Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Keeshondas / Volfšpicas
Supermamų klubas > Mūsų namai > Fauna > Šunys
Pages: 1, 2, 3
KatiaNorg
4u.gif Sveiki, gal yra volfšpico/keeshondo slaptų gerbėjų, arba tiesiog žmonių kuriems patinka šie šunys? Mielai pabendrautumem.
inesak
QUOTE(KatiaNorg @ 2010 07 14, 22:17)
4u.gif  Sveiki, gal yra volfšpico/keeshondo slaptų gerbėjų, arba tiesiog žmonių kuriems patinka šie šunys? Mielai pabendrautumem.
*

yra, yra bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif rodyk mažiuliuką ir Polly 4u.gif
KatiaNorg
ax.gif
QUOTE(inesak @ 2010 07 14, 21:21)
yra, yra  bigsmile.gif  bigsmile.gif  bigsmile.gif rodyk mažiuliuką ir Polly 4u.gif
*

biggrin.gif biggrin.gif Labas, nuotraukyčių dar naujų neturiu, bet yra kelios www.gauruotis.lt
Štai čia mano panelės:

user posted image
user posted image

inesak
o iš kur Polly atkeliavus pas tave ?
KatiaNorg
QUOTE(inesak @ 2010 07 14, 21:33)
o iš kur Polly atkeliavus pas tave ?
*

Iš Švedijos. Greitu laiku puslapio galerija užpildysiu, vis laiko ner.
gaudyk
ir as 4u.gif
Turiu samojeda - irgi spicas, netgi charakterio kiek panasaus biggrin.gif
Su volfspicu yra teko pabendraut Estijoj, labai gudrus sunelis ir atsidaves savo seimininkei.
KatiaNorg - grazuoliai Jusu 4u.gif
KatiaNorg
QUOTE(gaudyk @ 2010 07 14, 21:56)
ir as  4u.gif
Turiu samojeda - irgi spicas, netgi charakterio kiek panasaus  biggrin.gif
Su volfspicu yra teko pabendraut Estijoj, labai gudrus sunelis ir atsidaves savo seimininkei.
KatiaNorg - grazuoliai Jusu  4u.gif
*

Ačiu labai, mes irgi bendraujam ir su samojedais tik rūsų forumuose. Čia niekaip neradom sau vietos jokiam forume, nes kol kas nera bendraminčių, tai man nusibodo sedėt šešėlyje, dėl to ir nuspriandžiau savo temelė atidaryt.
saika
Labas 4u.gif

Labai meilus pas jus gauruočiai .Gaila kad Lietuvoje ši veisle retai galima pamatyti ir žmones nežino koks čia nuostabus šuo.Gerai kad išeijote iš šešėliu .Ateikite ir į tema apie špicus http://www.supermama.lt/forumas/http://www.supermama.lt/forumas/index.php?showtopic=568120
Jog kees irgi špicas mirksiukas.gif
KatiaNorg
Štai čia dar keleta mano vienos kalytės nutraukų.

user posted image

user posted image
Papildyta:
QUOTE(saika @ 2010 07 15, 09:34)
Labas  4u.gif

Labai meilus pas jus gauruočiai .Gaila kad Lietuvoje ši veisle retai galima pamatyti ir žmones nežino koks čia nuostabus šuo.Gerai kad išeijote iš šešėliu .Ateikite ir į tema apie špicus http://www.supermama.lt/forumas/http://www.supermama.lt/forumas/index.php?showtopic=568120
Jog kees irgi špicas  mirksiukas.gif
*

Kai temelė apie špicus buvo tik pradėta bandėm sudalyvaut, bet labai jau didelis tarp jų skirtumas. Dydžio, priežiūros, maitinimo, tad nelabai turėjom vieni kitiem ką patart tongue.gif Šitą veislę Lietuvoje praktiškai iš vis neimanoma pamatyti blink.gif Lietuvoje yra tik keturi šunys, du iš jų mano biggrin.gif Keista man iš vis, visam pasaulyje yra pilna šitos veislės veislynų net Latvijoje ir Baltarusijoje, kuo mes blogesni?

Laukiu nesulaukiu, kai Lietuvoje volfšpicų padaugės ir galėsim susitikt kartu palakstyt. gathering.gif drinks_cheers.gif
saika
Skirtumas ne toks ir didelis . Ir mano nykštukai ir jūsų keesai yra špicai.Ir charakteris pas jos špicu.Aišku su savo ypatumais .Bet jie puikiai kartu gyveno ir susitarė ( mano drauge turi ir keeshondą ir nykštuką ir mažaja )
Maitinimas manau skiriesi tik kieki mirksiukas.gif
O priežiūra tai gera kosmetika ir geras grumingas. http://www.purepaws.net/keeshond.htm
Gal mes ir nelabai galėsime ką patarti, bet bendrauti tikrai galim .
Ir tikrai sulauksite tą laiką kada ir pas mus atsiras keeshondų.Nors lengva nebus. Nes pas mus žmones gana konservatyvus- turėti reikia ta ką turi kaiminas- jorką,labradorą,pekinesą( nors ir be dokumentu, bet pažistama veisle)
KatiaNorg
QUOTE(saika @ 2010 07 15, 11:02)
Skirtumas ne toks ir didelis . Ir mano nykštukai ir jūsų keesai  yra špicai.Ir charakteris pas jos špicu.Aišku su savo ypatumais .Bet jie puikiai kartu gyveno ir susitarė ( mano drauge turi ir keeshondą ir nykštuką ir mažaja )
Maitinimas manau skiriesi tik kieki  mirksiukas.gif
O priežiūra tai gera kosmetika ir geras grumingas. http://www.purepaws.net/keeshond.htm
Gal mes ir nelabai galėsime ką patarti, bet bendrauti tikrai galim .
Ir tikrai sulauksite tą laiką kada ir pas mus atsiras keeshondų.Nors lengva nebus. Nes pas mus žmones gana konservatyvus- turėti reikia ta ką turi kaiminas- jorką,labradorą,pekinesą( nors ir be dokumentu, bet pažistama veisle)
*

4u.gif charakteris tikrai špicų panašus, biggrin.gif tas pats šypsantis snukutis. Dėl groomingo ne visai sutinku. Taip, kai kurie teisėjai atiduoda pirminybę geram groomingui ypač Amerikiečiai, kai paroda tikras Show, kur jau nebesimato net šuns anatomijos bet pvz. Skandinavai pirminybę teikia naturaliai keeshondo išvaizdai. Dėl mados tikrai sutinku.

Jei draugė kuri turi keeshondą Lietuvė nukreipkit ją į šią temelę.

Idomiausia tai, kad visi praeiviai stebisi šito šuns grožiu,klausia kas čia per veislė, bet įsigyt schmoll.gif biggrin.gif biggrin.gif visuomenės manipuliacija doh.gif
saika
Pas nykštukus gumingas yra bet ir čia teisėjui gali nepatikti kad per daug ai per mažiai apkirptas šuo.O mažeij špicai turi būti a la natur .

"Idomiausia tai, kad visi praeiviai stebisi šito šuns grožiu,klausia kas čia per veislė, bet įsigyt schmoll.gif biggrin.gif biggrin.gif visuomenės manipuliacija doh.gif"
O jie dar sužinos kad šitas šuniukas kainoja ne 500l doh.gif blink.gif
KatiaNorg
QUOTE(saika @ 2010 07 15, 11:26)
Pas nykštukus gumingas yra bet ir čia teisėjui gali  nepatikti kad per daug ai per mažiai apkirptas šuo.O mažeij špicai turi būti a la natur .

"Idomiausia tai, kad visi praeiviai stebisi šito šuns grožiu,klausia kas čia per veislė, bet įsigyt schmoll.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  visuomenės manipuliacija doh.gif"
O jie dar sužinos kad šitas šuniukas kainoja ne 500l  doh.gif  blink.gif
*

Tikrai taip, bet aš jau geriau iš vis neveisiu šunys, negu veisiu be dokumentu, neaiškios sveikatos ar kilmės. O praejus visas parodas daugelyje šalių, pasitikrinus sveikatą Amerikoje, ir sukergus užsienyje kaina atitinkama. Bet tai pat ,stebina ir atvirkštinis variantas, kai veisiami šuniukai kuo daugiau, kuo greičiau ir parduodami už tokia pat kaina kiek kainuoja sveikas kilmingas keeshondas. Gal but dėl to Lietuvoje ir nėra jų. T schmoll.gif
Kai mes einam į lauką pirmas klausimas buna:
- Oj, koks gražus, o kokia čia veislė? antras - Turbut kiekvieną dieną šukuojat ?
Sukuriau tinklapį butent tam, kad nors maža dalys žmonių paskaitytu apie šią veislę, sužinotu ,kad šito šuns priežiūra reikalauja mažiau laiko ir pastangų negu bet kokio trumpaplaukio šuns. Ir kad žmonės nebijotu vien pažiurėjus į jį.
Via @@@
QUOTE(KatiaNorg @ 2010 07 15, 12:32)
Tikrai taip, bet aš jau geriau iš vis neveisiu šunys, negu veisiu be dokumentu, neaiškios sveikatos ar kilmės. O praejus visas parodas daugelyje šalių, pasitikrinus sveikatą Amerikoje, ir sukergus užsienyje kaina atitinkama. Bet tai pat ,stebina ir atvirkštinis variantas, kai veisiami šuniukai kuo daugiau, kuo greičiau ir parduodami už tokia pat kaina kiek kainuoja sveikas kilmingas keeshondas. Gal but dėl to Lietuvoje ir nėra jų. T schmoll.gif
Kai mes einam į lauką pirmas klausimas buna:
- Oj, koks gražus, o kokia čia veislė? antras - Turbut kiekvieną dieną šukuojat ?
Sukuriau tinklapį butent tam, kad nors maža dalys žmonių paskaitytu apie šią veislę, sužinotu ,kad šito šuns priežiūra reikalauja mažiau laiko ir pastangų negu bet kokio trumpaplaukio šuns. Ir kad žmonės nebijotu vien pažiurėjus į jį.
*

Labai gražus, aiškus puslapis, na bet klaidų kiek..... Gal paprašykit,kad kas paredaguotų g.gif ? Nesupykit, tiesiog eilinio skaitytojo nuomonė smile.gif
KatiaNorg
QUOTE(Via @@@ @ 2010 07 15, 14:52)
Labai gražus, aiškus puslapis, na bet klaidų kiek.....  Gal paprašykit,kad kas paredaguotų  g.gif ?  Nesupykit, tiesiog eilinio skaitytojo nuomonė  smile.gif
*

ok. ačiu. pati verčiau viską, tai gali būti. peržiūrėsiu.
Tulpytė
QUOTE(KatiaNorg @ 2010 07 14, 21:25)
nuotraukyčių dar naujų neturiu, bet yra kelios www.gauruotis.lt
Štai čia mano panelės:

*

Labai gražūs šunys smile.gif ... Komplimentai jums 4u.gif oro_buckis.gif
KatiaNorg
QUOTE(Tulpytė @ 2010 07 17, 20:16)
Labai gražūs šunys  smile.gif ... Komplimentai jums  4u.gif oro_buckis.gif
*

Ačiu labai, labai malonu kad ir jums patinka. ax.gif Esame dabar sode, visaip pramogaujam vandenyje. Vėliau ikelsiu naujas, gražias nuotraukytes. bigsmile.gif
Tulpytė
QUOTE(KatiaNorg @ 2010 07 18, 17:26)
Ačiu labai, labai malonu kad ir jums patinka. ax.gif  Esame dabar sode, visaip pramogaujam vandenyje. Vėliau ikelsiu naujas, gražias nuotraukytes. bigsmile.gif
*

Laukiam fotosesijos vandenyje bigsmile.gif ... Mano mažasis špicas, bet vandens bijom kaip velnio fear.gif , visai nemėgstam maudytis schmoll.gif , nebent negiliai pabraidyti rolleyes.gif ...
KatiaNorg
Mano šunys tai pat atsargus su vandeniu, bet ,kai taip karšta, negaliu žiūrėt kaip jie kankinas, tai ar pripilu į vonią vandens, pasodinu, ar apipilu. Šlapias Keeshondas ne itin gražus. ax.gif biggrin.gif Bet kaip bebūtų karšta patys nelenda giliai, tai, taip, ir nesigavo pagaut nufotkint. Ypač mažylę sunku pagaut, aplamai, net stovint. biggrin.gif Bet turiu nuotraukas po vandens procedurų, išdžiūnam per 10min.

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Va taip atrodo volfšpicas šlapias, čia Polly jauna labai.

user posted image
anija_aaa
QUOTE(KatiaNorg @ 2010 07 19, 17:32)
Mano šunys tai pat atsargus su vandeniu, bet ,kai taip karšta, negaliu žiūrėt kaip jie kankinas, tai ar pripilu į vonią vandens, pasodinu, ar apipilu. Šlapias Keeshondas ne itin gražus. ax.gif  biggrin.gif  Bet kaip bebūtų karšta patys nelenda giliai, tai, taip, ir nesigavo pagaut nufotkint. Ypač mažylę sunku pagaut, aplamai, net stovint. biggrin.gif  Bet turiu nuotraukas po vandens procedurų, išdžiūnam per 10min.
*

kas gali but graziau uz spica tik du ar trys spicai thumbup.gif
man tai labiausiai jusiskiu spalva patinka, sekantis mano spiciukas bus nykstukas bet spalvyte kaip jusu ax.gif
KatiaNorg
QUOTE(anija_aaa @ 2010 07 19, 20:55)
kas gali but graziau uz spica tik du ar trys spicai  thumbup.gif
man tai labiausiai jusiskiu spalva patinka, sekantis mano spiciukas bus nykstukas bet spalvyte kaip jusu  ax.gif
*

Jo, labai reta spalvytė nykštukiniam špicui. Ar suradot jau veisliną iš kurio pirksit? Labai gražūs jie iš tikrųjų, mačiau irgi labai patiko. Bet Lietuvoje jų kiek žinau nėra?
Tulpytė
QUOTE(KatiaNorg @ 2010 07 19, 17:32)

user posted image

Šakės kaip gražu wub.gif wub.gif ... O tie tamsūs snukučiai uch bigsmile.gif ... Man šie šunys tokie "laukiniai" bigsmile.gif, tokie "iš gamtos", "natūralūs" žinoma gerąja šių žodžių prasme smile.gif ...
KatiaNorg
Stai cia dar vaizdelis, kaip praleidziam laika.

zaidimu metas
Tulpytė
QUOTE(KatiaNorg @ 2010 07 21, 12:26)
Stai cia dar vaizdelis, kaip praleidziam laika.

zaidimu metas
*

Smagiai leidžiat laiką bigsmile.gif ... O mažylė thumbup.gif
anija_aaa
QUOTE(KatiaNorg @ 2010 07 19, 21:59)
Jo, labai reta spalvytė nykštukiniam špicui. Ar suradot jau veisliną iš kurio pirksit? Labai gražūs jie iš tikrųjų, mačiau irgi labai patiko. Bet Lietuvoje jų kiek žinau nėra?
*

neradau dar veislyno, nes per daug neiskojau, vokieciai turi tokiu spalvu nykstuku, tik su jais rizikinga perki ir moki kaip uz nykstuka o uzauga mazasis g.gif
as saviski kol susiradau tai vos ne 2metai praejo nes irgi ieskojau ne rudo o juodo su irudziu, tai pilko gal visus 5 m. lauksiu doh.gif
KatiaNorg
Nezinau ar zinot sita foruma http://www.spitz-club.ru/baza/lenta.php cia yra labai daug spicuku veiseju. Keli mano pazystami veisejai is Rusijos turi atsiveze pilkos spalvos nykstukus, tik nezinau is kur, neklausiau. Bet mes keeshondu forume labai daznai apie juos pakalbam(butent sitos spalvos) 4u.gif
anija_aaa
uzeina, ten ir saviski radau thumbup.gif
bet nei sykio nemaciau tokios spalvos kaip jusu grazuoliai, jei nesunku uzklauskit kada prie progos is kur jie parsiveze.
saika
QUOTE(anija_aaa @ 2010 07 24, 08:17)
neradau dar veislyno, nes per daug neiskojau, vokieciai turi tokiu spalvu nykstuku, tik su jais rizikinga perki ir moki kaip uz nykstuka o uzauga mazasis  g.gif
as saviski kol susiradau tai vos ne 2metai praejo nes irgi ieskojau ne rudo o juodo su irudziu, tai pilko gal visus 5 m. lauksiu  doh.gif
*

Peraugti gali nykštukai nepriklausimo nuo šalies iš kur pirktas .Tiesiog riba tarp nykštuku ir mažuoju tik 1cm.O Rusijai išvis leidžia kergti jos kartu.Bet čia ne spiciuku tema.

KatiaNorg
Labai gražus mažylis.Mielas "pyržikas"(lietuviai dar nesugalvojo kaip pavadinti tokius paaugliukus.)
KatiaNorg
saika

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Tikrai taip. nesugalvojo.
adukas
Sveiki, smagu girdėti, kad yra bendraminčių. Visai netyčia atradau šią temelę apie volfšpicus. Pas mus yra mergaitė, jau dabar 4 mėn, augam kaip ant mielių smile.gif))
saika
adukas

Rodykite savo vilkiuką bigsmile.gif
adukas
http://s07.radikal.ru/i180/1008/a6/4af744d850b1.jpg
Papildyta:
user posted image
Papildyta:
user posted image
Papildyta:
O štai ir mes smile.gif))
saika
Labai rimta mergaite . 4u.gif Iš kur atkeliavo pas mus ?
adukas
Mūsų mažoji Panda ( toks jos vardas namuose, nes savo pūkuotumu ir spalva mums labai priminė gyvūnėlį šiuo vardu smile.gif) pas mus atvyko iš Baltarusijos veislyno " SCHONE HUND "
KatiaNorg
Adukas Kaip dziugu kad suradot sia temele, biggrin.gif as taip dziaugiuos kaip buciau koki superpriza laimejus. bigsmile.gif Gerai zinau sita veislina, jusu mergyte labai grazi tikra briunete, thumbup.gif be to snukutis man toks patinka ju, trumpesnis.
Rasykit kodel issirinkot butent sia veisle? Kas mergytes tevai? Ar eisit i parodas? Rasykit daugiau apie savo mergaite, kokia ji?
Mano antraj kalytei irgi 4 menesiukai, labai noreciau susitikt kad jos paduktu, rasykit kur, kada ir atvyksim su malonumu.

O dabar pasenusios Druskininku parodos naujenos(tik dabar prie kompo priejau blush2.gif ) Dalyvavo musu draugai is Latvijos, 2 grazios kalytes. Mes dalyvavom kaip palaikimo komanda thumbup.gif . Stai keleta nuotrauku is parodos, gaila tik kad per toki karsti, jos neparode saves visame grozume. Bet tai nesutrugde jom gauti pacius geriausius rezultatus kokius tik galejo gauti. biggrin.gif

user posted image user posted image user posted image user posted image

O stai cia, mes augam, augam, augam ax.gif

user posted image

user posted image
adukas
Mes jau paaugome smile.gif)
user posted image
KatiaNorg
O kiek sunu laikote, kas voljere gyvena? Gal i parodas einat?
adukas
Sveiki,
Labai malonu pabendrauti !!! Mūsų Panda tikrai linksma mergička smile.gif) Mes gyvenam sodyboje, taigi ji praktiškai visą dieną laksto po teritoriją ir tik nakčiai miegoti eina į voljerą. Tiesa, labai jau nenoriai sad.gif. Visgi laisvėje smagiau smile.gif) Nieko, kai paaugs, galės ir naktį vaikščioti laisvai, dabar norisi pripratinti ją prie voljero, kad suprastų, kad jos ten namai. Šiaip tai ji labai draugiška, geriausi draugai - tai mūsų rusų žaisliukai. Jų pas mus visi 5 smile.gif). Užeikit į svečius į mūsų tinklapį adresu

http://www.suotoiterjeras.lt/
O kaip Jūsų kolektyvas auga, ar lauke gyvena, ar irgi tokie šaunuoliai ir linksmuoliai smile.gif Kaip supratau, pas Jus mergaitė ir berniukas ?
Į parodas tikrai eisim. Ryt važiuojam į Vilnių į parodą su mažaisiais, tai važiuos ir Panda. Kolkas tik pasivaikščiosim, apsiuostysim smile.gif)
Linkėjimai !!!

Papildyta:
QUOTE(adukas @ 2010 09 03, 16:05)
Sveiki,
Labai malonu pabendrauti !!! Mūsų Panda tikrai linksma mergička smile.gif) Mes gyvenam sodyboje, taigi ji praktiškai visą dieną laksto po teritoriją ir tik nakčiai miegoti eina į voljerą. Tiesa, labai jau nenoriai sad.gif. Visgi laisvėje smagiau smile.gif) Nieko, kai paaugs, galės ir naktį vaikščioti laisvai, dabar norisi pripratinti ją prie voljero, kad suprastų, kad jos ten namai. Šiaip tai ji labai draugiška, geriausi draugai - tai mūsų rusų žaisliukai. Jų pas mus visi 5 smile.gif). Užeikit į svečius į mūsų tinklapį adresu

http://www.suotoiterjeras.lt/
O kaip Jūsų kolektyvas auga, ar lauke gyvena, ar irgi tokie šaunuoliai ir linksmuoliai smile.gif Kaip supratau, pas Jus mergaitė ir berniukas ?
Į parodas tikrai eisim. Ryt važiuojam į Vilnių į parodą su mažaisiais, tai važiuos ir Panda. Kolkas tik pasivaikščiosim, apsiuostysim smile.gif)
  Linkėjimai !!!
*

user posted image
KatiaNorg
Labai linksmai gyvenat... ax.gif Mes irgi buvom Vilniaus parodoj apsiziuret, gaila kad nesusitikom g.gif Bet vaziuosim i Kauna, bandysim sudalyvaut tongue.gif nors nezinau kaip ten iseis šmikei tokiai.
O kokiam mieste gyvenat? Mes gyvenam Vilniuje bute, vasara sode išsidūksta. O rudeni - žiema pro langa sedi ir ziūri ant palanges. Pas mane dvi mergos. Gražus jūsų ilgaplaukiai thumbup.gif
Panda gražuolė, tikra piene tarp gėlių. biggrin.gif
P.S O kas jos tėvai?
adukas
Džiugu girdėti, mes irgi būsim Kaune. Dalyvausim su mažaisiais, bet Pandukę irgi žadam vežtis adaptacijai. gal susimatysim ?

user posted image
anija_aaa
QUOTE(adukas @ 2010 09 07, 17:22)
Džiugu girdėti, mes irgi būsim Kaune. Dalyvausim su mažaisiais, bet Pandukę irgi žadam vežtis adaptacijai. gal susimatysim ?

*

labai idomu butu panda pamatyt, gal jau i kita pamokele ir ja atsivesit 4u.gif
klauset koki sampuna, tai va is cia perkam ir jokiu problemu su kailiu, turim sampuna ir kondicionieriu ir sukavimui dar priemone, jei idomu galeliu ipilti pabandymui. sepecio nerandu foto
KatiaNorg
Noriu pasigyrt Olvi, vakar parodoje uzemem 1 vieta tarp suniuku Bestuose. OLVI tapo graziausiu suniuku parodoje.....valiooooooo first.gif Taip pat svekinu visus krepsynio sirgalius su laukta pergale....valio,valio,valio drinks_cheers.gif lithuania.gif

O dabar papasakosiu trumpai apie vykusia paroda. Olvi tai buvo pirma paroda, su dziovintuvu taip ir nesusidraugavo ir lyko dziuti be jo g.gif Susisukavom ir visai neblogai gavos ir taip. Pirmi pamatyti šunys parodoje buvo aploti, po keliu valandu laukimo ji suprato kad sunys cia visur ir loti nera prasmės. Ringe ji parode save geriau negu tikejausi, stovejo kaip lelyte visur, kentejo.

user posted image

user posted image

Linksmai laiką praleidome su Panda, Pandulia tokia judri kad normaliai nufotografuot ją taip ir nepavyko.

user posted image

user posted image

Kol laukem Bestu nuvaziavom i zoologijos soda, visi gyvūnai buvo išlyndę nes buvo nekaršta. Geriausiai pasirodė rudosios meškos. Vienas smalyžius suprato kad, tam kad gaut saldumyną reikia paprašyt. Gailestinga porele slapta mete sausainius tam kad pasirodymas nepasibaigtu. Va taip meškutis prašė. Man jis primena tokia daina yra rūsų: " Čiornije glaza" lotuliukas.gif

user posted image
graShkyte
Sveikinam ir mes ploja.gif
adukas
VALIO !!! VALIO !!! VALIO !!!
Kuo nuoširdžiausi sveikinimai ! ! ! ! ! ! ! Jūs šaunuolės ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! !! ! ! ! ! ! ! Visgi jos pačios gražiausios smile.gif smile.gif smile.gif Ir ne tik mums, šeimininkams smile.gif
Dar kartą nuoširdžiausi sveikinimai SU PERGALE ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! SU PERGALE ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! !
KatiaNorg
Aciu labai visom uz sveikinimus.. 4u.gif
KatiaNorg
Pašalo, o mes pradėjome kailiukus numetinėt. Polly šiaip, Olvi keičia šuniuko kailį. Bet vistiek šuniukai su mielu noru palakstytu lauke ilgiau tik šeiminynkė šala ilgai neišveria. biggrin.gif Kaip kiti keeshondai gyvena?
saika
Palaukite - sniegas iškris . Čia jau tikras džiaugsmas . Maniški turbūt visa diena gali lauke būti . Ir ne šalto . assa.gif
KatiaNorg
Laukiam nesulaukia rujos, ir vaziuosim pas isrinktaji vyruka bigsmile.gif
Mamuliukas112
Laba diena, as taip pat noreciau prie Jusu visu prisijungti, kaip didziule gerbeja, gal kas nors papasakos, ar noriai suniukai maudosi? smile.gif

Vilniuje bus 18 diena sunu paroda, gal kas nors is Keeshondu ateisite? smile.gif
KatiaNorg
Labai patinka man sitie sunys wub.gif 4u.gif
user posted image Eswood Dreamcatcher

user posted image
Eswood Maple Leaf

user posted image
Keestorpets Ultramarine

user posted image
vada is kurios nupirkau kalyte, as taip speju kad kaip tik Olvi is kaires g.gif

user posted image
cia irgi tas pats pulkas rolleyes.gif wub.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.