaminis sprendimas. Dabar žiūrėsim, ar po pusmečio neatsiras stendų ar vaizdo klipų, prisatatančių prekybos centro "visašeimyniškumą" per X, XX ir XXX  tongue.gif Kaip pigiai būtų apsieita  biggrin.gif Už šią idėją ta išradinga šeima ne meškiną ar kepuraitę turėtų gauti. Kokie honorarai už reklaminius sprendimus?
*

blink.gif g.gif va ir man kalusimas pasistojo, kokys honoraras galėtų būti? g.gif unsure.gif
SuperMama
Vovere, ši tema skirta konkurso nuotraukų aptarimui, apie prekybos centrus yra kelios atskiros temos kituose skyreliuose.

Man labiausiai patinka nuotraukos "maximiečiai" ir su saldainių pakeliu. Bet aš suprantu ir tas mamytes, kurios įdėjo nuotraukas su maišeliais.
Kiekviena šeima, kuri apsipirkinėja Maximoje turi tokių maišelių namie. Ir panaudoti maišelį nuotraukoje yra pats lengviausias būdas - nereikia daug galvoti, kažkur eiti ir kažką pirkti, todėl ir nuotraukų su maišeliais yra tiek daug. Tikriausiai ir maišelį galima panaudoti kažkaip originaliai, tik kol kas tokių idėjų mano nuomone nebuvo.

O dėl pačios konkurso koncepcijos galiu pasakyti, kad ir anksčiau buvo tokių, ir žurnalai praktikuoja ir kiti portalai. Buvo kažkada konkursas su Čili Pica viename iš portalų, buvo keliuose žurnaluose skirtuose mamoms tokie pat konkursai su Tutteli produkcijos panaudojimu, prieš metus-du viename iš žurnalų buvo konkursas su Happy sauskelnėm. Kiek pamenu ir ten mamos sodino vaikus į pakuotes nuo šių sauskelnių ir rengdavo nuo galvos iki kojų į šių sauskelnių pakuotę. Na, kiekvienas turi savo fantaziją. O viename didžiausių rusų portalų eva.ru buvo Pampers sauskelnių konkursas, kur viena iš sąlygų buvo kad į nuotrauką būtų įdėtas Pampers logotipas.

Na ir ką? Būna ir tokių konkursų. Žinoma, kad nuotraukų nebus tiek daug kaip per konkursą susijusį su Kalėdom ar Valentino diena ar kokia kita tema iš kasdieninio vaikų gyvenimo, kai tokios tematikos nuotraukų turi kiekvienas ir daug. O jei ir neturi, tai smagu fotografuoti ir vėliau įdėti į albumą.

Šiam konkursui reikia fotografuoti specialiai, nes tikriausiai retas turi savo archyve nuotraukų su Maxima. Todėl ir nuotraukų įdėjimui skirtos 3 savaitės.
Ir dalyvauja žmonės konkurse ne dėl kepuraitės su snapeliu, o dėl didelio meškino.

O kodėl ne? Jei jie ne tik yra Maximos pirkėjai, bet vaikui nori padaryti tokią staigmeną kaip didžiulis meškis ir nuotrauka su Maxima logo neprieštarauja jų kokiems nors įsitikinimams ar vertybėms.
Nukė
QUOTE(Erszebeth @ 2006 01 15, 14:20)
Pritariu, šioje nuotraukoje - gana profesionalus reklaminis sprendimas. Dabar žiūrėsim, ar po pusmečio neatsiras stendų ar vaizdo klipų, prisatatančių prekybos centro "visašeimyniškumą" per X, XX ir XXX  tongue.gif
*

Va sitas propoguojamas "visaseimyniskumas" man ir nepatinka. Ir dar pavadinimas - "...ieciai". Iskart nuoroda i sekta.
Sutinku, seima pasuko smegeneles kaip originaliau ta zenkla panaudot (nors i maisa nekiso), bet is tikruju neskanu, kas uz viso to slypi

Voverė
Hmmmmm unsure.gif , na aš pasakiau savo nuomonę apie nuotrauką, ir labai gerą ir paaiškinau kodėl g.gif ir nei žodžio apie šį prekybos centrą unsure.gif
SuperMama
O kas liečia nuomonę apie šį prekybos centrą ir visą jo sistemą, tai aš patylėsiu  ...............nenoriu nusižengti forumo taisyklėms

biggrin.gif aš ir turėjau omeny, kad tam skirtose temose galima ir pasisakyti, jei nesinori tylėtii ir taisyklėms nenusižengti .
Joalin
Man tai labiausiai patiko nuotrauka MAXIMIECIAI 4u.gif Labai gerai paaiskinti dydziai biggrin.gif
Erszebeth
Mikuti, nepergyvenk, iš tavo posto visai neaišku, kuri tavo nuotrauka. Be to, tu juk neagituoji balsuoti. Tiesa, aš šiame konkurse ne tik nedalyvausiu, bet ir nebalsuosiu. Laukiu kitų, "neutralių" konkursų rolleyes.gif
taiptaip
Sveikos 4u.gif

Tai sakote gražiausia MAKSIMIEČIAI , o man tai ne , man gražiausia "Koks aš jums šuo?"
KaDzA
O man gražiausia, kur mergaitės saldainius valgo, ir dar vaikis, batoną ilgą bandantis įveikti thumbup.gif
Becel
first.gif - man fainiausia MAXIMIEČIAI!
second.gif - Visi keliai veda į MAXIMA !!!
third.gif - Koks aš jums šuo!
pupulis+
QUOTE(Eglute @ 2006 01 13, 16:45)
Mazai nuotrauku unsure.gif Turbut ir todel, kad uzsienyje gyvenancios mamos negalli dalyvauti (Maximos nera) ax.gif
*

as manau truksta mamytem fantazijos,matau tik kelias nuotraukas originales
pupulis+
QUOTE(Baltija @ 2006 01 16, 13:44)
first.gif - man fainiausia MAXIMIEČIAI! 
second.gif -  Visi keliai veda į MAXIMA !!! 
third.gif -  Koks aš jums šuo!
*

zinau tikrai ,kad balsuosiu uz
1 Visi keliai veda i Maxima!!!
2.Koks as tau suo,na o
3 jei niekas napasikeis tai uz Maximiecius
daliuxx
Sveiki!
Aciu uz musu nuotraukos ivertinima!
Neringucia
QUOTE(Gosh @ 2006 01 15, 01:18)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  O aš į Maximos maišelius šiukšles kraunu, gal tokią foto įdėt? lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
*

Taiklus pastebėjimas lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Pagalvojau kad aš irgi tik taip Maximos maišus naudoju drinks_cheers.gif Kažkaip vaiko ten kišti schmoll.gif
daliuxx
[taigi nebutina kisti imaisus
Neringucia
Tai aš ir sakau kad nebūtina mirksiukas.gif Galima kažką originalesnio sugalvoti cool.gif

Beje "Maximiečių" idėja thumbup.gif
pupulis+
QUOTE(Ramunis @ 2006 01 16, 16:46)
Mano nuomone labiausiai, kol kas, atitinkanti konkurso temą "Smagi AKIMIRKA su Maxima"  yra nuotrauka,kur mergaitės saldainius valgo. Tai juk tikrai smagi AKIMIRKA. 
O jei tema kita"Smagi akimirka SU MAXIMA",tai pati fainiausia būtų kur visi keliai veda į Maxima biggrin.gif
*

Na man si mintis patiko! Vistiek visi keliai veda MAXIMA thumbup.gif
*PM*

first.gif - MAXIMIEČIAI!
second.gif - Visi keliai veda į MAXIMA !!!
third.gif - ?????

thumbup.gif
bsgess
QUOTE(Neringucia @ 2006 01 16, 14:12)
Taiklus pastebėjimas  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  Pagalvojau kad aš irgi tik taip Maximos maišus naudoju  drinks_cheers.gif  Kažkaip vaiko ten kišti  schmoll.gif
*

Jei jum maisai tik su siukslem asocijuojasi, nes tam juos panaudojate, tai kaip maista is parduotuves parsinesate? Jei vaika ten kisti atrodo nesvaru, tai ir maisto nedeciau tongue.gif
Gosh
QUOTE(baltic*girl @ 2006 01 16, 21:22)
Jei jum maisai tik su siukslem asocijuojasi, nes tam juos panaudojate, tai kaip maista is parduotuves parsinesate? Jei vaika ten kisti atrodo nesvaru, tai ir maisto nedeciau tongue.gif
*

Prie ko čia maistas ir vaikas bei maišas? Parašėm kur naudojam, ką, blogai? Eini kasdien į tą parduotuvę, net nepagalvoji ne vieną sykį, kad pasiimt kokį maišioką, nereiks pirkt, bet ne, vistiek pamiršti, vistiek perki, o žinai kiek tų maišų prisikaupia ax.gif ? Nekolekcionuosim gal mes jų, nemėgstu gyvent apsikrovusi jais.
bsgess
O prie to, kad daug kas priekabiauja, jog nuotraukose vaikai maisuose sedi - juk tie maisai "nesvarus, siukslems naudojami". Na, fu tiesiog. Ir kaip tos mamos galejo svarius vaikucius deti i siuksliu maisus? Bandyciau daugiau paaiskinti, bet matau, kad nesuprasi ka noriu pasakyti. As tik bandau apginti mamas kuriu vaikai tuose maisiukuose. Maisai tampa siuksliu maisais kai nusprendziat juos taip panaudoti, bet pries tai jie buvo gan svarus maistui parsinesti, tuo paciu ir vaikui ikisti.
daliuxx
as niekaip nesuprantu,ko jus cia taip uzsiparinot del tu maisu???? Juk nei viena mama savo vaikelio nekis i siuksliu maisus.
bsgess
QUOTE(daliuxx @ 2006 01 16, 23:25)
as niekaip nesuprantu,ko jus cia taip uzsiparinot del tu maisu???? Juk nei viena mama savo vaikelio nekis i siuksliu maisus.
*

Butent. As pora pasisakymu perskaiciau, kad "kaip galima savo vaika i maisa deti, juk as ten siuksles laikau", tai negalejau neparasyti bigsmile.gif
norge
Tai jums normalu, kai vaikui mama ant galvos celofanini maisiuka mauna? Dar i sauja klijus galetu ibrukti. O ir be kliju- man tai br.. Apskritai- vaikas ir celofaninai maisai- nu kokias geras emocijas normaliam zmogui gali sukelti tokis derinukas? blink.gif

Siuksles ar nesiuksles tuose maisuose. Bet tai juk celofaniniai maisai. Sukomponavot su savo vaikais. blink.gif

Nu jo. Publika. blink.gif
Taurė
QUOTE(norge @ 2006 01 17, 01:45)
Tai jums normalu, kai vaikui mama ant galvos celofanini maisiuka mauna? Dar i sauja klijus galetu ibrukti. O ir be kliju- man tai br.. Apskritai- vaikas ir celofaninai maisai- nu kokias geras emocijas normaliam zmogui gali sukelti tokis derinukas? blink.gif

Siuksles ar nesiuksles tuose maisuose. Bet tai juk celofaniniai maisai. Sukomponavot su savo vaikais. blink.gif

Nu jo. Publika.  blink.gif
*

Man tokių asociacijų nekilo. Ir taip aišku, kad tas maišas bus pašalintas iškarto po kadro, o ne "vilkimas iki kol išaugs" doh.gif
Blogos asociacijos kiltų jei gatvėje pamatyčiau apskurusį vaiką besišildantį po maišais verysad.gif Tada gal ir apie klijus pagalvočiau, o šiame konkurse tikrai nėr nė vieno tokio vaiko, tai ir mintys šviesios cool.gif
Aurėja

i 
Dalis šios temos komentarų, kuriuose buvo diskutuojama apie patį konkursą, apie reklamą, rėmėją, o ne apie nuotraukas, buvo perkelta į forumo skyrelį "Maža supermamų valstybė" temą "Nedalyvauju/dalyvauju forumo konkursuose, nes..." .  SM foto konkursai, pasakojimų konkursai" Ją rasite va čia
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.