Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Vardas Elina
Supermamų klubas > Naudingi patarimai > Vaikų vardai
Laurina
smile.gif
alyy
Mano Alina, tai telefonu isgirsta Lina ir turiu laaaabai aiskia tarti savo varda, o gal Elina taip nebutu...

mirksiukas.gif

cia is patirties mirksiukas.gif
rasiux-
man visai neblogas vardas- gan švelnus ir nedažnas.
Ašaka
Lietuviška šio vardo forma yra Elena. Nesuprantu, kodėl netinka tokia vardo forma?
*Liepa18*
Man taip pat Elena gražiau... ax.gif
Laurina
QUOTE(Ašaka @ 2010 07 16, 22:12)
Lietuviška šio vardo forma yra Elena. Nesuprantu, kodėl netinka tokia vardo forma?
*

labai netyčia pamačiau tokį vardą, ir buvau negirdėjus, vardadienis gegužės 27 d. pasirodo, tai nustebau, kažkaip tikrai negirdėtas vardukas ir šiaip įdėjau temelę dėl įdomumo niekas nesiruošia niekam dėti tokio vardelio 4u.gif
Taškė.
Aš kažkaip visiškai be nuomonės dėl šio vardo. Nėra baisus, bet ir nėra labai gražus. smile.gif
***Žaltvykslė
Man kažko toks lėliškas, kaip ir Malvina schmoll.gif

Elena 100 kart geriau smile.gif
lulk@
O man grazus sis vardas smile.gif Gan retas, svelnus smile.gif
rosa86
Neblogas vardas
Arvena
QUOTE(***Žaltvykslė @ 2010 07 17, 13:47)
Man kažko toks lėliškas, kaip ir Malvina schmoll.gif

Elena 100 kart geriau smile.gif
*

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Erszebeth
O man čia forumietės nikas, nors tu ką laugh.gif Kaip ir, pvz., vardas Aurėja lotuliukas.gif
**Gin**
O man visai gražus vardas, lengvai tariasi, švelnus 4u.gif
Elina
QUOTE(Erszebeth @ 2010 07 18, 09:48)
O man čia forumietės nikas, nors tu ką  laugh.gif Kaip ir, pvz., vardas Aurėja  lotuliukas.gif
*

Ir kaip nick'as, ir kaip vardas vienareikšmiškai - gražus thumbup.gif
O toms, kurios nėra jo girdėjusios ir tuoj prikiša populiaresnį Elena, galiu tik pasakyti, kad įvairovė yra gražu: juk yra Arūnas, yra ir Šarūnas... Ir daug mūsuose yra vardų (ne pavadinimų, UAB'ų vadovų sudarytų iš jų vardų raidžių), besiskiriančių vos viena raide. Puiku, kai žmonės renkasi ne vieną, o įvairius vardus mirksiukas.gif
NimfeO
Mielas,negirdėtas vardukas aš už thumbup.gif
Garnier
Elina nu idomus toks smile.gif
l'eau
man gražus smile.gif
Obuoliautoja
Pažįstu mergina tokiu vardu, man labai gražu smile.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.