Jau kurį laiką pagalvojam apie namų kiną... Jau net modelį nusižiūrėjom Namų kino sistema PANASONIC SC-HT885E-S Nuskaitomi formatai DVD-RAM/-RW/-R/+R/+RW, DVD-Video, SVCD, CD-R/RW, CD-DA, DVD-Audio, MP3, WMA, JPEG, MPEG4 DivX nuskaitymas + Bendras galingumas (W) 1000 Priekinių kolonėlių galingumas (W) 2 x 170W Centrinės kolonėlės galingumas (W) 260W Galinių kolonėlių galingumas (W) 2 x 70W Subwoofer galingumas (W) 390W Apimties garso sistemos Dolby Digital, DTS, Dolby Pro Logic 2 Skaitmeninis radijo imtuvas RDS (AM/FM stereo) Scart + S-video + Skaitmeninis įėjimas + Kompozitinis video išėjimas + Audio įėjimas/išėjimas + Nuotolinio valdymo pultas + Karaokė + Spalva sidabro Grotuvo Dydis (AxPxG) cm 6 x 43 x 34,8 Garantija 24 mėn.  Pasidalinkit savo patirtim kokį turit ir ar patenkintos
As irgi noriu pirkti namu kina. O kokia cia kaina ir kodel butent ji renkates?
QUOTE(KristiTal @ 2005 11 06, 23:35) As irgi noriu pirkti namu kina. O kokia cia kaina ir kodel butent ji renkates? Šitas kainuoja nuo 1700 ir mažiau priklauso nuo pardės O pasirinkimą nulemė skaitomų formatų gausa, galingumas, dizainas
Mes taip pat vis planuojam kada nors įsigyti... Visai neblogas yra ir JVC... O šiaip kas turi iš pažįstamų, net Vido giria  :
QUOTE(AŠA @ 2005 11 07, 12:05) Mes taip pat vis planuojam kada nors įsigyti... Visai neblogas yra ir JVC... O šiaip kas turi iš pažįstamų, net Vido giria  : Yra kas giria, bet yra ir kas peikia... Plius gamintojas visai neaiškus... Pagal Topo Centro prašymą gaminamas Kažkaip nelabai kelia pasitikėjimą
As Ogminoj labai stiliova maciau vakar, gal pillipsas, o zemu dazniu kolonele ne atskira, o i aukstasias galines integruota acacioj, tipo labai geras garsas gaunasi. 5 diskai dedasi. O siaip del skaitomu formatu tai labai gerai, kai nuskaito Jpeg ir mpeg. KAinuoja 1000 lt, nuolaida nuo 1400. Tik man paprastai buna vienas trukumas namu kinuose- nera mikrofono kistuko  Bet ta dalyka galima nusipirkti damokejsu apie 200 Lt, be to ne kiekvienas tokiu noriu turi  Bet siaip tai jei ne sony ar dar koks "krutas", tai kuo brangesnis- tuo geresnis, aisku, jei neprikista bereikalingu funkciju, kuriu niekad nenaudosi.
Julius3
2005 11 07, 14:38
Jei norisi padoresnio namu kino nepirkit all in one namu kino sistemu... http://www.belcanto.lt/HTM/SistemosNK1.htmCia parodytos pacios pigiausios gros tikrai geriau.... Cia jei perkat all in one nks uzh kokius ~2000 lt... , jei pigiau tai nieko geriau nesigaus.
QUOTE(Julius3 @ 2005 11 07, 14:38) Jei norisi padoresnio namu kino nepirkit all in one namu kino sistemu... http://www.belcanto.lt/HTM/SistemosNK1.htmCia parodytos pacios pigiausios gros tikrai geriau.... Cia jei perkat all in one nks uzh kokius ~2000 lt... , jei pigiau tai nieko geriau nesigaus. Tą dalyką tai gerai žinau, kad all in one yra ne geriausias pirkinys Bet dar kažkaip gaila 3000 už komplektuojamas dalis Be reikalo parodei tą psl- dar imsiu ir susigundysiu
Va šitas komplektėlis man tinka Pioneer DV-380-S/K DVD grotuvas, sidabrinis arba juodas 400 Lt Pioneer VSX-D515-S/K Daugiakanalis - namų kino stiprintuvas su radijoimtuvu, sidabrinis arba juodas 1100 Lt Gale 3040 Priekinės kolonėlės, šviesios vyšnios arba juodos 750 Lt 990 Lt Gale 3050C Centrinė kolonėlė, šviesios vyšnios arba juoda 470 Lt 590 Lt Gale 3010S Galinės kolonėlės, šviesios vyšnios arba juodos 310 Lt 390 Lt Gale 3070W Aktyvus subwooferis, šviesios vyšnios arba juodas 550 Lt 690 Lt Iš viso: 4160 Lt Su nuolaida: 3430 Lt     
QUOTE(Kokere @ 2005 11 08, 20:21) Va šitas komplektėlis man tinka Pioneer DV-380-S/K DVD grotuvas, sidabrinis arba juodas 400 Lt Pioneer VSX-D515-S/K Daugiakanalis - namų kino stiprintuvas su radijoimtuvu, sidabrinis arba juodas 1100 Lt Gale 3040 Priekinės kolonėlės, šviesios vyšnios arba juodos 750 Lt 990 Lt Gale 3050C Centrinė kolonėlė, šviesios vyšnios arba juoda 470 Lt 590 Lt Gale 3010S Galinės kolonėlės, šviesios vyšnios arba juodos 310 Lt 390 Lt Gale 3070W Aktyvus subwooferis, šviesios vyšnios arba juodas 550 Lt 690 Lt Iš viso: 4160 Lt Su nuolaida: 3430 Lt       Bet tik tas kad man sitos koloneles negrazios, neisivaizduoju kaip reiktu jas priderinti ir isdelioti
QUOTE(KristiTal @ 2005 11 08, 21:16) Bet tik tas kad man sitos koloneles negrazios, neisivaizduoju kaip reiktu jas priderinti ir isdelioti  Kolonėlių spalvą galima rinktis tokią arba juodą Bet pas mane kaip tik baldai tokios spalvos kaip korpusas
QUOTE(Kokere @ 2005 11 09, 08:03) Kolonėlių spalvą galima rinktis tokią arba juodą Bet pas mane kaip tik baldai tokios spalvos kaip korpusas  Nu jo bet kad dar jos tokios labai dideles, kaip jas padet ir kur kad graziai atrodytu
QUOTE(KristiTal @ 2005 11 11, 17:29) Nu jo bet kad dar jos tokios labai dideles, kaip jas padet ir kur kad graziai atrodytu Kad aš ir ieškojau didelių, kad ant žemės būtų galima statyti
Julius3
2005 11 14, 08:18
QUOTE(KristiTal @ 2005 11 11, 17:29) Nu jo bet kad dar jos tokios labai dideles, kaip jas padet ir kur kad graziai atrodytu Shiaip pirmiausiai, tai koloneliu paskirtis grazhiai grot
QUOTE(Julius3 @ 2005 11 14, 08:18) Shiaip pirmiausiai, tai koloneliu paskirtis grazhiai grot  Sutinku Abejoju ar tos mažos skarbonkės gerai groja
Julius3
2005 11 14, 14:00
QUOTE(Kokere @ 2005 11 14, 09:12) Sutinku Abejoju ar tos mažos skarbonkės gerai groja  Yra ir mazhu neblogai grojanciu, pvz. BOSE, bet jos brangios ir uzh ta suma gaunasi, kur kas geriau grojancios normalaus dydzio.... Bet svarbiausia paciam pasilausyt ir nusprest, uzhtenga mazhu nebrangiu, ar reikia brangesniu, ne visi vienodai girdi
ultraviolet
2005 11 17, 18:15
čia ne visai į temą, bet gal kuri paaiškins kuo skiriasi plazminis televizoriaus ekranas nuo skystųjų kristalų?
QUOTE(violetik @ 2005 11 17, 18:15) čia ne visai į temą, bet gal kuri paaiškins kuo skiriasi plazminis televizoriaus ekranas nuo skystųjų kristalų?  http://www.supermama.lt/forumas/http://www.supermama.lt/forumas/index.php?showtopic=37213
Zaneta+
2005 11 18, 14:28
o mes turime Philips Lx8300. Siaip visas funkcijas turi ir Divixa rodo. Geraiusia kaina pasiule Era+, ten jis buvo pigesnis apie 15 proc, negu Elektromarkte ir Topo centre. Tai va.
QUOTE(Zaneta+ @ 2005 11 18, 14:28) o mes turime Philips Lx8300. Siaip visas funkcijas turi ir Divixa rodo. Geraiusia kaina pasiule Era+, ten jis buvo pigesnis apie 15 proc, negu Elektromarkte ir Topo centre. Tai va. o mokėjot grynais? Ir dar nuderėjot nuo parduotuvės kainos?
QUOTE(Kokere @ 2005 11 05, 22:29) Jau kurį laiką pagalvojam apie namų kiną... Jau net modelį nusižiūrėjom Namų kino sistema PANASONIC SC-HT885E-S Nuskaitomi formatai DVD-RAM/-RW/-R/+R/+RW, DVD-Video, SVCD, CD-R/RW, CD-DA, DVD-Audio, MP3, WMA, JPEG, MPEG4 DivX nuskaitymas + Bendras galingumas (W) 1000 Priekinių kolonėlių galingumas (W) 2 x 170W Centrinės kolonėlės galingumas (W) 260W Galinių kolonėlių galingumas (W) 2 x 70W Subwoofer galingumas (W) 390W Apimties garso sistemos Dolby Digital, DTS, Dolby Pro Logic 2 Skaitmeninis radijo imtuvas RDS (AM/FM stereo) Scart + S-video + Skaitmeninis įėjimas + Kompozitinis video išėjimas + Audio įėjimas/išėjimas + Nuotolinio valdymo pultas + Karaokė + Spalva sidabro Grotuvo Dydis (AxPxG) cm 6 x 43 x 34,8 Garantija 24 mėn.  Pasidalinkit savo patirtim kokį turit ir ar patenkintos  Ar išsirinkot namų kiną? Jei taip, tai kokį? Mums irgi dabar aktualu, kokį pasirinkti.
Nusipirkom naują namų kino sistemą.Bėda tavme, kad vienus filmus rodo, o kitų ne  Įdėjus diską rašo-patikrinkite blokavimo sistemą  Gal yra jau susidūrusių su tokia problema?
Julius3
2006 01 09, 07:52
QUOTE(NERA @ 2006 01 08, 16:15) Nusipirkom naują namų kino sistemą.Bėda tavme, kad vienus filmus rodo, o kitų ne  Įdėjus diską rašo-patikrinkite blokavimo sistemą  Gal yra jau susidūrusių su tokia problema? DVD filmai ir grotuvai turi regionus. Ta prasme jei dvd nustatytas rodyt 2 regiono filmus, tai jis nerodyt 1 regioono filmu. Aishku nemezhai dvd rodo visu regionu filmus. Bandykit pas pardavejus kreiptis, pilnai gali but, kad jusu dvd grotuva galima padaryt multiregioniniu. Beje koks modelis, gal ka internete pavyks surast.
LG LH-T 6345.Ot velnias, papuoliau  Na jei ką rasi tai būsiu labai dėkinga  Nes tose knygutėse taip parašyta
Julius3
2006 01 09, 15:13
QUOTE(NERA @ 2006 01 09, 14:22) LG LH-T 6345.Ot velnias, papuoliau  Na jei ką rasi tai būsiu labai dėkinga  Nes tose knygutėse taip parašyta  Cia radau ka radyt pabandyk, gal pades. Dar pakopinsiu veiksmus, jei linkas neveiks: To convert your LG LH-T6345 DVD home theatre system to multi-region playback: 1. Power on your player. 2. Make sure there are is no disc in the drive. 3. Wait till "NO DISC" is displayed 5. Press Pause on the remote 6. Press these numbers in the following sequence on the remote: 3, 1, 4, 1, 5, 9 7. This will bring up a blue menu to change the players region. 8. Press the 0 button on the remote for multi-region playback or 1 for region 1, 2 for region 2... etc 9. Press the Pause button on your remote control 10. Power off your DVD player
Man taip atsibodo tie muzikiniai centrai ar namų kinai, norėčiua sužinoti ar jau daug žmonių jų turi ir ar ruošiasi įsigyti. Nes gyvenu daugiaukščiame name kur tai turi viršuje ir šone gyvenantys kaimynai, tai įsivaizduokite kaip reikia gyventi
Labai aiū Juliau, tikiuosi suveiks
Julius3
2006 01 09, 16:46
QUOTE(Reniss @ 2006 01 09, 15:26) Man taip atsibodo tie muzikiniai centrai ar namų kinai, norėčiua sužinoti ar jau daug žmonių jų turi ir ar ruošiasi įsigyti. Nes gyvenu daugiaukščiame name kur tai turi viršuje ir šone gyvenantys kaimynai, tai įsivaizduokite kaip reikia gyventi  Kuo kalti muzikiniai centrai, jei kaimynai durni?
Mane tai labai kartais užnervuoja kaimynų paaugliukai. Užmigdau savo lialią, o jie, begėdžiai, pareina iš mokyklos ir kaip pradeda leist savo, tipo muziką (aš tai girdžiu tik kalimą ir dar stiklai pas mane dreba). Mano lialia prabunda ir pradeda verkt, nes nenumiega gerai. Reiks man su jais išsiaiškint  .
success
2006 01 09, 17:21
QUOTE(Julius3 @ 2006 01 09, 17:46) Kuo kalti muzikiniai centrai, jei kaimynai durni? 
Pas mus tai irgi kaimynai aplinkui visi turi,tai ir jie garsiai paklauso,ir as garsiai paklausau,ne kiekviena diena bet kartais buna.Ka darysi gyveni daugebuciam,turi taikitis ir prie kaimynu,ir jie prie taves.bet tai reikia klausyti proto ribose,neperlenk lazdos.
Ačiū, ačiū, ačiū
QUOTE(SUNO @ 2006 01 09, 18:12) Pas mus tai irgi kaimynai aplinkui visi turi,tai ir jie garsiai paklauso,ir as garsiai paklausau,ne kiekviena diena bet kartais buna.Ka darysi gyveni daugebuciam,turi taikitis ir prie kaimynu,ir jie prie taves.bet tai reikia klausyti proto ribose,neperlenk lazdos.  tai va kad tie paaugliukai ir ne tik nežino proto ribos, svarbu jiem gerai girdisi, o kad pas kaimyną langai drebą ir visas butas vibruoja tai neidomu jiems. Gi yra daugiabutis, nesvarbu diena ar naktis, gal aš pietų ar mano vaikas miegoti nori. Reik auklėti tokius nesupratylas
Truputi nesupratau apklausos ir temos rysio O triuksmauti galima dienos metu, taip kad arba spreskit problema kartu su kaimynais. Arba nusipirkit visa seima kistukus ausims. Arba ieskokit kito buto... O ar bent sakete jiems, kad per garsiai ta muzika klauso? Gal jie net nezino, kad kazkam trukdko tas garsas, jei niekas nesiskundzia? O jei kovoti noresis, tai iseidama is namu ijunk muzona visu garsu, jei turi tuos nemegstamus daiktus, kurie garsa skleidzia. O gal tu neturi ir pavydi, kad kazkas nebloga aparatura turi?  Pas mane name dedule toks gyvena, turbut vienintelis pensininkas visame name. Tai jis kaip koks girinukas, kuris saugo miska nuo triuksmo ir negandu per visus aukstus lipo ir klauso, is kur cia bumbsi Daugiabutis yra daugiabutis. Nebent i miska gali pabegti nuo triuksmo, bet ten pauksciai zadins rytais... Einu isijungsiu mage
QUOTE(Onora @ 2006 01 10, 09:52) Truputi nesupratau apklausos ir temos rysio O triuksmauti galima dienos metu, taip kad arba spreskit problema kartu su kaimynais. Arba nusipirkit visa seima kistukus ausims. Arba ieskokit kito buto... O ar bent sakete jiems, kad per garsiai ta muzika klauso? Gal jie net nezino, kad kazkam trukdko tas garsas, jei niekas nesiskundzia? O jei kovoti noresis, tai iseidama is namu ijunk muzona visu garsu, jei turi tuos nemegstamus daiktus, kurie garsa skleidzia. O gal tu neturi ir pavydi, kad kazkas nebloga aparatura turi?  Pas mane name dedule toks gyvena, turbut vienintelis pensininkas visame name. Tai jis kaip koks girinukas, kuris saugo miska nuo triuksmo ir negandu per visus aukstus lipo ir klauso, is kur cia bumbsi Daugiabutis yra daugiabutis. Nebent i miska gali pabegti nuo triuksmo, bet ten pauksciai zadins rytais... Einu isijungsiu mage  taip turiu ir net po visuose kambariuose po muzikini centrą ir namų kiną, bet niekada nelaidžiu taip kad pas kaimynus girdėtusi, o pas tuos kaimynus aš vos ne po du kartus į savaitę einu kai tik naktimis pradeda groti
Na, mes irgi kartais megstam garsiai paklausyt,kai uzeina upas,be ne kasdien ir ne visa diena  o naktim tai mes irgi miegam  .Su kaimynais esam kalbeje,tai nesiskunde,esam ramus pakankamai  Su virsutiniais neteko kalbet,nes tai baisus..Virs musu daznokai ju dukra pasileidzia gan garsiai ir dar koki iglesija,tai mes pasistengiam dar garsiau ir beni benasi viena dainike pavaryt,tai aprimsta  (beje,tai vieninteliai kaimynai kuriuos girdim,ka jie veikia,soniniu ir apatiniu kaimynu ne garso) Gal sia tema butu protingiau iskelt prie triuksmingu kaimynu?
QUOTE(Reniss @ 2006 01 10, 10:37) taip turiu ir net po visuose kambariuose po muzikini centrą ir namų kiną, bet niekada nelaidžiu taip kad pas kaimynus girdėtusi, o pas tuos kaimynus aš vos ne po du kartus į savaitę einu kai tik naktimis pradeda groti tai neisnaudoji galimybiu  ir tavo poreikiai aiskiai kitokie.
QUOTE(Monela @ 2006 01 10, 11:36) Na, mes irgi kartais megstam garsiai paklausyt,kai uzeina upas,be ne kasdien ir ne visa diena  o naktim tai mes irgi miegam  .Su kaimynais esam kalbeje,tai nesiskunde,esam ramus pakankamai  Su virsutiniais neteko kalbet,nes tai baisus..Virs musu daznokai ju dukra pasileidzia gan garsiai ir dar koki iglesija,tai mes pasistengiam dar garsiau ir beni benasi viena dainike pavaryt,tai aprimsta  (beje,tai vieninteliai kaimynai kuriuos girdim,ka jie veikia,soniniu ir apatiniu kaimynu ne garso) Gal sia tema butu protingiau iskelt prie triuksmingu kaimynu?  kad ji buvo iškelta ten bet va atkėlė čia gal dėl to kad apklausa ar turi muzikinį centrą
Matelyk
2006 01 16, 21:21
o mes gyvename nuosavam name ir galim klausytis muzikos kokiu tik norim garsu tik man nepatinka garsiai klausytis, kad ir kokia vežanti daina bebūtų
QUOTE(Blobse @ 2005 12 20, 10:06) Ar išsirinkot namų kiną? Jei taip, tai kokį? Mums irgi dabar aktualu, kokį pasirinkti.  Dar ne... Išgirdom pletką, kad piratinius CD tik per 2 kolonkes groja.... Kadangi daug filmų parsipūtėm inetu tai jei tik per 2 eis nekas ... Tada užtenka ir paprasto DVD grotuvo
Gudri lape
2006 03 04, 17:20
Nezinau net i ka kreiptis, bet bandysiu paklausti sitame skyrelyje. Zodziu turime namu kina Panasonic. Atsisiunciu per kompa filmu ir noretusi pasiziureti filma per namu kino programa, tuo labaiu, kad yra DIVX. Bet mums filmus rodo nespalvotai, pradzioje gal ir buna kazkokios blyskios spalvos, o po to po keliu minuciu visai isnyksta, visus filmus galime ziureti tik juodai baltus. Ar cia musu namu kino sistema brokuota?ar mes cia kazko nenustatome, nepaspaudziame?ar cia taip visus rodo filmus atpumpuotus per kompa?SOS....
nežinau, pas mus juos visus spalvotus rodo, tik kai kurie truputį trūkčioja  : ir nieko papildomai nenustatinėjom
Justincikas
2006 06 30, 13:04
Norejau paklausti, gal kuri zinot kur galeciau isigyti muzikini centra plokscia. Tie senoviniai deziu formos jau labai atsibode. Norisi kazko naujo. Gal zinote kur galima tokiu isigyti, o gal turite jau. Jei taip , idekit ir foto. Is anksto aciu.
jei gerai suprantu, tai tu kažko į DVD panašaus nori. Nors tiesą pasakius juk ir DVD muziką galima puikiausiai klausyti. Pabandyk pasižiūrinėt buitinės technikos parduotuvėse manau tikrai kažką turėtum rasti. Na nebent čia labai didelė kažkokia naujovė
ELLADDA
2006 07 26, 10:12
QUOTE(Onora @ 2006 01 10, 11:52) Truputi nesupratau apklausos ir temos rysio O triuksmauti galima dienos metu, taip kad arba spreskit problema kartu su kaimynais. Arba nusipirkit visa seima kistukus ausims. Arba ieskokit kito buto... O ar bent sakete jiems, kad per garsiai ta muzika klauso? Gal jie net nezino, kad kazkam trukdko tas garsas, jei niekas nesiskundzia? O jei kovoti noresis, tai iseidama is namu ijunk muzona visu garsu, jei turi tuos nemegstamus daiktus, kurie garsa skleidzia. O gal tu neturi ir pavydi, kad kazkas nebloga aparatura turi?  Pas mane name dedule toks gyvena, turbut vienintelis pensininkas visame name. Tai jis kaip koks girinukas, kuris saugo miska nuo triuksmo ir negandu per visus aukstus lipo ir klauso, is kur cia bumbsi Daugiabutis yra daugiabutis. Nebent i miska gali pabegti nuo triuksmo, bet ten pauksciai zadins rytais... Einu isijungsiu mage   kas gali diena uzdrausti klausyti muzikos,nakti tai suprantama/nors buna isimčių/niekam neidomu kad kazkas diena nori miego.Čia jau zmogaus problema,ar jis iprates gyventi tarp zmoniu ar vienas.Mano vaikams miegant niekas ant galų pirštų nevaikščiojo,ir telika žiurėdavom,ir muzika grojo ir jie miegojo viename kambaryje ,ir nematau nieko blogo.Aš pati naktį miegu taip kad net durų skambučio negirdžiu,gali išnešti miegančią.  O tokių girinukų yra kiekviename name.
Paaiškinsiu aš jums kaip viskas yra šioje žemelėje. Nuo 18:00 iki 22:00, jei atmintis neapgauna, skleidžiamas garsas neturi viršyti 65 decibelu, o nuo 22:00 iki 6:00 jis gali būti iki 60 decibelu. Dienos metu nuo 6:00 iki 18:00 70 decibelų.
Šios garsų ribos gali sklisti iš buto ir niekas neturi realios teisės grasinti baudomis ar dar kokiomis nesamonėmis. Jeigu kaimynai supratingi ir jūs su jais sutariate, tai be abejo galite vieni kitus įspėti dėl numatomo baliaus ar dar kažko panašaus, beabejo galite prašyti, kad jie patylintų muziką, ir paaiškinkite dėl kokios priežasties. Bet kaimynas turi pilną teisę pasiūsti jus velniop, jei jūs reikalaujate nesamonės, būtų teisingiausias jo posakis - žmogau tu gyveni tarp žmonių, o ne miške, tai ir taikykis, o aš įstatymo dėl bendros tvarkos nepažeidžiu. Kaip matote viskas priklauso nuo žmonių. Todėl gyvenkime draugiškai ir leiskime vieni kitiems atsipalaiduoti kartais, bet nebūtinai ištisai piktnaudžiauti. O jei žmonės negali apsikęsti triukšmo, tai tegu keliasi į vienkiemius. Dėl jų tikrai neverta savęs varžyti.
Į klausimą ka jųs turite namuose, aš atsakiau "ne". Dėl to, kad formuluotė neteisinga. Muzikos centų yra visokių, kaip ir namų kino. Kuo pigesnė technika, tuo nemaloniau ji skamba sau ir aplinkiniams. Pas mano kaimyną yra S-90 kolonėlės ir kažkoks senas stiprintuvas su pridvėsusiu DVD, tai kai kokia 22:00 užleidžia lietuvišką CD, neatrinksi kas dainuoja ir kokie instrumentai, o tik baubia, plerpia, bezda ir t.t. Kai yra gera aparatūra, ji ganėtinai garsiai atkurdama garsus ne taip erzina, gali susikalbėti ir girdi jos fone savo oponentą, o kai aparatūra prasta, tai erzini kaimynus, negali pats mėgautis kokybiška muzika. Įvadas į rimtesnį muzikos kainų lygį : 1. Nuo kokios sumos maždaug prasideda "rimtesnės" Stereo kolonėlės(pora)? Nuo 1300-1600Lt 2. Nuo kokios sumos prasideda "rimtesni" CD grotuvai? Nuo 1500-2200Lt 3. Nuo kokios sumos prasideda "rimtesni" DVD grotuvai? Nuo 900-1500Lt 4. Nuo kokios sumos prasideda "rimtesni" stereo stiprintuvai? Nuo 1300-1800Lt 5. Nuo kokios sumos prasideda "rimtesni" namų kino resiveriai? Nuo 1400-1800Lt 6. Nuo kokios sumos prasideda "rimtesnių" namų kino kolonėlių komplektas? Nuo 3500-4500Lt O kur dar instaliaciniai laidai : 200-1500Lt Arba papraščiau : Žemesnio lygio stereo aparatūros komplektas : 4300-8000Lt Vidutinio lygio stereo aparatūros komplektas : 8000-16000Lt Aukštesnio lygio stereo aparatūros komplektas : 16000-25000Lt Aukšto lygio stereo aparatūros komplektas : 25000-50000Lt Aukščiausio lygio stereo aparatūra : 50000-300000Lt Toliau kosmosas ir deimatu su auksu lydiniai. Įvadas į rimtesnį namų kino lygį : Žemesnio lygio NK aparatūros komplektas : 5300-7000Lt Vidutinio lygio NK aparatūros komplektas : 7000-14000Lt Aukštesnio lygio NK aparatūros komplektas : 14000-25000Lt Aukšto lygio NK aparatūros komplektas : 25000-60000Lt Aukščiausio lygio NK aparatūra : 60000-150000Lt Čia kainos be gero televizoriaus ar projektoriaus bei be specialaus kambario akustinio ir vizualinio paruošimo.
O jūsų minima aparatūra (muzikiniai centrai, namų kinai dėžutėje) yra tikrai triukšmo skleidėjai ir nedaugiau. Turint gera aparatūrą nebūtina garsiai klausytis, kad pajusti muzikos suteikiamą malonumą. Aš asmeniškai, nudvėsusių centrų prievartautojus, kurie man neduoda ramybės, pastatyčiau kampu ir sukiščiau tą jų aparatūrą kur jiems nesueina.
Bishki ne i tema,bet apie muz. centrus.Man reikia taisyklos geros(kad visishkai nesugadintu) paremontot mano sony centra. Veiksmas vyksta Vilniui,gal kas zinot patikima kontora.  Aciu!
Kad nelabai man reikia tokiu dalyku
QUOTE(jufka @ 2006 08 10, 14:16) Kad nelabai man reikia tokiu dalyku  Jei nereikia tai ir nekomentuok. Yra daug žmonių kuriems reikia vienokių ar kitokių dalykų, o aš tik pakomentavau dėl bendrų žinių, kad žinotumėte ką perkate. Gi pirkinį diktuoja poreikiai ir piniginė, o ne kažkokie komentarai.
|
|