Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: mano dukra labai pikta
Supermamų klubas > Konsultacijų centras > Klausimas psichologei
-niekas-
LABA DIENA,mano dukrai 10m, man labai sunku ją kuo nors pradžiuginti.Ji visada pikta, niekuo nesidžiaugia.Turi 10mėn. brolį kurį labai myli.Stengiuosi abiem skirti daug laiko, jei perku bananą ar jogurtą visda abiem.Palikę lelių tėčiui su dukra einam į svečius, į parduotuves, tetrą, pietaujam kavinese.Bet ji visada tyli ,visad nepatenkinta.Jos labai prastas apetitas tai gaminu , kad ir 5 kartus per dieną, kad tik ytikčiau.Perku viską ko tik įsigeidžia, bet greit viskas atsibosta nieko nenori.Kalbu viską atvirai, viska aiškinu ką tik klausia.Vakarais kviečiu į savo lovą apsikabinti pažiūrėti televizoriu, bet ji geriau sėdi gale kojų.Gal per didelis krūvis?lanko daug būrelių, mokosi muzikos mokykloj.Bet visur labai nori.Labai graudu matyti, piktą ir ačiaurę savo dukrytę kuri ir prasikaltus niekada neatsiprašo tik užsisklendžia savyje.Ką darau ne taip?noriu būt geriausia draugė...
dowilia
Turi buti priezastis del ko ji tokia pikta ir uzsiklendus savyje. Manau pati neissiaiskinsi, pabandyk nuvest pas psichologa, jei neiseis, gal pati nueik ir paparasyk patarimo, papasakojus situacija.
Kvaxse
4u.gif Labutis, Tudla,

Aš pati turiu tokio amžiaus dukrą 10m. ir jaunėlę 1.3m. Gal taviškei jau prasidėjo paauglystė? O ar tikrai nepavydi mažąjam, nes iš pradžių ir mano vyresnėlė sakė suprantanti, kad kūdikiui reikia daugiau dėmesio ir ji nepavydinti, bet kai ateidavo draugai aplankyti naujagimio ir atnešdavo drabužėlių, ji sakydavo kad vis norinti jais apsivilkti, pasimatuoti g.gif tada jau aš supratau, kad ji nenori nuvilti manęs ir sako kad nepavydi, bet iš tikro tai juk kitaip.

O gal kokie nesklandumai mokykloje? g.gif

Gal nenori kokių būreliųlankyti, o nenori įskaudinti ar nuvilti tėvelių ir nesako? g.gif

Tokių gal gali būti šimtai blink.gif Jei nepavyksta prakalbinti ir tai ilgai tęsiasi vertėtų apsilankyt pas psichologą.

O jei pabandyt netenkint visų įgeidžių kurių užsimano ir kokį kartą nepirktiko nori ir pairėt reakciją g.gif
Na nežinau, kiekvienas atvejis skirtingas. Sėkmės jums wub.gif
eglela
Laba diena,

Pas mus panaši situacija. Nors pirmajai dukrai 9 metai, pastaruoju metu pasidarė grubi, niekas netinka, sudominti niekuo nepavyksta. doh.gif Vienu žodžiu... Jau buvau nejuokais sunerimus blink.gif , kol ji prieš kelias dienas ramiu tonu lupdama mandariną pasakė "Vis dėl to, mama, tu sesę myli LABIAU". Man buvo kilusi mintis, kad čia dėl mažosios atsiradimo, bet vyliausi, kad gal ne. Labai daug šnekėdavau, aiškindavau, kad visada ją mylėsiu, kol dar laukiausi nestuke.gif , atrodė, kad lyg ir supranta smile.gif . Bet kaip matote aš klydau.
ISPANE
jeigu gerai pamenu ,tai kai gime mano brolis man buvo 5metai, as taip pat buvau pikta blush2.gif nors man tada atrode kad mama pikta g.gif ji man po gimdimo atrode kazkokia pasikeitus ,nemiela.. aisku ji rode demesi ir t.t bet kazkokios jegos man neleido prie jos glaustis nezinau g.gif g.gif idomu kaip tai psichologai vertina????
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.