QUOTE(inesak @ 2010 07 14, 21:21) Štai čia mano panelės: ![]() ![]()
o iš kur Polly atkeliavus pas tave ?
ir as
Turiu samojeda - irgi spicas, netgi charakterio kiek panasaus Su volfspicu yra teko pabendraut Estijoj, labai gudrus sunelis ir atsidaves savo seimininkei. KatiaNorg - grazuoliai Jusu QUOTE(gaudyk @ 2010 07 14, 21:56) ir as Turiu samojeda - irgi spicas, netgi charakterio kiek panasaus Su volfspicu yra teko pabendraut Estijoj, labai gudrus sunelis ir atsidaves savo seimininkei. KatiaNorg - grazuoliai Jusu Ačiu labai, mes irgi bendraujam ir su samojedais tik rūsų forumuose. Čia niekaip neradom sau vietos jokiam forume, nes kol kas nera bendraminčių, tai man nusibodo sedėt šešėlyje, dėl to ir nuspriandžiau savo temelė atidaryt.
Labas
Labai meilus pas jus gauruočiai .Gaila kad Lietuvoje ši veisle retai galima pamatyti ir žmones nežino koks čia nuostabus šuo.Gerai kad išeijote iš šešėliu .Ateikite ir į tema apie špicus http://www.supermama.lt/forumas/http://www.supermama.lt/forumas/index.php?showtopic=568120 Jog kees irgi špicas
Štai čia dar keleta mano vienos kalytės nutraukų.
![]() ![]() Papildyta: QUOTE(saika @ 2010 07 15, 09:34) Labas Labai meilus pas jus gauruočiai .Gaila kad Lietuvoje ši veisle retai galima pamatyti ir žmones nežino koks čia nuostabus šuo.Gerai kad išeijote iš šešėliu .Ateikite ir į tema apie špicus http://www.supermama.lt/forumas/http://www.supermama.lt/forumas/index.php?showtopic=568120 Jog kees irgi špicas Kai temelė apie špicus buvo tik pradėta bandėm sudalyvaut, bet labai jau didelis tarp jų skirtumas. Dydžio, priežiūros, maitinimo, tad nelabai turėjom vieni kitiem ką patart Laukiu nesulaukiu, kai Lietuvoje volfšpicų padaugės ir galėsim susitikt kartu palakstyt.
Skirtumas ne toks ir didelis . Ir mano nykštukai ir jūsų keesai yra špicai.Ir charakteris pas jos špicu.Aišku su savo ypatumais .Bet jie puikiai kartu gyveno ir susitarė ( mano drauge turi ir keeshondą ir nykštuką ir mažaja )
Maitinimas manau skiriesi tik kieki O priežiūra tai gera kosmetika ir geras grumingas. http://www.purepaws.net/keeshond.htm Gal mes ir nelabai galėsime ką patarti, bet bendrauti tikrai galim . Ir tikrai sulauksite tą laiką kada ir pas mus atsiras keeshondų.Nors lengva nebus. Nes pas mus žmones gana konservatyvus- turėti reikia ta ką turi kaiminas- jorką,labradorą,pekinesą( nors ir be dokumentu, bet pažistama veisle) QUOTE(saika @ 2010 07 15, 11:02) Skirtumas ne toks ir didelis . Ir mano nykštukai ir jūsų keesai yra špicai.Ir charakteris pas jos špicu.Aišku su savo ypatumais .Bet jie puikiai kartu gyveno ir susitarė ( mano drauge turi ir keeshondą ir nykštuką ir mažaja ) Maitinimas manau skiriesi tik kieki O priežiūra tai gera kosmetika ir geras grumingas. http://www.purepaws.net/keeshond.htm Gal mes ir nelabai galėsime ką patarti, bet bendrauti tikrai galim . Ir tikrai sulauksite tą laiką kada ir pas mus atsiras keeshondų.Nors lengva nebus. Nes pas mus žmones gana konservatyvus- turėti reikia ta ką turi kaiminas- jorką,labradorą,pekinesą( nors ir be dokumentu, bet pažistama veisle) Jei draugė kuri turi keeshondą Lietuvė nukreipkit ją į šią temelę. Idomiausia tai, kad visi praeiviai stebisi šito šuns grožiu,klausia kas čia per veislė, bet įsigyt
Pas nykštukus gumingas yra bet ir čia teisėjui gali nepatikti kad per daug ai per mažiai apkirptas šuo.O mažeij špicai turi būti a la natur .
"Idomiausia tai, kad visi praeiviai stebisi šito šuns grožiu,klausia kas čia per veislė, bet įsigyt schmoll.gif biggrin.gif biggrin.gif visuomenės manipuliacija doh.gif" O jie dar sužinos kad šitas šuniukas kainoja ne 500l QUOTE(saika @ 2010 07 15, 11:26) Pas nykštukus gumingas yra bet ir čia teisėjui gali nepatikti kad per daug ai per mažiai apkirptas šuo.O mažeij špicai turi būti a la natur . "Idomiausia tai, kad visi praeiviai stebisi šito šuns grožiu,klausia kas čia per veislė, bet įsigyt schmoll.gif biggrin.gif biggrin.gif visuomenės manipuliacija doh.gif" O jie dar sužinos kad šitas šuniukas kainoja ne 500l Tikrai taip, bet aš jau geriau iš vis neveisiu šunys, negu veisiu be dokumentu, neaiškios sveikatos ar kilmės. O praejus visas parodas daugelyje šalių, pasitikrinus sveikatą Amerikoje, ir sukergus užsienyje kaina atitinkama. Bet tai pat ,stebina ir atvirkštinis variantas, kai veisiami šuniukai kuo daugiau, kuo greičiau ir parduodami už tokia pat kaina kiek kainuoja sveikas kilmingas keeshondas. Gal but dėl to Lietuvoje ir nėra jų. T Kai mes einam į lauką pirmas klausimas buna: - Oj, koks gražus, o kokia čia veislė? antras - Turbut kiekvieną dieną šukuojat ? Sukuriau tinklapį butent tam, kad nors maža dalys žmonių paskaitytu apie šią veislę, sužinotu ,kad šito šuns priežiūra reikalauja mažiau laiko ir pastangų negu bet kokio trumpaplaukio šuns. Ir kad žmonės nebijotu vien pažiurėjus į jį. QUOTE(KatiaNorg @ 2010 07 15, 12:32) Tikrai taip, bet aš jau geriau iš vis neveisiu šunys, negu veisiu be dokumentu, neaiškios sveikatos ar kilmės. O praejus visas parodas daugelyje šalių, pasitikrinus sveikatą Amerikoje, ir sukergus užsienyje kaina atitinkama. Bet tai pat ,stebina ir atvirkštinis variantas, kai veisiami šuniukai kuo daugiau, kuo greičiau ir parduodami už tokia pat kaina kiek kainuoja sveikas kilmingas keeshondas. Gal but dėl to Lietuvoje ir nėra jų. T Kai mes einam į lauką pirmas klausimas buna: - Oj, koks gražus, o kokia čia veislė? antras - Turbut kiekvieną dieną šukuojat ? Sukuriau tinklapį butent tam, kad nors maža dalys žmonių paskaitytu apie šią veislę, sužinotu ,kad šito šuns priežiūra reikalauja mažiau laiko ir pastangų negu bet kokio trumpaplaukio šuns. Ir kad žmonės nebijotu vien pažiurėjus į jį. Labai gražus, aiškus puslapis, na bet klaidų kiek..... Gal paprašykit,kad kas paredaguotų QUOTE(KatiaNorg @ 2010 07 14, 21:25) Labai gražūs šunys QUOTE(KatiaNorg @ 2010 07 18, 17:26) Ačiu labai, labai malonu kad ir jums patinka. Laukiam fotosesijos vandenyje
Mano šunys tai pat atsargus su vandeniu, bet ,kai taip karšta, negaliu žiūrėt kaip jie kankinas, tai ar pripilu į vonią vandens, pasodinu, ar apipilu. Šlapias Keeshondas ne itin gražus.
![]() ![]() ![]() Va taip atrodo volfšpicas šlapias, čia Polly jauna labai.
QUOTE(KatiaNorg @ 2010 07 19, 17:32) Mano šunys tai pat atsargus su vandeniu, bet ,kai taip karšta, negaliu žiūrėt kaip jie kankinas, tai ar pripilu į vonią vandens, pasodinu, ar apipilu. Šlapias Keeshondas ne itin gražus. kas gali but graziau uz spica tik du ar trys spicai man tai labiausiai jusiskiu spalva patinka, sekantis mano spiciukas bus nykstukas bet spalvyte kaip jusu QUOTE(anija_aaa @ 2010 07 19, 20:55) kas gali but graziau uz spica tik du ar trys spicai man tai labiausiai jusiskiu spalva patinka, sekantis mano spiciukas bus nykstukas bet spalvyte kaip jusu Jo, labai reta spalvytė nykštukiniam špicui. Ar suradot jau veisliną iš kurio pirksit? Labai gražūs jie iš tikrųjų, mačiau irgi labai patiko. Bet Lietuvoje jų kiek žinau nėra? QUOTE(KatiaNorg @ 2010 07 19, 17:32) ![]() Šakės kaip gražu QUOTE(KatiaNorg @ 2010 07 21, 12:26) Smagiai leidžiat laiką QUOTE(KatiaNorg @ 2010 07 19, 21:59) Jo, labai reta spalvytė nykštukiniam špicui. Ar suradot jau veisliną iš kurio pirksit? Labai gražūs jie iš tikrųjų, mačiau irgi labai patiko. Bet Lietuvoje jų kiek žinau nėra? neradau dar veislyno, nes per daug neiskojau, vokieciai turi tokiu spalvu nykstuku, tik su jais rizikinga perki ir moki kaip uz nykstuka o uzauga mazasis as saviski kol susiradau tai vos ne 2metai praejo nes irgi ieskojau ne rudo o juodo su irudziu, tai pilko gal visus 5 m. lauksiu
Nezinau ar zinot sita foruma http://www.spitz-club.ru/baza/lenta.php cia yra labai daug spicuku veiseju. Keli mano pazystami veisejai is Rusijos turi atsiveze pilkos spalvos nykstukus, tik nezinau is kur, neklausiau. Bet mes keeshondu forume labai daznai apie juos pakalbam(butent sitos spalvos)
uzeina, ten ir saviski radau
bet nei sykio nemaciau tokios spalvos kaip jusu grazuoliai, jei nesunku uzklauskit kada prie progos is kur jie parsiveze. QUOTE(anija_aaa @ 2010 07 24, 08:17) neradau dar veislyno, nes per daug neiskojau, vokieciai turi tokiu spalvu nykstuku, tik su jais rizikinga perki ir moki kaip uz nykstuka o uzauga mazasis as saviski kol susiradau tai vos ne 2metai praejo nes irgi ieskojau ne rudo o juodo su irudziu, tai pilko gal visus 5 m. lauksiu Peraugti gali nykštukai nepriklausimo nuo šalies iš kur pirktas .Tiesiog riba tarp nykštuku ir mažuoju tik 1cm.O Rusijai išvis leidžia kergti jos kartu.Bet čia ne spiciuku tema. KatiaNorg Labai gražus mažylis.Mielas "pyržikas"(lietuviai dar nesugalvojo kaip pavadinti tokius paaugliukus.)
saika
Sveiki, smagu girdėti, kad yra bendraminčių. Visai netyčia atradau šią temelę apie volfšpicus. Pas mus yra mergaitė, jau dabar 4 mėn, augam kaip ant mielių
adukas
Rodykite savo vilkiuką
Labai rimta mergaite .
Mūsų mažoji Panda ( toks jos vardas namuose, nes savo pūkuotumu ir spalva mums labai priminė gyvūnėlį šiuo vardu
Adukas Kaip dziugu kad suradot sia temele,
Rasykit kodel issirinkot butent sia veisle? Kas mergytes tevai? Ar eisit i parodas? Rasykit daugiau apie savo mergaite, kokia ji? Mano antraj kalytei irgi 4 menesiukai, labai noreciau susitikt kad jos paduktu, rasykit kur, kada ir atvyksim su malonumu. O dabar pasenusios Druskininku parodos naujenos(tik dabar prie kompo priejau O stai cia, mes augam, augam, augam
O kiek sunu laikote, kas voljere gyvena? Gal i parodas einat?
Sveiki,
Labai malonu pabendrauti !!! Mūsų Panda tikrai linksma mergička http://www.suotoiterjeras.lt/ O kaip Jūsų kolektyvas auga, ar lauke gyvena, ar irgi tokie šaunuoliai ir linksmuoliai Į parodas tikrai eisim. Ryt važiuojam į Vilnių į parodą su mažaisiais, tai važiuos ir Panda. Kolkas tik pasivaikščiosim, apsiuostysim Linkėjimai !!! Papildyta: QUOTE(adukas @ 2010 09 03, 16:05) Sveiki, Labai malonu pabendrauti !!! Mūsų Panda tikrai linksma mergička http://www.suotoiterjeras.lt/ O kaip Jūsų kolektyvas auga, ar lauke gyvena, ar irgi tokie šaunuoliai ir linksmuoliai Į parodas tikrai eisim. Ryt važiuojam į Vilnių į parodą su mažaisiais, tai važiuos ir Panda. Kolkas tik pasivaikščiosim, apsiuostysim Linkėjimai !!!
Labai linksmai gyvenat...
O kokiam mieste gyvenat? Mes gyvenam Vilniuje bute, vasara sode išsidūksta. O rudeni - žiema pro langa sedi ir ziūri ant palanges. Pas mane dvi mergos. Gražus jūsų ilgaplaukiai Panda gražuolė, tikra piene tarp gėlių. P.S O kas jos tėvai? QUOTE(adukas @ 2010 09 07, 17:22) Džiugu girdėti, mes irgi būsim Kaune. Dalyvausim su mažaisiais, bet Pandukę irgi žadam vežtis adaptacijai. gal susimatysim ? labai idomu butu panda pamatyt, gal jau i kita pamokele ir ja atsivesit klauset koki sampuna, tai va is cia perkam ir jokiu problemu su kailiu, turim sampuna ir kondicionieriu ir sukavimui dar priemone, jei idomu galeliu ipilti pabandymui. sepecio nerandu foto
Noriu pasigyrt Olvi, vakar parodoje uzemem 1 vieta tarp suniuku Bestuose. OLVI tapo graziausiu suniuku parodoje.....valiooooooo
O dabar papasakosiu trumpai apie vykusia paroda. Olvi tai buvo pirma paroda, su dziovintuvu taip ir nesusidraugavo ir lyko dziuti be jo ![]() ![]() Linksmai laiką praleidome su Panda, Pandulia tokia judri kad normaliai nufotografuot ją taip ir nepavyko. ![]() ![]() Kol laukem Bestu nuvaziavom i zoologijos soda, visi gyvūnai buvo išlyndę nes buvo nekaršta. Geriausiai pasirodė rudosios meškos. Vienas smalyžius suprato kad, tam kad gaut saldumyną reikia paprašyt. Gailestinga porele slapta mete sausainius tam kad pasirodymas nepasibaigtu. Va taip meškutis prašė. Man jis primena tokia daina yra rūsų: " Čiornije glaza"
Sveikinam ir mes
VALIO !!! VALIO !!! VALIO !!!
Kuo nuoširdžiausi sveikinimai ! ! ! ! ! ! ! Jūs šaunuolės ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! !! ! ! ! ! ! ! Visgi jos pačios gražiausios Dar kartą nuoširdžiausi sveikinimai SU PERGALE ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! SU PERGALE ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! !
Aciu labai visom uz sveikinimus..
Pašalo, o mes pradėjome kailiukus numetinėt. Polly šiaip, Olvi keičia šuniuko kailį. Bet vistiek šuniukai su mielu noru palakstytu lauke ilgiau tik šeiminynkė šala ilgai neišveria.
Palaukite - sniegas iškris . Čia jau tikras džiaugsmas . Maniški turbūt visa diena gali lauke būti . Ir ne šalto .
Laukiam nesulaukia rujos, ir vaziuosim pas isrinktaji vyruka
Laba diena, as taip pat noreciau prie Jusu visu prisijungti, kaip didziule gerbeja, gal kas nors papasakos, ar noriai suniukai maudosi?
Vilniuje bus 18 diena sunu paroda, gal kas nors is Keeshondu ateisite?
Labai patinka man sitie sunys
Eswood Dreamcatcher ![]() Eswood Maple Leaf ![]() Keestorpets Ultramarine ![]() vada is kurios nupirkau kalyte, as taip speju kad kaip tik Olvi is kaires ![]() cia irgi tas pats pulkas |